Kinderboeken

 • Sébastien Perez boeken
  Sébastien Perez - De tovenaar van Oz

  sprookjes, klassiekers, topillustrator, Benjamin Lacombe, Frans, vertaling Een nieuwe kijk op een grote klassieker van de Amerikaanse literatuur, een ode aan diversiteit en aan durf. Voor lezers en luisteraars vanaf 8 jaar. Onder artistieke leiding van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Irène Bonacina boeken
  Irène Bonacina - Nooit alleen

  Een hoopgevend verhaal met magische prenten. Voor grote en kleine beren vanaf 5 jaar. Grootje Babka en Kleine Beer zijn avonturiers. Zonder kaart en in alle vrijheid reizen ze door de bergen. Met z’n tweetjes gaan ze hun eigen weg. Maar dan komt de dag dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Elly Simoens boeken
  Elly Simoens - Jom aan zee

  Leren lezen is één ding, leesplezier ontdekken een ander! Dat zit beide meer dan goed met dit splinternieuwe AVI-verhaal van Jommeke. Het verhaal is geschreven op het juiste niveau van beginnende lezertjes, maar ook heel plezierig om te lezen met de juiste… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Robin Aerts boeken
  Robin Aerts - Duivelsversjes + cd

  Griezelig verhaal voor stoere kinderen over vijf duiveltjes.- Grappige versjes over hoe je monsters kan overwinnen - Op de cd wordt het verhaal verteld door actrice Laurence Roothooft - Met muziek van Robin Aerts, bassist, schrijver en producer bij Het Zesde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Inge Bergh boeken
  Inge Bergh - Help! Mijn oom is een inbreker en dat kostte me bijna het leven

  Een bloedspannend verhaal waarin niets is wat het lijkt.- Origineel verhaal dat leest als een trein - Grappig en tegelijkertijd razend spannend - Over een oom met een wel erg vreemde hobby Een bloedspannend verhaal waarin niets is wat het lijkt. Het zit Floor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Floor Tinga boeken
  Floor Tinga - Kleine keffer

  Over hoe een gestorven huisdier niet zomaar vervangen kan worden.- Grappig verhaal over grote en kleine honden - Over vriendschap en omgaan met verlies - Op leesniveau AVI-E4 Over hoe een gestorven huisdier niet zomaar vervangen kan worden. Raaf is verdrietig.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bartls boeken
  Bartls - Zwarte Schuring

  Zwarte Schuring Het is een hopeloos complot waar de kunstenaar Schuring onbedoeld in verstrikt raakt. Bij elke handeling wordt zijn situatie nijpender. Is het zijn geldgebrek dat hem nekt? Zijn het de cafégangers of zijn het de drugs die de femme fatale hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hayley Scott boeken
  Hayley Scott - De snuffels bakken een taart

  Hartverwarmend leesboek voor de jongste lezers Voordat Steffie ging verhuizen kreeg ze een cadeautje van haar oma: een bijzonder theekophuisje met vier prachtige speelgoedkonijnen erin. Wanneer Steffie niet kijkt of niet in de buurt is, komen de konijnen tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Joukje Akveld boeken
  Joukje Akveld - Olle wist zeker dat hij geen bril nodig had

  Of ze nu onderweg zijn met de auto, de boot of de trein, Olles zus verveelt zich altijd. Daar begrijpt Olle niks van: er is zo veel te zien! Bizons met scherpe horens, acrobaten met een rood jasje, superslimme piraten… Maar op school ziet Olle andere dingen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Maranke Rinck boeken
  Maranke Rinck - Bob Popcorn

  Wanneer Ellis op een dag popcorn maakt in de magnetron, gebeurt er iets vreemds. Een van de maïskorrels poft niet, maar zwelt op tot hij zo groot is als een kiwi. Er ploppen twee armpjes tevoorschijn en twee beentjes. Ellis staart de korrel aan, die nu een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Scarlett Thomas boeken
  Scarlett Thomas - De ware held

  De ware held het derde deel in de spannende Bovenwereld-serie van Scarlett Thomas. Voor fans van Harry Potter.Fee wil meer weten over de diepste geheimen van de Bovenwereld. Max daarentegen zoekt Onder het Grote Woud, het verloren boek dat toegang geeft tot de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Philip Parker boeken
  Philip Parker - De Vikingen

  ‘De Vikingen’ van Philip Parker is een nieuwe titel in de succesvolle ‘50 dingen die je moet weten’-serie. De Vikingen waren de meest gevreesde indringers van de middeleeuwen en stonden bekend om hun wrede overvallen, hun liefde voor schatten en hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Hervé Debaene boeken
  Hervé Debaene - Schaakmat

  Over de hele wereld spelen miljoenen mensen schaak. Een fantastisch bordspel dat al meer dan 1000 jaar bestaat.Keer terug in de tijd. Kruip in het harnas van een stoere ridder of in de huid van een machtige koningin. Kom alles te weten over het schaakspel.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Ard Huizinga boeken
  Ard Huizinga - Hond op reis

  Sem heeft een lui leven. Eten, slapen, rondje lopen, plasje doen, poepje doen, even spelen, eten, slapen... Maar hoe zou het zijn om op reis te gaan? (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Daniel Roode boeken
  Daniel Roode - Wat voel ik ?

  Op 18 maanden kan je peuter emoties herkennen aan de hand van je gezichtsuitdrukking en intonatie. Kleine kinderen kunnen de verschillende gevoelens echter niet altijd even makkelijk benoemen en begrijpen. Dit boekje helpt hen in dat proces. Een boek vol… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Claus Brockhaus boeken
  Claus Brockhaus - Punks

  Punks heet eigenlijk Jonkheer Antonius Dominicus Hendricus Diederik van Pönckelaer tot Panhuysen. Maar Punks is korter, dus zo noemt iedereen hem. Punks leest graag stripboeken, maar het allerliefst zit hij in zijn opa¿s werkplaats. Daar gebeurt tenminste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Hokus Pokus... plas!

  Milan vindt er niks aan dat Angelique, de dochter van zijn moeders nieuwe vriend, elk weekend komt logeren. Helemaal niet als ze ook nog zijn nieuwe zolderkamer inpikt. Milan probeert haar toch aardig te vinden. Maar aardig is Angelique absoluut niet. Ze wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Estelle Lacourt-van der Linden boeken
  Estelle Lacourt-van der Linden - Fie gaat naar de basisschool

  Fie is een lief en stoer meisje van 4 jaar. Ze gaat voor het eerst naar de basisschool en dit vind ze best een beetje spannend. Samen met haar moeder gaat ze dus dingen bedenken om haar eerste schooldag wat makkelijker te maken. Wil jij haar helpen? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,05
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen

  Winnaar Nederlandse Kinderjury 2018Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige nieuwe boomhut van 78 verdiepingen! Ze hebben er 13 verdiepingen bijgebouwd, waaronder een carwash, een combineermachine, een krabbelatorium, een stadion voor ALLE SOORTEN… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen

  Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige, nóg grotere boomhut! Draai rondjes in de krachtigste draaikolk ter wereld, maak een reisje met een onderzeebootbroodje, spoel aan op een onbewoond eiland, kom lekker in een reuzenspinnenweb hangen, stap de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Hans Heringa boeken
  Hans Heringa - Ga mee naar Boompjesdorp!

  In Boompjesdorp is altijd wat te doen!Vertel uw (klein)kind over de belevenissen van de mensen, dieren én dingen in dit schattige plaatsje aan zee.Hun avonturen zijn spannend, raar, grappig, maar ook serieus! Het boekje bevat 58 pagina's (waarvan 10 met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Maaike Dijkstra boeken
  Maaike Dijkstra - Prentenbijbel

  De tekeningen in dit boek zijn gemaakt door de broertjes Abel en Silas. Deze jongens laten zich inspireren door de mooie verhalen die er in de bijbel staan. De tekeningen vertellen hun eigen verhaal, en prikkelen de verbeelding. Het resultaat is een mooi boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Pieter Feller, Natascha Stenvert boeken
  Pieter Feller, Natascha Stenvert - De leukste kleuters van Nederland

  Kolletje & Dirk – De leukste kleuters van Nederland van Pieter Feller & Natascha Stenvert is een heerlijk voorleesboek over het meisje met de rood-witte toversokken en haar vriendje Dirk. Samen beleven ze allerlei avonturen dicht bij huis. In deze uitgave… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Robyn Hardyman boeken
  Robyn Hardyman - Wat is een monarchie?

  EEN MONARCHIE: WAT IS DAT PRECIES? Wanneer is de monarchie ontstaan? En waar? Wat is een monarchie precies? Hoe is het om in een monarchie te leven? En hoe ziet de toekomst eruit voor monarchieën? Dat lees je allemaal in dit boek. Je komt ook meer te weten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Allan Morey boeken
  Allan Morey - Satellieten

  Waarom maken satellieten foto’s van de aarde? In de serie Techniek in de ruimte lees je over machines die werken in de ruimte. In dit boek lees je over satellieten. Ontdek hoe ze vanuit de ruimte signalen verzenden naar de aarde. En hoe ze ons helpen bij het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00