Kinderboeken

 • Margreet Meijer boeken
  Margreet Meijer - Timo en het zachte witte licht

  Als kinderen in aanraking komen met de dood, staan wij als volwassenen dikwijls met lege handen. Het raakt aan onze onzekerheid, aan onze eigen vragen over leven en sterven, aan onze al dan niet achter ons gelaten religieuze opvoeding. Het boek Opa sterft en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Rian Visser boeken
  Rian Visser - daar komt aap (verzamelbundel)

  De zes verhalen over de ambitieuze Aap, samengebracht in een frisse verzamelbundel. Met een oplopend AVI-niveau van start tot E3 voor de beginnende lezer.AapAap houdt van grappen en grollen. Maar Aap wil ook rijk worden! Op zijn zoektocht naar rijkdom stort… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Charlie

  Kartonboekje voor de allerkleinsten over Charlie, het ondeugende kleine neefje van Woezel & Pip!Dit is Charlie. Charlie komt graag in de Tovertuin. Daar speelt hij met al zijn vriendjes. Hoe wilder hoe leuker! (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Pip

  Kartonboekje voor de allerkleinsten over Pip, het beste vriendinnetje van Woezel!Dit is Pip. Pip woont in de Tovertuin. Daar kan ze heerlijk alleen spelen. Maar samen is het allerleukst! (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Katherine Marsh boeken
  Katherine Marsh - Niemandsjongen

  Niemandsjongen van Katherine Marsh is het aangrijpende verhaal over een 14-jarige Syrische vluchteling die bevriend raakt met een rijke Amerikaanse jongen. Een must read voor alle kinderen in de bovenbouw van het basisonderwijs. De 14-jarige Ahmed houdt zich… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Kerry Drewery boeken
  Kerry Drewery - Dag 7

  Dag 7 van Kerry Drewery is het megaspannende vervolg op Cel 7, een serie die zich afspeelt in een wereld waarin het publiek beslist over leven en dood via een reality-tv-show. Martha Honeydew is vrijgelaten uit de angstaanjagende cel 7. Maar echt vrij is ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Michael Sels boeken
  Michael Sels - De afspraak

  6u58. De stad ontwaakt, twee jongens maken zich klaar om te vertrekken. Kwinten heeft een vader met een alcoholprobleem en losse handjes. Hij wil weg. Nikolai wordt gepest op school. Thuis kan hij zijn verhaal niet kwijt,maar gelukkig zijn er enkele mannen uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Colleen Hoover boeken
  Colleen Hoover - Uitzonderlijk

  'Ik heb een hoop mensen ontmoet in mijn leven, Merit. Maar jij bent misschien wel de raarste van allemaal.' Merit, de hoofdpersoon in 'Uitzonderlijk' van Colleen Hoover, is inderdaad een opmerkelijk type. Ze woont met haar familie in het souterrain van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia XIII - Het drakeneiland

  Nog nooit hebben draken zo’n grote hoofdrol gespeeld in een Fantasia en nog nooit moest Geronimo zo hard slikken voordat hij aan een avontuur begon ... Op Dragonera, het drakeneiland, wonen vijf drakenstammen, elk met een eigen bijzondere gave. En zonder hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Yannick Fritschy, Marleen Hoebe boeken
  Yannick Fritschy, Marleen Hoebe - Klaas kan alles

  Dit is Klaas! En Klaas kan alles, dat kun je wel zien! In dit populairwetenschappelijke boek probeert Klaas de gekste beroepen uit voor één dag, gaat hij de meest onmogelijke missies aan en probeert hij een expert te verslaan op zijn eigen vakgebied! Dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Erin Hunter boeken
  Erin Hunter - Warrior Cats - Supereditie - Terugkeer van de HemelClan

  Zes manen zijn verstreken sinds Loofster het leiderschap van de opnieuw gevormde HemelClan overnam. De nieuwe Clan groeit en bloeit onder haar leiding, maar bedreigingen van buitenaf blijven de Clan teisteren. Ook van binnenuit broeit onenigheid onder de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Monica Furlong boeken
  Monica Furlong - Heksenkind - dyslexie uitgave

  In een middeleeuws dorpje op een eiland bij Schotland woont een meisje dat Leana heet. Ze wordt opgevoed door haar grootmoeder, want haar vader is zeeman en haar moeder heeft haar in de steek gelaten. Als grootmoeder sterft is er niemand meer om voor haar te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - De redding - dyslexie uitgave

  De geschiedenis van de vijf kinderen Daelheym in het prachtige familieonderkomen Het Boshuis begint in het eerste deel Eendagsbloemen, waarin Kyra als oudste dochter heel wat te stellen heeft met haar broer en zusjes. Toch vindt ze ook tijd voor de liefde...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - De niet zo enge buurman - dyslexie uitgave

  Je zult maar een buurman hebben die zo eng is als Grover. Een man met lang vet haar en een gouden voortand die de hele dagmet zijn geweer duiven uit de lucht schiet. En dan op een dag schiet hij mis. Vanaf dat moment is iedereen in de straat echt bang voor hem… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - De redding - dyslexie uitgave

  Stijn en Storm zijn bezig met de voorbereiding voor de Champions Leaguefinale. Een bende wil dat zij de wedstrijd beïnvloeden en dat zorgt voor druk en spanning. Zal de trainer Stijn en Storm nog wel durven opstellen? Wanneer een onbekend jongetje uit Woudorp… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Manon Manon boeken
  Manon Manon - De niet zo enge buurman - dyslexie uitgave

  Je zult maar een buurman hebben die zo eng is als Grover. Een man met lang vet haar en een gouden voortand die de hele dagmet zijn geweer duiven uit de lucht schiet. En dan op een dag schiet hij mis. Vanaf dat moment is iedereen in de straat echt bang voor hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Olga Brinkhorst boeken
  Olga Brinkhorst - Sterkte

  Een boek over het verdriet van een ander en hoe je daarmee omgaat.Dit boek gaat over de emotie bedroefd. Soms ben je zelf verdrietig en voel je je bedroefd. Maar het kan ook zijn dat een ander zich bedroefd voelt. Het kan zijn dat je dan niet weet wat je tegen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Nonna boeken
  Nonna - Sammie en de superbrokjes

  Hallo allemaal. Ik ben Sammie, vier jaar oud en een echt mini hondje. Dit boekje gaat over mij en mijn allerliefste vriendinnetje Lotteke. Als ik een beetje bang ben krijg ik van haar superbrokjes. Mmm! Die zijn lekker joh! Dan ben ik niet meer bang maar heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Prosper Mérimée boeken
  Prosper Mérimée - Carmen

  Klassieker, novelle, opera, meesterillustrator, Georges Bizet, liefde, zigeuners, vrijheid, negentiende eeuw, Frans, vertaling, luxe-uitgave. De volledige tekst van de novelle waarop de beroemde opera is gebaseerd, adembenemend geïllustreerd door Benjamin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Wieke van Oordt boeken
  Wieke van Oordt - Het geheim van de vlogger

  Kunnen de volgers van vlogger Tibo hem helpen de ontvoerde Joosje te redden?Tibo ziet het helemaal voor zich: hij wordt een beroemde vlogger. Maar dat valt nog niet mee. Hoe maak je elke dag een pakkend filmpje? Dan filmt hij per ongeluk hoe een man zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jaap Robben boeken
  Jaap Robben - Suzie gaat tekenen

  Suzie Ruzie heeft een nieuwe hobby: tekenen. Langzamerhand lopen al haar tekeningen uit de hand. Het vierde deel in de serie staat vol vrolijke chaos en stoute humor. Nieuwe hobbySuzie Ruzie heeft een nieuwe hobby: tekenen. Als eerste probeert ze haar trouwe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Enrico Passoni boeken
  Enrico Passoni - Toekomstatlas

  Hoe zou het leven in de toekomst eruit zien? Wat eten we in 2050? Hoe reizen we?Hoe zou het leven in de toekomst eruit zien? Wat eten we in 2050? Hoe reizen we? Hoe zien de steden eruit? Hoe communiceren we met elkaar? En wat voor banen hebben we? Is er nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Jim Bakkum, Kirsten Michel boeken
  Jim Bakkum, Kirsten Michel - Dadoe - Pakjesavond

  Het ideale schoencadeautje: vrolijk miniprentenboek over hoe Dadoe pakjesavond viert. Geschreven door Jim Bakkum en Kirsten Michel.Vanavond is het pakjesavond. Dadoe kan bijna niet wachten! Hij bakt pepernoten met mama en zingt een Sinterklaasliedje met papa.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Marion Billet boeken
  Marion Billet - Circusmuziek ( Geluidenboekje)

  Een vrolijk kijk-en-luisterboek met geluiden, in de serie van bestsellers. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. Jonge kinderen kijken graag in boeken, maar naar deze boeken kun je ook luisteren. Probeer het zelf maar! Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Marion Billet boeken
  Marion Billet - Bergdieren ( Geluidenboekje)

  Een vrolijk kijk-en-luisterboek met geluiden, in de serie van bestsellers. Voor peuters vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. Jonge kinderen kijken graag in boeken, maar naar deze boeken kun je ook luisteren. Probeer het zelf maar! Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95