Kinderboeken

 • Jaap Robben boeken
  Jaap Robben - Suzie gaat tekenen

  Suzie Ruzie heeft een nieuwe hobby: tekenen. Langzamerhand lopen al haar tekeningen uit de hand. Het vierde deel in de serie staat vol vrolijke chaos en stoute humor. Nieuwe hobbySuzie Ruzie heeft een nieuwe hobby: tekenen. Als eerste probeert ze haar trouwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Enrico Passoni boeken
  Enrico Passoni - Toekomstatlas

  Hoe zou het leven in de toekomst eruit zien? Wat eten we in 2050? Hoe reizen we?Hoe zou het leven in de toekomst eruit zien? Wat eten we in 2050? Hoe reizen we? Hoe zien de steden eruit? Hoe communiceren we met elkaar? En wat voor banen hebben we? Is er nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jim Bakkum, Kirsten Michel boeken
  Jim Bakkum, Kirsten Michel - Dadoe - Pakjesavond

  Het ideale schoencadeautje: vrolijk miniprentenboek over hoe Dadoe pakjesavond viert. Geschreven door Jim Bakkum en Kirsten Michel.Vanavond is het pakjesavond. Dadoe kan bijna niet wachten! Hij bakt pepernoten met mama en zingt een Sinterklaasliedje met papa.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Marion Billet boeken
  Marion Billet - Circusmuziek ( Geluidenboekje)

  Een vrolijk kijk-en-luisterboek met geluiden, in de serie van bestsellers. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. Jonge kinderen kijken graag in boeken, maar naar deze boeken kun je ook luisteren. Probeer het zelf maar! Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Marion Billet boeken
  Marion Billet - Bergdieren ( Geluidenboekje)

  Een vrolijk kijk-en-luisterboek met geluiden, in de serie van bestsellers. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. Jonge kinderen kijken graag in boeken, maar naar deze boeken kun je ook luisteren. Probeer het zelf maar! Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Susie Brooks boeken
  Susie Brooks - Ontdek de oceaan

  Ontdek de bijzondere onderwaterwereld Wist je dat zeepaardjes van kleur kunnen veranderen om niet op te vallen? Of dat heremietkreeften soms van (schelp)huis ruilen? In dit boek ontdek je deze en nog veel meer interessante weetjes. Duik in de wonderbaarlijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Cube Kid boeken
  Cube Kid - Dagboek van een noob - megakrijger

  Het derde Minecraftia-avontuur van Minus Na de aanval van de Mobs besluit het hele dorp zich voor te bereiden op de volgende keer dat ze toeslaan: de verdediging van het dorp wordt versterkt, er wordt een spion op uit gestuurd en er wordt een dagje geshopt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Mark Haayema boeken
  Mark Haayema - In de kelder staat een huis

  Wat doe je als je even niemand hebt, niemand om mee te spelen? In de kelder van het huis fantaseert Kaat de muis over iets wat er niet is, maar zou kunnen zijn! Een verhaal met een heleboel alsof!Wat doe je als je even niemand hebt, niemand om mee te spelen?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Disney Pixar boeken
  Disney Pixar - The Incredibles

  Dubbeldik Gouden Boekje over de superheldenfamilie Parr en al hun doldwaze avonturen.The Incredibles 1 Bob Parr was vroeger de grootste held van de wereld - Mr. Incredible! Nu woont hij samen met zijn gezin in een buitenwijk en is zijn leven een stuk rustiger… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Elindo Avastia boeken
  Elindo Avastia - Het boek van @Elindo

  Jongeren tussen 9 en 12 jaar spenderen veel tijd online. Het internet biedt hen dan ook een schat aan kansen en eindeloos entertainment. Ze leren gelijkgestemden kennen op social media, worden geïnspireerd door infl uencers op Instagram, ontplooien hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jan Jaap van Hoeckel boeken
  Jan Jaap van Hoeckel - Norara... waar is geluk?

  Norara is een durfal die op zoek gaat naar geluk en daarbij de gekste avonturen beleeft.De mama van Norara zegt dat iedereen naar geluk zoekt. ‘Nou, dan kan ik het misschien wel vinden’, denkt Norara. En daar gaat ze, de wijde wereld in. Zoeken, zoeken,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jo Lacey boeken
  Jo Lacey - Een nieuw vriendje voor muis

  Muis wil graag nieuwe vrienden maken en ze is dan ook heel blij als ze Olifant tegenkomt. Er is alleen één probleem: Olifant is heel erg bang voor Muis! Zal het Muis lukken om Olifant te laten zien dat hij nergens bang voor hoeft te zijn? Ontdek het in dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Vincent C M Zandvliet boeken
  Vincent C M Zandvliet - Jasper en de grote stroopwafelroof

  Wat doe je als bijna zevenjarige, wanneer je lievelingseten zomaar verdwijnt. Jasper is dol op stroopwafels, maar die zijn weg ... helemaal verdwenen. Door iets te doen wat hij echt niet leuk vindt, komt er een oplossing. Bovendien ontdekt hij, dat spruitjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,16
 • Tiamo Pastoor boeken
  Tiamo Pastoor - De Kat van Sinterklaas

  De lieve poes Sisi leeft gelukkig in het bos, samen met haar vader. Op een donkere nacht hoort ze rare geluiden, en voor ze het weet wordt ze gevangen! Als ze de volgende ochtend wakker wordt ... is haar vader weg. Kan ze zichzelf bevrijden? Kan ze haar vader… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hans Heringa boeken
  Hans Heringa - Ga mee naar Boompjesdorp!

  In Boompjesdorp is altijd wat te doen!Vertel uw (klein)kind over de belevenissen van de mensen, dieren én dingen in dit schattige plaatsje aan zee.Hun avonturen zijn spannend, raar, grappig, maar ook serieus! Het boekje bevat 58 pagina's (waarvan 10 met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Henriëtte Hofman boeken
  Henriëtte Hofman - Weetjenog

  Weetjenog Een jongen kreeg deze rare naam, omdat er in het Grauwwoud akelige dingen gebeurden. Hij moest daarna wonen in een koud en mistig landje, boven op een berg. De jongen werd vriendjes met een huisdier dat daar al was. Met haar waren ook vreemde dingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Timothée de Fombelle boeken
  Timothée de Fombelle - Majoor Rosalie

  1917. Rosalie is vijf jaar. Ze mag achteraan in de klas tekenen, terwijl de oudere kinderen leren lezen. Hoewel het front ver weg is, wordt haar wereldje door oorlog bepaald. De meester leest de heroïsch klinkende krantenkoppen voor, en moeder de hoopgevende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • De grappigste Sinterklaasmoppen voor kinderen

  Jantje is eind november druk bezig al zijn speelgoed naar de zolder te brengen.'Waarom doe je dat?' vraagt zijn moeder. 'Omdat Sinterklaas anders denkt dat ik alles al heb', zegt Jantje.Het is wit en staat in de hoek.Het paard van Sinterklaas dat stout is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Inez Köhler boeken
  Inez Köhler - Mani

  Mani woont samen met mama Mamita, grote broer Chooka en poes Gato in Peru. Ze is bijna jarig! Wat zal ze voor haar verjaardag krijgen? In prachtige kleurige tekeningen geeft Inez Köhler een mooie impressie van het leven in Peru, een land waar ze vaak geweest… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Sharon Wünsch boeken
  Sharon Wünsch - Brandee in de tropen

  Brandee het brandweermeisje gaat dit keer op avontuur in de tropen. Met haar broer Jan jr. speelt ze, tijdens hun vakantie op de Caribische eilanden de hoofdrol bij het redden van zeeschildpadden.Dit boek moet je gelezen hebben! Zeker niet alleen voor meisjes.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Mina Witteman boeken
  Mina Witteman - Boreas en de vijftien vrienden

  Boreas wordt ineens overspoeld door heimwee. Hij mist zijn vrienden, die nu allemaal in de brugklas zitten. Bladerend in zijn logboek valt zijn oog op alle namen die hij erin noemt: Mel op Sark, Aziz in Marokko, Isi op La Gomera… Hij heeft vrienden over de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Sanne te Loo boeken
  Sanne te Loo - Ieber en Knoert

  Ieber en Knoert: twee monsterlijk leuke vrienden! Ieber heeft een vogel gevangen. Hij gaat naar zijn grote vriend Knoert en zegt dat hij het beestje graag wil houden. Maar Knoert vindt dat vogels in de natuur horen en laat de vogel vrij. Teleurgesteld en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • A Book of Bears

  Eight different bears of the world reveal their likes, their homes and their status as the best at climbing, best at catching fish and similar boasts"Discover the brilliant world of bears in this wonderful new book. Learn all about the eight different bears of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Lisa Owings boeken
  Lisa Owings - De witte haai

  In de serie Dieren die doden lees je over dieren die ook wel eens mensen aanvallen. Dat doen ze omdat ze zich bijvoorbeeld bedreigd voelen, of omdat ze honger hebben. In dit boek lees je over witte haaien. Ontdek waar ze leven, wat ze eten en wanneer ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lisa Owings boeken
  Lisa Owings - De grizzlybeer

  In de serie Dieren die doden lees je over dieren die ook wel eens mensen aanvallen. Dat doen ze omdat ze zich bijvoorbeeld bedreigd voelen, of omdat ze honger hebben. In dit boek lees je over grizzlyberen. Ontdek waar ze leven, wat ze eten en wanneer ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00