Kinderboeken

 • Gijs Haag boeken
  Gijs Haag - Tiny Hartendiefjes Tiny en haar vriendjes

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny gaat op reis Tiny - Terug naar school Tiny op school Tiny verhuist Tiny op schoolreis (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gijs Haag boeken
  Gijs Haag - Tiny Hartendiefjes Tiny en haar hobby's

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny in de tuin Tiny op ballet Tiny speelt muziek Tiny leert tekenen Tiny leert koken (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gijs Haag boeken
  Gijs Haag - Tiny Hartendiefjes Tiny Verhaaltjes voor het slapengaan

  Dit boek bevat vijf leuke Tiny verhalen: Tiny gaat winkelen Tiny is ziek Tiny kiest een cadeau Tiny verkleedt zich Tiny gaat babysitten (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Logische puzzels: 101 breinbrekers tegen de tijd

  In dit dikke puzzelboek vind je 101 breinbrekers tegen de tijd. De puzzels gaan van makkelijk naar moeilijk. Bij elke puzzel staat ook hoeveel tijd je hebt om hem op te lossen. Lukt een puzzel echt niet, dan kun je nog altijd een kijkje nemen bij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Elizabeth Golding boeken
  Elizabeth Golding - Logische puzzels: 101 hersenkrakers tegen de tijd

  In dit dikke puzzelboek vind je 101 hersenkrakers tegen de tijd. De puzzels gaan van makkelijk naar moeilijk. Bij elke puzzel staat ook hoeveel tijd je hebt om hem op te lossen. Lukt een puzzel echt niet, dan kun je nog altijd een kijkje nemen bij de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Mijn kijkboek Op de boerderij

  Dit boek neemt je peuter mee naar de boerderij. De mooie foto's spreken tot de verbeelding en zijn leuk om naar te kijken en over te praten. Bij elke foto staat de juiste naam zodat je kind al spelend zijn woordenschat verrijkt. Een eerste kijkboek om samen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Mijn kijkboek Voertuigen en machines

  Dit boek neemt je peuter mee naar de wondere wereld van de voertuigen en machines. De mooie foto's spreken tot de verbeelding en zijn leuk om naar te kijken en over te praten. Bij elk voertuig staat de juiste naam zodat je kind al spelend zijn woordenschat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Leanne Baars boeken
  Leanne Baars - De avonturen van Dax

  Als het jonge Cavalierhondje Dax tien weken oud is, wordt hij geadopteerd door zijn nieuwe bazinnetje, Leanne. Dat is best spannend. Dax moet wennen aan een ander huis, nieuwe vrienden, de dierenarts en de puppycursus. Elke dag beleeft hij wel iets nieuws.Er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Saskia Aïcha Angenent boeken
  Saskia Aïcha Angenent - Meneer Humble

  Meneer Humble: een kennismaking. Midden in het land ligt een rustig dorp met veel bomen en parkjes. Aan de rand van het dorp staan kleine oude huizen en in één van die huizen woont meneer Humble. Voordat hij in het dorp kwam wonen heeft hij veel gereisd,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anton Wolvekamp boeken
  Anton Wolvekamp - Monster & Draak tweeluik - compleet (deel 1 en 2)

  Een beetje boek begint met een flitsende aankondiging, dus hierbij het script van de boektrailer. Leestip: lees onderstaande tekst hardop voor met een rare mysterieuze stem. Succes verzekerd. Kun jij er niet om lachen, dan lacht er vast wel iemand anders om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Knutsel- en weetjesboek Insecten en kriebeldiertjes

  pen dit boek en ontdek de fascinerende wereld van insecten en andere kriebeldiertjes. Knutsel het insectarium in elkaar en leer heel veel met de 12 interessante fiches boordevol informatie! Met uitscheurbare pagina's, zodat je de insecten gemakkelijk kunt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Jezus en de storm

  Vriendelijk foamboekje met speelse, rondgevormde bladzijden en rode zijkanten. De tekst van dit bijzondere verhaal is geschreven in korte, begrijpelijke zinnen. Met kleurrijke illustraties van Gill Guile, die ook de Bijbel voor jonge kinderen en de Bijbel voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Maya:livre de lecture-Qui va sauver Max?

  Il n'y a pas de temps à perdre ! Max est retenu prisonnier dans un nid d'oiseau. Fais quelque chose Maya ! Sinon, il finira sa vie dans le ventre de l'oiseau. Maya et ses amis imaginent un plan ingénieux pour le tirer d'affaire. Espérons que cela réussisse… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Maja Trivanovic boeken
  Maja Trivanovic - Mack en Kaya

  Mack en Kaya zijn de beste vrienden. Samen beleven de jongens allerlei avonturen, waarin kinderen zich gemakkelijk zullen herkennen. Samen spelen, zwemmen, vlinders in de buik, monsters en veel meer herkenbare onderwerpen in een vrolijk jasje. De korte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marijke Rondelez boeken
  Marijke Rondelez - Poes, waar ben je?

  -Een sfeervol prentenboek voor kattenliefhebbers -Tweede deel in een schattige poezenreeks -Promotie: download de gratis kleurplaat op onze website Zoek waar Poes zich heeft verstopt op de trein. 'Tot straks, Poes,' zegt vrouwtje. 'Doe jij maar een lekker… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Giovanna Zoboli boeken
  Giovanna Zoboli - De muis die er niet was

  - Een schattig en grappig prentenboek- Met vertederende illustraties boordevol muizen en katten- Een bijzonder verhaal over de zoektocht naar vriendschapEr was eens een kat. Zijn vacht had streepjes, en zijn kop zat vol met muizen. Er was de muis met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Sine Van Mol boeken
  Sine Van Mol - Zzzoef... Waar zijn we?

  - Vrolijk en fantasierijk prentenboek - Met bijzondere, kleurrijke illustraties - Promotie: tentoonstelling oktober 2017 i.s.m. het Arboretum Kalmthout Een sprookjesachtig verhaal over de kracht van de verbeelding. Twee kinderen zingen de hele dag liedjes.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Alef Doeboek SET 3 ex.

  Ga met Alef mee en ontdek op een leuke en afwisselende manier meer over de wereld van de Bijbel. Leuk voor thuis, maar ook voor tijdens de vakantie. In het Doeboek vind je verhalen, kleurplaten, spelletjes, tests, puzzels, strips, proefjes, weetjes en nog veel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,85
 • Piet Prins boeken
  Piet Prins - Snuf de hond - Dyslexie uitgave

  Het is oorlog. De Duitsers hebben Nederland bezet.Een geheimzinnige onderduiker helpt Tom Sanders met het africhten van zijn slimme herdershond Snuf. Al gauw belandt Tom in spannende situaties waarbij de hulp van Snuf onmisbaar is. Maar als Tom en zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Linda Bakker boeken
  Linda Bakker - Sergio en Cammilla

  Sergio en Cammilla beleven tijdens hun vakantie een geweldig avontuur.Ze bezoeken het museum en magicland waar allerlei vreemde dingen gebeuren.Ze ontdekken een ster met hele kleine diamanten. Niemand weet waar die vandaan komt.Samen met vrienden gaan ze op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Hilary McKay boeken
  Hilary McKay - Piraatjes Een draak!

  Max woont bij zijn tante. Zijn tante wordt gek van de bende op zijn kamer en gaat ervandoor ... op een bezem! Max blijft alleen achter met een drakenei dat bijna uitkomt. Als je denkt dat het veel werk is om voor een huisdier te zorgen. Dan heb je vast nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Kaye Umanski boeken
  Kaye Umanski - Piraatjes De dertiende fee

  Mopperkont wil ook graag naar het feest in het paleis. Alle andere feee?n krijgen een uitnodiging. Maar zij niet - alleen maar omdat ze niet van roze houdt en geen schattige dansjes doet. Nou, ze zal het ze betaald zetten... met een vloek! Dit is Doornroosje,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • De gebroeders Twin boeken
  De gebroeders Twin - De avonturen van Edgar het Egeltje

  Edgar is een lief egeltje, dat aan de rand van het bos woont. Zijn huisje is uitgehakt tussen de wortels van een dikke boom. Niet ver bij hem vandaan ligt het stadje Twickel. Edgar beleeft allerlei wonderlijke avonturen en maakt daarbij steeds nieuwe vrienden.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Anna Vercammen boeken
  Anna Vercammen - Bettie & Harrie in 13 ongelukjes

  *Grappige, extra dikke verhalenbundel *Over een bazige, grote zus en een volgzaam broertje *Hilarische tekst en trefzekere illustraties Absurde verhaaltjes over groot worden, ontdekken en veel fantasie. Bettie en Harrie zijn grote zus en kleine broer. Ze wonen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Yoeri Slegers boeken
  Yoeri Slegers - Het grote dierentuin tandenborstelboek

  * Tandenpoetsenboek met achterin dierenweetjes over tanden* Promotie: gratis poster voor het onderwijsDit prentenboek spoort op een plezierige manier kinderen aan om het over tanden poetsen te hebben.Bas en Nel willen hun tanden niet poetsen. Want dieren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50