Boeken over diversen

 • Leo Timmers boeken
  Leo Timmers - Een huis voor Harry - met vingerpopje

  Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis? Leo Timmers bedacht voor zijn nieuwste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Bob Olgers boeken
  Bob Olgers - Zwamshoek is zo lek als een mandje!

  Een betere wereld begint bij de KlikoBekers. Zo klein dat je ze met het blote oog bijna niet kunt zien. Laat nou juist zíj de bedenkers van het hergebruik zijn. Van lekke zwammen verhuizen ze naar blikjes, waar plakkerige cola of iets anders in heeft gezeten.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Sarah Albee boeken
  Sarah Albee - Monsters in de bus

  Muzikaal & humoristischEen besnorde man stapt nietsvermoedend in de bus. En na hem een moeder met baby: De baby in de bus huilt weh weh weh. Weh weh weh. Weh weh weh. De baby in de bus huilt weh weh weh. Als de bus gaat rij den. En dat is pas het begin. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Paul Verrept boeken
  Paul Verrept - Mijn papa kwam de trap af

  Ik was een jaar of negen, toen mijn papa de trap af kwam. Met zijn jas aan. En zijn hoed op. Ik vroeg nog: ‘Papa, waar ga je heen?’ Hij nam zijn hoed af, alsof hij me groette. Hij zette de hoed op mijn hoofd. ‘Zo’, zei hij. Toen lachte hij en zei:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Tobian Kessels boeken
  Tobian Kessels - Poesje

  Tobian Kessels was slechts 7 jaar oud toen hij deze twee verhalen over Poesje schreef. Poesje beleeft hierin allerlei bijzondere avonturen met onder andere een schorpioen, een krokodil en andere poezen. Naast dat dit boek zeer geschikt is om te lezen voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Robert Munsch boeken
  Robert Munsch - Wij verhuizen

  Een hilarisch verhuisverhaal van het Canadese bestsellerduo Munsch en Martchencko. Voor helpende handjes vanaf 4 jaar. Op de dag dat ze gaan verhuizen, rennen de papa en mama van Daniëlle rond om alle spulletjes in dozen te stoppen. ‘In dozen, in dozen!… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Joukje Akveld boeken
  Joukje Akveld - Olle wist zeker dat hij geen bril nodig had

  Of ze nu onderweg zijn met de auto, de boot of de trein, Olles zus verveelt zich altijd. Daar begrijpt Olle niks van: er is zo veel te zien! Bizons met scherpe horens, acrobaten met een rood jasje, superslimme piraten… Maar op school ziet Olle andere dingen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jane Ormes boeken
  Jane Ormes - Groot en klein

  Op speelse illustraties met dieren worden de tegenstellingen in beeld gebracht: binnen in het kippenhok zitten kuikentjes en buiten loopt de kip. Boven in de boom zitten veel vogels, maar beneden op de grond zit er maar een. In het doorkijkje ligt een klokhuis… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Jane Ormes boeken
  Jane Ormes - Kleuren

  Een eerste boek over kleuren van stevig karton met uitgestanste doorkijkjes.Ontdek de kleuren: waar horen ze bij? Het varken is roze, de regenworm ook. Maar de kikker is groen en de zwaan wit... Dit boek nodigt jonge kinderen uit tot het benoemen van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Annemarie van Haeringen boeken
  Annemarie van Haeringen - De dag waarop de draak verdween

  Bijzonder prentenboek van meervoudig Griffel-winnares Annemarie van Haeringen, geheel getekend met blauwe balpen.Draken brengen geluk. Dat wist meneer Lóng als kind al. Maar wat als er een echte draak langskomt? Van drievoudig Gouden Penseel-winnares… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Anne Blokker boeken
  Anne Blokker - Met de boot op reis

  met de boot op reis Met een flinke lading koekjes kan de reis van Kes, Fien en Tom beginnen. Maar aan het luieren in de zon komt al snel een eind met de komst van piraat Han Haak. Zeker als hij met zijn schip een gat in hun boot maakt. Hoe komen ze nu ooit… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Elles van Roosmalen boeken
  Elles van Roosmalen - pip en raf zijn te laat

  pip en raf zijn te laat Pip en Raf moeten naar school, maar worden onder-weg steeds opgehouden. Een oud vrouwtje heeft hun hulp nodig en een baasje is zijn hond kwijt. Ze hebben een klein verfongelukje en komen in aanraking met de politie. Zo komen ze veel te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Lida Dijkstra boeken
  Lida Dijkstra - aap is een ster

  aap is een ster Sjaak is een dagje vrij en helpt zijn oom in de dierentuin. Tijdens het voeren van Aap horen ze opeens een hele harde gil. Er is een jongen in het hok van de krokodil gevallen! Ze gaan er snel op af, maar vergeten het hok van Aap dicht te doen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Annemarie Bon boeken
  Annemarie Bon - oom stef past op

  oom stef past op De ouders van Teun en Fem gaan naar een feest. Oom Stef past op. Als hun vader en moeder weg zijn, bouwen Teun en Fem samen met hun oom hun eigen feestje. Niet alles gaat zoals gepland, maar gelukkig heeft oom Stef nog wat tovertrucjes achter… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Paulien Smeulders boeken
  Paulien Smeulders - gek op kuif

  gek op kuif Tes is jarig! Van haar moeder krijgt ze een bon om tien paardrijlessen te volgen. Dat komt goed uit, want Tes is dol op paarden! Op de manege ontmoet ze de pony Kuif. Ze leert hoe ze op hem moet rijden en hoe ze hem moet verzorgen. Het liefst zou… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Agnès de Lestrade boeken
  Agnès de Lestrade - Het meisje dat nevel weefde

  Een teder verhaal over hoe nevel en mist een diep gemis kunnen verbergen. Van de makers van 'Het land van de grote woordfabriek' en 'De kleine prins'.- Met bedrukte, transparante pagina’s kalkpapier - De exclusieve vorm geeft het verhaal een extra dimensie -… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Lewis woont in twee huizen

  Een gevoelig, eenvoudig en realistisch prentenboek over een echtscheiding. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de emoties van het kind als thema. Lewis heeft een lieve papa en een lieve mama. Maar de papa en mama van Lewis vinden elkaar niet meer zo lief. Ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Alison Limentani boeken
  Alison Limentani - Hoe ver kan een kangoeroe springen?

  Wil je weten hoeveel sprongen een kangoeroe moet maken om de afstand rond onze aardbol af te leggen? Of een boomkikker?Dan moet je dit boek lezen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Chris Packham boeken
  Chris Packham - De grote dierentrek

  Miljarden dieren trekken elk jaar van de ene plek op onze aarde naar de andere. Vogels, zoogdieren, reptielen, amfibieën, vissen en insecten vliegen, zwemmen of lopen enorme afstanden. Ga je mee op reis? (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Lydia Barends boeken
  Lydia Barends - Hoe Bij uit vliegen ging

  De geit Leila en de haas Georgy zijn de beste vrienden. Op een mooie ochtend vliegt Leila ineens weg en neemt in haar vlucht per ongeluk de bij Bij met zich mee, helemaal naar zee. Georgy blijft alleen en verdrietig achter. Leila is niet zo'n heel goede… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Benji Davies boeken
  Benji Davies - Donderkopje

  Donderkopje is het nieuwe, hartverwarmende prentenboek van Benji Davies, bekend van De kleine walvis (Prentenboek van het Jaar 2017) en Het eiland van opa. Donderkopje is een kikker. Nou ja, bíjna dan. Ze is nog klein. Veel kleiner dan haar broertjes en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Mijn reuze zoekboek: Reis rond de wereld

  Een reusachtig, duizelingwekkend en betoverend kijk- en zoekboek, om urenlang in te verdwalen. Met 9 wereldsteden om te ontdekken, 10 personages die steeds terugkeren en wel 50 elementen om te zoeken op elke plaat. Een zoekboek, helemaal op jouw formaat! (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Valerie Thomas boeken
  Valerie Thomas - Hennie de Heks op tuinsafari

  Hennie is helemaal in de ban van de kruipende en krioelende insecten in haar tuin. Ze besluit samen met haar kat Helmer op tuinsafari te gaan en gebruikt een toverspreuk om zichzelf en Helmer te verkleinen. Maar wat doen een kleine heks en een ieniemienie kat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • David Lucas boeken
  David Lucas - De robot en het blauwe vogeltje

  'Mijn oude hart zei alleen maar tiktak, maar nu zingt mijn hart.' Een versleten robot ontmoet een vogeltje dat niet verder kan vliegen. Met zijn laatste krachten probeert de robot het vogeltje te redden en trotseert daarbij de elementen. Een prentenboek over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Disney boeken
  Disney - Het Gouden Boek van Mowgli en Simba

  Disney’s The Lion King, vanaf 17 juli 2019 in de bioscoopEen verzamelboek met vier geliefde Disneyverhalen. In The Lion King en The Lion King 2: Simba’s trots zien we hoe de jonge troonopvolger Simba zijn recht op de kroon moet verdedigen tegen kwade… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50