Kinderboeken

 • Tony Ross boeken
  Tony Ross - Ik wil mijn speen!

  De Kleine Prinses is telkens haar speen kwijt. Ze vindt hem op de vreemdste plaatsen terug. De Kleine Prinses kan niet zonder haar speen; ze vindt het veel te fijn om op te zuigen. Zal dat voor altijd zo blijven? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Arturo Pérez-Reverte boeken
  Arturo Pérez-Reverte - El pequeño Hoplita

  La colección «Mi primer» se compone de historias originales escritas por nombres relevantes de la literatura de adultos para leer en familia con los más pequeños de la casa.En Mi primer Arturo Pérez-Reverte descubrirás la historia de la famosa batalla… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Susanna Isern boeken
  Susanna Isern - Wat een beestenbende!

  Het begint allemaal op de dag dat Pien tegen alles “nee” besluit te zeggen. Dat vindt ze hartstikke leuk, want ze kan lekker doen wat ze zelf wil. Totdat haar hele huis verandert in een ECHTE jungle! Met wilde dieren, bomen en slingerplanten… En die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mijn eerste koffertje: voertuigen

  Dit koffertje kunnen de kleinsten overal mee naartoe nemen door het handige formaat. Door de 5 tabs is het makkelijk bladeren tussen de verschillende kijk- en zoekplaten. Op de kleur- en fantasierijke platen kunnen de peuters niet alleen vele woordjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Efteling bv boeken
  Efteling bv - Sneeuwwitje

  Het sprookje van Sneeuwwitje door de Efteling Sneeuwwitje, met lippen zo rood als bloed, haren zo zwart als ebbenhout en een huid zo wit als sneeuw. Zal ze ooit nog wakker worden na de giftige appel van de boze koningin? In dit betoverende prentenboek komt het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Daar ben je dan!

  Voorleesbundel met hartverwarmende verhalen voor alle gezinnen waarin een baby geboren is.Voorleesplezier voor de allerkleinsten! Van een kat die zich afvraagt wat die baby toch komt doen tot een peutertje dat alles zelf wil ontdekken, en van het krijgen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Shirley Gast boeken
  Shirley Gast - Trollen dansen niet

  Tika ziet de elfen dansen. Ze wil ook meedoen. Maar trollen dansen niet. Trollen blubberen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paardrijden, zo doe je dat!

  In dit boek maak je kennis met de wereld van paarden en ruitersport. Het staat vol praktische tips die je alles vertellen wat je moet weten, van je paard zadelen tot wedstrijden en dressuur. Ontdek stap voor stap alles over de verzorging van paarden en het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Janet Wees boeken
  Janet Wees - De jongen in de schaduw

  ‘De jongen in de schaduw’ van Janet Wees vertelt het verhaal van Walter. Tijdens de Tweede Wereldoorlog moet hij onderduiken in het Verscholen Dorp op de Veluw. De Joodse Walter vlucht met zijn familie vanuit Duitsland naar Nederland. Maar ook in Nederland… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sean Julian boeken
  Sean Julian - Slobber wil knuffelen

  Slobber, een boomdraakje, wil graag knuffelen. Maar elfje Evi heeft daar helemaal geen zin in! Waarom eigenlijk niet? Ontdek waarom je beter niet met boomdraken kunt knuffelen. Zeker niet als ze Slobber heten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hetty van Aar boeken
  Hetty van Aar - Emma's eerste zoen

  Eindelijk is het dan zover: Emma, Yelien, Eline, Ellen en Kato gaan met de hele klas een week lang op survival in de Woudhoeve. Leven in de natuur, tussen kikkers en kevers, ver weg van mode en mascara. Maar bij de vlammen van het kampvuur is het wel heel erg… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Taran Matharu boeken
  Taran Matharu - De outcast

  De outcast van Taran Matharu Laat je opnieuw meeslepen in de wereld van Summoner De outcast vertelt het verhaal dat voorafgaat aan De nieuweling, over Fletchers latere leermeester Arcturus. Arcturus is een weesjongen die werkt als stalknecht als hij ontdekt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Clover Robin boeken
  Clover Robin - Natuurorigami

  Vouw de wonderlijkste figuren uit de natuur - mét vijftig velletjes origamipapier. Vorig jaar verscheen Origami, haiku's en kunst, met schitterende Japanse kunst, mooie haiku's en prachtige vouwfiguren die iedereen kan maken. Natuurorigami, met schitterende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lily Murray boeken
  Lily Murray - Hallo hotdog!

  Hotdog ligt lekker te chillen in een zacht broodje met wat maïs en een paar frietjeswanneer het noodlot toeslaat. Het ziet ernaar uit dat hij wordt opgediend als lunch!LUKT HET HOTDOG OM TE ONTSNAPPEN?Een hilarisch prentenboek door nieuw talent Lily Murray,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Els Bouma boeken
  Els Bouma - De legendarische kroon

  Er is in een somber land een koning die bekend staat als de zwarte koning omdat zwart zijn lievelingskleur is en hij altijd in het zwart gekleed gaat. De mensen in het land van de zwarte koning zijn ontevreden omdat de koning alleen maar aan zichzelf denkt. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Haryanti Frateur boeken
  Haryanti Frateur - Yanti

  Yanti wordt geboren in Indonesie maar belandt in een weeshuis. Ze wordt geadopteerd door een warm gezin waar ze opgroeit. Toch begint ze zich tijdens het opgroeien vragen te stellen over haar roots. Ze besluit op zoek te gaan naar haar familie en onderneemt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Robert Beatty boeken
  Robert Beatty - Serafina en het versplinterde hart

  Een tovenaar met duistere krachten doolt 's nachts door het woud. Er gebeuren vreemde dingen: een storm steekt op, rivieren overstromen en bomen worden uit de grond gerukt. Het kwaad is terug.Serafina, die half kat en half meisje is, bedenkt samen met haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Cecil Kim boeken
  Cecil Kim - De boom geeft

  Een prachtig en poëtisch prentenboek over delen. Voor kinderen vanaf 4 jaar. Vogels mogen zijn takken lenen om nestjes te bouwen. Spelende kinderen mogen zijn stam gebruiken om zich erachter te verstoppen. Kleine kriebeldiertjes mogen zijn vruchten opeten. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Heksje Mimi en de kabouter

  Een vrolijk verhaal over grote vriendschappen met kleine vriendjes. Voor heksenvriendjes vanaf 3 jaar. Heksje Mimi maakt een herfstwandeling door het bos. Plots ziet ze een klein mannetje, heen en weer wippend op een paddenstoel. Het kaboutertje is de weg naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Kaat en Ko op zoek naar de schat

  Alle hens aan dek: een nieuw AVI-piratenverhaal! Veilig leren lezen voor kinderen van groep 3 van de basisschool Kaat is jarig en dat moet natuurlijk worden gevierd met een echt piratenfeestje! Samen met Bink, Liv, haar neefje Siem en hond Ko gaat Kaat op zoek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Beng, beng, boem! We maken muziek

  Robuust kartonboek van Wee Gallery met tabs en geluiden. Met aan- én uitknop!Met een piano, een trompet, een gitaar en een drumstel kun je mooie muziek maken, luister maar! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Britta Teckentrup boeken
  Britta Teckentrup - Volg de lijn

  Dit mooie boekje leert je kind vormen te herkennen in de wereld om ons heen. Op elke pagina ontdekt je oogappel een variant van het begrip ‘lijn’. De speelse lijn van een draad uit een bolletje wol, de strakke leiband van een hond, een wasdraad, de strepen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Tom Booth boeken
  Tom Booth - Niet verklappen!

  Niet verklappen! Kun jij een geheimpje bewaren? Wat je ook doet, vertel niemand van dit boek… NIET VERKLAPPEN! Zeg eens eerlijk! Hoe heb je dit boek gevonden? Weet je niet dat dit een geheim boek is? Iemand heeft het geheim van dit boek verklapt. Maar wie?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Jonny Duddle boeken
  Jonny Duddle - De piraten van Scheurbuikstrand

  De piraten van Scheurbuikstrand is het vervolg op de bestseller Piraten in de straat van Jonny Duddle. Dit prentenboek met bijzonder artwork voor kinderen vanaf 4 jaar is op rijm vertaald door Gouden Griffel-winnares Bette Westera. Met verrassende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Paul Dowswell boeken
  Paul Dowswell - Bomber

  ‘Bomber’ van Paul Dowswell is een spannende YA over de Tweede Wereldoorlog. Harry Friedman heeft gelogen over zijn leeftijd om toegelaten te worden in de Amerikaanse Luchtmacht. Nu vliegt hij als schutter in de Maisy May, een van de vele Boeings B-17… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50