Kinderboeken

 • Henriëtte Hofman boeken
  Henriëtte Hofman - Weetjenog

  Weetjenog Een jongen kreeg deze rare naam, omdat er in het Grauwwoud akelige dingen gebeurden. Hij moest daarna wonen in een koud en mistig landje, boven op een berg. De jongen werd vriendjes met een huisdier dat daar al was. Met haar waren ook vreemde dingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Pavla Hanácková boeken
  Pavla Hanácková - Kleine beestjes worden groot

  Hoera, het is een beestje! Vader en kind maken het goed. De kleine komen bewonderen is helaas niet mogelijk, want hij is het huis al uit! Dat zou op het geboortekaartje van een zeepaardje kunnen staan. De vader draagt de jonkies en meteen na de geboorte worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Karl Van Camp, Dirk Stuer, Pieter Jan Verstraete boeken
  Karl Van Camp, Dirk Stuer, Pieter Jan Verstraete - Herinneringen aan het hechteniskamp van Lokeren

  Op 2 september 1944 trekken geallieerde troepen vanuit Frankrijk de Belgische grens over. Al een dag later staat het Tweede Britse Leger in Brussel. Tegelijkertijd wordt via Doornik en Ieper opgerukt richting Gent. Lokeren wordt bevrijd op 9 september. Van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,00
 • S.J. Kincaid boeken
  S.J. Kincaid - The Empress

  Spannend vervolg op The Diabolic over Nemesis en Tyrus. De troon is van hen, maar voor hoe lang?‘Iemand had me vergiftigd. Na één slokje wist ik het al. Die persoon zou sterven.’ Wat gebeurt er met een levensgevaarlijk meisje op de troon? Tyrus en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Cressida Cowell boeken
  Cressida Cowell - Hoe tem je een draak

  Hoe tem je een draak (How to Train your Dragon) is de megapopulaire serie van Cressida Cowell, waarvan wereldwijd meer dan 8 miljoen exemplaren zijn verkocht. Vanwege de nieuwe, grote bioscoopfilm in januari 2019 verschijnt deel 1 nu als filmeditie. Eerder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Riet Wille boeken
  Riet Wille - Jij & ik en al het moois om ons heen

  De mooiste gedichten uit Jij & ik en al het moois om ons heen verzameld en uitgebracht op groot formaat. Twaalf posters om elke maand een nieuw gedicht in de kijker te zetten. Met prachtige illustraties van Martijn van der Linden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Saskia Claassens-Hopstaken boeken
  Saskia Claassens-Hopstaken - Een nieuwe school voor de Intenso's

  'Een nieuwe school voor de Intenso's' is een boek geschreven voor (hoog)sensitieve en/of (hoog)begaafde kinderen. De theorie over de overexcitabilities (uit de positieve desintegratie theorie van prof. Dabrowski), ook wel overprikkelbaarheden of intensiteiten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Anke Kranendonk boeken
  Anke Kranendonk - Lynn 3.0 - dyslexie uitgave

  Lynn heeft vakantie - maar het is allesbehalve de zomervakantie waar ze op had gehoopt.Hun huis wordt verbouwd, dus de familie blijft thuis. En haar Grote Liefde, Joeri, is mijlenver weg, ergens waar hij geen bereik heeft met zijn mobiele telefoon. Wanneer de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Pijnstillers - dyslexie uitgave

  Casper doet een paar stappen naar voren. Het klamme zweet staat in zijn handen. Even heeft hij het gevoel dat hij droomt en straks in zijn bed wakker wordt. Hij heeft zich het laatste halfjaar zo vaak voorgesteld hoe het zou zijn als hij bij zijn vader voor de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • E.B. White boeken
  E.B. White - Charlotte's web - dyslexie uitgave

  Dit verhaal gaat over het meisje Veerle, dat de dieren kan verstaan. Zij is dol op een biggetje dat Wilbur heet. Wilburs beste vriendin is Charlotte A. Cavatica, een beeldschone grote grijze spin, die bij hem in de schuur woont. Ze hebben een heerlijk leven,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Is liefde besmettelijk? - dyslexie uitgave

  Mijn naam is Isabella Strombolov (volgens mijn paspoort) of Isa (volgens mijn vrienden) of Izzylove (volgens iedereen die mijn dagboek op internet leest). De eerste elf en een half jaar van mijn leven waren helemaal perfect. Nou ja, misschien niet perfect,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Diederique Mulder boeken
  Diederique Mulder - Zebra wil een andere pyjama

  Zebra wil een andere jas. Als de andere zebra's haar nieuwe jas zien vinden ze het er een beetje raar uitzien. Gelukkig neemt haar moeder het voor haar op.'Zebra wil een andere pyjama' is een bladerboek voor peuters en kleuters. De zeven prachtige illustraties… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - De redding - dyslexie uitgave

  De geschiedenis van de vijf kinderen Daelheym in het prachtige familieonderkomen Het Boshuis begint in het eerste deel Eendagsbloemen, waarin Kyra als oudste dochter heel wat te stellen heeft met haar broer en zusjes. Toch vindt ze ook tijd voor de liefde...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Alain M. Bergeron boeken
  Alain M. Bergeron - Billy Stuart 2 in het hol van de Minotaurus

  In het spoor van zijn opa Virgilius, vinden we Billy Stuart en zijn vrienden terug als gevangenen in een andere tijd en een andere plaats. Nadat ze door een donker bos zijn gereisd, waar ze zijn ontsnapt aan de dodelijke kaken van een krokodil, vallen ze in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Eric Geron boeken
  Eric Geron - De betovering

  Een heerlijk (voorlees) boek voor alle prinsen en prinsessen! Wanneer een zelfzuchtige prins wordt vervloekt om als afzichtelijk beest te leven, verliest hij de hoop voor zichzelf en zijn betoverde bedienden. Tenminste, totdat Belle, een slimme, dappere jonge… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Niek Schuil, Tjitske Mosmans boeken
  Niek Schuil, Tjitske Mosmans - Noni

  Noni zit heerlijk te dromen wanneer ze opschrikt van een vreemde witte beer. Hij weet de weg naar huis niet meer. Noni gaat met hem mee op zoek naar zijn huis. Een lief en hartverwarmend verhaal over onbekende plekken en bijzondere ontmoetingen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Alexandra Alink boeken
  Alexandra Alink - Tabletworld

  Ruben Marra is twaalf jaar en verslingerd aan Tabletworld (de hit van het moment). Ruben is er goed in en wordt langzaam de game ingezogen, totdat hij een heel bijzondere ontdekking doet…Ruben Marra is twaalf jaar en verslingerd aan Tabletworld. Iedereen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annemie Berebrouckx boeken
  Annemie Berebrouckx - Berre zorgt goed voor Fleur

  - Herkenbaar prentenboek over ziek zijn - Vijfde verhaal over Berre de beer en Fleur de eend - Succesvolle reeks door Annemie Berebrouckx, de illustratrice van o.m. Jules Een warm verhaal over goede vrienden die voor elkaar leren zorgen. Berre is dol op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Theo Zwinderman boeken
  Theo Zwinderman - Vertel mij Sprookjes

  Dit boek is een eigentijds sprookjesboek met vaak humoristische, toverachtige verhalen voor jong en oud. De verhalen dragen een diepere boodschap en wijsheid in zich over onszelf en het leven.“Er was eens...” Beginnen sprookjes niet altijd zo? De sprookjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • T.T. Twinkle boeken
  T.T. Twinkle - Negen hoog

  Anna-Moon leefde negen hoog. De wolken waren haar vrienden. Ze maakte kleren. Ze schreef verhalen. Maar alles ging vliegen voor ze het afkreeg. biografie TT Twinkle groei op negen hoog. Vroeger maakte ze kleren, nu schrijft ze verhalen. Ze bracht vier romans… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Ruben Prins boeken
  Ruben Prins - Papa-razzo

  Fictie Ruben Prins Pappa-razzo De vader van Chris is roddelfotograaf. In de vakantie gaan ze samen op jacht naar het perfecte plaatje. Maar dan verknalt Chris het. Hij voelt zich verschrikkelijk schuldig. Alleen een scoop, een foto van iets heel bijzonders,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Jorgen Hoffmans boeken
  Jorgen Hoffmans - De grootste geheimen van het Rijksmuseum

  Jolanda Horsten Het Grote Anti-Verveelboek Vervelen… we hebben er allemaal wel eens last van. Jij ook? Dan is dit boek perfect voor jou. Het staat namelijk vol met anti-verveel-ideeën. Zoals: begin een geheime club. Of: maak een tijdscapsule. Na het lezen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Elisabeth Mollema boeken
  Elisabeth Mollema - Barry B.uh L.uh Bak

  Barry B.L. Bak vindt het niet fijn op school. Hij wordt gepest, vooral door Johannes. Op een dag heeft Barry er genoeg van: hij besluit terug te gaan pesten. Maar zijn plan mislukt. Barry vlucht de school uit en raakt verwikkeld in een overval! Als dat maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Voetbalmeiden Samen één team

  Fiona Rempt Voetbalmeiden Samen één team De beste vriendinnen Olivia, Sieneke en Elif zijn dolblij als ze kampioen worden met hun voetbalteam. Ze willen niets liever dan met zijn drieën door naar het eerste team, maar zijn ze daar allemaal goed genoeg voor?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Berdie Bartels boeken
  Berdie Bartels - Nepper dan nepnieuws

  Berdie Bartels Nepper dan nepnieuws Misdaadverslaggever Matti del Fatti dreigt zijn baan bij de televisie te verliezen. Alleen een dikke, vette, spectaculaire scoop kan hem nog redden. Dan ziet hij de vlog van Francis en haar opa. Zij hebben samen een monster… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50