Kinderboeken

 • Willemijn Steutel boeken
  Willemijn Steutel - TOP 15 Interessante Kunstvormen

  Misschien denk je: kunst, daar heb ik niet zoveel mee. Of: ik begrijp niets van kunst. Maar dat is vast niet waar. Want iedereen heeft wat met kunst! Kunst is namelijk overal. Het is meer dan een schilderij of een beeld. Kunst is ook de muziek die je hoort op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Rikky Schrever boeken
  Rikky Schrever - Barbie mode doeboek

  Barbies Mode DoeboekAls iemand veel van mode weet dan is het Barbie! Samen met Barbie en haar vriendinnen ga je kleding shoppen, haarnieuwe look ontwerpen en een modieuze ketting maken.52 pagina's met heel veel spelletjes, puzzels en knutsels. Veel plezier!In… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Een scheve schaats

  Het gi-ga-spannende schaatskampioenschap zet Rokford weer op stelten! Niet alleen door de wedstrijd zelf, maar ook omdat iedereen bang is dat een dief er met de hoofdprijs vandoor gaat! Geronimo krijgt dan ook de taak om op deze prijs, een paar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Inara Doorn boeken
  Inara Doorn - Konijn beleeft avonturen

  Inara Doorn, een zeer talentvol meisje van acht jaar, is het levende bewijs van het feit dat niemand te jong is om zijn dromen na te jagen. Jong geleerd is oud gedaan, zeggen we dan maar. We zullen namelijk ongetwijfeld nog heel veel meer van deze jongedame… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Elvis Peeters boeken
  Elvis Peeters - Vlaamse Reuzen De ontelbaren

  Hertaling van de in 2005 verschenen roman over een klein dorp, dat overspoeld wordt door vluchtelingen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Danny De Vos boeken
  Danny De Vos - Schroot

  Stoere jeugdroman over het verkennen van verboden plekken.Stoere jeugdroman voor jongens en meiden. De autosloperij waar Rico’s vader werkt gaat failliet. Rico mag nu niet meer op het autokerkhof komen, waar hij altijd avonturen beleefde met zijn oudere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Annemarie Bon boeken
  Annemarie Bon - XL Niets meer te verliezen - grote letter uitgave

  Het is 1629. De protestante geuzen zijn al zestig jaar in oorlog met Spanje en willen het katholieke Den Bosch veroveren. Omdat de zestienjarigeFreek nergens anders werk kan vinden, sluit hij zich aan bij het geuzenleger. Hij ontdekt algauw dat het leven in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  35,52
 • Oliver Jeffers boeken
  Oliver Jeffers - Die eland is van mij

  Wilfred had een eland. Die had hij niet altijd al gehad.De eland was een poosje geleden bij hem gekomen, en toen wist Wilfred, hij WIST het gewoon, dat die eland van hem was. Wilfred is dan ook stomverbaasd als op een dag een oud dametje zomaar beweert dat de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Marianne Dubuc boeken
  Marianne Dubuc - Ik ben je mama niet

  Op een ochtend vindt eekhoorn Otto een groene bol met stekels voor zijn deur. Als die openbarst komt er een klein harig wezentje uit. ‘Mama!’ roept het meteen tegen Otto. Maar Otto is zijn mama niet, en wil dat ook helemaal niet zijn. Hij neemt het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Hans Hagen boeken
  Hans Hagen - Onbreekbaar

  Wat is het waard dat jouw hoofd zacht op mijn schouder dat jouw lach op mijn gezicht dat we samen lief en ouder dat we samen in het licht dat we alles willen geven dat jouw handen in mijn schoot dat we samen eeuwig leven dat we samen eeuwig dood onbreekbaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Cassandra Clare boeken
  Cassandra Clare - De duistere machten Schaduwheer - De duistere machten 2

  Emma Carstairs heeft eindelijk de dood van haar ouders gewroken. Ze dacht dat ze hierdoor rust zou krijgen, maar dat is niet het geval. Ze verlangt naar haar parabatai Julian, maar een relatie met hem brengt hen allebei in gevaar. Dus besluit ze zijn broer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Studio Circus boeken
  Studio Circus - Panda op het potje

  Grappig kartonboek over zindelijkheid voor peuters.Panda krijgt een cadeau. Wat is het? Kan hij ermee spelen? Al zijn vriendjes willen op het potje... (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Edward van de Vendel boeken
  Edward van de Vendel - De jongen die met de dieren schaatste

  Veel kinderen dromen ervan ooit mee te doen aan de Olympische Spelen. Voor topschaatser Beorn Nijenhuis kwam die droom echt uit! Maar voor het zover was, moest hij heel veel oefenen en trainen… Het begon met rondjes schaatsen op een bevroren meer. Elke dag.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • David Almond boeken
  David Almond - Het wonderlijke verhaal van Angelino Brown

  Op een doodgewone dag in het saaie leven van buschauffeur Bert Brown gebeurt er plotseling iets wonderlijks. Een kleine engel duikt op in zijn borstzak. Meteen voelt Bert zich gelukkiger en de passagiers zien zijn chagrijn verdwijnen als sneeuw voor de zon.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Het slijmerigste slijmboek

  Hoe maak je doorzichtig, eetbaar, extra plakkerig of kleurrijk glitterslijm? Dit boek laat het je zien met handige stappenplan-nen, veel foto’s en duidelijke uitleg!Het slijmerigste slijmboek bevat meer dan dertig originele recepten voor de gekste soorten… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Louise Spilsbury boeken
  Louise Spilsbury - Armoede, Wereld in Nood

  In het nieuws gaat het vaak over armoede, honger en hulpverleners. Maar hoe is het om arm te zijn? Waardoor worden mensen arm? Hoe kun je arme mensen helpen? En Is er bij ons ook armoede? Lees dit boek en je weet het. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Ceri Roberts boeken
  Ceri Roberts - Vluchtelingen, Wereld in Nood

  In het nieuws gaat het vaak over vluchtelingen, migranten en asielzoekers. Waarom gaat een vluchteling in een rubberboot de zee op? Hoe ziet het leven van een asielzoeker eruit? En wat is een verblijfsvergunning? Lees dit boek en je weet het. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Louise Spilsbury boeken
  Louise Spilsbury - Discriminatie, Wereld in Nood

  In het nieuws gaat het vaak over discriminatie en racisme. Maar wat betekenen die woorden eigenlijk? Is pesten ook discriminatie? Wanneer is discriminatie gevaarlijk? Kun je er iets tegen doen? Lees dit boek en je weet het. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Louise Spilsbury boeken
  Louise Spilsbury - Oorlog, Wereld in Nood

  In het nieuws gaat het vaak over oorlog, terrorisme en vluchtelingen Maar hoe is het om een oorlog mee te maken? Kun je een oorlog voorkomen? Welke regels gelden er tijdens een oorlog? En welke mensen worden vluchteling? Lees dit boek en je weet het. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Dick Bruna boeken
  Dick Bruna - nijntje tovert kleuren een magisch badboek

  De kleuren van de illustraties in dit badboek komen tevoorschijn als de pagina's van dit boek met water in aanraking komen. Doe als nijntje en tover ook kleuren tevoorschijn. Ook leuk om mee te spelen in bad of onder de douche. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Koos de Wilt boeken
  Koos de Wilt - De Kat in de Wilde Stad, een beestachtige ode aan Amsterdam

  De Wilde Stad van de makers van De Nieuwe Wildernis (Gouden Kalf 2013 en Holland - Natuur in de Delta (Gouden Film 2015) vanaf 8 februari 2018 in de bioscoop!Maak kennis met de dieren van de stad. Amsterdam kent zo'n tienduizend dier- en plantensoorten. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Harriet Muncaster boeken
  Harriet Muncaster - Isabella gaat naar het ballet

  Haar mama is een fee, haar papa is een vampier en zij is een beetje van allebei. Isabella is dol op ballet, vooral wanneer ze haar zwarte tutu draagt, en ze staat te springen om met haar klasgenootjes naar een echte voorstelling te gaan. Maar wanneer het doek… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Isabel Thomas, Pau Morgan boeken
  Isabel Thomas, Pau Morgan - Wondere wereld Water

  Onze planeet is grotendeels bedekt met water. Alle levende wezens hebben het nodig. Wat betekent water voor onze wondere wereld? Ontdek... hoe water onze wereld vorm geeft en hoe wij het dagelijks gebruiken. Knutsel... een kleine vijver voor de dieren in je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Isabel Thomas, Pau Morgan boeken
  Isabel Thomas, Pau Morgan - Wondere wereld Wind

  Wind is een belangrijk element op onze planeet. Wat betekent wind voor onze wondere wereld? Ontdek... hoe de wind onze wereld vorm geeft en hoe de mens heeft geleerd om hem te benutten. Knutsel... je eigen zeilwagen en leer vliegeren. Experimenteer... met wind… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Gideon Samson boeken
  Gideon Samson - Zeb.

  Van Zilveren Griffel-winnaar Gideon Samson. Een schoolklas, een zebra en elf absurde verhalen die op bijzondere wijze samenkomen.Dit is het verhaal van onze klas. Het is het verhaal van Imara, Ravi, Jayden, Katinka, Noepy, Max, Ziva, Lev, Annabelle, Meral,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99