Kinderboeken

 • Bette Westera boeken
  Bette Westera - Als Sint dat ziet …

  als sint dat ziet … Wie aan Sinterklaas denkt, denkt aan versjes. Dit sfeervolle versjesboek over Sint is speciaal voor beginnende lezers (AVI M3). daar loopt een piet. wat gaat hij doen? waar gaat hij heen? hij zet zijn schoen! als sint dat ziet ... (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Hermine Landvreugd boeken
  Hermine Landvreugd - Kalle en het monster van Noord

  Boven Amsterdam-Noord steekt een snoeiharde orkaan op. Kalle glipt het huis uit en gaat bij de A’DAM Toren naar het IJ kijken. Hoge golven met schuimkoppen rollen woest over elkaar heen. Een paar dagen eerder was Kalle met de klas in het Scheepvaartmuseum… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Hec Leemans boeken
  Hec Leemans - Moppenboek

  Een Megamoppenboek van F.C. De Kampioenen? Dat is gegarandeerd over de grond rollen van het lachen! Na het ongelofelijke succes van de vorige moppenboeken, zorgt de sympathiekste voetbalploeg van Vlaanderen voor het ene lachsalvo na het andere met meer dan 800… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Nic Stone boeken
  Nic Stone - Zij en ik

  Jupiter en haar buurjongen Courtney zijn al elf jaar beste vrienden, maar alles verandert als de mooie, sprankelende Rae hun leven instapt. Courtney 'Coop' Cooper: Gedumpt. Nog een keer. Normaal zou ik het niet erg vinden, maar op dit moment negeert mijn beste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Lees je mee(r)?

  - Sterke verhalen en gedichten voor kinderen en jongeren - Geselecteerd door het Lezerscollectief en i.s.m. Cera - Een uniek leesbevorderingsinitiatief dat in geen enkele school mag ontbreken ‘Samen verhalen en gedichten lezen verbindt mensen en maakt hen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Thierry Laval boeken
  Thierry Laval - Zoek en vind in het spookhuis

  Huiver en zoek! In een bos, midden in de nacht, krijgt de auto van een groepje vrienden pech. Een stukje verderop zien ze een huis waar ze hulp gaan vragen. In het huis is een congres van monsters en griezelbeesten aan de gang. De vrienden moeten rennen voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Kirtsen Boie, Regina Kehn boeken
  Kirtsen Boie, Regina Kehn - De ark van Noach redt alle dieren

  Wie mag er mee in de ark? ‘Waarom muggen steken, slakken sla eten en er regenbogen zijn’ vertelt het bekende bijbelverhaal van Noach. Wolf en haas verdringen zich voor de deur van de ark, de giraffe trapt bijna op meneer en mevrouw Slak en Noachs zoon… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Bethan James boeken
  Bethan James - Het wonder van Kerst (set van 25 ex.)

  'De engel Gabriël kwam op bezoek bij Maria. "Wees niet bang," zei hij. Maria had nog nooit een engel gezien. "Ik heb goed nieuws voor je. God heeft jou uitgekozen om de moeder van zijn Zoon te zijn. Je moet hem Jezus noemen, en je mag voor hem zorgen tot hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  98,75
 • Nathalie Choux boeken
  Nathalie Choux - Dag kleine tractor!

  Een vrolijk boek met bewegende elementen. Voor kinderen vanaf 1 jaar. Ga een dagje op reis met een mooie kleine tractor. De eerste verhaaltjes voor jonge lezers. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Zoek & vind Sinterklaas

  Dit kleurrijke kijkboek bevat zoekplaten waarop allerlei sinterklaastaferelen te zien zijn. Help de Pieten met het inpakken van de cadeautjes, geef het paard van de Sint een lekkere wortel of speel met al het speelgoed. Kijk goed om je heen, dan kun je alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • De drie biggetjes

  Dit leuke voorleesboek beleef je samen met je kind. Jij leest het verhaaltje voor en je deugniet brengt de tekeningen tot leven door aan de schuifjes te trekken. Geniet samen van het bekende sprookje van de drie biggetjes en kijk hoe de wolf de huisjes van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • In het Spookhuis

  Binnen in dit boek vind je een leuk verhaal en tal van personages die je kunt uitdrukken. Knoop de linten vast, zo kun je het boek rechtop zetten. Met de personages kun je het verhaal naspelen of je eigen verhaal verzinnen. Ben je klaar met spelen? Dan kun je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Ijselfjes

  Binnen in dit boek vind je een leuk verhaal en tal van personages die je kunt uitdrukken. Knoop de linten vast, zo kun je het boek rechtop zetten. Met de personages kun je het verhaal naspelen of je eigen verhaal verzinnen. Ben je klaar met spelen? Dan kun je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • De weerwolf

  Dit verhaal is speciaal geschreven op maat van beginnende lezertjes met leesniveau AVI E3 / AVI 2. Het leesniveau AVI E3 / AVI 2 komt overeen met de gemiddelde leesvaardigheid aan het einde van het eerste leerjaar / groep 3. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Carl Johanson boeken
  Carl Johanson - Alles wat vliegt

  Een fantasierijk boek vol vliegende dingen: van banaanhelikopter tot vliegende ark Dit boek is een geweldige verzameling van vliegende vervoermiddelen. Van luchtvaartvoertuigen, transportvliegtuigen en reddingshelikopters tot vliegende bevermanden, vliegende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Ed Sobey boeken
  Ed Sobey - Roboticalab

  Heb jij een fascinatie voor robots? Wil je weten hoe je er zelf een kunt bouwen? Robotica zou wel eens jouw vakgebied kunnen worden! Leer de beginselen en doe praktische ervaring op. De wereld van robotica ligt voor je open! (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Brad Edelman boeken
  Brad Edelman - Computerlab

  Vind jij computers leuk? Vragen mensen jou om hulp als ze ergens niet uitkomen op hun apparaten? Programmeur zou wel eens dé baan voor jou kunnen worden! Leer de beginselen en doe praktische ervaring op. De wereld van het programmeren ligt voor je open. (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Ed Sobey boeken
  Ed Sobey - Elektrolab

  Wil jij van elk apparaat weten hoe het werkt? Knutsel jij graag aan elektrische apparaten? Elektrotechniek zou wel eens jouw vakgebied kunnen worden! Leer de beginselen en doe praktische ervaring op. De wereld van de elektrotechniek ligt voor je open! (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Tammy Enz boeken
  Tammy Enz - Bouwlab

  Blijf jij regelmatig stilstaan bij een wolkenkrabber of een indrukwekkende brug? Wil je weten hoe deze geweldige bouwwerken gebouwd worden? Bouwkundige zou wel eens dé baan voor jou kunnen worden! Leer de beginselen en doe praktische ervaring op. De wereld… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Roger Priddy boeken
  Roger Priddy - Dino's

  Kleurrijk dino-telboek van Priddy Met dit stevige kartonboek vol vrolijke dino’s leren kinderen spelenderwijs tellen, kleuren en dinosoorten kennen. Door de verscheidenheid aan zoekplaatjes en het reken- en sorteercomponent is dit een bijzonder aansprekend… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Mijn groot sprookjesboek

  In dit boek vind je vijf bekende, prachtig geïllustreerde sprookjes. Ideaal als verhaaltje voor het slapengaan. Deze bundel bevat: De Bremer stadsmuzikanten Assepoester Raponsje De nieuwe kleren van de keizer De kikkerkoning (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • De draak

  er ligt een kist in het bos. wat zit er in? is het een schat? nee, het is een steen. Keelin neemt de steen vast. er is iets mis mee. dat voelt ze. iets heel erg mis… wat kan het zijn? Keelin, Vlad en Wilko gaan op zoek. Dit verhaal is speciaal geschreven op… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • De panter

  Wilko rent door het bos. Hij ziet twee mannen. Plots hoort hij een gil. Hij volgt het geluid. Daar ligt iets… Twee jassen. Er zitten ook twee katten. Hoe kan dat? De Nachtwacht vraagt raad aan Vega. ‘Zwarte katten… Twee mannen plots weg… Ik weet het!… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • De mummie

  Keelin is in het bos. Plots komt er mist haar kant uit. Ze hoort gefluister. Snel rent ze weg. De mist volgt haar. Keelin verandert in een elf. Oef, daar is het dorp. Ze neemt elfenstof en zegt een spreuk. Zo maakt ze een muur. Die houdt de mist tegen. Ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Diederique Mulder boeken
  Diederique Mulder - Zebra wil een andere pyjama

  Zebra wil een andere jas. Als de andere zebra's haar nieuwe jas zien vinden ze het er een beetje raar uitzien. Gelukkig neemt haar moeder het voor haar op.'Zebra wil een andere pyjama' is een bladerboek voor peuters en kleuters. De zeven prachtige illustraties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95