Kinderboeken

 • Anke den Duyn boeken
  Anke den Duyn - Het vergeten schilderij

  Vlieland - 1696. Als de Oliphant met man en muis is vergaan, valt Juriaens droom in duigen. Nooit zal hij samen met vader de zeven zeeën bevaren. En nu wil zijn moeder hem ook nog meenemen naar een vreemde stad. Hoe zal hij ooit kunnen wennen aan een wereld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Lois Rock boeken
  Lois Rock - Jouw eerste communie

  Jouw eerste communie. Eerste Communie is een feestelijke aangelegenheid waarbij cadeautjes niet mogen ontbreken. Speciaal daarvoor werd dit boek ontwikkeld. Jouw eerste communie bevat bijbelteksten, gebeden en gedachten die aansluiten bij de belevingswereld… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Anke den Duyn boeken
  Anke den Duyn - Het logboek

  De laatste week van de zomervakantie kamperen Luna en haar vriendinnen in de bossen van het Dwingelderveld. Ze besluiten een film te maken over de Spaanse soldaat die lang geleden verdronk in het Moordenaarsveen. Aan de rand van het ven schrijven ze het script… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Marc Geudens boeken
  Marc Geudens - Lazuliet

  "Lazuliet" is een wijze zoektocht voor kinderen. Marc Geudens, geboren in 1964 in Vlaanderen heeft op geheel eigen wijze volwassen inzichten gecombineerd met een sprookjesachtige zoektocht. Blue wil dolgraag zijn geboortesteen de Lapis Lazuli vinden. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Camilla de la Bédoyère boeken
  Camilla de la Bédoyère - Mijn Kleine Boek Over Paarden en pony's

  Waar leven deze zeldzame pony's? Welke paarden hebben gekrulde oren? Welke pony's lopen vrij rond in de bergen? Welk paardenras is een van de grootste ter wereld? Welk paardenras gebruikten de Romeinen al in hun gevechten? Welk ras ken je misschien als de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Nick Hunter boeken
  Nick Hunter - Woestijnen, Op Ontdekkingsreis!

  Ga mee op ontdekkingsreis naar... de woestijn! In dit boek lees je hoe je je weg vindt en wat je nodig hebt om op expeditie te gaan. En hoe je weer veilig thuiskomt. Woestijn-experts vertellen over hun onderzoek en hun ervaringen. Je maakt ook kennis met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Charlotte Guillain boeken
  Charlotte Guillain - De Poolgebieden, Op Ontdekkingsreis!

  Ga mee op ontdekkingsreis naar ... de poolgebieden! In dit boek lees je hoe je kunt overleven in die ijskoude wereld. En over de mensen, dieren en planten die er leven. Poolonderzoekers vertellen over hun werk en hun ervaringen. Je maakt ook kennis met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Nick Hunter boeken
  Nick Hunter - Regenwouden, Op Ontdekkingsreis!

  Ga mee op ontdekkingsreis naar ... het regenwoud! In dit boek lees je over de verschillende soorten regenwouden. En over de mensen, dieren en planten die er leven. Onderzoekers vertellen over hun werk en hun ervaringen. Je maakt ook kennis met beroemde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Nick Hunter boeken
  Nick Hunter - De Oceanen, Op Ontdekkingsreis!

  Ga mee op ontdekkingsreis naar... zeeën en oceanen! In dit boek lees je hoe je je weg vindt en wat je nodig hebt om op expeditie te gaan. En hoe je weer veilig thuiskomt. Oceaan-experts vertellen over hun onderzoek en hun ervaringen. Je maakt ook kennis met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Abbie Dunne boeken
  Abbie Dunne - Dieren in gevaar, Dieren-weetjes

  Sommige dieren zijn in gevaar. Er zijn er nog maar weinig van! Reuzen-panda's, neushoorns... Ben jij benieuwd hoe die bedreigde dieren worden beschermd? Dan is dit een boek voor jou! (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Abbie Dunne boeken
  Abbie Dunne - Dierenpraatjes, Dieren-weetjes

  Bijen kunnen dansen. Vlinders lokken elkaar met hun geur. Een inktvis verstopt zich heel slim... Ben jij benieuwd hoe dieren elkaar iets vertellen? Dan is dit boek voor jou! (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Abbie Dunne boeken
  Abbie Dunne - Leeft het?, Dieren-weetjes

  Jij leeft. Planten en dieren ook. Stenen en zand leven niet. Je stoel ook niet! Alles wat leeft kan bewegen en groeien. En jonkies krijgen! Ben jij benieuwd naar alles wat leeft? Dan is dit boek voor jou! (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Ruth Owen boeken
  Ruth Owen - Wat doet mijn lichaam als ik beweeg?

  Je beweegt de hele dag door. Of je nu loopt, lacht, een bal gooit of in je neus peutert: je beweegt de hele dag door. Wat moet je lichaam daarvoor doen? In dit boek lees je hoe je botten, je spieren, je hersenen en je hart samenwerken voor elke beweging die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Ruth Owen boeken
  Ruth Owen - Wat doet mijn lichaam als ik groei?

  Iedereen is een baby geweest, jij ook. Je dronk melk. Nu ben je een stuk groter. Je eet rijst en boterhammen. In dit boek lees je hoe je lichaam verandert als je groeit. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Ruth Owen boeken
  Ruth Owen - Wat doet mijn lichaam als ik eet?

  Eten doe je elke dag. Maar het is minder gewoon dan het lijkt. Want zodra je je eten hebt doorgeslikt, begint het aan een reis door je lijf. In dit boek lees je hoe jij de energie krijgt om te denken, praten, bewegen en spelen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Ellen Lawrence boeken
  Ellen Lawrence - Zo wonen wij, Jouw Wereld, Mijn Wereld

  In wat voor huis woon jij? Ontdek in dit boek de huizen van kinderen over de hele wereld. Je ziet een huis dat gemaakt is van modder en koeienmest. Je leest over een drijvend dorp. En je komt te weten hoe een kameel een huis kan dragen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Ellen Lawrence boeken
  Ellen Lawrence - Zo spelen wij, Jouw Wereld, Mijn Wereld

  Waar speel jij graag mee? Ontdek in dit boek waar kinderen over de hele wereld mee spelen. Met de bast van een kokosnoot, elastiekjes en zelfs oude autobanden! Je leest over Afrikaanse kinderen die voetballen zonder bal. En je komt te weten hoe k inderen zelf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Ellen Lawrence boeken
  Ellen Lawrence - Dit is onze school, Jouw Wereld, Mijn Wereld

  Wat vind jij het leukste aan school? Ontdek in dit boek wat kinderen over de hele wereld op school leren. Je ziet een school die in een tent zit. Je leest over een klaslokaal van takken. En je komt te weten waar de kleinste school ter wereld staat! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Ellen Lawrence boeken
  Ellen Lawrence - Dit zijn onze kleren, Jouw Wereld, Mijn Wereld

  Wat voor kleren draag jij? Ontdek in dit boek welke kleren kinderen van over de hele wereld dragen. Je ziet hoe kleurig de kleding van de Quechua-indianen is. En je komt te weten hoe kinderen in Siberië zich warm houden, in de kou die erger is dan in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Sheri Doyle boeken
  Sheri Doyle - Varkens, Leven op de Boerderij

  Varkens horen thuis op de boerderij. Ze wroeten in de grond. Ze knorren als ze blij zijn. Waarom rollen varkens door de modder? Kijk maar in dit boek! In de serie Leven op de boerderij lees je hoe de dieren op de boerderij leven. De serie hoort bij de Vertel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Kathryn Clay boeken
  Kathryn Clay - Paarden, Leven op de Boerderij

  Paarden horen thuis op de boerderij. Ze hinniken vrolijk. Ze galopperen door de wei. Wat eten paarden? Kijk maar in dit boek! In de serie Leven op de boerderij lees je hoe de dieren op de boerderij leven. De serie hoort bij de Vertel maar-reeks: met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Sheri Doyle boeken
  Sheri Doyle - Honden, Leven op de Boerderij

  Honden horen thuis op de boerderij. Ze sturen de koeien naar een andere wei. Ze jagen roofdieren weg. Welke taken hebben de honden nog meer? Kijk maar in dit boek! In de serie Leven op de boerderij lees je hoe de dieren op de boerderij leven. De serie hoort… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Sara Latta boeken
  Sara Latta - Klimaat in beweging, Onderzoek onze Aarde

  Dit is een boek vol spannende wetenschappelijke proefjes om zelf te doen. Ze hebben allemaal te maken met het weer en het klimaat. Je leert veel over de wind, de zon en het broeikaseffect. Echt weergaloos dus, dit boek! De aarde is een levende planeet, vol met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Tammy Enz boeken
  Tammy Enz - Leven in beweging, Onderzoek onze Aarde

  Dit is een boek vol spannende wetenschappelijke proefjes om zelf te doen. Ze hebben allemaal te maken met dierlijk en plantaardig leven. Je leert veel over fossielen, mineralen en bacteriën. Dus, wat je noemt, een levendig boek! De aarde is een levende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Lyman Frank Baum boeken
  Lyman Frank Baum - De kronieken van Oz Het Wonderlijke Land van Oz

  'Het Wonderlijke Land van Oz' verhaalt over de avonturen van Tip. Tip woont bij een oude feeks genaamd Mombi en als het even kan dan maakt zij Tip het leven zuur. Als zijn avonturen Tip en Sjaak Pompoenstaak naar de Smaragd Stad voeren zal Tip zich realiseren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,98