Kinderboeken

 • Peter de Zwaan boeken
  Peter de Zwaan - Deining rond een drafbaan

  De strijd tegen Freek Oltman, oplichter, afperser en manipulator van wedstrijden met honden en paarden, spitst zich steeds meer toe op het bezit van een notitieboekje.Bob Evers deel 63 Deining rond een drafbaan Peter de Zwaan - ISBN: 9789082661262 - BE 63. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Delphine Huguet boeken
  Delphine Huguet - Groot weetjesboek over de brandweer

  Wist je dat de brandweer altijd in een ploeg werkt? Waarvoor dienen die brandkranen die je in sommige straten ziet? Welke voertuigen heeft de brandweer allemaal? In dit boek ontdek je er alles over! Je komt ook te weten dat de brandweer niet alleen branden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ilona de Lange boeken
  Ilona de Lange - Miljonairskind

  Spannend en hilarisch avontuur over een jongetje wiens ouders multimiljonair zijn, maar dat angstvallig geheimhouden...Zilver woont met zijn ouders en zusje in een klein, slecht onderhouden rijtjeshuis… tenminste, dat denkt iedereen. In werkelijkheid hebben… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Disney boeken
  Disney - Het Gouden Boek van Mowgli en Simba

  Disney’s The Lion King, vanaf 17 juli 2019 in de bioscoopEen verzamelboek met vier geliefde Disneyverhalen. In The Lion King en The Lion King 2: Simba’s trots zien we hoe de jonge troonopvolger Simba zijn recht op de kroon moet verdedigen tegen kwade… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Marianne Versaevel boeken
  Marianne Versaevel - Met een hart vol liefde

  Bijzondere verzameling korte verhalen van Marianne Versaevel over haar zoon die geboren is met een ernstige hartafwijking.Tien jaar geleden werd Marianne van haar roze wolk gegooid toen bij de 20 weken echo bleek dat haar ongeboren zoon Jorrit een ernstige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Het Spionnen dagboek

  Word jij de ultieme geheim agent? In dit boek vind je alles wat je moet weten om de spionnenschool met succes te doorlopen. Leer hoe je vingerdrukken afneemt, een kluis maakt, versleutelde berichten schrijft en nog veel meer! Je kunt je Spionnen dagboek… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • David Yoon boeken
  David Yoon - Misschien is het anders

  Een eigenzinnig, knap en romantisch coming-of-ageverhaal. Voor lezers van Rainbow Rowell, Nicola Yoon, John Green, Becky Albertalli en Adam Silvera. Frank Li is een Tussenpersoon – zijn zelfverzonnen term voor Koreaans-Amerikaanse kinderen die gevangen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Nanda Roep boeken
  Nanda Roep - Paardengevaar

  In 'Paardengevaar' mogen Luna en Lotte mee op een paardentocht met Camil. Het lijkt allemaal vrolijk en rustig te beginnen, maar dan blijkt dat Camil een vriend meeneemt, Mo. Ziet Camil niet dat Mo niet te vertrouwen is? Het wordt steeds duidelijker dat Luna… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,45
 • Luna Van Roosen boeken
  Luna Van Roosen - Day Dreamer

  Openbloeien doe je niet in de schaduw"Dit is mijn verhaal, mijn eigen sprookjesachtige vertelling over een droomprins die verliefd wordt op een draak van een stiefzus. Een verhaal dat zo verkeerd loopt dat geen enkele pen ter wereld in staat is om het te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Joris Lutz, Bram Klein boeken
  Joris Lutz, Bram Klein - Fred en het geheim van de haven

  De trouwe hond Fred is weer terug in Rotterdam. Hij komt net op tijd, want een stelletje boeven proberen er vandoor te gaan met de schat van Kapitein Piet. Dat mag natuurlijk niet gebeuren dus Fred gaat er achter aan. Geholpen door zijn Rotterdamse vrienden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marc de Bel boeken
  Marc de Bel - Meester Pluim en het praatpoeder

  Meester Pluim is een leraar met een ongebonden levenswandel. De kinderen zijn dol op hem. Als hij met pensioen gaat, is het afscheid ontroerend. Het wordt een heel bijzondere vakantie voor enkelen van zijn laatste zesdeklassers: Alf, Free, Nena en haar jongere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Hans de Bondt boeken
  Hans de Bondt - Oede en Lar deel 1

  Stel je eens voor dat je zou leven in een tijd zonder computers, auto’s, straten, winkels, huizen, stromend water, electriciteit… zelfs het wiel was nog niet uitgevonden. Het enige dat je had was de natuur om je heen. We gaan 6000 jaar terug in de tijd….… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Hans de Bondt boeken
  Hans de Bondt - Oede en Lar deel 2

  Dit is het tweede deel over het leven van Oede en Lar, twee jongens die leefden in de prehistorie, ongeveer 6000 jaar geleden. Hun Stam woonde in het gebied dat nu Flevoland heet. Oede en Lar zijn twee hartsvrienden. Ze wonen met de Stam van Eugan in het lage… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Hans de Bondt boeken
  Hans de Bondt - Oede en Lar deel 3

  Dit is het derde deel over het leven van Oede en Lar, twee jongens die leefden in de prehistorie, ongeveer 6000 jaar geleden. Hun Stam leefde in “de lage landen”, op de plek waar nu de Noordoostpolder ligt! Oede en Lar zijn vrienden door dik en dun. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Leo Timmers boeken
  Leo Timmers - Op weg

  Al jaren tekent Leo Timmers allerlei voertuigen die rijden, vliegen of duiken. In Op weg bewegen ze ook echt! Door middel van schuifjes of draaischijven scheurt de raceauto weg, rijdt de tram tingelend voorbij en stijgt het vliegtuig op. Voer-, vaar en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Patricia Martín boeken
  Patricia Martín - Mama’s bolle buik

  Mama’s buik wordt ietsje dikker. En dan nog veel dikker… En als de bolle buik weg is, dan is er een baby’tje geboren! Een lief kartonboek zonder tekst over een jongetje en zijn zwangere moeder. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Maria Isabel Sánchez Vegara boeken
  Maria Isabel Sánchez Vegara - Marie Curie

  Toen Marie Curie jong was en wilde studeren, mocht dat niet omdat ze een vrouw was. Later werden haar wetenschappelijke ontdekkingen over de hele wereld gerespecteerd. Marie werd de eerste vrouwelijke doctor in de exacte wetenschappen en de eerste vrouwelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • LEGO HARRY POTTER zoek- en vindboek

  Aarzel niet en help de jonge tovenaar bij het vinden van al zijn vrienden én vijanden in dit bijzondere Harry Potter avontuur. Inclusief LEGO minifiguur!Dit zoek- en vindboek van LEGO neemt de jonge Harry Potter-fans mee op een magisch avontuur naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • De allerliefste Voorleesverhalen

  Ga lekker samen zitten of liggen en geniet van deze heerlijke voorleesverhalen. Maak kennis met Panda, die wel duizend dingen kan bedenken om te vertellen hoeveel hij van iemand houdt. En met Kleine Beer, die lekker wegdommelt terwijl Papa vertelt hoe alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • M. de Roos boeken
  M. de Roos - De Kameleon en het zwaard van Grutte Pier

  Nieuw avontuur van de bekendste Nederlandse tweeling! De Kameleon en het zwaard van Grutte Pier is het vijfde deel in de nieuwe Kameleon-serie, geschreven door M. de Roos. De vorige delen van de vernieuwde reeks werden zeer goed ontvangen, en lang niet alleen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Trudi Trueit boeken
  Trudi Trueit - De veer van de valk

  Het tweede boek vol spannende avonturen en gevaarlijke missies! Cruz is eerstejaars leerling aan de Explorer Academy. Daar worden kinderen van over de hele wereld opgeleid tot buitengewone Explorers. In boek 1, Het Nebula-mysterie, ontdekte Cruz dat zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Melanie Joyce boeken
  Melanie Joyce - Mijn Lieve Opa

  Ga mee met Opa Beer en zijn kleinkind terwijl ze samen een heerlijke dag beleven. Van vissen in zee tot vliegeren, van verstoppertje spelen tot lekker met water spetteren, met op is het altijd een gezellige boel! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Melanie Joyce boeken
  Melanie Joyce - Mijn Lieve Oma

  Ga mee met Oma Beer en haar kleinkind terwijl ze samen een heerlijke dag beleven. Van voorlezen tot verstoppertje spelen, van naar de wolken kijken tot lekkere dingen bakken, met oma is het altijd een gezellige boel! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Caroline Richards boeken
  Caroline Richards - Lichtjes in het bos

  Als Kleine Beer de weg kwijtraakt in het bos, verschijnen de magische Vuurvliegjes. Zolang Kleine Beer aan leuke, fijn dingen blijft denken, verlichten zij het pad voor hem. Kan Kleine Beer het volhouden om aan leuke dingen te denken en niet bang te worden?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Noor Kamerbeek boeken
  Noor Kamerbeek - Matilda en de Geheimzinnige Tonen

  Een spannende nachtelijke zoektocht naar muziektonen die roepen, troosten, blij én ongeduldig zijn. Het zijn de vier snaren van een viool die gevonden wil worden.Hoera, het is vakantie! Matilda logeert een paar dagen bij oma. Oma houdt veel van muziek en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95