Kinderboeken

 • E.B. White boeken
  E.B. White - Charlotte's web - dyslexie uitgave

  Dit verhaal gaat over het meisje Veerle, dat de dieren kan verstaan. Zij is dol op een biggetje dat Wilbur heet. Wilburs beste vriendin is Charlotte A. Cavatica, een beeldschone grote grijze spin, die bij hem in de schuur woont. Ze hebben een heerlijk leven,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Is liefde besmettelijk? - dyslexie uitgave

  Mijn naam is Isabella Strombolov (volgens mijn paspoort) of Isa (volgens mijn vrienden) of Izzylove (volgens iedereen die mijn dagboek op internet leest). De eerste elf en een half jaar van mijn leven waren helemaal perfect. Nou ja, misschien niet perfect,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - De redding - dyslexie uitgave

  De geschiedenis van de vijf kinderen Daelheym in het prachtige familieonderkomen Het Boshuis begint in het eerste deel Eendagsbloemen, waarin Kyra als oudste dochter heel wat te stellen heeft met haar broer en zusjes. Toch vindt ze ook tijd voor de liefde...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Diederique Mulder boeken
  Diederique Mulder - Zebra wil een andere pyjama

  Zebra wil een andere jas. Als de andere zebra's haar nieuwe jas zien vinden ze het er een beetje raar uitzien. Gelukkig neemt haar moeder het voor haar op.'Zebra wil een andere pyjama' is een bladerboek voor peuters en kleuters. De zeven prachtige illustraties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Elisabeth Mollema boeken
  Elisabeth Mollema - Barry B.uh L.uh Bak

  Barry B.L. Bak vindt het niet fijn op school. Hij wordt gepest, vooral door Johannes. Op een dag heeft Barry er genoeg van: hij besluit terug te gaan pesten. Maar zijn plan mislukt. Barry vlucht de school uit en raakt verwikkeld in een overval! Als dat maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Voetbalmeiden Samen één team

  Fiona Rempt Voetbalmeiden Samen één team De beste vriendinnen Olivia, Sieneke en Elif zijn dolblij als ze kampioen worden met hun voetbalteam. Ze willen niets liever dan met zijn drieën door naar het eerste team, maar zijn ze daar allemaal goed genoeg voor?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Anneke Scholtens boeken
  Anneke Scholtens - Het raadsel van Villa de Gaper

  Anneke Scholtens Het raadsel van Villa de Gaper Noa, Ryan, Maria, Omar en Mink zijn met oom Miroslav in een busje op weg naar een kamp in de Ardennen. Midden in de bossen is plotseling de benzine op. Oom Miroslav gaat eropuit om ergens een jerrycan vol te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Selma Noort boeken
  Selma Noort - Welkom, nieuwe brugklassers!

  Loe en Jim gaan na de zomervakantie naar de brugklas. Nu mogen ze hun nieuwe school alvast een dag verkennen. Ze krijgen een speurtocht met best wel rare opdrachten mee. Samen lukt het ze om die allemaal uit te voeren… nou ja, bijna allemaal. Een grappig en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Ruben Prins boeken
  Ruben Prins - Papa-razzo

  Fictie Ruben Prins Pappa-razzo De vader van Chris is roddelfotograaf. In de vakantie gaan ze samen op jacht naar het perfecte plaatje. Maar dan verknalt Chris het. Hij voelt zich verschrikkelijk schuldig. Alleen een scoop, een foto van iets heel bijzonders,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Alain M. Bergeron boeken
  Alain M. Bergeron - Billy Stuart 2 in het hol van de Minotaurus

  In het spoor van zijn opa Virgilius, vinden we Billy Stuart en zijn vrienden terug als gevangenen in een andere tijd en een andere plaats. Nadat ze door een donker bos zijn gereisd, waar ze zijn ontsnapt aan de dodelijke kaken van een krokodil, vallen ze in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Eric Geron boeken
  Eric Geron - De betovering

  Een heerlijk (voorlees) boek voor alle prinsen en prinsessen! Wanneer een zelfzuchtige prins wordt vervloekt om als afzichtelijk beest te leven, verliest hij de hoop voor zichzelf en zijn betoverde bedienden. Tenminste, totdat Belle, een slimme, dappere jonge… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Niek Schuil, Tjitske Mosmans boeken
  Niek Schuil, Tjitske Mosmans - Noni

  Noni zit heerlijk te dromen wanneer ze opschrikt van een vreemde witte beer. Hij weet de weg naar huis niet meer. Noni gaat met hem mee op zoek naar zijn huis. Een lief en hartverwarmend verhaal over onbekende plekken en bijzondere ontmoetingen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Alexandra Alink boeken
  Alexandra Alink - Tabletworld

  Ruben Marra is twaalf jaar en verslingerd aan Tabletworld (de hit van het moment). Ruben is er goed in en wordt langzaam de game ingezogen, totdat hij een heel bijzondere ontdekking doet…Ruben Marra is twaalf jaar en verslingerd aan Tabletworld. Iedereen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annemie Berebrouckx boeken
  Annemie Berebrouckx - Berre zorgt goed voor Fleur

  - Herkenbaar prentenboek over ziek zijn - Vijfde verhaal over Berre de beer en Fleur de eend - Succesvolle reeks door Annemie Berebrouckx, de illustratrice van o.m. Jules Een warm verhaal over goede vrienden die voor elkaar leren zorgen. Berre is dol op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Theo Zwinderman boeken
  Theo Zwinderman - Vertel mij Sprookjes

  Dit boek is een eigentijds sprookjesboek met vaak humoristische, toverachtige verhalen voor jong en oud. De verhalen dragen een diepere boodschap en wijsheid in zich over onszelf en het leven.“Er was eens...” Beginnen sprookjes niet altijd zo? De sprookjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • T.T. Twinkle boeken
  T.T. Twinkle - Negen hoog

  Anna-Moon leefde negen hoog. De wolken waren haar vrienden. Ze maakte kleren. Ze schreef verhalen. Maar alles ging vliegen voor ze het afkreeg. biografie TT Twinkle groei op negen hoog. Vroeger maakte ze kleren, nu schrijft ze verhalen. Ze bracht vier romans… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Amy Sparkes boeken
  Amy Sparkes - Slechtste Piraat Ooit

  Piraat Blunderbaard moet meedoen aan een grote wedstrijd waarmee hij moet bewijzen dat hij echt niet zo'n kluns is als wordt gedacht. Alles gaat helemaal fout! Lukt het hem om te winnen?Kan de slechtste piraat ooit de Piraat van het Jaar-prijs winnen? Van mama… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jonny Lambert boeken
  Jonny Lambert - De grote boze brul

  Welp is boos. Hij stampt en trapt en brult! Maar dat helpt niets! Misschien kunnen zijn vriendjes hem helpen? Het perfecte verhaal om kinderen te leren wat ze met hun boosheid kunnen doen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Erin Hunter boeken
  Erin Hunter - Zonsopgang De macht van drie

  Gaaiveder is vastbesloten erachter te komen wie zijn echte ouders zijn. Maar om de waarheid te achterhalen zal hij zich door een web van leugens moeten worstelen. Hulstloof wreekt zich, in haar wanhoop, op iemand die ze altijd bewonderd heeft. Leeuwvlam is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Marte Jongbloed, Natascha Stenvert boeken
  Marte Jongbloed, Natascha Stenvert - Familie

  Vinnie & Flos – Familie is een stevig kartonboek over het vrolijke duo Vinnie & Flos, van Pluim-winnares Marte Jongbloed en illustrator Natascha Stenvert. De boeken over Vinnie en Flos gaan over alle eerste keren in het leven van peuters en kleuters geeft ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Margarita Surnaite boeken
  Margarita Surnaite - Het verloren boek

  Verhaal in verhaal: samen spelen, lezen en vertellen. Met een boek maak je vrienden.Alle konijnen zijn dol op lezen. Behalve Tommie. Maar dan vindt hij iets... Een boek. Wie zou het verloren hebben? Tommie kruipt door de heg en komt terecht in een andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Myriam Ouyessad boeken
  Myriam Ouyessad - De wolf komt echt niet

  De wolf komt echt niet! is een ingenieus prentenboek waarbij de illustraties een ander verhaal vertellen dan de tekst. De wolf Op de linkerpagina’s van De wolf komt echt niet! geeft moeder-konijn allerlei redenen waarom de wolf echt niet zal komen. De jagers… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Barbara Bartos-Höppner boeken
  Barbara Bartos-Höppner - De Kinderbijbel

  Deze kinderbijbel bevat zeventig van de mooiste verhalen uit het Oude en het Nieuwe Testament, zoals het scheppingsverhaal, de Ark van Noach, verhalen over Abraham en Mozes, David en Goliath, het kerstverhaal en vertellingen over het leven van Jezus. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • J.K. Rowling boeken
  J.K. Rowling - The Crimes of Grindelwald

  Na de eerste, spectaculaire film Fantastic Beasts and Where To Find Them volgt dit najaar Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Het verhaal speelt zich ook nu weer vijftig jaar voor de komst van Harry Potter af, en dit keer verschuift het decor van New… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Daan Remmerts de Vries boeken
  Daan Remmerts de Vries - Vos is een boef

  Vos is een boef is een prentenboek-krimi vol spanning en humor. Vossen zijn boeven, dat weet toch iedereen? Uitstervende dieren Als Vos de deur open doet, staat er een dodo op de stoep. De dodo collecteert voor uitstervende dieren. Uit medelijden nodigt Vos… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99