Kinderboeken

 • Emilie Beaumonst boeken
  Emilie Beaumonst - Kleine Bengel ontdekt Kleine Bengel ontdekt - Machines op de boerderij

  Met dit superleuke kijkboek leert je kleuter allerlei machines van de boerderij kennen: de tractor, de maaidorser, de ploeg, ... ze zijn allemaal van de partij. Een educatief kijkboek dat de woordenschat verrijkt en het observatievermogen stimuleert. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Nathalie Bélineau, Émilie Beaumont boeken
  Nathalie Bélineau, Émilie Beaumont - Kleine Bengel ontdekt Kleine Bengel ontdekt: Vliegtuigen in de lucht

  Met dit superleuke kijkboek leert je kleuter allerlei vliegtuigen kennen: het lijnvliegtuig, het sportvliegtuigje, het blusvliegtuig, ... ze zijn allemaal van de partij. Een educatief kijkboek dat de woordenschat verrijkt en het observatievermogen stimuleert. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • J.B. te Boekhorst boeken
  J.B. te Boekhorst - Avontuur in de sneeuw

  Avontuur in de Sneeuw Wie wil er nu niet met zijn huisdier kunnen communiceren? De 14-jarige Robbin Stoelenmatter in elk geval wel. Zonder dat iemand het weet, ook zijn ouders en beste vriend niet, volgt hij op Terschelling een cursus dierentolk. Hij wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Stephanie Schneider boeken
  Stephanie Schneider - Flessenpost voor Joost

  Ieke heeft vlinders in haar buik. Het kriebelt. Zou dat door Joost komen? Joost kwam logeren en samen hebben ze veel gespeeld. Maar dan gaat Joost weer naar huis in Arnhem. Ze mist hem. Maar Arnhem ligt aan de Rijn. Misschien kan ze hem flessenpost (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Sylvia Heinlein boeken
  Sylvia Heinlein - Sammie en de prutsen

  Sammie rent door het huis. "Help!" roept hij. "Ik kom te laat! Waar is mijn gymtas? Het is kwart voor acht. School begint zo! Wie heeft mijn tas verstopt?" Dit is het werk van de prutsen. Het zijn heel, heel, heel kleine monstertjes... (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Leonildo Turrini boeken
  Leonildo Turrini - Ferrari - de beste

  De Formule 1 is populairder dan ooit door het succes van Max Verstappen. Een van de meest toonaangevende raceauto's aller tijden is Ferrari. Zowel bij de F1 als op straat. En Ferrari viert dit jaar zijn 70-jarig jubileum. Alle reden om terug te kijken op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Dianne Arentsen boeken
  Dianne Arentsen - Het patroon Ithana

  Wat als je nergens veilig bent? Als elke beweging die je maakt in de gaten wordt gehouden? Als er een vijand is die meer weet over je weet dan jijzelf? Herinneringen van vroeger heeft Ithana niet. Ze woont in een kamp, afgescheiden van de rest van de wereld… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Een wedstrijd voor de keizer (deel 4)

  De familie Stilton vertrekt in Een wedstrijd voor de keizer naar één van Geronimo's lievelingssteden, namelijk het Oude Rome! En wat een avonturen beleven ze daar! Een wedstrijd met strijdwagens, een uitgebreid banket in een luxueuze villa, een dag in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Dolfijnenkind Dans van de roze dolfijn - dyslexie uitgave

  Wat is er gebeurd met Talitha? Dat is de vraag die Marijn al lange tijd in de ban houdt. In dit boek heldert de jongen het mysterie eindelijk op. Na zijn avontuur in de Andes gaat Marijn met zijn vader naar Brazilië. Daar varen ze de Amazone op om onder water… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jenny Valentine boeken
  Jenny Valentine - Op zoek naar Violet Park

  Jenny Valentine brak internationaal door met haar debuut Op zoek naar Violet Park. Daarna verscheen van haar hand de ijzersterke roman Gebroken soep. Deze twee toptitels zijn nu in een nieuw jasje gestoken. Voordelig geprijsd! In Op zoek naar naar Violet Park… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Ciska Beens boeken
  Ciska Beens - Meneer De Wind

  In 'Meneer De Wind' maakt een klein meisje op verschillende manieren kennis met onze 'onzichtbare vriend' de wind. Je ziet hem niet, maar hij is er altijd! Vaak wil hij spelen, vooral met je haar. Soms blijkt hij in je buik te zitten of maakt hij grapjes.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Kate Baker boeken
  Kate Baker - De hoogste berg, de diepste zee

  Weet je hoe hoog de hoogste berg op aarde is? Of hoe diep de diepste oceaan is? Weet je welke schepsel het grootste ooit was? Of hoe oud de oudste boom is? Waar op aarde is het het koudst en welke dieren worden het oudst?Dit prachtige boek geeft antwoord op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Ellen Stoop boeken
  Ellen Stoop - Watervlinders 1, Stip het sprintkanon

  Elvira Stiphout gaat voor goud! Tijdens haar eerste training bij zwemclub de Watervlinders heeft ze meteen de slag te pakken. En een bijnaam: Stip! Kort en krachtig, net zoals haar schoolslag, want daar is ze met stip de beste in! Als ze hoort dat er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kristien In-'t-Ven, Mattias De Leeuw boeken
  Kristien In-'t-Ven, Mattias De Leeuw - De zeepridder ziet een spook

  Op de jaarlijkse bingo van koning Felix de Eerste de Bestewint de zeepridder de hoofdprijs.Een paar sokken? Een fles wijn? Een zak snoep?Nee. Een land.Het heet Sponje.De zeepridder is in de wolken.Hij wordt koning van de Sponsen,wat een droom!Vol goede moed… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Reina Ollivier, Karel Claes boeken
  Reina Ollivier, Karel Claes - De regel van 3s - Het geheim van de Octopus

  ?Dries houdt van surfen, net als zijn vrienden Hassan en Roos. Maar dan zijn ze getuige van een ongeluk op zee. En enkele dagen later worden een heleboel kunstwerken gestolen.Dries, Hassan en Roos gaan op onderzoek en belanden in een vreemd avontuur. Zullen ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Piet Piraat : collectie

  Schip Ahoy, maatje! Stien, Berend, Steven en ik hebben een cadeautje voor jou... hierin zitten tal van leuke spullen: een kleurboek, een doeboek, stickers, een groeimeter, een deurhanger en een poster! Hoe supercool is dat? Superhandig om mee te nemen op reis,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Maya : verhalenboek 1

  Rechter bijenwas, De fles van Willy en Beeralarm (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Henk Coudenys boeken
  Henk Coudenys - De GYX

  De GYX is een geheimzinnige kracht. Hij maakt je machtig maar is moeilijk te beheersen en even dodelijk als een gifslang. Een meedogenloze gangster jaagt op de GYX. Sammy heeft de GYX. Ze gaan de strijd aan, fysiek en in dromenduels. Drie gangsters tegen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Henk Coudenys boeken
  Henk Coudenys - De opstand van krielkip

  De Opstand van Krielkip vertelt het verhaal van een kuiken dat in het geheim opgroeit in een legbatterij. Op een dag ontsnapt ze en keert ze terug om een opstand tegen de boer te organiseren, met de hulp van de anarchistische kippen van Bioboer Coens en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Henk Coudenys boeken
  Henk Coudenys - Wat gebeurt er als ik dood ga?

  'Wat gebeurt er als ik dood ga?' is een boekje voor kinderen vanaf 10 jaar en voor volwassenen die omgaan met kinderen die willen weten wat er gebeurt als we sterven. Duizenden mensen zijn teruggekeerd naar het leven, nadat ze klinisch dood zijn geweest. Hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nicholas Oldland boeken
  Nicholas Oldland - Naar de top

  Beer, Eland en Bever houden van avontuur. Op een dag gaan ze naar de top van een berg. Bever stelt voor om er een race van te maken. Maar hun liefde voor winnen zorgt er al gauw voor dat er geen plezier meer gemaakt wordt. Als er gevaar dreigt, moeten ze de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Nicholas Walker boeken
  Nicholas Walker - De tweeling mysteries Schemerslaap

  De tweeling Alex en Alessia groeit op bij hun steenrijke oom. Hun ouders hebben ze nooit gekend. Ze komen erachter dat ze een speciale gave hebben die ze kunnen aanwenden om de wereld te zuiveren van duistere bovennatuurlijke invloeden en om duivelse mysteries… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Pim Zoeteman boeken
  Pim Zoeteman - De avonturen van Pietertje 1

  Er prikt een zonnestraal in de ogen van Pietertje, hij is meteen wakker en gaat rechtop zitten in z'n bedje. Dan springt hij op bed en gaat het trapje op naar buiten...... Bij alle verhalen straalt de levenslust van hem af. Als er een noodsituatie is dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Alex Gijsbert van den Bor boeken
  Alex Gijsbert van den Bor - Suz - naar de kinderboerderij

  Suz gaat met haar mama naar de kinderboerderij. Er zijn daar veel dieren. Ze ontmoet de gans, het schaap en nog veel meer. Plotseling krijgt ze een lik in haar gezicht. Welk dier zou dit zijn? Thuis heeft ze heel wat te vertellen aan papa.Lees met Suz over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Ingrid Hageman, Cocky van Dijk boeken
  Ingrid Hageman, Cocky van Dijk - Valemya De poorten naar Valemya trilogie

  Al haar hele leven voelt Isa Catelijn dat ze anders is dan de rest. Dan komt ze er gaandeweg achter dat haar wortels niet in deze wereld liggen, maar elders: in Valemya. Meneer Kremije, een elf, voert haar mee door een poort naar zijn wereld. Valemya lijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  47,50