Kleuterboeken

 • Dick Bruna boeken
  Dick Bruna - Dans mee met nijntje

  Nijntje maakt graag muziek. Samen met betje big, knorretje, barbara en aagje is dat nog leuker. Ze vormen samen een orkest. Maar nijntje is ook dol op dansen. En samen met knorretje slaapt ze in een tent en hoort allerlei geluiden. Er valt genoeg te beleven in… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Peter Smit boeken
  Peter Smit - Feest in de trein

  Het is zondag, maar Bas en Jolijn zijn al vroeg op. Vandaag zijn opa en oma jarig. Dat is een mooi verhaal. Toen opa twaalf werd, nam zijn moeder hem mee naar de ijssalon. Daar zag hij oma voor het eerst. Die was ook jarig! Vandaag worden opa en oma samen 175… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Kees Prins boeken
  Kees Prins - Buurman en Buurman

  De twee onhandige buurmannen besluiten op een warme zomerdag dat ze willen zwemmen. Gelukkig hebben ze nog een opblaasbadje. Alles is geregeld, totdat buurman een ladder met scherpe punten tegen het opblaasbadje zet. Natuurlijk prikt hij het badje lek. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Hans Hagen, Philip Hopman boeken
  Hans Hagen, Philip Hopman - Jubelientje en Sinterklaas

  Jubelientje wil graag een eekhoorn in haar schoen. Of nee, liever twee! In elke schoen één. En wat krijgt ze? Een zwartepietenpak en een brief van Sinterklaas: de pieten hebben het veel te druk dit jaar. Zou Jubelientje willen helpen met het wegbrengen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Stephanie Blake boeken
  Stephanie Blake - Ik ben Superkonijn

  Vergeet Batman of Superman, want hier is Superkonijn!En Superkonijnen vangen alle slechteriken! Simon het Superkonijn trekt er dus op uit voor een spannend avontuur, want hij is van niets bang! Of toch wel? Gelukkig is mama altijd in de buurt! (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Dappere acties

  Brandweerman Sam en zijn dappere team rukken uit! Ze zetten alles op alles om iedereen te redden. Dat is niet altijd makkelijk. Kijk maar snel!Dit boek bevat de volgende spannende verhalen: Vuurzee, Gevaarlijke redding, In de problemen, Code rood, De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Feest!

  Hoera, het is feest! Vier het samen met Dora en Boots met deze feestelijke verhalenbundel met 7 leuke verhalen. Deze bundel bevat de volgende verhalen: Dora's eetfeestje, Dora's grote verjaardagsavontuur, Een verjaardagsfeestje voor Boots, Dora en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dorothy Kunhardt boeken
  Dorothy Kunhardt - Pietepaf het circushondje

  Het vertederende hondje, zo klein en zo lief, dat iedereen gelijk van hem houdt. Totdat hij op een dag begint te groeien en te groeien...! (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • W. Disney, Felix Salten boeken
  W. Disney, Felix Salten - Bambi

  Dit Gouden Boekje vertelt het ontroerende verhaal van Bambi’s leven. Als Bambi geboren wordt, is het woud dol van vreugde. Een nieuwe prins is geboren! Maar zoals we weten gaat het leven van Bambi niet altijd over rozen… Met de originele tekeningen uit de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Beatrix Potter boeken
  Beatrix Potter - Postbode Pieter

  Wat moet Pieter Konijn doen als hij per ongeluk een brief leest die niet voor hem bestemd was, en een verschrikkelijk plan ontdekt? Kijk in de enveloppen en lees wat er aan de hand is! Een spannend verhaal met ECHTE brieven! (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Richard Scarry boeken
  Richard Scarry - Mijn leuke schooltje

  Welkom in mijn leuke schooltje! Sla dit boek snel open en ontdek wat je allemaal kunt leren, zien en doen op school. Maak een ritje met de schoolbus, leer tot 10 tellen, maak plezier op de speelplaats, leer kleuren en vormen herkennen, maak leuke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Andre Kuipers, Helen Conijn boeken
  Andre Kuipers, Helen Conijn - Andre het astronautje

  Voor dit boek is nog geen omschrijving beschikbaar. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (Harde kaft, ISBN 9789048813957):Kleine André vindt de maan heel mooi. Elke dag kijkt hij ernaar. Overdag is de maan grijs, maar 's nachts… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Het gouden boek voor jongens

  Zes jongensachtige Gouden Boekjes in één luxe band. Het Gouden Boek voor jongens wordt ingeleid door Paul Steenhuis, die ook de titels die in dit boek zijn opgenomen heeft geselecteerd. Hij heeft gekozen voor Vijf Brandweermannetjes, Sambo, het kleine zwarte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gelolo McHugh, Lucy Sprague Mitchell, Irma Simonton Black, Jessie Stanton, Richard Scarry, Dorothy Kunhardt, Kathryn Jackson, Byron Jackson boeken
  Gelolo McHugh, Lucy Sprague Mitchell, Irma Simonton Black, Jessie Stanton, Richard Scarry, Dorothy Kunhardt, Kathryn Jackson, Byron Jackson - Een Gouden Boekjes traktatiebox

  Een box met 8 verschillende uitdeelboekjes! Echte blokboekjes, dus geschikt voor kleine kinderhandjes. Met: De drie poesjes, Bij Kiki thuis, De gele taxi, Grote auto¿s, kleine auto¿s , Het brandweermannenboek,Pietepaf het circushondje, Poes Pinkie en Mijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Prinses Polly het bruidsmeisje

  Het is een bijzondere dag voor prinses Polly. Vandaag mag ze bruidsmeisje zijn!Ze is heel erg opgewonden, totdat er iets helemaal fout gaat!Plak elk magneetje op de goede plek in het verhaalen maak de plaatjes die bij het verhaal horen af. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Schoolpiraatjes

  Vandaag mogen Maud en Max verkleed naar school. Ze weten precies hoe ze willen gaan...als piraten!Plak elk magneetje op de goede plek in het verhaalen maak de plaatjes die bij het verhaal horen af. (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Gilian Shields boeken
  Gilian Shields - Belle en Boo en het vrolijke kerstfeest

  Dit is Belle, en dit is Boo.Ze zijn altijd samen:op zonnige dagen, op regenachtige dagen,en op laten-we-vandaag-lekker-niets-doen-dagen.Het is bijna Kerstmis en Belle en Boo zijn druk bezig met de voorbereidingen. Het is tijd om de boom te versieren,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Richard Scarry boeken
  Richard Scarry - Mijn leuk verhalenboek

  In dit leuke verhalenboek maakt uw kind kennis met de vele Richard Scarry-figuren. U kunt de grappige avonturen uit Scarry-land aan jonge kinderen voorlezen of ouderen kinderen kunnen de verhalen al zelf lezen. Bovendien zorgen de kleurrijke tekeningen voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Muis rijdt en vaart en vliegt

  Muis houdt van reizen. Per fiets, per boot, per bus of trein, per ballon of... in een raket! Ontdek samen met Muis hoe alles in beweging komt: trek of draai aan de flapjes en laat de trappers rondgaan, vang de wind in de zeilen en laat de ballon opstijgen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Muis holt en rolt en springt!

  Muis kan niet stilzitten, net als jij! Doe je met haar mee? Voor kinderen vanaf 2 jaar (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Frank van Pamelen boeken
    6,99
 • Stefan Boonen boeken
    6,99
 • Anneke Scholtens boeken
    6,99
 • Annemarie van den Brink boeken
    6,99
 • Monique Hagen, Hans Hagen boeken
    6,99