Kinderboeken

 • Paul Shipton boeken
  Paul Shipton - ik vlieg

  een dier met vleugels vliegt. of niet? wie vliegt en wie niet? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Jeanne Willis, Tony Ross boeken
  Jeanne Willis, Tony Ross - Niet alleen maar een boek...

  Een boek is nooit alleen maar een boek. Dit boek is ook een hoed, een tent of zelfs een elfjesvanger - alles wat je maar kunt bedenken. En er is natuurlijk één geweldig voordeel wat alle boeken hebben... (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Lincoln Peirce boeken
  Lincoln Peirce - Niek de Groot en zijn vrienden

  Niek de Groot is terug! Niek de Groot en zijn vrienden is een supergrappige bundel strips van Lincoln Peirce. Volledig in kleur en met coole poster. Niek vindt zichzelf geweldig, maar denken zijn vrienden daar ook zo over? Met dit boek rol je 224 pagina’s… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gena Showalter boeken
  Gena Showalter - Zombie Party

  The White Rabbit Chronicles - deel 4 In liefde en oorlog is alles geoorloofd Alice en haar vrienden dachten dat ze de strijd tegen Anima Industries hadden gewonnen. Ze dachten dat er een einde was gekomen aan de experimenten met zombies, waarmee het bedrijf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Monique van Benschop boeken
  Monique van Benschop - De avonturen van Lily, Lars en Lola

  Lily en Lars krijgen een nieuw meisje in de klas. Ze heet Catalina en komt uit Spanje. Het meisje wordt al snel gepest en om te laten zien dat Spanje super leuk is, organiseren ze een echte Spaanse dag op school met tapas, flamencodansers en nog veel meer! (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Barbara Scholten boeken
  Barbara Scholten - De woonbootbende

  Elf grappige verhalen over Roef en de woonbootbende, voor kinderen vanaf 8 jaar.Roef woont met zijn familie op een woonboot in de stad. Zijn zus Wies is de sportiefste thuis en zijn kleine zusje IJf de vrolijkste. En Roef? Hij is volgens zijn ouders de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Loïs Naomi Bruessing boeken
  Loïs Naomi Bruessing - Dus ik ben een brus?!

  Een broertje met ander gedrag dan andere kinderen is niet altijd gemakkelijk. Noor is een gewone puber. Ze gaat naar de eerste klas van de middelbare school. Haar beste vriendin Hiba, zit bij haar in de klas. Alles lijkt normaal, zoals bij ieder ander meisje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nick Gordon boeken
  Nick Gordon - Stuntman M/V

  In de serie Waanzinnig werk lees je over stoere beroepen! In dit boek lees je over stuntmensen. Ontdek hoe ze gevaarlijke achtervolgingen uitvoeren, vechtscènes doen of stunten met vuur. Met veel actiefoto’s en interessante weetjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nick Gordon boeken
  Nick Gordon - Bomexpert

  In de serie Waanzinnig werk lees je over stoere beroepen! In dit boek lees je over bomexperts. Ontdek hoe ze bommen ontmantelen of veilig laten ontploffen en welke kleding ze dan dragen. Met veel actiefoto’s en interessante weetjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Chris Bowman boeken
  Chris Bowman - Agent bij de dierenpolitie

  In de serie Waanzinnig werk lees je over stoere beroepen! In dit boek lees je over agenten die bij de dierenpolitie werken. Ontdek hoe ze dieren in nood helpen of gevaarlijke dieren vangen en welke hulpmiddelen ze daarbij gebruiken. Met veel actiefoto’s en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sander Meij boeken
  Sander Meij - Bennie Tak aan de wandel

  Ontmoet de enige wandelende tak ter wereld die niet kan stilzitten! De Takkies, een onaagepaste familie wandelende takken, leven in onmin met de buurt. Vader Tak probeert de hele tijd net zo stil als een echte tak te zitten en moeder Tak vult haar dagen het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Kareem Verbakel boeken
  Kareem Verbakel - Kijk mij bewegen - Volg het spoor

  Deze prachtige viltboeken ontbreken niets aan spannende kleuraccenten. Poes heeft een mooie krulstaart, beer een zachte buik en egeltje heel veel stekeltjes. Kinderen kunnen met hun vinger de sporen volgen en ontdekken hoe leuk de dieren zijn. Twee speelse,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Bethany Olson boeken
  Bethany Olson - Hert

  Baby-dieren is een serie over pasgeboren dieren. Huisdieren, dieren op de boerderij, dieren in het bos en wilde dieren. Om voor te lezen aan kleuters, om zelf te lezen en om steeds weer te genieten van de prachtige foto's. In dit boek lees je over baby-herten! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Megan Borgert-Spaniol boeken
  Megan Borgert-Spaniol - Vos

  Baby-dieren is een serie over pasgeboren dieren. Huisdieren, dieren op de boerderij, dieren in het bos en wilde dieren. Om voor te lezen aan kleuters, om zelf te lezen en om steeds weer te genieten van de prachtige foto's. In dit boek lees je over baby-vossen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Megan Borgert-Spaniol boeken
  Megan Borgert-Spaniol - Egel

  Baby-dieren is een serie over pasgeboren dieren. Huisdieren, dieren op de boerderij, dieren in het bos en wilde dieren. Om voor te lezen aan kleuters, om zelf te lezen en om steeds weer te genieten van de prachtige foto's. In dit boek lees je over baby-egels! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Christina Leaf boeken
  Christina Leaf - Uil

  Baby-dieren is een serie over pasgeboren dieren. Huisdieren, dieren op de boerderij, dieren in het bos en wilde dieren. Om voor te lezen aan kleuters, om zelf te lezen en om steeds weer te genieten van de prachtige foto's. In dit boek lees je over baby-uilen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Thomas Adamson boeken
  Thomas Adamson - Schepen

  Welke soorten schepen zijn er? Wat vervoeren ze? Hoe komen ze vooruit in het water? Dit en nog veel meer ontdek je in Schepen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Thomas Adamson boeken
  Thomas Adamson - Vliegtuigen

  Welke soorten vliegtuigen zijn er? Hoe landt een watervliegtuig? Wat is een landingsgestel? Dit en nog veel meer ontdek je in Vliegtuigen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Emily Rose Oachs boeken
  Emily Rose Oachs - Tractors

  Wat doet een boer met zijn tractor? Wat is een ploeg? Hoe sterk is een tractor? Dit en nog veel meer ontdek je in Tractors. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Chris Brown boeken
  Chris Brown - Treinen

  Hoe hard rijdt de snelste trein ter wereld? Wat doet de machinist? Welke soorten treinen zijn er? Dit en nog veel meer ontdek je in Treinen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Angela Royston boeken
  Angela Royston - Tegen misdaad

  In dit boek lees je hoe wetenschappers bewijsmateriaal verzamelen na een misdrijf. Ze onderzoeken moordwapens, bloedsporen en databanken. Vinden ze genoeg bewijs om een crimineel achter de tralies te krijgen? En kunnen ze ook misdaden voorkómen?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Julia Donaldson boeken
  Julia Donaldson - Het kind van de Gruffalo

  Extra mooie kartonuitvoering waar zelfs monsters hun tanden in kunnen zetten. Het kind van de Gruffalo gaat op zoek naar de Grote Gevaarlijke Muis. Haar vader heeft verteld hoe dat monster eruitziet: hij heeft vurige ogen, een lange geschubde staart en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • - - boeken
  - - - Transport encyclopedie voor kinderen

  Een verrassend boek over de ongelooflijke wereld van het transport. • Meer dan 500 afbeeldingen in kleur • Een royaal geïllustreerd voertuigoverzicht • Over auto’s, vrachtwagens, fietsen, boten, schepen, treinen, trams, vliegtuigen, zweefvliegtuigen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Julia Donaldson boeken
  Julia Donaldson - De Gruffalo

  Extra mooie kartonuitvoering waar zelfs monsters hun tanden in kunnen zetten. Een gruffalo? Wat is dat voor een beest? Vos, Uil en Slang hebben nog nooit van hem gehoord. Alleen Muis weet precies hoe hij eruitziet. Maar dat hij er echt eentje zou tegenkomen -… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Een rondje Diergaarde Blijdorp

  Een kartonboekje dat je meeneemt door de Rotterdamse dierentuin.Een rondje Diergaarde Blijdorp:Een leuk en leerzaam peuterboekjeNa het succesvolle peuterboekje Een rondje Rotterdam van Ckoe is er nu ook Een rondje Diergaarde Blijdorp verschenen: het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95