Kinderboeken

 • John En Max Rugers boeken
  John En Max Rugers - Kabouters bestaan ... echt waar

  Je gelooft niet in Kabouters? Dan weet ik één ding zeker. Je bent een volwassene. Alleen volwassenen zijn zo versleten, dat ze niet meer in kabouters, heksen en andere sprookjesfiguren geloven. Zijn ze dan vergeten dat ze als kind bang waren in het donker?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,77
 • Patricia Schröder boeken
  Patricia Schröder - Schoolreis op hol

  Noor zit zwaar in de nesten. Ze is door het dolle heen omdat haar buurmeisje Penny bij haar in de klas komt. Maar Moppie, Noors beste vriendin, kan gewoon niets geheimhouden – en daarom mag ze er dus nooit, NOOIT, NOOIT achter komen dat Penny een groot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Zhilu Zhang boeken
  Zhilu Zhang - Wonder Boy

  Op een stormachtige nacht verschijnt er een UFO boven de stad. Vlak boven het ziekenhuis blijft de UFO in de lucht hangen.Op een stormachtige nacht verschijnt er een UFO boven de stad. Vlak boven het ziekenhuis blijft de UFO in de lucht hangen. In het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Bettina IJzendoorn boeken
  Bettina IJzendoorn - Beestjes in de badkuip

  Een vrolijk lees- en voorleesboek met dertig herkenbare verhaaltjes over vriendschap, vertrouwen, afscheid nemen en nog veel meer uit het dagelijkse leven. Voor deugnieten én braveriken vanaf 4 jaar. Kwaak! Sil en Senna spelen bij het slootje achter hun huis.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Guy Daniëls boeken
  Guy Daniëls - Heksenvirus

  Een warm en leerzaam verhaal in de populaire serie van heksje Ella en haar vrienden, over ziek zijn en bang zijn om geopereerd te worden. Voor kinderen vanaf 4 jaar. Heksje Ella is ziek. Haar buik doet pijn en ze heeft koorts. Dokter Punthoed komt langs en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Joke Janssen boeken
  Joke Janssen - Vette crisis

  'Beroemd of bijzonder speciaal ben ik niet. Maar mijn leven is totaal overhoop gehaald. En dat allemaal door geld – door te weinig geld dan. Daar wordt je leven niet bepaald leuker van. Voor je het weet, raak je verzeild in vage, illegale handeltjes. Mijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Bart Demyttenaere boeken
  Bart Demyttenaere - Koning Mier

  Een krioelend leuk boek over mieren en mensen. En over elkaar waarderen, natuurlijk. Voor kriebellezers vanaf 5 jaar. Wat doe ik hier eigenlijk? Koning Mier weet het niet. Iedereen in de mierenkolonie is hard aan het werk, maar hij hoeft helemaal niets te doen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Emy Geyskens, Stef Van Malderen boeken
  Emy Geyskens, Stef Van Malderen - Iedereen kanjer

  Een leuk leesavontuur voor kinderen die op verschillende niveaus lezen. Voor voorlezers en lezers vanaf 6 jaar. De klas van Emma, Rania en Sam krijgt bij het begin van het schooljaar een nieuwe meester. Meester Wim is geweldig, want hij houdt van boeken en van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Guido Van Genechten boeken
  Guido Van Genechten - Papa's zijn soms ...

  Een hilarisch prentenboek over papa’s. Voor iedereen vanaf 4 jaar. Ze doen ook maar gewoon hun best, met vallen en opstaan. Natuurlijk hebben ze hun kleine kantjes. (Wie niet?) En het zijn niet altijd en overal superhelden. Maar als je ze wat beter leert… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Arjan Van den Haak boeken
  Arjan Van den Haak - Cool als Collina

  Als de vijftienjarige Sjoerd Verveer bij toeval een wedstrijd als scheidsrechter leidt, blijkt hij er niet alleen plezier in, maar ook talent voor te hebben. Weet hij zich staande te houden tussen spelers, supporters en afleidingen om steeds de juiste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Peppa Pig - Mijn Groot Zoekboek

  Peppa Pig, Mijn Groot Zoekboek Ga mee op pad met Peppa en haar familie. Zoek in de winkelstraat naar een groene appel, kijk goed hoeveel vogels je ziet in de tuin van Opa Big, bekijk de plaat van de kermis en vind de rode ballon. Een super groot zoekboek voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Rusty Rivets en het mechanische huisdier

  Rusty Rivets en het mechanische huisdier Als Ruby een mechanisch huisdier voor boswachter Anna maakt, gaat er iets mis. Hij slaat op hol en vliegt weg met Rusty! Kan Ruby een uitvinding verzamelen, veranderen en recyclen, zodat de robot (en Rusty) weer veilig… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Arend van Dam boeken
  Arend van Dam - Dat is snel!

  Zelf leren lezen met Lang geleden... De Lang geleden…-AVI-serie van Arend van Dam en Alex de Wolf is speciaal voor kinderen die van geschiedenis houden. In Dat is snel! zijn drie verhalen over beroemde uitvinders opgenomen: Albert Einstein (De droom van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Jonathan Auxier boeken
  Jonathan Auxier - De Veger

  Nan werkt als schoorsteenveger voor de verschrikkelijke Wilkie Crudd. Wanneer ze vast komt te zitten in de haard is ze bang dat haar einde nadert. Maar dan wordt ze geholpen door een klein wezentje... (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Luc Descamps boeken
  Luc Descamps - Gewoon verliefd

  Laat me het zo stellen: als de directie het nodig vindt om een jonge stud op ons los te laten, sta ik niet in voor de gevolgen. Ik weet nu al dat Engels dit jaar mijn lievelingsvak wordt. Mark my words! Hij is jong, knap, goed gebouwd en leraar. Zij zijn nog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Nathalie Choux boeken
  Nathalie Choux - De brandweer

  Een leuk schuifboekje over de brandweerman en -vrouw voor kinderen vanaf 2 jaar. De brandweer ontdekken wordt nog leuker met een interactief boekje dat jonge kinderen uitnodigt om zelf de plaatjes te veranderen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Nathalie Choux boeken
  Nathalie Choux - Dag kleine vogel!

  Een lief schuifboekje over een kleine vogel voor kinderen vanaf 1 jaar. De wereld van een kleine vogel ontdekken wordt nog leuker met een interactief boekje dat jonge kinderen uitnodigt om zelf de plaatjes te veranderen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Nathalie Choux boeken
  Nathalie Choux - Dag babypoesje!

  Een lief schuifboekje over een kein poesje voor kinderen vanaf 1 jaar. De wereld van een babypoesje ontdekken wordt nog leuker met een interactief boekje dat jonge kinderen uitnodigt om zelf de plaatjes te veranderen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Erik te Winkel boeken
  Erik te Winkel - Moella Nasroeddin in Aisha & Arif en het diamanten zwaard

  Een boek over individuele vrijheid geinspireerd op Moella Nasroeddin. (Ook wel Mula Nasruddin of Nasreddin Hodja genoemd)Een (mystiek) hart wil zich graag laten voeden door verhalen. Mystieke verhalen op hun beurt zijn steeds op zoek naar een hart om gehoord… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,75
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen

  Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige, nóg grotere boomhut! Draai rondjes in de krachtigste draaikolk ter wereld, maak een reisje met een onderzeebootbroodje, spoel aan op een onbewoond eiland, kom lekker in een reuzenspinnenweb hangen, stap de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen

  Winnaar Nederlandse Kinderjury 2018Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige nieuwe boomhut van 78 verdiepingen! Ze hebben er 13 verdiepingen bijgebouwd, waaronder een carwash, een combineermachine, een krabbelatorium, een stadion voor ALLE SOORTEN… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Isabella Grott, Valter Fogato boeken
  Isabella Grott, Valter Fogato - Verkikkerd en verliefd

  De hoofdpersonen van dit boek zijn dieren die elkaar hun hele leven trouw blijven of die bijzondere manieren hebben om het hart van de ander te veroveren. Een lieve en kleurrijke ode aan de ware liefde. (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Nathalie Choux boeken
  Nathalie Choux - Familie

  Een leuk schuifboekje over de familie om je heen voor kinderen vanaf 2 jaar. Je familie ontdekken wordt nu nog leuker met een interactief boekje dat jonge kinderen uitnodigt zelf de plaatjes te veranderen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Nathalie Choux boeken
  Nathalie Choux - Jarig zijn

  Een vrolijk schuifboekje over jarig zijn voor kinderen vanaf 2 jaar. Je verjaardag vieren wordt nog leuker met een interactief boekje dat jonge kinderen uitnodigt om zelf de plaatjes te veranderen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Nathalie Choux boeken
  Nathalie Choux - Het bos

  Een mooi schuifboekje over het bos voor kinderen vanaf 1 jaar. Het bos ontdekken wordt nog leuker met een interactief boekje dat jonge kinderen uitnodigt om zelf de plaatjes te veranderen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95