Kinderboeken

 • Milja Praagman boeken
  Milja Praagman - Wat ik mooi vind

  - Hartverwarmend prentenboek over je tijd nemen om ergens rustig over na te denken en over de verrassende gedachten die hieruit ontstaan - Zet aan om zelf na te denken over schoonheid Max denkt na over wat hij mooi vindt. Hij neemt zijn tijd en komt tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Riet Wille boeken
  Riet Wille - Een toren dozen

  - Een poëtisch raadselboek voor kleuters - Perfect inzetbaar in het onderwijs, maar ook heerlijk om samen thuis te lezen en te raden Raad jij wat er in elke doos verstopt zit? Riet Wille staat bekend om haar speelse versjes voor kleuters. In dit nieuwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Yoeri Slegers boeken
  Yoeri Slegers - Krokodil op weg naar beter

  - Prentenboek over vluchtelingen en migratie - Over vooroordelen en vriendschap - Kleurrijke illustraties boordevol details Warm verhaal over vluchten en het belang van ergens welkom te zijn. Krokodil is op weg. Hij is moe en bang. Thuis was het niet veilig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Mylo Freeman boeken
  Mylo Freeman - Prinses Arabella in het museum

  - Populaire reeks over de eigenwijze prinses Arabella - Het twaalfde prentenboek over de avonturen van Arabella - Met poster waarop de kunstenaars geportretteerd zijn Dit prentenboek toont dat ook kleuters van kunst kunnen genieten. Prinses Arabella en haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Renée Watson boeken
  Renée Watson - Stukjes van mezelf

  Jade weet dat als ze ooit succesvol wil worden, ze weg moet uit de buurt waar ze is opgegroeid. Haar moeder zegt dat ze iedere kans moet grijpen die ze krijgt. Ze heeft een beurs gekregen voor een witte privéschool en krijgt zelfs extra bijles op zaterdagen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - Kom je mee?

  Een boek vol herkenning, speciaal voor de vele kinderen die zich in de situatie bevinden van ouders die gaan scheiden of gescheiden zijn.Als Nesta zijn A-diploma haalt, krijgt hij een mooie grote ingelijste foto van zijn goede vriend de kat Bardo. Voor op zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Eira Reeves boeken
  Eira Reeves - Bijbel voor elke dag

  In Bijbel voor elke dag worden 365 bijbelverhalen op een eenvoudige, aansprekende manier verteld – van de schepping tot aan de belofte dat Jezus terug zal komen. Geschikt om elke dag met je gezin te lezen. Na ieder verhaal staan vragen om samen over door te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Ashley Spires boeken
  Ashley Spires - The most magnificent thing

  Julia heeft een prachtig plan. Samen met haar hond gaat ze het ALLERMOOISTE DING maken dat er ooit gemaakt is!Ze weet precies hoe het eruit gaat zien. Ze weet precies hoe het werkt. Hartstikke makkelijk dus. Of toch niet? (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Maud Wilms boeken
  Maud Wilms - Len en zijn broer

  Len is zeven jaar. Zijn broer is al negen, maar lijkt soms nog wel een peuter. Hij kan nog niet eens zelf de rits van zijn jas dichtmaken. En soms wordt hij ineens heel erg boos. Langzaam leert Len anders naar zijn broer te kijken. Dan vindt Len een kleine… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Anaïd Haen, Django Mathijsen boeken
  Anaïd Haen, Django Mathijsen - Hersenhack

  Koen wil maar één ding: een groot gitarist worden. Hij oefent elk vrij uurtje en laat zich door niets tegenhouden. Niet door zijn epilepsie, niet door de pestkoppen in de klas. Zelfs niet door zijn vader, die vindt dat hij zijn tijd verspilt. Als hij een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ben Hubbard boeken
  Ben Hubbard - Ruimterace

  Verken nu zelf de ruimte met dit boek en de Augmented Reality-app!Amerika en Rusland waren jarenlang bezig met een ruimterace: welk land zou als eerste een mens naar de ruimte sturen? En wie zou als eerste een man op de maan krijgen? Lees alles over deze race,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Andrew McDonald boeken
  Andrew McDonald - Echte Duiven verslinden gevaar

  De Echte Duiven zijn niet zomaar een superstoer team dat boeven vangt, maar ze zijn ook Echte Vrienden! Maar vreemde gebeurtenissen stellen hun vriendschap dusdanig op de proef…De Echte Duiven zijn terug en er zijn weer genoeg misdaden om op te lossen! De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Arend van Dam boeken
  Arend van Dam - Met opa op avontuur

  Vrolijk prentenboek waarin fantasie de hoofdrol speelt, en dat de bijzondere relatie tussen grootouders en kleinkinderen onderstreept.Opa is toe aan een middagdutje, maar Bram wil liever avonturen beleven. Gelukkig weet opa nog wel een ver land op zolder waar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Arend van Dam boeken
  Arend van Dam - Opschieten, oma!

  Vrolijk en humoristisch prentenboek dat de bijzondere relatie tussen grootouders en kleinkinderen onderstreept, met als thema: geduld.Oma brengt Loes naar school. Maar waar is haar rugzak? En haar broodtrommel? Heeft ze haar gymkleren wel? En haar boek van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marike Goslinga boeken
  Marike Goslinga - Geheimen passen niet in een verhuisdoos

  Gevoelige, indringende jeugdroman over misbruik. Vanaf 11 jaar.Wat als... ik het gewoon zou zeggen? Papa, mama en Jesse, ik roep iedereen bij elkaar, met z’n allen rond de tafel. Ik zie mezelf zitten in de nieuwe woonkamer. Ik hoor mijn eigen ademhaling,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sagma Francis, Lisk Feng boeken
  Sagma Francis, Lisk Feng - Everest

  Dit ongelooflijke mooie en prachtig geïllustreerde boek vertelt het verhaal van een magische plek, de hoogste plek ter wereld, de ultieme uitdaging voor bergbeklimmers, de woonplaats van Sagarmatha, de Godin van de Hemel...Hoe meet je een berg? En hoe word je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Micol Ostow boeken
  Micol Ostow - Riverdale - Hoe het allemaal begon

  Onthullende prequel bij razend populaire Netflix-serie RiverdaleDeze prequel laat zien hoe het leven van de vrienden eruitzag voor seizoen 1 van de televisieserie Riverdale. Het geeft antwoorden op je meest prangende vragen: Wat veroorzaakte de spanning tussen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Gravity Falls Dippers & Mabels gids vol Grote Geheimen en non-stop LOL!

  Dippers & Mabels gids vol Grote Geheimen en non-stop LOL!Dipper Pines en Mabel geven tips en trucs om te overleven in Gravity Falls, een dorp vol geheimen, spoken en vreemde mensen. Leer hoe je geheime codes kraakt! En vecht tegen een spook. Ben jij dapper… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Big Hero 6

  San Fransokyo is een stad, ver weg. Daar woont een wonderkind: Hiro. Op school leert Hiro veel over robots. Zoveel dat hij ze zelf kan maken. Met die robots kan hij vechten. Dat is maar goed ook, want op een dag is de stad in gevaar. Dat gevaar heeft een naam:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Kevin Brooks boeken
  Kevin Brooks - Hondenjong

  Jeet groeit op te midden van een roedel wilde honden. Als hij na een mislukte roofoverval in een besloten gemeenschap terechtkomt, vermenselijkt hij. Het dorp wordt bedreigd door een vijandige clan en Jeet moet zich opmaken voor een beslissende strijd, hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jim Bakkum, Kirsten Michel boeken
  Jim Bakkum, Kirsten Michel - Dadoe - uitdeelboekjes

  2x5 uitdeelboekjes. Ideaal uitdeel speelgoed om te trakteren op een feestje, op school of op de crèche.DIDI'S DROOMFEEST Didi viert haar verjaardag in Wolkenland! De tafel is versierd met roze glitter, er zijn cupcakes en een eenhoorntaart en overal hangen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Patrice Lawrence boeken
  Patrice Lawrence - Orangeboy

  Niet cool genoeg, niet slim genoeg, niet street boy genoeg om op te vallen. Ik was de jongen waar mensen dwars doorheen keken. Maar nu niet meer. Niet sinds Mr. Orange.De 16-jarige Marlon heeft zijn moeder beloofd dat hij nooit het gangsterleven in zal gaan,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Thysa Zevenbergen, Ru de Groen boeken
  Thysa Zevenbergen, Ru de Groen - Kleine Vos op zoek naar Overal en Nergens

  Kleine Vos Op zoek naar Overal en Nergens Thysa Zevenbergen en Ru de Groen Prentenboeken en mooie verhalen in overvloed en toch duikt er iedere keer weer een pareltje op. Illustrator Thysa Zevenbergen snijdt de beelden uit het papier, met de leegte bouwt zij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Samira Ahmed boeken
  Samira Ahmed - Ingesloten

  'Ik leef niet meer volgens een kalender, ik kijk niet meer naar data. Er is alleen toen en nu. Er is alleen wat we ooit waren, en wat we geworden zijn.’ De zeventienjarige Layla Amin en haar ouders worden ’s avonds overvallen door een militaire eenheid die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Tingue Dongelmans boeken
  Tingue Dongelmans - Pol de piratenmuis

  Pol heeft een lui oog, daarom moet ze een ooglapje voor haar andere oog. Maar dat is juist stoer, want piraten hebben dat ook, zegt papa. Ze zijn net verhuisd vanuit de stad, om veldmuizen te worden, maar Pol was veel liever in de stad gebleven bij haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99