Kinderboeken

 • Tim Cooke boeken
  Tim Cooke - Landen en nationaliteiten in ontwikkeling

  Het land waarin je woont heeft grenzen, het wordt bestuurd, er gelden regels, je gaat er naar school, je betaalt met geld en alle inwoners hebben bepaalde rechten. Dat vinden we heel gewoon! Toch is het niet altijd zo geweest. Welke gebeurtenissen in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Tim Cooke boeken
  Tim Cooke - Samenleving in ontwikkeling

  Het land waarin je woont heeft grenzen, het wordt bestuurd, er gelden regels, je gaat er naar school, je betaalt met geld en alle inwoners hebben bepaalde rechten. Dat vinden we heel gewoon! Toch is het niet altijd zo geweest. Welke gebeurtenissen in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Karen Kenney boeken
  Karen Kenney - Wat is communisme?

  Wat is communisme precies? Waar was het voor het eerst? Hoe is het om in een communistisch land te leven? En hoe ziet de toekomst eruit voor het communisme? Dat lees je allemaal in dit boek. Je komt ook meer te weten over landen die nu communistisch zijn:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Jeffrey Brown boeken
  Jeffrey Brown - Jedi Academie 2 De Padawan is terug

  Ik dacht dat het volgende jaar op de Jedi Academie een eitje zou zijn, en dat was het ook... In het begin. Ik bouwde een geweldige robot, we hebben een gave excursie naar een ijsplaneet gemaakt en ik wist de buitenaardse kookkunsten van Gammy te ontwijken.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jeffrey Brown boeken
  Jeffrey Brown - Jedi Academie 3 de phantom bullebak

  Niet te geloven dat dit alweer mijn laatste jaar op de Jedi Academie is. Ik heb het nog nooit zo druk gehad. Ik ben druk bezig met het leren vliegen en het wassen van sterrenschepen, een reisje naar de meren van Naboo, studeren voor de labyrint-proef, en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Katherine Applegate boeken
  Katherine Applegate - De Eindeling

  Nadat Byx roedel is vermoord, is zij bang dat ze de enige overgebleven Dariene is. Samen met Khara en Tobbel de wobbyk besluit zij op zoek te gaan naar misschien wel de enige overgebleven roedel.Welkom in het koninkrijk Nedarra. Byx is een Dariene, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sylvia Vanden Heede, Thé Tjong-Khing boeken
  Sylvia Vanden Heede, Thé Tjong-Khing - Vos en Haas - Een boef in het bos

  Ping Wing mist Jak.Jak is ver weg.Dat is maar goed ook!Want Jak is een boef.'Niet waar!' zegt Ping Wing.'Mijn Jak is een stoere piraat.Ooit komt hij terug.Dan neemt hij wraak!' Zou het waar zijn?Komt er weer een boef in het bos? (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Tom Thys boeken
  Tom Thys - De gruweltoren

  Tien kinderen worden uitgekozen om een workshop "griezelverhalen schrijven" te volgen bij Klijf Blaffer, een mysterieuze schrijver die op de bovenste verdieping van een leegstaand flatgebouw woont. Eén van hen is Kaat. Zij is een grote fan van Klijf en droomt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Het raadsel van het zwarte paard

  Volgens een oude legende leeft er in het bos rondom kasteel Rondeel al eeuwenlang een geheimzinnig, zwart spookpaard, Jard en zijn vrienden geloven eerst niet echt in het verhaal, totdat Vincent in het bos wordt aangevallen door een groot, zwart beest. Jard… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Vermist

  Tobias wordt wakker in het ziekenhuis. Hij heeft het auto-ongeluk overleefd waarbij zijn ouders om het leven zijn gekomen. Langzaam keren de beelden terug: Tobias herinnert zich dat ze onderweg waren naar AquaZoo en dat zijn kleine zusje Julia naast hem in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Vermist

  Tobias wordt wakker in het ziekenhuis. Hij heeft het auto-ongeluk overleefd waarbij zijn ouders om het leven zijn gekomen. Langzaam keren de beelden terug: Tobias herinnert zich dat ze onderweg waren naar AquaZoo en dat zijn kleine zusje Julia naast hem in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Gepasseerd

  Het tweede deel van FC De Madonna's, opnieuw een snel en spannend voetbalverhaal. Voor scherpschutters vanaf 10 jaar.Myrthe is trots. Haar elftal van FC De Madonna's is gepromoveerd en bereidt zich voor op het nieuwe seizoen. De meiden vechten voor een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Anne Booth boeken
  Anne Booth - Wolkje

  Lief prentenboek over het weer: over zon en regen, onweer en regenbogen. Maar ook een verhaal over spelen en groeien, en zijn wie je bent!Wolkje drijft vrolijk langs de blauwe hemel, tot groot plezier van de mensen op de grond die steeds andere figuren in hem… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Joe Berger boeken
  Joe Berger - De stinkende waarheid

  Lukt het Lars Leugenaar om te stoppen met liegen? De stinkende waarheid is het tweede boek in de briljante serie van Joe Berger. Lars Leugenaar kreeg in korte tijd veel fans in Nederland! De boeken over Lars zitten vol humor en herkenbaarheid. De vlotte tekst… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Eira Reeves boeken
  Eira Reeves - Bijbel voor elke dag

  In Bijbel voor elke dag worden 365 bijbelverhalen op een eenvoudige, aansprekende manier verteld – van de schepping tot aan de belofte dat Jezus terug zal komen. Geschikt om elke dag met je gezin te lezen. Na ieder verhaal staan vragen om samen over door te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Annie M.G. Schmidt, Fiep Westendorp boeken
  Annie M.G. Schmidt, Fiep Westendorp - Kijk eens wat ik kan

  Stevig kartonboek waarin Jip en Janneke laten zien dat ze al héél veel kunnen, ook al zijn ze nog klein. Schommelen bijvoorbeeld, en tekenen, voetballen en een hoge toren bouwen. Alleen lezen lukt nog niet, maar dan gaan ze gewoon plaatjes kijken. En dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen

  Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige, nóg grotere boomhut! Draai rondjes in de krachtigste draaikolk ter wereld, maak een reisje met een onderzeebootbroodje, spoel aan op een onbewoond eiland, kom lekker in een reuzenspinnenweb hangen, stap de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Kaatje bij de tandarts

  Een eenvoudig en herkenbaar prentenboek over een controlebezoekje aan de tandarts. Voor peuters vanaf 24 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. Kaatje gaat naar de tandarts. Die gaat kijken of Kaatjes tanden gezond zijn. Met een spiegeltje kijkt ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Magali Le Huche boeken
  Magali Le Huche - Paco in de disco

  Paco is terug! Met vrolijke en aanstekelijk discodeuntjes. Voor muzikanten en dansers vanaf 3 jaar. Paco en zijn vrienden zijn dol op muziek. En op dansen! Elke zaterdagavond schudden ze de pootjes los in de disco. Ze dansen op herkenbare deuntjes met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Renée Watson boeken
  Renée Watson - Stukjes van mezelf

  Jade weet dat als ze ooit succesvol wil worden, ze weg moet uit de buurt waar ze is opgegroeid. Haar moeder zegt dat ze iedere kans moet grijpen die ze krijgt. Ze heeft een beurs gekregen voor een witte privéschool en krijgt zelfs extra bijles op zaterdagen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Bianca Nederlof boeken
  Bianca Nederlof - Een draak voor Dako

  Dako is jarig! Hij hoopt dat hij een draken-ei krijgt. Want dat krijgen alle kinderen als ze acht jaar worden. Uit het ei komt dan een draak. Die blijft de rest van je leven bij je. Maar Dako krijgt geen ei. Alleen een stom schepnet. Dan heeft hij een idee.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Annelies van Uden boeken
  Annelies van Uden - Het waterschaap

  Manfred wil zwemmen. Echt héél graag. De andere schapen vinden het een slecht idee, maar Manfred zit uren aan de waterkant te dromen over de vlinderslag, snorkelen en bommetjes maken in de sloot. Alleen... hoe krijgt hij dat voor elkaar? (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hieke van Der Werff boeken
  Hieke van Der Werff - De kattenboot

  Vera gaat op poezen passen. Haar vriendin Lizzy helpt. Het zijn meer poezen dan Vera dacht. Niet een beetje meer, maar héél véél meer! Er gaat van alles mis en plots is ook nog grijze kat Bo spoorloos! Wat nu? (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marc de Bel boeken
  Marc de Bel - Bukkie

  Het is de eerste dag van een zomervakantie zonder herexamens voor bolleboos Simon Engelbertus, dertien en een half jaar. Paps zit voor zijn werk nog een week in Amerika en mams vertrekt voor drie dagen naar Italië. Simon vindt zichzelf oud en wijs genoeg om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Rachel Ignotofsky boeken
  Rachel Ignotofsky - De wondere werking van planeet aarde

  Deze geïllustreerde rondleiding over onze aardbol voert je mee langs grote en kleine ecosystemen: van koraalriffen, woestijnen en regenwouden tot een enkele druppel water.Aan de hand van tekeningen, kaarten en infografieken laat De wondere werking van planeet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00