Kinderboeken

 • An Swerts boeken
  An Swerts - prins, ik zal je vinden

  Een ontroerend verhaal met prachtige tekeningen en een magische sfeer. Een boek als een fluwelen jasje dat warme hartjes hoopvol en sterk houdt. Vanaf 5 jaar.Prinses Jasmina en haar hond Prins zijn onafscheidelijk. Tot Prins op een dag onverwachts verdwijnt.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • John Grisham boeken
  John Grisham - De fraude

  Een anonieme tipEen groot schandaalEen nieuwe zaak voor Theo BooneDe dertienjarige Theo Boone kent elke rechter, politieagent en rechtbankmedewerker in Strattenburg. Hij heeft zelfs geholpen een voortvluchtige crimineel terecht te laten staan. Maar zelfs een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Elmer en het weer

  Regen, zon, wind... wat voor weer het ook is, Elmer is gek op spelen!Pret met eerste woordjes en gemakkelijk vast te pakken tabs op elke bladzijde. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Elmer en zijn dag

  Opstaan, eten en plezier maken - breng een dag door met Elmer!Pret met eerste woordjes en gemakkelijk vast te pakken tabs op elke bladzijde. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Elmer en de kleuren

  Groen, blauw, geel, roze?Kies jouw lievelingskleur met Elmer!Pret met eerste woordjes en gemakkelijk vast te pakken tabs op elke bladzijde. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Trish Cook boeken
  Trish Cook - Midnight Sun

  Midnight Sun van Trish Cook Gepassioneerd liefdesverhaal naar de gelijknamige film De 17-jarige Katie Price heeft een levensbedreigende overgevoeligheid voor zonlicht, zelfs het kleinste zonnestraaltje kan door deze zeldzame ziekte haar doodvonnis betekenen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Clare Balding boeken
  Clare Balding - Het renpaard dat verdween

  Op Hoeve Hommeles verloopt alles prima sinds Burning Rocket de Derby in Epsom heeft gewonnen. De geldproblemen zijn voorbij en de hele familie is supertrots op hun winnaar Rocky. Ze organiseren zelfs een open dag op de boerderij zodat iedereen hem kan komen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • David McKee boeken
  David McKee - Elmer en zijn vriendjes

  Gevlekt, gestreept, hoog, lang... leer Elmers allerbeste vriendjes kennen! Pret met eerste woordjes en gemakkelijk vast te pakken tabs op elke bladzijde. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Damien Laverdunt, Hélène Rajcak boeken
  Damien Laverdunt, Hélène Rajcak - Heel kleine beestjes

  Met het blote oog kunnen we ze niet zien,de ontelbare kleine beestjes die overal om ons heen zijn. Op de bodem van de oceaan, in de aarde in het bos, maar ook in de keuken thuis en zelfs in ons bed... Alleen met een microscoop kun je deze minimonstertjes zien… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Het geheim van het voetbaltalent

  Net zo goed kunnen voetballen als zijn vader. Dat is Jens’ grote wens. Helaas is hij geen ster op het veld. Het liefst blijft hij in de schaduw van de andere spelers. Vlak voor de kampioenswedstrijd blijkt het halve elftal ziek. Jens móét spelen. Dit is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - Liebermann

  Meneer Max schetst overal en iedereen die hij tegenkomt. Ook de meisjes van het Burgerweeshuis. Hij wil een portret van een van hen maken, maar dat vindt de directrice niet goed. Hij mag wel een kostuum lenen, zodat hij een echt net meisje kan schilderen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Red de witte walvis - AVI E3

  Geronimo is blij. Hij gaat met Patty naar Walvisbaai!Samen op pad, denkt hij. Leuk!Maar dan gaat zijn hele familie ook mee. Nee, hè!Walvisbaai is ook anders dan hij dacht. Het is er vies. Het hotel is duur.Het strand is vol.En Geronimo raakt zijn zwembroek… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - SOS uit de ruimte - AVI E4

  AVI E4Er vliegt iets door de ruimte.Het is iets wat heel Rokford in zijn greep heeft.Dat ding moet weg! Geheim agent Nul Nul K gaat de ruimte in.En Nul Nul G (Geronimo) moet mee.Daarvoor moet Geronimo eerst hard werken om astronaut te worden!Maar dat wil hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Sebastien de Castell boeken
  Sebastien de Castell - Schaduwzwart

  Na het overweldigende eerste deel, verschijnt nu het tweede deel uit de magische Spellslinger-serie. Vier maanden nadat Kellen zijn bevolking is ontvlucht, blijkt hij nog slechter te zijn in overleven als vogelvrijverklaarde dan als magiër. En dat zijn enige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Karen Rastelli boeken
  Karen Rastelli - Kop of munt

  Veelbelovende debutante. Scherp geschreven, met gevoel voor suspense. Kruip in de huid van een jong meisje dat een groot geheim met zich meedraagt. Een indringend verhaal over donker en licht in de mens. Vanaf 14 jaar. Klaartje is haar broer Lars kwijt. Hij is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Lian Kandelaar boeken
  Lian Kandelaar - Bender + tijgersleutelhanger

  Het kinderboek 'BENDER - Missie red de tijger' inclusief WNF pluche tijgersleutelhanger. 'BENDER - Missie red de tijger' is een spannend verhaal over tijgers in nood voor kinderen vanaf 7 jaar. Bekijk de jungle door de ogen van Bender. Bender is een jonge… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Elsbeth de Jager boeken
  Elsbeth de Jager - Reza

  Hi Katerina, Ik heet Storm! Eigenlijk vind ik het best raar om een mail te sturen naar iemand die ik helemaal niet ken. De juf zegt dat we dat doen zodat ik jouw land een beetje leer kennen (eigenlijk zegt ze: jouw cultuur) en jij het mijne. Nou, ik woon dus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Dorothé Huijsmans boeken
  Dorothé Huijsmans - Lisa's wondere wereld

  Lisa’s wondere wereld geeft een inkijkje in de ervaringswereld van een hoogbegaafd meisje. Vol levenslust en nieuwsgierigheid begint Lisa aan haar leven, vastbesloten om te ontdekken hoe de wereld in elkaar zit. Naarmate ze verder komt met haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Rachel Renée Russell boeken
  Rachel Renée Russell - Dagboek van een muts 11 - BFF's voor even

  BFF’s voor even is het elfde deel in de succesvolle meidenserie Dagboek van een muts, geschreven door Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol Nikki Maxwell, blunderkoningin.Nikki mag meedoen aan een schooluitwisseling. Cool, toch? Nou, niet helemaal. Want… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Smiley boeken
  Smiley - Smiley Mix and Match Emo/Grunge

  Ben je EMO of eerder HIPPIE? Ben je verzot op de GRUNGE-look of ben je een KAWAII-fan? Dit boek maakt je wegwijs en geeft je alle info! Stel je outfit samen en mix & match om jouw persoonlijke stijl te ontdekken! Knip, plak en combineer stukken naar hartenwens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Smiley boeken
  Smiley - Smiley Mix and Match Kawii/Hippie

  Ben je EMO of eerder HIPPIE? Ben je verzot op de GRUNGE-look of ben je een KAWAII-fan? Dit boek maakt je wegwijs en geeft je alle info! Stel je outfit samen en mix & match om jouw persoonlijke stijl te ontdekken! Knip, plak en combineer stukken naar hartenwens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Smiley boeken
  Smiley - Smiley Dubbelboek Love and Anger

  Ben je verliefd of helemaal ondersteboven van je nieuwe crush?Zie je het leven door een roze bril? Maak dan de opdrachtenin de "LOVE"-kant van dit boek. Schrijf liefdesgedichtjes,maak originele kaartjes en schattige papieren vliegertjes ...en toon hoe verliefd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Klaar? Start! Activiteiten voor regendagen

  Met Klaar? Start! overbrug je op een speelse manier een regendag.De kinderen kunnen knutselen, spelen, bakken, koken en bewegen.Heel speels maar tegelijk ook steeds leerzaam: om een kookopdracht goed uit tevoeren, moet je begrijpend lezen. Je moet ook kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Emy Geyskens, Jan van Lierde boeken
  Emy Geyskens, Jan van Lierde - Rat wil goud - Samenleesboek voor kleuters

  rat wil rijk zijn rat droomt van goud en rat wil op reis dan ziet rat muis muis is lief rat wil nu geen goud meer rat droomt nu van muis Lees op de linkerpagina de woorden met behulp van de tekeningen. In het verhaal op de rechterpagina worden dezelfde woorden… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Hans Salij, Ria Atsma-Salij boeken
  Hans Salij, Ria Atsma-Salij - Een boomhut met een eeuwenoud geheim

  Voor dappere lezertjes vanaf 9 jaar, maar ook voor volwassenen die nog in sprookjes geloven. Twee jongens op vakantie maken een avontuur mee. Wat zit er onder hun boomhut? Waarom worden ze gevangen genomen? Wat gebeurd daar allemaal onder de grond? Oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95