Kinderboeken

 • Jennifer Adams boeken
  Jennifer Adams - Alice in Wonderland

  Een vrolijk kartonboekje voor hele jonge kinderen (1-plus), naar het beroemde boek van Lewis Carroll. Het is een (vertaald) deeltje uit de succesvolle Amerikaanse 'Babylit-serieIn dit deeltje staan 'kleuren' centraal. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Martine Letterie boeken
  Martine Letterie - Mijn oma was een hippie

  Branko vindt de trouwfoto van zijn opa en oma. Die ziet er raar uit! Waarom was dat? Oma vertelt hem hoe het vroeger bij haar thuis was. Dat is niet meer te vergelijken met nu. Een moeder die niet werkte, geen computer, eens in de week in bad … Maar op haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Raf Willems boeken
  Raf Willems - Wereldvoetbalzomers van België 1920 tot Brazilië 1970

  WERELDVOETBALZOMERS VAN BELGIE 1920 TOT BRAZILIE 1970 – RAF WILLEMS Een cultuurgeschiedenis van het voetbal, deel 1 Wereldvoetbalzomers van België 1920 tot Brazilië 1970’. Auteur Raf Willems noemt dit zijn ‘levenswerk’ – hij werkte er meer dan een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Joke Reijnders, Vivianne Miedema boeken
  Joke Reijnders, Vivianne Miedema - Een voetbalveld vol schapen

  Het is een spannende tijd! Binnenkort mag Vivianne deelnemen aan de selectiedag voor de regioteams en haar bejaarde vriendin Louise begint naast het voetbalveld een kinderboerderij. Helaas zijn niet alle bestuurders van de voetbalclub daar heel blij mee.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Helma Bongenaar boeken
  Helma Bongenaar - Aan tafel bij Au Bon Coin

  Dit boek neemt je mee naar de wereld van Helma Bongenaar waarin alles draait om smaak. Waar je met alle egards ontvangen wordt en de tafel rijk gedekt is. Nederlandse en de Franse keuken naadloos in elkaar over gaan en feesten uitbundig gevierd worden. Waar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Trish Holland boeken
  Trish Holland - Ik ben nog lang niet moe!

  Een Gouden Boekje over bedtijd dat elke ouder herkenbaar zal vinden. Het perfecte voorleesverhaaltje voor het slapen gaan.Het is bedtijd voor de kleine vos in dit aandoenlijke en grappige Gouden Boekje! Helaas heeft de kleine vos veel meer energie dan vader… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Johan Klungel boeken
  Johan Klungel - Het ding op het plein

  Johan Klungel Het ding op het plein Op het Van Doesburgpleintje komt spionnenclub Z.Z.G.D. elke middag bij elkaar om mysteries op te lossen. Joost, Siri en Benny zijn de beste speurneuzen van de buurt. Er gebeurt alleen niet zoveel op het pleintje. Totdat er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Andy Griffiths boeken
  Andy Griffiths - De waanzinnige boomhut van 65 verdiepingen

  Hilarisch samenspel van gekke tekst en nog gekkere tekeningen De waanzinnige boomhut van Andy en Terry heeft nu 65 verdiepingen! Hij is uitgebreid met een dierentrimsalon, een verjaardagskamer waar het altijd je verjaardag is (ook al is het dat niet), een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Bart van der Linden boeken
  Bart van der Linden - Een Weekendje Weg

  Altijd maar in die mooie hemel... Als Engeltje Fabiola de kans krijgt om voor één weekend naar de Aarde te gaan, ontstaat een ongewone vriendschap met twee kinderen. Samen gaan zij op ontdekkingstocht en beleven spannende avonturen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Afblijven - dyslexie uitgave

  Melissa springt een gat in de lucht als haar gevraagd wordt mee te dansen in een videoclip. Jordi, die al jarenlang veel met Melissa optrekt, is ook razend enthousiast. Melissa kan zo keigoed dansen dat ze vast en zeker ontdekt wordt. Maar al snel blijkt dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Razend - dyslexie uitgave

  Sven bekijkt zijn wenkbrauw. Gelukkig is die al iets minder dik dan gisteren. Hij wist wel dat zijn vader kwaad zou worden als hij hoorde dat hij met zwemmen stopte. Altijd dat zwemmen, hij had nog amper de tijd om te filmen. Waar had hij nou eigenlijk wel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Roshani Chokshi boeken
  Roshani Chokshi - Aru Shah en het einde van de tijd

  'Als je mijn boeken graag leest, durf ik al mijn oreo's erom te verwedden dat je Aru Shah fantastisch vindt!' Rick Riordan De twaalfjarige Aru Shah woont samen met haar moeder in het Museum van Indiase Oudheden. Om aansluiting te vinden op school heeft ze de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Mathilde de Graaf boeken
  Mathilde de Graaf - AnimaX

  ‘Please, geef me een vos.’ Ik weet niet waarom ik dat hardop zeg. Mijn hart bonkt zo hard dat ik denk dat de professor hem kan horen. ‘Animax-proces klaar.’ Ineens tril ik niet meer. Ik sta aan de grond genageld en hou mijn adem in terwijl het rolluik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Lotte van den Noort boeken
  Lotte van den Noort - Typewriter

  Hij was geraakt in zijn buik. Zijn blouse raakte doorweekt met een donkere substantie. Zijn ogen waren op haar gericht. Zijn lippen op elkaar geperst. Hij trilde, hij zweette. Ze zag angst in zijn ogen. Ze beet op de binnenkant van haar wangen en terwijl ze de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Leilani Sparrow boeken
  Leilani Sparrow - Vriendjes!

  Beertje heeft een heleboel vriendjes. Kijk maar! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Leilani Sparrow boeken
  Leilani Sparrow - Naar school!

  Beertje gaat voor het eerst naar school. Ga je mee? (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Leilani Sparrow boeken
  Leilani Sparrow - Nieuwe schoenen!

  Het is tijd om nieuwe schoenen te kopen. Ga je mee met Beetje? (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Sarah Moon boeken
  Sarah Moon - Merel

  Slim, stil en eenzaam - zal Merel ooit kunnen uitvliegen? Merel wordt van het dak van haar school geplukt. Waarom zat ze daar? Wilde ze springen? Merel weigert erover te praten... Haar leventje was prima - zij het een beetje eenzaam. Ze vond het heerlijk om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Joelle Charbonneau boeken
  Joelle Charbonneau - Tijdbom

  Een exlosieve, bloedstollende YA-thriller van de auteur van De Test-trilogie en Nodig Diana, Frankie, Tad, Z. en Rashid verschillen als dag en nacht. Maar deze verschillen doen er niets meer toe, nu ze na een bomexplosie ingesloten zitten in hun school. Als ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Oliver Jeffers boeken
  Oliver Jeffers - Het getal geen

  Leer tellen met Oliver Jeffers en zijn hilarische figuurtjes: de Hugo’s! Je vraagt je misschien af of ‘geen’ een getal is. Komt dat even goed uit! Het antwoord is namelijk: ja. Als je gevraagd wordt hoeveel stukken kaas je ziet liggen, zal het antwoord… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Samantha Era boeken
  Samantha Era - Geheim spel

  De achtjarige Britt wordt de beste voetballer ter wereld. Dat is haar plan. Ze doet daarom extra haar best op de open dag van de voetbalclub in het dorp. Het lijkt haar geweldig om écht mee te kunnen spelen… Ze maakt kennis met de onaardige Bas en Antoine,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Davide Morosinotto boeken
  Davide Morosinotto - Het mysterieuze horloge van Walker & Dawn

  We waren met z’n vieren vertrokken. Te Trois de dappere, die alles uit het leven wilde halen. Eddie de sjamaan, die de geheimen ervan wilde ontdekken. Petit, die klein was, maar groot wanneer nodig. En Julie de onkwetsbare, die gewoon gelukkig wilde zijn. Te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Winter

  Op elke pagina van dit boek valt er heel wat te beleven en te zoeken. De schattige tekeningen en het eenvoudige verhaal nodigen kleine kinderen uit om op ontdekking te gaan. Elk seizoen heeft z’n charmes, dat ondervinden Mila en Simon zeker ook in de winter:… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Romain Amot boeken
  Romain Amot - 50 gekke vragen over dinosaurussen

  Waren dinosaurussen kouwelijk? Zijn draken de kinderen van een dinosaurus en een vleermuis? Heeft oma nog dinosaurussen gekend? Was technosaurus zijn tijd vooruit? In dit boek staan 50 vragen over dinosaurussen, de ene nog gekker dan de andere! Maffe vragen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • 50 gekke vragen over de ruimte

  Kun je golfen op de maan? Kun je een weekendje weg naar de ruimte? Leren astronauten vliegen? Zijn planeten duizelig? In dit boek staan 50 vragen over de ruimte, de ene nog gekker dan de andere! Maffe vragen, dat wel, maar met heel serieuze antwoorden,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99