Kinderboeken

 • Rob Alcraft boeken
  Rob Alcraft - Reis door de ruimte

  Zet je schrap voor een bijzonder boeiende reis door de ruimte. Stap aan boord van het ruimtevaartuig en vlieg mee door ons zonnestelsel. Je zult te gekke planeten ontdekken! (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Heather Hammonds boeken
  Heather Hammonds - Minidiertjes

  Een zeepaardje dat kleiner is dan je duim, een kameleon die op je vingernagel past als hij pas geboren is ... Onzin, denk je nu misschien, maar ze bestaan echt! Ontdek nog meer minidiertjes in dit boek! (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Flapoortjes Waar woont konijn?

  Twee schattige en aaibare kartonboeken met voelelementen voor peuters vanaf 1 jaar. Het hoofdpersonage is een lief diertje metleuke, grote oren, die vervaardigd zijn uit knuffelzachte stof. Elke boekje bevat een eenvoudig verhaaltje met een educatieve inslag… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Mireille Messier boeken
  Mireille Messier - Anna's tak

  Voor Anna's huis staat een boom. En in die boom zit een speciale tak. Anna's tak, die tak waarop ze altijd zit. Het is haar troon, haar schip, haar raket. Maar tijdens een storm breekt Anna's tak af. En dan ontdekt Anna met hulp van haar buurman en veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • M.C. Capelle boeken
  M.C. Capelle - Een hutje als kerk

  In deze bundel zijn twaalf zendingsverhalen samengebracht die in 1973 verschenen in de bundel Wonder op wonder! De verhalen nemen je mee naar andere landen en culturen, waar het Evangelie een plaats heeft gekregen. Uit elk verhaal blijkt dat het niet altijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Arna van Deelen boeken
  Arna van Deelen - Vrij als een vogel

  ‘Dit moet de wolf wel zijn, Giovanni! Hij loopt alleen en is op zoek naar voedsel. Blijf achter me, jongen. Deze wolf is gevaarlijk! Hij kan zomaar ...’ Nog voor Frans zijn woorden kon afmaken klonk er een dreigend gegrom uit de struiken. Stokstijf bleven… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Leon Gray boeken
  Leon Gray - Ingenieurs van het dierenrijk

  Sommige dieren maken de gekste bouwsels om in te slapen, hun jongen groot te brengen of prooien te vangen. In dit bijzondere boek maak je kennis met enkele 'ingenieurs' van het dierenrijk en hun originele bouwwerken. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Leon Gray boeken
  Leon Gray - Werktuigen in het dierenrijk

  Veel dieren gebruiken werktuigen. Sommige dieren gebruiken takken en stenen die ze op de grond vinden als hulpmiddel. Andere dieren maken zelf werktuigen. In dit bijzondere boek maak je kennis met werktuigen in het dierenrijk, waar je niet zo gauw aan zou… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Camilla de la Bédoyère boeken
  Camilla de la Bédoyère - De trek van dieren, EPIC

  Dieren trekken in groepen van plek naar plek. Dat doen ze allemaal op hun eigen manier. De Noordse stern vliegt de hele wereld over. De rode krab reist veel minder ver. Hij trekt op Kersteiland van het bos naar de kust. Wil jij weten waarom dieren op reis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Rob Colson boeken
  Rob Colson - Veldslagen, EPIC

  Zolang er mensen leven, vechten ze. Al eeuwenlang strijden soldaten tegen elkaar in een veldslag. Vaak bepaalt zo'n veldslag wie de oorlog wint. Napoleon verliest de slag bij Waterloo in België en krijgt daarna steeds minder macht. Ook verder weg zijn grote… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Philip Steele boeken
  Philip Steele - Bijzondere beschavingen, EPIC

  Wereldrijken zijn groot, rijk en machtig. Toch blijven ze niet eeuwig bestaan. Je hebt vast wel eens gehoord van Babylonië, Egypte of Rome. Deze wereldrijken zijn lang geleden al verdwenen. Er komen andere wereldrijken voor in de plaats. Ook Spanje had ooit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Philip Steele boeken
  Philip Steele - Ontdekkingsreizen, EPIC

  Er is heel veel te ontdekken in de wereld! Dat weten we al heel lang. Daarom gaan mensen al eeuwen op ontdekkingsreis. Columbus ontdekte per ongeluk Amerika. En Neil Armstrong ging recht op zijn doel af: de maan. Wil jij meer weten over bijzondere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Abbie Dunne boeken
  Abbie Dunne - Wie eet wat?, Dierenweetjes

  Wil je weten wat dieren graag eten? En wat er met de restje gebeurt? Dan is dit een boek voor jou! In de serie Dieren-weetjes lees je over de natuur. - Wat is een alles-eter? - Wat gebeurt er als een dier in de nayuur doodgaat? In dit boek kom je het te weten,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Abbie Dunne boeken
  Abbie Dunne - Nachtdieren, Dierenweetjes

  Wil jij weten waarom veel dieren 's nachts wakker zijn? Dan is dit een boek voor jou! In de serie Dieren-weetjes lees je over de natuur. - Hoe vangt een uil een muisje? - Waar slaapt een vleermuis? In dit boek kom je het te weten, en nog veel meer. Met mooie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Megan Peterson boeken
  Megan Peterson - De reis van stroom

  Doe het licht eens aan... Waar komt de stroom vandaan? En hoe komt de stroom in jouw huis? Je leest het in dit boek! In de serie De reis van... lees je hoe afval, eten, stroom en water van de ene plek naar de andere komen. Stap voor stap tot... bestemming… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Megan Peterson boeken
  Megan Peterson - De reis van water

  Je gaat naar de wc en trekt door. Waar komt het water in de pot vandaan? En hoe komt het in jouw huis? Je leest het in dit boek! In de serie De reis van... lees je hoe afval, eten, stroom en water van de ene plek naar de andere komen. Stap voor stap tot...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Erika Shores boeken
  Erika Shores - De reis van afval

  Gooi je afval weg. Waar gaat het afval heen? En wat gebeurt er dan? Je leest het in dit boek! In de serie De reis van... lees je hoe afval, eten, stroom en water van de ene plek naar de andere komen. Stap voor stap tot... bestemming bereikt! (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Frank Pollet, Moniek Vermeulen boeken
  Frank Pollet, Moniek Vermeulen - De wachteling

  We wachten omdat we er nog niet klaar voor zijn. We wachten omdat de rest van de wereld er nog niet klaar voor is. Sommigen wachten noodgedwongen, omdat ze niet anders kunnen... de Wachteling is geen gewoon prentenboek, maar een denk- en praatboek voor jong en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Vincent Cuvelier boeken
  Vincent Cuvelier - Jasper heeft een nachtmerrie

  Vandaag...heeft Jasper een nachtmerrie gehad.Een heel erg nare droom. Een echte nachtmerrie!Zo is het, en niet anders! (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Vincent Cuvelier boeken
  Vincent Cuvelier - Jasper zet de vuilniszak buiten

  Vandaag...zet Jasper de vuilniszak buiten.Vandaag is de dag dat de vuilniszakken worden opgehaald.Dus zet Jasper de vuilniszak buiten.Zo is het, en niet anders. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dorien Dreesen boeken
  Dorien Dreesen - De zomer van verandering

  Op het eerste zicht lijkt Liene een doodgewoon veertienjarig meisje. Ze gaat elke dag naar school, heeft een hardwerkende vader en een goedlachs broertje, en ziet er heel normaal uit. Maar Liene gedraagt zich anders dan anderen. Ze loopt rond met een geheim… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Joyce Turek boeken
  Joyce Turek - Duizendpoot is moe...

  'Duizendpoot is moe. . .' door schrijfster Joyce Turek, die ook alle illustraties heeft geaquarelleerd. Het kinderboek (leeftijd 4 tot 6 jaar) gaat over een bijzondere vriendschap tussen de buren duizendpoot en krekel, die voorheen nooit met elkaar contact… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Disney Soy Luna in de spotlights

  Ik ben zo gelukkig... Mijn liefste maatje Simon is helemaal naar Argentinië verhuisd, speciaal voor mij. En hij heeft ermee ingestemd om mijn partner te zijn op de freestyle rolschaatscompetitie in Jam & Roller, de rolschaatspiste uit mijn dromen! Maar ik heb… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Lori Hile boeken
  Lori Hile - Snowboarden, Supersnelle Sporten

  Wist je dat een van de eerste snowboards gemaakt was van twee aan elkaar gebonden ski's? Of dat er wel vijf verschillende soorten sneeuw bestaan? Weet je wat snowboarders eten en drinken, en waarom? Je leest het allemaal in Snowboarden hi-tech. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Michael Hurley boeken
  Michael Hurley - De Verenigde Staten, Land InZicht

  In dit boek worden de Verenigde Staten van Amerika bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Er wordt gekeken naar de natuur, naar politiek, economie, geschiedenis, onderwijs, cultuur, en zo verder. Het boek staat vol interessante feitjes en prachtige foto's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00