Boeken over diversen

 • Leo Timmers boeken
  Leo Timmers - Een huis voor Harry - met vingerpopje

  Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis? Leo Timmers bedacht voor zijn nieuwste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Bob Olgers boeken
  Bob Olgers - Zwamshoek is zo lek als een mandje!

  Een betere wereld begint bij de KlikoBekers. Zo klein dat je ze met het blote oog bijna niet kunt zien. Laat nou juist zíj de bedenkers van het hergebruik zijn. Van lekke zwammen verhuizen ze naar blikjes, waar plakkerige cola of iets anders in heeft gezeten.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Anna Llenas boeken
  Anna Llenas - Het kleurenmonster gaat naar school

  Na het enorme succes van het prentenboek 'Het kleurenmonster' verschijnt nu een tweede deel, met een heel relevant thema voor kleuters: naar school gaan! School, wat is dat voor iets? Het kleurenmonster is een beetje zenuwachtig. Hij gaat vandaag voor het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jeroen Hoogerwerf boeken
  Jeroen Hoogerwerf - Voor altijd vrienden

  Voor altijd vrienden gaat over omgaan met de dood. Bram en Aron zijn de beste vrienden. Dan wordt Bram ziek en als hij is overleden voelt Aron zich ontroostbaar. Ze zouden toch altijd vrienden zijn?Bram en Aron zijn de beste vrienden. Hun vriendschap is voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Caren Peeters boeken
  Caren Peeters - De verjaardag van de luiaard

  De luiaard is jarig! Alle dieren komen bij hem op bezoek om het te vieren. Maar wat is jarig zijn eigenlijk? En hoe verras je iemand die het liefste de hele dag slaapt? (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lisa Papp boeken
  Lisa Papp - Mia en de asielhond

  Mia mag een puppy uitzoeken! Ze noemt hem Sam en zorgt heel goed voor hem. Ze leest Sam voor, laat hem uit, geeft hem eten en drinken en dekt hem toe met een warm dekentje. Dan bezoekt ze samen met haar moeder een dierenasiel, waar heel veel lieve honden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Elsa Mroziewicz boeken
  Elsa Mroziewicz - Wie zegt wat?

  In dit kartonboek zitten elf dieren verstopt, die elk een ander geluid maken. Weet jij welk dier er bij elk geluid hoort? Open de bijzondere flapjes en zie wie er tevoorschijn komt!BiblionRecensie door NBD BiblionMroziewiecz' illustraties zijn kleurrijk en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Erwin Dreesen boeken
  Erwin Dreesen - Edgar & Anton

  Edgar & Anton zijn allebei speciaal en spreken mensentaal ! Edgar, een paars-witte breedsmoelkikker, woont in het dorpje Sjoemelakke. Anton, een zwarte ooievaar heeft zijn nest op de kerktoren van Boemelakke. Ze zijn allebei opvallend en speciaal, én wat heel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  38,90
 • Leontine van Hooft boeken
  Leontine van Hooft - Balla en het Woud der Legenden

  In dit prachtig geïllustreerd, artistieke kinderboek,vertelt Balla 2 oude magische Afrikaanse legenden. De achtergrond en betekenis hiervan wordt uitgelegd in raamvertellingen en een WikiTopia. (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Gertrud Jetten boeken
  Gertrud Jetten - Visje het visje

  Visje het visje Visje is niet zoals de andere vissen in het aquarium. Zij hebben allemaal mooie kleuren en mooie namen en Visje is gewoon Visje. Iedereen vindt hem lelijk en zijn baas wil het liefst van hem af. Gelukkig wil Jop hem wel hebben. Langzaam maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Op reis met Bobbie

  Een Clavis Muziek-boekje over Bobbie, over de wondere wereld van de voertuigen. Voor ontdekkers vanaf 2 jaar. Bobbie is altijd nieuwsgierig! Samen met zijn hondje ontdekt hij de wereld om hem heen. Hij gaat op reis in allerlei verschillende voertuigen én hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Een dagje thuis met Bobbie

  Een Clavis Muziek-boekje over Bobbie, over de verrassende geluiden in huis. Voor ontdekkers vanaf 2 jaar. Bobbie is altijd nieuwsgierig! Soms blijft Bobbie lekker thuis, want ook daar valt er van alles te ontdekken. Kijk en luister je mee? (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Deborah Pinto boeken
  Deborah Pinto - De brandweer

  Een mooi speelboekje over de brandweer voor kinderen vanaf 2 jaar. De wereld van de brandweer ontdekken wordt nog leuker met een interactief boekje dat jonge kinderen uitnodigt om zelf de plaatjes te veranderen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - Tom Poes en de Bommeltjes

  Alweer het tweede Gouden Boekje waarin Tom Poes en Heer Bommel hun opwachting maken.Heer Bommel geniet van een rustig moment als plots een bal in zijn schoot geschoten krijgt. Na een goed gesprek met voetbalteam De Bommeltjes - die van de geschoten bal - zet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Yvonne Jagtenberg boeken
  Yvonne Jagtenberg - Balotje op vakantie

  Thema Kinderboekenweek, Tournee via de Schrijverscentrale, Perfect boek om voor te lezen op school, vlak voordat de vakantie begint, Het leukste prentenboek voor op vakantie.Balotje gaat op vakantie. Met de auto naar een ander land. Balotje kijkt uit het raam.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Sarah Albee boeken
  Sarah Albee - Monsters in de bus

  Muzikaal & humoristischEen besnorde man stapt nietsvermoedend in de bus. En na hem een moeder met baby: De baby in de bus huilt weh weh weh. Weh weh weh. Weh weh weh. De baby in de bus huilt weh weh weh. Als de bus gaat rij den. En dat is pas het begin. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • SuperCars Vriendenboek

  In dit boek, met op iedere pagina een nieuwe Supercar, kun je alle herinneringen aan jouw vriendjes en vriendinnetjes bewaren. Wanneer zijn ze jarig en wat willen ze later worden? Wat eten ze het liefst, welke auto's vinden ze het mooist en hoe hebben jullie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Margery Williams boeken
  Margery Williams - Het Fluwelen Konijn

  Een meisje krijgt met Kerst een speelgoedkonijn. In het begin is ze er heel blij mee, maar al snel vergeet ze hem weer. Het konijn belandt tussen speelgoed dat er veel mooier en echter uitziet. Het konijn is verlegen en onzeker over zichzelf, want hij is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paul Verrept boeken
  Paul Verrept - Mijn papa kwam de trap af

  Ik was een jaar of negen, toen mijn papa de trap af kwam. Met zijn jas aan. En zijn hoed op. Ik vroeg nog: ‘Papa, waar ga je heen?’ Hij nam zijn hoed af, alsof hij me groette. Hij zette de hoed op mijn hoofd. ‘Zo’, zei hij. Toen lachte hij en zei:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Anke Kranendonk boeken
  Anke Kranendonk - Dief in de straat!

  Grappig detectiveverhaal voor beginnende lezers met een verrassende twist Terwijl Jan een hele middag televisie kijkt, gebeurt er van alles in de straat. Iemand snoept van de taart van buurvrouw Roos. De gehaktballen van buurman Mo verdwijnen spoorloos. En ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Anka Willems boeken
  Anka Willems - Padden op Pad

  Padden op pad Dit is een boek over bijzondere padden. Padden die er raar uitzien, met namen die je bekend voorkomen. Padden die je nog nooit hebt gezien. Ben je benieuwd hoe ze eruit zien? Of ze vijanden hebben en avonturen beleven? Twijfel dan niet en ontdek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Chloé Perarnau boeken
  Chloé Perarnau - Het orkest

  Over een week vindt er een belangrijk concert plaats, maar alle muzikanten zijn op vakantie. Wat een ramp! Help de dirigent zijn orkest terug te vinden in het kijk- en zoekboek 'Het orkest'. (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Willemijn Steutel boeken
  Willemijn Steutel - Achmed zingt een lied

  Achmed woont sinds twee jaar in Nederland. Hij is blij dat hij veilig is, maar hij voelt zich soms best eenzaam. Hij mist zijn vrienden in Libië. Hij mist zijn mooie, warme land. En hij mist zijn opa. Gelukkig heeft hij zijn muziek. Achmed speelt gitaar en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • John John Bajet boeken
  John John Bajet - Baby Shark

  Prentenboek gebaseerd op de wereldhit 'Baby Shark', om samen met je kindje te lezen, zingen en dansen. Met Engelse en Nederlandse tekst en dansinstructie.Lees, zing en dans mee met Baby Shark! Dit vrolijke, rijk geïllustreerde prentenboek is gebaseerd op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Rotraut Susanne Berner boeken
  Rotraut Susanne Berner - Welterusten Kareltje

  Elke keer hetzelfde liedje: Karel moet zijn bedje in, maar hij zit zo fijn te spelen. 'Nee,' zegt Kareltje, 'geen zin.'Welterusten, Kareltje! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99