Kinderboeken

 • Steph DESODT boeken
  Steph DESODT - Begrijpend lezen kun je leren 4de leerjaar groep 6 (paars)

  Wist je dat je begrijpend lezen voor alle vakken op school nodig hebt? Dus niet alleen voor taal? Als je een rekenverhaal of een vraagstuk moet oplossen, dan is het noodzakelijk dat je de opdracht begrijpt. Heb je een toets van aardrijkskunde, geschiedenis of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Miranda Vos-Damen boeken
  Miranda Vos-Damen - Ling en Luuk

  Ling en Luuk wonen naast elkaar. Ling is een Chinees meisje en Luuk is een Nederlands jongetje. Samen spelen ze elke dag en beleven de mooiste, grappigste en leukste avonturen. De eenvoudige dagelijkse verhaaltjes voor kleine kinderen. Een genot om uit voor te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bob Olgers boeken
  Bob Olgers - Zwamshoek is zo lek als een mandje!

  Een betere wereld begint bij de KlikoBekers. Zo klein dat je ze met het blote oog bijna niet kunt zien. Laat nou juist zíj de bedenkers van het hergebruik zijn. Van lekke zwammen verhuizen ze naar blikjes, waar plakkerige cola of iets anders in heeft gezeten.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Tussen de Linies

  jeugdboek, voetbal, de Voetbalgoden, Gerard van Gemert, met illustraties, serie, van eigen bodem, Nederlands Het negentiende deel van de Voetbalgoden speelt zich op het wk af. En daar moeten Stijn, Storm en Bert Pringel nog wat anders doen dan goed voetballen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Margriet Tolhoek boeken
  Margriet Tolhoek - Anouk!

  De serie Anouk gaat over de dingen die de vijftienjarige Anouk meemaakt rondom haar laatste schooljaar op de VMBO. Anouk zit op een VMBO in Breda en is de laatste uit de klas die de puberteit in gaat. Afgelopen schooljaar is haar lichaam zich pas gaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Margriet Tolhoek boeken
  Margriet Tolhoek - Anouk!

  De serie Anouk gaat over de dingen die de vijftienjarige Anouk meemaakt rondom haar laatste schooljaar op de VMBO. Anouk zit op een VMBO in Breda en is de laatste uit de klas die de puberteit in gaat. Afgelopen schooljaar is haar lichaam zich pas gaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jeanette Molema boeken
  Jeanette Molema - Krijn en Kaatje en de boomhut

  Krijn en Kaatje zijn broer en zus en ze wonen naast een oud leeg huis met een enorme tuin waar ze vaak spelen. In hun ’geheime’ tuin hebben ze een supermooie boomhut gebouwd. De hut is hoog, met een ladder kunnen ze erin klimmen. Op een dag komen er opeens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Obert Skye boeken
  Obert Skye - Katviss

  - Hilarische graphic novel in de reeks ‘Het schepsel uit mijn kast’ - Voor de fans van ‘Het leven van een Loser’ - Bizarre humor die tieners enorm aanspreekt Een nieuw wezen verschijnt uit de magische kast van Rob. En deze keer ... is het een meisje.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Kitty Crowther boeken
  Kitty Crowther - Farwest

  - Bekroond illustrator Kitty Crowther verbeeldt het Wilde Westen - Grappig stapelverhaal over een groeiende gemeenschap De auteur inspireerde zich op de uitdrukking ‘opstaan is plaats vergaan’. Op een mooie dag besloot ik om te gaan jagen. Gevolgd door… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gudrun Pausewang boeken
  Gudrun Pausewang - Die Wolke

  Was niemand wahrhaben wollte, passiert: Deutschland erlebt einen Supergau. Die 14jährige Janna-Berta verliert ihre Familie und landet selbst im Lazarett. In 1987 Gudrun Pausewang responded to the Chernobyl disaster by constructing her anti-nuclear novel "Die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • C. de Vries-Brouwers boeken
  C. de Vries-Brouwers - Een heel bijzonder zusje

  Robbie heeft een heel bijzonder zusje... Een teder en subtiel boek over de leuke en minder leuke kanten aan het leven met een autistisch zusje of broertje. (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Sofie De Moor boeken
  Sofie De Moor - Helemaal overstuur

  - Aangrijpend en sterk geschreven verhaal - Over echtscheiding, vriendschap en leren fietsen - Met veel grappige situaties en vrolijke momenten Over de gevolgen van een moeizame scheiding voor het zelfbeeld van kinderen. Lenns ouders zijn uit elkaar. Papa ziet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Robyn Hardyman boeken
  Robyn Hardyman - Wat is een democratie?

  Wat is een democratie precies? Waar was voor het eerst democratie? Hoe is het om in een democratisch land te leven? En hoe ziet de toekomst eruit voor de democratie? Dat lees je allemaal in dit boek. Je komt ook meer te weten over landen die nu een democratie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Eef Rombaut boeken
  Eef Rombaut - Schaap zoekt schoen

  Een prentenboek vol humor en kleur. Kip draagt hoge hakken, Poes is trots op haar pantoffels en Eend kan niet zonder haar watersandalen. En waarom heb jij geen schoenen aan, Schaap? (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ruth Owen boeken
  Ruth Owen - Hoe planten groeien

  Wat heeft een plant nodig om te groeien? Hoe snel wordt een boom groot? Dit boek staat vol vragen, antwoorden en proefjes. Ga je mee op onderzoek? (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Ruth Owen boeken
  Ruth Owen - Vleugels, veren, klauwen en vinnen

  Welke dieren hebben vleugels? In welke groepen kun je dieren indelen? Dit boek staat vol vragen, antwoorden en proefjes. Ga je mee op onderzoek? (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Ruth Owen boeken
  Ruth Owen - Leeft het of niet?

  Hoe weet je of een plant leeft? Hebben jouw kleren ooit geleefd? Dit boek staat vol vragen, antwoorden en proefjes. Ga je mee op onderzoek? (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Ruth Owen boeken
  Ruth Owen - Seizoen na seizoen

  Wat gebeurt er allemaal in de vier seizoenen? Zijn alle dagen het hele jaar even lang? Dit boek staat vol vragen, antwoorden en proefjes. Ga je mee op onderzoek? (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Ruth Owen boeken
  Ruth Owen - Hoe groeien dieren?

  Welke dieren worden in het water geboren? Wat is een levens-cyclus? Dit boek staat vol vragen, antwoorden en proefjes. Ga je mee op onderzoek? (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Floortje Zwigtman boeken
  Floortje Zwigtman - Spiegeljongen

  Spiegeljongen is na Schijnbewegingen en Tegenspel het derde en laatste deel van Floortje Zwigtmans indrukwekkende Groene bloem-trilogie. Deze fenomenale serie over de jonge homoseksueel Adrian Mayfield speelt zich af in victoriaans Londen. Zwigtmans Groene… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hendrik Jonas boeken
  Hendrik Jonas - Een vrouwtje voor Vogel

  - Een schattig prentenboek voor jong en oud - Over lente, dieren en trouwen - Met grappige dierengeluiden Vogel is zijn lokroep vergeten, hoe zal hij nu een partner vinden? Het is lente. De vogels fluiten om een partner aan te trekken. Elke vogelsoort heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Martin Nieuwland boeken
  Martin Nieuwland - Het geheim van Clio

  Puck, Clio en Dikke Springmuis moeten op pad om een dreigende ramp te voorkomen. Maar de president en de mannen met de zonnebrillen zitten hen flink dwars. Zal het hen op tijd lukken?Het is 2043 Lang geleden is iedereen veilig weggestopt in grote grauwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Ineke van Lier boeken
  Ineke van Lier - Limo

  Voorleesboek met vrolijke foto's van de hond Limo.Limo houdt van koekjes. En van verstoppertje spelen. Iedere dag doet Limo iets leuks, met een vriend, met Jasmijn of met Momo, zijn baasje. Hij gaat naar de kapper en helpt met de was. Maar welke dag vindt hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jan Vermeulen boeken
  Jan Vermeulen - Vechten in Veenendaal

  Jan Kok vindt de Nederlandse soldaten die in hun huis over de vloer komen wel leuk. Maar als de oorlog uitbreekt, wordt het ernst. Veenendaal ligt in de frontlinie en er gebeuren ernstige dingen, al op de eerste oorlogsdag. Iedereen wordt in overvolle, vieze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Anna van Praag (red) boeken
  Anna van Praag (red) - Dit is mijn lovely leven

  Ik dacht: ik neem een rondleiding. En ik zag alles wat ik wou. Dus ik werd te blij dat ik bijna niet naar bed ging, zo enthousiast was ik. Ik had zoveel zin in morgen. Weet je… IK HAD ZOVEEL ZIN IN MIJN LEVEN! Amsterdamse kinderen uit groep 7 en 8 schrijven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50