Kinderboeken

 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Sem is jarig

  Voor peuters vanaf 24 maanden, met het dagelijks leven van het kind als thema. Sem heeft een lekkere verjaardagstaart. Is die voor Poes? Of voor Eend? Nee hoor, want zij zijn niet jarig vandaag. En ze lusten geen taart! Maar voor wie is de taart dan wel? Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Helena Fox boeken
  Helena Fox - Steeds verder weg

  Een indringend verhaal dat je direct wilt herlezen Biz lijkt een gewone tiener; ze woont bij haar moeder en ze maakt deel uit van een grote vriendengroep waar ze niet helemaal zichzelf kan zijn, maar ze hoort tenminste ergens bij. Ze twijfelt over haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Jennifer L. Armentrout boeken
  Jennifer L. Armentrout - The Darkest Star

  ‘The Darkest Star’ is het eerste deel in de Origin-serie van Jennifer L. Armentrout, die zich afspeelt in hetzelfde universum als de Lux-serie. In ‘The Darkest Star’ komt de jonge Evie in contact met de buitenaards knappe Luc. Bij die ontmoeting denkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Rian Visser boeken
  Rian Visser - De boekenbus

  Versjes over reizen en vervoer. Wij wachten op de boekenbus. Heeft iemand soms de bus gezien? De boekenbus komt elke week. Is er iets gebeurd misschien? Twintig herkenbare versjes over een ruimtereis, verhuizen, de pakketbezorger, tellen met speelgoedauto’s,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • LEGO Voertuigenatlas

  Leer over de meest fantastische voertuigen met allerlei LEGO bouwwerken! Doe inspiratie op met meer dan 100 LEGO bouwideeën en volg de makkelijke bouwtips om jouw eigen LEGO voertuigen te creëren!Leer over de meest fantastische voertuigen met allerlei LEGO… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Droomkaarten

  Volg je dromen! Geef kleur! Leef voor vriendschap! Deze en 49 andere droomkaarten helpen je bij moeilijke dilemma's. Zit je over iets te tobben, ben je nieuwsgierig of wil je gewoon een avondje plezier met je vriendinnen? Deze kaarten redden je uit de nood.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Tuutikki Tolonen boeken
  Tuutikki Tolonen - Het oppasmonster op zoek naar het Monstereiland

  In Het oppasmonster van de Finse schrijfster Tuutikki Tolonen krijgen drie kinderen een monster als oppas. Hun gruwelijk grappige avonturen gaan verder in deel 2: Het oppasmonster op zoek naar het Monstereiland. Met vrolijke illustraties van Gurli Feilberg.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen

  Winnaar Nederlandse Kinderjury 2018Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige nieuwe boomhut van 78 verdiepingen! Ze hebben er 13 verdiepingen bijgebouwd, waaronder een carwash, een combineermachine, een krabbelatorium, een stadion voor ALLE SOORTEN… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Mack van Gageldonk boeken
  Mack van Gageldonk - Oei! Stapje voor stapje

  Voor volhoudertjes vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. De kleine diertjes in dit boek leren allerlei nieuwe dingen. En dat gaat met vallen en opstaan. Oei! Daar gaat er weer eentje. Maar wat doe je als iets niet lukt?Opstaan en opnieuw… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Martin Handford boeken
  Martin Handford - Dubbel zien in het museum!

  Trek er samen met Wally en zijn vrienden een dagje op uit naar het museum. Verborgen tussen knappe kunstvoorwerpen en toptentoonstellingen vind je meer dan 500 vreselijke verschillen! Wow! De zoekwedstrijd gaat nú van start! Heb jij Wally al gevonden? (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Jonne Kramer boeken
  Jonne Kramer - Het raadsel van de zee

  Ravian woont in het vissersdorp Rotterharing. Zijn vader, Lasse, is schipper en vaak op zee, maar hij komt altijd naar huis als Ravian jarig is. Ravian weet dat er iets helemaal mis is als zijn vader niet aanmeert op zijn twaalfde verjaardag. Samen met zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Hans Heringa boeken
  Hans Heringa - Ga mee naar Boompjesdorp!

  In Boompjesdorp is altijd wat te doen!Vertel uw (klein)kind over de belevenissen van de mensen, dieren én dingen in dit schattige plaatsje aan zee.Hun avonturen zijn spannend, raar, grappig, maar ook serieus! Het boekje bevat 58 pagina's (waarvan 10 met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Maaike Dijkstra boeken
  Maaike Dijkstra - Prentenbijbel

  De tekeningen in dit boek zijn gemaakt door de broertjes Abel en Silas. Deze jongens laten zich inspireren door de mooie verhalen die er in de bijbel staan. De tekeningen vertellen hun eigen verhaal, en prikkelen de verbeelding. Het resultaat is een mooi boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • David Walliams boeken
  David Walliams - De wereld van David Walliams

  Welkom in de wereld van David Walliams. Uren lees- en kijkplezier voor Walliams’ superfans, nieuwe fans en iedereen die ervan houdt veel en luid te lachen! Maak je eigen Walliams-boekcover, leer tekenen als Tony Ross en ontmoet Raj in een spiksplinternieuw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Géraldine Cosneau boeken
  Géraldine Cosneau - Mijn eerste voelboekje, de nacht

  Een eerste voelboekje met een teddybeer om te knuffelen, een lampje dat licht geeft en een kat om te aaien… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Jennefer Zuniga boeken
  Jennefer Zuniga - Vriendjes

  Het leukste vriendenboekje voor basisschoolkinderen. Door het neutrale karakter en de primaire kleuren is het geschikt voor zowel jongens als meisjes. De kinderen kunnen naar hartenlust tekenen en kleuren op de binnenpagina's. Ook de te beantwoorden vragen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Leigh Bardugo, Merel Leene boeken
  Leigh Bardugo, Merel Leene - De verminkte koning

  Nikolai Lantsov heeft altijd al een talent gehad voor het onmogelijke. Niemand weet precies wat hij heeft meegemaakt tijdens de bloederige burgeroorlog in zijn land – en dat wil hij graag zo houden. Nu zijn vijanden zich verzamelen aan de verzwakte grenzen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Pieter Feller, Natascha Stenvert boeken
  Pieter Feller, Natascha Stenvert - De leukste kleuters van Nederland

  Kolletje & Dirk – De leukste kleuters van Nederland van Pieter Feller & Natascha Stenvert is een heerlijk voorleesboek over het meisje met de rood-witte toversokken en haar vriendje Dirk. Samen beleven ze allerlei avonturen dicht bij huis. In deze uitgave… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Eerste leespret voor meisjes vanaf 6 jaar

  Dolfijnen, pony's, meerminnen, dansen... In dit vrolijke leesboek vinden meisjes leuke verhalen over alles waar ze dol op zijn. Bovendien helpen de korte teksten en de mooie illustraties beginnende lezertjes om vlot verhalen te leren lezen en er ook nog eens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Elisa van Spronsen boeken
  Elisa van Spronsen - naar zee!

  Wil jouw kleuter al zelf lezen? Dat kan in dit leuke samenleesboek over Sil die naar zee gaat. De rechterpagina's zijn woordpagina's die je kleuter zelf leest. De linkerpagina's zijn voorleespagina's. In dit boek oefent je kleuter met woorden als zee, net en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Robyn Hardyman boeken
  Robyn Hardyman - Wat is een monarchie?

  EEN MONARCHIE: WAT IS DAT PRECIES? Wanneer is de monarchie ontstaan? En waar? Wat is een monarchie precies? Hoe is het om in een monarchie te leven? En hoe ziet de toekomst eruit voor monarchieën? Dat lees je allemaal in dit boek. Je komt ook meer te weten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Allan Morey boeken
  Allan Morey - Satellieten

  Waarom maken satellieten foto’s van de aarde? In de serie Techniek in de ruimte lees je over machines die werken in de ruimte. In dit boek lees je over satellieten. Ontdek hoe ze vanuit de ruimte signalen verzenden naar de aarde. En hoe ze ons helpen bij het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • John John Bajet boeken
  John John Bajet - Baby Shark

  Prentenboek gebaseerd op de wereldhit 'Baby Shark', om samen met je kindje te lezen, zingen en dansen. Met Engelse en Nederlandse tekst en dansinstructie.Lees, zing en dans mee met Baby Shark! Dit vrolijke, rijk geïllustreerde prentenboek is gebaseerd op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Sophy Henn boeken
  Sophy Henn - Feesten & Beesten

  Oma Knetter is terug en iedereen zal dat weten! In dit tweede deel van de knettergrappige serie laat Oma Knetter zich weer van haar baldadigste kant zien en neemt je mee op haar meest ondeugende avonturen. In deze oma schuilt namelijk nog veel meer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Mary Hoffman boeken
  Mary Hoffman - Het grote boek over het leven

  Van baby tot bejaarde: een geestig kijkje in het mensenleven, dat leven en dood op een luchtige manier bespreekbaar maakt.Al kun je het je soms haast niet voorstellen, grote mensen zijn ook allemaal klein geweest. Iedereen begint als baby en wordt groot met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99