Kinderboeken

 • Dominic Walliman boeken
  Dominic Walliman - Professor Astrokat en het zonnestelsel

  - Wervelende non-fictie over de ruimte op maat van jonge kinderen- Royaal en retro geïllustreerd- Boordevol originele weetjes, kleine grapjes en veel interessante informatieDit boek over het heelal en de ruimte mag in geen enkele (kinder)boekenkast ontbreken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Moniek Vermeulen, Frank Pollet boeken
  Moniek Vermeulen, Frank Pollet - Relmuis!

  IJzersterk schoolverhaal over klas 1C en hun nieuwe leraar. Geschreven zoals jongeren anno 2017 communiceren: fragmentarisch opgebouwd uit chats, telefoongesprekken, dagboekfragmenten, smartschoolberichten, screenshots ... Heerlijk eerlijk en zonder drama over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sofie De Moor boeken
  Sofie De Moor - Konijnen goochel je niet terug

  Ontwapenend hoofdpersonage dat je niet snel zal vergeten. Bijzonder aangrijpend en oprecht geschreven. Toont het proces van rouwverwerking vanuit het perspectief van een kind. Een oprecht en ontroerend boek over rouw, gezin en vriendschap. Vanaf 9 jaar.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Willemijn Steutel boeken
  Willemijn Steutel - Roken, waarom eigenlijk?

  Stoppen met roken, dat willen we allemaal. Roken is ongezond, duur en je valt er anderen mee lastig. Toch lukt het veel rokers niet om van die sigaret af te blijven. Want zoals longarts Wanda de Kanter zegt: 'Roken is een ziekte.'Wat zou het mooi zijn als het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Max van Olden boeken
  Max van Olden - Misdadig De juiste man

  Je kent ze wel, die collega's die altijd teveel drinken, altijd de verkeerde opmerkingen maken, geen klap uitvoeren en die zich toch naar de top toewerken. Zo'n collega heeft Oscar op het advocatenkantoor waar hij werkt ook, Alexander. Als ze na een cursus een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Rob Beattie boeken
  Rob Beattie - Uitvinden! Van goed idee naar succesvolle uitvinding

  Jij kunt een echte uitvinder worden! Maar wees gewaarschuwd: uitvinden is keihard werken. Durf je het aan? Met dit boek doorloop je het complete stappenplan, van idee tot verpakking. Je krijgt heel veel inspirerende en praktische tips en je leert over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Vera Van Renterghem boeken
  Vera Van Renterghem - Oscar Cook: Buitengewoon zonderlinge gebeurtenissen

  Dit is geen doodgewoon verhaal van een dertienjarige jongen die in een bejaardenhuis woont en vriendschap sluit met tachtigjarigen. Nee, geloof me, er gebeuren vreemde dingen. Wat moet ik denken van een eeuwenoude vloek en het schoentje van Ko Ai, van blinde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Jochen Till boeken
  Jochen Till - Wilde Wilma Kogelvis en Doodskop

  Wilde Wilma is met haar vader op weg naar de zee. Papa is zijn roofridderleven zat en wil piraat worden. Dat komt Wilma goed uit, zij wilde altijd al de beroemdste piraat van de zeven zeee?n worden. Maar volgens kapitein Doodskop horen meisjes niet thuis op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Sandra Van der Stege boeken
  Sandra Van der Stege - Verhalen uit Oost-Europa

  Verhalen uit Oost-Europa Verhalen uit Oost-Europa Volksverhalen worden vaak al honderden jaren doorverteld. Voor veel mensen zullen de verhalen uit onze serie Volksverhalen dan ook zeer herkenbaar zijn. Ook al zijn er per taalgebied of land vaak grote… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Sassi science Lensboek - Menselijk lichaam

  Blader door de bladzijden van dit prachtig geïllustreerde boek en ontdek wat een mooie machine ons lichaam is.Weet je hoeveel beenderen er in het skelet zitten?Weet je hoe de longen in de ribbenkast zitten? Zie je hoeveel kamers het hart heeft? Met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sassi science Lensboek - Dieren

  Blader door de bladzijden van dit prachtig geïllustreerde boek en ontdek leuke weetjes over de dieren van onze planeet. Wist je dat reptielen koudbloedig zijn? Weet je wat het verschil is tussen zoogdieren en andere dieren? Weet je wat het verschil is tussen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marloes Otten boeken
  Marloes Otten - Blijf nog even

  In je jeugd heb je nog een heel leven voor je om je dromen waar te maken. Maar wat als dat niet zo is?De zeventienjarige Fleur is een sportieve meid en een topwielrenster. Ze weet al een lange tijd dat ze een min of meer slapende spierziekte heeft. Als ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Lily C boeken
  Lily C - Froezeltje wil hogerop

  De eekhoorn Froezeltje woont in een klein, maar gezellig huis in het bos. Ze deelt daar een kamer met haar twee zussen en dat is vaak lastig. Maar binnenkort gaat het gezin Witpluis verhuizen. Niet zomaar naar de eerste de beste plek. Nee, het gaat om de meest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Bel Marc De boeken
  Bel Marc De - De wraak van ridder Piepus

  Nog twee keer slapen en de zomer begint. Dan vieren de Boeboeks samen met alle dieren van het Biezebos hun Grote Zonnewendefeest. Intussen ravotten Piepel en Soeza naar hartenlust in het bos. Vooral Piepel is dol op Riddertje spelen. Zeker nu Ridder Piepus van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Karla Stoefs boeken
  Karla Stoefs - Aluna

  Voor de Zintu-indianen begint het leven vanuit de gedachte. Bomen, rotsen, water ... alles bezit levensenergie. 'Aluna', noemen ze dat. Aluna is ook de naam die Monica koos voor haar dochter. Het meisje is half Spaans, half indiaans. Haar geboorte, zestien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marc de Bel boeken
  Marc de Bel - Meisjes met pit Mijn opa is een Rode Duivel

  Nikki speelt samen met haar vriendin Sara en vriend Seppe bij de U11 vanSK Kruisem. Ze winnen niet zo vaak, maar dat kan hun spelplezier niet bederven.Nikki's grootste supporter is opa Warre, de doelman van het tweede elftal. Opa is echter niet meer die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marc de Bel boeken
  Marc de Bel - De Katten van Kruisem

  Deze tijdloze klassieker van Marc de Bel is na al die jaren opnieuw verkrijgbaar, in originele uitgave! Joppe droomt ervan om topscorer te worden. Opa is zijn trouwste supporter. Maar ook Lana mist geen enkele wedstrijd van de ploeg. De naderende finale en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Gevaarlijk lekker - dyslexie uitgave

  Gevaarlijk lekker is het vierde deel in de populaire kinderboekenserie De Cupcakeclub van Marion van de Coolwijk.Een bruisend avontuur vol heerlijke cupcakerecepten en leuke bakweetjes.Zilvers vader Sep wint in zijn provincie de eerste prijs voor de lekkerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Gevaarlijk lekker - dyslexie uitgave

  Gevaarlijk lekker is het vierde deel in de populaire kinderboekenserie De Cupcakeclub van Marion van de Coolwijk.Een bruisend avontuur vol heerlijke cupcakerecepten en leuke bakweetjes.Zilvers vader Sep wint in zijn provincie de eerste prijs voor de lekkerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Hoe lang zijn geheimen houdbaar? - dyslexie uitgave

  Elke familie heeft een geheim. Zelfs mijn familie heeft er een. En als de leraren niet hadden besloten om te gaan stakenen de scholen niet weken lang dicht waren geweest, dan had ik het geheim waarschijnlijk nooit ontdekt.Maar laat ik het verhaal van voren af… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Robert Louis Stevenson boeken
  Robert Louis Stevenson - Schateiland - dyslexie uitgave

  De jonge Jim Hawkins, zoon van een herbergier, ontdekt na de dood van een gast, Billie Knekel,een kaart van Schateiland. Samen met een aantal volwassen vrienden vertrekken zij per schip naar Schateilandin de hoop hier grote rijkdommen te vinden. Onderweg… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Robert Louis Stevenson boeken
  Robert Louis Stevenson - Schateiland - dyslexie uitgave

  De jonge Jim Hawkins, zoon van een herbergier, ontdekt na de dood van een gast, Billie Knekel,een kaart van Schateiland. Samen met een aantal volwassen vrienden vertrekken zij per schip naar Schateilandin de hoop hier grote rijkdommen te vinden. Onderweg… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - De amulet - dyslexie uitgave

  Op het Domplein in Würzburg wachten honderden mensen opgewonden op de heks die zometeen op de brandstapelzal worden gezet. Ook de dertienjarige Nina kijkt toe. Ze rilt. Niet alleen van de kou; het hele tafereelvervult haar met afschuw en tegelijkertijd wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - De amulet - dyslexie uitgave

  Op het Domplein in Würzburg wachten honderden mensen opgewonden op de heks die zometeen op de brandstapelzal worden gezet. Ook de dertienjarige Nina kijkt toe. Ze rilt. Niet alleen van de kou; het hele tafereelvervult haar met afschuw en tegelijkertijd wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Thea Beckman boeken
  Thea Beckman - Stad in de storm - dyslexie uitgave

  1672. Utrecht is bezet door de Fransen en de stadsbewoners beleven spannende tijden. Hans werkt in de drukkerij van zijn vader. Om het moreel van de bevolking hoog te houden drukken ze 's nachts in het geheim pamfletten met nieuws dat de belegerde stad in is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95