Boeken over diversen

 • Britta Teckentrup boeken
  Britta Teckentrup - Ssst! De tijger slaapt

  Ssst! De tijger slaapt' is een verrassend en interactief prentenboek van Britta Teckentrup. Bijzonder is dat de ballonnen in de tekeningen glanzend zijn, zodat ze net op echte ballonnen lijken.De tijger slaapt...Ssst! De tijger slaapt en we willen haar niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Galia Bernstein boeken
  Galia Bernstein - Ik ben een kat!

  Voorleesboek voor alle kattenliefhebbers, groot en klein! Ontdek de verschillen én overeenkomsten.‘Mraauw! Ik ben Simon. Ik ben een kat, net als jullie!’ ‘Jij? Een kat?’ Daar moeten Leeuw, Jachtluipaard, Poema, Panter en Tijger hard om lachen. Ze zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Elvis Peeters boeken
  Elvis Peeters - Vlaamse Reuzen De ontelbaren

  Hertaling van de in 2005 verschenen roman over een klein dorp, dat overspoeld wordt door vluchtelingen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • J.B. te Boekhorst boeken
  J.B. te Boekhorst - Littel Jill

  Er was eens, heel lang geleden, een heel klein land. Een land met duizenden kleine inwoners, waar ooit iedereen gelukkig was. Ja, wás, want sinds acht lange jaren voelden alle inwoners zich triest. Er hing al die tijd een grote donkere wolk boven het enorme… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Wieke van Oordt boeken
  Wieke van Oordt - Samenleesboek - kijk, hij leeft! - met inlogcode

  In dit boek is een code toegevoegd waarmee u toegang heeft tot de digitale versie van het boek. In de digitale Samenleesboeken lezen de kinderen de tekst van één van de niveaus zelf. De tekst van het andere niveau kan worden voorgelezen. De digitale boeken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ingrid Godon, Bette Westera boeken
  Ingrid Godon, Bette Westera - Nellie & Cezar - Ik tel tot tien

  Het is feest! Nellie is jarig. Zie je hoeveel cadeautjes ze krijgt? Kun je tellen hoeveel ballonnen Cezar heeft opgeblazen? En weet je hoeveel vlaggetjes er hangen?Een unieke samenwerking tussen de bekroonde talenten Ingrid Godon en Bette Westera. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Harald Timmer boeken
  Harald Timmer - Het wiebelmannetje Het wiebelmannetje en de kwallebabbers

  Op een dag is Wiebe in een wiebelwolk terecht gekomen en sinds die dag wiebelt hij. Hij is daarom op zoek naar iemand die hem weer kan ontwiebelen. In dit avontuur probeert hij via een rij eilandjes de zee over te steken, maar een van de eilandjes blijkt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Cao Wenxuan boeken
  Cao Wenxuan - Wawa - Hoe pak je een Adelaar aan?

  Als je de andere boekjes van Wawa hebt gelezen, dan weet je dat deze wondervogel met veren schopt! Misschien zijn het wel adelaarsveren! In dit spannende verhaal weet Wawa de kippen in Spreeuwenstad niet genoeg te beschermen tegen het aanhoudende roofdier. En… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • 5-minutenverhaaltjes speciaal voor meisjes

  Stap in de wonderlijke wereld van toverachtige wezens met dit boek vol magische 5-minutenverhaaltjes, speciaal voor meisjes. Ontmoet een eenhoorn, elfjes, feeën, een fantastisch schilderend hondje en nog veel meer bijzondere wezens. Met deze korte,magische… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Disney Frozen Olaf Happy Tin

  Deze originele tinnen doos bevat een verhalenboek, een activiteitenboek en eenkleurboek. Daarnaast nog 4 stiften,een poster en wel 50 stickers. (Losbladig)

  Lees meer...
    9,99
 • Disney Pixar Cars 3 Happy Tin

  Deze originele tinnen dozen bevatten een verhalenboek, een activiteitenboek eneen kleurboek. Daarnaast krijg je je 4 viltstiften, een poster en wel 50! stickers cadeau. En natuurlijk het blik zelf, waar je allerlei spullen in kunt doen! (Losbladig)

  Lees meer...
    9,99
 • Diane Adams boeken
  Diane Adams - Liefde is ...

  In Liefde is... delen een meisje en een eendje een jaar lang mooie momenten met elkaar, met een lach en een traan. Maar kleine eendjes worden groot... Een prachtig verhaal dat de harten van jong (én oud) zal doen smelten: over zorgen voor elkaar, elkaar graag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Cao Wenxuan boeken
  Cao Wenxuan - WaWa - Red de Visser

  Wawa keert terug in dit tweede verhaal van de geweldige avontuurlijke verhalen van WaWa de Wondervogel, waarmee Cao Wenxuan de Hans Christian Andersen award heeft gewonnen. Wat is dit toch voor vogel? Deze superheld van Spreeuwenstad.Wawa keert terug in dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Elys Dolan boeken
  Elys Dolan - Meneer Konijn en zijn Chocoladefabriek

  Meneer Konijn runt een chocolade-eierenfabriek. Als hij almaar wil groeien, komen zijn werkneemsters (de kippen) in opstand. Ze staken en voeren actie. Meneer Konijn komt tot inzicht dat een betere baas zijn beter is voor zijn fabriek, voor de kippen én voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rowena Blyth boeken
  Rowena Blyth - Mijn fantastische breiende oma

  Oma houdt gewoonweg van breien. Ze kan het niet helpen. Tijdens een uitzonderlijk koude winter, trekt oma eropuit om de bevriezende pinguïns in Antarctica te helpen, maar al snel verandert haar goedbedoelde missie in totale chaos! Een spannend avontuur over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Shammah Hart, Esther Jansen boeken
  Shammah Hart, Esther Jansen - Kinderverhalen

  Uitleg van normen en waarden met behulp van illustratiesNormen en waarden zijn belangrijk in onze omgang met anderen en het milieu. In dit boek wordt vanuit een christelijk perspectief, middels verhalen voorzien van aansprekende illustraties aandacht besteed… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Eendjesreeks Registerkartonboek - Dieren

  Het konijn, het paard, de egel, de olifant... Met dit leerzame kijkboek vol kleurrijke tekeningen verrijkt je peuter al spelend zijn woordenschat. Dankzij de handige index vind je kind zijn favoriete pagina makkelijk terug. Voor uren kijk-en leesplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Eendjesreeks Registerkartonboek - Boerderij

  De boer, de tractor, de pony, de prei... Met dit leerzame kijkboek vol kleurrijke tekeningen verrijkt je peuter al spelend zijn woordenschat. Dankzij de handige index vind je kind zijn favoriete pagina makkelijk terug. Voor uren kijk-en leesplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Eendjesreeks Registerkartonboek - Woordjes

  Het huis, de bal, de koe, de trein... Met dit leerzame kijkboek vol kleurrijke tekeningen verrijkt je peuter al spelend zijn woordenschat. Dankzij de handige index vind je kind zijn favoriete pagina makkelijk terug. Voor uren kijk-en leesplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Eendjesreeks Registerkartonboek - Mijn huis

  Het huis, de kast, het fornuis, het bed... Met dit leerzame kijkboek vol kleurrijke tekeningen verrijkt je peuter al spelend zijn woordenschat. Dankzij de handige index vind je kind zijn favoriete pagina makkelijk terug. Voor uren kijk-en leesplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Disney Spiderman Happy Tin

  De originele tinnen doos bevat een verhalenboek, activiteitenboek en eenkleurboek. Daarnaast nog 4 stiften, een poster en wel 50 stickers. (Losbladig)

  Lees meer...
    9,99
 • Yu-Hsuan Huang boeken
  Yu-Hsuan Huang - Vingerpopboekje baby dieren los - Tijgertje

  Het succesverhaal van de vingerpop boekjes wordt voortgezet. Onze klassieke vingerpopboekjes zijn nu ook verkrijgbaar met geheel nieuw artwork en in een luxere uitvoering. De succesvolle ingrediënten zijn hetzelfde gebleven: een lief verhaal over een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Yu-Hsuan Huang boeken
  Yu-Hsuan Huang - Vingerpopboekje baby dieren los - Konijntje

  Het succesverhaal van de vingerpop boekjes wordt voortgezet. Onze klassieke vingerpopboekjes zijn nu ook verkrijgbaar met geheel nieuw artwork en in een luxere uitvoering. De succesvolle ingrediënten zijn hetzelfde gebleven: een lief verhaal over een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Jamal Ahajjaj boeken
  Jamal Ahajjaj - Gebed4Kids

  Alles wat kinderen nodig hebben om het gebed te leren staat in dit boek beschreven. Het boek 'Gebed4Kids' neemt het kind stapsgewijs door het hele gebed heen. Elke handeling wordt door een prachtige illustratie in beeld gebracht en alle uitspraken zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Hector Dexet boeken
  Hector Dexet - Huizen

  * Een nieuw gaatjesboek in een populaire peuterreeks * Kleurrijke en grafische illustraties * Leuk geboortegeschenk Door de gaatjes ontdek je steeds weer een nieuwe verrassing. In Huizen ontdek je huisjes in alle soorten en maten: een slak draagt haar huisje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95