Kleuterboeken

 • Barbara Steincrohn Davis boeken
  Barbara Steincrohn Davis - Het dierenhotel

  TelboekjeAan de rand van een bos staat een dierenhotel. Het konijn van het hotel weet voor alle dieren, een nijlpaard, twee bruine beren, drie lammetjes, vier kikkers, vijf geitjes, zes pinguïns, zeven vogels, acht otters, negen bijen en tien kleine… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Petra Pardon boeken
  Petra Pardon - Kaatje verkleedt zich

  Maskers, tijgerpakken en confetti...Kaatje en haar vrienden verkleden zich en beleven grappige avonturen.Drie voorleesverhalen met leuke aanwijsplaten (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Pieter Feller, Natascha Stenvert boeken
  Pieter Feller, Natascha Stenvert - Allemaal familie

  Allemaal familie van Pieter Feller en Natascha Stenvert bevat twaalf nieuwe verhalen over Kolletje en Dirk, de leukste kleuters van Nederland. Dit boek wordt geleverd met een uitklapstamboom waarop kinderen hun eigen familie kunnen invullen. Er is een nieuw… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Xavier Deneux boeken
  Xavier Deneux - Het lelijke jonge eendje

  Het klassieke sprookje van Het lelijke jonge eendje herverteld door Xavier Deneux. Uitgepuurde beelden en prachtige reliëfscènes. Een boek om te bekijken met je ogen en je handen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Mijn eerste 1000 woorden

  Een kleurig en vrolijk kijkboek boordevol nieuwe woorden over de natuur. Het boek is opgesplitst in 5 delen: de seizoenen, natuur en landschappen, de natuur in verre landen, verrassende natuur en de natuur beschermen. De kleurrijke illustraties maken iedere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jim Bakkum, Kirsten Michel boeken
  Jim Bakkum, Kirsten Michel - Dadoe - uitdeelboekjes

  2x5 uitdeelboekjes. Ideaal uitdeel speelgoed om te trakteren op een feestje, op school of op de crèche.DIDI'S DROOMFEEST Didi viert haar verjaardag in Wolkenland! De tafel is versierd met roze glitter, er zijn cupcakes en een eenhoorntaart en overal hangen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Dorothy Hall Smith boeken
  Dorothy Hall Smith - Het grote kleine boek

  Dit klassieke Gouden Boekje over de tegenstelling Groot en Klein zal menig Hart van de Gouden Boekjes liefhebbers sneller doen kloppen. Over grote leeuwen, bergen en vliegtuigen en pappa's en kleine paddenstoelen, waterjuffers, spinnenwebben, sneeuwvlokjes en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Nonna boeken
  Nonna - Sammie en de superbrokjes

  Hallo allemaal. Ik ben Sammie, vier jaar oud en een echt mini hondje. Dit boekje gaat over mij en mijn allerliefste vriendinnetje Lotteke. Als ik een beetje bang ben krijg ik van haar superbrokjes. Mmm! Die zijn lekker joh! Dan ben ik niet meer bang maar heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jim Bakkum, Kirsten Michel boeken
  Jim Bakkum, Kirsten Michel - Beschuit met muisjes

  Aandoenlijk avontuur over Dadoe die een zusje krijgt. Vanaf 2 jaar.Dadoe wordt grote broer! Hij kan niet wachten tot het zover is. Maar… waar komt de baby eigenlijk vandaan? En waarom duurt het zo lang voordat het kindje er is? Mama legt hem uit dat de baby… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Leo Timmers boeken
  Leo Timmers - Ik ben de koning

  Schildpad weet niet wat hem overkomt: er ligt een kroon op zijn rug. Hij is de koning! Dat kan niet anders. Maar daar zijn de andere dieren het niet mee eens. De kroon past iedereen! Wie is dan de echte koning...? (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Rik en zijn papa

  Vandaag is Rik thuis met zijn papa. Kijk je mee naar hun fijne dag? Ze eten eerst een lekker broodje met kaas. Daarna rijdt Rik paardje op papa's rug. Ze hangen samen de was op, spelen in de tuin en kopen een lekkere taart bij de bakker! Natuurlijk is Sam de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - Kom je mee?

  Een boek vol herkenning, speciaal voor de vele kinderen die zich in de situatie bevinden van ouders die gaan scheiden of gescheiden zijn.Als Nesta zijn A-diploma haalt, krijgt hij een mooie grote ingelijste foto van zijn goede vriend de kat Bardo. Voor op zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Xavier Deneux boeken
  Xavier Deneux - Mijn dierenboek: op de boerderij

  Mijn eerste dierenboek met boerderijdieren... en schuifjes!Het contrast tussen zwart en wit stimuleert de waarneming van je kleintje. Op elke pagina trekt een nieuw diertje de aandacht. Tover uit de schaduw een nieuwe boerderijbewoner tot leven. Welk dier zit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Axel Scheffler boeken
  Axel Scheffler - Flip Flap Huisdieren

  Wat krijg je als je een hagedis met een parkiet kruist? Waarschijnlijk een hagiet. En een goudvis met een poes? Een goudvoes! Maak met dit kleurrijke flappenboek wel 121 verschillende nieuwe huisdieren, de een nog gekker dan de ander. Door de grappige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jim Bakkum, Kirsten Michel boeken
  Jim Bakkum, Kirsten Michel - Pakjesavond

  Het ideale schoencadeautje: vrolijk miniprentenboek over hoe Dadoe pakjesavond viert. Geschreven door Jim Bakkum en Kirsten Michel.Vanavond is het pakjesavond. Dadoe kan bijna niet wachten! Hij bakt pepernoten met mama en zingt een Sinterklaasliedje met papa.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Kees Prins boeken
  Kees Prins - De stofzuiger

  Het brein van de buurmannen werkt heel anders dan dat van de gemiddelde klusser.De buurmannen klussen er lustig op los. Natuurlijk moeten ze ook af en toe wat huishoudelijke klusjes doen waar ze helemaal geen zin in hebben maar daar verzinnen ze wel weer wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Mark Haayema boeken
  Mark Haayema - In de kelder staat een huis

  Wat doe je als je even niemand hebt, niemand om mee te spelen? In de kelder van het huis fantaseert Kaat de muis over iets wat er niet is, maar zou kunnen zijn! Een verhaal met een heleboel alsof!Wat doe je als je even niemand hebt, niemand om mee te spelen?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Disney Pixar boeken
  Disney Pixar - The Incredibles 1 & 2

  Dubbeldik Gouden Boekje over de superheldenfamilie Parr en al hun doldwaze avonturen.The Incredibles 1 Bob Parr was vroeger de grootste held van de wereld - Mr. Incredible! Nu woont hij samen met zijn gezin in een buitenwijk en is zijn leven een stuk rustiger… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Trish Holland boeken
  Trish Holland - Ik ben nog lang niet moe!

  Een Gouden Boekje over bedtijd dat elke ouder herkenbaar zal vinden. Het perfecte voorleesverhaaltje voor het slapen gaan.Het is bedtijd voor de kleine vos in dit aandoenlijke en grappige Gouden Boekje! Helaas heeft de kleine vos veel meer energie dan vader… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Marte Jongbloed, Natascha Stenvert boeken
  Marte Jongbloed, Natascha Stenvert - Nieuwe vrienden

  Vinnie & Flos – Nieuwe vrienden van Pluim-winnares Marte Jongbloed en Natascha Stenvert bevat herkenbare verhalen voor kleuters. Onder het motto ‘Samen durven ze alles’ geven Vinnie en zijn ondeugende vriendje Flos jonge kinderen net dat beetje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Delphine Chedru boeken
  Delphine Chedru - 1+1=3

  1 + 1 = 3. Oh ja? Dat is er toch eentje te veel? In dit tel- en zoekboek zie je bij elk cijfer een pagina vol illustraties. Die geven telkens het juiste aantal van dat cijfer weer. Of toch niet? Als je goed kijkt en telt, ontdek je op elke pagina een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Annemie Berebrouckx boeken
  Annemie Berebrouckx - Zoek mee met Jules en zijn familie

  In dit boek ga je met Jules en zijn familie op vakantie, op reis, op klasbezoek … Op elke zoekplaat zitten verschillende voorwerpen en fi guren verstopt. Maar dat is nog niet alles! De herbruikbare vinylstickers kan je naar hartenlust kleven. En opnieuw… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Pieter Feller, Natascha Stenvert boeken
  Pieter Feller, Natascha Stenvert - Kom erbij!

  Kolletje & Dirk – Kom erbij! van Pieter Feller en Natascha Stenvert is een fijn geprijsde bundel met nieuwe verhalen over de avonturen van Kolletje en haar vriendje Dirk. De boeken over Kolletje en Dirk zijn niet meer weg te denken tijdens het dagelijkse… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Annemie Berebrouckx boeken
  Annemie Berebrouckx - Jules en zijn nachtlampje

  Jules gaat slapen. Papa gaat mee naar boven. Zoals elke avond. Nooit vergeet hij iets, maar vanavond wel … (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - Bijzondere keus, meneer de reus!

  Een grappig verhaal van Erik van Os en Elle van Lieshout met prachtige illustraties van Job van Gelder.Al de hele dag, de hele avond, wachtten alle stoelen, alle tafels op de eerste gast. Bezorgd zaten de chef-kok en de ober op het terras. ‘We kunnen net zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99