Kinderboeken

 • Milja Praagman boeken
  Milja Praagman - Gestrikt!

  Veters leren strikken was voor peuters nog nooit zo leuk als met ‘Gestrikt!’ van Zillveren Penseelwinnares Milja Praagman. Een bijzonder en kleurrijk prentenboek met echte veter! Veters strikken Voordat Toetje veterschoenen krijgt, moet ze van haar vader… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Harald Timmer boeken
  Harald Timmer - Stekel viert kerst

  Voorleesrijm voor kinderen tot ca. 4 jaar. Het is kerst en Stekel kiest een kerstboom uit, versiert deze en wacht ongeduldig tot opa en oma komen voor het kerst diner. Vrolijk, lief en herkenbaar! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Annick Beyers boeken
  Annick Beyers - De knuffelkampioenen

  Hoe mooi kan vriendschap zijn? Je ontdekt het, samen met de twee knuffelberen Oscar en Felix. Oscar is de lievelingsteddybeer van het kleine meisje Niki. Felix lijkt als twee druppels water op Oscar en is de reservebeer. Hij woont verstopt op de bovenste plank… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Naomi Hoff boeken
  Naomi Hoff - Aliya en Mirage

  “Zeer geschikt voor jongens en meiden van 6 tot 16.” “Prachtig geschreven, spannend, lief en ontroerend. Mooi en kleurrijk geïllustreerd.” “(Ook heel leuk om voor te lezen, van 9 tot 90)” Een bijzonder verhaal over uitzonderlijke meiden en jongens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Bungelend aan een staartje

  Het eerste Stilton Samenleesboek: Bungelend aan een staartje Samen een boek lezen is niet alleen erg gezellig, maar werkt ook bijzonder stimulerend en bevordert het leesplezier en het taalbegrip van kinderen! Op elke pagina kan de beginnende lezer een paar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Dat wordt smullen!

  Geronimo heeft een wel heel bijzondere opdracht gekregen van de burgemeester van Rokford: een kookboek schrijven met al zijn favoriete recepten erin. Gi-ga-geitenkaas, en of dat gelukt is! Samen met zijn vrienden en familie leert hij je de lekkerste recepten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Het kasteel van de 100 verhalen

  Al generaties lang wordt er gesproken over een geheimzinnig kasteel ergens in Rokford. Velen hebben dit slot geprobeerd te vinden, maar niemand is hierin geslaagd. Thea belt Geronimo en Klem om op verkenning uit te gaan en wat ze dan vinden ... (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Marcus Sedgwick boeken
  Marcus Sedgwick - Het Griezelwoud

  Raafjongen heeft kort en puntig zwart haar, geweldig zicht in de nacht en hij kan praten met dieren. Elfmeisje is lichtvoetig, een snelle denker en… helemaal elf. Ze had niet verwacht dat ze Raafjongen zou ontmoeten. Want hoe vaak komt het nou voor dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Williene Klinck boeken
  Williene Klinck - Puur Hollands

  MAKELIJCK – PUUR HOLLANDS Gezond koken met Hollandse ingrediënten! Puur Hollands is een kookboek vol met heerlijke gerechten voor ieder moment van de dag. Met pure ingrediënten van onze eigen bodem; uit onze eigen omgeving, van onze eigen boeren of uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Tjerk Noordraven boeken
  Tjerk Noordraven - Het nieuwe spookhuis

  Het nieuwe spookhuis op de kermis heeft een levensechte mummie die uit zijn sarcofaag kruipt, een faun en zelfs een doodenge vampier die dreigend op je afspringt. Nera ontdekt dat deze griezels echt zijn. Ze zijn ontvoerd door Herwald, de eigenaar van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Pieter Feller, Natascha Stenvert boeken
  Pieter Feller, Natascha Stenvert - O, dennenboom

  Vier kerst met Kolletje en Dirk van Pieter Feller en Natascha Stenvert in Kolletje & Dirk – O, dennenboom. Tegelijk met deze uitgave verschijnt ook een sintboek: O, kom er eens kijken… Over Kolletje, het meisje met de rood-witte toversokken, en haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Guusje Nederhorst boeken
  Guusje Nederhorst - Aftellen tot kerst

  Vier splinternieuwe kerstverhalen inclusief adventkalender en kartonnen figuurtjes voor in de kerstboom.Het is bijna Kerstmis en dat betekent groot feest in de Tovertuin. Woezel en Pip en hun vriendjes versieren de boom en ze eten lekkere kerststol. Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Sebastien de Castell boeken
  Sebastien de Castell - Talisbinder

  Het avontuur van Kellen gaat verder in het derde deel van de Spellslinger-serie! Zijn leven als een vogelvrijverklaarde is er niet beter op geworden nu hij achterna gezeten wordt door magiërs en premiejagers. Sterker nog, het wordt alleen maar erger… In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Adam Baron boeken
  Adam Baron - De jongen onder water

  Timon heeft nog nooit gezwommen, echt nog nooit. Na een fiasco in het zwembad blijkt er een groot familiemysterie te zijn dat alleen Timon en zijn vrienden kunnen oplossen. Zal het hen lukken?Timon Titus (ja, echt!) heeft nog nooit van zijn leven gezwommen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Nikola Nahirni boeken
  Nikola Nahirni - Uitbarsting op Apeneiland

  Op een onbekend eiland, midden in de oceaan woonden eens miljoenen apen. Ze waren een vrolijk en zorgeloos apenvolk. Op het eiland zat een grote, maar rustige, vulkaan dus daar trokken ze zich niets van aan tot er op een dag vreemde geluiden te horen waren. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Robert Louis Stevenson boeken
  Robert Louis Stevenson - Schateiland - dyslexie uitgave

  De jonge Jim Hawkins, zoon van een herbergier, ontdekt na de dood van een gast, Billie Knekel,een kaart van Schateiland. Samen met een aantal volwassen vrienden vertrekken zij per schip naar Schateilandin de hoop hier grote rijkdommen te vinden. Onderweg… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Alexander Steenhorst boeken
  Alexander Steenhorst - Meneer Blubber

  Op een dag komt het monster Meneer Blubber in het bos. Hij wil graag vriendjes maken maar dat lijkt niet te lukken. Hoe hij ook z’n best doet om de andere dieren na te doen, ze vinden hem maar raar. Dan komt hij erachter dat het ­gemakkelijker is om jezelf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Jan Van Herpen boeken
  Jan Van Herpen - De Bamibalbakker

  Wan Hon Chu kan geweldig goed koken en heeft een afhaalchinees in een ouderwets Chinees dorpje. Op een dag valt er een brief in de brievenbus. Iedereen wordt het dorp uitgejaagd. Het gezellige dorpje zal verdwijnen en zal plaats maken voor moderne fabrieken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Bijbel infographics voor kids

  Een boek met kleurrijke infographics over de Bijbel is natuurlijk verrassend en geweldig! Dit is een fantastisch boek voor kinderen die niet zoveel van lezen houden, maar wel gek zijn op weetjes en informatie! De meest vreemde bijbelverhalen staan uitgetekend,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Ben Hubbard boeken
  Ben Hubbard - Bekijk het van dichtbij

  Kijk vanuit de ruimte naar de aarde. Kijk van steeds dichterbij. Kijk tot in je kamer! Leer kaartlezen! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Paul Mason, Tony de Saulles boeken
  Paul Mason, Tony de Saulles - Dierenpoep! Welk beest is hier geweest

  Een lekker vies boek, waar je nog heel veel van kunt leren ook! Kinderen worden uitgedaagd om een echte ‘poep-detective’ te worden. Terwijl ze lachen om de vele grappige illustraties en humoristische teksten, leren ze over poepende kwallen, poep die je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Vanessa Carroll, Fabiano Fiorin boeken
  Vanessa Carroll, Fabiano Fiorin - Slaap lekker Bijbel

  De ‘Slaap lekker Bijbel’ vertelt tien bekende verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. Onder andere de verhalen van Jozef, Daniël, Jona en de verloren zoon worden verteld. De verhalen brengen de kinderen dicht bij God en ze raken vertrouwd met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Madelon Koelinga boeken
  Madelon Koelinga - De lekkerste taart

  Een zalig prentenboek vol zoete grapjes, over lekker snoepen én over slim samenwerken. Voor smulpaapjes vanaf 5 jaar. De burgemeester heeft honger! De bakkers in het dorp gaan meteen aan het werk om de beste taart te maken. Maar wat is lekkerder:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Suzan Overmeer boeken
  Suzan Overmeer - Ella het swingende eendje

  Een inspirerend prentenboek over jazzmuziek, vriendschap en lekker jezelf durven zijn. Voor muziekmakers en lawaaimakers vanaf 4 jaar. Eendje Ella is een beetje anders dan de rest. Minder netjes. Minder braaf. En ze zingt de hele dag haar eigen liedjes! Daar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ellen DeLange boeken
  Ellen DeLange - Een warme vriendschap

  Een hartverwarmend prentenboek over twee wintervriendjes. Voor iedereen vanaf 5 jaar. Brr! Sneeuwman heeft het koud. Gelukkig is Eekhoorn in de buurt. Hij zorgt dat zijn nieuwe vriend lekker dikke kleren krijgt. Maar dan begint het langzaam warmer te worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95