Kleuterboeken

 • Yvonne Jagtenberg boeken
  Yvonne Jagtenberg - Balotje op vakantie

  Thema Kinderboekenweek, Tournee via de Schrijverscentrale, Perfect boek om voor te lezen op school, vlak voordat de vakantie begint, Het leukste prentenboek voor op vakantie.Balotje gaat op vakantie. Met de auto naar een ander land. Balotje kijkt uit het raam.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Sarah Albee boeken
  Sarah Albee - Monsters in de bus

  Muzikaal & humoristischEen besnorde man stapt nietsvermoedend in de bus. En na hem een moeder met baby: De baby in de bus huilt weh weh weh. Weh weh weh. Weh weh weh. De baby in de bus huilt weh weh weh. Als de bus gaat rij den. En dat is pas het begin. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Tosca Agterberg boeken
  Tosca Agterberg - Tom en Samira

  Tom en Samira Als voormalig kleuterjuf weet Tosca Agterberg als geen ander hoe het dagelijks leven in de (multiculturele) kleuterklas eraan toegaat. Kleuters zijn helemaal niet bezig met onderlinge verschillen, ze spelen gewoon met elkaar. En dat is precies… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Pieter Feller, Natascha Stenvert boeken
  Pieter Feller, Natascha Stenvert - De leukste kleuters van Nederland

  Kolletje & Dirk – De leukste kleuters van Nederland van Pieter Feller & Natascha Stenvert is een heerlijk voorleesboek over het meisje met de rood-witte toversokken en haar vriendje Dirk. Samen beleven ze allerlei avonturen dicht bij huis. In deze uitgave… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - Niet niezen, Brian!

  Bekend van TV! elke ochtend bij NPO Zappelin (NL) en Ketnet (Vlaanderen) Brian is ziek en wil terug naar bed, maar juf Emilie is ervan overtuigd dat een kopje van haar speciale warme citroendrank hem snel zal genezen. Ga je mee op reis met de Zootram? In de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - Flora’s telefoon

  Bekend van TV! elke ochtend bij NPO Zappelin (NL) en Ketnet (Vlaanderen) Amy laat Flora’s nieuwe telefoon in het water vallen en duikt hem achterna. Flora is ontroostbaar. Als Amy niet meer naar boven komt verandert Ziggy de tram in een duikboot om haar te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • De Bumbabus

  Bumba moet op de kleintjes letten deze vakantie en heeft elke dag wel iets leuks gepland. Stap je ook in? (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Tor Age Bringsvaerd boeken
  Tor Age Bringsvaerd - Casper en Emma - Casper krijgt een katje

  Casper krijgt een katje! Een prachtig klein beestje, geelbruin van kleur en met een zwarte vlek rond één oog. Casper noemt het katje Leo. Casper en papa lenen boeken over katten in de bibliotheek. Welpje vindt het maar raar dat hij Casper opeens met iemand… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Schutten Jan Paul boeken
  Schutten Jan Paul - Het meisje met de gouden jurk

  De schutters zijn erg opgewonden. Ze gaan geschilderd worden door de beste en beroemdste schilder van het land: Rembrandt. Maar hoe krijgt Rembrandt al die schutters op dat doek? En welke schutter moet vooraan? De dapperste? Of de slimste? De grappigste… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Het zoek- en posterboek van Rik en Rosie

  Dol op Rik? Voortaan hoef je hem nooit meer te missen. Volg Rik het hele jaar door met dit grote posterboek. Elke maand een nieuwe poster met vooraan een kleurrijke zoekplaat, achteraan een gedicht, een spelletje of iets anders leuks. Steeds aangepast aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - Tom Poes en de Bommeltjes

  Alweer het tweede Gouden Boekje waarin Tom Poes en Heer Bommel hun opwachting maken.Heer Bommel geniet van een rustig moment als plots een bal in zijn schoot geschoten krijgt. Na een goed gesprek met voetbalteam De Bommeltjes - die van de geschoten bal - zet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • ZNU boeken
  ZNU - We gaan naar school! Kijk- en zoekboek

  Welkom op school! In dit leuke zoekboek staan kleurrijke kijkplaten waarop je kind veel dingen kan ontdekken en herkennen. Neem een kijkje in de klas, ga mee op schoolreis naar de kinderboerderij, feest mee met de kinderen op het schoolfeest en nog veel meer.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Nonna boeken
  Nonna - Sammie en de superbrokjes

  Hallo allemaal. Ik ben Sammie, vier jaar oud en een echt mini hondje. Dit boekje gaat over mij en mijn allerliefste vriendinnetje Lotteke. Als ik een beetje bang ben krijg ik van haar superbrokjes. Mmm! Die zijn lekker joh! Dan ben ik niet meer bang maar heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jan Paul Schutten boeken
  Jan Paul Schutten - Rijksmuseum Gouden Boekjes

  Speciale aanbieding ter ere van het Rembrandtjaar 20192019: 350 jaar Rembrandt Het meisje met de gouden jurk Marten & Oopjen maken zich mooi Van de Gouden Penseel en Griffelwinnaars Jan Paul Schutten en Martijn van der Linden zijn er twee Gouden Boekjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Elle van Lieshout boeken
  Elle van Lieshout - hup, aan het werk!

  Wil jouw kleuter al zelf lezen? Dat kan in dit leuke samenleesboek over beroepen. De rechterpagina’s van dit boek zijn woordpagina's die je kleuter zelf leest. De linkerpagina's zijn voorleespagina's. In dit boek oefent je kleuter met woorden als jas, kam en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Elle van Lieshout boeken
  Elle van Lieshout - hoe ga ik op reis?

  Wil jouw kleuter al zelf lezen? Dat kan in dit leuke samenleesboek over op reis gaan per auto, vliegtuig of boot. De rechterpagina’s van dit boek zijn woordpagina's die je kleuter zelf leest. De linkerpagina's zijn voorleespagina's. In dit boek oefent je… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Elisa van Spronsen boeken
  Elisa van Spronsen - naar zee!

  Wil jouw kleuter al zelf lezen? Dat kan in dit leuke samenleesboek over Sil die naar zee gaat. De rechterpagina's zijn woordpagina's die je kleuter zelf leest. De linkerpagina's zijn voorleespagina's. In dit boek oefent je kleuter met woorden als zee, net en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Lida Dijkstra boeken
  Lida Dijkstra - Sipke gaat zeilen / Sipke sil sile

  Een Nederlands/Fries zomers Gouden Boekje over zeilen.Opa Spitsmuis gaat vroeg de deur uit, om die dag te gaan zeilen. Maar zijn kleinzoon Sipke mag niet mee. Daarom bouwt Sipke samen met zij n vriendinnetje de haas zelf een boot van riet, hout en een laken… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Mark van Dijk boeken
  Mark van Dijk - De prinses die haar kroontje kwijtraakte

  Het prinsesje uit ons verhaal is een echte rommelkont. Op een dag raakt ze zelfs haar kroontje kwijt. Gelukkig willen alle dieren in het bos haar helpen zoeken. Er is alleen één probleem... De dieren hebben geen idee hoe een kroontje eruit ziet. AVI: E5 (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Isabel Versteeg boeken
  Isabel Versteeg - de bal van mo

  Wil jouw kleuter al zelf lezen? Dat kan in dit leuke samenleesboek waarin Mo naar de dierentuin gaat. Maar of het nou zo slim is om zijn mooie bal mee te nemen …? De rechterpagina’s van dit boek zijn woordpagina's die je kleuter zelf leest. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Pavel Srut boeken
  Pavel Srut - De sokkenvreters

  Vertaald door Kees Mercks, winnaar van de Martinus Nijhoff Vertaalprijs.Het is niet de wasmachine, maar het zijn de sokkenvreters die altijd één sok van een paar eten. Met smaak. Meestal onzichtbaar voor het menselijk oog, leven de sokkenvreters onder ons,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hervé Tullet boeken
  Hervé Tullet - Een boek voor kleine handjes

  Dit is een boek.Doe wat het vraagt en kijk wat er gebeurt... (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Pascal Vermeersch boeken
  Pascal Vermeersch - Kaatje telt, kleurt en ontdekt

  Tel en ontdek samen met Kaatje, Viktor en Kamiel kleuren, vormen en tegenstellingen:Tijdens een picknickOp de speelplaatsIn de woonkamerTijdens een loopwedstrijdLeer nieuwe woordjesTel tot tienEn vind je Frits en Frats overal? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Scarry Mijn leuk vroemtuigenboek

  Over auto's, busjes, vrachtwagens en alles wat rijdt!Ga picknicken met de familie Varken en maak onderweg de gekste Richard Scarry-avonturen mee! Ontdek de grappigste auto's en machines zoals een potloodauto, een racepompoen en een bezemstep. Veel plezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Richard Scarry boeken
  Richard Scarry - Richard Scarry’s grote gouden boek

  Een Gouden Boek over grote auto’s, kleine auto’s. Snelle en langzame auto’s. Vrachtauto’s. Maar ook bussen, taxi’s en vuilniswagens. Over vers gebakken overheerlijke koekemannetjes. Over een ei en wat voor dier daar uitkomt. Over de letter A van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50