Kinderboeken

 • Joukje Akveld boeken
  Joukje Akveld - Meneer Hummeling zoekt een vrouw

  Eigenlijk weet meneer Hummeling niet waarom hij geen vrouw heeft. Zijn buurman heeft een knobbelneus, zijn vriend draagt graag bloemetjes en zijn broer heeft een nóg gekkere voornaam dan meneer Hummeling. Toch hebben ze alle drie een vrouw. Misschien zoek ik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Lisa Lucas boeken
  Lisa Lucas - Windjes laten

  Volwassenen doen maar raar als ze het over plassen hebben, nog gekker als ze een drol zien en ze gedragen zich al helemaal vreemd als een een wind laten en doen alsof ze geen idee hebben waar die vandaan kwam. Dat is niet langer nodig, want deze serie viert… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Christianne Stotijn boeken
  Christianne Stotijn - Zarja

  Geheimzinnig, spannend sprookje met illustraties van Sieb Posthuma, voor lezers vanaf negen jaar.Al drie dagen zoekt Zarja naar haar uil. Waar is hij gebleven? Heeft zijn verdwijning iets te maken met het eiland Orplid? Iedereen zegt dat het er spookt. Of met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Kari Schuetz boeken
  Kari Schuetz - Anemoonvissen, Leven onder de Zeespiegel

  In de serie Leven onder de zeespiegel lees je over de wonderlijke wereld van dieren die in zee of in de oceaan leven. Krabben, kwallen of zeesterren heb je misschien zelf gezien (en gevoeld). Maar bultruggen of zeeschildpadden?! In deze serie leer je ze kennen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Christina Leaf boeken
  Christina Leaf - Octopussen, Leven onder de Zeespiegel

  In de serie Leven onder de zeespiegel lees je over de wonderlijke wereld van dieren die in zee of in de oceaan leven. Krabben, kwallen of zeesterren heb je misschien zelf gezien (en gevoeld). Maar bultruggen of zeeschildpadden?! In deze serie leer je ze kennen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Rebecca Pettiford boeken
  Rebecca Pettiford - Zeesterren, Leven onder de Zeespiegel

  In de serie Leven onder de zeespiegel lees je over de wonderlijke wereld van dieren die in zee of in de oceaan leven. Krabben, kwallen of zeesterren heb je misschien zelf gezien (en gevoeld). Maar bultruggen of zeeschildpadden?! In deze serie leer je ze kennen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • LEGO City: Jungle avonturen

  Een gewone werkdag wordt opeens heel spannend voor twee LEGO City archeologen. Zij krijgen een kaart met aanwijzingen over kristallen die zijn verborgen in de jungle. Maar de jungle zit vol wilde dieren, vleesetende planten en dicht struikgewas.... Zal het de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Folkert Oldersma boeken
  Folkert Oldersma - Werk aan de winkel

  Het eerste boek over Brit en Boris, een ondernemend duo met een grote dosis lef! Voor aanpakkers vanaf 8 jaar. Brit en Boris zijn goede vrienden. Niets meer en niets minder. Regelmatig zijn ze in de winkel van Onno te vinden, maar klanten komen er steeds… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Catherine MacKenzie boeken
  Catherine MacKenzie - superhelden uit de kerk Maarten Luther

  Maarten Luther, geboren in 1483, was de begaafde oudste zoon van een mijnwerker. Zijn ouders spaarden al hun geld om hem alles te geven wat zij nooit hadden gehad: goed onderwijs, een veelbelovende carrière, een toekomst... maar hun plannen waren niet Gods… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Ineke van Leeuwen boeken
  Ineke van Leeuwen - Het land van de Blissbeestjes

  Blissbeestjes zijn vrolijke en gezellige wezentjes die elke dag iets leuks verzinnen om met elkaar te doen. Ze zijn vriendjes met iedereen. Ze hebben altijd pret en vervelen zich nooit, en zijn altijd heel gelukkig. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Stefan Boonen boeken
  Stefan Boonen - Elvis de Draak en de voorlaatste Dronzel - dyslexie uitgave

  Een enveloppe in de brievenbus maakt een einde aan Elvis' saaie leventje bij zijn ouders. Elvis de Draak blijkt een oom te hebben, die hem bovendien uitnodigt op het verre eiland Mabazo! Elvis gaat op de uitnodiging in en komt in een wervelend avontuur terecht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Netty van Kaathoven boeken
  Netty van Kaathoven - De paardenmeiden 2 - Gaat Vicca het redden? - dyslexie uitgave

  Femke, Sanne en Malaika zijn drie heel verschillende meiden, maar ze delen één grote passie: paarden!In dit tweede deel van de spannende serie 'De paardenmeiden' helpen de drie vriendinnen op het ponykamp van de manege. Het belooft een super kamp te worden:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Anneriek van Heugten boeken
  Anneriek van Heugten - De Z.E.S. Het spook van de vuurtoren - dyslexie uitgave

  Dik tegen haar zin is Amber verhuisd van de stad naar het kustdorp Zandplaat. Haar moeder heeft er een oude vuurtoren gekocht en wil daar een museum van maken. Amber verveelt zich dood en mist haar vrienden. Dan leert ze Daan kennen, een jongen uit het dorp.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Kappen! - dyslexie uitgave

  Sander voelt zich veilig in zijn vriendengroepje. Maar als Emiel erbij komt, verandert de sfeer. De groep wordt een geweldadige bende. Als Sander dat doorkrijgt, kan hij al niet meer terug. Als de bende een jongen in elkaar slaat en berooft, wordt Sander… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Kappen! - dyslexie uitgave

  Sander voelt zich veilig in zijn vriendengroepje. Maar als Emiel erbij komt, verandert de sfeer. De groep wordt een geweldadige bende. Als Sander dat doorkrijgt, kan hij al niet meer terug. Als de bende een jongen in elkaar slaat en berooft, wordt Sander… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mariëtte Middelbeek boeken
  Mariëtte Middelbeek - Boyzzz - dyslexie uitgave

  Suzanne (14) - Suuz op internet - heeft een eigen blog: Boyzzz. Ze blogt fanatiek over jongens en hoe het gaat met haar pogingen om Mr. L. te veroveren. Niemand - behalve haar vriendinnen - weet wie Suuz in werkelijkheid is. Haar volgers, inmiddels zo'n… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tonke Dragt boeken
  Tonke Dragt - XL De brief voor de koning - grote letter uitgave

  Tiuri verbreekt de regels, die bepalen dat hij met niemand mag praten in de nacht voordat hij tot ridder zal worden geslagen. Hij opent de deur. Het verzoek dat hem wordt gedaan blijkt een heel gevaarlijke opdracht. Tiuri wordt achtervolgd door boosaardige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  53,80
 • David Cirici, Gerard de Viet boeken
  David Cirici, Gerard de Viet - Een hondenleven

  Internationaal bekroond, ontroerend boek voor kinderen vanaf negen jaar die van dieren houden.Mos heeft een fijn leven bij zijn baasjes Janinka en Mirek. Maar dan breekt de oorlog uit, en het huis waar Mos woont wordt platgebombardeerd. Hij zoekt zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Nathalie Choux boeken
  Nathalie Choux - Mijn schuifboekje. De tuin

  Een lief schuifboekje over de tuin voor kinderen vanaf 1 jaar. De tuin ontdekken wordt nog leuker met een interactief boekje dat jonge kinderen uitnodigt om zelf plaatjes te veranderen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Charles Perrault boeken
  Charles Perrault - Assepoester

  Illustrator Roberto Innocenti plaatst de sprookjesklassieker van Charles Perrault in een verrassende setting, waarin het tijdloze verhaal over het meisje met de glazen muiltjes en het gouden hart weer helemaal tot leven komt. Voor lezers vanaf 8 jaar en voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Frank Bierkenz boeken
  Frank Bierkenz - De vierde koning

  Er leeft volgens een oude legende nog een vierde koning, naast de andere drie beroemde koningen uit het kerstverhaal. Hij heet Coredan. Hij verdwaalt tijdens een lange reis om zich bij zijn vrienden te voegen, de ster van Bethlehem achterna. Daardoor beleeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Dick Bruna boeken
  Dick Bruna - Boris op het ijs, Boek + CD

  Lekker luisteren en kijken... dat doe je met dit boek + cd vol verhalen over nijntje en haar vrienden. Nijntje gaat na een regenbui lekker springen in de plassen en ze leert boris schaatsen aan de hand van zijn zelfgemaakte stoel. Ook speelt ze de rol van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • David Almond boeken
  David Almond - Het wonderlijke verhaal van Angelino Brown

  Op een doodgewone dag in het saaie leven van buschauffeur Bert Brown gebeurt er plotseling iets wonderlijks. Een kleine engel duikt op in zijn borstzak. Meteen voelt Bert zich gelukkiger en de passagiers zien zijn chagrijn verdwijnen als sneeuw voor de zon.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Annette Herzog boeken
  Annette Herzog - Moemf heeft een vriend

  Vrolijke voorleesverhalen over vriendschap.'Dank je wel, lieve Moemf,' zei Sneeuwuil geroerd. Ze knipperde opvallend vaak met haar ogen. Ze had nog nooit een bloem gekregen, en al zeker niet van een Moemf. Van nu af aan waren sneeuwklokjes voor altijd haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jennifer Niven boeken
  Jennifer Niven - Waar het licht is

  Theodore Finch is gefascineerd door de dood en wil een einde aan zijn leven maken, maar elke keer gebeurt er iets waardoor hij het toch niet doet.Violet Markey telt de dagen af tot haar diploma-uitreiking, zodat ze het bekrompen stadje waar ze opgroeit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99