Kinderboeken

 • Jessica Townsend boeken
  Jessica Townsend - Nevermoor - Morrigan Crow en het Wondergenootschap - dyslexie uitgave

  Morrigan Crow is vervloekt. Ze wordt beschuldigd van allerlei rampen en is gedoemd om te sterven in de nacht van haar elfde verjaardag. Maar vlak voordat de klok twaalf slaat op haar laatste avond en de Meute van Rook en Schaduw haar komt ophalen, wordt ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Marte Jongbloed boeken
  Marte Jongbloed - De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre - dyslexie uitgave

  Herres vader is een paar jaar geleden verdwenen tijdens een expeditie op de Noordpool. Zijn moeder is doodsbang dat ze Herre ook kwijtraakt. Daarom mag hij niet naar zwemfeestjes, door het verkeer fietsen en touwklimmen tijdens de gymles. Op een dag komt er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Gerard van Gemert, Rick Meijer boeken
  Gerard van Gemert, Rick Meijer - Onderschept - dyslexie uitgave

  Een snelle en spannende opener van een nieuwe serie over meisjesvoetbal. Voor scherpschutters vanaf 10 jaar.Myrthe is de sterspeler van de D1 van FC De Madonna's. Het elftal staat op het punt om voor de eerste keer te promoveren naar de hoogste klasse. Om dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gerard van Gemert, Rick Meijer boeken
  Gerard van Gemert, Rick Meijer - Onderschept - dyslexie uitgave

  Een snelle en spannende opener van een nieuwe serie over meisjesvoetbal. Voor scherpschutters vanaf 10 jaar.Myrthe is de sterspeler van de D1 van FC De Madonna's. Het elftal staat op het punt om voor de eerste keer te promoveren naar de hoogste klasse. Om dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Miranda Vos-Damen boeken
  Miranda Vos-Damen - Ling en Luuk

  Ling en Luuk wonen naast elkaar. Ling is een Chinees meisje en Luuk is een Nederlands jongetje. Samen spelen ze elke dag en beleven de mooiste, grappigste en leukste avonturen. De eenvoudige dagelijkse verhaaltjes voor kleine kinderen. Een genot om uit voor te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jessica Townsend boeken
  Jessica Townsend - Nevermoor - Morrigan Crow en het Wondergenootschap - dyslexie uitgave

  Morrigan Crow is vervloekt. Ze wordt beschuldigd van allerlei rampen en is gedoemd om te sterven in de nacht van haar elfde verjaardag. Maar vlak voordat de klok twaalf slaat op haar laatste avond en de Meute van Rook en Schaduw haar komt ophalen, wordt ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Enne Koens boeken
  Enne Koens - Ik ben Vincent en ik ben niet bang - dyslexie uitgave

  School is voor Vincent net survivallen: je weet nooit precies wanneer je welke ramp kunt verwachten, dus je kunt je maar beter goed voorbereiden. Hij kent zijn favoriete survivalhandboek dan ook uit zijn hoofd. En hij heeft altijd een blikje met handige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Enne Koens boeken
  Enne Koens - Ik ben Vincent en ik ben niet bang - dyslexie uitgave

  School is voor Vincent net survivallen: je weet nooit precies wanneer je welke ramp kunt verwachten, dus je kunt je maar beter goed voorbereiden. Hij kent zijn favoriete survivalhandboek dan ook uit zijn hoofd. En hij heeft altijd een blikje met handige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Alain M. Bergeron, Michel Quintin boeken
  Alain M. Bergeron, Michel Quintin - Wist je dat? Pinguïns

  Wist je dat? Pinguïns Wist je dat pinguïns heel vroeger vogels waren? Elke pinguïn een ander geluid maakt? Een keizerspinguïn wel twee meter hoog kan springen? Pinguïns tegen elkaar aan kruipen als ze het koud hebben? Een handzaam non-fictieboekje met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Baby's eerste boekjes

  Blokboekjes in mooie cadeaudoos voor de allerkleinsten van Woezel & Pip.Vier vrolijke kartonboekjes in een luxe geschenkdoos over herkenbare, thematische onderwerpen voor de allerkleinsten. De achterzijde van de boeken zijn bedrukt met een illustratie van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Marianne Dubuc boeken
  Marianne Dubuc - Boven op de berg

  Mevrouw Das wandelt elke zondag naar de top van de berg en geniet daar van het uitzicht. Op een keer ontmoet ze kleine Kiki die heel graag eens met haar mee zou gaan maar ook een beetje bang is. Mevrouw Das geeft haar genoeg vertrouwen om het toch te durven en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Amy McCulloch boeken
  Amy McCulloch - Jinxed

  Een schattig hondje of een prachtige vlinder? Welk robot-huisdier zou jij kiezen? Vergeet je smartphone en ren naar de Moncha-store voor de nieuwste baku! Laceys grote droom is om later bij het bedrijf te gaan werken dat de baku heeft uitgevonden, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Bernadette Gervais boeken
  Bernadette Gervais - De slak

  Geweldige non-fictie in prentenboekvorm. Zo kunnen ook de allerkleinsten al de wereld om hen heen ontdekken. Voor natuurliefhebbers vanaf 3 jaar. Heb jij weleens een slak gezien? In het bos, of misschien zelfs in je eigen tuin? In dit boek ontdek je wat hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Kimberly Brubaker Bradley boeken
  Kimberly Brubaker Bradley - De oorlog die ik eindelijk won

  ‘De oorlog die ik eindelijk won’ van Kimberly Brubaker Bradley is de langverwachte opvolger van 'De oorlog die mijn leven redde'. De Tweede Wereldoorlog is in volle gang en Ada en haar broertje Jamie zijn vanuit Londen geëvacueerd naar het landgoed van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Michael Grant boeken
  Michael Grant - Rivaal

  Het vervolg op Monster, uit de succesvolle Gone-serie! De koepel van Perdido Beach is verdwenen en het virus heeft vrij spel: er ontstaan monsters die de gehele mensheid terroriseren. Tanks rollen door de straten, drones vliegen door de lucht – alles om de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen

  Winnaar Nederlandse Kinderjury 2018Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige nieuwe boomhut van 78 verdiepingen! Ze hebben er 13 verdiepingen bijgebouwd, waaronder een carwash, een combineermachine, een krabbelatorium, een stadion voor ALLE SOORTEN… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Nick Hunter boeken
  Nick Hunter - Science in actie voor bedreigde diersoorten

  In dit boek lees je hoe mensen tienduizenden diersoorten in gevaar brengen. Waarom stoppen we niet met milieuvervuiling, overbevissing en de jacht op beschermde dieren? Er bestaan geen eenvoudige oplossingen voor deze problemen... Wetenschappers over de hele… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Lucy van Duin boeken
  Lucy van Duin - Drakenbal

  Drakenbal Buiten het dorp Drakel staat sinds jaar en dag een ruïne. Eens in de honderd jaar komt het tot leven... Zo gaat althans het verhaal. Niemand gelooft het, maar dan verdwijnt het zusje van Sandra. Als Thomas, een jongen waar Sandra een oogje op heeft,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,45
 • Geert-Jan Roebers boeken
  Geert-Jan Roebers - Virussen

  Een virus is zo klein, dat je het alleen met een speciaal apparaat zichtbaar kunt maken. Toch kunnen virussen grote gevolgen hebben. Het griepvirus kan tienduizenden mensen ziek maken. En er zijn nog veel ergere virussen, zoals ebola. Virussen kunnen ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Dick Bruna boeken
  Dick Bruna - bloemen voor moeder pluis

  Moeder pluis is dol op bloemen en ze vertelt de bloemennamen aan nijntje. Vandaag is het een speciale dag. Nijntje geeft haar moeder de mooiste bloemen die ze kan vinden. Wat is moeder pluis daar blij mee! Een lief cadeauboekje voor álle moeders. Geschikt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Dick Bruna boeken
  Dick Bruna - nijntjes vriendjes

  Nijntje heeft veel vriendjes. Ken jij boris, barbara, knorretje en betje al? In dit vrolijke boek laat nijntje haar vriendjes en hun favoriete bezigheden zien. De pagina’s van dit boek zijn van extra dik karton gemaakt en daarmee lekker stevig voor kleine… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Dick Bruna boeken
  Dick Bruna - nijntjes voertuigen

  Nijntje gaat op stap met de fiets, de auto, per boot en in het vliegtuig. Wat ziet ze allemaal onderweg? Spelenderwijs kunnen kinderen de namen én de kleuren van de voertuigen herkennen en benoemen. De dikke, stevige pagina’s hebben uitgesneden illustraties… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Het grote kijk-en voorleesboek voor rond de 2 jaar

  Een voorleesfeest! Deze voorleesbundel van stevig karton bevat bekende en nieuwe verhaaltjes voor kinderen rond de 2 jaar.Dit geweldig grote kartonboek is speciaal voor dreumesen en peuters. Het zit vol bestaande en nieuwe verhaaltjes, versjes en prenten van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen

  Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige, nóg grotere boomhut! Draai rondjes in de krachtigste draaikolk ter wereld, maak een reisje met een onderzeebootbroodje, spoel aan op een onbewoond eiland, kom lekker in een reuzenspinnenweb hangen, stap de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Adam Silvera boeken
  Adam Silvera - Vroeger is alles wat ik van je heb

  Een aangrijpende young adult over liefde en verlies. Door Adam Silvera, auteur van de New York Times-bestseller Op het einde gaan ze allebei dood. Griffins wereld stort in. Zijn ex-vriendje Theo is namelijk plotseling gestorven. Ze woonden ver van elkaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95