Kleuterboeken

 • Gilian Shields boeken
  Gilian Shields - Belle & Boo en de smikkel-smul-dag

  Vandaag is het een ik-heb-trek-in-iets-lekkers-dag en Boo wil taart. Als Belle voorstelt om een feestmaal van groenten en fruit te maken, probeert Boo zo lang mogelijk de heerlijke geuren van het gezonde eten te weerstaan. Maar dan verrast hij Belle - en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mark Sperring boeken
  Mark Sperring - Bedtijd voor Boo

  Belle en Boo maken zich klaar om hun droomwereld binnen te gaan; de tanden zijn gepoetst en het nachtlampje is aan. Net als in heel veel andere kinderkamers, want het is niet alleen bedtijd voor Boo, maar ook voor alle ballerina's, cowboys en piraten!*… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Catherine Leblanc boeken
  Catherine Leblanc - Te groot of te klein?

  Wat Kleine Beer ook doet, het lijkt wel of zijn ouders hem er altijd óf te groot óf te klein voor vinden. Wat nu? Misschien moet hij de rollen eens omdraaien, zodat papa en mama zien dat het niet leuk is als je nooit precies groot genoeg bent...* Lief… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mandy Sutcliffe, Mark Sperring boeken
  Mandy Sutcliffe, Mark Sperring - Vrienden maken alles leuker

  Ga mee op een wonderlijke reis met Belle & Boo! Vaar tegen de golven in met een zeilboot, ontdek schatten in de diepe oceaan en speel in een wolkenparadijs... Samen met je beste vriend is er niets wat je tegenhoudt. Een gewone dag wordt een geweldig avontuur.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Wie doet wat?

  Wie is heel erg verliefd? Wie is zijn zwempak vergeten? Wie smikkelde van de confituur? Wie heeft er slecht geslapen? Een bonte mix van dieren en kinderen speelt in dit boek de hoofdrol.'Wie doet wat?' is een vrolijk kijk- en zoekboek: kijk naar detekeningen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Ingo Siegner boeken
  Ingo Siegner - Het kleine draakje kokosnoot naar school

  Het Kleine Draakje Kokosnoot kijkt al wekenlang uit naar de dag waarop hij naar school mag. Maar als het dan zover is, heeft het kleine vuurdraakje toch een beetje buikpijn... Moet hij echt de hele dag zonder mama en papa doorbrengen? Zullen de andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Steve L'Homme boeken
  Steve L'Homme - Van wie is het ei?

  Haas en Bever zien tijdens het spelen dat Vos haastig ervandoor gaat met een ei.Zij vinden dat vreemd en gaan op onderzoek uit.Zo begint de lange zoektocht naar de mama van het ei.Gaandeweg beleven Haas en Bever de avonturen van hun leven en komen zij tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • R. Scarry boeken
  R. Scarry - Mijn Goudenwoordenboek

  Dit Gouden Boekje staat vol met de karakteristieke illustraties van Richard Scarry. Je ziet een doorsnede van een huis waar alle ruimtes worden benoemd. Je komt de gekste auto?s tegen. Bij de groenteman maak je kennis met alle soorten groente en fruit die je… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Zoekboek Rik en de sporten

  Hou jij van bewegen? Rik ook! Samen met zijn vriendjes gaat Rik allerlei sporten uitproberen. Hij neemt je mee naar het zwembad en de gymzaal, doet mee aan een loopwedstrijd en leert slalommen als een echte skikampioen. Rik ziet er knap uit in zijn witte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Maria van Eeden boeken
  Maria van Eeden - Het boek van poes

  Kleuters samenleesboeken: Een samenleesboek voor kleuters. De rechterpagina’s zijn woordpagina’s die de kleuter leest. De linkerpagina’s zijn voorleespagina’s voor de ervaren lezer. Ga er eens lekker voor zitten en lees gezellig samen in dit boek. Poes… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Rindert Kromhout boeken
  Rindert Kromhout - Ganzelot gaat naar de markt

  Kijk, daar gaat Ganzelot, op weg naar de markt. Zijn zussen hadden eieren gelegd en die ging hij nu verkopen. Het was herfst en de familie Gans wilde met vakantie naar het zuiden. Ze hadden geld nodig voor onderweg, vandaar dus die eieren. Het zuiden! dacht… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Yvonne Jagtenberg boeken
  Yvonne Jagtenberg - Balotje op ballet

  Balotje weet het zeker. Van alle dingen die ze wil, wil ze het liefst een échte balletdanseres worden. En daarom wil ze op ballet. Maar kan Balotje op ballet net zo fijn dansen als thuis? De Blinkende Boekjes blinken uit door hun bijzondere verhalen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Walt Disney Records boeken
  Walt Disney Records - Frozen Fever

  Anna is jarig! Elsa, Olaf, Kristoff en Sven doen hun best om voor Anna het mooiste verjaardagsfeest te organiseren dat zij zich maar kan wensen. Op de cd staat het verhaal, met muziek en stemmen uit de film. In je boek kun je meelezen. Als je een geluidje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Maria van Eeden boeken
  Maria van Eeden - Het boek van Kip

  Kleuters samenleesboeken: Een samenleesboek voor kleuters. De rechterpagina’s zijn woordpagina’s die de kleuter leest. De linkerpagina’s zijn voorleespagina’s voor de ervaren lezer. Ga er eens lekker voor zitten en lees gezellig samen in dit boek. Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Pieter Feller, Natascha Stenvert boeken
  Pieter Feller, Natascha Stenvert - Kom erbij! + Vriendenboekje

  Kolletje & Dirk – Kom erbij! van Pieter Feller en Natascha Stenvert is een fijn geprijsde bundel met nieuwe verhalen over de avonturen van Kolletje en haar vriendje Dirk. Speciaal voor de Kinderboekenweek 2018 is deze bundel ook verkrijgbaar met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Gitte Spee boeken
  Gitte Spee - Er was eens ...

  Een bundeling van 5 prentenboeken.Op een speelse wijze worden kinderen vanaf twee jaar vertrouwd gemaakt met letters van aap tot zee, met tellen van 1 tot 12, met zon, sneeuw en ander weer, met goud, blauw en andere kleuren, met vuurtorens, wolkenkrabbers en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Xavier Deneux boeken
  Xavier Deneux - Roodkapje en de boze wolf

  Er was eens een meisje dat voor haar verjaardageen rood jasje met een kap kreeg.Ze vond het jasje zo mooi dat ze het altijd droeg.Sinds die dag noemde iedereen haar Roodkapje.Xavier Deneux giet het klassieke sprookje van Roodkapjein een speelse en verrassende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Zoekboek Rik en de zomer

  Wat is de zomer een heerlijk seizoen! Rik houdt van de zomer, met zijn zoemende bijen, sappige kersen en... lekker zoete ijsjes! Ga je mee met Rik schelpjes zoeken op het strand, plonzen in het zwembad en aardbeien plukken? Ook Sam de poes is dol op de zomer.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Gertrude Crampton boeken
  Gertrude Crampton - Wat een herrie klaagt meneer Hopjes

  Meneer Hopjes heeft last van herrie in zijn hoofd. Het slaan van de klok, het gerinkel van de telefoon, het gebel van de tram… Rommel de bommel, doet zijn hoofd ervan! Volgens mevrouw Hopjes komt dat gewoon omdat hij zijn warme eten niet opeet. En zijn warme… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Rik en zijn mamma

  Heb jij ook zo'n lieve mama? Zo'n mama die leuke spelletjes met je speelt, een pleister op je zere knie plakt en je een kusje op je neus geeft. Of fijn verhaaltjes leest voor het slapengaan.Ga je mee op stap met Rik en zijn mama in dit warme zoekboek?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • André Kuipers, Helen Conijn boeken
  André Kuipers, Helen Conijn - Andre het astronautje

  Kleine André vindt de maan heel mooi. Elke dag kijkt hij ernaar. Overdag is de maan grijs, maar 's nachts is hij geel. 'Waarvan is de maan eigenlijk gemaakt?' vraagt hij aan muis. 'Van diamant? Of van kaas misschien?' André zou er weleens een hapje uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Voertuigen!

  Spelenderwijs woordjes lerenMet achterin een grote uitklappagina (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Disney Frozen - Toverstafje

  Zwaai met het toverstafje en word één met het verhaal! Het toverstafje 'leest' de gemarkeerde plekken in het boek, waarna er muziek of een vrolijk geluid klinkt. De toverstaf heeft zelf ook drie magische geluiden. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Erik van Os, Ted van Lieshout boeken
  Erik van Os, Ted van Lieshout - De zee is van ijs

  Dit boek is speciaal voor kleuters die al zelfstandig kunnen lezen, het heeft AVI start. Dat betekent dat de woordjes kort en eenvoudig zijn en worden uitgesproken zoals je ze schrijft. De pagina's zijn overzichtelijk en de illustraties helpen de tekst te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • A. Hunt boeken
  A. Hunt - Dunkie

  Dunkie voelt zich alleen. Op een dag ziet hij Familie Konijn met allemaal lekkere dingen in de weer. Ze bouwen een feestje. Och, mocht Dunkie maar komen. Dan was hij niet meer zo verdrietig en alleen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99