Kinderboeken

 • Patricia Wooster boeken
  Patricia Wooster - Stenen en Mineralen, Mijn eerste foto-encyclopedie

  Kom heel veel te weten over gesteenten en mineralen, van gesmolten lava tot glinsterende kristallen. In dit boek lees je over meer dan 100 feiten over deze wonderen van de natuur. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Janet Richecky boeken
  Janet Richecky - Dinosaurussen, Mijn eerste foto-encyclopedie

  Kom heel veel te weten over dinosaurussen, van vriendelijke langnek-dino's tot woeste raptors. In dit boek lees je over meer dan 100 feiten over hoe de dinosaurussen miljoenen jaren geleden leefden en uitstierven. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Mari Schuh boeken
  Mari Schuh - Insecten, Mijn eerste foto-encyclopedie

  Kom heel veel te weten over insecten, van krekels en cocons tot steekmuggen en kolonies. In dit boek lees je over meer dan 100 feiten over deze bijzondere zespotige dieren. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Rick Riordan boeken
  Rick Riordan - Kamp Halfbloed Vertrouwelijk

  Kamp Halfbloed Vertrouwelijk van Rick Riordan Een exclusief kijkje in Kamp Halfbloed! Apollo heeft een introductievideo gemaakt voor nieuwkomers in Kamp Halfbloed (zelfingenomen als hij is heeft hij die zelf geschreven, geregisseerd, geacteerd en gezongen).… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Esmée van Doorn boeken
  Esmée van Doorn - Chef Sjef

  Vrolijk gekleurd kijk- en zoekboek over eten Chef Sjef kan toveren met worteltjes. In zijn restaurant smullen alle konijnen van zijn kookkunst. Op een dag zitten er vreemde gasten aan tafel. Zij willen geen worteltaart, maar kaassouflé en paddenstoelensoep.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Vrouwke Klapwijk boeken
  Vrouwke Klapwijk - Bas is spoorloos

  'Bas is spoorloos' van Vrouwke Klapwijk is een nieuw voetbalavontuur van Bas. Hij kr?gt ruzie op het voetbalveld met Rik, maar gelukkig helpt trainer Bert om de ruzie op te lossen. T?dens de pauze lokt Rik Bas weg en sluit h? hem op in een donkere kast. Bas is… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Annemiek Seeuws, Inge Voets boeken
  Annemiek Seeuws, Inge Voets - Het dikke Ketnet quizboek

  Welke kleur heeft het zweet van een nijlpaard? (Rood)Hoeveel dode huidcellen verliest een mens per jaar? (Ongeveer een halve kilo)Welke stripfiguur zegt vaak: 'Duizend bommen en granaten'? (Kapitein Haddock uit Kuifje)Een fantastisch boek met 1000 tijdloze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sharon Wünsch boeken
  Sharon Wünsch - Brandee het brandweermeisje De legende van de gouden helm

  Terwijl Brandee zich voorbereidt op een spreekbeurt over de brandweer leest ze over de legende van de gouden helm. Samen met haar vriendin Jet gaat ze op zoek naar deze gouden helm.Brandee het brandweermeisje: "De legende van de gouden helm" Dit moet je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Van Egypte naar Kanaän

  In dit grote kartonboek kijken kinderen hun ogen uit. Elke plaat is gebaseerd op de geschiedenissen van het volk Israël dat van Egypte naar Kanaän trekt. Vele Bijbelse verhalen uit die periode zijn verbeeld, waardoor aanwezige Bijbelkennis op een creatieve… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Mijn eerste zoekboek Dierentuin

  Ellie mag met oma en opa naar de dierentuin. Ze wil de pinguïns een visje geven. Maar waar zijn die gekke vogels? Samen met oma en opa gaat Ellie naar hen op zoek. De schattige tekeningen en het eenvoudige verhaal nodigen kleine kinderen uit om in dit boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Mijn eerste zoekboek In de stad

  Timon gaat logeren bij zijn vriendje Warre. Die woont in de grote stad. Samen beleven ze een leuke dag. Wat is er veel te zien! De schattige tekeningen en het eenvoudige verhaal nodigen kleine kinderen uit om in dit boek allerlei dingen te ontdekken. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Foliekartonboek Voertuigen

  Je leert de voertuigen kennen en beleeft uren kijkplezier met dit stevige boek vol kleurige n blinkende tekeningen. Door het handige register vind je je favoriete voertuig makkelijk terug. Ook in deze reeks: Woordjes Dieren Kleuren (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Foliekartonboek Woordjes

  Je leert nieuwe woordjes en beleeft uren kijkplezier met dit stevige boek vol kleurige en blinkende tekeningen. Door het handige register vind je je favoriete pagina makkelijk terug. Ook in deze reeks: Voertuigen Dieren Kleuren (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Foliekartonboek Dieren

  Je leert de dieren kennen en beleeft uren kijkplezier met dit stevige boek vol kleurige en blinkende tekeningen. Door het handige register vind je je favoriete dier makkelijk terug. Ook in deze reeks: Voertuigen Woordjes Kleuren (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Foliekartonboek Kleuren

  Je leert de kleuren kennen en beleeft uren kijkplezier met dit stevige boek vol vrolijke en blinkende tekeningen. Door het handige register vind je je favoriete pagina makkelijk terug. Ook in deze reeks: Voertuigen Dieren Woordjes (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Lily Köhler boeken
  Lily Köhler - Het kleine visje en de grote handen

  Het kleine visje en de grote handen Er staat een groot aquarium in de etalage van de dierenwinkel. Tussen alle grote vissen in zwemt een heel klein visje vrolijk en blij rond. Hij heeft het er best naar zijn zin. Maar wat zouden toch die 'Grote Handen' zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Elza Hogendoorn boeken
  Elza Hogendoorn - Bob onder de blubber

  Bob wil schoon zijn, maar op een boerderij gaat dat niet. Boer Siem laat hem niet naar de wasstraat gaan. Bob heeft een plan. Zijn plan lukt, maar Bob is niet blij. Kan hij het nog goed maken met de boer? Soms wil je iets heel, heel erg graag. Je kunt nergens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Cecilie Fodor, Vanessa carroll boeken
  Cecilie Fodor, Vanessa carroll - Jouw bijbel

  Beknopte kinderbijbel met 22 verhalen en beloftes van God aan mensen. Gebonden uitvoering met bijzondere stansvorm van sleutelgat in de cover. Voor kinderen vanaf 4 jaar. Bijbelverhalen én bijbelteksten om te memoriseren. Aantrekkelijke illustraties met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hermien Stok boeken
  Hermien Stok - Benno de boevenvanger - dyslexie uitgave

  Benno steekt zijn kop door het gat. Dat gaat goed! Nu probeert hij verder te kruipen. Zijn voorpoten zijn al aan de andere kant van het hek. 'Nog een stukje verder, Benno,' blaft Timmie. Maar dan zit Benno vast. Muurvast! Hij kan niet meer voor of achteruit.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • B. Hoogendam boeken
  B. Hoogendam - Een droom van een school

  Iedereen droomt wel eens over school. Over lezen, rekenen, huiswerk, de andere kinderen. Maar wie weet waar de school zelf over droomt als alle kinderen gapen en slapen. Eigenlijk weet niemand dat. Daarom kijken we in dit boek stiekem naar een school. We… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ronny Gorré boeken
  Ronny Gorré - Interklaas è-dansi

  Interklaas komt als boodschapper onder de mensen. Saamhorigheid, gelijkwaardigheid, eenheid en geduld zijn de waarden die hij uitdraagt. Jongeren en ouderen worden er steeds aan herinnerd dat wij in dienst van elkaar horen te staan. Geven en ontvangen staat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anaïd Haen boeken
  Anaïd Haen - Els en Ton op zee

  Els gaat varen en Ton vliegt met een ballon boven de zee.Dan begint het te stormen. Een spannend verhaal voor beginnende lezers met een verrassend eind.AVI M3, Clib SHardcover51 pagina's (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Samantha Era boeken
  Samantha Era - Britt aan de bal De aftrap

  De achtjarige Britt is gek op voetbal. In het dorp waar ze woont is maar één voetbalvereniging, en zij sluit zich als enige meisje aan. Al snel merken haar teamgenoten dat ze aan Britt een sterke speler hebben. Antoine en Bas zijn daar nog niet helemaal van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jeroen Aalbers boeken
  Jeroen Aalbers - Borre is een deftige dame

  Vanaf 3 jaar - Mama doet kleren in een grote plastic tas. Ze hoeft ze niet meer. De kleren gaan naar het goede doel. Borre kijkt in de tas. Hij ziet een groene jurk met grote rode bloemen erop. Hoe zou die hem staan? (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Jeroen Aalbers boeken
  Jeroen Aalbers - Borre Leesclub Borre en het bovenste knopje

  Vanaf 3 jaar - Borre is bij mama op het werk. Mama werkt in een heel hoge kantoortoren, op de bovenste verdieping. En in die kantoortoren zit een lift. Daar weet Borre wel een leuk spel mee: lekker naar beneden en dan weer naar boven, en dan nog een keer! Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,00