Kinderboeken

 • Marian Hoefnagel boeken
  Marian Hoefnagel - Te jong

  Als tiener Maya na haar eerste keer zwanger is, weet ze niet wat ze moet doen. Ze vertelt het haar zus en haar vriendje Clint. Die verzint een goedbedoeld maar slecht plan. Gelukkig komt de vader van Clint erachter dat er iets niet in orde is. En dan staan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Mirjam Mous boeken
  Mirjam Mous - Alle dagen hartstikke druk

  Alle Dagen Hartstikke Druk van Mirjam Mous Hartverwarmend en humoristisch kinderboek over ADHD Indy heeft ADHD. Dat betekent dat hij Alle Dagen Hartstikke Druk is. Volgens Indy's moeder tenminste. Indy zelf denkt dat het ook best Alle Dagen Helden Daden kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Het grote poeperdepoepboek

  Het grote poeperdepoepboek is een heerlijk dik boek vol versjes geïnspireerd op de bijzondere, gekke, en soms zelfs ook een beetje vieze dierenwereld.Voorleesplezier gegarandeerd!Welk dier is de grootste sproeipoeper? Welk dier is een echte keutelkampioen? En… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Javier Marias boeken
  Javier Marias - Ven a buscarme

  La colección «Mi primer» se compone de historias originales escritas por nombres relevantes de la literatura de adultos para leer en familia con los más pequeños de la casa.En Mi primer Javier Marías encontrarás un misterio enterrado en el bosque, que… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Jasper Dreesen boeken
  Jasper Dreesen - Koning van mijn bed

  Een grappig verhaal op rijm over dapper durven slaven. Voor nachtkoningen en nachtkoninginnen vanaf 4 jaar. Aaron vindt een monster onder zijn bed! Het eet enge dromen op, zodat Aaron goed kan slapen - maar nu zit zijn buikje vol. Gelukkig kan Aaron zonder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Aurélia Higuet boeken
  Aurélia Higuet - De wereld van Alexander

  Een grappig (en herkenbaar?) prentenboek over spelen met spullen en spelen met vriendjes. Voor digikids vanaf 5 jaar. Gefeliciteerd! Molletje Alexander krijgt een tablet voor zijn verjaardag. Wat een mooi cadeau. Hij wil eigenlijk alleen nog maar op het ding… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Buikje bloot. Karels grote boek over het lichaam

  Een kleurrijk en leerrijk boek waarin je samen met Karel je lichaam ontdekt. Voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Hoofd, schouders, knie en teen! Hoe heten jouw lichaamsdelen? Hoe moet je jouw lichaam verzorgen? Hoe zie jij eruit? En iemand anders? En wat doe je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Saar in de zomer

  Een eenvoudig en herkenbaar verhaal over de zomer. Voor zonzoekers vanaf 3 jaar.Het is zomer. Wat fijn. Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, het gras is groen. De dieren komen tevoorschijn, de bloemen bloeien, iedereen is vrolijk. En Saar? Die gaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mack van Gageldonk boeken
  Mack van Gageldonk - Wow Ik kan toveren!

  Het eerste boek in een nieuwe reeks van Mack van Gageldonk. Laat je betoveren door de mooiste dieren! Voor kinderen vanaf 5 jaar. Wat is de natuur toch mooi! Soms lijkt het wel magie. En al die prachtige dieren, met hun wonderbaarlijke talenten ... eigenlijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Alan C. Fox boeken
  Alan C. Fox - Benji en de mooiste vlieger

  Een inspirerend prentenboek over ambitie, doorzetten en vliegeren. Voor vliegeniers vanaf 4 jaar. In het winkeltje ziet Benji de mooiste vlieger ooit: enorm groot knaloranje! Maar de vlieger is heel duur. Benji doet allerlei klusjes om de vlieger te betalen ..… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Henk Linskens boeken
  Henk Linskens - Op avontuur met boeken

  Een charmant verhaal over de rijkdom van boeken en de kracht van (voor)lezen. Voor boekenwurmen vanaf 5 jaar. Wurm is gek op boeken! Grote, kleine, dikke, dunne ... Hij slaapt altijd met een boek onder zijn kussen en hij vraagt aan iedereen om hem voor te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Li Lefébure boeken
  Li Lefébure - Naar de bron van de Nijl. Raaf en Papegaai

  Een avontuurlijk samenleesverhaal, geschreven in drie leesniveaus, van gemiddeld één tot drie jaar leesonderwijs. Boordevol weetjes en prachtige illustraties. Voor lezers vanaf 6 jaar. Het is koud in het bos. Daarom besluiten Raaf en Papegaai naar Afrika te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Het grote vraag en antwoordboek: Paarden

  Wat is een tok? Wat is een strobed? Wat is de schoft? En wat is eigenlijk het verschil tussen hooi en stro? Dit nieuwe vraag- en antwoordboek is het ultieme naslagwerk voor paardenliefhebbers! Zowel kenners als beginnelingen zullen met volle teugen genieten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ik leer Engelse woorden

  Dit woordenboek helpt beginners om op een vlotte manier Engelse woorden te leren. De woorden zijn ingedeeld in thema's: de familie, boerderijdieren, de seizoenen en de maanden... alle woorden die tot de basiswoordenschat van de Engelse taal behoren, komen aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Marloes Otten boeken
  Marloes Otten - Blijf nog even

  In je jeugd heb je nog een heel leven voor je om je dromen waar te maken. Maar wat als dat niet zo is?De zeventienjarige Fleur is een sportieve meid en een topwielrenster. Ze weet al een lange tijd dat ze een min of meer slapende spierziekte heeft. Als ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Sassi science Lensboek - Menselijk lichaam

  Blader door de bladzijden van dit prachtig geïllustreerde boek en ontdek wat een mooie machine ons lichaam is.Weet je hoeveel beenderen er in het skelet zitten?Weet je hoe de longen in de ribbenkast zitten? Zie je hoeveel kamers het hart heeft? Met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sassi science Lensboek - Dieren

  Blader door de bladzijden van dit prachtig geïllustreerde boek en ontdek leuke weetjes over de dieren van onze planeet. Wist je dat reptielen koudbloedig zijn? Weet je wat het verschil is tussen zoogdieren en andere dieren? Weet je wat het verschil is tussen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sandra Van der Stege boeken
  Sandra Van der Stege - Verhalen uit Oost-Europa

  Verhalen uit Oost-Europa Verhalen uit Oost-Europa Volksverhalen worden vaak al honderden jaren doorverteld. Voor veel mensen zullen de verhalen uit onze serie Volksverhalen dan ook zeer herkenbaar zijn. Ook al zijn er per taalgebied of land vaak grote… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Lily C boeken
  Lily C - Froezeltje wil hogerop

  De eekhoorn Froezeltje woont in een klein, maar gezellig huis in het bos. Ze deelt daar een kamer met haar twee zussen en dat is vaak lastig. Maar binnenkort gaat het gezin Witpluis verhuizen. Niet zomaar naar de eerste de beste plek. Nee, het gaat om de meest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Smiley boeken
  Smiley - Smiley Mix and Match Emo/Grunge

  Ben je EMO of eerder HIPPIE? Ben je verzot op de GRUNGE-look of ben je een KAWAII-fan? Dit boek maakt je wegwijs en geeft je alle info! Stel je outfit samen en mix & match om jouw persoonlijke stijl te ontdekken! Knip, plak en combineer stukken naar hartenwens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Smiley boeken
  Smiley - Smiley Mix and Match Kawii/Hippie

  Ben je EMO of eerder HIPPIE? Ben je verzot op de GRUNGE-look of ben je een KAWAII-fan? Dit boek maakt je wegwijs en geeft je alle info! Stel je outfit samen en mix & match om jouw persoonlijke stijl te ontdekken! Knip, plak en combineer stukken naar hartenwens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Smiley boeken
  Smiley - Smiley Dubbelboek Love and Anger

  Ben je verliefd of helemaal ondersteboven van je nieuwe crush?Zie je het leven door een roze bril? Maak dan de opdrachtenin de "LOVE"-kant van dit boek. Schrijf liefdesgedichtjes,maak originele kaartjes en schattige papieren vliegertjes ...en toon hoe verliefd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Klaar? Start! Activiteiten voor regendagen

  Met Klaar? Start! overbrug je op een speelse manier een regendag.De kinderen kunnen knutselen, spelen, bakken, koken en bewegen.Heel speels maar tegelijk ook steeds leerzaam: om een kookopdracht goed uit tevoeren, moet je begrijpend lezen. Je moet ook kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Emy Geyskens, Jan van Lierde boeken
  Emy Geyskens, Jan van Lierde - Rat wil goud - Samenleesboek voor kleuters

  rat wil rijk zijn rat droomt van goud en rat wil op reis dan ziet rat muis muis is lief rat wil nu geen goud meer rat droomt nu van muis Lees op de linkerpagina de woorden met behulp van de tekeningen. In het verhaal op de rechterpagina worden dezelfde woorden… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Hans Salij, Ria Atsma-Salij boeken
  Hans Salij, Ria Atsma-Salij - Een boomhut met een eeuwenoud geheim

  Voor dappere lezertjes vanaf 9 jaar, maar ook voor volwassenen die nog in sprookjes geloven. Twee jongens op vakantie maken een avontuur mee. Wat zit er onder hun boomhut? Waarom worden ze gevangen genomen? Wat gebeurd daar allemaal onder de grond? Oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95