Kinderboeken

 • Joke Nijland boeken
  Joke Nijland - Het Fruitorkest

  Appie appel en Bonita banaan hebben genoeg van het geruzie tussen het groente en fruit op de marktkraam. Samen gaan ze op avontuur en ontdekken de kracht van vriendschap en muziek. Een heerlijk en origineel full colour boekje in handzaam formaat met harde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Guy Didelez boeken
  Guy Didelez - Gebroken glimlach

  Kaat is in de wolken: ze heeft net leren chatten en maakt al meteen een vriend, Wannes. Het klikt tussen de twee jongeren en al gauw wil Wannes weten hoe het meisje eruitziet. Kaat is echter te beschaamd om een foto online te zetten. Ze heeft een gespleten lip… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Julijana Matanovi?, Anka Dori? boeken
  Julijana Matanovi?, Anka Dori? - Ze denken dat we nog klein zijn

  YA-roman met als hoofdpersoon een slim veertienjarig meisje dat zich niet klein laat houden. Achterin staat voorlichting over HPV besmetting, gevolgen ervan en mogelijkheden tot preventie / zelfzorgEen veertienjarig meisje, Matija, leeft met haar lieve moeder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Inge Bergh boeken
  Inge Bergh - Help! Ik was op TV!

  Origineel leesboek met veel vaart. Over mediawijsheid en sociale media. Een grappig en spannend verhaal over de macht van de televisie. Vanaf 9 jaar. Janne morst bij het ontbijt melk over haar pyjama. Net wanneer ze haar natte kledij heeft uitgetrokken, gaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Teletubbies Buggyboek

  Babyboekje met clip en band om aan de buggy te bevestigen. Met leuke, kleurrijke illustraties van de Teletubbies. Nodigt uit tot grijpen en ontdekken. (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Marie-Louise Sekrève, Mark Sekrève boeken
  Marie-Louise Sekrève, Mark Sekrève - Wander

  Als Wander de opdracht krijgt om langs alle afdelingen van 'Firma Geijkte Paden' te gaan, ontdekt hij een wereld vol fantastische mogelijkheden. Elke afdeling is gevuld met nieuwe paden die bewandeld kunnen worden. Tot hij helemaal bovenin het gebouw komt en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Johan van Caeneghem boeken
  Johan van Caeneghem - Het schemerhuis

  Jay en Johanna zijn heel normale tieners. Totdat ze een geheime weg vinden. Een donkere weg, die leidt naar een vervallen huis. En naar de lekkerste bramen die ze ooit geproefd hebben. Vanaf dat moment is niets meer normaal... (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Lang zal ze leven!

  Dora is jarig en ze houdt een knallend verjaardagsfeest. Haar hele familie en al haar vrienden komen. Kom jij ook? (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Eric Hill boeken
  Eric Hill - Dag, Dribbel!

  Dit leuke buggyboek over het hondje Dribbel en zijn vriendjes kun je met de clip aan de buggy bevestigen. De kleine reiziger zal er veel plezier aan beleven. (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Gudrun BRAUN, Anne SCHELLER boeken
  Gudrun BRAUN, Anne SCHELLER - Mijn lievelingsboek over paarden

  Ben je dol op paarden? Wil je graag alles over paarden en pony's weten? Kun je niet wachten tot je eerste paardrijles? Dan ben je net als Robin, de hoofdpersoon uit dit leuke boek!In dit boek leer je alles over je favoriete viervoeter. Je ontdekt een heleboel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Annemarie Jongbloed boeken
  Annemarie Jongbloed - Op schoolreis

  De klas gaat op schoolreis naar een pretpark. Yusuf, Lahip en Helen zitten samen in een groepje. Ze moeten van juf bij elkaar blijven. Maar Helen wil niet in de achtbaan ... (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Annemarie Jongbloed boeken
  Annemarie Jongbloed - De trui van Helen

  Helen en Yasmin mogen iets schilderen voor Moederdag. Maar Helens moeder woont nog in Eritrea. Als Helen in de pauze haar broer Simon ziet, weet ze wat ze gaat maken! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Julia E. Nilam boeken
  Julia E. Nilam - Gallia en de sterren

  Gallia, een jong katje, tuurt al maanden elke avond naar de hemel. Ze wil zo graag weten wat sterren zijn en gaat op zoek naar antwoorden. In haar droom komt ze in een prachtige, wonderlijke wereld vol licht en liefde en ontmoet er ook haar overleden oma.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Luc Descamps boeken
  Luc Descamps - Gewoon gevoelig

  [Binnen twee maanden word ik vijftien, volgens de meisjes in mijn klas de hoogste tijd om verliefd te worden. Wie dan nog geen vriendje heeft gehad, wordt bestempeld als een totale loser...] Hoogsensitief zijn is niet altijd een cadeau. Zo ervaart Flo het feit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Mark Tijsmans boeken
  Mark Tijsmans - Het zwaard van Grootoom Serafijn

  Bas Bonje Bolleboos logeert nog steeds bij zijn tante Geola, op kasteel Tot Slotte. Zij en de Tsaar van eender waar hebben besloten dat Bas moet trouwen met Tasje, de kleindochter van de Tsaar. Maar eerst moet Bas Bonje nog tot ridder geslagen worden met het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Marianne Witte boeken
  Marianne Witte - De geheime missie van Tess en Raf

  De verjaardag van Raf is gezellig druk.Er zijn wel negen opa’s en oma’s op visite! Nou ja, niet allemaal echte natuurlijk, ook halve en stiefopa’s en –oma’s. En Tess is er, zijn beste vriendin sinds de kleuterklas. Tess is best een beetje jaloers.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sandra Van der Stege boeken
  Sandra Van der Stege - Verhalen uit Oost-Europa

  Verhalen uit Oost-Europa Verhalen uit Oost-Europa Volksverhalen worden vaak al honderden jaren doorverteld. Voor veel mensen zullen de verhalen uit onze serie Volksverhalen dan ook zeer herkenbaar zijn. Ook al zijn er per taalgebied of land vaak grote… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Maria S. Costa boeken
  Maria S. Costa - Op zoek naar een vriendje

  Konijn en Eekhoorn willen allebei heel graag een vriendje. Gaat dat lukken, of blijven ze elkaar steeds mislopen? (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,90
 • Javier Marias boeken
  Javier Marias - Ven a buscarme

  La colección «Mi primer» se compone de historias originales escritas por nombres relevantes de la literatura de adultos para leer en familia con los más pequeños de la casa.En Mi primer Javier Marías encontrarás un misterio enterrado en el bosque, que… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Marijke Witman boeken
  Marijke Witman - Opa & Sophie

  Over het boek 'Maar wat doe je dan met al je schoenen? Je hebt er zoveel en nu heb je nog maar een voet.' Opa schiet spontaan in de lach. 'Tsja, wat zal ik daar nu eens mee doen?' Vanaf het moment dat Sophie hoort dat opa een operatie moet ondergaan volgt het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lida Dijkstra boeken
  Lida Dijkstra - Goudkoorts

  Het dorp is in rep en roer. Mensen rennen door elkaar. Ze schreeuwen wild. 'Goud, goud, goud!' hoort Rik overal. Cowboy Riks paardje Kik vindt een goudklomp in de beek. Meteen breekt er goudkoorts in het dorp Steenbeek uit. Iedereen is door het dolle heen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Maarten Brand boeken
  Maarten Brand - Eetje en de kraai

  Deel 2 serie Eetje Kra-kra-kra … Pok-pok-pok. Eetje vliegt naar buiten. Jim holt achter hem aan. Dan zien ze hem. Een grote zwarte vogel. Eetje is boos op de kraai. De vogel maakt alles vies. Maar Eetje heeft een goed idee … Een spannend verhaal voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Heleen van Rossum boeken
  Heleen van Rossum - De beste moeder van het heelal

  Wie heeft de beste moeder van het heelal? Sim en zijn vriendje zoeken het samen uit in een lief verhaal met prachtige illustraties.Wie heeft de beste moeder van het heelal? Is dat de moeder die het allerlekkerste kan koken? Of de moeder die voetbaltrainster… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marina Theunissen boeken
  Marina Theunissen - De zeven levels

  Trollen, zeepventjes, Yucavrouwtjes...Een wonderlijke reis in een computerspel! Het computerfiguurtje Yuca voert Thomas mee doorheen de zeven opdrachten van een computerspel. Die twee worden beste vrienden. Ze tuimelen van de ene situatie in de andere, de ene… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Frank Pollet boeken
  Frank Pollet - Zoo de ruimte in!

  Vanaf 12 april 1961 zijn er al heel wat mensen in de ruimte geweest. Enkelen daarvan hebben zelfs even op de maan gewandeld. Dat weten we allemaal. Maar 13 jaar voordat de mens een ruimtevlucht durfde maken, werd voor het eerst een aapje in een raket gepropt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95