Kinderboeken

 • Carin Holtslag boeken
  Carin Holtslag - Heimweevogel

  De creativiteit en vrolijkheid spatten af van de verhalen geschreven door Carin Holtslag. Haar directe omgeving is de bron van treffende observaties en persoonlijke ontboezemingen. Marga Thomassen heeft een buitengewoon oog voor detail. Ze vangt planten en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - hap hap

  Samen lezen is gezellig en daar leer je veel van. Als jij nu het woordje op de linkerpagina spelt, dan kan de voorlezer de zinnetjes op de rechterpagina voor zijn rekening nemen. Zelf lees je het woord dat je net geleerd hebt. Is dat gelukt? Gi-ga-goed! In dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Ellen Mastenbroek boeken
  Ellen Mastenbroek - Het Dwelfenvolk

  Na jarenlang vlakbij het bos te hebben gewoond, is er ooit het idee geboren om een verhaal te schrijven over een verborgen volkje, die tussen de leegte ruimten van boomwortels wonen. Vijf en twintig jaar geleden, kwam het eerste verhaal op papier, daarna is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Anke Kranendonk boeken
  Anke Kranendonk - Lynn 3.0 - dyslexie uitgave

  Lynn heeft vakantie - maar het is allesbehalve de zomervakantie waar ze op had gehoopt.Hun huis wordt verbouwd, dus de familie blijft thuis. En haar Grote Liefde, Joeri, is mijlenver weg, ergens waar hij geen bereik heeft met zijn mobiele telefoon. Wanneer de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Pijnstillers - dyslexie uitgave

  Casper doet een paar stappen naar voren. Het klamme zweet staat in zijn handen. Even heeft hij het gevoel dat hij droomt en straks in zijn bed wakker wordt. Hij heeft zich het laatste halfjaar zo vaak voorgesteld hoe het zou zijn als hij bij zijn vader voor de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Is liefde besmettelijk? - dyslexie uitgave

  Mijn naam is Isabella Strombolov (volgens mijn paspoort) of Isa (volgens mijn vrienden) of Izzylove (volgens iedereen die mijn dagboek op internet leest). De eerste elf en een half jaar van mijn leven waren helemaal perfect. Nou ja, misschien niet perfect,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - De redding - dyslexie uitgave

  De geschiedenis van de vijf kinderen Daelheym in het prachtige familieonderkomen Het Boshuis begint in het eerste deel Eendagsbloemen, waarin Kyra als oudste dochter heel wat te stellen heeft met haar broer en zusjes. Toch vindt ze ook tijd voor de liefde...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Mariëlle van Woudenberg boeken
  Mariëlle van Woudenberg - De Vis

  Vis Karel krijgt voor zijn 12e verjaardag een computerspel. Hij vindt het een geweldig cadeau en doet niets anders meer dan met dit spelen. Zijn ouders zijn radeloos omdat zij geen contact met hun zoon krijgen en besluiten advies te vragen bij de heer inktvis.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Mariëlle van Woudenberg boeken
  Mariëlle van Woudenberg - De vis

  Vis Karel krijgt voor zijn 12e verjaardag een computerspel. Hij vindt het een geweldig cadeau en doet niets anders meer dan met dit spelen. Zijn ouders zijn radeloos omdat zij geen contact met hun zoon krijgen en besluiten advies te vragen bij de heer inktvis.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Tuutikki Tolonen boeken
  Tuutikki Tolonen - Het oppasmonster

  Het oppasmonster is het eerste deel van een grappige serie waarin drie kinderen een monster als oppas krijgen. De Finse schrijfster Tuutikki Tolonen won met dit boek de prestigieuze Arvid Lydecken Award. Voor Halley, Koby en Mimi begint de zomervakantie wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Hetty Van Aar boeken
  Hetty Van Aar - Waar is Eline?

  Eline heeft er genoeg van. Eerst was mama nooit thuis, tenminste, bijna nooit. En nu brengt ze opeens haar nieuwe vriend Stefan mee, een grote griezel. Help! Hoe komt Eline van hem af? Met de hulp van haar beste vriendinnen natuurlijk: Yelien, Ellen, Emma en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Julia Bruce boeken
  Julia Bruce - Stoere sprookjes over avontuurlijke meisjes

  Traditiegetrouw zijn de mannen of jongens degenen die de schurk te slim af zijn. Maar passen karaktereigenschappen als verstand, moed en kracht niet ook bij vrouwen? Mogen zij niet ook eens de held van het verhaal zijn? In dit avontuurlijke sprookjesboek, met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tosca Agterberg boeken
  Tosca Agterberg - Tom en Samira

  Tom en Samira Als voormalig kleuterjuf weet Tosca Agterberg als geen ander hoe het dagelijks leven in de (multiculturele) kleuterklas eraan toegaat. Kleuters zijn helemaal niet bezig met onderlinge verschillen, ze spelen gewoon met elkaar. En dat is precies… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Waar is de kaas?

  Met een stripboek op AVI-niveau krijg je pas echt zin om te leren lezen! In Waar is de kaas? is alle kaas in Rokford ineens op. Wie is de dief? Zou het de beruchte muis Gap zijn? Geronimo, Benjamin, Thea en Klem gaan op onderzoek uit. Help jij mee? Een full… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Nienke Peeters boeken
  Nienke Peeters - Mila en de vogels

  Meisjes: durf, val, sta weer op en bloei. Mila laat zien dat in en om huis van alles is te beleven. Wat beweegt daar tussen de bomen? Mila is nieuwsgierig naar alles om haar heen. Samen met knuffel Roef beleeft zij het ene na het andere avontuur. Met haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marjolijn Hovius boeken
  Marjolijn Hovius - Cato en het lampje

  Meisjes: alles is mogelijk! Wees nieuwsgierig en experimenteer erop los. Wetenschapper in de dop Cato onderzoekt of het koelkastlampje altijd brandt. Mo’s Daughters gelooft erin dat ‘als zij het ziet, zij het kan zijn’. Laten we meisjes zo snel mogelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Firma Fluks boeken
  Firma Fluks - Wies wil een kangoeroe

  Voor meisjes die zich niet zomaar iets laten wijs maken: Wies vraagt zich af waarom je niet een dolfijn of panda als huisdier mag? Wies weet wat ze wil en is lekker eigenwijs, voor haar is elke dag een ontdekkingsreis. Een geweldig idee, slimme vraag of wild… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Firma Fluks boeken
  Firma Fluks - Super Suus en de toverballen

  Meisjes zijn ook superhelden! Met haar superneus en rechtvaardigheidsgevoel ontrafelt Suus het mysterie van de toverballen… Nu Suus weet dat ze een superheld is, staat haar wereld soms letterlijk ondersteboven. Ze ruikt alles, dus ook onraad. Met haar step… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Firma Fluks boeken
  Firma Fluks - Super Suus in actie

  Voor alle superhelden meisjes: lees over Super Suus met haar superneus. Op een dag vertelt opa haar een geheim… Suus heeft een superneus. Daarmee ruikt ze dat Ruby naar het strand is geweest. Of raadt ze met haar ogen dicht wat Lisa trakteert. Juf gelooft er… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Femke Manger boeken
  Femke Manger - Maan in Australie

  Meisjes: alles is mogelijk. Maan laat zien dat de wereld letterlijk aan je voeten ligt. Dit keer gaat ze met Eend naar Australië... Het laatste verhaaltje is uit. Droomtijd! Maan geeft de wereldbol een zwiep. Waar gaat de reis naar toe? Eend kijkt mee. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Bernard Ashley boeken
  Bernard Ashley - Superstokjes

  Ling Soeng vindt het niet leuk om naar school te gaan. Er zijn zoveel kinderen die dingen kunnen die hij nog niet kan. Veters strikken bijvoorbeeld. Hun jas goed aantrekken. Of hun naam schrijven. Ling Soeng wil ook ergens goed in zijn! Dan blijkt dat hij iets… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Gwen Lowe boeken
  Gwen Lowe - Alice en het bacteriemysterie

  Lachen is besmettelijk in dit verhaal, waarin een vreemde verkoudheid het leven van Alice op zijn kop zet.De ouders van Alice zijn extreem netjes en als de dood voor bacteriën. Ze zijn dan ook niet blij als hun dochter opeens last heeft van een vreemde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Francesca Cavallo, Elena Favilli boeken
  Francesca Cavallo, Elena Favilli - Ik ben een rebels meisje

  Teken jezelf als je een berg beklimt, schrijf liefdesverklaringen aan je favoriete lichaamsdelen, maak plannen voor je revolutie. Ik ben een Rebels Meisje past perfect bij de serie Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes en is een geïllustreerd werkboek met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Øyvind Torseter boeken
  Øyvind Torseter - Kleine Broer op de grote vaart

  De Noor Øyvind Torseter is een gelauwerd illustrator, ook in Nederland. Zijn eerste boek, Het gat, werd bekroond met het Gulden Palet en zijn tweede, Kleine Broer, met vlag en wimpel. In 2018 won hij de Deutscher Jugendliteraturpreis. In het nieuwe boek van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Inara Doorn boeken
  Inara Doorn - Konijn is verliefd

  Met het eerste deel, Konijn beleeft avonturen, werd een droom van Inara Doorn gerealiseerd. Maar haar zusje wilde graag een vervolg en Inara heeft met veel inzet en plezier haar langverwachte tweede deel gerealiseerd. In Konijn is verliefd zien we Konijn op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99