Kinderboeken

 • Nico De Braeckeleer boeken
  Nico De Braeckeleer - Vuurstorm

  Skye, besmet door een dodelijk virus, trekt er alleen op uit om de jongeren van Noord-Brussel te bevrijden uit het kamp van de Vultures. Vastbesloten om haar tegen te houden, staken Colin, Jazz en River hun tocht naar Civitas, een plek in Afrika waar je nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Maan roos vis letter-stickerboek

  Lekker spelen met letters, woorden en zinnen … Dat kan met deze herbruikbare letterstickers! Door middel van leuke opdrachten maken kinderen zélf woorden en zinnen met alle letters die ze ook op school leren. In het midden van het boek is ruimte om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Rompompom letter-stickerboek

  Letters ontdekken en zélf woordjes maken? Of de eigen naam plakken? Dat kunnen kinderen met deze herbruikbare letter-stickers doen. In dit stickerboek maken zij spelenderwijs kennis met letters en klanken. En ze leren woorden maken met alle letters die ze ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Richard Ashley Hamilton boeken
  Richard Ashley Hamilton - Het avontuur begint

  Dit is het eerste deel uit de Trollenjagers verhalenreeks! De 15-jarige Jim Lake junior is een doodgewone tiener. Dat wil zeggen, totdat hij op een dag uitverkoren is om de allereerste menselijke beschermer van de trollenwereld te worden! De trollerne leven in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Rotraut Susanne Berner boeken
  Rotraut Susanne Berner - Welterusten Kareltje

  Elke keer hetzelfde liedje: Karel moet zijn bedje in, maar hij zit zo fijn te spelen. 'Nee,' zegt Kareltje, 'geen zin.'Welterusten, Kareltje! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Yasmeen Ismail boeken
  Yasmeen Ismail - Blij

  Een boek waar je blij van wordt! Wat rolt daar voorbij? Een bal voor mij! Ik ben zo blij! Vrolijk stuitert een jong katje met zijn speeltje door het huis. Totdat… BANG BOING DING DOING KLAPPER-DE-KLAP KLAP. Au. BANG BOING DING DOING KLAPPER-DE-KLAP KLAP. Au.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rotraut Susanne Berner boeken
  Rotraut Susanne Berner - Goede reis Kareltje

  Kareltje gaat op vakantie. O, wat duurt de treinreis lang. Maar er is genoeg te zien. Nieuwsgierig loopt hij door de gang.Goede reis, Kareltje! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Kom je bij me eten?

  Annitta kortstam had als kind interesse in mensen die een product aan het maken waren en daar hoorde natuurlijk ook koken bij. Op negenjarig leeftijd leerde ze koken van haar moeder en sinds dien, is de interesse in koken gebleven. Annitta was vooral gefocust… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  36,95
 • Tamara Geraeds boeken
  Tamara Geraeds - Christopher Plum en de Werelddraaier

  Het 4e avontuur van de jonge Ridders van de Ronde Tafel! Een reus kan je beter te vriend houden... Geholpen door een aantal bijzondere nieuwe vrienden lukt het Christopher en de andere Ridders van de Ronde Tafel om terug te keren naar de aarde. Maar daardoor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Wouter Polspoel, Herman Van Campenhout boeken
  Wouter Polspoel, Herman Van Campenhout - Youra en het XXste konvooi

  1943. De Duitsers hebben ons land bezet en systematisch beginnen ze joden, zigeuners, weerstanders en andere ‘vijanden van het Rijk’ te vervolgen. De Dossinkazerne in Mechelen wordt de plaats waar alle joden worden samengebracht. Daar worden ze op treinen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marina Defauw boeken
  Marina Defauw - In ruil voor paardenballet

  ‘Tauro, je mag niet zoveel verdriet hebben. Hoor je me?’ Het sneeuwwitte paard hinnikte en keek met zijn trouwe donkere ogen naar Sem. ‘Je moet verder met wie je nieuwe eigenaar ook zal zijn. Hij zal goed voor je zijn. Je zult alles hebben wat een paard… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Steven L'Homme boeken
  Steven L'Homme - Spijkervarken

  Spijkervarken is een spannend en boeiend verhaal met kleurrijke illustraties. In dit leerrijke verhaal staat acceptatie centraal.Prik raakt tijdens een storm zijn stekels kwijt. De dieren in het bos zien hoe verdrietig hij is. Hulpvaardig en enthousiast… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tobian Kessels boeken
  Tobian Kessels - Poesje

  Tobian Kessels was slechts 7 jaar oud toen hij deze twee verhalen over Poesje schreef. Poesje beleeft hierin allerlei bijzondere avonturen met onder andere een schorpioen, een krokodil en andere poezen. Naast dat dit boek zeer geschikt is om te lezen voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Corrinne Averiss boeken
  Corrinne Averiss - Eva en Evie en de logeerpartij

  Eva en Evie vinden dezelfde dingen leuk. Dezelfde liedjes, dezelfde spelletjes, ze hebben zelfs dezelfde streep op hun staart. Daarom zijn ze beste vriendinnetjes... of toch niet? (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Rocio Bonilla boeken
  Rocio Bonilla - Ik verveel me zo

  Een grappig en herkenbaar boek over fantasie en verveling. Voor zondagse dagdromers vanaf 4 jaar. Minimoni heeft het altijd druk. De hele week. Ze spreekt af met vriendjes en gaat naar de hockeytraining, ze bezoekt oma en volgt schilderles. Maar op zondag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Noëlla Elpers boeken
  Noëlla Elpers - James Hond en de zwarte vorst

  Kennen jullie mij nog? Mijn naam is Hond, James Hond. Moet je horen wat ik laatst beleefde… Het was bijna carnaval in Oostende. Zoals elk jaar bouwden de Lange Neuzen een wagen voor de carnavalstoet. Mijn vriend Andreetje en ik volgden dat werk op de voet.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Horse Club - Het geheim van Horse Club

  De vier vriendinnen Hannah, Sofia, Lisa en Sarah zijn dol op hun paarden en zouden het liefst willen wonen op manege Meerzicht. Als ze een oud schatkistje vinden, besluiten ze samen een club op te richten: De Horse Club. Wanneer ze net hun geheime clubhuis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jan Paul Schutten boeken
  Jan Paul Schutten - Rijksmuseum Gouden Boekjes

  Speciale aanbieding ter ere van het Rembrandtjaar 20192019: 350 jaar Rembrandt Het meisje met de gouden jurk Marten & Oopjen maken zich mooi Van de Gouden Penseel en Griffelwinnaars Jan Paul Schutten en Martijn van der Linden zijn er twee Gouden Boekjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tosca Menten boeken
  Tosca Menten - Streepjescode Rood

  Steek de mouwen uit je handen met Dummie, Siem, Dirkje en Knor! Teken een bal, geef hem een schop en ren erachteraan. Bouw een dam. Maak een struissprong. Val van je graat. Waggel naar school als een pinguïn. En doe het allemaal NU! In dit nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Anna Woltz boeken
  Anna Woltz - Naar de wolven

  Betoverend prentenboek over de komst van een nieuwe baby Fabeltje vindt het nieuwe speeltje van zijn bazen maar niets. Het mag op de bank en op tafel en in het grote bed. En het kan niet eens mooi zitten! Op een nacht heeft hij er genoeg van en sluipt naar het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Annemarie Oppedijk boeken
  Annemarie Oppedijk - Vogelkip

  Vogelkip is lief en slim en hij heeft mooie kleuren. Hij is vrolijk en houdt veel van spelen. Maar soms luistert Vogelkip niet. Dan doet hij ondeugende dingen. Vogelkip, dat mag toch niet! Vogelkip is een lief en slim dier en hij heeft erg mooie kleuren.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen

  Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige, nóg grotere boomhut! Draai rondjes in de krachtigste draaikolk ter wereld, maak een reisje met een onderzeebootbroodje, spoel aan op een onbewoond eiland, kom lekker in een reuzenspinnenweb hangen, stap de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • LEGO Voertuigenatlas

  Leer over de meest fantastische voertuigen met allerlei LEGO bouwwerken! Doe inspiratie op met meer dan 100 LEGO bouwideeën en volg de makkelijke bouwtips om jouw eigen LEGO voertuigen te creëren!Leer over de meest fantastische voertuigen met allerlei LEGO… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Droomkaarten

  Volg je dromen! Geef kleur! Leef voor vriendschap! Deze en 49 andere droomkaarten helpen je bij moeilijke dilemma's. Zit je over iets te tobben, ben je nieuwsgierig of wil je gewoon een avondje plezier met je vriendinnen? Deze kaarten redden je uit de nood.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Tuutikki Tolonen boeken
  Tuutikki Tolonen - Het oppasmonster op zoek naar het Monstereiland

  In Het oppasmonster van de Finse schrijfster Tuutikki Tolonen krijgen drie kinderen een monster als oppas. Hun gruwelijk grappige avonturen gaan verder in deel 2: Het oppasmonster op zoek naar het Monstereiland. Met vrolijke illustraties van Gurli Feilberg.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99