Kleuterboeken

 • M. van der Weij, J. van der Weij boeken
  M. van der Weij, J. van der Weij - De kattenbende van Beestenvreugd

  Twee vriendinnen raken na sluitingstijd opgesloten in de dierentuin. Als de avond valt worden ze bang. Zeker als ze merken dat ze aangestaard worden door tientallen gele ogen. Zo maken de vriendinnen kennis met de wilde katten in Beestenvreugd en raken ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • W. Disney, Felix Salten boeken
  W. Disney, Felix Salten - Bambi

  Dit Gouden Boekje vertelt het ontroerende verhaal van Bambi’s leven. Als Bambi geboren wordt, is het woud dol van vreugde. Een nieuwe prins is geboren! Maar zoals we weten gaat het leven van Bambi niet altijd over rozen… Met de originele tekeningen uit de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Beatrix Potter boeken
  Beatrix Potter - Het verhaal van Pieter Konijn boek

  'Kinderen,' zei moeder Konijn op een ochtend, 'jullie mogen buiten spelen. Maar denk er wel aan dat je niet in de moestuin van meneer Verhoef komt.' Maar de ondeugende Pieter Konijn peuzelt toch van de groenten van meneer Verhoef en kan maar ternauwernood aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Muis en Kees en de wiebeltand

  Kees Krokodil heeft een wiebeltand, en hij is een beetje bang. Maar Muis neemt hem mee naar dokter Bijtgoed, een heel aardige tandarts. En dan lacht Kees weer! (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Andre Kuipers, Helen Conijn boeken
  Andre Kuipers, Helen Conijn - Andre het astronautje

  Voor dit boek is nog geen omschrijving beschikbaar. Wij tonen daarom de omschrijving van een andere uitgave van het boek (Harde kaft, ISBN 9789048813957):Kleine André vindt de maan heel mooi. Elke dag kijkt hij ernaar. Overdag is de maan grijs, maar 's nachts… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Het gouden boek voor meisjes

  Joyce Roodnat selecteerde voor Het Gouden Boek voor meisjes de Gouden Boekjes met glansrollen voor meisjes: Roodkapje, De drie beertjes, bij Kiki thuis en Ik kan vliegen. Maar het vijfde boek 'Dokter Pijpekop, de poppendokter' gaat over een man. Een vreemde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Helen Palmer boeken
  Helen Palmer - Jan de vliegtuigman, original

  Jan de Vliegtuigman verscheen in 1949 in Amerika, als 69ste Little Golden Book. Het kostte 25 dollarcent. Een jaar later ¿ de reeks bestond toen acht jaar ¿ lag het honderdste Little Golden Book in de winkel. Inmiddels zijn er in de VS meer dan 1200 titels… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Annemiek Neefjes boeken
  Annemiek Neefjes - Ik kan fietsen

  Polle wil leren fietsen op een fiets zonder zijwieltjes, net als papa en mama. Zijn fiets is een paard en de straat is de prairie. Dat valt niet mee, leren fietsen! Overal zijn obstakels om tegenop te botsen of gevaarlijke bochten. Au! Maar Polle blijft… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Het grote voorleesboek voor broertjes en zusjes

  Hoera, een broertje of zusje erbij! Deze bundel staat vol met versjes, verhalen en tekeningen over broertjes en zusjes. Over mama's dikke buik, een tweeling die niet meer op elkaar wil lijken, over een zusje dat ook eens de oudste wil zijn en over een broertje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dolf Verroen boeken
  Dolf Verroen - Mijn geweldige tovertante

  Mijn tante Cornelia kan toveren. Je weet nooit wat je van haar kunt verwachten. Soms is ze een draak en dan weer een enge spin. Tante Cornelia kan heel lief zijn, maar soms heeft ze zin om iemand te pesten mijn vader bijvoorbeeld. Als er iemand in nood is,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • N. Denekamp boeken
  N. Denekamp - Krantenpoes waar was je nou ?

  Het was midden op de dag. De Krantenpoes had net buiten de deur gegeten met de burgemeesterspoes. Maar nu moest ze weer aan het werk voor de krant. Op de redactie was het niet erg druk. De mensen van de krant zaten met hun benen op de bureaus. Ze klaagden dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - De koning gaat uit varen

  De koning gaat uit varen. Wie gaat er met hem mee? Twintig sterke roeiers, op een rijtje, twee aan twee. Daar zijn de eerste roeiers, de tweeling Snuf en Snuit. Snuf geeft Snuit een handje op de loopplank naar de schuit. In dit Gouden Boekje worden de twintig… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Thomas en de ballonnen

  Het waait flink op het eiland Sodor. Thomas en zijn vriendjes zien tien felgekleurde ballonnen voorbij zweven. Maar telkens als ze er eentje willen pakken, waait de ballon weg. Eerst zijn het er tien... dan negen... dan acht...Telkens als je een bladzijde van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Nienke Denekamp boeken
  Nienke Denekamp - Kerstfeest der dieren

  De vos, de egel, de hermelijn en het konijn zijn hard aan het werk. Er moet nog heel veel gebeuren voordat het kerst is. De een schrijft de kerstkaarten, de ander bakt kerstkransjes of haalt de kerstboomlampjes uit de knoop. Tussendoor gaan ze ook nog even met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Joachim Krause boeken
  Joachim Krause - Waar is de kleine viking?

  In het Vikingdorp is iedereen druk bezig. Er wordt een nieuw schip gebouwd waarmee de grote mannen op rooftocht gaan. Overal hoor je getimmer en gezaag. Victor, de kleine Viking, vindt het heel spannend. Nieuwsgierig kijkt hij rond en luistert naar de plannen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Annemarie Bon boeken
  Annemarie Bon - Een jaar lang feest met Haas

  Wat een jaar voor Haas! Hij verdwaalt in een sneeuwstorm, fopt Uil op 1 april en zorgt dat de wens van Das in midzomernacht uitkomt. Bij de Zomerzangwedstrijd kan Haas van de spanning niet stil zitten en Dierendag vieren Haas en zijn vrienden wel op een heel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Charles M. Schulz boeken
  Charles M. Schulz - Snoopy de paden op, de lanen in

  In dit koddige verhaal gaat Snoopy met Woodstock en drie andere vogelvriendjes kamperen. In de wildernis natuurlijk. Snoopy is een goede leider maar de vier vogeltjes doorkruisen Snoopys plannen voortdurend. Ze pakken de verkeerde kampeerspullen in en ze zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Roberta Miller boeken
  Roberta Miller - Eekhoorntjes ABC

  A is een appel, die hangt aan een boom. B is het boomhuis waar eekhoorn in woont. Een oorspronkelijk Amerikaans Gouden Boekje, dat ooit is verschenen in de serie als deeltje 84 onder de titel Letters vangen in een net. Een super leuk ABC met opgewekte… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Angela Pelaez-Vargas, Mina Witteman boeken
  Angela Pelaez-Vargas, Mina Witteman - Mia's nest

  Mias nest is een verhaal over een lief meisje dat altijd klitten in haar haren heeft. Op een dag zegt haar moeder dat ze naar de kapper moet. Maar Mia wil geen korte haren. Korte haren zijn stom, korte haren zijn voor jongens. Mia moppert tegen haar vriendjes,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Frank van Pamelen boeken
    6,99
 • Stefan Boonen boeken
    6,99
 • Anneke Scholtens boeken
    6,99
 • Mylo Freeman boeken
  14,95
 • Hans Hagen, Monique Hagen boeken
    6,99
 • Nanda Roep boeken
  10,25