Kinderboeken

 • Terry Burrows boeken
  Terry Burrows - Robots, drones en radar

  Wist je dat oorlog en elektronica met elkaar te maken hebben? Met radar kun je vliegtuigen van de vijand opsporen – en dan alvast opstijgen voor de tegenaanval. Drones houden de vijand in de gaten, of vuren raketten af. En ‘robots aan het front’ voeren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Tracey Kelly boeken
  Tracey Kelly - Ontdek Italië en eet mee

  In deze serie maak je kennis met verschillende landen. Wat is er te zien? Hoe is het dagelijks leven? Welke feesten vieren ze? En… wat staat er op het menu? In dit boek ontdek je Italië. Je leert ook 10 typisch Italiaanse gerechten maken, aan de hand van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Tracey Kelly boeken
  Tracey Kelly - Ontdek China en eet mee

  In deze serie maak je kennis met averschillende landen. Wat is er te zien? Hoe is het dagelijks leven? Welke feesten vieren ze? En… wat staat er op het menu? In dit boek ontdek je China. Je kunt ook 10 typisch Chinese gerechten maken, aan de hand van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Tracey Kelly boeken
  Tracey Kelly - Ontdek Mexico en eet mee

  In deze serie maak je kennis met verschillend landen. Wat is er te zien? Hoe is het dagelijks leven? Welke feesten vieren ze? En… wat staat er op het menu? In dit boek ontdek je Mexico. Je kunt ook 10 typisch Mexicaanse gerechten maken, aan de hand van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Maarten Brand boeken
  Maarten Brand - Ijskoud

  Frank voelt een duw tegen zijn rugzak. Hij schiet naar voren, naar het dunne ijs. PLOEMP! Kopje onder in het ijskoude water. Wie gaf die duw? Zijn zusje Fleur, omdat ze boos op hem was? Bob, die hem droge kleren leende? Of gewoon iemand die hij niet kent?… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dol op lezen! Piraat Pim en de grote wedstrijd

  Leuke verhalen voor beginnende lezers!Als de stoerste piraten uit de hele wereld zich op een klein eiland verzamelen voor een wedstrijd, gaat het er niet rustig aan toe. Dan wordt er geroepen, gescholden, getierd en geboerd zoals alleen piraten dat kunnen... (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Valerie TRACQUI boeken
  Valerie TRACQUI - Vogels herkennen en observeren

  Heb je een mooie vogel gezien in het bos of in de tuin, maar heb je geen idee hoe hij heet? Met deze handige natuurgids leer je in een handomdraai de belangrijkste vogels herkennen. Alle vogelsoorten zijn handig gerangschikt van klein naar groot en iedere… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Dol op lezen! Prinses Lara en het elfje

  Leuke verhalen voor beginnende lezers!Lara's vriendin is een echt elfje. Vandaag wil ze graag prinsesje spelen. De kruiwagen wordt een koninklijke koets en Lara's bal is plotseling van goud... Maar waar is de kikker die de bal voor hen uit de vijver haalt? (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Andy Seed boeken
  Andy Seed - Het briljante boek vol dingen om buiten te doen

  Met deze briljante nieuwe serie blijf je je vermaken. Buiten spelen is niet meer zo vanzelfsprekend als vroeger. En dat terwijl er zo veel te beleven valt! Dit avontuurlijke boek biedt kinderen honderden ideeën om buiten te doen, zowel dicht bij huis als wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Dribbel naar de bieb

  Ga met Dribbel naar de bieb! Al bijna veertig jaar groeien generaties peuters met Dribbel op. In dit vrolijke nieuwe flapjesboek gaat Dribbel met zijn vader naar de bibliotheek. In de bieb is het voorleestijd. Maar waar is Dribbel? Ga op zoek achter de flapjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Max Waineright boeken
  Max Waineright - Apps bouwen

  Stap in de wereld van Generation Code en bouw apps, games en websites. Als je geïnteresseerd bent in apps en de techniek die erachter zit, vind je in Apps bouwen projecten die je zullen aanspreken. Je leert hoe je eenvoudige gereedschappen en games bouwt met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Max Wainewright boeken
  Max Wainewright - Websites bouwen met HTML

  Stap in de wereld van Generation Code en bouw apps, games en websites. Als je geïnteresseerd bent in websites en de techniek die erachter zit, vind je in Websites bouwen in HTML projecten die je zullen aanspreken. Je leert hoe je een website vult met tekst,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Max Wainewright boeken
  Max Wainewright - Games bouwen met JavaScript 2

  Stap in de wereld van Generation Code en bouw apps, games en websites. Als je geïnteresseerd bent in games en de techniek die erachter zit, vind je in Games bouwen met JavaScript deel 2 projecten die je zullen aanspreken. Je bouwt interactieve games en brengt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Max Wainewright boeken
  Max Wainewright - Programmeren met Python

  Stap in de wereld van Generation Code en bouw apps, games en websites. Als je geïnteresseerd bent in online gadgets en de techniek die erachter zit, vind je in Programmeren met Python projecten die je zullen aanspreken. Je leert hoe je met lussen, variabelen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Leon Read boeken
  Leon Read - Hatsjoe! Zo word je verkouden

  Hallo, ik ben Juul. Samen met Weetjes- Beer zoek ik uit hoe je verkouden wordt. Je leest het in dit boek! Houd de speciale doorkijkbladzijden tegen het licht. Zo ontdek je hoe je lichaam werkt. En de wereld om je heen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Leon Read boeken
  Leon Read - Kijk uit! Zo werken je zintuigen

  Hallo, ik ben Juul. Samen met Weetjes-Beer zoek ik uit hoe je zintuigen werken. Je leest het in dit boek! Houd de speciale doorkijkbladzijden tegen het licht. Zo ontdek je hoe je lichaam werkt. En de wereld om je heen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Frank Geleyn boeken
  Frank Geleyn - De meester is er klaar voor

  - Over een enge meester en enge spinnen - Hilarisch verhaal voor beginnende lezers over bang zijn - Op leesniveau AVI-M5 Grappig verhaal over je stoerder voordoen dan je bent. Meester Roel is klaar voor de eerste schooldag. Hij kan hard roepen. Hij weet hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Marijke Umans boeken
  Marijke Umans - Mike, gewoon Mike

  - De auteur schrijft met veel humor en vaart - Over verantwoordelijkheid en een hoofd vol zorgen Een grappig verhaal over een jongen die het overzicht een beetje verliest. Mike is pas 10, maar kan erg goed voor zichzelf zorgen. Nu ja, zo goed gaat het nu ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Frank Geleyn, Isabelle Geeraerts boeken
  Frank Geleyn, Isabelle Geeraerts - Dierentuin met vlinders

  - Een vrolijk dierenverhaal - Tel op elke pagina de dieren waar Tess van droomt Een grappig verhaal over dieren- en grotemensenliefde. Tess droomt van een huis vol dieren. Maar dat kan niet, vindt mam. Mam en Tess wonen klein, er is niet genoeg plaats. Heel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Hans Vanacker boeken
  Hans Vanacker - Villa Neptune

  - Over de zee en zich thuis voelen - Hoe snel rijk willen worden een gezin kan ontwrichten Een verhaal over hoe een warm nest plots in een mijnenveld kan veranderen en hoe iedereen zijn best moet doen om eruit te raken. Tuur woont met zijn familie in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Anne Booth boeken
  Anne Booth - Wolkje

  Lief prentenboek over het weer: over zon en regen, onweer en regenbogen. Maar ook een verhaal over spelen en groeien, en zijn wie je bent!Wolkje drijft vrolijk langs de blauwe hemel, tot groot plezier van de mensen op de grond die steeds andere figuren in hem… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Ronald Verheyen boeken
  Ronald Verheyen - Wolfmaan

  De tragische waarheid van de familie Grenier... In Roussillon, het okerdorp van de Provence, gebeurt een gruwelijke moord op een jonge toerist. Alles lijkt te wijzen op de aanval van een roofdier. Tim en zijn familie vertrekken, toch een beetje ongerust, net… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Red het kabouterrijk!

  De bewoners van het kabouterrijk in Fantasia, Miniatura, zijn ten einde raad! Het heeft er al maanden niet meer geregend en ze hebben te kampen met een enorme droogte. Ze hebben de hulp nodig van de gevreesde luchtpiraat kapitein Donderbui, die het met zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Nicola O'Byrne boeken
  Nicola O'Byrne - Het konijn, het Donker en de koektrommel

  Konijn wil nog niet slapen Konijn heeft geen zin om te gaan slapen, maar het wordt alweer donker. Hij besluit het donker te vangen in zijn koektrommel. Als het niet donker is, hoeft hij ook niet te slapen. Vanuit de koektrommel vertelt het donker hem dat de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Marte Jongbloed, Natascha Stenvert boeken
  Marte Jongbloed, Natascha Stenvert - Huis

  Vinnie & Flos – Huis is een stevig kartonboek over het vrolijke duo Vinnie & Flos, van Pluim-winnares Marte Jongbloed en illustrator Natascha Stenvert. De boeken over Vinnie en Flos gaan over alle eerste keren in het leven van peuters en kleuters geeft ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99