Kinderboeken

 • Jen Minkman boeken
  Jen Minkman - Het land voorbij het hek

  ‘Mensen draaien hun hoofd naar me toe als ik ze voorbij loop. Ze weten waar ik heen ga. Mijn voeten struikelen bijna op het ongelijke wegdek als ik Marks blik op me voel branden. Dit is de enige manier waarop ik ooit zijn aandacht weet te trekken en het is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Elien Craenhals, Emy Geyskens boeken
  Elien Craenhals, Emy Geyskens - Hart op slot

  De opa van Senne is gestorven. Hij voelt een diepe, bijna ondraaglijke steek in zijn hart. Senne gaat op zoek naar een slot, opdat hij niets meer zou voelen. Net op dat moment merkt zijn buurmeisje Fien hem op. Volwassenen vinden het vaak moeilijk om een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Hans Koerts, Maurits van Huijstee boeken
  Hans Koerts, Maurits van Huijstee - Niemand weet dat ik een vlinder ben

  Vlinder neemt je mee op reis. Spring jij op zijn rug? Hans Koerts maakt schilderijen van vlinders en landschappen. Samen met kinderboekenschrijver Maurits van Huijstee heeft hij daar dit boek van gemaakt. Een verhaaltje voor het slapen gaan. Vanaf 3 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Paniek - dyslexie uitgave

  Het overvalt Sasja 's ochtends als ze zich aankleedt: een onbehaaglijk gevoel, alsof er iemand naar haar kijkt. Het zal wel komen omdat ik hier nog maar net woon, denkt ze en zonder er verder aandacht aan te besteden, gaat ze voor de spiegel taan. Maar dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • John Farndon boeken
  John Farndon - De pest, pokken en andere plagen

  Baal jij als je griep hebt? Vroeger was dat echt erg! In 1918 en 1919 stierven miljoenen mensen aan de Spaanse griep. Het was de grootste epidemie ooit. Maar was het ook de bekendste? Waarschijnlijk niet. Want de pest en de pokken zijn veel bekender. Deze twee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • John Farndon boeken
  John Farndon - Kleine killers

  Ben je wel eens plotseling heel ziek geworden? Dat is het werk van heel kleine ziektekiemen, bacteriën bijvoorbeeld. Ze dringen je lijf binnen en zijn dan al snel met heel veel! Maar waren die ‘kleine killers’ er vroeger ook al? Nou en of! Ziektekiemen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • John Farndon boeken
  John Farndon - Pillen, poeders en andere brouwsels

  Voel je je niet lekker of ben je ziek? Dan knap je met een pil, poeder of drankje meestal snel op. Maar hoe ging dat vroeger? Niet héél anders. Ook toen namen mensen pillen, poeders en brouwsels om zich beter te voelen. Maar daar zaten wel rare dingen in!… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • John Farndon boeken
  John Farndon - Dood of genezen

  Ga jij als je ziek bent naar de dokter? Vroeger keken mensen wel uit! Dokters wilden je wel beter maken, maar de manier waarop ze dat deden was soms pijnlijk of zelfs levensgevaarlijk. Ook in het ziekenhuis was je je leven niet zeker. Vaak was het voor een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Catherine Chambers boeken
  Catherine Chambers - Zo regeert een Egyptische farao zijn rijk

  Lees hoe ik de machtige rivier de Nijl beheers (dat weet iedereen), steden ontwerp, een kolossale graftombe voor mezelf bouw en ervoor zorg dat ik de rijkste persoon in heel Egypte ben. Per slot van rekening ben ik: - zoon van de zonnegod Ra - bouwer van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Catherine Chambers boeken
  Catherine Chambers - Zo regeert een Middeleeuwse vorst zijn rijk

  Ik ben een van de grote middeleeuwse vorsten van Europa. Lees hoe ik mijn troon bemachtigd heb enhoe ik van plan ben hem te behouden! Een paar van mijn belangrijkste regels: - Zorg voor onverwoestbare kastelen en zwaar oorlogstuig. - Hou samenzwerende edelen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Catherine Chambers boeken
  Catherine Chambers - Zo regeert een Romeinse keizer zijn rijk

  Mijn keizerrijk loopt HELEMAAL van het Middellandse Zeegebied tot aan Noord- Europa. Lees met welke wetten en regels ik mijn rijk onder mijn almachtige keizerlijke duim houd: - Wil je meer rijkdommen? Verover meer land. Dan zijn er meer mensen die belasting… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Miranda Peters boeken
  Miranda Peters - Hart van vuur

  Nu Siem in handen is van een onbekende en onzichtbare vijand, zit er voor Hester maar één ding op: ze vertrekt halsoverkop naar Groningen om hem te zoeken. Sinds ze de waarheid weet over haar bovenmenselijke kracht en de reden dat Siem het met haar heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Paul Verrept boeken
  Paul Verrept - De torens van Beiroet

  - Sprookjesachtige coming-of-age-novelle - Over een sterke jonge vrouw in een veranderende wereld - Krachtige illustraties door de auteur die de sfeer van het verhaal versterken Aangrijpend, dystopisch verhaal over een dorpsmeisje dat in een gewelddadige stad… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Petra Pardon boeken
  Petra Pardon - Kaatje houdt van de herfst

  Kaatje gaat naar het bos. Samen met haar vrienden zoekt Kaatje kastanjes, ze verzamelt bladeren in de mooiste kleuren en springt in de grootste plassen.Pret verzekerd! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Robbe De Vos boeken
  Robbe De Vos - De boomhut van Niel

  - Hartverwarmend prentenboek-debuut - Over een jongen die zijn opa niet kan vergeten - De gevoelige potlood-illustraties brengen het bos en Niels fantasie tot leven Ga op avontuur met Niel in een wereld vol verrassingen, met een heel bijzondere ontmoeting.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Pim Lammers boeken
  Pim Lammers - Het grote kleine monster

  - Spannend en grappig verhaal over monsters en stoer zijn - Om zelf te lezen vanaf 7 jaar (AVI-M4) - Met dynamische illustraties die de monsterlijke wezens tot leven wekken Een kleine jongen en een monstertje bedenken samen een groots plan. De papa van Edo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Mylo Freeman boeken
  Mylo Freeman - Prinses Arabella en de keukenprins

  - Een nieuw verhaal in de populaire reeks over prinses Arabella - Met een grappige pointe waarin ook een mooie boodschap zit - Over koken, groenten, een moestuin en weten waar je eten vandaan komt Wat als prinses Arabella alleen nog maar taart wil eten?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Reine De Pelseneer boeken
  Reine De Pelseneer - Alleen zacht

  - ABC-boek met fleurige tekeningen en prachtig design - Bij elke letter hoort een kort, speels versje - Vind je op elke pagina de kat? In dit abc-boek ga je samen met Kat op ontdekking in een flat vol leuke spullen. Van bloem tot goudvis, van lamp tot veter:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Alice Reijs, Ariane van Vliet boeken
  Alice Reijs, Ariane van Vliet - Ans & Wilma verdwaald

  - Bekroond illustrator Kaatje Vermeire toont met dit boek haar ondeugende, guitige en lichtvoetige kant - Op basis van de kindervoorstelling ‘Ans en Wilma’ door HETPALEIS - De cd bevat drie originele liedjes uit de voorstelling In de grappige dialogen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Geert De Kockere boeken
  Geert De Kockere - En na de oorlog

  - Kernachtige, aangrijpende haiku’s over oorlog - Met sobere, sfeervolle beelden van Nelleke Verhoeff - Bijzondere aandacht naar aanleiding van de herdenking van 100 jaar einde van WOI (11 november 2018) In 100 haiku’s evoceert meesterpoëet Geert De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Kristien Hemmerechts boeken
  Kristien Hemmerechts - Het meisje dat dacht dat ze een katje was

  - Grappig en liefdevol prentenboek over een moeder en haar dochter - Wat als de fantasie van een jong meisje helemaal tot leven komt? - Met kleurrijke en speelse illustraties Een mama duikt mee in de fantasie van haar dochter. De mama van Katje weet niet wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Prosper Mérimée boeken
  Prosper Mérimée - Carmen

  Klassieker, novelle, opera, meesterillustrator, Georges Bizet, liefde, zigeuners, vrijheid, negentiende eeuw, Frans, vertaling, luxe-uitgave. De volledige tekst van de novelle waarop de beroemde opera is gebaseerd, adembenemend geïllustreerd door Benjamin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Elindo Avastia boeken
  Elindo Avastia - Het boek van @Elindo

  Jongeren tussen 9 en 12 jaar spenderen veel tijd online. Het internet biedt hen dan ook een schat aan kansen en eindeloos entertainment. Ze leren gelijkgestemden kennen op social media, worden geïnspireerd door infl uencers op Instagram, ontplooien hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jo Lacey boeken
  Jo Lacey - Een nieuw vriendje voor muis

  Muis wil graag nieuwe vrienden maken en ze is dan ook heel blij als ze Olifant tegenkomt. Er is alleen één probleem: Olifant is heel erg bang voor Muis! Zal het Muis lukken om Olifant te laten zien dat hij nergens bang voor hoeft te zijn? Ontdek het in dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Yvonne Maat boeken
  Yvonne Maat - Dokter Vrolijk Snottebellen

  Kom jij weleens bij de dokter? Ben jij weleens ziek geweest? Yvonne Maat is huisarts. Zij geeft op speelse wijze uitleg over de meest voorkomende kwalen bij kinderen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95