Kinderboeken

 • Andrew Clover, Ralph Lazar boeken
  Andrew Clover, Ralph Lazar - De grote overval

  Rory woont samen met zijn moeder en z’n altijd Boze Broer. Hij heeft één grote ergernis: niemand vertelt hem ooit iets. Zodat hij nooit van iets weet. En hij heeft slechts één grote vraag: waar is zijn vader, die op een dag spoorloos verdween? Naast die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,40
 • Ella Bailey boeken
  Ella Bailey - Op de savanne

  In dit prachtige kijkboek neemt een welpje je mee op avontuur op de Savanne. Je leert hoe het zijn dag doorbrengt, wat zijn gewoontes zijn en je leert de andere wondere dieren in deze biotoop kennen. Leuke feiten en prachtige illustraties spreken de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,40
 • Britt Dekker, Esra de Ruiter boeken
  Britt Dekker, Esra de Ruiter - Het PaardenpraatTV-vakantieboek

  PaardenpraatTV is het zeer succesvolle YouTubekanaal voor iedereen die gek is op paarden. Het bereik van de filmpjes van PaardenpraatTV is enorm en de inhoud ervan wordt door jong en oud als zeer deskundig ervaren. Het PaardenpraatTV-vakantieboek is hét… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Benji Davies boeken
  Benji Davies - De kleine walvis

  Al heel veel kleuters en hun (groot)ouders hebben genoten van De kleine walvis (Prentenboek van het Jaar 2017) van Benji Davies. Deze moderne klassieker – waarvan inmiddels meer dan 100.000 exemplaren zijn verkocht in Nederland en Vlaanderen – is nu als… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Bouwina de Ridder boeken
  Bouwina de Ridder - Ganzen

  Ganzen zijn watervogels. Ze leven in de buurt van water, maar ook in weilanden. Ze eten planten, vooral gras. Soms zie je een grote groep ganzen in de lucht. Je hoort ze luid gakken. Waar gaan ze naartoe? En waarom vliegen ze in een V-vorm? (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Michael Bright boeken
  Michael Bright - Waar wij vandaan komen volgens... Darwin

  Wil je weten… …waarom krabben zijwaarts wegrennen? …welke vis het eerst het land op kroop? …waarom we denken dat vogels eigenlijk dinosauriërs zijn? …en waarom je hersenen in je hoofd zitten en niet in je voeten? Dat lees je allemaal in dit boek. Je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Simon Mockler boeken
  Simon Mockler - Doris de Dappere en de vloek van de Wabbers

  Er was eens een meisje in een land hier ver vandaan, dat met een GROOT geheim leefde. Het meisje heette Doris en het geheim was... nou, daar kom je gauw genoeg achter. Doris is een dappere en slimme meid. Ze woont in een paleis, maar is nog nooit buiten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Inke Brugman, Renate van Leeuwen boeken
  Inke Brugman, Renate van Leeuwen - Koele Bikkels

  Zou jij ook graag wat relaxter willen zijn? Niet meer bang zijn dat je een proefwerk of toets toch niet haalt? Of dat je niet weet wat je moet zeggen als je aan de beurt bent? Dan is dit echt een boek voor jou.Leer hoe je kunt ontspannen, juist als het even… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Patrick Lagrou boeken
  Patrick Lagrou - Het geheim van de tempelier

  Bij het begin van de zomervakantie mag de twaalfjarige Bert mee met zijn vader, die vlak bij de tempelierhoeve in het West-Vlaamse Slijpe opgravingen gaat leiden. Behalve de archeologen zitten ook mensen met minder goede bedoelingen te wachten op wat er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Patrick Lagrou boeken
  Patrick Lagrou - Het geheim van de tempelier

  Bij het begin van de zomervakantie mag de twaalfjarige Bert mee met zijn vader, die vlak bij de tempelierhoeve in het West-Vlaamse Slijpe opgravingen gaat leiden. Behalve de archeologen zitten ook mensen met minder goede bedoelingen te wachten op wat er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Kappen! - dyslexie uitgave

  Sander voelt zich veilig in zijn vriendengroepje. Maar als Emiel erbij komt, verandert de sfeer. De groep wordt een geweldadige bende. Als Sander dat doorkrijgt, kan hij al niet meer terug. Als de bende een jongen in elkaar slaat en berooft, wordt Sander… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rachad boeken
  Rachad - 100 Fifa Smoesjes boek

  100 FIFA SMOESJES Lees herkenbare smoesjes, doe ideeën op of lekker creatief je eigen smoesje bedenken! Met de Smoesjesspel maak je je Fifa avonden een stuk spannender en kom je van alle smoesjes af die je vrienden maar blijven verzinnen! Je moet wel heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Gepasseerd

  Het tweede deel van FC De Madonna's, opnieuw een snel en spannend voetbalverhaal. Voor scherpschutters vanaf 10 jaar.Myrthe is trots. Haar elftal van FC De Madonna's is gepromoveerd en bereidt zich voor op het nieuwe seizoen. De meiden vechten voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - Naar het noorden

  Het is oorlog, het is winter en er is in de grote steden nauwelijks nog te eten. Jaap, Nel en Kleine Kees vertrekken per binnenschip met een grote groep ondervoede 'bleekneusjes' naar het platte­land in het noorden waar nog wel voldoende voedsel is. Jaap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Willeke Brouwer boeken
  Willeke Brouwer - Chaos in de brugklas

  ‘Chaos in de brugklas’ is het 2e deel in de serie Lotte laat maar van Willeke Brouwer. Lotte vindt haar nieuwe school vet spannend, want haar BFF Tessa gaat naar een andere school. Maar gelukkig blijkt de brugklas superleuk te zijn, direct al vanaf de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Inge Bergh boeken
  Inge Bergh - Diplo is een held

  Ze zeggen dat ik een gekke dino ben. Mijn nek is veel te lang. En ik ben veel te groot. Ik hoor er niet bij. De dino's in de klas pesten Diplo. Maar als Ovi in de knoei komt, kan alleen Diplo hem helpen! De Dino Klas is een reeks voor beginnende lezers. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Inge Bergh boeken
  Inge Bergh - Ankie is bang

  Alle dino's spelen in het water! Maar Ankie niet… Ze zit met haar rug naar het water. Ze leest een boek. Heeft ze geen zin? Of is ze soms bang? De Dino Klas is een reeks voor beginnende lezers. De grappige en herkenbare verhalen van deze vrolijke dinobende… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Inge Bergh boeken
  Inge Bergh - Stega is jarig

  Stega is jarig. Ze brengt taart mee naar de klas. Wat een feest! Maar dan gaat het mis. Fobo en Arno maken ruzie. Ze meppen er op los. Kan juf het feest van Stega nog redden? De Dino Klas is een reeks voor beginnende lezers. De grappige en herkenbare verhalen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Erik Persoons boeken
  Erik Persoons - Pericula

  Waar het hart van vol is, loopt de mond van over. Dit verhaal vertelt hoe meer dan 100 jonge schrijvers de wereld zien in de toekomst als er niet wordt ingegrepen. Fictie of niet, een feit is zeker, het is geen mooi beeld. Het jaar 2198… de toekomst… De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Campus

  Met dit supercoole Campus 12 quiz-en weetjesboek kan je je vrienden uitdagen! Met leuke quizvragen over de tv-serie, de personages en de acteurs, maar ook algemene vragen over boksen, zingen en wetenschap. Check ook zeker de wetenschapsproeven om thuis uit te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Anh Do boeken
  Anh Do - De vliegende Ninja

  Ninja Kid 2 De vliegende ninja Nelson Kramer is een ninja. Niet de coolste of dapperste, maar wel de meest nerdy ninja ter wereld. Nadat hij zijn stad heeft gered van gigaspinnen, staat er alweer een nieuw avontuur voor de deur. Alle machines zijn op hol… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Daniel Mills boeken
  Daniel Mills - Wat vindt kitten leuk?

  Ontdek waar kittens van houden in dit leuke en leerzame voorleesboek, boordevol superschattige illustraties en spannende texturen om aan te voelen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • An Van Daele boeken
  An Van Daele - Mali

  In verhalenland kan je op een vos trappen of zomaar in de bus in een paal klimmen. Dat zijn enkele van de dingen die in het verhaal 'Mali' gebeuren. Mali is erg druk en heeft haast nooit tijd om rustig stil te zitten. Daardoor doet zij wel wat raar, maakt soms… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Rienke Beernink boeken
  Rienke Beernink - Een dag uit het leven van een eendagsvlieg

  Eendagsvlieg en Motje vlogen samen wat rond, maar Motje vond dat eigenlijk niet genoeg.Er was eens een eendagsvlieg die op een maandag uit zijn eitje kwam. Hij keek eerst rustig rond en vloog toen weg. Toen hij 4.32 minuten oud was, vond hij een vriend voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Maxime Lebrun boeken
  Maxime Lebrun - Boe, Bèèèh, Kukelekuu op de boerderij

  Mama Muis kan haar jongen nergens vinden! Help haar mee zoeken terwijl ze kriskras over de boerderij trippelt. Met flapjes om op te tillen en kijkgaten is er van alles te zien, te tellen en te ontdekken in dit boek. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50