Kinderboeken

 • Lizzy van Pelt boeken
  Lizzy van Pelt - Kattenboek

  Katten heb je in allerlei soorten en maten. Elke kat heeft zijn eigenaardigheden. Je hebt poeslieve katers en kattige poezen. Er is een favo-kat, een astro-kat en een grumpy cat. Er bestaat zelfs een eigen tv-kanaal voor katten! Kijk dus niet langer de kat uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Bies van Ede boeken
  Bies van Ede - Het geroofde schilderij

  Er is een museum in de stad waar bijna nooit iemand komt. De wethouder wil het sluiten, omdat hij het geld aan sport wil besteden. Maar Jonathan, Julian en Yetta zijn heel nieuwsgierig wat er in dat museum te vinden is. Als blijkt dat er een onbetaalbaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Cis Meijer boeken
  Cis Meijer - Siddernacht

  Griezelen is gruwelijk leuk, totdat het misgaat. Fien, Charlotte en Bruno gaan op schoolkamp. Bij het vuur vertelt meester Huub een eng verhaal. Later die avond zien de vrienden een vreemd lichtje flakkeren in het bos. Perfect voor hun griezelvlog, dus gaan ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Elisa van Spronsen boeken
  Elisa van Spronsen - Hoe Madelief de musical redde

  Een boek (vooral) voor meiden over vriendschap, muziek en de eerste verliefdheid! (AVI E6)Madelief en Gwen zijn al acht jaar beste vriendinnen. Madelief is een beetje verlegen, maar samen met Gwen durft ze alles. Ze houden allebei van zingen, dansen en acteren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Marcel van Driel boeken
  Marcel van Driel - Ik ben Katman

  Marijn wordt gepest, omdat hij liever strips tekent dan met andere kinderen speelt. Om te overleven verzint hij dat hij Katman is, een superheld die pesters aanpakt. Zijn online comic over Katman is zo populair, dat zelfs een bekende YouTuber erover begint te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ruben Prins boeken
  Ruben Prins - Papa-razzo

  Fictie Ruben Prins Pappa-razzo De vader van Chris is roddelfotograaf. In de vakantie gaan ze samen op jacht naar het perfecte plaatje. Maar dan verknalt Chris het. Hij voelt zich verschrikkelijk schuldig. Alleen een scoop, een foto van iets heel bijzonders,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Jorgen Hoffmans boeken
  Jorgen Hoffmans - De grootste geheimen van het Rijksmuseum

  Jolanda Horsten Het Grote Anti-Verveelboek Vervelen… we hebben er allemaal wel eens last van. Jij ook? Dan is dit boek perfect voor jou. Het staat namelijk vol met anti-verveel-ideeën. Zoals: begin een geheime club. Of: maak een tijdscapsule. Na het lezen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Alain M. Bergeron boeken
  Alain M. Bergeron - Billy Stuart 2 in het hol van de Minotaurus

  In het spoor van zijn opa Virgilius, vinden we Billy Stuart en zijn vrienden terug als gevangenen in een andere tijd en een andere plaats. Nadat ze door een donker bos zijn gereisd, waar ze zijn ontsnapt aan de dodelijke kaken van een krokodil, vallen ze in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Eric Geron boeken
  Eric Geron - De betovering

  Een heerlijk (voorlees) boek voor alle prinsen en prinsessen! Wanneer een zelfzuchtige prins wordt vervloekt om als afzichtelijk beest te leven, verliest hij de hoop voor zichzelf en zijn betoverde bedienden. Tenminste, totdat Belle, een slimme, dappere jonge… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Niek Schuil, Tjitske Mosmans boeken
  Niek Schuil, Tjitske Mosmans - Noni

  Noni zit heerlijk te dromen wanneer ze opschrikt van een vreemde witte beer. Hij weet de weg naar huis niet meer. Noni gaat met hem mee op zoek naar zijn huis. Een lief en hartverwarmend verhaal over onbekende plekken en bijzondere ontmoetingen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Alexandra Alink boeken
  Alexandra Alink - Tabletworld

  Ruben Marra is twaalf jaar en verslingerd aan Tabletworld (de hit van het moment). Ruben is er goed in en wordt langzaam de game ingezogen, totdat hij een heel bijzondere ontdekking doet…Ruben Marra is twaalf jaar en verslingerd aan Tabletworld. Iedereen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annemie Berebrouckx boeken
  Annemie Berebrouckx - Berre zorgt goed voor Fleur

  - Herkenbaar prentenboek over ziek zijn - Vijfde verhaal over Berre de beer en Fleur de eend - Succesvolle reeks door Annemie Berebrouckx, de illustratrice van o.m. Jules Een warm verhaal over goede vrienden die voor elkaar leren zorgen. Berre is dol op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Theo Zwinderman boeken
  Theo Zwinderman - Vertel mij Sprookjes

  Dit boek is een eigentijds sprookjesboek met vaak humoristische, toverachtige verhalen voor jong en oud. De verhalen dragen een diepere boodschap en wijsheid in zich over onszelf en het leven.“Er was eens...” Beginnen sprookjes niet altijd zo? De sprookjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • T.T. Twinkle boeken
  T.T. Twinkle - Negen hoog

  Anna-Moon leefde negen hoog. De wolken waren haar vrienden. Ze maakte kleren. Ze schreef verhalen. Maar alles ging vliegen voor ze het afkreeg. biografie TT Twinkle groei op negen hoog. Vroeger maakte ze kleren, nu schrijft ze verhalen. Ze bracht vier romans… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Verlamd 

  Jespers vader is politieagent op het eiland Terschelling. Jaren geleden, toen hij nog rechercheur in Amsterdam was, heeft hij een dader van een roofoverval achter de tralies gekregen. De tweede dader is op de plaats van de misdaad doodgeschoten door de politie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Amy Sparkes boeken
  Amy Sparkes - Slechtste Piraat Ooit

  Piraat Blunderbaard moet meedoen aan een grote wedstrijd waarmee hij moet bewijzen dat hij echt niet zo'n kluns is als wordt gedacht. Alles gaat helemaal fout! Lukt het hem om te winnen?Kan de slechtste piraat ooit de Piraat van het Jaar-prijs winnen? Van mama… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marte Jongbloed, Natascha Stenvert boeken
  Marte Jongbloed, Natascha Stenvert - Vinnie & Flos - Nieuwe vrienden

  Dit eerste voorleesboek over Vinnie & Flos van Pluim-winnares Marte Jongbloed en Natascha Stenvert bevat herkenbare verhalen voor kleuters. Onder het motto ‘Ik durf alles, ook al ben ik bang!’ geven Vinnie en zijn ondeugende vriendje Flos jonge kinderen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Ron Schröder, Marianne Busser boeken
  Ron Schröder, Marianne Busser - De voorleesfiets

  Welkom bij de voorleesfiets met meer dan honderd boeken. Elke keer mag iemand in zo'n boek iets uit gaan zoeken: de tandarts of de timmerman, de herder, de student. Die zoeken snel een versje op dat je beslist niet kent. Over een schaap dat voor het slapengaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Emily Stead boeken
  Emily Stead - Hoe tem je een draak 3

  Laat draken door je kamer vliegen!Ontdek een verborgen wereld vol actie en avontuur. Breng je favoriete draken en Drakenvliegers tot leven met de magie van Augmented Reality! Scan de pagina's met de bijbehorende app en laat Tandloos en zijn vrienden door je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sean Taylor boeken
  Sean Taylor - Een kusje voor krokodil

  Grappig prentenboek over Aap, Schildpad en Miereneter die elkaar uitdagen Krokodil een kusje te geven.Aap, Miereneter en Schildpad hebben pret. Ze spelen Enge Monsters en ze doen Gek Dansje. Maar wat drijft daar in de rivier? Het heeft scherpe tanden.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Maria Isabel Sánchez Vegara, Sveta Dorosheva boeken
  Maria Isabel Sánchez Vegara, Sveta Dorosheva - Anne Frank

  (Frankfurt, 12 juni 1929 – Bergen-Belsen, februari 1945) Anne Frank was een Duits meisje van Joodse afkomst dat tijdens de Tweede Wereldoorlog onderdook uit angst voor de nazi’s. Ze schreef haar ervaringen op in een dagboek, tot ze na ruim twee jaar werd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Aline Sax boeken
  Aline Sax - De lantaarnaansteker

  - Nieuw jeugdverhaal van bekroonde auteur en illustrator - Over een lantaarnaansteker die mensen samenbrengt - Poëtische novelle Een hartverwarmend verhaal over hoe mensen elkaar vinden in de stad. Elke avond, als het donker wordt, steekt de lantaarnaansteker… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gerard Leever boeken
  Gerard Leever - Ben Benieuwd en de Ruimtelus

  Ben Benieuwd en de Ruimtelus Ben Benieuwd moet een spreekbeurt houden, maar het schiet niet op met de voorbereiding. Ben zet liever zijn bouwpakket van een raket in elkaar. De raket wordt erg groot en doet het echt! Ben vliegt door het heelal, door een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Jolanda Horsten boeken
  Jolanda Horsten - Het grote anti-verveelboek

  Jolanda Horsten Het Grote Anti-Verveelboek Vervelen… we hebben er allemaal wel eens last van. Jij ook? Dan is dit boek perfect voor jou. Het staat namelijk vol met anti-verveel-ideeën. Zoals: begin een geheime club. Of: maak een tijdscapsule. Na het lezen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Floor van Lier boeken
  Floor van Lier - Intense emoties boven water

  HOI! Heb je dit boek al van binnen bekeken? En al die gekleurde dieren gezien? Op iedere pagina vind je er wel eentje! Ook kun je lezen wat er in je hoofd gebeurt als je soms eens wat druk bent. Thuis, met spelen of misschien wel op school. Je leert in dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,90