Kinderboeken

 • Joanna Rowland, Thea Baker boeken
  Joanna Rowland, Thea Baker - Ik wil je nooit vergeten

  ‘Ik wil je nooit vergeten’ is een troostrijk prentenboek voor kinderen die een dierbare verloren hebben. Een jong meisje heeft iemand verloren van wie ze heel veel houdt. Ze maakt een doos waarin ze momenten en herinneringen verzamelt, en ze vertelt over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sally Green boeken
  Sally Green - Half Licht

  Nathan is op de vlucht en het Verbond van Vrije Heksen is allesbehalve verwoest. Verstrooid en voortdurend opgejaagd door de Jagers van de raad kan alleen een nieuwe gedurfde strategie de rebellen van een totale nederlaag redden. Zij hebben de helft nodig van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Angelique van Dam boeken
  Angelique van Dam - Iedereen een ster (behalve ik)

  Svenja is heel vrolijk en heeft sproetjes. Maar wat heb je daaraan als er een talentenjacht op school wordt georganiseerd? Is het echt zo dat zij de enige in de klas is zonder talent? Dat kan toch niet!Svenja gaat op zoek naar haar talent: kan ze misschien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Sylvia Van Driessche boeken
  Sylvia Van Driessche - Liefdestips aan mezelf

  Noodgedwongen verhuist Olivia naar de villa van haar vader (bekende tv-presentator), stiefmoeder en stiefzus, maar ze moet niks van haar nieuwe stijve familieleden weten. Met haar BFF Billie doet ze er alles aan om in de buurt van haar grote liefde Max te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Barbara Jurgens boeken
  Barbara Jurgens - Het wilde leven van Benjamin Bontje

  Ga mee op avontuur met Benjamin in de riolen van Amsterdam!Benjamin Bontje, een keurige tamme rat, woont samen met zijn moeder in de dierenwinkel. Als hij op een dag uit zijn veilige nest wordt weggehaald, valt hij in handen van de boevenfamilie Rattus: wilde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Elisabeth Mollema boeken
  Elisabeth Mollema - Siggi & de Vikingen - De steen van Eileen

  Nadat Siggi de Vikingen verlost heeft van de vloek kunnen ze eindelijk van het eiland wegvaren. Maar als ze in een vreselijke storm terechtkomen, spoelen de Vikingen aan op een eiland waar een oorverdovende herrie klinkt. Siggi, Lars, Britt en Ulli ontdekken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Sylvia Bishop boeken
  Sylvia Bishop - Een olifant op de stoep

  Wanneer Erica op de ochtend van haar tiende verjaardag haar huis uitloopt, kan ze haar ogen niet geloven. Er zit een wat verwarde olifant op haar stoep. Zo begint een onverwachte en onwaarschijnlijke vriendschap. Kunnen een klein meisje en een nogal grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Estelle Maskame boeken
  Estelle Maskame - In het diepe

  Een jaar geleden viel MacKenzie als een blok voor de scheve glimlach van Jaden. Maar nu is alles anders. Een tragisch ongeluk heeft Jadens familie verwoest. En ondanks haar gevoelens kan Kenzie het niet aan om nog een familietragedie te doorstaan met Jaden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Angelique van Dam boeken
  Angelique van Dam - Joehoe! Ik wil een koe

  Laura is gek op koeien en droomt van een eigen koe.Volgens haar ouders is een koe geen huisdier. Het mag niet. Maar Laura geeft niet op. Een koe op het balkon kan best en is soms zelfs reuzehandig. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Jules Grandgagnage boeken
  Jules Grandgagnage - Jimmy Beachcombers dolle avonturen

  Antwerpen, twee weken voor de gemeenteraadsverkiezingen. Uiterst rechts zet een offensief in om de volstrekte meerderheid van zetels te veroveren. Zal privédetective Jimmy Beachcomber de democratie kunnen redden? Met inspecteur Jensen en Tanja, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Jules Grandgagnage boeken
  Jules Grandgagnage - Het huis van de ondode

  De bloedmaan is een verschijnsel dat slechts eens in de honderd jaar optreedt. De maan wordt dan bedekt met een purperrode sluier. Als die bloedmaan valt in de eerste week van november is zij het gevaarlijkst. Dit is de tijd dat de doden terug kunnen keren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Evelien Lagerweij boeken
  Evelien Lagerweij - Robin en het mysterieuze paard

  Als Robin noodgedwongen haar zomervakantie moet doorbrengen bij haar tante in Zuidwest Engeland, lijkt niets een mooie tijd in de weg te staan. Maar wat op het eerste gezicht een zorgeloze vakantie vol met pony’s lijkt te worden, blijkt al snel een avontuur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dieter Schubert boeken
  Dieter Schubert - Maurits Muis en Rembrandt

  Kunstprentenboek van Ingrid en Dieter Schubert voor het Mauritshuis. Voor 350 jaar Rembrandt!'Ik ben Maurits Muis en van edele afkomst!' 'En ik ben Rembrant Harmenszoon van Rijn en later word ik een beroemd schilder.' Maurits Muis woont in het grote huis. Elke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Henriëtte Hofman boeken
  Henriëtte Hofman - Weetjenog

  Weetjenog Een jongen kreeg deze rare naam, omdat er in het Grauwwoud akelige dingen gebeurden. Hij moest daarna wonen in een koud en mistig landje, boven op een berg. De jongen werd vriendjes met een huisdier dat daar al was. Met haar waren ook vreemde dingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hans Heringa boeken
  Hans Heringa - Ga mee naar Boompjesdorp!

  In Boompjesdorp is altijd wat te doen!Vertel uw (klein)kind over de belevenissen van de mensen, dieren én dingen in dit schattige plaatsje aan zee.Hun avonturen zijn spannend, raar, grappig, maar ook serieus! Het boekje bevat 58 pagina's (waarvan 10 met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Pavla Hanácková boeken
  Pavla Hanácková - Kleine beestjes worden groot

  Hoera, het is een beestje! Vader en kind maken het goed. De kleine komen bewonderen is helaas niet mogelijk, want hij is het huis al uit! Dat zou op het geboortekaartje van een zeepaardje kunnen staan. De vader draagt de jonkies en meteen na de geboorte worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ard Huizinga boeken
  Ard Huizinga - Feestbeesten

  Als Mono de kamer uit gaat dansen Vik en Rof op tafel. Maar als Mono terugkomt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ard Huizinga boeken
  Ard Huizinga - Opa Sloddervos

  Het leven van Opa Sloddervos is een rommeltje. Maar op een dag bedenkt hij iets waardoor alles anders wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ard Huizinga boeken
  Ard Huizinga - Bange Boef

  Boef blijft voor het eerst alleen thuis. Heel stoer, maar het is toch een stuk spannender dan hij dacht… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ard Huizinga boeken
  Ard Huizinga - Appelliefde

  De twee wormen Bor en Loes houden van appels. Maar zijn ze ook lief voor elkaar? Als ze beiden aan dezelfde appel beginnen ontstaat er ruzie over de vraag van wie de appel is. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ard Huizinga boeken
  Ard Huizinga - Wiebelpinguïn

  Wobbie wiebelt, waggelt, rent, rolt, stuitert en springt. Altijd en overal. Hij is een echte Wiebelpinguïn. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Joany de Vries boeken
  Joany de Vries - Verschijning

  Jeanne Weeber is de dochter van ‘s werelds populairste Youtube-ghosthunter. Met een team bestaande uit Jeanne, haar vader Howard, zijn rechterhand Nick, en clown / cameraman Mirza reizen ze van hot naar her om spooklocaties te onderzoeken. Meestal blijkt er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Pieter van Oudheusden, Ivan en Ilia boeken
  Pieter van Oudheusden, Ivan en Ilia - Een nieuwe vriend voor Tim Ssst... ik lees! AVI 2 - AVI nieuw M3

  De reeks Ssst...ik lees! bevat leuke boeken op maat voor jonge lezers! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Moniek Vermeulen boeken
  Moniek Vermeulen - Kip zonder kop

  - Krachtig prentenboek over pesten - Met bijzondere illustraties in heel veel tinten geel en oranje Een verhaal over hoe woorden iemand hard kunnen raken. ‘Kip zonder kop!’ roept Haan. Alice krimpt in elkaar. Ze voelt pijn. Geen pijn aan haar teen of aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Gebr. Grimm boeken
  Gebr. Grimm - De schone slaapster

  - Bekende sprookjes herwerkt voor kinderen die leren lezen - Bijzonder succesvolle reeks - Op leesniveau AVI-E3 Een klassiek sprookje voor jonge lezers. Sprookjes spreken tot de verbeelding. Met de populaire reeks ‘Er was eens …’ kunnen ook de jongste… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95