Kinderboeken

 • Steffie Brocoli boeken
  Steffie Brocoli - Stoere leeuw

  Dit handige meeneemkoffertje bevat alles om geslaagde, zelfgemaakte borduurwerkje te maken. Het boekje met duidelijke instructies legt alles stap voor stap uit. Met de vilten stukjes, de naald en de vier kleuren draad kun je meteen aan de slag. Als klap op de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • 365 spelletjes

  Met dit dubbeldikke spelletjesboek zijn jongens en meisjes een heel jaar zoet! Eerste sudoku’s, logisch denken, puntjes verbinden, maar ook gewone teken- en kleuropdrachten: dit kleurrijke, creatieve boek bevat een heel brede waaier aan activiteiten. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • 365 spelletjes

  Met dit dubbeldikke spelletjesboek zijn jongens en meisjes een heel jaar zoet! Eerste sudoku’s, logisch denken, puntjes verbinden, maar ook gewone teken- en kleuropdrachten: dit kleurrijke, creatieve boek bevat een heel brede waaier aan activiteiten. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Alma Post boeken
  Alma Post - Dag Siem, dag Tom!

  Dag Siem, dag Tom! Afscheid van papa, vertelt het verhaal van twee jonge kinderen die hun vader verliezen. Het verhaal is gebaseerd op een eigen ervaring, en blijft dichtbij de dagelijkse realiteit. De emoties zijn voelbaar door de vele kleine gebeurtenissen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Johan Cruijff, Jaap de Groot boeken
  Johan Cruijff, Jaap de Groot - Johan Cruijff; mijn verhaal

  Makkelijk lezen uitgave. We krijgen er geen genoeg van: verhalen over Johan Cruijff. Onze grootste voetballer die ook een groots mens was en altijd een Amsterdammer is gebleven. Zijn autobiografie is een pareltje. In de hertaling van Frans van Duijn is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Inke Brugman, Renate van Leeuwen boeken
  Inke Brugman, Renate van Leeuwen - Koele Bikkels

  Zou jij ook graag wat relaxter willen zijn? Niet meer bang zijn dat je een proefwerk of toets toch niet haalt? Of dat je niet weet wat je moet zeggen als je aan de beurt bent? Dan is dit echt een boek voor jou.Leer hoe je kunt ontspannen, juist als het even… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dick Bruna boeken
  Dick Bruna - nijntje meeleesboek wat wil jij later worden?

  Weet jij al wat je later worden wil? In dit beroepenboek laten nijntje en haar vriendjes zien waar zij van dromen: voetballer, detective, boer, muzikant, boekverkoper en nog veel meer! Door de plaatjes in de tekst kunnen jonge kinderen zelf meelezen. Kijk en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Jo Nesbo boeken
  Jo Nesbo - Kan Dr. Proktor kerstmis redden?

  Eindelijk! Een nieuwe, heerlijk humorvolle Dr. Proktor! De verschrikkelijke zakenman Thrane heeft de rechten van Kerstmis gekocht. Niemand mag het feest meer vieren zonder eerst voor meer dan tienduizend kronen cadeautjes in een van zijn warenhuizen te hebben… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Voor wie doe jij een moord? - dyslexie uitgave

  Liefde kan gekke dingen met je doen. Sommige mensen doen er zelfs een moord voor, letterlijk. Maar hoe herken je een moordenaar? Ze lopen niet in een gestreept boevenpak met een ketting en een ijzeren bal aan hun been. Iedereen kan een moordenaar zijn, zelfs… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Annemiek Kinds boeken
  Annemiek Kinds - Jasper en het geheim van Sinterklaas

  De 6-jarige Jasper is gek op alles wat met Sinterklaas te maken heeft. Zelfs in de zomer is hij nog volop bezig met Sint en zijn Pieten. Hoe geweldig is het, dat hij juist in de zomer op vakantie naar Spanje gaat. Het land van Sinterklaas. Jasper is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Een Canvas Vol Liefde

  Lena Hartman staat op het punt om haar tweede studiejaar te beginnen op de UVAK. (Universiteit Van Artistieke Kunsten) Ze is van plan kunstenares te worden, net zoals haar overgrootvader, alleen is de familie Hartman daar zwaar op tegen. Haar ouders gaan er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Gerrit Hemmes boeken
  Gerrit Hemmes - Gevangen in de griend

  Het is 1435. Langs de Devel liggen de vrienden Sibold en Storm op een strandje te genieten van het mooie weer. Plotseling breekt een hevig onweer los. Ze springen op hun vlot en proberen terug te varen. Dat lukt niet. Storm springt eraf en probeert het vlot te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dorothy Hall Smith boeken
  Dorothy Hall Smith - Het grote kleine boek

  Dit klassieke Gouden Boekje over de tegenstelling Groot en Klein zal menig Hart van de Gouden Boekjes liefhebbers sneller doen kloppen. Over grote leeuwen, bergen en vliegtuigen en pappa's en kleine paddenstoelen, waterjuffers, spinnenwebben, sneeuwvlokjes en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Désanne van Brederode, Ida Jessen boeken
  Désanne van Brederode, Ida Jessen - Bijbelverhalen

  Een stijlvolle bundel van Bijbelverhalen, geschreven door Ida Jessen en geillustreerd door de Deense prijswinnares Hanne Bartholin. Door de samenwerking tussen tekst, typografie en illustratie is dit boek een waar kunstwerk. Met voorwoord van Désanne van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Britt Dekker, Esra de Ruiter boeken
  Britt Dekker, Esra de Ruiter - Springen

  De paardensport is heel veelzijdig en kent verschillende sportvormen, die ook wel 'disciplines' genoemd worden. Zo zijn er o.a. springen, dressuur, eventing, endurance en trec. Als je al een tijdje paardrijdt, vind je het misschien leuk om eens deel te nemen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Bumba

  Kijk, de maan en de sterren staan aan de hemel! Tijd om naar bed te gaan. Maar Bumba en zijn vriendjes kunnen niet slapen. Bumbalu en Nanadu zijn bang in het donker. Lieve maan, laat jij vannacht je lichtje aan? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Victor Escandell, Ana Gallo boeken
  Victor Escandell, Ana Gallo - Wie had het gedaan?

  Jeugdboek, mysteries, raadsels, puzzels, detective, illustraties, geschiedenis, vertaling, Spaans. Een boek om samen of alleen mee aan de slag te gaan. Los jij de mysteries op? Voor detectives vanaf 8 jaar. De geschiedenis staat bol van de mysteries! Welke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Guo Yuan boeken
  Guo Yuan - Snurkmonster

  Een grappig verhaal over luidruchtige slapers. Voor iedereen vanaf 4 jaar. Midden in de nacht wordt het jongetje wakker. Wat was dat voor geluid? Het komt uit de kamer van zijn ouders. Is dat nu … snúrken? (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jennifer Adams boeken
  Jennifer Adams - Trots en vooroordeel

  Een vrolijk kartonboekje voor hele jonge kinderen (1-plus), naar het beroemde boek van Jane Austen, Pride and Prejudice. Het is een (vertaald) deeltje uit de succesvolle Amerikaanse 'Babylit-serie', waarvan wereldwijd al meer dan 1 miljoen boekjes werden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Annemarie Bon boeken
  Annemarie Bon - Lach smakelijk!

  Annemarie Bon Lach smakelijk! Bij brasserie De Palmboom is het een jolige bedoening. Helaas verloopt niet altijd alles volgens planning. Een moppenboek boordevol grappen over eten en drinken, om buikpijn van het lachen van te krijgen. Humoristisch… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Jan Paul Schutten boeken
  Jan Paul Schutten - Een B en twee F'en

  Jan Paul Schutten Een B en twee F’en Heb jij ook een beste vriend of vriendin? En noem je hem of haar ook wel eens je BFF? Dit versjesboek gaat over die bijzondere vriendschap. Over bij elkaar horen als sprookjes en stiefmoeders, hartsvriendinnen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Boe doet de koe

  De koe loeit heel luid boe! Is de bang, triest, blij of gewoon moe? Heeft ze honger en dorst, of is ze boos? Maar koetje toch, wat is er loos? Ontdek het snel in dit schattige, rijmende Bumbaverhaal, Want gevoelens hebben is heel normaal! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Jehanne - dyslexie uitgave

  1425Frankrijk is verwikkeld in de Honderdjarige Oorlog met Engeland. Als op een dag de Engelsen Domremy binnenvallen en een spoor van verkrachting en vernieling achterlaten, maakt de dertienjarige Jehanne de verschrikkingen van de oorlog voor het eerst van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Monica Furlong boeken
  Monica Furlong - Heksenkind - dyslexie uitgave

  In een middeleeuws dorpje op een eiland bij Schotland woont een meisje dat Leana heet. Ze wordt opgevoed door haar grootmoeder, want haar vader is zeeman en haar moeder heeft haar in de steek gelaten. Als grootmoeder sterft is er niemand meer om voor haar te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Nonna boeken
  Nonna - Sammie en de superbrokjes

  Hallo allemaal. Ik ben Sammie, vier jaar oud en een echt mini hondje. Dit boekje gaat over mij en mijn allerliefste vriendinnetje Lotteke. Als ik een beetje bang ben krijg ik van haar superbrokjes. Mmm! Die zijn lekker joh! Dan ben ik niet meer bang maar heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95