Kinderboeken

 • Sylvia Vanden Heede, Thé Tjong-Khing boeken
  Sylvia Vanden Heede, Thé Tjong-Khing - Vos en Haas doeboek 2

  Ga samen met Vos en Haas aan de slag in dit leerzame doeboek. Dit is het tweede doeboek van het populaire duo, gericht op kinderen met al enkele maanden leeservaring.Op een speelse manier leren jonge kinderen nieuwe vaardigheden en worden ze gestimuleerd om te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Books Kid boeken
  Books Kid - Dagboek van een Creeper

  Ook de monsters uit Minecraft hebben hun eigen verhaal. Iedereen weet het: Creepers ontploffen in de wereld van Mine­craft. Maar voor Mervyn gaat dat veel verder. Zijn enige doel is zijn vader trots maken door de jaarlijkse wedstrijd ontploffen te winnen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Books Kid boeken
  Books Kid - Dagboek van een Slime

  Ook de monsters uit Minecraft hebben hun eigen verhaal. Het valt niet mee om je weg te vinden wanneer je een klein, groen kubusje bent. Maar Slibertius, alias Bert, weet al wat hij later wil worden: mode ontwerper, en niet zomaar een. De beste van heel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Petra Pardon boeken
  Petra Pardon - Kaatje houdt van de herfst

  Kaatje gaat naar het bos. Samen met haar vrienden zoekt Kaatje kastanjes, ze verzamelt bladeren in de mooiste kleuren en springt in de grootste plassen.Pret verzekerd! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Robbe De Vos boeken
  Robbe De Vos - De boomhut van Niel

  - Hartverwarmend prentenboek-debuut - Over een jongen die zijn opa niet kan vergeten - De gevoelige potlood-illustraties brengen het bos en Niels fantasie tot leven Ga op avontuur met Niel in een wereld vol verrassingen, met een heel bijzondere ontmoeting.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Pim Lammers boeken
  Pim Lammers - Het grote kleine monster

  - Spannend en grappig verhaal over monsters en stoer zijn - Om zelf te lezen vanaf 7 jaar (AVI-M4) - Met dynamische illustraties die de monsterlijke wezens tot leven wekken Een kleine jongen en een monstertje bedenken samen een groots plan. De papa van Edo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Mylo Freeman boeken
  Mylo Freeman - Prinses Arabella en de keukenprins

  - Een nieuw verhaal in de populaire reeks over prinses Arabella - Met een grappige pointe waarin ook een mooie boodschap zit - Over koken, groenten, een moestuin en weten waar je eten vandaan komt Wat als prinses Arabella alleen nog maar taart wil eten?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • B.J.W. ten Cate boeken
  B.J.W. ten Cate - Het Griezelcircus

  Een boek vol griezels, gevaren en geheimen. Ga mee op avontuur met Bram en Saar, en lees alles over de griezelige acts van Het Griezelcircus die je op het puntje van je stoel doen zitten.Het Griezelcircus is in het dorp en iedereen heeft het erover. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Tanya Pauw boeken
  Tanya Pauw - Vikki

  Vikki is het tweede deel in de serie Leesvoer, een serie van boeken om voor te lezen aan je huisdier. Vikki woont in Brokkenburen en wil de hele dag wel eten. Buurvrouw Truus is dol op taarten bakken. En is heel netjes. Op een dag loopt Vikki op straat. Wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • 100 papieren vliegtuigen vouwen

  Doe een wedstrijdje met je vrienden om te zien wie het verst kan vliegen, wie het langst in de lucht blijft of wie héél precies naar een roos kan gooien!Met dit boek verveel je je nooit! Ga aan de slag met de sjablonen en maak de snelste straaljager, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Het grote moppenboek van Olly Wannabe

  Olly Wannabe wordt stand-up comedian.Oh my god!Lees zijn mopjes in dit supergrappige boek.De MorgenRecensie door UnknownOlly Wannabe, het poppenprogramma op Ketnet, verovert harten van jong en oud. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jen Minkman boeken
  Jen Minkman - Het land voorbij het hek

  ‘Mensen draaien hun hoofd naar me toe als ik ze voorbij loop. Ze weten waar ik heen ga. Mijn voeten struikelen bijna op het ongelijke wegdek als ik Marks blik op me voel branden. Dit is de enige manier waarop ik ooit zijn aandacht weet te trekken en het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Elien Craenhals, Emy Geyskens boeken
  Elien Craenhals, Emy Geyskens - Hart op slot

  De opa van Senne is gestorven. Hij voelt een diepe, bijna ondraaglijke steek in zijn hart. Senne gaat op zoek naar een slot, opdat hij niets meer zou voelen. Net op dat moment merkt zijn buurmeisje Fien hem op. Volwassenen vinden het vaak moeilijk om een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Louise O'Neill boeken
  Louise O'Neill - Mermaid

  The Little Mermaid in een YA-roman: meeslepend, betoverend en adembenemend!Ik kijk omhoog. Ik kijk naar de donkere zee, de woeste golven, en doe mijn best om een glimp op te vangen van het zwakke licht in de verte. Dat is waar mijn moeder naartoe is gegaan,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Govrien Oldenburger boeken
  Govrien Oldenburger - Zelf animatievideo's maken

  Animatievideo’s maken is makkelijker dan je denkt. Dit boek laat zien hoe je zelf aan de slag kunt. Met tekeningen, klei, of met je eigen speelgoed!Het is superleuk én niet moeilijk om zelf animatievideo’s te maken met je telefoon of tablet. Leer in dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • David Walliams boeken
  David Walliams - Griezelbeer

  Een nieuw hilarisch avontuur (mét een mooie boodschap) van David Walliams en Tony Ross. Voor leesbeertjes vanaf 4 jaar. Ook ijsberen verdwalen soms. En dan komen ze bijvoorbeeld terecht in de jungle. Tussen allemaal bruine beren … en dát is voor iedereen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hans Koerts, Maurits van Huijstee boeken
  Hans Koerts, Maurits van Huijstee - Niemand weet dat ik een vlinder ben

  Vlinder neemt je mee op reis. Spring jij op zijn rug? Hans Koerts maakt schilderijen van vlinders en landschappen. Samen met kinderboekenschrijver Maurits van Huijstee heeft hij daar dit boek van gemaakt. Een verhaaltje voor het slapen gaan. Vanaf 3 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Stephanie Garber boeken
  Stephanie Garber - Caraval

  Gebonden editie met Amerikaanse cover van New York Times-bestseller Caraval van Stephanie Garber – voor maar € 12,50! Lees daarna meteen ook Meester Legende, het betoverende en meeslepende vervolg. Caraval, in Nederland eerder verschenen als Het Zwarte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Beatrix Potter boeken
  Beatrix Potter - Pieter Konijn en zijn vriendjes

  Pieter Konijn is een vriendelijk, klein konijntje, dat stiekem de tuin van een meneer in glipt, om te smullen van alle heerlijke groentes. Tijdens dit gevaarlijke avontuur verliest hij zijn schoen en zijn blauwe jasje. Oh, wat zal zijn moeder zeggen? Er is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Vera Janssens boeken
  Vera Janssens - Pas op. piraten!

  AVI-groeiboeken groeien mee met het leesniveau van eerste lezertjes. Ze volgen haast ongemerkt de ontwikkeling van jouw beginnende lezer.Met de reeks Letterleesboeken gaan we hierin nog een stapje verder. Deze groeiboeken, ook op AVI-niveau, zoomen dieper in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Tess Dumitru boeken
  Tess Dumitru - Besties, boys en belangrijke bijzaken

  Vrolijk handboek vol tips en testjes voor jonge meiden. Drinkt met je billen bloot, melk uit een kokosnoot – je wordt vanzelluf groot... Ja, in 1981 misschien. Maar anno 2018 is er wel héél veel om over na te denken in je tienerjaren. Naast het gedoe met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Stephanie Garber boeken
  Stephanie Garber - Caraval 2 - Meester Legende

  Meester Legende is het betoverende en meeslepende vervolg op de New York Times-bestseller Caraval van Stephanie Garber. Deze originele, romantische YA-fantasy met verrassende twist & turns houdt je van begin tot eind aan je stoel gekluisterd!Vol overgave stort… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Elena Favilli, Francesca Cavallo boeken
  Elena Favilli, Francesca Cavallo - Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes 2

  Hét vervolg op de New York Times-bestseller die miljoenen meisjes over de hele wereld inspireert om je hart te volgen, je hoofd te gebruiken en je bovenste best te doen. Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes 2 is een nieuwe verzameling van honderd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rian Visser boeken
  Rian Visser - daar komt aap (verzamelbundel)

  De zes verhalen over de ambitieuze Aap, samengebracht in een frisse verzamelbundel. Met een oplopend AVI-niveau van start tot E3 voor de beginnende lezer.AapAap houdt van grappen en grollen. Maar Aap wil ook rijk worden! Op zijn zoektocht naar rijkdom stort… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Charlie

  Kartonboekje voor de allerkleinsten over Charlie, het ondeugende kleine neefje van Woezel & Pip!Dit is Charlie. Charlie komt graag in de Tovertuin. Daar speelt hij met al zijn vriendjes. Hoe wilder hoe leuker! (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99