Kinderboeken

 • Pauline Coenen boeken
  Pauline Coenen - Struis is Struis

  Struis is struis, het verhaal in het kort: Struis is een arrogante struisvogel die in dit boek verschillende dieren uit zijn leefomgeving tegenkomt. De dieren hebben stuk voor stuk hulp nodig van de struisvogel, maar daar heeft hij geen zin in en daarom steekt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Arend van Dam boeken
  Arend van Dam - Dat is knap!

  Gouden combi van leren lezen en geschiedenis Veilig leren lezen voor leerlingen uit groep 3 van de basisschool Na het ongekende succes van Lang geleden... schreef Arend van Dam de Lang geleden...-AVI-serie, speciaal voor kinderen die dol op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Liefdesgedichtje

  Dit bijzondere boek van Woezel & Pip is een liefdesgedichtje voor de allerliefste baby; het perfecte kraamcadeau.Alles aan jou is zo leuk en zo lief Dit tedere liefdesgedichtje schreef Guusje Nederhorst toen ze in verwachting was en beschrijft de allereerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Sandra Kuipers, Mireille Hovius boeken
  Sandra Kuipers, Mireille Hovius - Froekje op Terschelling

  Op Terschelling wordt Froekje voor het eerst verliefd, maar is dat wel wederzijds? Het rondzwervende poesje leidt hen uiteindelijk samen de duinen in. Daar gebeurt iets wat Froekje niet voor mogelijk had gehouden. Het mooie hotel in Griekenland blijkt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Marnix Pauwels boeken
  Marnix Pauwels - Goed genoeg

  Er is altijd nog die ene cursus. Dat populaire nieuwe boek over succes. Die spraakmakende stilteretraite in Thailand. Of die vaardigheid die de sleutel zal zijn tot vrijheid. Het kan altijd beter, sneller, mooier en perfecter. Maar móet dat ook? Wanneer zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Tony Ross boeken
  Tony Ross - Ik wil mijn speen!

  De Kleine Prinses is telkens haar speen kwijt. Ze vindt hem op de vreemdste plaatsen terug. De Kleine Prinses kan niet zonder haar speen; ze vindt het veel te fijn om op te zuigen. Zal dat voor altijd zo blijven? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Arturo Pérez-Reverte boeken
  Arturo Pérez-Reverte - El pequeño Hoplita

  La colección «Mi primer» se compone de historias originales escritas por nombres relevantes de la literatura de adultos para leer en familia con los más pequeños de la casa.En Mi primer Arturo Pérez-Reverte descubrirás la historia de la famosa batalla… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Mijn eerste koffertje: voertuigen

  Dit koffertje kunnen de kleinsten overal mee naartoe nemen door het handige formaat. Door de 5 tabs is het makkelijk bladeren tussen de verschillende kijk- en zoekplaten. Op de kleur- en fantasierijke platen kunnen de peuters niet alleen vele woordjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Efteling bv boeken
  Efteling bv - Sneeuwwitje

  Het sprookje van Sneeuwwitje door de Efteling Sneeuwwitje, met lippen zo rood als bloed, haren zo zwart als ebbenhout en een huid zo wit als sneeuw. Zal ze ooit nog wakker worden na de giftige appel van de boze koningin? In dit betoverende prentenboek komt het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Shirley Gast boeken
  Shirley Gast - Trollen dansen niet

  Tika ziet de elfen dansen. Ze wil ook meedoen. Maar trollen dansen niet. Trollen blubberen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paardrijden, zo doe je dat!

  In dit boek maak je kennis met de wereld van paarden en ruitersport. Het staat vol praktische tips die je alles vertellen wat je moet weten, van je paard zadelen tot wedstrijden en dressuur. Ontdek stap voor stap alles over de verzorging van paarden en het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Els Bouma boeken
  Els Bouma - De legendarische kroon

  Er is in een somber land een koning die bekend staat als de zwarte koning omdat zwart zijn lievelingskleur is en hij altijd in het zwart gekleed gaat. De mensen in het land van de zwarte koning zijn ontevreden omdat de koning alleen maar aan zichzelf denkt. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Haryanti Frateur boeken
  Haryanti Frateur - Yanti

  Yanti wordt geboren in Indonesie maar belandt in een weeshuis. Ze wordt geadopteerd door een warm gezin waar ze opgroeit. Toch begint ze zich tijdens het opgroeien vragen te stellen over haar roots. Ze besluit op zoek te gaan naar haar familie en onderneemt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Gudrun BRAUN, Anne SCHELLER boeken
  Gudrun BRAUN, Anne SCHELLER - Mijn lievelingsboek over paarden

  Ben je dol op paarden? Wil je graag alles over paarden en pony's weten? Kun je niet wachten tot je eerste paardrijles? Dan ben je net als Robin, de hoofdpersoon uit dit leuke boek!In dit boek leer je alles over je favoriete viervoeter. Je ontdekt een heleboel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Annemarie Jongbloed boeken
  Annemarie Jongbloed - Op schoolreis

  De klas gaat op schoolreis naar een pretpark. Yusuf, Lahip en Helen zitten samen in een groepje. Ze moeten van juf bij elkaar blijven. Maar Helen wil niet in de achtbaan ... (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Annemarie Jongbloed boeken
  Annemarie Jongbloed - De trui van Helen

  Helen en Yasmin mogen iets schilderen voor Moederdag. Maar Helens moeder woont nog in Eritrea. Als Helen in de pauze haar broer Simon ziet, weet ze wat ze gaat maken! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Alison Green boeken
  Alison Green - Van mij!

  Van mij! Ondeugend prentenboek vol prachtige potloodtekeningen Krik… Krak… Hop! Er valt een dennenappel op de grond. Wolf is erg blij met dit onverwachte speeltje… tot Vogel het van hem steelt. Maar wie niet kan vliegen, moet slim zijn en met een beetje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Hélène Druvert boeken
  Hélène Druvert - Op reis met Mary Poppins

  Op reis met Mary Poppins van Hélène Druvert Prachtig prentenboek met gedetailleerde uitgesneden pagina's en klassieke zwart-witillustraties Dit bijzondere boek vol opvallende uitsneden en sierlijke illustraties is een eerbetoon aan de meest geliefde oppas… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Chris Bowman boeken
  Chris Bowman - Bulldozers

  Wat doet een bulldozer op de bouwplaats? Hoe komt hij vooruit? Wat is een ripper? Dit en nog veel meer ontdek je in Bulldozers. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Mari Schuh boeken
  Mari Schuh - Zee-anemonen

  In dit boek lees je over zeeanemonen. Je ontdekt hoe ze eruit zien (en waarom), wat ze eten en waar ze leven. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Rebecca Pettiford boeken
  Rebecca Pettiford - Grote witte haaien

  In dit boek lees je over grote witte haaien. Je ontdekt hoe ze eruit zien (en waarom), wat ze eten en waar ze leven. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Rebecca Pettiford boeken
  Rebecca Pettiford - Zeehonden

  In dit boek lees je over kogelvissen. Je ontdekt hoe ze eruit zien (en waarom), wat ze eten en waar ze leven. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Rebecca Pettiford boeken
  Rebecca Pettiford - Kogelvissen

  In dit boek lees je over kogelvissen. Je ontdekt hoe ze eruit zien (en waarom), wat ze eten en waar ze leven. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Ben Hubbard boeken
  Ben Hubbard - Kijk van een afstand

  Kijk eens naar het oog van een vlieg. Bekijk hem van steeds verder weg. Hoe ver kun je gaan? Wat zie je? Bekijk de aarde van heel dichtbij en van heel veraf, vanuit de ruimte. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Rob Alcraft boeken
  Rob Alcraft - Diep in de zee

  Diep in de zee is het heel donker. Leeft daar wel iets? Ja! Maar wat...? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00