Kinderboeken

 • Mariëtte Middelbeek boeken
  Mariëtte Middelbeek - Mazzel - dyslexie uitgave

  Saar (13) heeft één droom: beroemd worden. Daarom struint ze allerlei audities af, doet mee aan zangwedstrijden en missverkiezingen en staat ingeschreven bij castingbureaus. Haar ultieme doel lijkt een hele stap dichterbij te komen als ze mag meedoen aan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Marloes Morshuis boeken
  Marloes Morshuis - Borealis - dyslexie uitgave

  Joppe is ontvoerd - en niet alleen hij. In het koude, afgelegen Borealis wachten honderdtachtig kinderen van over de hele wereld op hun lot, bewaakt door de Crew en beheerst door de Trias. In Borealis ontbreekt het de kinderen aan niets - maar de regels zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marloes Morshuis boeken
  Marloes Morshuis - Borealis - dyslexie uitgave

  Joppe is ontvoerd - en niet alleen hij. In het koude, afgelegen Borealis wachten honderdtachtig kinderen van over de hele wereld op hun lot, bewaakt door de Crew en beheerst door de Trias. In Borealis ontbreekt het de kinderen aan niets - maar de regels zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Expeditie vriendschap - dyslexie uitgave

  Isa (aka IzzyLove) en Cato zijn vanaf de eerste schooldag allerallerallerbeste vriendinnen. Ze zijn bijna nooit meer dan tien meter bij elkaar vandaan geweest. En nu gaat Cato verhuizen. Naar Amsterdam, 103 kilometer verderop. Ze gaat in het huis van Sandokan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Meiden zijn gek... op chatten - dyslexie uitgave

  Een boek over meiden, vriendschap, verliefdheid en jaloezie, maar vooral een boek over jongens. Janine voelt zich buitengesloten, omdat ze als enige van haar vriendinnen niet kan chatten thuis. Als ze een weekend bij haar broer logeert, mag ze op zijn computer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - bobbi de allerliefste oma

  Het leukste cadeau voor de allerliefste oma! We gaan naar de markt,' zegt oma. Bobbi lacht: 'Ik pak de mand! Zal ík die voor je dragen, oma?' Kijk, daar gaan ze, hand in hand. Voor alle lieve oma's (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Pippa Curnick boeken
  Pippa Curnick - Op expeditie: oceaan

  Klaar voor een spannend avontuur in de oceaan? Duik samen met twee jonge ontdekkingsreizigers naar de diepten van de oceaan. Maak kennis met bijzondere dieren, richt hun leefgebied in met stickers, los puzzels op en nog veel meer! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Esther Van der Ham boeken
  Esther Van der Ham - De pinguins in Afrika

  De pinguins Pepe en Bo besluiten zich naar de Zuidpool te laten drijven. Tot hun grote schrik komen ze uit in een land waar ze een aap, een giraf en een leeuw ontmoeten. Waar zijn ze nu?De Galapagoseilanden liggen aan de evenaar in de Stille Oceaan. Er komen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lieve Baeten boeken
  Lieve Baeten - Lotje en de heksenprinses

  Nieuwe uitgave op groot formaat. Met halve pagina's en een verrassend einde. Over de kracht van verhalen en voorlezen. Vanaf 4 jaar. Vijfde en laatste heruitgave in de reeks van de Lotje-klassiekers van Lieve Baeten. Kleintje komt logeren bij Lotje. Lotje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Maureen Welscher boeken
  Maureen Welscher - Thuis in twee landen

  Steeds meer geadopteerden maken een rootsreis naar hun geboorteland. Om hun land te leren kennen maar vooral om hun biologische familie te ontmoeten. Hoe gaat het daarna verder? In Thuis in twee landen bundelt journalist en adoptiemoeder Maureen Welscher… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Lian Kandelaar boeken
  Lian Kandelaar - Bender - dierenverhaal over tijgers

  Bekijk de jungle door de ogen van Bender. Bender is een jonge tijger. Hij leeft in het woud van Sumatra. Met zijn broertje Xan heeft hij de grootste lol. Maar er dreigen problemen: het mannetje Rox wil hem wegjagen en zijn zus Joy vindt hem lastig. Eindelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marco Kunst boeken
  Marco Kunst - Pulletje

  Pulletje kan niet wachten de wereld te ontdekken en droomt ervan om groot te zijn. Stap voor stap gaat het eendenkuiken steeds verder. Pulletje Pulletje is een eendenkuiken dat na zijn geboorte het liefst meteen naar buiten stapt. Hij kan niet wachten om de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Tineke Honingh boeken
  Tineke Honingh - Het (on)gewone verhaal van Bo (en Tom)

  Prachtig verhaal over vriendschap, zelfvertrouwen en de kracht van het woord Het is nog niet zo gemakkelijk om je verleden achter je te laten. De twaalfjarige Bo verhuist van de stad naar een oude boerderij aan de rand van een dorp. Een nieuwe omgeving, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Piet Piraat : voorleesboek - Het zeemonster

  Piet Piraat en zijn maatjes belanden op het eiland Comino. Maar behalve Stella Struis, de zus van Stien, vinden ze niemand. Alle bewoners zijn weggevlucht voor een gevaarlijk zeemonster dat opduikt in de haven. Volgens de legende zou het zeemonster een gouden… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Pronto boeken
  Pronto - Mysterie in het stadion

  Er is iets heel waardevols gestolen in het stadion, maar wie heeft dat gedaan? Word een detective en los dit mysterie op! Bekijk alle verdachten en lees de aanwijzingen om zelf dit raadsel op te lossen. Een leuk vormgegeven boek met grappige tekeningen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Carlo Frabetti boeken
  Carlo Frabetti - Alice in Wiskunde Wonderland

  Alice is elf en houdt niet van wiskunde. Tot ze op een dag een bijzonder avontuur beleeft. Een zonderlinge man, Lewis Carroll, voert haar mee naar Wiskunde Wonderland, een plek waar wiskunde écht tot leven komt.Alice ontmoet er de Gekke Hoedenmaker, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Liesbeth van Binsbergen boeken
  Liesbeth van Binsbergen - Bas eet een appel

  Bas wil iets lekkers en krijgt van mama een appel. Als hij die buiten opeet, komt Nina eraan lopen. Zij laat Bas zien dat appels helemaal niet uit de koelkast komen! De vrolijke illustraties zijn gemaakt door Marjolein Hund. Liesbeth van Binsbergen schreef de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Liesbeth van Binsbergen boeken
  Liesbeth van Binsbergen - Bas wordt nat

  Bas heeft buiten gespeeld en is helemaal vies geworden. Zelfs Konijn zit onder de modder! Daarom mag Bas onder de douche, samen met Konijn. De vrolijke illustraties zijn gemaakt door Marjolein Hund. Liesbeth van Binsbergen schreef de grappige teksten. Voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Liesbeth van Binsbergen boeken
  Liesbeth van Binsbergen - Goed gepoetst, Bas!

  Bas moet naar de tandarts. Oh nee, eerst nog even goed tandenpoetsen. Links, rechts, boven, onder, al zijn tanden neemt Bas onder handen! De vrolijke illustraties zijn gemaakt door Marjolein Hund. Liesbeth van Binsbergen schreef de grappige teksten. Voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Liesbeth van Binsbergen boeken
  Liesbeth van Binsbergen - Bas kleedt zich aan

  Bas wordt wakker en staat op. Na zijn douche moet hij zich aankleden. Dat kan hij al helemaal zelf! De vrolijke illustraties zijn gemaakt door Marjolein Hund. Liesbeth van Binsbergen schreef de grappige teksten. Voor kinderen van twee tot vier jaar. Dit boekje… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Liesbeth van Binsbergen boeken
  Liesbeth van Binsbergen - Bas Bas moet nodig

  Nadat Tobias is uitgelaten en zijn plasje heeft gedaan, moet Bas ook heel nodig plassen. Snel naar de wc dus! De vrolijke illustraties zijn gemaakt door Marjolein Hund. Liesbeth van Binsbergen schreef de grappige teksten. Voor kinderen van twee tot vier jaar.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marina Theunissen boeken
  Marina Theunissen - Over pestkoppen en kartonnen dozen

  Een spannend avontuur rond pesten, vriendschap, verliefdheid en onvoorwaardelijke inzet. 'Je moet die vrienden van jou maar een keer uitnodigen. Misschien binnenkort op je verjaardag?' 'Tuurlijk!' juicht ze theatraal om dan huilend naar de kleine schuur te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anton Wolvekamp boeken
  Anton Wolvekamp - #Beschermengelen Zielsverwant

  Een onafscheidelijke vriendschap, een onsterfelijke verbondenheid, een onafwendbaar noodlot. Rebekka is vastbesloten om wraak te nemen om dat wat haar is afgenomen terug te vinden. Tijdens haar zoektocht stuit ze op de Beschermengelen: een mysterieuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Margaret Wise Brown boeken
  Margaret Wise Brown - Het Gouden Hondenboek

  Al decennialang bevolken honden de Gouden Boekjes. Ze leiden een stoer hondenleventje of juist het aller aller aller áller áller-kleinste hondenbestaan. Ze houden van zichzelf en van taartjes, ze ontdekken een brandje of de wereld om hen heen. Maar je kunt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Natahlie Tordjman boeken
  Natahlie Tordjman - Het complete vogelboek

  Alles wat je wilt weten over vogels Welke soorten vogels zijn er, en wat zijn de verschillen tussen vogelsoorten? Waar leven ze, hoe trekken ze en hoe zoeken ze hun voedsel? Al deze vragen en nog veel meer worden beantwoord in dit rijk geïllustreerde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00