Kinderboeken

 • Chris Tomlin, Pat Barrett boeken
  Chris Tomlin, Pat Barrett - Een supergoede Vader

  Het hartverwarmende prentenboek ‘een supergoede Vader’ is een vertaling van ‘Good Good Father’, geschreven door Chris Tomlin en Pat Barret, die tevens het gelijknamige lied hebben geschreven dat dit jaar wordt opgenomen in de liedbundel van Opwekking.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marloes Jedidja Aben boeken
  Marloes Jedidja Aben - De tijdmachine van Oom Boaz

  Het is vakantie. Wouter en zijn zusje Jasmijn gaan logeren bij hun oom Boaz op de boerderij, waar altijd iets te beleven is. Boaz is niet alleen boer, maar ook uitvinder! Hij heeft een tijdmachine uitgevonden en samen met Wouter en Jasmijn gaat hij 4.000 jaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jonny Lambert boeken
  Jonny Lambert - Krokodillen-alarm!

  SSST! We sluipen samen door de enge, kronkelige kreek. Daar zijn scherpe stekels en slingerende klimplanten, maar ECHT GEEN gemene, gevaarlijke krokodillen! Wacht eens even... wat is DAT? Ieks! Kijk uit voor de verstopte krokodillen in dit superspannende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Alan MacDonald boeken
  Alan MacDonald - Piraten gaan niet naar school!

  Als Kees zegt dat hij naar school wil, is zijn familie GESCHOKT! Op SCHOOL zijn er rottige regels en enge leraren met tien armen. PIRATEN GAAN NIET NAAR SCHOOL! Of toch wel? Een hilarisch verhaal, perfect voor kleine piraatjes die voor het eerst naar school… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Heath McKenzie boeken
  Heath McKenzie - Kiekepoep! In de stad

  Til de flapjes op in deze ondeugende boeken en ontdek hoeveel verschillende soorten poep er zijn. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Heath McKenzie boeken
  Heath McKenzie - Kiekepoep! In het wild

  Til de flapjes op in deze ondeugende boeken en ontdek hoeveel verschillende soorten poep er zijn. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Jim Helmore, Richard Jones boeken
  Jim Helmore, Richard Jones - Papieren vliegtuigjes

  Mia en Ben maken papieren vliegtuigjes. Ze hopen dat ze ooit een vliegtuig maken dat helemaal over het meer kan vliegen. Maar dan gaat Ben verhuizen... kunnen ze vriendjes blijven en hun droom waarmaken?Een ontroerend verhaal over verhuizen, vriendschap en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Britta Teckentrup boeken
  Britta Teckentrup - Vriendschap groeit

  Het begint allemaal met een barstje, het is bijna niet te zien. Wanneer we het oneens zijn, bijvoorbeeld, of kibbelen voor tien.Boze woorden veroorzaken een barst die steeds groter wordt. Maar moet je zien waartoe vriendelijkheid kan leiden! Een schitterend… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Emma Yarlett boeken
  Emma Yarlett - Op jacht naar Peuzel het boekmonster

  3 2 1... LANCEER jezelf in een nieuw avontuur met PEUZEL het boekmonster! Kijk mee hoe hij chaos creëert, een draak tegenkomt en een nieuw vriendje vindt... (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Danielle McLean, Kathryn Selbert boeken
  Danielle McLean, Kathryn Selbert - Op de graafmachine

  Het is druk op de bouwplaats. Opeens raakt de graafmachine iets in het zand. Het is groot... en van hout... en heel geheimzinnig. Wat zou het zijn?Met de ster in je eigen verhaal-boeken kun je een naam toevoegen met de bijgeleverde alfabetstickers. Dankzij het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Michael Whaite boeken
  Michael Whaite - 100 Honden

  Ruige hond, rimpelige hond, schudt-met-z'n-kont-hond, vuilnisbakkenhond, één hondje doet rustig een plas. Blaffende hond, pluizige hond, ziet-er-niet-uit-hond... maar waar is mijn hond? Als ik toch eens wist waar-ie was... Maak kennis met wel HONDerd honden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - In het gips

  Neefje Ben wil graag op wintersport! Natuurlijk zegt oom Geronimo dan geen nee! Hij huurt een huis in de sneeuw, op een berg en de hele familie Stilton gaat mee. Wat een pret. Zelfs Geronimo stapt op de slee de berg af! Maar o jee, dan botst Dries Durfal tegen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Griezelen in de achtbaan

  Als Duifje Duistermuis iets in haar kop heeft, dan is er geen ontsnappen aan. Nu wil ze met Geronimo naar de kermis in Lugubria. Alleen het idee al! Geronimo is bang voor alles, en al helemaal voor die griezelachtbaan. Toch moet hij er van Duifje in. Als dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • (red.) boeken
  (red.) - Young Scientist Doeboek - Reizen in de toekomst

  Gaan we in de toekomst op en neer naar Mars met een herbruikbare raket? Reizen we in de razendsnelle hyperloop van Elon Musk met meer dan 1200 km/u naar Parijs? Bezorgen boodschappen zichzelf met behulp van slimme drones? In het nieuwe Young Scientist-doeboek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Maja Kooistra boeken
  Maja Kooistra - De aarde, de hemel en de bomen

  Van oudsher vervullen bomen overal ter wereld een functie in het leven van mensen op het gebied van welzijn, zingeving en levensvragen. Hun takken reiken naar de hemel en hun wortels zijn verankerd in de aarde. Ze geleiden niet alleen een energiesurplus van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Georgiana Deutsch boeken
  Georgiana Deutsch - De Superheld

  Als Wolf, Uil en Eland enge geluiden in het bos horen, worden ze heel bang. Zou het een monster zijn? Ze hebben een dappere superheld nodig om het raadsel op te lossen. En er is maar één superheld die dat kan doen...Met de ster in je eigen verhaal-boeken kun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Isabel van Duijne boeken
  Isabel van Duijne - Lily en Jamal gaan op reis

  Als Lily en Jamal met oma in de Jeep op safari gaan, staan er een paar olifanten op het pad. Ze kunnen niet meer verder en dan horen ze opeens een brul... Lily en Jamal maken een reis naar Spanje en varen mee als muzikanten in een luchtballon. Als ze hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Suza Kolb boeken
  Suza Kolb - De ponyclub: Supershetty's op geheime missie

  Alle paardenvijgen op een stokje! De plek aan de ruif waar Berend normaal zijn hooi naar binnen werkt is leeg. Nergens op de Bloemenhof is een spoor van de Haflinger te vinden. Zou hij heimwee hebben gehad maar zijn geliefde bergen? En is hij daarheen gegaan?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Jonny Lambert boeken
  Jonny Lambert - Gewoon zoals je bent - giftset

  Kleine Snuf kan niet in de rij lopen. Er is ook zoveel te zien - zoals Girafs superlange steltpoten en Cheetas gespikkelde zachte vacht. En dan ziet hij Krokodils hap-snap-tanden... Kijk uit, Kleine Snuf!Een bemoedigend verhaal en een zachte olifantknuffel -… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Laleh Jaffari boeken
  Laleh Jaffari - De paraplu van Olifant

  De paraplu van Olifant is een eenvoudig maar krachtig verhaal over aardig zijn voor anderen. Luipaard en Beer denken alleen maar aan zichzelf. Maar Olifant deelt de paraplu met zoveel mogelijk anderen. Daar wordt hij heel blij van!Een verhaal over het plezier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Mag ik van jou een kusje?

  Van wie kreeg muis dat lieve kusje...? Mag ik van jou een kusje? is een heerlijk romantisch prentenboek op rijm voor kleuters. Het was vroeg in de morgen – de dag brak weer aan de dieren besloten naar huis toe te gaan daar liepen ze dan – door het bos en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tosca Menten boeken
  Tosca Menten - Luuk Nootje - Expeditie Half Miljoen

  Een fantastisch verhaal van Tosca Menten! Hoera! De familie Nootje heeft een half miljoen euro geërfd van een onbekende oom! Helaas vertelt de notaris dat ze het geld alleen krijgen als ze lid worden van een vreemd genootschap. En dat is nog niet zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Thierry Robberecht boeken
  Thierry Robberecht - A big fat lie

  Ik heb niks gedaan! Het was Lara!Gewoon een leugentje... of toch niet?Lars voelt zich er erg schuldig over. Het lijkt net of er een enorm gewicht op zijn schouders drukt. Hij kan niet meer spelen, niet meer lachen. Hij heeft het gevoel dat hij een olifant met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Harriet Blackford boeken
  Harriet Blackford - IJsbeertje wordt groot

  Een non-fictieverhaal over een jong ijsbeertje dat opgroeit in het Noordpoolgebied. Harriet Blackford en Manja Stojic brengen weetjes over de natuur tot leven. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Owen Hart boeken
  Owen Hart - Zullen we samen sterren tellen?

  We gaan samen een stukje lopen als de zon is ondergegaan. Dan tellen we alle sterren die aan de donkere hemel staan. We kruipen dicht tegen elkaar aan en de maan schijnt zacht. Ik hou meer van je dan alle sterren die schitteren in de nacht. Een fonkelend… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50