Kinderboeken

 • Selma Noort boeken
  Selma Noort - Een heel jaar voorlezen!

  Noor en haar broertje Roel boffen. Mama kan prachtig vertellen, papa speelt mee en oma gaat werken op de kinderboerderij! Van babygeitjes een flesje melk geven tot piratenpret aan zee, storm in het bos, muizenhagelslag en een koekjesdief, pieten in de gymzaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Inge Bergh boeken
  Inge Bergh - Help! Ik was op TV!

  Origineel leesboek met veel vaart. Over mediawijsheid en sociale media. Een grappig en spannend verhaal over de macht van de televisie. Vanaf 9 jaar. Janne morst bij het ontbijt melk over haar pyjama. Net wanneer ze haar natte kledij heeft uitgetrokken, gaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Hanna Holwerda boeken
  Hanna Holwerda - Knetteren en knallen

  In dit proefjesboek ontdekken kinderen dat spannende, spetterende en schuimende proefjes goed samen kunnen gaan met serieus de Bijbel lezen en uitleggen wat het goede nieuws van Jezus betekent. Het boek nodigt volwassenen en kinderen uit om samen op avontuur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marloes Morshuis boeken
  Marloes Morshuis - De schaduwen van Radovar

  Jona woont met haar familie in Sterrenlicht: een van de enorme flats in Radovar. De inwoners van deze grijze stad zijn in de greep van 'de familiescore'. Wie hard werkt, verdient veel punten en klimt snel op. Maar wie niet in het systeem past, kan diep vallen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen

  ?Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige nieuwe boomhut van 78 verdiepingen! Ze hebben er 13 verdiepingen bijgebouwd, waaronder een carwash, een combineermachine, een krabbelatorium, een stadion voor ALLE SOORTEN BALSPORTEN, Andyland, Terrystad, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Rob Beattie boeken
  Rob Beattie - Uitvinden! Van goed idee naar succesvolle uitvinding

  Jij kunt een echte uitvinder worden! Maar wees gewaarschuwd: uitvinden is keihard werken. Durf je het aan? Met dit boek doorloop je het complete stappenplan, van idee tot verpakking. Je krijgt heel veel inspirerende en praktische tips en je leert over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Vera Van Renterghem boeken
  Vera Van Renterghem - Oscar Cook: Buitengewoon zonderlinge gebeurtenissen

  Dit is geen doodgewoon verhaal van een dertienjarige jongen die in een bejaardenhuis woont en vriendschap sluit met tachtigjarigen. Nee, geloof me, er gebeuren vreemde dingen. Wat moet ik denken van een eeuwenoude vloek en het schoentje van Ko Ai, van blinde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Petra Nouns boeken
  Petra Nouns - Takla Makan

  Ella is een vijftienjarig meisje uit Berlijn. Haar vader vindt het belangrijk dat ze ook met andere culturen in aanraking komt, dus zit ze op een school in Kreuzberg met leerlingen uit allerlei lagen van de bevolking. Ella heeft geleerd goed voor zichzelf op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • 50 weetjes, 50 stickers: natuur

  In dit informatieve stickerboek leer je heel wat boeiende weetjes over de natuur. Wist je dat de grootste boom ter wereld een sequoia is die 83 m hoog is en dat zeesterren eten met hun maag buiten hun lichaam? Bij elk van de 50 weetjes hoort een sticker. Zoek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,50
 • 50 weetjes, 50 stickers: kriebeldiertjes

  In dit informatieve stickerboek leer je heel wat boeiende weetjes over insecten en andere kriebeldiertjes. Wist je dat kakkerlakken een paar weken zonder hoofd kunnen leven dat een bij wel 97 km per dag kan vliegen? Bij elk van de 50 weetjes hoort een sticker.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,50
 • 50 weetjes, 50 stickers: zoogdieren

  In dit informatieve stickerboek leer je heel wat boeiende weetjes over zoogdieren. Wist je dat de hersenen van de potvis gemiddeld 7.8 kg wegen en dat een pasgeboren kangoeroe niet groter is dan 2 cm? Bij elk van de 50 weetjes hoort een sticker. Zoek hem op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,50
 • Nanda Roep boeken
  Nanda Roep - Plaza Patatta Het grote fantastische Plaza Patatta kinderkookboek!

  Kinderen kunnen deze gerechten koken vanaf 7 jaar. Het meeste gaat in de oven en ouders hoeven er niet steeds bij te blijven. Uniek is dat kinderen hiermee echt het avondeten kunnen maken. De handelingen worden stapje voor stapje getoond op gedetailleerde en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Clara Corman boeken
  Clara Corman - Het hele jaar groenten

  Vrolijke kartonboeken met flappen vanaf 2 jaar. Belangrijk thema voor jonge kinderen: seizoensgroenten. Prachtige grafische illustraties in felle kleuren. Speels weetjesboek met flapjes voor de allerkleinsten. Hoe ziet de binnenkant van een artisjok eruit? En… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Stefan Boonen boeken
  Stefan Boonen - Kleine August

  Vrolijk prentenboek over het circus en erkenning krijgen. Met warme illustraties boordevol beweging, kleur en fantasie. Vanaf 4 jaar. Kleine August wil heel graag naar het circus. Maar hij mag niet van Tante Toos en Oom Oberdon. August kan wel huilen, zo boos… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Riet Wille boeken
  Riet Wille - op zoek in een boek

  Een boek waar tekst en beeld ijzersterk met elkaar verweven zijn. Dynamisch kijkboek met eenvoudige woorden, versjes en raadsels voor eerste lezers. Een intercultureel zoekboek voor startende lezers. Vanaf 6 jaar AVI1/AVI-M3. In dit boek volg je de klas van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Mia Nilsson boeken
  Mia Nilsson - Hugo zet de boel op stelten

  Tweede boek over Hugo, een reeks voor beginnende lezers (AVI-M4). Met expressieve illustraties en grappig getekende dieren. Over circus en vriendschap. Vanaf 7 jaar. Krokodil Hugo zet opnieuw het hele bos op stelten! Hugo verveelt zich. Vroeger was hij bij het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Susie Linn boeken
  Susie Linn - Deugniet het stoute schaapshondje

  Deugniet is een hondje dat zijn naam eer aandoet! Als boer Bart met zijn training als schaapshond wil beginnen, heeft Deugniet heel andere plannetjes!Zal Deugniet wel een goede schaapshond worden? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Morag Hood boeken
  Morag Hood - Sophie Johnson: Unicorn Expert

  Sophie Johnson is a completely endearing new picture book character, part of a wonderfully humourous story about a unicorn hiding in plain sight and a little girl (and self-confessed unicorn expert) who is totally oblivious to his presenceAre you a unicorn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • René Noorderveen boeken
  René Noorderveen - Fien & Teun "en de bijzonder bijtjes"

  Hoera, het is lente! Er groeien nieuwe blaadjes aan de bomen en de eerste bloemetjes komen uit de grond. Vandaag is een hele bijzondere dag. Fien en Teun gaan bij opa en oma logeren. Als ze bij oma aankomen, zien ze iet wat ze nog nooit eerder hebben gezien...… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Joke Nijland boeken
  Joke Nijland - Het Fruitorkest

  Appie appel en Bonita banaan hebben genoeg van het geruzie tussen het groente en fruit op de marktkraam. Samen gaan ze op avontuur en ontdekken de kracht van vriendschap en muziek. Een heerlijk en origineel full colour boekje in handzaam formaat met harde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Guy Didelez boeken
  Guy Didelez - Gebroken glimlach

  Kaat is in de wolken: ze heeft net leren chatten en maakt al meteen een vriend, Wannes. Het klikt tussen de twee jongeren en al gauw wil Wannes weten hoe het meisje eruitziet. Kaat is echter te beschaamd om een foto online te zetten. Ze heeft een gespleten lip… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Rindert Kromhout boeken
  Rindert Kromhout - Rampzalige reis van Ellie en Nellie

  De verschrikkelijke tweeling Ellie en Nellie heeft het voorgoed verbruid bij de mensen in het dorp. Daarom gaan de twee meisjes voor altijd weg uit Nederland, naar een land waar niemand hen kent. Samen met hun ouders gaan ze met de boot naar hun oma in Spanje.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Michael Grant boeken
  Michael Grant - De lange weg

  Italië, zomer 1943. De slag in Noord-Afrika was nog maar het begin; er is nog een lange weg te gaan voor Frangie, Rainy en Rio. Het volgende doel van het Amerikaanse leger is Sicilië, en inmiddels weten ze wat het betekent om te vechten, om mensen te zien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jo Claes boeken
  Jo Claes - Niet voor mietjes 2 - Het gevecht met de engel

  Het gevecht met de engel is het tweede deel in de realistische avonturenserie Niet voor mietjes van Jo Claes.Er komen twee nieuwe leerlingen in de klas: Linde en Soetkin, een tweeling, maar complete tegenpolen. Matthias vindt Linde erg aardig. Zijn vriendin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jarvis boeken
  Jarvis - Marcs grote gevaarlijke tanden kartoneditie

  Marc kwam uit een familie vol Buitengewoon Gevaarlijke alligators.Hij joeg iedereen in het oerwoud de stuipen op het lijf.Daar was hij het allerbeste in.Maar dan gebeurt er iets verschrikkelijks: de dieren in de jungle komen achter zijn Grote Geheim.Zal Marc… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95