Boeken over diversen

 • Dick Bruna boeken
  Dick Bruna - nijntje sinterklaas omdraaiboek

  Een dubbeldik omdraaiboek van nijntje met daarin twee sinterklaasboeken: 'nijntje zet haar schoen' en 'nijntje zingt voor sinterklaas'.Dat is een mooi cadeau: een dubbeldik omdraaiboek van nijntje met daarin twee sinterklaasboeken! In 'nijntje zet haar schoen'… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Otto Treurniet boeken
  Otto Treurniet - Annemoarie, de toverfee uit Amsterdam

  Als je je als kind niet gedraagt, dan kun je maar beter uitkijken. Annemoarie komt zo op haar brommerbezem bij je binnenvallen om je een lel met haar toverstaf te geven. En dan gebeurt er meestal iets dat je niet gemakkelijk weer vergeet. Een toverfee uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Trogh Iris boeken
  Trogh Iris - Mila en al de vriendjes bij elkaar

  Mila en alle vriendjes bij elkaar is een verzamelboek met 5 verhaaltjes. De verhaaltjes zijn erg interactief: zo worden er vaak vragen gesteld, kunnen de kinderen mee zoeken in het verhaal of kunnen ze zelf gaan bepalen wat er gebeurt in het verhaal. Er is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  37,82
 • Petra Pardon boeken
  Petra Pardon - Kaatje houdt van de herfst

  Kaatje gaat naar het bos. Samen met haar vrienden zoekt Kaatje kastanjes, ze verzamelt bladeren in de mooiste kleuren en springt in de grootste plassen.Pret verzekerd! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Robbe De Vos boeken
  Robbe De Vos - De boomhut van Niel

  - Hartverwarmend prentenboek-debuut - Over een jongen die zijn opa niet kan vergeten - De gevoelige potlood-illustraties brengen het bos en Niels fantasie tot leven Ga op avontuur met Niel in een wereld vol verrassingen, met een heel bijzondere ontmoeting.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Pim Lammers boeken
  Pim Lammers - Het grote kleine monster

  - Spannend en grappig verhaal over monsters en stoer zijn - Om zelf te lezen vanaf 7 jaar (AVI-M4) - Met dynamische illustraties die de monsterlijke wezens tot leven wekken Een kleine jongen en een monstertje bedenken samen een groots plan. De papa van Edo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Mylo Freeman boeken
  Mylo Freeman - Prinses Arabella en de keukenprins

  - Een nieuw verhaal in de populaire reeks over prinses Arabella - Met een grappige pointe waarin ook een mooie boodschap zit - Over koken, groenten, een moestuin en weten waar je eten vandaan komt Wat als prinses Arabella alleen nog maar taart wil eten?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • L.O.L. Surprise Collectors Guide

  Deze supergave gids staat vol met alles wat je wil weten over je favoriete L.O.L. Surprise! poppen. Lees beschrijvingen van alle lief-maar-pittige-typetjes, los de geheime raadsels op, ontmoet de superschattige Lil' Sisters en doe nog veel meer in deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Verhaaltjes voor 1 jaar

  Stop je kleintje lekker in en lees dan een van deze verhaaltjes voor, speciaal geschreven voor de allerjongsten. Ga verstoppertje spelen met een koala, zeg welterusten met een slaperige vos en maak lekker veel geluidjes als het weer speeltijd is. In dit boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Jim Bakkum, Kirsten Michel boeken
  Jim Bakkum, Kirsten Michel - Dadoe en zijn vriendjes

  Vrolijk voorleesboek met cd over Dadoe en zijn vriendjes, geschreven door Jim Bakkum en Kirsten Michel.‘AHOY!’ Vandaag is Dadoe een echte cowboy. Of… toch een piraat? O nee, een spookje! Met zijn buurmeisje Didi, fantasievriendje Hoki Spoki en zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Pieter Feller, Natascha Stenvert boeken
  Pieter Feller, Natascha Stenvert - O, dennenboom

  Vier kerst met Kolletje en Dirk van Pieter Feller en Natascha Stenvert in Kolletje & Dirk – O, dennenboom. Tegelijk met deze uitgave verschijnt ook een sintboek: O, kom er eens kijken… Over Kolletje, het meisje met de rood-witte toversokken, en haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • ZNU boeken
  ZNU - De mooiste 1-minuutverhalen - Leuke voorleeskaarten

  Leuke voorleeskaarten om bij weg te dromen!Kinderen vinden het fijn als ze voor het slapengaan nog naar een verhaaltje kunnen luisteren. In dit doosje zitten de mooiste verhalen om voor te lezen en samen weg te dromen. Ontdek hoe je een draak met buikpijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ingeborg Bijlsma boeken
  Ingeborg Bijlsma - Sep en de baby

  Nieuwe serie voor peuters en kleuters. Vrolijke verhalen op rijm over Sep. Zijn avonturen zijn heel her-kenbaar voor peuters en kleuters. Ingeborg Bijlsma schrijft warm en liefdevol voor deze jonge doelgroep. De illustraties van ivan & ilia barsten van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Pip danst door

  Swingend leren lezen met Vivian den Hollander! Deze bundel bevat drie verhalen uit de populaire Swing-serie over Pip, die zo graag danst. In Pip is hip ontdekt Pip dat er een gat in haar danspakje zit. Gelukkig weet ze daar wel een oplossing voor. In Pip geeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - De effies naar de top!

  AVI-bundel speciaal voor alle voetbalfans! Deze bundel bevat drie succesvolle AVI-boeken vol sportieve avonturen rond het voetbalveld. In Een mooie actie verkoopt Bas samen met zijn team lootjes voor het goede doel. In Op naar de top moeten de Effies nog één… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Madelon Koelinga boeken
  Madelon Koelinga - De lekkerste taart

  Een zalig prentenboek vol zoete grapjes, over lekker snoepen én over slim samenwerken. Voor smulpaapjes vanaf 5 jaar. De burgemeester heeft honger! De bakkers in het dorp gaan meteen aan het werk om de beste taart te maken. Maar wat is lekkerder:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Suzan Overmeer boeken
  Suzan Overmeer - Ella het swingende eendje

  Een inspirerend prentenboek over jazzmuziek, vriendschap en lekker jezelf durven zijn. Voor muziekmakers en lawaaimakers vanaf 4 jaar. Eendje Ella is een beetje anders dan de rest. Minder netjes. Minder braaf. En ze zingt de hele dag haar eigen liedjes! Daar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ellen DeLange boeken
  Ellen DeLange - Een warme vriendschap

  Een hartverwarmend prentenboek over twee wintervriendjes. Voor iedereen vanaf 5 jaar. Brr! Sneeuwman heeft het koud. Gelukkig is Eekhoorn in de buurt. Hij zorgt dat zijn nieuwe vriend lekker dikke kleren krijgt. Maar dan begint het langzaam warmer te worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dagmar van der Krift boeken
  Dagmar van der Krift - Arda het Aardrijkkaboutertje

  Senne de rups en Burp de koolmees in het Aardrijk en beleeft daar heel veel spannende avonturen, ontmoet bijzondere nieuwe vrienden zoals Tina, het waterhoentje en maakt muziek met het Krekelkoor. Maar wie zijn toch die Wezens in de Mist? En kan je echt spelen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Yoko Heiligers boeken
  Yoko Heiligers - Dokter Diertje & de zielige zwijntjes

  ‘Goedemorgen en beterschap! Wie is er aan de beurt, waar doet het pijn?’ Dokter Diertje is klaar voor een nieuwe dag in de praktijk. Daar komt mama Zwijn met haar drie kleintjes al aan, zusje Zwijn gloeit helemaal! De broertjes mogen mee naar een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Kazuo Iwamura boeken
  Kazuo Iwamura - 14 Muisjes in de winter

  Een prachtig prentenboek in de klassieke reeks van meesterillustrator Kazuo Iwamura. Voor wintermuisjes vanaf 3 jaar. Wat een mooie winterdag. De familie Muis zit gezellig binnen rond de tafel. De muisjes spelen spelletjes en drinken lekker warme thee. Én ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • David McKee boeken
  David McKee - Hier is Elmer!

  Elmer is in vorm! Kleurrijk kartonboek voor de allerkleinsten Het eerste avontuur van de kleurtjesolifant Elmer in de vorm van een olifant! Het oorspronkelijke verhaal uit Elmer is speciaal voor de allerjongste lezers bewerkt. Met de stevige kartonnen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Remda Spoelstra boeken
  Remda Spoelstra - Rinkel de kinkel pats boem

  Oelewapper en Bibberientje wonen in het kringloopbos. Ze doen alles samen, nou ja bijna alles. Soms gaat er iets mis. Rinkel de kinkel pats boem. Komt het nog goed? Een doe-boek voor kleuters. Zingen, tekenen, plakken en lezen. De auteur heeft in eenvoudige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Liefde is ....

  Er hangt liefde in de lucht! Wat betekent liefde eigenlijk? Dat zie je in dit liefdevolle boek. Ontdek wat voor de pinguïns liefde is, en voor de eekhoorns en de koala's... Liefde is overal op de wereld te vinden, bij alles en iedereen! Een lief verhaaltje om… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • 5-minutenverhaaltjes Op avontuur

  Maak je klaar voor een verrassend avontuur uit deze bijzondere verzameling 5-minutenverhaaltjes. Zoef mee de ruimte in voor Jupiter-burgers, duik naar de bodem van de zee om glinsterende schatten te vinden, maak kennis met een spelende aap tijdens een safari… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99