Kinderboeken

 • Zoek en voel - Mijn wereld

  Deze twee voelboeken bieden meer waar voor hun geld door het zoekconcept. Op elke kijkplaat zijn er drie voorwerpen te zoeken, die links van de plaat staan afgebeeld. Dit komt de interactie van deze boeken helemaal ten goede. De voelelementen zijn van hoge… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,30
 • Maartje van der Laak boeken
  Maartje van der Laak - Het geheim van de Vlaamse Meesters

  - Wervelend verhaal vol mysterie - Boordevol weetjes en wist-je-datjes over de Vlaamse Meesters - Met kleurkatern vol prachtig fotomateriaal van de kunstwerken Een spannend verhaal over geheimen in schilderijen, kunst en ... een drol. Arthur en Emma vinden een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Milja Praagman boeken
  Milja Praagman - Wat ik mooi vind

  - Hartverwarmend prentenboek over je tijd nemen om ergens rustig over na te denken en over de verrassende gedachten die hieruit ontstaan - Zet aan om zelf na te denken over schoonheid Max denkt na over wat hij mooi vindt. Hij neemt zijn tijd en komt tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Riet Wille boeken
  Riet Wille - Een toren dozen

  - Een poëtisch raadselboek voor kleuters - Perfect inzetbaar in het onderwijs, maar ook heerlijk om samen thuis te lezen en te raden Raad jij wat er in elke doos verstopt zit? Riet Wille staat bekend om haar speelse versjes voor kleuters. In dit nieuwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Yoeri Slegers boeken
  Yoeri Slegers - Krokodil op weg naar beter

  - Prentenboek over vluchtelingen en migratie - Over vooroordelen en vriendschap - Kleurrijke illustraties boordevol details Warm verhaal over vluchten en het belang van ergens welkom te zijn. Krokodil is op weg. Hij is moe en bang. Thuis was het niet veilig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Reine De Pelseneer boeken
  Reine De Pelseneer - Zeg iets!

  - Dikke, meeslepende tienerroman - Over het ontbreken van een warme thuis, elkaar graag zien en je durven openstellen voor anderen De personages in deze roman worstelen met traumatische ervaringen uit het verleden waarover ze moeilijk kunnen praten. Ben werkt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Andrew McDonald boeken
  Andrew McDonald - Echte Duiven verslinden gevaar

  De Echte Duiven zijn niet zomaar een superstoer team dat boeven vangt, maar ze zijn ook Echte Vrienden! Maar vreemde gebeurtenissen stellen hun vriendschap dusdanig op de proef…De Echte Duiven zijn terug en er zijn weer genoeg misdaden om op te lossen! De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Han Lasseel boeken
  Han Lasseel - Het zilvermeer

  Hades wil wraak! Niemand die zich moeit met de plannen van een duistere heer blijft ongestraft. Dankzij een nieuwe supermachine zet Hades Arkins grot zonder water. Als koning voelt Arkin zich verplicht om eten en drinkwater te gaan zoeken voor zijn grot. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Lin Sha boeken
  Lin Sha - Het meisje zonder schaduw

  Een poëtisch prentenboek over jezelf kwijtraken en ook weer terugvinden. Een hart onder de riem voor kinderen vanaf 5 jaar die het soms ook even niet meer weten. Meiying is niet blij. Bij verstoppertje spelen is zij de enige die nog niet is gevonden. Maar dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Inez van Leeuwen boeken
  Inez van Leeuwen - Wat 'n heerlijk kind is dat

  Gedichtenbundel met 26 kindergedichtjes met kleurenfoto’s. Gedichtje: ‘WAT ’N HEERLIJK KIND IS DAT’ - `ZEG ROODKAPJE WAAR GA JE HENEN? - OP DEZE O ZO MOOIE DAG - GROOTMOEDER KOEKJES BRENGEN - IK WIL OOK ’N KOEKJE ALS DAT MAG - VOOR DE WOLF HOEF JE… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Dirk Nielandt boeken
  Dirk Nielandt - Ridder Waarheid

  - Nieuw avontuur in de populaire reeks rond Ridder Muis en Draak - Over ridders, draken en vriendschap - Op leesniveau AVI-M5 De koppige Muis stelt het geduld van haar vriendin Draak opnieuw erg op de proef. Ridder Muis en Draak zijn beste vrienden. Ze spelen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Eef Rombaut, Emma Thyssen boeken
  Eef Rombaut, Emma Thyssen - Schaap zoekt groen

  Een kleurrijk boek over verhuizen, nieuwe buren en groen in de stad. Schaap is verhuisd naar een flat in de stad en hij mist zijn groene wei. Hij gaat bij zijn nieuwe buren op zoek naar een beetje groen, kunnen die hem helpen? (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sagma Francis, Lisk Feng boeken
  Sagma Francis, Lisk Feng - Everest

  Dit ongelooflijke mooie en prachtig geïllustreerde boek vertelt het verhaal van een magische plek, de hoogste plek ter wereld, de ultieme uitdaging voor bergbeklimmers, de woonplaats van Sagarmatha, de Godin van de Hemel...Hoe meet je een berg? En hoe word je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Saskia Aïcha Angenent boeken
  Saskia Aïcha Angenent - Nieuwe avonturen van meneer Humble

  Nieuwe avonturen van Meneer Humble Meneer Humble is een eenvoudige en vriendelijke man die niet veel nodig heeft. Hij wil de wereld graag een klein beetje mooier maken, samen met zijn goede vriend Mekjo, de kat. In dit boek vind je nieuwe avonturen van meneer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nog 10 welterustenkusjes

  Heerlijk voorleesverhaal voor het slapengaan.In bad, tanden poetsen, een verhaaltje en dan slapen… SLAPEN?! Ook Bram en Julia willen nog lang niet slapen. Niet voordat ze Beer een welterustenkusje hebben gegeven. En Muis. En Pop. En Hond. En… Het wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Frank Jan Horst, Rogier Visser boeken
  Frank Jan Horst, Rogier Visser - Smakelijk eten

  Zing én lees mee met YouTube-hit Juf Roos! Smakelijk eten is een stevig kartonboek voor kleine Juf Roos-fans, voor eindeloos offline plezier.Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Samen met haar buurjongen Gijs beleeft ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Frank Jan Horst, Rogier Visser boeken
  Frank Jan Horst, Rogier Visser - Slaap kindje slaap

  Zing én lees mee met YouTube-hit Juf Roos! Slaap kindje slaap is een stevig kartonboek voor kleine Juf Roos-fans, voor eindeloos offline plezier.Juf Roos woont in een kleurrijke molen waar ze het liefst de hele dag zingt. Samen met haar buurjongen Gijs… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Marc de Bel boeken
  Marc de Bel - Bukkie

  Het is de eerste dag van een zomervakantie zonder herexamens voor bolleboos Simon Engelbertus, dertien en een half jaar. Paps zit voor zijn werk nog een week in Amerika en mams vertrekt voor drie dagen naar Italië. Simon vindt zichzelf oud en wijs genoeg om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Ashley Spires boeken
  Ashley Spires - The most magnificent thing

  Julia heeft een prachtig plan. Samen met haar hond gaat ze het ALLERMOOISTE DING maken dat er ooit gemaakt is!Ze weet precies hoe het eruit gaat zien. Ze weet precies hoe het werkt. Hartstikke makkelijk dus. Of toch niet? (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ronald Verheyen boeken
  Ronald Verheyen - Wolfmaan

  De tragische waarheid van de familie Grenier... In Roussillon, het okerdorp van de Provence, gebeurt een gruwelijke moord op een jonge toerist. Alles lijkt te wijzen op de aanval van een roofdier. Tim en zijn familie vertrekken, toch een beetje ongerust, net… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Kristien Hemmerechts boeken
  Kristien Hemmerechts - Vijf mama's voor OliFant

  - Positief verhaal over anders zijn - Eenvoudig prentenboek voor jonge kleuters - Met leuke dieren-personages in fleurige illustraties Vrolijk prentenboek over hoe leuk het is om anders te zijn. Kikker toont haar tekening. ‘Dat is mijn mama’. Ook OliFant… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Tammy Gagne boeken
  Tammy Gagne - Tyrannosaurus Rex

  Wil je weten hoe dinosaurussen leefden? Dan is dit een boek voor jou! De serie Dinosaurussen gaat over de wereld van lang, lang geleden. Dit boek gaat over de tyrannosaurus rex. T-rex liep 70 miljoen jaar geleden op aarde rond. • Waar voelde dit enorme dier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Tammy Gagne boeken
  Tammy Gagne - Triceratops

  Wil je weten hoe dinosaurussen leefden? Dan is dit een boek voor jou! De serie Dinosaurussen gaat over de wereld van lang, lang geleden. Dit boek gaat over de triceratops. Deze dino liep 70 miljoen jaar geleden op aarde rond. • Waar voelde dit enorme dier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Tammy Gagne boeken
  Tammy Gagne - Brachiosaurus

  Wil je weten hoe dinosaurussen leefden? Dan is dit een boek voor jou! De serie Dinosaurussen gaat over de wereld van lang, lang geleden. Dit boek gaat over de brachiosaurus. Deze dino liep 150 miljoen jaar geleden op aarde rond. • Waar voelde dit enorme dier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Tim Cooke boeken
  Tim Cooke - Mensenrechten in ontwikkeling

  Het land waarin je woont heeft grenzen, het wordt bestuurd, er gelden regels, je gaat er naar school, je betaalt met geld en alle inwoners hebben bepaalde rechten. Dat vinden we heel gewoon! Toch is het niet altijd zo geweest. Welke gebeurtenissen in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00