Kleuterboeken

 • Helen Palmer boeken
  Helen Palmer - Jan de vliegtuigman, original

  Jan de Vliegtuigman verscheen in 1949 in Amerika, als 69ste Little Golden Book. Het kostte 25 dollarcent. Een jaar later ¿ de reeks bestond toen acht jaar ¿ lag het honderdste Little Golden Book in de winkel. Inmiddels zijn er in de VS meer dan 1200 titels… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Walt Disney boeken
  Walt Disney - Sneeuwwitje

  Er was eens een klein prinsesje. Ze was niet alleen erg lief, maar ook ontzettend mooi. Ze had lang, zwart haar en felrode lipjes en haar gezicht was zo wit als sneeuw. Daarom heette ze Sneeuwwitje. Ze had een boze stiefmoeder, maar gelukkig mocht ze bij de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Kathryn Jackson, Byron Jackson boeken
  Kathryn Jackson, Byron Jackson - Het feestvarken

  Op een dag is het zover: het varkentje is jarig. Hij wordt één jaar. Hij is dus een Feestvarken. Dit klassieke Gouden Boekje over een vrijgevig varkentje verdient in het kader van het thema 'Feest!' een super de luxe XXL editie. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Toon Tellegen boeken
  Toon Tellegen - Morgen ben ik jarig

  Morgen is Mia jarig en de hele wereld is uitgenodigd. Ook de mensen op de maan, als daar mensen wonen. Toon Tellegen schreef ooit al drie Gouden Boekjes voor zijn drie kleinkinderen. Er ontbrak nog altijd een eigen verhaal voor zijn jongste kleindochter Mia.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Hans van der Voort boeken
  Hans van der Voort - Kinderfeestjes !

  In Kinderfeestjes! zijn de vrolijke en o zo kenmerkende illustraties van Fiep Westendorp rondom het thema feest gebundeld. Hans Vervoort heeft de illustraties voorzien van korte, grappige versjes. Een feest voor jong en oud! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Joke van Leeuwen boeken
  Joke van Leeuwen - Houtje en Blauwtje

  Houtje woont in een schilderij van Karel Appel. Elke dag ziet hij mensen die naar hem kijken. Op een keer besluit hij dat hij zelf wel eens wil kijken. Aan alles wat hij tegenkomt, vraagt hij: 'Ben jij om naar te kijken?' Dan ziet hij Blauwtje. Samen ontdekken… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Marcel van Driel boeken
  Marcel van Driel - Trippel trappel

  In Trippel Trappel - Dierensinterklaas willen de huisdieren ook graag Sinterklaas vieren. Want waarom krijgen zij eigenlijk geen cadeaus op pakjesavond? Zij zijn toch ook altijd braaf?Fretje maakt met alle dieren uit de buurt een eigen verlanglijstje. En omdat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Roberta Miller boeken
  Roberta Miller - Eekhoorntjes ABC

  A is een appel, die hangt aan een boom. B is het boomhuis waar eekhoorn in woont. Een oorspronkelijk Amerikaans Gouden Boekje, dat ooit is verschenen in de serie als deeltje 84 onder de titel Letters vangen in een net. Een super leuk ABC met opgewekte… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • W. Disney boeken
  W. Disney - Assepoester

  Assepoester moet alle vervelende klusjes in huis opknappen terwijl haar stiefzusjes en moeder mooi mooie kleren aan mogen en niets hoeven te doen. De koning geeft een bal om een vrouw voor zijn zoon te vinden. Alle huwbare meisjes uit de omgeving mogen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Camilla Reid boeken
  Camilla Reid - Lulu's kleertjes

  * Voor kleine en grote liefhebbers van leuke kleertjes * Voelen: hoe zacht is de badjas, hoe glad de plastic zwembandjes* Doen: rits open en dicht, strikje maken* Leren: welke kleren passen bij welk seizoen of welke gelegenheidPromotie: Actie (banner) met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • M. van der Weij, J. van der Weij boeken
  M. van der Weij, J. van der Weij - De kattenbende van Beestenvreugd

  Twee vriendinnen raken na sluitingstijd opgesloten in de dierentuin. Als de avond valt worden ze bang. Zeker als ze merken dat ze aangestaard worden door tientallen gele ogen. Zo maken de vriendinnen kennis met de wilde katten in Beestenvreugd en raken ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Edouard Manceau boeken
  Edouard Manceau - De dieren spelen verstoppertje

  Dit is het verhaalvan een wekker die omgetoverd wordt tot een uil,van een bloem die een leeuw wordt,van een luchtballon die verandert in een konijn...In een paar eenvoudige bewegingenveranderen de afbeeldingen als bij toverslag! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Het voorleesboek voor de allerliefste opa!

  Een prachtige bundel voor alle opa’s die hun kleinkinderen willen voorlezen én voor kinderen die graag zelf lezen. Dit boek bevat allerlei vrolijke en grappige versjes en verhaaltjes van het bekende schrijversduo Marianne Busser en Ron Schröder. Over het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • W. Disney, Felix Salten boeken
  W. Disney, Felix Salten - Bambi

  Dit Gouden Boekje vertelt het ontroerende verhaal van Bambi’s leven. Als Bambi geboren wordt, is het woud dol van vreugde. Een nieuwe prins is geboren! Maar zoals we weten gaat het leven van Bambi niet altijd over rozen… Met de originele tekeningen uit de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Beatrix Potter boeken
  Beatrix Potter - Het verhaal van Pieter Konijn boek

  'Kinderen,' zei moeder Konijn op een ochtend, 'jullie mogen buiten spelen. Maar denk er wel aan dat je niet in de moestuin van meneer Verhoef komt.' Maar de ondeugende Pieter Konijn peuzelt toch van de groenten van meneer Verhoef en kan maar ternauwernood aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Muis en Kees en de wiebeltand

  Kees Krokodil heeft een wiebeltand, en hij is een beetje bang. Maar Muis neemt hem mee naar dokter Bijtgoed, een heel aardige tandarts. En dan lacht Kees weer! (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Rosemarie Kunzler-Behncke boeken
  Rosemarie Kunzler-Behncke - Voor het eerst naar school

  Een vrolijk voorleesboek voor kleutersVandaag is het een grote dag! Anniek gaat voor het eerst naar de kleuterklas. Er is daar zoveel te doen! Je kunt vadertje en moedertje spelen, je verkleden of mooie schilderijen maken. Samen met de hele klas kun je gaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Joachim Krause boeken
  Joachim Krause - Waar is de gele grijper?

  Op een bouwplaats is altijd van alles te beleven. Er wordt gegraven, getimmerd en gesjouwd. Gijs vindt het prachtig om naar de kiepauto's en grijpers en hijskranen te kijken. En op iedere plaat is steeds de kleine gele grijper verstopt. Kun jij hem vinden?Dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Charles M. Schulz boeken
  Charles M. Schulz - Snoopy de paden op, de lanen in

  In dit koddige verhaal gaat Snoopy met Woodstock en drie andere vogelvriendjes kamperen. In de wildernis natuurlijk. Snoopy is een goede leider maar de vier vogeltjes doorkruisen Snoopys plannen voortdurend. Ze pakken de verkeerde kampeerspullen in en ze zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Andre Kuipers, Helen Conijn boeken
  Andre Kuipers, Helen Conijn - Andre het astronautje

  Voor dit boek is nog geen omschrijving beschikbaar. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (Harde kaft, ISBN 9789048813957):Kleine André vindt de maan heel mooi. Elke dag kijkt hij ernaar. Overdag is de maan grijs, maar 's nachts… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Angela Pelaez-Vargas, Mina Witteman boeken
  Angela Pelaez-Vargas, Mina Witteman - Mia's nest

  Mias nest is een verhaal over een lief meisje dat altijd klitten in haar haren heeft. Op een dag zegt haar moeder dat ze naar de kapper moet. Maar Mia wil geen korte haren. Korte haren zijn stom, korte haren zijn voor jongens. Mia moppert tegen haar vriendjes,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Caroline Ellerbeck boeken
  Caroline Ellerbeck - Hij komt!

  Hij komt! is een origineel Nederlands Gouden Boekje over een Hollands fenomeen: Sinterklaas. Aan de hand van de vrolijke tekeningen van Caroline Ellerbeck volgen we de gebeurtenissen die met Sint te maken hebben. We beginnen met de reis van Sinterklaas en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Frank van Pamelen boeken
    6,99
 • Stefan Boonen boeken
    6,99
 • Anneke Scholtens boeken
    6,99