Kinderboeken

 • Henriëtte Hofman boeken
  Henriëtte Hofman - Weetjenog

  Weetjenog Een jongen kreeg deze rare naam, omdat er in het Grauwwoud akelige dingen gebeurden. Hij moest daarna wonen in een koud en mistig landje, boven op een berg. De jongen werd vriendjes met een huisdier dat daar al was. Met haar waren ook vreemde dingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hans Heringa boeken
  Hans Heringa - Ga mee naar Boompjesdorp!

  In Boompjesdorp is altijd wat te doen!Vertel uw (klein)kind over de belevenissen van de mensen, dieren én dingen in dit schattige plaatsje aan zee.Hun avonturen zijn spannend, raar, grappig, maar ook serieus! Het boekje bevat 58 pagina's (waarvan 10 met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • De grappigste Sinterklaasmoppen voor kinderen

  Jantje is eind november druk bezig al zijn speelgoed naar de zolder te brengen.'Waarom doe je dat?' vraagt zijn moeder. 'Omdat Sinterklaas anders denkt dat ik alles al heb', zegt Jantje.Het is wit en staat in de hoek.Het paard van Sinterklaas dat stout is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Inez Köhler boeken
  Inez Köhler - Mani

  Mani woont samen met mama Mamita, grote broer Chooka en poes Gato in Peru. Ze is bijna jarig! Wat zal ze voor haar verjaardag krijgen? In prachtige kleurige tekeningen geeft Inez Köhler een mooie impressie van het leven in Peru, een land waar ze vaak geweest… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Sharon Wünsch boeken
  Sharon Wünsch - Brandee in de tropen

  Brandee het brandweermeisje gaat dit keer op avontuur in de tropen. Met haar broer Jan jr. speelt ze, tijdens hun vakantie op de Caribische eilanden de hoofdrol bij het redden van zeeschildpadden.Dit boek moet je gelezen hebben! Zeker niet alleen voor meisjes.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Timothée de Fombelle boeken
  Timothée de Fombelle - Majoor Rosalie

  1917. Rosalie is vijf jaar. Ze mag achteraan in de klas tekenen, terwijl de oudere kinderen leren lezen. Hoewel het front ver weg is, wordt haar wereldje door oorlog bepaald. De meester leest de heroïsch klinkende krantenkoppen voor, en moeder de hoopgevende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Mina Witteman boeken
  Mina Witteman - Boreas en de vijftien vrienden

  Boreas wordt ineens overspoeld door heimwee. Hij mist zijn vrienden, die nu allemaal in de brugklas zitten. Bladerend in zijn logboek valt zijn oog op alle namen die hij erin noemt: Mel op Sark, Aziz in Marokko, Isi op La Gomera… Hij heeft vrienden over de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Sanne te Loo boeken
  Sanne te Loo - Ieber en Knoert

  Ieber en Knoert: twee monsterlijk leuke vrienden! Ieber heeft een vogel gevangen. Hij gaat naar zijn grote vriend Knoert en zegt dat hij het beestje graag wil houden. Maar Knoert vindt dat vogels in de natuur horen en laat de vogel vrij. Teleurgesteld en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • A Book of Bears

  Eight different bears of the world reveal their likes, their homes and their status as the best at climbing, best at catching fish and similar boasts"Discover the brilliant world of bears in this wonderful new book. Learn all about the eight different bears of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Lisa Owings boeken
  Lisa Owings - De witte haai

  In de serie Dieren die doden lees je over dieren die ook wel eens mensen aanvallen. Dat doen ze omdat ze zich bijvoorbeeld bedreigd voelen, of omdat ze honger hebben. In dit boek lees je over witte haaien. Ontdek waar ze leven, wat ze eten en wanneer ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lisa Owings boeken
  Lisa Owings - De grizzlybeer

  In de serie Dieren die doden lees je over dieren die ook wel eens mensen aanvallen. Dat doen ze omdat ze zich bijvoorbeeld bedreigd voelen, of omdat ze honger hebben. In dit boek lees je over grizzlyberen. Ontdek waar ze leven, wat ze eten en wanneer ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Colleen Sexton boeken
  Colleen Sexton - De zeekrokodil

  In de serie Dieren die doden lees je over dieren die ook wel eens mensen aanvallen. Dat doen ze omdat ze zich bijvoorbeeld bedreigd voelen, of omdat ze honger hebben. In dit boek lees je over zeekrokodillen. Ontdek waar ze leven, wat ze eten en wanneer ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Colleen Sexton boeken
  Colleen Sexton - De Afrikaanse olifant

  In de serie Dieren die doden lees je over dieren die ook wel eens mensen aanvallen. Dat doen ze omdat ze zich bijvoorbeeld bedreigd voelen, of omdat ze honger hebben. In dit boek lees je over Afrikaanse olifanten. Ontdek waar ze leven, wat ze eten en wanneer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Smriti Prasadam-Halls boeken
  Smriti Prasadam-Halls - Dubbel! In de tuin

  Ontdek een wereld van planten en bloemen, waar vlinders fladderen en bijen zoemen. Til de flapjes op en zoek alle dubbelen in dit boek! Maar pas op, laat je niet voor de gek houden door de vreemde eend in de bijt op elke pagina! (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Smriti Prasadam-Halls boeken
  Smriti Prasadam-Halls - Dubbel! onder water

  Duik in de wereld waar water schittert, schelpen flonkeren en strandzand glittert. Til de flapjes op en zoek alle dubbelen in dit boek! Maar pas op, laat je niet voor de gek houden door de vreemde eend in de bijt op elke pagina! (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Erik Jan Tillema boeken
  Erik Jan Tillema - De man die zijn ezel opvouwt

  Al eeuwenlang vertellen mensen elkaar de mooiste verhalen: over monsters, demonen, goden en dappere personen. Over hoe de wereld zou zijn geschapen, de avonturen van dappere helden en waarom de mensen toch zo vaak ruzie maken. In alle religies over de hele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Andy Glynne, Salvador Maldonado boeken
  Andy Glynne, Salvador Maldonado - Sanne heeft epilepsie

  In dit boek vertelt Sanne hoe het is om epilepsie te hebben. Is het gevaarlijk? Doet een epileptische aanval pijn? En waarom wordt de juf eigenlijk boos op haar? (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Nandita Jain, Andy Glynne boeken
  Nandita Jain, Andy Glynne - Naomi heeft leukemie

  In dit boek vertelt Naomi hoe het is om leukemie te krijgen. Wat is chemo? Hoe was het in het ziekenhuis? En hoe gaat het nu met haar? (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Nandita Jain, Andy Glynne boeken
  Nandita Jain, Andy Glynne - Jasper heeft taaislijmziekte

  In dit boek vertelt Jasper hoe het is om taaislijmziekte te hebben. Is dat gevaarlijk? Wat zijn ‘groene kikkers’? En waarom mag hij zo veel chocola eten? (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Andy Glynne, Salvador Maldonado boeken
  Andy Glynne, Salvador Maldonado - Ben en Isa hebben voedselallergie

  In dit boek vertellen Ben en Isa hoe het is om een ernstige voedselallergie te hebben. Waar kun je allemaal allergisch voor zijn? Wat is een adrenalinespuit? En hoe weten ze wat ze niet moeten eten? (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Later word ik…

  De beroepengids voor kleuters! Deze vrolijke bundel staat vol versjes over veertig verschillende beroepen. Van goochelaar tot treinmachinist en van boswachter tot zangeres. Kleuters kunnen op een speelse manier lezen en leren over deze beroepen en uiteindelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Colin Stuart, Ximo Abadía boeken
  Colin Stuart, Ximo Abadía - Zo snel als het licht

  Waarom is de lucht blauw?Hoe oud zijn sterren?Waarom valt de maan niet op de aarde?Hoe werkt een telescoop?Bestaat er een plaats die zo stil is dat je je oren hoort suizen? (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Sam McBratney boeken
  Sam McBratney - Hier ben ik!

  Een kartonboekje met een vingerpopje. Ga met je kleinste lieveling op zoek naar Hazeltje. Het speelse haasje komt tot leven door het vingerpopje en terwijl je doorbladert, verstopt hij zich tussen de bloemen of de varens, achter de stenen of zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lynn Bruggeman boeken
  Lynn Bruggeman - Vuile vingers

  - Mega-dik doe-boek waarmee je buiten de lijntjes mag kleuren - Met duidelijke foto’s die inspiratie of houvast bieden - Meer dan 30 creatieve, uitdagende en speelse activiteiten, bedoeld om ouders en leerkrachten te inspireren om met hun kinderen/leerlingen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Anne-Margreet Matsuura boeken
  Anne-Margreet Matsuura - Nikki en de neanderthalers

  Voor Nikki is het heel gewoon om onder het skelet van een mammoet door te lopen: haar opa is directeur van het IJstijdmuseum. Wanneer in Lapland een behaard en grommend meisje wordt gevonden, vermoedt opa dat dat weleens een neanderthaler zou kunnen zijn. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99