Boeken over diversen

 • Pieter Feller boeken
  Pieter Feller - Kolletje en Dirk - Gruwelijk eng

  Kolletje & Dirk - Gruwelijk eng! is een bundel met nieuwe verhalen van Pieter Feller (tekst) en Natascha Stenvert (illustraties) rond het thema van de Kinderboekenweek 2017: griezelen. Veilige griezelavonturen voor kleuters, voor een leuk prijsje! Kolletje en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Woezel & Pip - Aftellen tot Sinterklaas

  Woezel en Pip kunnen niet wachten tot het Sinterklaas is. Ze maken een verlanglijstje, zetten hun schoen en zingen sinterklaasliedjes. En van de Wijze Varen krijgen alle vriendjes in de Tovertuin sinterklaasles. Maar dan begint het op de grote dag te stormen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Opa en oma Oelewapper redden het spookhuis

  Opa en oma Oelewapper gaan met Joep en Jetje naar de kermis. Na de zweefmolen willen ze in het spookhuis. Maar dan zien ze dat het spookhuis is gesloten! Karel, de baas van het spookhuis, zit er maar somber bij. Morgen komt de inspectrice zijn spookhuis… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Woezel en Pip - SinterWoezel en Pietje Pip

  Sinterklaas is in het land, Woezel en Pip mogen hun schoentje zetten! Wat zou het worden? Een step of een raceauto? Pip droomt van een ritje op Sints paard. Midden in de nacht schrikken Woezel en Pip wakker. Er wordt geklopt op het hok! Wie o wie zou dat nou… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Alexandra Heard boeken
  Alexandra Heard - Tractor Ted: Ontmoet de baby diertjes

  "Neem een kijkje op de boerderij en ontmoet allemaal lieve baby diertjes. 32 pagina's met geweldige foto's van biggetjes, kuikentjes, kalfjes en lammetjes. Hoe heet de neus van een biggetje? En hoe kan een kuikentje zwemmen? Ontdek het hier."Ga mee met Tractor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Hopla - Leesboeken Hopla viert feest

  Hopla is blij, vandaag is het Lola's verjaardag. Samen gaan ze feest vieren en taart eten. Hopla heeft een mooi cadeautje voor Lola gemaakt. Onki vindt het cadeautje van Hopla ook mooi. Dat brengt hem op een idee... (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Elsbeth de Jager boeken
  Elsbeth de Jager - Hoera! Wij worden papa!!!

  Prentenboek Thema: homosexualiteit 'Kan een kind ook twee papa's hebben?' vraagt Bram. 'Ik bedoel, in plaats van een papa en een mama.' 'Natuurlijk,' knikt Jonas. 'Hoezo?' 'Ik wil zo graag een kind.' Dat wil Jonas ook wel. Stel je voor! Een kind. Een berenkind… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Holly Sterling boeken
  Holly Sterling - Hik!

  Hoe krijg je de hik weg? Als Diesel de hik heeft, probeert Janna van alles Van dansen en springen tot een toverspreuk. Maar het helpt allemaal geen steek! (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Helena Kraljic boeken
  Helena Kraljic - Wil jij voor Vlekkie zorgen?

  Op een dag staat er opeens een mandje voor de voordeur van Pim de postbode. In het mandje zit een hondje, met een briefje erbij: Zoek alsjeblieft een goed thuis voor hem. Tijdens zijn zoektocht komt Pim erachter dat het niet zo eenvoudig is om goed voor een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Helena Kraljic boeken
  Helena Kraljic - Wie sterk is...

  Wat moet je doen als je getreiterd wordt door een stel lelijke pestkoppen? Precies: je moet zorgen dat je slimmer bent dan zij... (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Jolanda Dijkmeijer, Noreen Dijkmeijer boeken
  Jolanda Dijkmeijer, Noreen Dijkmeijer - Verhalen voor jou Lieve Rebekka 6 Verhalen voor jou

  Abraham geeft zijn knecht een speciale opdracht: ‘Ga een meisje zoeken voor mijn zoon Izak.’ De knecht gaat op reis naar het land waar Abraham vandaan komt. Bij een waterput ontmoet hij een lief meisje, Rebekka. God laat de knecht weten: dit is het meisje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Flapoortjes Waar woont konijn?

  Twee schattige en aaibare kartonboeken met voelelementen voor peuters vanaf 1 jaar. Het hoofdpersonage is een lief diertje metleuke, grote oren, die vervaardigd zijn uit knuffelzachte stof. Elke boekje bevat een eenvoudig verhaaltje met een educatieve inslag… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Mireille Messier boeken
  Mireille Messier - Anna's tak

  Voor Anna's huis staat een boom. En in die boom zit een speciale tak. Anna's tak, die tak waarop ze altijd zit. Het is haar troon, haar schip, haar raket. Maar tijdens een storm breekt Anna's tak af. En dan ontdekt Anna met hulp van haar buurman en veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Frank Pollet, Moniek Vermeulen boeken
  Frank Pollet, Moniek Vermeulen - De wachteling

  We wachten omdat we er nog niet klaar voor zijn. We wachten omdat de rest van de wereld er nog niet klaar voor is. Sommigen wachten noodgedwongen, omdat ze niet anders kunnen... de Wachteling is geen gewoon prentenboek, maar een denk- en praatboek voor jong en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Vincent Cuvelier boeken
  Vincent Cuvelier - Jasper heeft een nachtmerrie

  Vandaag...heeft Jasper een nachtmerrie gehad.Een heel erg nare droom. Een echte nachtmerrie!Zo is het, en niet anders! (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Vincent Cuvelier boeken
  Vincent Cuvelier - Jasper zet de vuilniszak buiten

  Vandaag...zet Jasper de vuilniszak buiten.Vandaag is de dag dat de vuilniszakken worden opgehaald.Dus zet Jasper de vuilniszak buiten.Zo is het, en niet anders. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Eric van Gils boeken
  Eric van Gils - Bep en Bas Bep en Bas gaan naar het strand

  in dit boekje beleven bep en bas een spannend avontuur op het strand. ze spelen op het zand en zien de zee, de krab en de hond. ook spelen ze met de vlieger en zien ze een visser op een boot. aan het eind zijn bep en bas weer thuis.Over de auteurEric van Gils… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Eric van Gils boeken
  Eric van Gils - Bep en Bas Bep en Bas gaan met de boot

  in dit boekje beleven bep en bas een spannend avontuur met de boot. ze gaan naar het strand en zien de zee, de haven en het dorp. ook komen ze een meeuw tegen en bouwen ze een kasteel op het strand. aan het eind zijn bep en bas weer thuis.Over de auteurEric… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Walter Verbeecke, Bettine van der Sluis, Jeroen van Berckum boeken
  Walter Verbeecke, Bettine van der Sluis, Jeroen van Berckum - Het grote Kinderliedjesboek

  Samen liedjes zingen is een belangrijk element in de ontwikkeling van het jonge kind. Peuters en kleuters zijn heel gevoelig voor muziek. De melodietjes klinken al snel vertrouwd en de teksten die over alles en nog wat gaan, prikkelen de nieuwsgierigheid.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Lichtjesboek Op de boerderij

  Open dit kartonboek en ontdek wat er 's nachts allemaal op deze boerderij gebeurt. Door op het knopje te drukken, kun je de lichtjes in de stal aansteken of de sterren aan de hemel laten schijnen. Een ideaal boek voor het slapengaan! (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Lichtjesboek Op de bouwplaats

  Open dit kartonboek en ontdek wat er 's nachts allemaal op deze knotsgekke bouwplaats gebeurt. Door op het knopje te drukken, kun je de koplampen van de graafmachine aansteken of de sterren aan de hemel laten schijnen. Een ideaal boek voor het slapengaan! (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Nathalia O'Hara, Lauren O'Hara boeken
  Nathalia O'Hara, Lauren O'Hara - Elisa en haar schaduw

  'Door de donkere en woeste wouden, door de witte en stille sneeuw, daar woonde een klein meisje met de naam Elisa. Ze was wel lief en dapper, maar ze treurde als een wilg om één reden: Elisa haatte haar schaduw.' Elisa besluit zich van haar schaduw te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Volg de weg In de dierentuin

  Met dit boek ontwikkelt je kind al spelend zijn motorische vaardigheden door 6 figuurtjes over de weg te schuiven. De zoekplaten met kleurrijke tekeningen zorgen bovendien voor uren speel- en kijkplezier! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Volg de weg Babydieren

  Met dit boek ontwikkelt je kind al spelend zijn motorische vaardigheden door 6 figuurtjes over de weg te schuiven. De zoekplaten met kleurrijke tekeningen zorgen bovendien voor uren speel- en kijkplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Saskia Martens boeken
  Saskia Martens - K3 en het spook (AVI E3)

  K3 is bij oma. Het regent dat het giet. De wind giert om het huis. Maar binnen is het warm en droog. Ze kijken een film over een prinses. Plots horen ze een raar geluid. De deur gaat open op een kier... En wat een rommel in de keuken! Was er een dief? Of… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99