Kinderboeken

 • Hans Salij, Ria Atsma-Salij boeken
  Hans Salij, Ria Atsma-Salij - Een boomhut met een eeuwenoud geheim

  Voor dappere lezertjes vanaf 9 jaar, maar ook voor volwassenen die nog in sprookjes geloven. Twee jongens op vakantie maken een avontuur mee. Wat zit er onder hun boomhut? Waarom worden ze gevangen genomen? Wat gebeurd daar allemaal onder de grond? Oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Rini van Zaanen boeken
  Rini van Zaanen - Een ideale gemeenschap

  Al vliegend denkt het na over het leven. Er is een boven- en een onderwereld. Dat weet het nu zeker. Licht en donker. Blijheid, vrijheid, liefde en begrip enerzijds. Dood, afscheid, macht, angst en haat anderzijds. Vooral liefde en macht staan nogal eens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,66
 • Sybe Dijkstra boeken
  Sybe Dijkstra - Het eiland

  Op een dag merkt de frons dat hij bestaat. Hij ligt op het voorhoofd van een man. De man heeft veel om over na te denken en de frons nestelt zich steeds dieper en meer behaaglijk op het voorhoofd. Maar dan verandert er iets .. De druppel, die in de vijver met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jen Minkman boeken
  Jen Minkman - De wereld achter het water

  Leia en Walt zijn op weg naar de Wereld achter het Water, waar het legendarische land Cornwall op hen wacht. Tony, hun nieuwe vriend, heeft hen verteld dat alle oorlogen uit het verleden vergeten zijn en dat de inwoners van Cornwall in vrede met elkaar leven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hans Heringa boeken
  Hans Heringa - Ga mee naar Boompjesdorp!

  In Boompjesdorp is altijd wat te doen!Vertel uw (klein)kind over de belevenissen van de mensen, dieren én dingen in dit schattige plaatsje aan zee.Hun avonturen zijn spannend, raar, grappig, maar ook serieus! Het boekje bevat 58 pagina's (waarvan 10 met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Daniel Rewijk boeken
  Daniel Rewijk - JAAP

  In 2003 ontving ik de Jaap Eden-trofee, toen ik werd gekozen tot sportman van het Jaar. Het beeldje van Jaap Eden heeft nog steeds een ereplaats in de huiskamer. Bij feestjes of andere gezelligheid pak ik het beeldje er vaak bij. Jaap deelt dan even in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Adam Toren, Matthew Toren boeken
  Adam Toren, Matthew Toren - Een bedrijf starten voor kids voor Dummies

  Ben jij een ontluikende ondernemer die een groot zakelijk idee graag tot leven wil brengen? Maak je droom waar met de begrijpelijke en deskundige hulp in Een bedrijf starten voor kids voor Dummies! Dankzij de makkelijk te volgen stap-voor-stapinstructies werk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sibylle Delacroix boeken
  Sibylle Delacroix - Fien gaat in bad

  Als je vies bent, moet je in bad. Dat is ook zo voor Fien! Maar ze is net zo fijn aan het spelen... Een leuk boekje over een belangrijk aspect uit de dagelijkse leefwereld van uw kind! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Dieren in het wild

  Aai de vacht van de zebra, maar ook de manen van de leeuw en de ruwe huid van de olifant. Leer op een leuke en speelse manier bij over de dieren in het wild. Met echte vachtjes en voelpagina's, en leuke weetjes over dieren. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Karl Newson boeken
  Karl Newson - Beer of geen beer

  Beer wordt midden in zijn winterslaap wakker en weet niet meer wat hij is. Een grappig prentenboek geschreven door Karl Newson, vertaald door Bette Westera en geïllustreerd door Anuska Allepuz.Beer wordt midden in zijn winterslaap wakker en weet niet meer wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Reggie Naus boeken
  Reggie Naus - Het logboek van Billy Donderbus

  Hilarische ‘graphic novel’ over het leven van Billy Donderbus uit de serie De piraten van hiernaast.Papa zei vandaag dat je als kapitein nog veel meer moet kunnen dan schreeuwen, vechten, de boel kort en klein slaan, en rum drinken. Hij zei dat alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Marian Hoefnagel boeken
  Marian Hoefnagel - Te jong

  Als tiener Maya na haar eerste keer zwanger is, weet ze niet wat ze moet doen. Ze vertelt het haar zus en haar vriendje Clint. Die verzint een goed bedoeld maar slecht plan. Gelukkig komt de vader van Clint erachter dat er iets niet in orde is. En dan staan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Patricia David boeken
  Patricia David - Heks Miezamplie is bang

  - Vijfde boek in succesvolle reeks 'In het heksenbos' - Hilarisch grappig verhaal met veel vaart - Met op het einde een hoofdstuk vol weetjes over teken Een nieuw, doldwaas avontuur van heks Miezamplie over kriebelige beestjes en stinkende trollen. Heks… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Reine De Pelseneer boeken
  Reine De Pelseneer - Lam en Loebas in de moestuin

  - AVI-leesboek en tuinierboek in één - Grappig verhaal over de lente en moestuinieren - Met tips over zaaien, planten, onderhouden en oogsten Een leuk leesverhaal én een doe-boek om zelf je eigen moestuin te maken. Lam maakt een moestuin. Ze zaait radijsjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Cocky van Dijk boeken
  Cocky van Dijk - Kristallen ziel

  Om samen met het wisselkind te kunnen ontsnappen uit de wereld van de Aos Sí, moest Fenna een wederdienst beloven aan een onzichtbare helper. Nu ze weer in de veilige IJsDrakenburcht is, wordt ze gedwongen haar belofte in te lossen, maar tegen welke prijs?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ik ben een superheld

  Een schattig konijn dat zich op elke pagina vermomt in één van zijn helden: een ridder, een astronaut, een piloot,... Met beweegbare elementen om Tomas tot leven te brengen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Obert Skye boeken
  Obert Skye - Pinocula

  Het nieuwe schepsel uit Robs kast heet Pinocula. Hij liegt en grapt en is vastbesloten om Rob helemaal gek te maken. En dat lijkt hem nog goed te lukken ook ...- Derde boek in een succesvolle reeks - Hilarische graphic novel boordevol illustraties - Deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mijn eerste koffertje: dieren

  Dit koffertje kunnen de kleinsten overal mee naartoe nemen door het handige formaat. Door de 5 tabs is het makkelijk bladeren tussen de verschillende kijk- en zoekplaten. Op de kleur- en fantasierijke platen kunnen de peuters niet alleen vele woordjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Kees Opmeer boeken
  Kees Opmeer - Altijd honger

  Altijd honger uit de reeks 'Hoe ga ik om met..' van topauteur Kees Opmeer In Nederland leven bijna 500.000 kinderen in armoede. Harry is daar één van. Het is zijn droom om eens profvoetballer te worden. Maar geld voor voetbalschoenen is er niet. Harry's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,25
 • H. Cornelis boeken
  H. Cornelis - Kggg kggg kggg wat is dat?

  een verhaal om zelf te lezen of om voor te lezen bas zit bij de hond de hond slaapt maar bas hoort iets wat hoort hij? (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • H. Cornelis boeken
  H. Cornelis - Grrr grrr grrr wat is dat?

  Dyslexie uitgaveeen verhaal om zelf te lezen of om voor te lezen koen ligt in bed het is nacht maar hij slaapt niet hij hoort iets wat hoort hij? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • H. Cornelis boeken
  H. Cornelis - Whiep whiep whiep wat is dat?

  Dyslexie uitgaveeen verhaal om zelf te lezen of om voor te lezen jet is thuis ze leest een boek maar dan hoort jet iets wat hoort ze? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • John Flanagan boeken
  John Flanagan - De Grijze Jager 1-2 DL

  dwarsligger 527 John Flanagan De Grijze Jager Boek 1 en Boek 2Will is klein voor zijn leeftijd, maar razendsnel en niet dom. Hij wil niets liever dan ridder worden, net als zijn vader, die hij nooit heeft gekend. Tot zijn grote teleurstelling wordt Will… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Cathleen Shamieh boeken
  Cathleen Shamieh - Aan de slag met elektronica voor kids voor Dummies

  Is jouw kind zo'n slimme whizzkid die nieuwsgierig is naar wat er zich afspeelt in computers, telefoons, tv's en andere elektronische apparaten? Misschien is hij wel een Edison in de dop - en wat is nu een betere manier om z'n fascinatie voor elektronica te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Julia Volkmer, Petra Wolthaus boeken
  Julia Volkmer, Petra Wolthaus - Wiskunde ontdekken voor kids voor Dummies

  Vindt je kind het leuk om te tekenen? Houdt hij van vlinders en sneeuwvlokken? Wil hij zonnebloemen eens van dichterbij bekijken? Dan zit hij hier goed! Wiskunde ontdekken voor kids voor Dummies staat boordevol patronen. Waar kun je ze vinden? Hoe maak je ze?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99