Kleuterboeken

 • Pieter Feller, Natascha Stenvert boeken
  Pieter Feller, Natascha Stenvert - De leukste kleuters van Nederland

  Kolletje & Dirk – De leukste kleuters van Nederland van Pieter Feller & Natascha Stenvert is een heerlijk voorleesboek over het meisje met de rood-witte toversokken en haar vriendje Dirk. Samen beleven ze allerlei avonturen dicht bij huis. In deze uitgave… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - Niet niezen, Brian!

  Bekend van TV! elke ochtend bij NPO Zappelin (NL) en Ketnet (Vlaanderen) Brian is ziek en wil terug naar bed, maar juf Emilie is ervan overtuigd dat een kopje van haar speciale warme citroendrank hem snel zal genezen. Ga je mee op reis met de Zootram? In de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - Flora’s telefoon

  Bekend van TV! elke ochtend bij NPO Zappelin (NL) en Ketnet (Vlaanderen) Amy laat Flora’s nieuwe telefoon in het water vallen en duikt hem achterna. Flora is ontroostbaar. Als Amy niet meer naar boven komt verandert Ziggy de tram in een duikboot om haar te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Pascal Vermeersch boeken
  Pascal Vermeersch - Kaatje telt, kleurt en ontdekt

  Tel en ontdek samen met Kaatje, Viktor en Kamiel kleuren, vormen en tegenstellingen:Tijdens een picknickOp de speelplaatsIn de woonkamerTijdens een loopwedstrijdLeer nieuwe woordjesTel tot tienEn vind je Frits en Frats overal? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Nonna boeken
  Nonna - Sammie en de superbrokjes

  Hallo allemaal. Ik ben Sammie, vier jaar oud en een echt mini hondje. Dit boekje gaat over mij en mijn allerliefste vriendinnetje Lotteke. Als ik een beetje bang ben krijg ik van haar superbrokjes. Mmm! Die zijn lekker joh! Dan ben ik niet meer bang maar heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mark van Dijk boeken
  Mark van Dijk - De prinses die haar kroontje kwijtraakte

  Het prinsesje uit ons verhaal is een echte rommelkont. Op een dag raakt ze zelfs haar kroontje kwijt. Gelukkig willen alle dieren in het bos haar helpen zoeken. Er is alleen één probleem... De dieren hebben geen idee hoe een kroontje eruit ziet. AVI: E5 (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jonas Boets, Annelies Vandenbosch boeken
  Jonas Boets, Annelies Vandenbosch - Ik help... de brandweer

  Elk kind droomt er weleens van om bij de brandweer te gaan. Maar wat doen brandweerlui precies? Neem een kijkje in dit interactieve kartonboek en steek brandweervrouw Finne een handje toe. Draai aan het stuur van een brandweerwagen, help mee de slang uit te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Pavel Srut boeken
  Pavel Srut - De sokkenvreters

  Vertaald door Kees Mercks, winnaar van de Martinus Nijhoff Vertaalprijs.Het is niet de wasmachine, maar het zijn de sokkenvreters die altijd één sok van een paar eten. Met smaak. Meestal onzichtbaar voor het menselijk oog, leven de sokkenvreters onder ons,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Dick Bruna boeken
  Dick Bruna - Het Gouden Boek van nijntjes verre reizen

  Ga mee met nijntje en reis naar alle hoeken van de wereld! Het Gouden Boek van nijntjes verre reizen - Thema van de Kinderboekenweek 2019!Nijntje gaat dwars door Europa met de trein, dwars door verschillende Europese landen waarin verschillende talen worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Richard Scarry boeken
  Richard Scarry - Richard Scarry’s grote gouden boek

  Een Gouden Boek over grote auto’s, kleine auto’s. Snelle en langzame auto’s. Vrachtauto’s. Maar ook bussen, taxi’s en vuilniswagens. Over vers gebakken overheerlijke koekemannetjes. Over een ei en wat voor dier daar uitkomt. Over de letter A van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Hervé Tullet boeken
  Hervé Tullet - Een boek voor kleine handjes

  Dit is een boek.Doe wat het vraagt en kijk wat er gebeurt... (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Pieter Feller, Natascha Stenvert boeken
  Pieter Feller, Natascha Stenvert - Allemaal familie

  Allemaal familie van Pieter Feller en Natascha Stenvert bevat twaalf nieuwe verhalen over Kolletje en Dirk, de leukste kleuters van Nederland. Dit boek wordt geleverd met een uitklapstamboom waarop kinderen hun eigen familie kunnen invullen. Er is een nieuw… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Mijn eerste 1000 woorden

  Een kleurig en vrolijk kijkboek boordevol nieuwe woorden over de natuur. Het boek is opgesplitst in 5 delen: de seizoenen, natuur en landschappen, de natuur in verre landen, verrassende natuur en de natuur beschermen. De kleurrijke illustraties maken iedere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jim Bakkum, Kirsten Michel boeken
  Jim Bakkum, Kirsten Michel - Dadoe - uitdeelboekjes

  2x5 uitdeelboekjes. Ideaal uitdeel speelgoed om te trakteren op een feestje, op school of op de crèche.DIDI'S DROOMFEEST Didi viert haar verjaardag in Wolkenland! De tafel is versierd met roze glitter, er zijn cupcakes en een eenhoorntaart en overal hangen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - Kom je mee?

  Een boek vol herkenning, speciaal voor de vele kinderen die zich in de situatie bevinden van ouders die gaan scheiden of gescheiden zijn.Als Nesta zijn A-diploma haalt, krijgt hij een mooie grote ingelijste foto van zijn goede vriend de kat Bardo. Voor op zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Rik en zijn papa

  Vandaag is Rik thuis met zijn papa. Kijk je mee naar hun fijne dag? Ze eten eerst een lekker broodje met kaas. Daarna rijdt Rik paardje op papa's rug. Ze hangen samen de was op, spelen in de tuin en kopen een lekkere taart bij de bakker! Natuurlijk is Sam de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Xavier Deneux boeken
  Xavier Deneux - Het lelijke jonge eendje

  Het klassieke sprookje van Het lelijke jonge eendje herverteld door Xavier Deneux. Uitgepuurde beelden en prachtige reliëfscènes. Een boek om te bekijken met je ogen en je handen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Petra Pardon boeken
  Petra Pardon - Kaatje verkleedt zich

  Maskers, tijgerpakken en confetti...Kaatje en haar vrienden verkleden zich en beleven grappige avonturen.Drie voorleesverhalen met leuke aanwijsplaten (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Xavier Deneux boeken
  Xavier Deneux - Mijn dierenboek: op de boerderij

  Mijn eerste dierenboek met boerderijdieren... en schuifjes!Het contrast tussen zwart en wit stimuleert de waarneming van je kleintje. Op elke pagina trekt een nieuw diertje de aandacht. Tover uit de schaduw een nieuwe boerderijbewoner tot leven. Welk dier zit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Axel Scheffler boeken
  Axel Scheffler - Flip Flap Huisdieren

  Wat krijg je als je een hagedis met een parkiet kruist? Waarschijnlijk een hagiet. En een goudvis met een poes? Een goudvoes! Maak met dit kleurrijke flappenboek wel 121 verschillende nieuwe huisdieren, de een nog gekker dan de ander. Door de grappige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jim Bakkum, Kirsten Michel boeken
  Jim Bakkum, Kirsten Michel - Beschuit met muisjes

  Aandoenlijk avontuur over Dadoe die een zusje krijgt. Vanaf 2 jaar.Dadoe wordt grote broer! Hij kan niet wachten tot het zover is. Maar… waar komt de baby eigenlijk vandaan? En waarom duurt het zo lang voordat het kindje er is? Mama legt hem uit dat de baby… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Kees Prins boeken
  Kees Prins - De stofzuiger

  Het brein van de buurmannen werkt heel anders dan dat van de gemiddelde klusser.De buurmannen klussen er lustig op los. Natuurlijk moeten ze ook af en toe wat huishoudelijke klusjes doen waar ze helemaal geen zin in hebben maar daar verzinnen ze wel weer wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Leo Timmers boeken
  Leo Timmers - Ik ben de koning

  Schildpad weet niet wat hem overkomt: er ligt een kroon op zijn rug. Hij is de koning! Dat kan niet anders. Maar daar zijn de andere dieren het niet mee eens. De kroon past iedereen! Wie is dan de echte koning...? (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Marte Jongbloed, Natascha Stenvert boeken
  Marte Jongbloed, Natascha Stenvert - Nieuwe vrienden

  Vinnie & Flos is een nieuw vrolijk voorleesboek voor alle peuters en kleuters. Ik durf alles, ook als ik bang ben!Vinnie & Flos – Nieuwe vrienden van Pluim-winnares Marte Jongbloed en Natascha Stenvert bevat herkenbare verhalen voor kleuters. Onder het motto… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Trish Holland boeken
  Trish Holland - Ik ben nog lang niet moe!

  Een Gouden Boekje over bedtijd dat elke ouder herkenbaar zal vinden. Het perfecte voorleesverhaaltje voor het slapen gaan.Het is bedtijd voor de kleine vos in dit aandoenlijke en grappige Gouden Boekje! Helaas heeft de kleine vos veel meer energie dan vader… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99