Kinderboeken

 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Operatie Dolfijn

  De zomer is aangebroken op Walviseiland en de Thea Sisters krijgen strandkriebels. De een wil zonnebaden en de ander kan niet wachten om het water in te duiken. Maar als de muizinnen eenmaal op het strand zijn aangekomen, zien ze plotseling een kleine dolfijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Monique van Benschop boeken
  Monique van Benschop - De avonturen van Lily, Lars en Lola

  Lily en Lars krijgen een nieuw meisje in de klas. Ze heet Catalina en komt uit Spanje. Het meisje wordt al snel gepest en om te laten zien dat Spanje super leuk is, organiseren ze een echte Spaanse dag op school met tapas, flamencodansers en nog veel meer! (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • C.J. Leonard, Giuseppe di Lernia boeken
  C.J. Leonard, Giuseppe di Lernia - Het verhaal van Noach

  ‘Het verhaal van Noach’, met illustraties van Giuseppe Di Lernia, is een van de bekendste en meest geliefde Bijbelverhalen. In dit mooie geïllustreerde (voorlees)boek reizen de kinderen mee met Noach, zijn familie en alle dieren in de ark, op de vlucht… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Xavier Deneux boeken
  Xavier Deneux - Een boek vol puntjes

  Rara, wat zit er achter dit punt? En wat kun je maken met twee puntjes, drie puntjes…? Tel de puntjes, kijk naar de kleurtjes en laat je fantasie de vrije loop. Een telboek van topillustrator Xavier Deneux. (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Harald Timmer boeken
  Harald Timmer - Over een draak met laagtevrees en pannenkoeken

  Jelmer en Elise vinden een groot ei. Voordat ze het ei in hun boomhut hebben gekregen komt er een draakje uit en het is doodsbang. Het heeft laagtevrees... (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Martha Hoffenkamp boeken
  Martha Hoffenkamp - Uitgedaagd

  ‘Misschien staan de goede dingen al ergens opgeschreven, en zijn wij er om ze te doen.’ Met deze uitspraak van Thomas, de bouwmeester van de Dom van Keulen, stap je al direct het verhaal van Uitgedaagd binnen.Thomas en Josephine, de dochter van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Christine Kliphuis boeken
  Christine Kliphuis - Een geluk bij een ongeluk

  Liv zit in de auto. Ze denkt aan haar vader. Hij is al heel lang dood. Er klinkt ineens een klap. Een botsing! Livs moeder is heel boos op de andere bestuurder. Een paar dagen later gaat de bel. Het is de man van het ongeluk. Met bloemen! Haar moeder krijgt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Liesbeth Mende boeken
  Liesbeth Mende - Knip knap knuis

  Sprookjes zijn fijn om met elkaar te lezen. Dat kan met voorlezen of… met theaterlezen. Liesbeth Mende las de klassieke sprookjes van Grimm, Andersen en Perrault opnieuw en maakte er theaterleesteksten van. Je kunt de teksten lezen om nieuwsgierig te worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Spetterpret

  Het is prachtig weer. Duizend plassen glinsteren in de zon. “Ik wil spetters maken tot hoog in de wolken, “ zegt Teo. Hij trekt zijn acht regenlaarzen aan, zo kan hij fijn spetteren. Dan komt Daan, Teo’s vriend. Daan wil ook spetters maken. Maar hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Susanne Ganser boeken
  Susanne Ganser - Nieuwkomers op de dijk

  Wilma wordt wakker van een heleboel herrie. Het is nog vroeg in het straatje aan de dijk. Als ze gaat kijken wat er aan de hand is, ziet ze allemaal vreemdelingen en is de straat afgezet met een rood lint. Er komt opvang voor vluchtelingen, hoort ze dan. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Emma-Ida Johansson boeken
  Emma-Ida Johansson - Daria voelt zich thuis

  Als Daria door het park loopt, maakt een onbekende vrouw zomaar een praatje met haar. Dat is het begin van een vriendschap. Dat is fijn voor Daria, want hier heeft ze alleen haar kinderen, haar man is dood. De oude vrouw, Marit, heeft een hond, Ronja. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Britt Engdal boeken
  Britt Engdal - Niet bang zijn

  Alette heeft het moeilijk, ze lijdt aan een ongeneeslijke ziekte en moet een zware chemokuur ondergaan. Gelukkig staat haar man haar bij en krijgt ze ook veel steun van haar dochters. Maar het mooiste nieuws is toch wel dat haar jongste dochter Hannah zwanger… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Johan van Caeneghem boeken
  Johan van Caeneghem - Te laat

  Taher heeft een baan in een andere stad. Daarom reist hij met de trein naar zijn werk. Soms heeft de trein vertraging, en dan komt Taher te laat op zijn werk. Maar vandaag gebeurt er iets heel anders. WoordWinst bestaat uit tien extra makkelijk te lezen korte… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Otto Treurniet boeken
  Otto Treurniet - Annemoarie, de toverfee uit Amsterdam

  Als je je als kind niet gedraagt, dan kun je maar beter uitkijken. Annemoarie komt zo op haar brommerbezem bij je binnenvallen om je een lel met haar toverstaf te geven. En dan gebeurt er meestal iets dat je niet gemakkelijk weer vergeet. Een toverfee uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Otto Treurniet, Ditte van Dijk boeken
  Otto Treurniet, Ditte van Dijk - Fleur verft een deur & groenteFleur

  In dit omkeerboek vind je twee verhalen over Fleur. Fleur vindt alle kleuren even mooi. Wanneer ze haar deur gaat schildereren, levert dit wel een klein probleempje op. Wat is nu eigenlijk de mooiste kleur voor een deur? Omdat Fleur zo van kleur houdt, vindt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Een boek vol kusjes

  Dit hoogst originele prentenboek garandeert uren (voor)leesplezier. In Een boek vol kusjes leert het kind tellen tot 10 en (véél) verder aan de hand van kusjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Debby van den Bergh boeken
  Debby van den Bergh - Voor jou (van mij)

  Grappige gedichten, ontroerende gedichten, ondeugende ge-dichten, liefdesgedichten, hele korte gedichten, leuke gedich-ten, lange gedichten, geen leuke gedichten, grove gedichten, liederlijke gedichten. Kortom; gedichten van mij. Voor jou. Debby van den Bergh… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Kathy Broderick boeken
  Kathy Broderick - Paw Patrol Klaar voor Actie!

  Alle paws aan dek! Help jouw vriendjes en red Katie, Kapitein Turbot en de babyzeehond. Klaar voor actie? Puppies los! Stevig kartonboek met 7 puptastische geluiden die het verhaal tot leven brengen! (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Thomas Leerink boeken
  Thomas Leerink - Gek op Trek

  Groep 6 mag meester David helpen bij zijn onderzoek naar trekvogels. Het is het begin van een leuk en leerzaam avontuur over vogels die rijst eten, over colabruine zeeën en banaanvormige roofdieren. Maar ook over wonderlijke voelproeven, roze kotsballen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Yo-Kai Watch

  Ben jij ook fan van de avonturen van Nate, Whisper en Jibanyan? Dan is dit handboek echt iets voor jou! Stap in de wereld van de Yo-Kai en ontdek alles over deze bijzondere wezens: van Ake tot Payn en van Babblong to Wazzat! Binnenkort hebben de Yo-Kai geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Geesje Vogelaar- van Mourik boeken
  Geesje Vogelaar- van Mourik - Dwars!

  Het stopwoord van de 15-jarige Sem is ‘geen idee’. Met zijn onverschillige houding roept hij ergernis op en het lijkt wel of hij altijd dwars wil liggen. Om aan zijn gedrag te werken, moet hij op reboundkamp. Sem en de andere deelnemers zijn beslist geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geert Vervaeke boeken
  Geert Vervaeke - Tierenduin

  Niets is wat het lijkt in dit woordeloze kijk- en zoekboek.Een bijzonder cadeau voor jong en oud. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Kaat De Kock boeken
  Kaat De Kock - Dromenvanger

  Een meeslepende young adult over vakantieliefdes en vakantiereizen, en over échte liefdes en échte reizen. Op vakantie in Amerika leert Floor de knappe en lieve Josh kennen, en ze vallen meteen voor elkaar. Eenmaal thuis wil Floor hem uit haar hoofd zetten,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marina Defauw boeken
  Marina Defauw - Het Robotmeisje

  Ooit zullen we ons biologische lichaam verlaten en in een robot gaan leven. We zullen mensen in robots zijn...'Je bent gewond,' wees Timo toen het meisje voor hem stond. Verschrikt keek hij naar de vreemde knik in haar been. Twee metalen staven uit haar knie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Linda Vogelsang boeken
  Linda Vogelsang - Gekke giebelgriep

  Een klas vol leerlingen en een juf. Misschien is het jouw klas wel, want jeherkent ze vast: de verlegen klasgenoot die een spreekbeurt moet houden, diejongen die zo verliefd is dat hij niet oplet in de les, en dat meisje datalleen met je wil spelen als je… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,00