Kinderboeken

 • Jacques Vriens boeken
  Jacques Vriens - De reis met de vliegende leunstoel

  Een heerlijk en grappig verhaal over vier kinderen die opgroeien in een familiehotel. Eefie, Joost, Nina en Pepijn wonen samen met hun ouders en oma in Hotel De Korenwolf. De vier kinderen noemen zichzelf ook wel ‘De bende van De Korenwolf’ en oma is het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Hanna Holwerda boeken
  Hanna Holwerda - Beleef de Bijbel

  - Had koning Salomo huisdieren? - Wat zijn de meest bizarre wapens uit de tijd van de rechters? - Waarom moesten profeten gekke opdrachten uitvoeren? - Wat at Jezus tijdens zijn laatste maaltijd met zijn leerlingen? Ga mee op reis vanaf de schepping, langs de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Willemijn de Weerd boeken
  Willemijn de Weerd - Papa, waar blijf je?

  Op 1 oktober 1944 vindt in Putten een razzia plaats naar aanleiding van een mislukte verzetsaanslag. Meer dan 600 mannen worden afgevoerd naar kamp Amersfoort. Later komen de mannen in verschillende concentratiekampen in Duitsland terecht. Ook de vader van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,90
 • Elly Zuiderveld boeken
  Elly Zuiderveld - Jan Pieter en de gieter

  Verhalenbundel van vier eerder verschenen delen van de succesvolle Jan Pieter-serie: Jan Pieter en de gieter, Jan Pieter gaat naar zee, Jan Pieter gaat naar school en Jan Pieter krijgt bezoek. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Karin Merkus boeken
  Karin Merkus - Roderick Ashley Cooper, Ongewoon

  Roderick Ashley Coopers juf wil dat hij ‘gewoon’ doet. Hij wil slechts naar zijn vriend in Londen. Dat mislukt steeds! Ondertussen raakt hij in rare situaties verzeild. Komt hij achter wat er speelt?Roderick Ashley Cooper is dingenzoeker, verzamelaar en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Rikky Schrever boeken
  Rikky Schrever - Nijntje winterdoeboek

  Wat valt er veel te doen in dit winterse doeboek van Nijntje! Tekenen, kleuren, tellen, knutselen... we maken een ijskristal en spelen een spel met blokkentorens. Doe je mee met Nijntje en haar vriendjes? (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Annemarie van Haeringen boeken
  Annemarie van Haeringen - De dag waarop de draak verdween

  Bijzonder prentenboek van meervoudig Griffel-winnares Annemarie van Haeringen, geheel getekend met blauwe balpen.Draken brengen geluk. Dat wist meneer Lóng als kind al. Maar wat als er een echte draak langskomt? Van drievoudig Gouden Penseel-winnares… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Anne Blokker boeken
  Anne Blokker - Met de boot op reis

  met de boot op reis Met een flinke lading koekjes kan de reis van Kes, Fien en Tom beginnen. Maar aan het luieren in de zon komt al snel een eind met de komst van piraat Han Haak. Zeker als hij met zijn schip een gat in hun boot maakt. Hoe komen ze nu ooit… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Elles van Roosmalen boeken
  Elles van Roosmalen - pip en raf zijn te laat

  pip en raf zijn te laat Pip en Raf moeten naar school, maar worden onder-weg steeds opgehouden. Een oud vrouwtje heeft hun hulp nodig en een baasje is zijn hond kwijt. Ze hebben een klein verfongelukje en komen in aanraking met de politie. Zo komen ze veel te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Lida Dijkstra boeken
  Lida Dijkstra - aap is een ster

  aap is een ster Sjaak is een dagje vrij en helpt zijn oom in de dierentuin. Tijdens het voeren van Aap horen ze opeens een hele harde gil. Er is een jongen in het hok van de krokodil gevallen! Ze gaan er snel op af, maar vergeten het hok van Aap dicht te doen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Annemarie Bon boeken
  Annemarie Bon - oom stef past op

  oom stef past op De ouders van Teun en Fem gaan naar een feest. Oom Stef past op. Als hun vader en moeder weg zijn, bouwen Teun en Fem samen met hun oom hun eigen feestje. Niet alles gaat zoals gepland, maar gelukkig heeft oom Stef nog wat tovertrucjes achter… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Paulien Smeulders boeken
  Paulien Smeulders - gek op kuif

  gek op kuif Tes is jarig! Van haar moeder krijgt ze een bon om tien paardrijlessen te volgen. Dat komt goed uit, want Tes is dol op paarden! Op de manege ontmoet ze de pony Kuif. Ze leert hoe ze op hem moet rijden en hoe ze hem moet verzorgen. Het liefst zou… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Agnès de Lestrade boeken
  Agnès de Lestrade - Het meisje dat nevel weefde

  Een teder verhaal over hoe nevel en mist een diep gemis kunnen verbergen. Van de makers van 'Het land van de grote woordfabriek' en 'De kleine prins'.- Met bedrukte, transparante pagina’s kalkpapier - De exclusieve vorm geeft het verhaal een extra dimensie -… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Folkert Oldersma boeken
  Folkert Oldersma - Drakenvuur

  jeugdboek, fantasie, avontuur, draken, parallele werelden, met illustraties, Nederlands, van eigen bodem Een vlammend avonturenverhaal over het goede pad vinden in verschillende werelden. Voor drakenjagers vanaf 9 jaar. Yorna en de van draken bezeten Reinout… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Coen de Kort boeken
  Coen de Kort - Mijn held de huurmoordenaar

  jeugdboek, misdaad, vriendschap, familie, pleeggezin, humor, geweld, Nederlands, van eigen bodem Een hard, flitsend en ook grappig boek over een onverwachte vriendschap. Voor young adults die wel wat zien in gangsters, foute vriendjes en weggelopen meisjes.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Alison Limentani boeken
  Alison Limentani - Hoe ver kan een kangoeroe springen?

  Wil je weten hoeveel sprongen een kangoeroe moet maken om de afstand rond onze aardbol af te leggen? Of een boomkikker?Dan moet je dit boek lezen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Olivia - Mijn geheimen - Mijn (bijna) perfecte puppy

  Olivia is een pientere meid die ervan houdt dingen uit te vinden, met haar nieuwe BFF Matilda op te trekken en nu ook met haar nieuwe vriendje te spelen: de puppy Bob. Maar Olivia ondervindt al snel dat een pup een bezig baasje is met een eigen willetje. Zeker… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,30
 • Florence Weiser boeken
  Florence Weiser - Flapjesboek: Dierendoolhof

  Ga op ontdekkingstocht met dit uitdagende doolhovenboek! Kies een ander pad door de flapjes om te slaan. De paden leiden je door het dierenrijk, zo kom je heel wat te weten over allerlei fascinerende beesten en verschillende klimaten. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Labyrint

  Een dik boek waarmee je je dagen vermaakt! Dit boek staat boordevol gekke en ingewikkelde doolhoven op afwisselende afbeeldingen. Ontdek een vreemde, omgekeerde stad, ontsnap aan een zwart gat of verlies jezelf in een mysterieus spiegelpaleis. Welkom in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Getallenpuzzels

  Dit boek vol vrolijke illustraties is het ideale puzzelboek voor jonge rekenfanaten. Kraak codes, los Sudoku's op en maak diverse soorten rekensommen. Train je brain met dit fantastische boel vol puzzels, cijfers en rekenopdrachten! Meer dan 80 spelletjes,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Sudoku

  Zet je hersencellen aan het werk met dit super-sudoku boek! Meer dan 80 puzzels, van eenvoudig tot hersenbrekend moeilijk. Je bent gewaarschuwd; als je eenmaal aan een puzzel begint, zal je niet meer kunnen stoppen! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Tanja Claassen, Astrid Janssen boeken
  Tanja Claassen, Astrid Janssen - Alle wijsheid op een stokje

  Toby en Tara ontdekken de kracht van vriendschap en delen hun wijsheid met elkaar. Een boek dat uitnodigt om de sprankeling van het leven te ervaren en gelukkig te zijn zoals je bent.Op een hoge wolk, dichtbij de zon, liggen twee kinderen. Ze kijken over de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Chris Packham boeken
  Chris Packham - De grote dierentrek

  Miljarden dieren trekken elk jaar van de ene plek op onze aarde naar de andere. Vogels, zoogdieren, reptielen, amfibieën, vissen en insecten vliegen, zwemmen of lopen enorme afstanden. Ga je mee op reis? (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Lydia Barends boeken
  Lydia Barends - Hoe Bij uit vliegen ging

  De geit Leila en de haas Georgy zijn de beste vrienden. Op een mooie ochtend vliegt Leila ineens weg en neemt in haar vlucht per ongeluk de bij Bij met zich mee, helemaal naar zee. Georgy blijft alleen en verdrietig achter. Leila is niet zo'n heel goede… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Benji Davies boeken
  Benji Davies - Donderkopje

  Donderkopje is het nieuwe, hartverwarmende prentenboek van Benji Davies, bekend van De kleine walvis (Prentenboek van het Jaar 2017) en Het eiland van opa. Donderkopje is een kikker. Nou ja, bíjna dan. Ze is nog klein. Veel kleiner dan haar broertjes en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99