Kinderboeken

 • Trees Middelkoop boeken
  Trees Middelkoop - Streepje

  DIT BOEKJE VERTELT OVER ZEBRA BABY. ZE KRIJGT VRIENDJES MAAR DIE GAAN OOK WEER WEG. DAAR IS ZE ERG VERDRIETIG OVER. TOCH KOMT ALLES WEER GOED. VEEL LEESPLEZIER BIJ DE DRIE VERHAALTJES VAN STREEPJE. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen

  Winnaar Nederlandse Kinderjury 2018Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige nieuwe boomhut van 78 verdiepingen! Ze hebben er 13 verdiepingen bijgebouwd, waaronder een carwash, een combineermachine, een krabbelatorium, een stadion voor ALLE SOORTEN… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen

  Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige, nóg grotere boomhut! Draai rondjes in de krachtigste draaikolk ter wereld, maak een reisje met een onderzeebootbroodje, spoel aan op een onbewoond eiland, kom lekker in een reuzenspinnenweb hangen, stap de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Arend van Dam boeken
  Arend van Dam - Iemand in het bijzonder

  Een nieuwe verhalenbundel van meesterverteller Arend van Dam! In Iemand in het bijzonder neemt Arend van Dam zijn lezers mee op een reis door de tijd, langs een selectie vrouwen die ieder op hun eigen manier een stempel op de Nederlandse geschiedenis hebben… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Pieter Feller boeken
  Pieter Feller - Kolletje & Dirk - Samen op reis

  Speciaal voor de Kinderboekenweek 2019 verschijnt Kolletje & Dirk – Samen op reis van Pieter Feller en Natascha Stenvert. Dit boek bevat vier nieuwe verhalen over de leukste kleuters van Nederland en wordt geleverd met een reisspel voor onderweg. Kolletje en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Marja Baseler, Annemarie van den Brink boeken
  Marja Baseler, Annemarie van den Brink - Het Hersenhotel

  Na het succesvolle Pretpark de Poepfabriek over je darmen is er nu Het Hersenhotel. In dit boek nemen auteurs Marja Baseler en Annemarie van den Brink je mee op reis naar de binnenkant van je hoofd en ontdek je wat jouw talenten zijn. Met paginagrote… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Steven Butler boeken
  Steven Butler - Het niets aan de hotel. Hier zijn geen yeti's!

  Het leukste hotel krijgt ijskoude gasten… Welkom terug in Het niets aan de hand hotel, waar raar juist normaal is voor Frankie Banister en zijn ouders. Nadat de piepkleine koboldprins Krokbah vorige zomer het hele hotel op zijn kop zette, kijken Frankie en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Chiara Cioni, Jacopo Olivieri, Rosalba Troiano boeken
  Chiara Cioni, Jacopo Olivieri, Rosalba Troiano - 20 Bijzondere knappe koppen die de Wereld hebben veranderd

  20 bijzondere verhalen over mensen met grote idealen, een supertalent en veel doorzettingsvermogen die de beste denkers van deze wereld werden! De verhalen in dit boek vertellen over het leven van bijzondere mensen, geniale denkers die met hun ideeën en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Hans Heringa boeken
  Hans Heringa - Ga mee naar Boompjesdorp!

  In Boompjesdorp is altijd wat te doen!Vertel uw (klein)kind over de belevenissen van de mensen, dieren én dingen in dit schattige plaatsje aan zee.Hun avonturen zijn spannend, raar, grappig, maar ook serieus! Het boekje bevat 58 pagina's (waarvan 10 met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hans Mijnders boeken
  Hans Mijnders - Jij bent mijn vader niet!

  Eindelijk is het zo ver! Ze gaan naar Parijs. Maar de vakantie wordt niet zoals Thijs (16) het zich heeft voorgesteld. Hij kan totaal niet opschieten met de nieuwe man van zijn moeder. Gelukkig is Annekim (15) er ook bij, de dochter van zijn nieuwe vader. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,90
 • Vriendinnenboek voor besties

  Wat dacht je toen je mij voor het eerst zag? Welke items mogen niet ontbreken op onze #bestfriendsbucketlist? Kies je voor avontuur of shoppen? Instagram of Snapchat? Sneeuwpret of winterslaap? Met maar liefst acht pagina’s om in te vullen, krijg je elke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Sue Pickford boeken
  Sue Pickford - Bedtijd voor Jacob

  Gebruik mindfulness om kinderen rustig te krijgen vlak voor ze naar bed gaan. Het is bedtijd voor Jacob. Hij moet zijn pyjama aan en zijn tanden poetsen. Maar hij wil niet! Al is hij best moe, hij wil nog allerlei leuke dingen doen. Mama vraagt tante Lilian om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Gemma Geurts boeken
  Gemma Geurts - Sophie en de drakentranen

  jeugdboek, draken, fantasie, gillen, vriendschap, familie, verdriet, rouwverwerking, vakantie, met illustraties, Nederlands, van eigen bodem Een grappig, spannend en tegelijk gevoelig verhaal over een meisje dat op zoek is naar vriendschap en een luisterend… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Kampioenswedstrijd

  jeugdboek, serie, sport, voetbal, Kief de goaltjesdief, met illustraties, Nederlands, van eigen bodem Het vijftiende verhaal over Kief de goaltjesdief en zijn vrienden is spannender dan ooit. Om de waarheid te achterhalen moet Daan minder voorzichtig zijn dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Pavla Hanackova boeken
  Pavla Hanackova - Getallen speuren

  Ken jij de getallen al? Hoeveel apen zie je? Met dit interactief boekje ontdek je de getallen van 1 tot 6. Draai de wieltjes en tel alle muizen en hun dierenvriendjes. Dankzij de vrolijke illustraties en een draaimechanisme op elke pagina was getallen leren… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Khalid Boudou boeken
  Khalid Boudou - Pizzamaffia slaat door

  Vijf jaar na de pizzaoorlog uit Pizzamaffia runt Haas zelf de succesvolle pizzeria Melodia. Na de dood van zijn vader leidt hij een rustig leventje. Maar als snel brengt Haas' nieuwe superstagiairHero - trotse vmbo'er en slipperdragende lachgasjunk - weer wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sophie Dahl boeken
  Sophie Dahl - Madame Badobedah

  Mabel woont in Hotel Zeemeermin – de BESTE plek om te wonen als je een avonturier bent. Er zijn kamers om te onderzoeken en gasten om te bespioneren. En wanneer Madame Badobedah komt logeren, dan zijn er heel veel geheimen om te ontdekken... Mabel woont… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Annette Mierswa boeken
  Annette Mierswa - Instagirl

  Instagirl is een meeslepende en actuele jeugdroman van bekroond auteur Annette Mierswa. Hoe ver ga jij om meer volgers en likes te krijgen op Instagram? Wie zijn je ware vrienden? Een onvergetelijk verhaal voor lezers vanaf 12 jaar.Isi’s nieuwe klasgenoot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Johan Fretz boeken
  Johan Fretz - Onder de paramariboom

  Hertaling van 'Onder de paramariboom' Johan Fretz (1985) is schrijver, theatermaker en columnist. Voor Onder de paramariboom kreeg hij de Boekhandelsprijs 2019. Johannes heeft een Nederlandse vader en een Surinaamse moeder. Hij voelt zich Hollands, al zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Geluiden in de Jungle

  * Geluidsboekje met aantrekkelijke illustraties en opwindende geluiden van de jungle die je hoort als je op de bladzijde drukt: brullende tijgers, trompetterende olifanten, krijsende papegaaien en nog veel meer.* Ook met gestanste bladzijden en doorkijkjes,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Dodie Smith boeken
  Dodie Smith - De 101 Dalmatiërs

  Er waren eens twee dalmatiërs, ze heetten Pongo en Perdita. Ze woonden in een groot huis in Londen samen met Anita en Roger Radcliff. 'Lieve Pongo,' zei Perdita op een dag, 'we krijgen een kleintje!'. Maar Perdita kreeg niet één pup, of twee... of drie...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Ruth Brown boeken
  Ruth Brown - Kunst met katten

  Als Tom met zijn oma naar het museum gaat, glipt hij een zijkamertje in en komt in een heel bijzondere tentoonstelling terecht... Geïnspireerd door beroemde kunstenaars creëerde Ruth Brown op speelse en humoristische wijze haar eigen meesterwerken. In een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rocio Bonilla boeken
  Rocio Bonilla - De boekenberg

  Lucas wist het zeker. Hij was geboren om te vliegen. Hij keek naar de vliegtuigen in de lucht, probeerde allerlei soorten vleugels te maken en vroeg zelfs aan de Kerstman of hij hem niet kon laten vliegen! Maar niets werkte… Tot zijn moeder hem op een dag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Ckoe boeken
  Ckoe - Dwars door Rotterdam

  De stad is om mee te spelen! Spot de duiven, tel de trams en de hijskranen. Een uitklapboekje om samen te bekijken, te ontdekken en om mee te spelen. Dus pak je auto's, treinbaan of je dieren en speel je grootste avonturen met de stad of de haven als… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Dirk Nielandt boeken
  Dirk Nielandt - Dievenschool

  Dievenschool is een spannende serie voor kinderen van 7-9 jaar op AVI M4. Dit is het eerste boek uit de serie. Rolf moet van zijn ouders stelen. Ze sturen hem naar de Dievenschool om het vak goed te leren. Maar dat wil Rolf helemaal niet. Hij wil liever leren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50