Kinderboeken

 • Marijke Witman boeken
  Marijke Witman - Elfenmeisjes

  Meester Dennis Molenaar loopt met de elfjes de tuin van de school in. Voor de oude boom staan ze stil. ‘Kom allemaal rond de boom staan anders kan je het niet goed zien.’Dan wijst hun leraar op de open ronding in de boom. ‘Dit noemen we de mond. Die mond… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • S. van Rook boeken
  S. van Rook - Sinter Claes op Spookslot

  Een waar verhaal over het geloven in Sinterklaas door een spook.Sinter Claes op Spookslot In een luchtig spookverhaal heeft Spookie een knoop op zijn verlanglijstje gezet voor de grote ontknoping om tante Irri te bewijzen dat Sinter Claes echt bestaat. Als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Wim Witvrouwen boeken
  Wim Witvrouwen - Het meisje uit het bos

  Een prachtig boek om voor te lezen over angst voor het onbekende. Is het nodig bang te zijn?Torenwachter Briek staat op de uitkijk. Hij moet de mensen in de stad waarschuwen als er gevaar dreigt. Als hij geluid en geritsel hoort, luidt Briek snel de alarmbel.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Caleb Roehrig boeken
  Caleb Roehrig - Voor het laatst gezien

  Sensationele thriller voor fans van 13 Reasons Why en Gone Girl Flynns vriendin January is verdwenen en iedereen gaat ervan uit dat hij daar meer van weet. Hij was tenslotte haar vriendje. En hij is de laatste die haar gezien heeft. Flynn heeft echter een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Dieren

  Vrolijk dierenboek met eerste woordjes voor peuters Een bijzonder, rijkelijk geïllustreerd boek over dieren met 150 eerste woorden om aan te wijzen, te benoemen en eindeloos te herhalen. Aan de hand van kleurrijke retro illustraties kunnen kinderen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Jet Kat boeken
  Jet Kat - 2. Het complot

  DE WAAGMUIZEN: DE WAAGMUIZEN -boekjes voor onderweg- is een serie spannende, grappige en onverwachte avonturen van muizen onder een groot plein van de oude stad. In deeltje 2 vinden ze bij het graven een deur naar een geheime gang. Overmoedig gaan ze op weg.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Astrid Lindgren boeken
  Astrid Lindgren - Emiel zet alles op z'n kop

  Het eerste boek over Emiel van de Hazelhoeve, nu helemaal in kleur!Hij bedoelt het zo goed, maar toch gaat het telkens weer fout... Emiel is het ondeugendste jongetje in de wijde omtrek. Soms wordt hij dan voor straf in het timmerschuurtje opgesloten, waar hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Melani le Bris boeken
  Melani le Bris - Steve, de schrik van de zee

  Een hilarisch en leerzaam boek over kleine visjes én grote vissen. Voor dierenvrienden vanaf 4 jaar. Steve is helemaal niet zo groot. Zijn tanden zijn niet echt scherp. En er zijn echt wel engere beesten in de zee. Maar ... waarom zijn alle vissen dan zo bang… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Davide Morosinotto boeken
  Davide Morosinotto - Het mysterieuze horloge van Walker & Dawn

  We waren met z’n vieren vertrokken. Te Trois de dappere, die alles uit het leven wilde halen. Eddie de sjamaan, die de geheimen ervan wilde ontdekken. Petit, die klein was, maar groot wanneer nodig. En Julie de onkwetsbare, die gewoon gelukkig wilde zijn. Te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ann Lootens boeken
  Ann Lootens - Van een buil en een b(r)oek

  De lange broek van Bes is te groot. Hij zakt de hele tijd af. En dat is niet leuk. Bes komt nog in de problemen ? (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - Het verhaal van Sinterklaas

  Het verhaal van Sinterklaas vertelt de ware geschiedenis van Sinterklaas. Dat hij heel oud is, een baard en een mijter heeft en cadeautjes geeft weet iedereen. Maar wie weet waarom de Sint geboren in Turkije, zijn verjaardag elk jaar viert in Nederland? En… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Frans van der Meer boeken
  Frans van der Meer - De Rattenbende

  Dit spannende verhaal speelt zich af in een klein dorp. We maken­ kennis met ‘SPEKMANS VLEESWARENFA­BRIEK’ en het ‘­PROEFDIERENLABORATORIUM’, waarvan Professor Rommelhaar­ de baas is. En dan hebben we ook nog het ‘ETTER­BAKKIESTEHUIS’. Hier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anke Kranendonk boeken
  Anke Kranendonk - Lynn 2.0 - dyslexie uitgave

  Lynn maakt zich klaar voor de spannendste gebeurtenis van het jaar: het schoolkamp van groep acht.Maar er gebeurt al zoveel in haar leven. Ze krijgt - o nee toch - opeens van die rare vlinders in haar buik als ze aan Joeri denkt. Haar bikini is haar opeens te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Heidi Griffioen boeken
  Heidi Griffioen - Dierentuin ABC

  Een knus voorleesboek over de dierentuin waarin door de hoofdrolspeelsters het alfabetspel is bedacht. Mede door de illustraties die een sterke toevoeging zijn op de verhaallijn, komen de twee spontane meiden en hun hondjes al vanaf de allereerste pagina tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Stephanie Garber, Chinouk Thijssen boeken
  Stephanie Garber, Chinouk Thijssen - Caraval

  Gebonden editie met Amerikaanse cover van New York Times-bestseller Caraval van Stephanie Garber – voor maar € 12,50! Lees daarna meteen ook Meester Legende, het betoverende en meeslepende vervolg. Caraval, in Nederland eerder verschenen als Het Zwarte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Afran Groenewoud, Tjarko van der Pol boeken
  Afran Groenewoud, Tjarko van der Pol - Stinkende windjes

  Stinkende windjes van Afran Groenewoud en Tjarko van der Pol is een komisch prentenboek met een belangrijke boodschap: de wereld wordt er leuker op als je rekening met elkaar houdt! Een kleine groep vogels en een grote groep vogels vieren feest. Maar het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Suzanne Buis boeken
  Suzanne Buis - Beste vrienden voor altijd

  Lizzy neemt afscheid van groep 8 Beste vrienden voor altijd is het zevende en laatste deel van de geliefde Lizzy-­serie. Behalve een spannend nieuw verhaal krijgt de lezer ook antwoord op vragen uit de eerdere delen, zoals bijvoorbeeld over het mysterie van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Frans van Deijl boeken
  Frans van Deijl - Billy de binnenjongen

  Waarom zou je naar buiten gaan naar buiten gaan stopcontacten zijn? Billy is een echte binnenjongen. Waarom zou hij buiten spelen? Daar zijn geen stopcontacten. In huis beleeft hij met zijn smart­phone, spelcomputer en tablet veel vettere avonturen. Aan het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marlies Slegers boeken
  Marlies Slegers - #SweetSixteen

  #SweetSixteen is een spannende en actuele novelle geschreven door YA­auteur Marlies Slegers. De boeken van Marlies lezen als een trein en ze kent de doelgroep als geen ander! De 16­jarige Megan Olivera doet het goed als vlogger. Haar vol­gersaantal groeit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Anne Jankéliowitch boeken
  Anne Jankéliowitch - De maan Pop-up

  jeugdboek, informatief, non-fictie, de maan, ruimtevaart, astronauten, planeten, heelal, illustraties, pop-up, flapjes, vertaling, Frans Een leerrijk en kleurrijk boek vol indrukwekkende pop-ups. Voor astronauten vanaf 5 jaar. Een ruimtereis op boekformaat.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Breinbrekers

  Heb je de Rubiks kubus al opgelost? Test dan je hersenkracht eens met dit boek vol pittige puzzels! Gebruik je redeneringsvermogen om tientallen, door de kubus geïnspireerde breinbrekers op te lossen. Ze zijn speciaal voor kinderen ontworpen! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Harald Timmer boeken
  Harald Timmer - Stekel viert kerst

  Voorleesrijm voor kinderen tot ca. 4 jaar. Het is kerst en Stekel kiest een kerstboom uit, versiert deze en wacht ongeduldig tot opa en oma komen voor het kerst diner. Vrolijk, lief en herkenbaar! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Annick Beyers boeken
  Annick Beyers - De knuffelkampioenen

  Hoe mooi kan vriendschap zijn? Je ontdekt het, samen met de twee knuffelberen Oscar en Felix. Oscar is de lievelingsteddybeer van het kleine meisje Niki. Felix lijkt als twee druppels water op Oscar en is de reservebeer. Hij woont verstopt op de bovenste plank… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Naomi Hoff boeken
  Naomi Hoff - Aliya en Mirage

  “Zeer geschikt voor jongens en meiden van 6 tot 16.” “Prachtig geschreven, spannend, lief en ontroerend. Mooi en kleurrijk geïllustreerd.” “(Ook heel leuk om voor te lezen, van 9 tot 90)” Een bijzonder verhaal over uitzonderlijke meiden en jongens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Voertuigen

  Vrolijk voertuigenboek met eerste woordjes voor peuters Een bijzonder, rijkelijk geïllustreerd boek over voertuigen met 150 eerste woorden om aan te wijzen, te benoemen en eindeloos te herhalen.Van step tot brandweerwagen en piratenschip. Aan de hand van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99