Kinderboeken

 • Daniel Rewijk boeken
  Daniel Rewijk - JAAP

  In 2003 ontving ik de Jaap Eden-trofee, toen ik werd gekozen tot sportman van het Jaar. Het beeldje van Jaap Eden heeft nog steeds een ereplaats in de huiskamer. Bij feestjes of andere gezelligheid pak ik het beeldje er vaak bij. Jaap deelt dan even in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - De voorleesboot

  Welkom in de voorleesboot, wie zijn er allemaal aan boord? Een kleermaker, een danseres en zelfs een astronaut. Allemaal vertellen ze leuke, gekke en grappige versjes, over bijvoorbeeld een nijlpaard met al zijn spullen op zijn rug, een muisje dat wil gaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • M. A. Bennett boeken
  M. A. Bennett - STAGS

  Greer MacDonald studeert aan St. Aidan the Great School (S.T.A.G.S.), een privéschool waar tradities hoog in het vaandel staan. Greer is een buitenbeentje, totdat ze samen met twee andere scholieren wordt uitgenodigd voor een weekend weg met de Medievals: de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Anna Claybourne boeken
  Anna Claybourne - Poeslief!

  In dit boek lees je verhaaltjes over de schattigste kittens vande hele wereld. Er staan wel 46 kattenrassen in!Kom van alles te weten over deze 46 kittens.Bijvoorbeeld over de grote, smachtende ogen van dePers, of de krullerige vacht van de Selkirk Rex. Nu… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Karen Soll boeken
  Karen Soll - Waar op aarde zijn de koudste plekken?

  Wist je dat er bloedhete en ijskoude plekken op onze aarde zijn? Van hoog tot laag, van droog tot nat en van heet tot koud: op onze aarde vind je het allemaal. In dit boek lees je waar de koudste plekken op aarde zijn. Je komt te weten hoe het is om er te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Karen Soll boeken
  Karen Soll - Waar op aarde zijn de hoogste plekken?

  Wist je dat er bloedhete en ijskoude plekken op onze aarde zijn? Van hoog tot laag, van droog tot nat en van heet tot koud: op onze aarde vind je het allemaal. In dit boek lees je waar de hoogste plekken op aarde zijn. Je komt te weten hoe het is om er te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Karen Soll boeken
  Karen Soll - Waar op aarde zijn de warmste plekken?

  Wist je dat er bloedhete en ijskoude plekken op onze aarde zijn? Van hoog tot laag, van droog tot nat en van heet tot koud: op onze aarde vind je het allemaal. In dit boek lees je waar de warmste plekken op aarde zijn. Je komt te weten hoe het is om er te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Patrick Perish boeken
  Patrick Perish - Overleven in een Tsunami, Help!

  Hoe snel bewegen de golven van een tsunami? In de serie Help! Overleven in ... lees je over extreme gebeurtenissen in de natuur. In dit boek lees je over tsunami's. Ontdek wat een tsunami is, waar tsunami's vooral voorkomen en hoe je ze kunt overleven. Met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Karen Soll boeken
  Karen Soll - Waar op aarde zijn de laagste plekken?

  Wist je dat er bloedhete en ijskoude plekken op onze aarde zijn? Van hoog tot laag, van droog tot nat en van heet tot koud: op onze aarde vind je het allemaal. In dit boek lees je waar de laagste plekken op aarde zijn. Je komt te weten hoe het is om er te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Kari Schuetz boeken
  Kari Schuetz - Walrussen, Leven onder de Zeespiegel

  In de serie Leven onder de zeespiegel lees je over de wonderlijke wereld van dieren die in zee of in de oceaan leven. Krabben, kwallen of zeesterren heb je misschien zelf gezien (en gevoeld). Maar bultruggen of zeeschildpadden?! In deze serie leer je ze kennen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Sara Green boeken
  Sara Green - Explosievenhonden, Honden als helden

  Honden zijn populaire huisdieren. Maar wist je dat honden ook echte helden kunnen zijn? Sommige honden helpen mensen die blind zijn, of die in een rolstoel zitten. Andere honden helpen mensen die heel verlegen zijn. Of ze redden mensen die na een lawine onder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sara Green boeken
  Sara Green - Lawinehonden, Honden als helden

  Honden zijn populaire huisdieren. Maar wist je dat honden ook echte helden kunnen zijn? Sommige honden helpen mensen die blind zijn, of die in een rolstoel zitten. Andere honden helpen mensen die heel verlegen zijn. Of ze redden mensen die na een lawine onder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Chris Bowman boeken
  Chris Bowman - Overleven in een sneeuwstorm, Help!

  Hoe maak je een sneeuwhol? In de serie Help! Overleven in ... lees je over extreme gebeurtenissen in de natuur. In dit boek lees je over sneeuwstormen. Ontdek wat een sneeuwstorm is, waar sneeuwstormen vooral voorkomen en hoe je ze kunt overleven. Met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Chris Bowman boeken
  Chris Bowman - Overleven in een Tornado, Help!

  Wat is een tornado-jager? In de serie Help! Overleven in ... lees je over extreme gebeurtenissen in de natuur. In dit boek lees je over tornado's. Ontdek wat een tornado is, waar tornado's vooral voorkomen en hoe je ze kunt overleven. Met prachtige foto's en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Arthur Conan Doyle boeken
  Arthur Conan Doyle - Wereldverhalen Sherlock Holmes

  Sinds de geheimzinnige verdwijning van haar vader krijgt Mary elk jaar een cadeau: een zeldzame parel. Wie stuurt die parels? En waarom wil hij of zij Mary opeens ontmoeten? Mary roept de hulp in van detective Sherlock Holmes. Wat volgt is een spannende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Kief, de goaltjesdief - Strandvoetbal - dyslexie uitgave

  Remy mag met Daan en zijn familie een dagje mee naar zee. Op het strand gaan de vrienden natuurlijk zo snel mogelijk voetballen. Maar opeens is Daans kleine zusje weg. Terwijl Daan en Remy over het strand lopen om haar te zoeken, zien ze twee jongens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - Het cadeau, Harmen van Straaten, Luxe verpakking met strik. Een prentenboek dat je aan het denken zet.

  Daan heeft alles wat zijn hartje begeert. Toch wil hij dit keer een echt bijzonder cadeau. Zijn ouders weten het inmiddels niet meer. Wanneer is Daan eindelijk tevreden? En nog belangrijker: wat moeten ze nu weer voor hem kopen. Ze gaan naar de speelgoedwinkel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Disney Frozen - De sterrenhemel

  Door met de bijgeleverde zaklamp op de pop-ups in dit boek te schijnen, ontstaan er bijzondere schaduwen. De zaklamp heeft bovendien vijf geluidsknoppen.Gebonden pop-up kartonboek en uitneembare zaklamp. 10 pagina's. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Abbie Dunne boeken
  Abbie Dunne - Krachten, Vertel Maar

  Wat bedoelen we met krachten? Wat is zwaartekracht? Hoe werkt wrijving? Dat staat in dit boek. Met mooie foto's! In deze serie maken jonge kinderen kennis met natuurkunde. Ze ontdekken dat zij elke dag te maken hebben met geluid, licht, elektriciteit, krachten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Abbie Dunne boeken
  Abbie Dunne - Geluid, Vertel Maar

  Wat is geluid? Hoe kun je geluid maken? Hoe kan het dat je geluid hoort? Dat staat in dit boek. Met mooie foto's! In deze serie maken jonge kinderen kennis met natuurkunde. Ze ontdekken dat zij elke dag te maken hebben met geluid, licht, elektriciteit,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Abbie Dunne boeken
  Abbie Dunne - Licht, Vertel Maar

  Wat is licht eigenlijk? Waar komt licht vandaan? En waarom ziet gras er groen uit? Dat staat in dit boek. Met mooie foto's! In deze serie maken jonge kinderen kennis met natuurkunde. Ze ontdekken dat zij elke dag te maken hebben met geluid, licht,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Terry van Driel boeken
  Terry van Driel - Op weg met Op weg met Jozef en Maria

  Jozef en Maria zijn op weg. Op weg naar Bethlehem. In de buik van Maria groeit een heel bijzonder kindje. Jezus is zijn naam. Hij is als brood. Je hebt hem elke dag nodig. (Her-)ontdek de essentie van het geboorteverhaal van Jezus in dit leerrijke boekje voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Rian Visser boeken
  Rian Visser - Samenleesboek veel te vol

  Samenleesboeken Dit boek lees je samen. De jongste lezer leest de zinnen met grote letters, de meer ervaren lezer leest de andere zinnen. Zo kun je samen een boek lezen, ieder op je eigen niveau. Dat is niet alleen heel goed voor de leesontwikkeling, maar ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Carla van Kollenburg boeken
  Carla van Kollenburg - Samenleesboek bel snel 1-1-2

  de rat van tijn heet piep. piep is kwijt. is hij in het huis naast tijn? maar daar woont een boef. een boef met gif! tijn móet op zoek naar piep. ook al is de boef in het huis... Samenleesboeken Dit boek lees je samen. De jongste lezer leest de zinnen met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bianca Mastenbroek boeken
  Bianca Mastenbroek - Samenleesboek Verboden open te maken!

  Gijs ontdekt een kist in een winkel vol schatten. 'Je mag de kist nooit openen,' zegt de man achter de toonbank. Gijs belooft het. Maar thuis doet hij de schatkist toch open. Dat had hij beter niet kunnen doen... Samenleesboeken Dit boek lees je samen. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95