Kinderboeken

 • Jeroen Serruys boeken
  Jeroen Serruys - Alleen de maan is ver genoeg

  jeugdboek, adoptie, jezelf vinden, prozagedicht, vader-dochterrelatie, familie, met illustraties, Nederlands, van eigen bodem Een poëtisch en gevoelig verhaal over het vinden van jezelf en het vinden van anderen. Met dromerige illustraties. Voor zoekers vanaf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Kaat De Kock boeken
  Kaat De Kock - Wie denk je wel dat je bent?

  Young adult, thriller, familie, geheimen, Nederlands, van eigen bodem Het leven en de zekerheden van een achttienjarig meisje worden overhoopgehaald in deze zenuwslopende thriller voor young adults. Wat een enge vent! Dat denkt Eva als ze hem voor het eerst… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gabby Dawnay, Alex Barrow boeken
  Gabby Dawnay, Alex Barrow - Beer zingt zijn eigen lied

  Voor iedereen die denkt: dat kan ik niet - je kunt het WEL!Beer wil meezingen met de vogels in het bos.Hij doet zijn mond open en jubelt erop los.Maar hoe hard hij ook zijn best doet,zijn berenlied klinkt echt niet goed.Ieder dier is anders, groot en klein.Zal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Gertrud Jetten boeken
  Gertrud Jetten - Visje het visje

  Visje het visje Visje is niet zoals de andere vissen in het aquarium. Zij hebben allemaal mooie kleuren en mooie namen en Visje is gewoon Visje. Iedereen vindt hem lelijk en zijn baas wil het liefst van hem af. Gelukkig wil Jop hem wel hebben. Langzaam maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Op reis met Bobbie

  Een Clavis Muziek-boekje over Bobbie, over de wondere wereld van de voertuigen. Voor ontdekkers vanaf 2 jaar. Bobbie is altijd nieuwsgierig! Samen met zijn hondje ontdekt hij de wereld om hem heen. Hij gaat op reis in allerlei verschillende voertuigen én hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ruth Wielockx boeken
  Ruth Wielockx - Een dagje thuis met Bobbie

  Een Clavis Muziek-boekje over Bobbie, over de verrassende geluiden in huis. Voor ontdekkers vanaf 2 jaar. Bobbie is altijd nieuwsgierig! Soms blijft Bobbie lekker thuis, want ook daar valt er van alles te ontdekken. Kijk en luister je mee? (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Niels Damen boeken
  Niels Damen - Lilly & Britt en het sprookjesavontuur

  De zusjes Lilly en Britt vinden in hun slaapkamer een groot stuk rode stof. Zou iemand dat stofje kwijt zijn...? Ze gaan samen op avontuur. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Susanne Neutkens boeken
  Susanne Neutkens - Hacken

  Hackers zijn vaak slimme jongens en meiden die het geweldig vinden om urenlang uit te pluizen hoe een apparaat werkt. Ze breken in computers of andere apparaten in die op het internet zijn aangesloten. Veel hackers breken in om de beveiliging te verbeteren.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Zeger van Mersbergen boeken
  Zeger van Mersbergen - Zo wordt kleding gemaakt

  Kleding is ‘big business’. Wereldwijd werken miljoenen mensen in de kledingindustrie, vaak in verre landen en voor heel weinig geld. Maar ook dichter bij huis zijn naaisters en kleermakers ermee bezig. Hoe wordt een kledingstuk gemaakt? Welke stoffen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • William van den Akker boeken
  William van den Akker - Huisdieren

  Honden en katten zijn vaak een trouwe vriend. Deze huisdieren zorgen voor gezelligheid en hoeven daarom niet meer nuttig te zijn zoals koeien of schapen. De verre voorouders van onze huisdieren waren wilde dieren. In de loop van de eeuwen werden hun uiterlijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Bo Buijs boeken
  Bo Buijs - Puberteit

  In de puberteit word je volwassen. Ieder mens maakt het mee. Jij nu misschien ook. Hoe bijzonder is dat eigenlijk? Binnen een paar jaar verandert er een heleboel aan jou. Je merkt het aan van alles, al waren het alleen al je kleren waar je steeds razendsnel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Gerda Végh boeken
  Gerda Végh - Mythologie

  Hoe is de wereld ontstaan? Waarom onweert het? Waar komt de liefde vandaan? Dat zijn belangrijke vragen waarop de mensen vroeger ook al antwoorden zochten. Omdat ze niet alles begrepen, vertelden ze er verhalen over. Verhalen over goden en duivels, helden en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Annemarie van den Brink boeken
  Annemarie van den Brink - Sieraden

  Armbanden, een piercing door je neus of oor, een hoofdtooi van mensenhaar of een ratel aan je been, gemaakt van duizend hondentanden. Allemaal sieraden om je mooier te maken of te laten zien dat je bijzonder of belangrijk bent. Al in de prehistorie maakten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Alieke Bruins boeken
  Alieke Bruins - Kleurenblind

  Kleurenblindheid komt veel voor, en meer bij jongens dan meisjes. Maar weinig mensen zien helemaal geen kleuren. Veel kleurenblinden hebben alleen moeite met rood en groen. Het kan lastig zijn om kleurenblind te zijn. Op school bijvoorbeeld, en bij het sporten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Susanne Neutkens boeken
  Susanne Neutkens - Ecosteden

  Als jij veertig jaar bent, is het veel drukker op onze wereldbol dan nu. Dan leven we met 10 miljard mensen bij elkaar waarvan er 7 miljard in steden wonen. Hoe houd je dan het leven in die steden prettig? En hoe zorg je ervoor dat je het milieu niet belast?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Alieke Bruins boeken
  Alieke Bruins - Privacy en internet

  Foto’s ‘liken’, informatie zoeken, op een linkje klikken... Op internet en sociale media laat je bewust en onbewust sporen achter. Veel organisaties en bedrijven volgen die sporen. Hoe doen ze dat en waarom? En in welke informatie zijn ze dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Susanne Neutkens boeken
  Susanne Neutkens - Slavernij

  Je gelooft het misschien niet, maar meer dan 10.000 jaar lang was slavernij heel gewoon. Overal op de wereld was het normaal om mensen als slaaf te gebruiken. Slaven waren het bezit van iemand. Ze moesten vaak onmenselijk hard werken en kregen slecht te eten.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Karin van Hoof boeken
  Karin van Hoof - Schaken en dammen

  Om te dammen of te schaken heb je weinig nodig, maar een goed stel hersens is wel een vereiste. Deze denksporten bestaan al eeuwenlang en worden over de hele wereld gespeeld; thuis, op school, op clubs én buiten op straat. Iedereen kan het leren, maar wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Zeger van Mersbergen boeken
  Zeger van Mersbergen - Marokko

  Skiën op een hoge berg, op een kameel door een hete woestijn of luieren op een strand langs de oceaan. Het kan allemaal in Marokko! Dit gastvrije land in Noord- Afrika ligt aan de Straat van Gibraltar, de toegang tot de Middellandse Zee. Vroeger regeerden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Pavel Gabzdyl boeken
  Pavel Gabzdyl - Maanatlas

  Kijk eens naar de nachtelijke hemel. Wat zie je dan? Inderdaad, het grote, ronde, bleke hoofd van de maan. Als hij vol is, schijnt hij naar alle kanten. Door de eeuwen heen heeft deze zilveren verschijning mensen verwonderd en gefascineerd. Dromers, romantici,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Paul Verrept boeken
  Paul Verrept - Mijn papa kwam de trap af

  Ik was een jaar of negen, toen mijn papa de trap af kwam. Met zijn jas aan. En zijn hoed op. Ik vroeg nog: ‘Papa, waar ga je heen?’ Hij nam zijn hoed af, alsof hij me groette. Hij zette de hoed op mijn hoofd. ‘Zo’, zei hij. Toen lachte hij en zei:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Jan von Holleben boeken
  Jan von Holleben - Fantastische foto's

  Vlieg jij straks door de ruimte? Picknick je in een reuzentuin? Of bouw je snoepfabrieken als Willy Wonka? Met dit boek maak je wonderlijke nieuwe werelden. Ga aan de slag met een camera of met je telefoon en val van de ene verbazing in de andere! Maak… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anke Kranendonk boeken
  Anke Kranendonk - Dief in de straat!

  Grappig detectiveverhaal voor beginnende lezers met een verrassende twist Terwijl Jan een hele middag televisie kijkt, gebeurt er van alles in de straat. Iemand snoept van de taart van buurvrouw Roos. De gehaktballen van buurman Mo verdwijnen spoorloos. En ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Anka Willems boeken
  Anka Willems - Padden op Pad

  Padden op pad Dit is een boek over bijzondere padden. Padden die er raar uitzien, met namen die je bekend voorkomen. Padden die je nog nooit hebt gezien. Ben je benieuwd hoe ze eruit zien? Of ze vijanden hebben en avonturen beleven? Twijfel dan niet en ontdek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Izzi Howell boeken
  Izzi Howell - Vulkanen

  In de serie Geografi e in beeld lees je over oorzaken en gevolgen van aardbevingen, hoe vulkanen werken, welke natuurlijke hulpbronnen de aarde biedt … Over bergen, rivieren en kusten en de kringloop van water op onze ‘blauwe planeet’. En over de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00