Kinderboeken

 • Tjibbe Veldkamp boeken
  Tjibbe Veldkamp - Katvis

  Ate heeft online een vriend: Baptiste. Baptiste is illegaal in België en Ate legaal in Nederland, maar ze houden van dezelfde youtubers en whatsappen elke dag. Wanneer Baptiste op een dag appt dat hij uit geldnood zijn telefoon moet verkopen weet Ate een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Vrouwke Klapwijk boeken
  Vrouwke Klapwijk - Bas en de juichcup

  ‘Bas en de juichcup’ is een AVI-leesboek van Vrouwke Klapwijk. Er komt een schoolvoetbaltoernooi en daar mag de klas van Bas ook aan meedoen. Bas heeft er veel zin in. Maar er moet wel getraind worden. Daar helpt de moeder van Bas aan mee. Er is zelfs een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ingrid Godon, Bette Westera boeken
  Ingrid Godon, Bette Westera - Nellie & Cezar - De plons van Fons

  In De plons van Fons maken de peuters kennis met nieuwe vriendjes van Nellie en Cezar en leren ze begrippen kennen als 'jij en ik', 'mijn en ons', enz. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Ingrid Godon, Bette Westera boeken
  Ingrid Godon, Bette Westera - Nellie & Cezar - De vier seizoenen

  In De vier seizoenen gaan de kleuters met Nellie en Cezar op stap in de vier seizoenen. Ga mee picknicken in de zomer en sleetje rijden in de winter. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jette Schroder boeken
  Jette Schroder - Een kist vol goud

  Fantasievol eerste leesboek op niveau AVI M4. Zo wordt leren lezen vanzelf een avontuur!De opa van Mees heeft een kaart gevonden. Het lijkt wel een schatkaart! Mees en zijn vriend Stef mogen mee op jacht naar de schat. Zullen ze hem vinden? En wat zullen ze er… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jette Schroder boeken
  Jette Schroder - Roos vliegt weg

  Fantasievol eerste leesboek op niveau AVI M4. Zo'n verhaal zou ieder kind wel willen beleven!Roos ziet een vallende ster. Snel doet ze een wens. En ineens... komt ze los van de grond. Ze kan vliegen! Roos weet meteen waar ze naartoe zal gaan! Een leesboek met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ik kan tekenen

  Met vele kleurrijke tekeningen om je ideeen te geven, met simpele stap-voorstap aanwijzingen. Je favoriete onderwerpen zijn opgedeeld in eenvoudige stukjes, die jij samenvoegt. Ontdek hoe makkelijk het is om de juiste verhoudingen te vinden. Leer hoe je met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Zo teken je cartoons

  Dit boek laat zien hoe je grappige figuren kunt maken door de tekeningen in ee nvoudige stappen op te bouwen. De stap-voor-stap-tekeningen geven je talloze i deeën om mee te beginnen. En dan ligt de wereld voor je open! (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marjanne Huising boeken
  Marjanne Huising - Kruidenkracht voor tieners

  ‘Kruidenkracht voor tieners’ is een boek voor jongens en meisjes die willen weten hoe ze met kruiden allerlei problemen kunnen oplossen. Variërend van puistjes en menstruatieklachten tot eetstoornissen en onzekerheid. Problemen waarmee ze ergens tussen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Minecraft jaarboek 2019

  Voor het derde jaar op rij verschijnt het populaire jaarboek voor de Minecraft fan.Het officiële Minecraft Jaarboek 2019 is de must-have voor iedereen die alles wil weten over de ontwikkelingen binnen Minecraft van het afgelopen jaar en alles wat er gaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Hans Mijnders boeken
  Hans Mijnders - Link!

  Challenges. Dat is waar het om draait in de klas van de 15-jarige Winston en zijn vriend Tim. Filmpjes posten op social media waarin je jezelf of een ander uitdaagt tot iets extreems. Winston en Tim kunnen er geen genoeg van krijgen. Maar waarom doet hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Emiri Hayashi boeken
  Emiri Hayashi - Wat is de lucht mooi!

  Twee glinsterende hebbedingen vol zachte voelplekjes. Voor nieuwsgierige kinderen vanaf 2 jaar. Wat is de wereld toch mooi! Overal zijn mooie diertjes, lieve mama’s, leuke kleurtjes en zachte dingetjes te vinden. Ook deze boeken staan er vol mee. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Emiri Hayashi boeken
  Emiri Hayashi - Wat is mama lief!

  Twee glinsterende hebbedingen vol zachte voelplekjes. Voor nieuwsgierige kinderen vanaf 2 jaar. Wat is de wereld toch mooi! Overal zijn mooie diertjes, lieve mama’s, leuke kleurtjes en zachte dingetjes te vinden. Ook deze boeken staan er vol mee. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Dick Bruna boeken
  Dick Bruna - bompa en bomma plois int Aantwaarps

  In bompa en bomma plois int Aantwaarps gaat nijntje op visite bij opa en oma. ‘bompa plois’ heeft ‘veur nijn een trottinet gemoakt’ en nijntje heeft ‘ne waareme doek veur bomma plois gebraaid’ Bij een ‘koemmeke tee’ eten ze ‘bouerkoekskes’… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Cédric Ramadier boeken
  Cédric Ramadier - Bedtijd voor boek

  Het is bedtijd. Het boek is moe. Heeft het zijn tanden al gepoetst? Een plasje gedaan? Lees nog een verhaaltje voor aan het boek en stop het warm onder.- Internationaal succes: meer dan 100.000 exemplaren verkocht - Over het bedtijdritueel - IJzersterk in al… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Stefan Boonen boeken
  Stefan Boonen - Kamp Bravo

  - Losstaand vervolg op het populaire boek Mammoet - Rijk geïllustreerd beeldverhaal - Spreekt ook kinderen die minder graag lezen aan Vrolijk verhaal over (durven) falen, zelfvertrouwen en vriendschap. Kamp Bravo. Theo heeft er weinig zin in. Hij kent er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Tine Mortier boeken
  Tine Mortier - Sssjt! Oogjes dicht

  Het is stil in de jungle. Iedereen slaapt. Iedereen? Nee, toch niet. Tica is klaarwakker. Tica is een luiaard. Ze zou moeten slapen en stil in een boom hangen. Maar Tica wil liever slingeren.- Eerste deel in een nieuwe prentenboekenreeks ‘Verhalen uit het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter de Zwaan boeken
  Peter de Zwaan - Schatgraven in een stationshal

  Bob Evers deel 60 Schatgraven in een stationshal, Peter de Zwaan, ISBN 789082661217, BE 60. Heeft kunstschilder Rafael Dupont ergens een schat verstopt, ja of nee?Bob Evers deel 60 Schatgraven in een stationshal Peter de Zwaan - ISBN 9789082661217 - BE 60.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Peter de Zwaan boeken
  Peter de Zwaan - Het preppaleis van de Holenman

  Bob Evers deel 61 Het preppaleis van de Holenman, Peter de Zwaan, ISBN 9789082661224, BE 61. Ma Roos heeft een klusje: ‘Jullie moeten naar Zwolle, want een kennis van een kennis heeft hulp nodig.’Bob Evers deel 61 Het preppaleis van de Holenman Peter de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Peter de Zwaan boeken
  Peter de Zwaan - Botsingen met oude bekenden

  Bob Evers Extra Botsingen met oude bekenden, Peter de Zwaan, ISBN 9789082661231. In de eerste bundel over Jan Prins, Bob Evers en Arie Roos krijgen de jongens te maken met oude bekenden.Bob Evers Extra 2018 Het eerste Bob Evers Verhalenboek - Botsingen met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Erin Hunter boeken
  Erin Hunter - Warrior Cats - Serie 3 - Boek 2: Duistere rivier

  Drie kleinkinderen van de DonderClanleider Vuurster - Leeuwpoot, Gaaipoot en Hulstpoot - zijn leerlingen geworden en worden opgeleid tot krijgers. Hun nieuwe status brengt een hoop nieuwe gebeurtenissen met zich mee: Leeuwpoot wordt verliefd op Heidepoot, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Evelien van Dort boeken
  Evelien van Dort - Zullen we vriendjes zijn?

  ‘Zullen we vriendjes zijn?’ is een vrolijk voorleesboek van Evelien van Dort met twaalf korte verhalen over vriendschap. Lees het verhaal van Stijn die gek is op zijn parkiet, Femke die in een rolstoel zit en van vissen houdt en Jens die bij zijn opa op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Sherry Brown boeken
  Sherry Brown - 1000 Stickers Bijbel verhalenboek

  Meer dan 1000 stickers en vrolijke, kleurrijke illustraties; in dit interactieve bijbelverhalenboek is er genoeg te ontdekken. Zeer geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Wiesje Berghuis boeken
  Wiesje Berghuis - Het mysterie van Ison

  Dit is deel 3 van ‘Het mysterie van Ison’. De trilogie vormt één verhaal, maar de delen kunnen apart van elkaar gelezen worden. Eerder verscheen ‘De ontvoering’ en ‘De zoektocht’.Roi en Anne-Maé zijn eindelijk samen. Ze genieten ervan dat ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Heidi Griffioen boeken
  Heidi Griffioen - Dierentuin ABC

  Een knus voorleesboek over de dierentuin waarin door de hoofdrolspeelsters het alfabetspel is bedacht. Mede door de illustraties die een sterke toevoeging zijn op de verhaallijn, komen de twee spontane meiden en hun hondjes al vanaf de allereerste pagina tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99