Kinderboeken

  • Martin Nieuwland boeken
    Martin Nieuwland - Het geheim van Clio

    Puck, Clio en Dikke Springmuis moeten op pad om een dreigende ramp te voorkomen. Maar de president en de mannen met de zonnebrillen zitten hen flink dwars. Zal het hen op tijd lukken?Het is 2043 Lang geleden is iedereen veilig weggestopt in grote grauwe… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,50
  • Han Lasseel boeken
    Han Lasseel - Het zilvermeer

    Hades wil wraak! Niemand die zich moeit met de plannen van een duistere heer blijft ongestraft. Dankzij een nieuwe supermachine zet Hades Arkins grot zonder water. Als koning voelt Arkin zich verplicht om eten en drinkwater te gaan zoeken voor zijn grot. Een… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,90
  • Lin Sha boeken
    Lin Sha - Het meisje zonder schaduw

    Een poëtisch prentenboek over jezelf kwijtraken en ook weer terugvinden. Een hart onder de riem voor kinderen vanaf 5 jaar die het soms ook even niet meer weten. Meiying is niet blij. Bij verstoppertje spelen is zij de enige die nog niet is gevonden. Maar dan… (Harde kaft)

    Lees meer...
    14,95
  • C. de Vries-Brouwers boeken
    C. de Vries-Brouwers - Een heel bijzonder zusje

    Robbie heeft een heel bijzonder zusje... Een teder en subtiel boek over de leuke en minder leuke kanten aan het leven met een autistisch zusje of broertje. (Harde kaft)

    Lees meer...
    18,95
  • Sofie De Moor boeken
    Sofie De Moor - Helemaal overstuur

    - Aangrijpend en sterk geschreven verhaal - Over echtscheiding, vriendschap en leren fietsen - Met veel grappige situaties en vrolijke momenten Over de gevolgen van een moeizame scheiding voor het zelfbeeld van kinderen. Lenns ouders zijn uit elkaar. Papa ziet… (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,95
  • Robyn Hardyman boeken
    Robyn Hardyman - Wat is een democratie?

    Wat is een democratie precies? Waar was voor het eerst democratie? Hoe is het om in een democratisch land te leven? En hoe ziet de toekomst eruit voor de democratie? Dat lees je allemaal in dit boek. Je komt ook meer te weten over landen die nu een democratie… (Harde kaft)

    Lees meer...
    24,00
  • Eef Rombaut boeken
    Eef Rombaut - Schaap zoekt schoen

    Een prentenboek vol humor en kleur. Kip draagt hoge hakken, Poes is trots op haar pantoffels en Eend kan niet zonder haar watersandalen. En waarom heb jij geen schoenen aan, Schaap? (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Ruth Owen boeken
    Ruth Owen - Hoe planten groeien

    Wat heeft een plant nodig om te groeien? Hoe snel wordt een boom groot? Dit boek staat vol vragen, antwoorden en proefjes. Ga je mee op onderzoek? (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,00
  • Ruth Owen boeken
    Ruth Owen - Vleugels, veren, klauwen en vinnen

    Welke dieren hebben vleugels? In welke groepen kun je dieren indelen? Dit boek staat vol vragen, antwoorden en proefjes. Ga je mee op onderzoek? (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,00
  • Ruth Owen boeken
    Ruth Owen - Leeft het of niet?

    Hoe weet je of een plant leeft? Hebben jouw kleren ooit geleefd? Dit boek staat vol vragen, antwoorden en proefjes. Ga je mee op onderzoek? (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,00
  • Ruth Owen boeken
    Ruth Owen - Seizoen na seizoen

    Wat gebeurt er allemaal in de vier seizoenen? Zijn alle dagen het hele jaar even lang? Dit boek staat vol vragen, antwoorden en proefjes. Ga je mee op onderzoek? (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,00
  • Ruth Owen boeken
    Ruth Owen - Hoe groeien dieren?

    Welke dieren worden in het water geboren? Wat is een levens-cyclus? Dit boek staat vol vragen, antwoorden en proefjes. Ga je mee op onderzoek? (Harde kaft)

    Lees meer...
    16,00
  • Dirk Nielandt boeken
    Dirk Nielandt - Ridder Waarheid

    - Nieuw avontuur in de populaire reeks rond Ridder Muis en Draak - Over ridders, draken en vriendschap - Op leesniveau AVI-M5 De koppige Muis stelt het geduld van haar vriendin Draak opnieuw erg op de proef. Ridder Muis en Draak zijn beste vrienden. Ze spelen… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,95
  • Eef Rombaut, Emma Thyssen boeken
    Eef Rombaut, Emma Thyssen - Schaap zoekt groen

    Een kleurrijk boek over verhuizen, nieuwe buren en groen in de stad. Schaap is verhuisd naar een flat in de stad en hij mist zijn groene wei. Hij gaat bij zijn nieuwe buren op zoek naar een beetje groen, kunnen die hem helpen? (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Floortje Zwigtman boeken
    Floortje Zwigtman - Spiegeljongen

    Spiegeljongen is na Schijnbewegingen en Tegenspel het derde en laatste deel van Floortje Zwigtmans indrukwekkende Groene bloem-trilogie. Deze fenomenale serie over de jonge homoseksueel Adrian Mayfield speelt zich af in victoriaans Londen. Zwigtmans Groene… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    15,00
  • Inez van Leeuwen boeken
    Inez van Leeuwen - Wat 'n heerlijk kind is dat

    Gedichtenbundel met 26 kindergedichtjes met kleurenfoto’s. Gedichtje: ‘WAT ’N HEERLIJK KIND IS DAT’ - `ZEG ROODKAPJE WAAR GA JE HENEN? - OP DEZE O ZO MOOIE DAG - GROOTMOEDER KOEKJES BRENGEN - IK WIL OOK ’N KOEKJE ALS DAT MAG - VOOR DE WOLF HOEF JE… (Harde kaft)

    Lees meer...
    15,50
  • Ineke van Lier boeken
    Ineke van Lier - Limo

    Voorleesboek met vrolijke foto's van de hond Limo.Limo houdt van koekjes. En van verstoppertje spelen. Iedere dag doet Limo iets leuks, met een vriend, met Jasmijn of met Momo, zijn baasje. Hij gaat naar de kapper en helpt met de was. Maar welke dag vindt hij… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    17,95
  • Loïs Naomi Bruessing boeken
    Loïs Naomi Bruessing - Dus ik ben een brus?!

    Een broertje met ander gedrag dan andere kinderen is niet altijd gemakkelijk. Noor is een gewone puber. Ze gaat naar de eerste klas van de middelbare school. Haar beste vriendin Hiba, zit bij haar in de klas. Alles lijkt normaal, zoals bij ieder ander meisje… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    19,95
  • Inara Doorn boeken
    Inara Doorn - Konijn beleeft avonturen

    Inara Doorn, een zeer talentvol meisje van acht jaar, is het levende bewijs van het feit dat niemand te jong is om zijn dromen na te jagen. Jong geleerd is oud gedaan, zeggen we dan maar. We zullen namelijk ongetwijfeld nog heel veel meer van deze jongedame… (Zachte kaft)

    Lees meer...
      8,99
  • Nanda Roep boeken
    Nanda Roep - Paniek in Parijs - dyslexie uitgave

    Een nieuw boek in deze geliefde serie. Plaza Patatta gaat op reis,en wel naar Parijs! Er gebeuren vreemde dingen, Luna en Lotte zetten alles op alles om zichzelf te redden - en intussen leren ze veel over deze prachtige stad! (Harde kaft)

    Lees meer...
    12,95
  • Katherine Marsh boeken
    Katherine Marsh - Niemandsjongen

    Niemandsjongen van Katherine Marsh is het aangrijpende verhaal over een 14-jarige Syrische vluchteling die bevriend raakt met een rijke Amerikaanse jongen. Een must read voor alle kinderen in de bovenbouw van het basisonderwijs. De 14-jarige Ahmed houdt zich… (Harde kaft)

    Lees meer...
    18,99
  • Barbara Steincrohn Davis boeken
    Barbara Steincrohn Davis - Het dierenhotel

    TelboekjeAan de rand van een bos staat een dierenhotel. Het konijn van het hotel weet voor alle dieren, een nijlpaard, twee bruine beren, drie lammetjes, vier kikkers, vijf geitjes, zes pinguïns, zeven vogels, acht otters, negen bijen en tien kleine… (Harde kaft)

    Lees meer...
      7,99
  • Jose Beumers boeken
    Jose Beumers - 1000 jaar loon

    Dit boek is tot stand gekomen binnen het thema: '1.000 jaar Loon'. Leerlingen van het vierde leerjaar van VBS Nieuwland en VBS De Boomgaard hebben gefantaseerd, getekend en samen met schrijfster Jose Beumers zijn ze tot dit fantastische resultaat gekomen.… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    16,95
  • Arie Goedhart boeken
    Arie Goedhart - Hunebedden inspireren

    Tekenaar Arie Goedhart ziet in de wereld om hem heen voortdurend onderwerpen voor zijn tekeningen. Op zijn tochten door de Drentse natuur kwam hij in aanraking met een hunebed, en daarna volgden er meer. Na enige tijd raakte hij zo door deze steenhopen geboeid… (Harde kaft)

    Lees meer...
    27,95
  • Luc Verreth boeken
    Luc Verreth - Een vinger in de pap

    Hoe krijg je de jeugd warm voor Bruegel? De meeste kinderen lusten geen pap van schilderkunst. Misschien lukt het wel als je een aantal van Bruegels bekendste doeken verwerkt in een meeslepend verhaal. Misschien worden dan met de pap ook de schilderijen naar… (Zachte kaft)

    Lees meer...
    18,50