Kinderboeken

 • Ali Brownlie Bojang boeken
  Ali Brownlie Bojang - Mexico, Land InZicht

  In dit boek wordt Mexico bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Er wordt gekeken naar de natuur, naar politiek, economie, geschiedenis, onderwijs, cultuur, en zo verder. Het boek staat vol interessante feitjes en prachtige foto's die typerend zijn voor het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Elizabeth Raum boeken
  Elizabeth Raum - Noord-Korea, Land InZicht

  In dit boek wordt Noord-Korea bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Er wordt gekeken naar de natuur, naar politiek, economie, geschiedenis, onderwijs, cultuur, en zo verder. Het boek staat vol interessante feitjes en prachtige foto's die typerend zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Piet van Walsem boeken
  Piet van Walsem - Als het koninkrijk van God komt...

  Dit boek vertelt hoe levensNog nooit eerder zijn zulke aangrijpende verhalen van naar Nederland gevluchte ex-moslims in boekvorm verschenen. Het is indrukwekkend om te lezen hoe mensen totaal veranderen en genezen door een ontmoeting en relatie met Jezus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jerry Rijstenbil, Pepijn Moors boeken
  Jerry Rijstenbil, Pepijn Moors - RockFrogs Van het pad af!

  RockFrogs is de populairste rockgroep van de hele Kikkerwereld. Coole kikker Rocky is de leider van de band en speelt gitaar. De knappe Boney is een geweldige zangeres, als ze geen kikker in haar keel heeft tenminste. Donkere diva Blacky swingt met haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hester Baars boeken
  Hester Baars - Ik ben Kiki deel 1

  Beer Kiki gaat een dag naar de opvang en beleefd samen met haar vriendjes een leuke dag. Dit boek is speciaal geschreven om de jongste kinderen voor te bereiden op de kinderopvang of om met uw kind over de opvang te praten. (kinderdagverblijf, gastouders,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Eric van Gils boeken
  Eric van Gils - Bep en Bas Bep en Bas gaan naar het strand

  in dit boekje beleven bep en bas een spannend avontuur op het strand. ze spelen op het zand en zien de zee, de krab en de hond. ook spelen ze met de vlieger en zien ze een visser op een boot. aan het eind zijn bep en bas weer thuis.Over de auteurEric van Gils… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Eric van Gils boeken
  Eric van Gils - Bep en Bas Bep en Bas gaan met de boot

  in dit boekje beleven bep en bas een spannend avontuur met de boot. ze gaan naar het strand en zien de zee, de haven en het dorp. ook komen ze een meeuw tegen en bouwen ze een kasteel op het strand. aan het eind zijn bep en bas weer thuis.Over de auteurEric… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jose Beumers boeken
  Jose Beumers - Help! Spoeky in de opvang...

  Er was eens een spookje...dat na Halloween op aarde blijft.Ze ontmoet de kater Kobus.Kobus woont bij de kinderopvang in het Ginneken in Breda.Er gebeuren vreemde dingen, zoals een trap die scheten kan laten en visjes die uit de kraan komen.Maar dan wordt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Z. Zique boeken
  Z. Zique - Spelen met kleuren

  Kinderen in de kleuterleeftijd maken zo op speelse manier kennis met kunst, zonder dat hun spontane creativiteit de kop wordt ingedrukt.Dit boek staat vol leuke ideetjes om de kleintjes onder te dompelen in de wereld van de kleuren. Het werpt verantwoorde en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Walter Verbeecke, Bettine van der Sluis, Jeroen van Berckum boeken
  Walter Verbeecke, Bettine van der Sluis, Jeroen van Berckum - Het grote Kinderliedjesboek

  Samen liedjes zingen is een belangrijk element in de ontwikkeling van het jonge kind. Peuters en kleuters zijn heel gevoelig voor muziek. De melodietjes klinken al snel vertrouwd en de teksten die over alles en nog wat gaan, prikkelen de nieuwsgierigheid.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Gijs Haag boeken
  Gijs Haag - Tiny - Ik leer goed rekenen Leuke telspelletjes

  Deze twee boeken bevatten elks 48 leuke én leerrijke tel- en rekenspelletjes, die speciaal zijn ontwikkeld voor respectievelijk kleuters uit de derde kleuterklas en bollebozen in het eerste leerjaar. In Leuke telspelletjes worden de cijfers en wiskundige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Gijs Haag boeken
  Gijs Haag - Tiny - Ik leer goed rekenen Eerste rekenoefeningen

  Deze twee boeken bevatten elks 48 leuke én leerrijke tel- en rekenspelletjes, die speciaal zijn ontwikkeld voor respectievelijk kleuters uit de derde kleuterklas en bollebozen in het eerste leerjaar. In Eerste rekenoefeningen worden de eerste sommen gemaakt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Tineke Toet boeken
  Tineke Toet - Hoe vertel ik het De prins die alleen maar dingen at met de letter P

  Modern sprookje over een kleine prins die niet wilt eten wat de pot schaft. De prins wil alleen maar dingen eten met de letter P. 'Goed', zegt de koning, 'dit is de afspraak. Je eet van alles wat, al is het maar een klein hapje. Dus ook van de prei en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lichtjesboek Op de boerderij

  Open dit kartonboek en ontdek wat er 's nachts allemaal op deze boerderij gebeurt. Door op het knopje te drukken, kun je de lichtjes in de stal aansteken of de sterren aan de hemel laten schijnen. Een ideaal boek voor het slapengaan! (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Lichtjesboek Op de bouwplaats

  Open dit kartonboek en ontdek wat er 's nachts allemaal op deze knotsgekke bouwplaats gebeurt. Door op het knopje te drukken, kun je de koplampen van de graafmachine aansteken of de sterren aan de hemel laten schijnen. Een ideaal boek voor het slapengaan! (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Nathalia O'Hara, Lauren O'Hara boeken
  Nathalia O'Hara, Lauren O'Hara - Elisa en haar schaduw

  'Door de donkere en woeste wouden, door de witte en stille sneeuw, daar woonde een klein meisje met de naam Elisa. Ze was wel lief en dapper, maar ze treurde als een wilg om één reden: Elisa haatte haar schaduw.' Elisa besluit zich van haar schaduw te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Volg de weg In de dierentuin

  Met dit boek ontwikkelt je kind al spelend zijn motorische vaardigheden door 6 figuurtjes over de weg te schuiven. De zoekplaten met kleurrijke tekeningen zorgen bovendien voor uren speel- en kijkplezier! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Volg de weg Babydieren

  Met dit boek ontwikkelt je kind al spelend zijn motorische vaardigheden door 6 figuurtjes over de weg te schuiven. De zoekplaten met kleurrijke tekeningen zorgen bovendien voor uren speel- en kijkplezier! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Saskia Martens boeken
  Saskia Martens - K3 en het spook (AVI E3)

  K3 is bij oma. Het regent dat het giet. De wind giert om het huis. Maar binnen is het warm en droog. Ze kijken een film over een prinses. Plots horen ze een raar geluid. De deur gaat open op een kier... En wat een rommel in de keuken! Was er een dief? Of… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Saskia Martens boeken
  Saskia Martens - K3 in de stad (AVI M4)

  Ik heb leuk nieuws, zegt Hanne. Oma gaat op reis naar een ver land, maar haar hond Spookje kan niet mee. Daarom mogen wij op hem passen! Spookje is het leukste hondje dat er is! Maar hij is niet altijd braaf... Hij is zo wild dat zijn leiband breekt. En weg is… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Saskia Martens boeken
  Saskia Martens - K3 gaat kamperen (AVI E4)

  Marthe, Klaasje en Hanne gaan kamperen. Ze maken een lange wandeling in het bos. Plots kijkt Klaasje om zich heen. Weten jullie waar we zijn? vraagt ze. Hanne en Marthe schudden hun hoofd. Zijn ze misschien... verdwaald? Dan horen ze een raar geluid. Het komt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Meredith Costain, Danielle McDonald boeken
  Meredith Costain, Danielle McDonald - Ella - Mijn dagboek Dromen komen uit

  Ella droomt ervan om popster Kat Valentijn te ontmoeten. Ze kent al haar liedjes en verzamelt leuke fanspulletjes - zelfs haar hond Bob heeft een Kat-Valentijn-bandana. Maar wanneer de school deelneemt aan een wedstrijd om een bezoekje van de ster te winnen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Karen Dierickx boeken
  Karen Dierickx - De geesten van Ter Welle

  Drie eeuwenoude geesten die in het kasteel Hof ter Welle gewoond hebben doen hun verhaal. Catalina legt uit waarom ze in de zeventiende eeuw met haar tien maanden oude broer hun geboortedorp moest ontvluchten en hoe ze bescherming vonden op Hof ter Welle bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Johan Vandevelde boeken
  Johan Vandevelde - Wolfsangel: Apollo

  De sneeuwklas van de school van Jarne en Natham wordt bruusk afgebroken wanneer in België de fascistische Partij voor Natie en Orde met de steun van het leger de macht grijpt. Het parlement brandt, de koning vlucht, de partijleiders worden gearresteerd en de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Emilie Beaumonst boeken
  Emilie Beaumonst - Kleine Bengel ontdekt Kleine Bengel ontdekt - Machines op de boerderij

  Met dit superleuke kijkboek leert je kleuter allerlei machines van de boerderij kennen: de tractor, de maaidorser, de ploeg, ... ze zijn allemaal van de partij. Een educatief kijkboek dat de woordenschat verrijkt en het observatievermogen stimuleert. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99