Kinderboeken

 • Sophy Henn boeken
  Sophy Henn - Feesten & Beesten

  Oma Knetter is terug en iedereen zal dat weten! In dit tweede deel van de knettergrappige serie laat Oma Knetter zich weer van haar baldadigste kant zien en neemt je mee op haar meest ondeugende avonturen. In deze oma schuilt namelijk nog veel meer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Elo boeken
  Elo - Goed verstopt rondom ons

  Wilde dieren wonen niet alleen maar in de natuur. Je vindt er ook heel wat rondom ons; achter een vuilnisbak op straat, in een park in de stad of gewoon in je achtertuin. Kijk goed om je heen, hef de luikjes op en laat de dieren tevoorschijn komen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Marcel Van Schaik boeken
  Marcel Van Schaik - Joppe - De Vergeten Vallei - Deel 3

  Het is inmiddels winter en Bast is spoorloos. Hij kwam niet terug uit de Vergeten Vallei. Het is nu aan Maandauw, Bess én Joppe om hem te vinden. Ze krijgen hierbij hulp van een etterbak, een blije Barbie én een Z.E.E.R. Cadet in opleiding. Maar als twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Anke Kranendonk boeken
  Anke Kranendonk - Lynn 3.0 - dyslexie uitgave

  Lynn heeft vakantie - maar het is allesbehalve de zomervakantie waar ze op had gehoopt.Hun huis wordt verbouwd, dus de familie blijft thuis. En haar Grote Liefde, Joeri, is mijlenver weg, ergens waar hij geen bereik heeft met zijn mobiele telefoon. Wanneer de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Pijnstillers - dyslexie uitgave

  Casper doet een paar stappen naar voren. Het klamme zweet staat in zijn handen. Even heeft hij het gevoel dat hij droomt en straks in zijn bed wakker wordt. Hij heeft zich het laatste halfjaar zo vaak voorgesteld hoe het zou zijn als hij bij zijn vader voor de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • E.B. White boeken
  E.B. White - Charlotte's web - dyslexie uitgave

  Dit verhaal gaat over het meisje Veerle, dat de dieren kan verstaan. Zij is dol op een biggetje dat Wilbur heet. Wilburs beste vriendin is Charlotte A. Cavatica, een beeldschone grote grijze spin, die bij hem in de schuur woont. Ze hebben een heerlijk leven,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Is liefde besmettelijk? - dyslexie uitgave

  Mijn naam is Isabella Strombolov (volgens mijn paspoort) of Isa (volgens mijn vrienden) of Izzylove (volgens iedereen die mijn dagboek op internet leest). De eerste elf en een half jaar van mijn leven waren helemaal perfect. Nou ja, misschien niet perfect,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - De redding - dyslexie uitgave

  De geschiedenis van de vijf kinderen Daelheym in het prachtige familieonderkomen Het Boshuis begint in het eerste deel Eendagsbloemen, waarin Kyra als oudste dochter heel wat te stellen heeft met haar broer en zusjes. Toch vindt ze ook tijd voor de liefde...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - Naar het noorden

  Het is oorlog, het is winter en er is in de grote steden nauwelijks nog te eten. Jaap, Nel en Kleine Kees vertrekken per binnenschip met een grote groep ondervoede 'bleekneusjes' naar het platte­land in het noorden waar nog wel voldoende voedsel is. Jaap… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Mariëlle van Woudenberg boeken
  Mariëlle van Woudenberg - De Vis

  Vis Karel krijgt voor zijn 12e verjaardag een computerspel. Hij vindt het een geweldig cadeau en doet niets anders meer dan met dit spelen. Zijn ouders zijn radeloos omdat zij geen contact met hun zoon krijgen en besluiten advies te vragen bij de heer inktvis.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Mariëlle van Woudenberg boeken
  Mariëlle van Woudenberg - De vis

  Vis Karel krijgt voor zijn 12e verjaardag een computerspel. Hij vindt het een geweldig cadeau en doet niets anders meer dan met dit spelen. Zijn ouders zijn radeloos omdat zij geen contact met hun zoon krijgen en besluiten advies te vragen bij de heer inktvis.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Kelly McKain boeken
  Kelly McKain - Het dagboek van Mila

  Ik ben pas aangekomen op het ponykamp en ik heb er superveel zin in! Het wordt vast een fantastische week en ik kan niet wachten om in mijn dagboek te schrijven. Mama en papa zijn altijd zo druk bezig met mijn kleine broertje dat ze me al lang niet meer hebben… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Leen Van Durme boeken
  Leen Van Durme - Aapje rijdt

  Een vrolijk boekje met flapjes over een rijdend aapje. Voor peuters vanaf 12 maanden, met het dagelijks leven van het kind als thema. Aapje en zijn knuffeltje hebben er zin in. Vandaag gaan ze rijden! Alle voertuigen van Aapje komen voorbij tijdens een dag vol… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Elle Lepoutre boeken
  Elle Lepoutre - Eilandgekte

  Kun je gekte genezen? Keila gaat het proberen in dit bizarre boek over treinconducteur Blauwe Man die na een ongeluk volledig de kluts kwijt is. Natuurlijk krijgt Keila hulp van haar beste vriend Jon. Wat is de oplossing? Verhalen voorlezen, zoals de Vorstin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Carlo Peeters boeken
  Carlo Peeters - Het snavelmasker

  Stan woont tijdelijk bij zijn grootouders in een groot, mooi en vrijstaand huis. Op een avond worden er tientallen tomaten tegen het raam aan gegooid. Stan schrikt zich rot. Vier onbekende jongens rennen lachend weg. ‘Gewoon een kwajongensstreek,’ wordt er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - Niet niezen, Brian!

  Bekend van TV! elke ochtend bij NPO Zappelin (NL) en Ketnet (Vlaanderen) Brian is ziek en wil terug naar bed, maar juf Emilie is ervan overtuigd dat een kopje van haar speciale warme citroendrank hem snel zal genezen. Ga je mee op reis met de Zootram? In de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - Flora’s telefoon

  Bekend van TV! elke ochtend bij NPO Zappelin (NL) en Ketnet (Vlaanderen) Amy laat Flora’s nieuwe telefoon in het water vallen en duikt hem achterna. Flora is ontroostbaar. Als Amy niet meer naar boven komt verandert Ziggy de tram in een duikboot om haar te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Baby's eerste puzzelboek

  Speels puzzelboek met 5 grote puzzelstukken, ideaal voor kleine handjes.Wat is er gezelliger dan spelen? Samen spelen! Met Baby's eerste puzzelboek leggen kindjes samen met hun beste vriendjes Woezel, Pip en Buurpoes vijf platen. Een verhalend en toegankelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • De Bumbabus

  Bumba moet op de kleintjes letten deze vakantie en heeft elke dag wel iets leuks gepland. Stap je ook in? (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Dag juf

  Wat is Bumba blij! Samen met zijn vriendjes gaat hij naar school. Maar waarom is Poppa bang? En waarom kijkt Bumbalu zo sip? Grappig flapboekje rond herkenbare gevoelens als bang-blij-boos. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Michael Reefs boeken
  Michael Reefs - Het grote Bieb-bende doeboek!

  Ken je de boeken van de Bieb-bende al? Nee? Dan kun je maar beter snel beginnen bij deel 1. Maar ook als je de boeken niet kent, is dit grote doeboek ideaal voor jou! Ga aan de slag met uitdagende puzzels, los raadsels op, lees exclusieve interviews en doe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ruth Verstraeten boeken
  Ruth Verstraeten - De kindervleesfabriek

  Zijn naam is Korneel. Korneel-ik-eet-niet-veel. Alles wat moeder hem voorzet smaakt én ruikt naar vuilnisbelt. Moeder is stilaan radeloos. Ze dreigt ermee Korneel weg te sturen... naar de kindervleesfabriek! Daar komen elke dag postpakketten aan, met kindjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Jill Schirnhofer boeken
  Jill Schirnhofer - Kleur in met Jill

  In de haar zo kenmerkende stijl heeft Jill 25 prachtige fashiontekeningen samengesteld om in te kleuren. Voor iedere jonge fashionista dé gelegenheid om zelf te toveren met outfits en kleurcombinaties. Laat je inspireren en durf te combineren! Kleur in met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Corien Oranje boeken
  Corien Oranje - Dikke juf Fiep

  De Dikke juf Fiep bevat vier spannende verhalen die eerder in boekvorm verschenen zijn, maar al jaren niet meer te krijgen waren. Met twee verhalen op M3-niveau en twee op E3-niveau is deze verhalenbundel heel geschikt voor beginnende lezers die van grapjes en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Elle van Lieshout boeken
  Elle van Lieshout - hoe ga ik op reis?

  Wil jouw kleuter al zelf lezen? Dat kan in dit leuke samenleesboek over op reis gaan per auto, vliegtuig of boot. De rechterpagina’s van dit boek zijn woordpagina's die je kleuter zelf leest. De linkerpagina's zijn voorleespagina's. In dit boek oefent je… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50