Boeken over diversen

 • Ted van Lieshout boeken
  Ted van Lieshout - Boer Boris en de olifant

  'Boer Boris en de olifant' is het tiende deel in de reeks van Ted van Lieshout en Philip Hopman. Een mooi nieuw boekje over vriendschap tussen mens en dier. Olifant Op een ochtend komt zusje Sam aanlopen met een dier dat Boer Boris nog nooit gezien heeft op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • J.B. te Boekhorst boeken
  J.B. te Boekhorst - Littel Jill

  Er was eens, heel lang geleden, een heel klein land. Een land met duizenden kleine inwoners, waar ooit iedereen gelukkig was. Ja, wás, want sinds acht lange jaren voelden alle inwoners zich triest. Er hing al die tijd een grote donkere wolk boven het enorme… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Disney Frozen Olaf Happy Tin

  Deze originele tinnen doos bevat een verhalenboek, een activiteitenboek en eenkleurboek. Daarnaast nog 4 stiften,een poster en wel 50 stickers. (Losbladig)

  Lees meer...
    9,99
 • Rowena Blyth boeken
  Rowena Blyth - Mijn fantastische breiende oma

  Oma houdt gewoonweg van breien. Ze kan het niet helpen. Tijdens een uitzonderlijk koude winter, trekt oma eropuit om de bevriezende pinguïns in Antarctica te helpen, maar al snel verandert haar goedbedoelde missie in totale chaos! Een spannend avontuur over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Disney Spiderman Happy Tin

  De originele tinnen doos bevat een verhalenboek, activiteitenboek en eenkleurboek. Daarnaast nog 4 stiften, een poster en wel 50 stickers. (Losbladig)

  Lees meer...
    9,99
 • Jamal Ahajjaj boeken
  Jamal Ahajjaj - Gebed4Kids

  Alles wat kinderen nodig hebben om het gebed te leren staat in dit boek beschreven. Het boek 'Gebed4Kids' neemt het kind stapsgewijs door het hele gebed heen. Elke handeling wordt door een prachtige illustratie in beeld gebracht en alle uitspraken zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Pappous boeken
  Pappous - De familie Muijs

  Het kleine muisje Zjoeli glipt het huis uit en gaat alleen op pad. Terwijl ze door Rotterdam dwaalt, komt ze haar hele familie tegen. Opa's, oma's, ooms, tantes en haar nichtje. Als ze door een grote rooie poes achterna wordt gezeten, vlucht ze een boom in. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Katrien Vandewoude boeken
  Katrien Vandewoude - Het erf van de haan

  - Groeiboek dat met kleine stapjes groeit van AVI Start t.e.m. AVI E3 - Voor het volledige eerste leerjaar - Met kleurrijke prenten van Greet Bosschaert Een speels groeiboek met 7 verhalen over een vrolijke bende boerderijdieren. Zes uur. De zon gaat op en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Slaap zacht...

  Wanneer een kind in slaap valt... komt een hele wereld tot leven! * Een sfeervol en poëtisch prentenboek voor het slapengaan * Binnen in het boek kun je door de kijkgaatjes naar dromen kijken en zien hoe een grote droom zich op het einde ontvouwt * Schattige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Riet Wille boeken
  Riet Wille - op zoek in een boek

  Een boek waar tekst en beeld ijzersterk met elkaar verweven zijn. Dynamisch kijkboek met eenvoudige woorden, versjes en raadsels voor eerste lezers. Een intercultureel zoekboek voor startende lezers. Vanaf 6 jaar AVI1/AVI-M3. In dit boek volg je de klas van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Susie Linn boeken
  Susie Linn - Deugniet het stoute schaapshondje

  Deugniet is een hondje dat zijn naam eer aandoet! Als boer Bart met zijn training als schaapshond wil beginnen, heeft Deugniet heel andere plannetjes!Zal Deugniet wel een goede schaapshond worden? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Willemijn Steutel boeken
  Willemijn Steutel - Roken, waarom eigenlijk?

  Stoppen met roken, dat willen we allemaal. Roken is ongezond, duur en je valt er anderen mee lastig. Toch lukt het veel rokers niet om van die sigaret af te blijven. Want zoals longarts Wanda de Kanter zegt: 'Roken is een ziekte.'Wat zou het mooi zijn als het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Joke Nijland boeken
  Joke Nijland - Het Fruitorkest

  Appie appel en Bonita banaan hebben genoeg van het geruzie tussen het groente en fruit op de marktkraam. Samen gaan ze op avontuur en ontdekken de kracht van vriendschap en muziek. Een heerlijk en origineel full colour boekje in handzaam formaat met harde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sandra Van der Stege boeken
  Sandra Van der Stege - Verhalen uit Oost-Europa

  Verhalen uit Oost-Europa Verhalen uit Oost-Europa Volksverhalen worden vaak al honderden jaren doorverteld. Voor veel mensen zullen de verhalen uit onze serie Volksverhalen dan ook zeer herkenbaar zijn. Ook al zijn er per taalgebied of land vaak grote… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Maria S. Costa boeken
  Maria S. Costa - Op zoek naar een vriendje

  Konijn en Eekhoorn willen allebei heel graag een vriendje. Gaat dat lukken, of blijven ze elkaar steeds mislopen? (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Javier Marias boeken
  Javier Marias - Ven a buscarme

  La colección «Mi primer» se compone de historias originales escritas por nombres relevantes de la literatura de adultos para leer en familia con los más pequeños de la casa.En Mi primer Javier Marías encontrarás un misterio enterrado en el bosque, que… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Marijke Witman boeken
  Marijke Witman - Opa & Sophie

  Over het boek 'Maar wat doe je dan met al je schoenen? Je hebt er zoveel en nu heb je nog maar een voet.' Opa schiet spontaan in de lach. 'Tsja, wat zal ik daar nu eens mee doen?' Vanaf het moment dat Sophie hoort dat opa een operatie moet ondergaan volgt het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Heleen van Rossum boeken
  Heleen van Rossum - De beste moeder van het heelal

  Wie heeft de beste moeder van het heelal? Sim en zijn vriendje zoeken het samen uit in een lief verhaal met prachtige illustraties.Wie heeft de beste moeder van het heelal? Is dat de moeder die het allerlekkerste kan koken? Of de moeder die voetbaltrainster… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Lian De Kock, Brigitte Akster boeken
  Lian De Kock, Brigitte Akster - Loop je mee door het ABC

  Hallo, ik ben Noor, en ik ga samen met jou het alfabet door. Ik neem ook mijn vriendje Jessie mee, want hij weet heel veel van het ABC. Kom, dan lopen we door de stad. Letter voor letter, woord voor woord, daar zie je van alles wat. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Guus Houtzager boeken
  Guus Houtzager - Beer en de winterslaap van Alleseter

  Alleseter, een dikke beer die altijd honger heeft, is ten einde raad. Het is herfst en zijn winterhol is leeggeroofd. Zij wintervoorraad is opgegeten door een andere beer. Alleseter heeft niets te eten meer en durft niet alleen aan zijn winterslaap te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Damir Lackovi? boeken
  Damir Lackovi? - Het druppeltje en de steen

  Een geïllustreerd meegroeiboek waarin wordt verteld hoe uit waterdruppels en kalkkristallen prachtige natuurverschijnselen ontstaan die we karst noemen. Speels en toegankelijk met verdiepingsmateriaalWaterdruppeltjes spelen met kalkkristalletjes en nemen ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - Kaas en Koos maken vrienden

  Kaas en Koos maken vrienden is gebaseerd op een verzameling voorleesverhalen uit Sesamstraat. De ondeugende muis Kaas en zijn vogelvriend Koos buitelen van het ene avontuur in het volgende. Zo zijn ze onderweg naar de zon en ineens dobberen ze in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Pauline Coenen boeken
  Pauline Coenen - Struis is Struis

  Struis is struis, het verhaal in het kort: Struis is een arrogante struisvogel die in dit boek verschillende dieren uit zijn leefomgeving tegenkomt. De dieren hebben stuk voor stuk hulp nodig van de struisvogel, maar daar heeft hij geen zin in en daarom steekt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Arend van Dam boeken
  Arend van Dam - Dat is knap!

  Gouden combi van leren lezen en geschiedenis Veilig leren lezen voor leerlingen uit groep 3 van de basisschool Na het ongekende succes van Lang geleden... schreef Arend van Dam de Lang geleden...-AVI-serie, speciaal voor kinderen die dol op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Liefdesgedichtje

  Dit bijzondere boek van Woezel & Pip is een liefdesgedichtje voor de allerliefste baby; het perfecte kraamcadeau.Alles aan jou is zo leuk en zo lief Dit tedere liefdesgedichtje schreef Guusje Nederhorst toen ze in verwachting was en beschrijft de allereerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99