Kleuterboeken

 • Barbara Steincrohn Davis boeken
  Barbara Steincrohn Davis - Het dierenhotel

  TelboekjeAan de rand van een bos staat een dierenhotel. Het konijn van het hotel weet voor alle dieren, een nijlpaard, twee bruine beren, drie lammetjes, vier kikkers, vijf geitjes, zes pinguïns, zeven vogels, acht otters, negen bijen en tien kleine… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Leo Timmers boeken
  Leo Timmers - Ik ben de koning

  Schildpad weet niet wat hem overkomt: er ligt een kroon op zijn rug. Hij is de koning! Dat kan niet anders. Maar daar zijn de andere dieren het niet mee eens. De kroon past iedereen! Wie is dan de echte koning...? (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Joke van Leeuwen, Bibi Dumon Tak, Jan Paul Schutten, Sjoerd En Margje Kuyper, Koos Meinderts, Thijs Goverde boeken
  Joke van Leeuwen, Bibi Dumon Tak, Jan Paul Schutten, Sjoerd En Margje Kuyper, Koos Meinderts, Thijs Goverde - Het grote Rembrandt voorleesboek

  Van Het grote Rijksmuseum voorleesboek, de voorganger van Het grote Rembrandt voorleesboek, zijn inmiddels meer 40.000 exemplaren verkocht!Voor het Rembrandtjaar 2019 schreven zeven geweldige kinderboekenschrijvers 24 verhalen bij de mooiste meesterwerken van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Jim Bakkum, Kirsten Michel boeken
  Jim Bakkum, Kirsten Michel - Beschuit met muisjes

  Aandoenlijk avontuur over Dadoe die een zusje krijgt. Vanaf 2 jaar.Dadoe wordt grote broer! Hij kan niet wachten tot het zover is. Maar… waar komt de baby eigenlijk vandaan? En waarom duurt het zo lang voordat het kindje er is? Mama legt hem uit dat de baby… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Diederique Mulder boeken
  Diederique Mulder - Zebra wil een andere pyjama

  Zebra wil een andere jas. Als de andere zebra's haar nieuwe jas zien vinden ze het er een beetje raar uitzien. Gelukkig neemt haar moeder het voor haar op.'Zebra wil een andere pyjama' is een bladerboek voor peuters en kleuters. De zeven prachtige illustraties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Kees Prins boeken
  Kees Prins - De stofzuiger

  Het brein van de buurmannen werkt heel anders dan dat van de gemiddelde klusser.De buurmannen klussen er lustig op los. Natuurlijk moeten ze ook af en toe wat huishoudelijke klusjes doen waar ze helemaal geen zin in hebben maar daar verzinnen ze wel weer wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Dorothy Hall Smith boeken
  Dorothy Hall Smith - Het grote kleine boek

  Dit klassieke Gouden Boekje over de tegenstelling Groot en Klein zal menig Hart van de Gouden Boekjes liefhebbers sneller doen kloppen. Over grote leeuwen, bergen en vliegtuigen en pappa's en kleine paddenstoelen, waterjuffers, spinnenwebben, sneeuwvlokjes en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Nonna boeken
  Nonna - Sammie en de superbrokjes

  Hallo allemaal. Ik ben Sammie, vier jaar oud en een echt mini hondje. Dit boekje gaat over mij en mijn allerliefste vriendinnetje Lotteke. Als ik een beetje bang ben krijg ik van haar superbrokjes. Mmm! Die zijn lekker joh! Dan ben ik niet meer bang maar heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Trish Holland boeken
  Trish Holland - Ik ben nog lang niet moe!

  Een Gouden Boekje over bedtijd dat elke ouder herkenbaar zal vinden. Het perfecte voorleesverhaaltje voor het slapen gaan.Het is bedtijd voor de kleine vos in dit aandoenlijke en grappige Gouden Boekje! Helaas heeft de kleine vos veel meer energie dan vader… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Marte Jongbloed, Natascha Stenvert boeken
  Marte Jongbloed, Natascha Stenvert - Nieuwe vrienden

  Vinnie & Flos – Nieuwe vrienden van Pluim-winnares Marte Jongbloed en Natascha Stenvert bevat herkenbare verhalen voor kleuters. Onder het motto ‘Samen durven ze alles’ geven Vinnie en zijn ondeugende vriendje Flos jonge kinderen net dat beetje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Rik is verliefd

  Er is een nieuw kindje in de klas van Rik. Ze heet Rosie en is een beetje verlegen. Dan vertelt juf Els over Valentijn. Rik vindt de hartjes en de cadeautjes erg leuk, de juf heeft zelfs een bonbondoosje bij! Na school speelt Rosie bij Rik thuis. Ze geven de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Pieter Feller, Natascha Stenvert boeken
  Pieter Feller, Natascha Stenvert - O, dennenboom

  Vier kerst met Kolletje en Dirk van Pieter Feller en Natascha Stenvert in Kolletje & Dirk – O, dennenboom. Tegelijk met deze uitgave verschijnt ook een sintboek: O, kom er eens kijken… Over Kolletje, het meisje met de rood-witte toversokken, en haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - Bijzondere keus, meneer de reus!

  Een grappig verhaal van Erik van Os en Elle van Lieshout met prachtige illustraties van Job van Gelder.Al de hele dag, de hele avond, wachtten alle stoelen, alle tafels op de eerste gast. Bezorgd zaten de chef-kok en de ober op het terras. ‘We kunnen net zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Pieter Feller, Natascha Stenvert boeken
  Pieter Feller, Natascha Stenvert - O, kom er eens kijken...

  Vier sinterklaas met Kolletje en Dirk van Pieter Feller en Natascha Stenvert in Kolletje & Dirk – O, kom er eens kijken... Tegelijk met deze uitgave verschijnt ook een kerstboek: O, dennenboom. Over Kolletje, het meisje met de rood-witte toversokken, en haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Jim Bakkum, Kirsten Michel boeken
  Jim Bakkum, Kirsten Michel - Pakjesavond

  Het ideale schoencadeautje: vrolijk miniprentenboek over hoe Dadoe pakjesavond viert. Geschreven door Jim Bakkum en Kirsten Michel.Vanavond is het pakjesavond. Dadoe kan bijna niet wachten! Hij bakt pepernoten met mama en zingt een Sinterklaasliedje met papa.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Yvonne Jagtenberg boeken
  Yvonne Jagtenberg - Mijn wonderlijke oom

  Première prentenboek op 20 oktober 2018 in Eye Filmmuseum met een filmvertoning. Tournee langs filmhuizen door het land (herfstvakantie en kerstvakantie 2018)In Mijn wonderlijke oom wordt de oom, ook wel monsieur Hulot genaamd, geconfronteerd met ‘het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Mark Haayema boeken
  Mark Haayema - In de kelder staat een huis

  Wat doe je als je even niemand hebt, niemand om mee te spelen? In de kelder van het huis fantaseert Kaat de muis over iets wat er niet is, maar zou kunnen zijn! Een verhaal met een heleboel alsof!Wat doe je als je even niemand hebt, niemand om mee te spelen?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Disney Pixar boeken
  Disney Pixar - The Incredibles 1 & 2

  Dubbeldik Gouden Boekje over de superheldenfamilie Parr en al hun doldwaze avonturen.The Incredibles 1 Bob Parr was vroeger de grootste held van de wereld - Mr. Incredible! Nu woont hij samen met zijn gezin in een buitenwijk en is zijn leven een stuk rustiger… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Annemie Berebrouckx boeken
  Annemie Berebrouckx - Zoek mee met Jules en zijn familie

  In dit boek ga je met Jules en zijn familie op vakantie, op reis, op klasbezoek … Op elke zoekplaat zitten verschillende voorwerpen en fi guren verstopt. Maar dat is nog niet alles! De herbruikbare vinylstickers kan je naar hartenlust kleven. En opnieuw… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Annemie Berebrouckx boeken
  Annemie Berebrouckx - Jules is jarig

  Jules wordt drie jaar. Marie heeft een mooie kroon gemaakt. Maar die is veel te groot. Mama zorgt voor een goede oplossing! (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Linda Bikker boeken
  Linda Bikker - Spelen op het strand

  Roos gaat met haar papa een dagje naar het strand. Van zand maakt ze de mooiste dieren. Maar wat een pech! Steeds zijn er strandgasten die per ongeluk haar bouwwerk kapotmaken. Papa besluit Roos een handje te helpen en samen maken ze een zeehond. Maar dan komt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Sandra van Berkum boeken
  Sandra van Berkum - Naar Amerika!

  Het is september 1959. De 7-jarige Polly reist met haar ouders en haar hondje Sprits naar Amerika.Het is september 1959. De 7-jarige Polly reist met haar ouders en haar hondje Sprits naar Amerika. In Rotterdam gaan ze aan boord van een gloednieuw stoomschip… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Delphine Chedru boeken
  Delphine Chedru - 1+1=3

  1 + 1 = 3. Oh ja? Dat is er toch eentje te veel? In dit tel- en zoekboek zie je bij elk cijfer een pagina vol illustraties. Die geven telkens het juiste aantal van dat cijfer weer. Of toch niet? Als je goed kijkt en telt, ontdek je op elke pagina een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Jim Bakkum, Kirsten Michel boeken
  Jim Bakkum, Kirsten Michel - Dadoe en zijn vriendjes

  Vrolijk voorleesboek met cd over Dadoe en zijn vriendjes, geschreven door Jim Bakkum en Kirsten Michel.‘AHOY!’ Vandaag is Dadoe een echte cowboy. Of… toch een piraat? O nee, een spookje! Met zijn buurmeisje Didi, fantasievriendje Hoki Spoki en zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Jane Werner, Kathryn Jackson, Byron Jackson, Richard Scarry, Cathleen Schurr boeken
  Jane Werner, Kathryn Jackson, Byron Jackson, Richard Scarry, Cathleen Schurr - Het Gouden Vriendenboek

  In dit feestelijke Gouden Boek vind je de allermooiste vriendschappen. Lees het samen met je beste vriend!In 65 jaar Gouden Boekjes zijn ontelbare vriendschappen gesloten. 1-let Feestvarken geeft op zijn eigen feestje al het eten weg. In Rolle Bolle Beest… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50