Kinderboeken

 • Cocky van Dijk boeken
  Cocky van Dijk - Kristallen ziel

  Om samen met het wisselkind te kunnen ontsnappen uit de wereld van de Aos Sí, moest Fenna een wederdienst beloven aan een onzichtbare helper. Nu ze weer in de veilige IJsDrakenburcht is, wordt ze gedwongen haar belofte in te lossen, maar tegen welke prijs?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marian Hoefnagel boeken
  Marian Hoefnagel - Te jong

  Als tiener Maya na haar eerste keer zwanger is, weet ze niet wat ze moet doen. Ze vertelt het haar zus en haar vriendje Clint. Die verzint een goed bedoeld maar slecht plan. Gelukkig komt de vader van Clint erachter dat er iets niet in orde is. En dan staan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • John J. Reiss boeken
  John J. Reiss - Vormen, blokboek van kunstenaar John J. Reiss

  Ontdek allerlei vormen in dit helder ontworpen kartonboek. Van vierkantjes maak je een schaakbord. Driehoeken lijken op de toppen van een berg. Rondjes vormen een schommel voor vogels. Volg de nieuwsgierige vos en zijn kleine vriend tijdens zijn zoektocht naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • John J. Reiss boeken
  John J. Reiss - Kleuren, blokboek over vormen door kunstenaar John J. Reiss

  Ontdek de kleuren van de regenboog met dit aantrekkelijke blokboek. Van rode kreeften, gele kuikens tot bruine puppy's; de bruisende kleuren in het boek spatten van de pagina's. Dit mooi vormgegeven boek is een perfecte kennismaking met kleur voor kinderen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Harman Hoetink boeken
  Harman Hoetink - Ko met de vlo

  'Ko met de vlo' is een klein doordenksprookje voor kinderen van alle leeftijden — en stiekem ook voor grote mensen. Wat gebeurt er als Ko op een dag zijn vlo vindt? Het leven wordt alleen maar leuker! Hoe? Dat ontdek je in 'Ko met de vlo'! Tip: bij elk boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Henriëtte Hofman boeken
  Henriëtte Hofman - Weetjenog

  Weetjenog Een jongen kreeg deze rare naam, omdat er in het Grauwwoud akelige dingen gebeurden. Hij moest daarna wonen in een koud en mistig landje, boven op een berg. De jongen werd vriendjes met een huisdier dat daar al was. Met haar waren ook vreemde dingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Prinsessen van Wonderrijk De droombewaker (2)

  De prinsessen zijn terug! Om onverklaarbare redenen valt op een kwade dag bijna iedereen in Wonderrijk zomaar in slaap. Zelfs de prinsessen en de Witte Tovenaar Alden zijn niet helemaal immuun. Wat heeft Igor de Donkere gedaan? Dat moeten de vijf Waaksters uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Hetty van Aar boeken
  Hetty van Aar - For Girls Only! Selfie

  Er komt een nieuw meisje bij Yelien in de klas: Mara. Vanaf het eerste moment heeft Mara een hekel aan Yelien en dat laat ze duidelijk merken. Yelien wordt het slachtoffer van een pittige pestcampagne. Toch kiest de klas de kant van Mara. Zelfs haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • John Flanagan boeken
  John Flanagan - Broederband 7 - De Caldera

  'De Caldera' is het zevende deel in de spannende serie 'Broederband' van Grijze Jager-schrijver John Flanagan.'De Caldera' is het zevende deel in de spannende serie 'Broederband' van Grijze Jager-schrijver John Flanagan. De Caldera In dit zevende boek van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • John Flanagan boeken
  John Flanagan - Broerderband 7 - De Caldera

  'De Caldera' is het zevende deel in de spannende serie 'Broederband' van Grijze Jager-schrijver John Flanagan.'De Caldera' is het zevende deel in de spannende serie 'Broederband' van Grijze Jager-schrijver John Flanagan. De Caldera In dit zevende boek van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linda Klein boeken
  Linda Klein - Doeboek over emoties Verdrietig

  Er kan klein en groot verdriet in het leven van een kind zijn: gemis na overlijden, een afgewezen gevoel in de klas, teleurstelling dat iets niet lukt, of het verdriet van een echtscheiding of een verloren vriendschap. Wat kun je als ouders betekenen voor je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Jeff Strand boeken
  Jeff Strand - Geen beste dag voor voodoo

  Geen beste dag voor voodoo is slapstickhorror voor tieners. Eindelijk hardop lachen om young adult! Vol gruwelijke grappen, vanaf 13 jaar.Wat gebeurt er als je beste vriend met een voodoopop van je geschiedenisleraar aankomt, en de pop het iets te goed blijkt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Vrouwke Klapwijk boeken
  Vrouwke Klapwijk - De wonderen van Jezus Eten voor iedereen

  Simon is op weg naar tante Rachel. Mama heeft hem een mandje met brood en vis meegegeven. Dat is voor ondderweg. Maar Jezus heeft zijn mandje met eten nodig. Wat wil hij ermee doen?De serie De wonderen van Jezus neemt kinderen mee achter Jezus aan, naar de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Bert Wiersema boeken
  Bert Wiersema - Detectivebureau Iris en Ko Het verhaal van het vreselijke vissenvergif

  Op een dag drijven alle vissen in het aquarium op school dood in het water. Koos mag van de directeur op onderzoek uit. Hij wil de dader graag vinden, want alle kinderen verdenken Koos ervan de vissen te hebben vergiftigd! Hebben de nieuwe schoolschoonmakers… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Bernard Ferwerda boeken
  Bernard Ferwerda - Het gouden kikkervisje en andere boerensprookjes

  In 2017 publiceerde Bernard Ferwerda zijn eerste sprookjesbundel Crème van Versailles en andere sprookjes. Dit is het tweede deel van de reeks sprookjesbundels van zijn hand. Het gouden kikkervisje en andere boerensprookjes bevat tien korte sprookjes waarin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Vrouwke Klapwijk boeken
  Vrouwke Klapwijk - De wonderen van Jezus De zieke oma

  De oma van Leah is heel erg ziek. Dan komt Jezus met papa Petrus mee. Hij hoort dat oma ziek is en Jezus maakt haar beter. Wat een wonder!De serie De wonderen van Jezus neemt kinderen mee achter Jezus aan, naar de plaatsen waar mensen Jezus ontmoeten. Daar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Guido Van Genechten boeken
  Guido Van Genechten - Rikki aan zee

  Een zomerverhaal over een spontane vakantievriendschap zoals alleen kinderen die kunnen beleven. Vanaf 4 jaar. Rikki gaat op vakantie. Naar zee! Samen met papa, mama en kilo’s kampeerspullen. Het wordt een geweldige reis. Niet alleen de zee maakt indruk op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Thaïs Vanderheyden boeken
  Thaïs Vanderheyden - Polleke Supermolleke in Peru

  Het eerste boek in een nieuwe serie waarin Polleke Supermolleke steeds een ander land ontdekt. Voor wereldreizigers vanaf 4 jaar. Als Polleke honger heeft, begint hij te graven. Op zoek naar lekkere regenwormen. Maar soms graaf hij per ongeluk net iets te ver … (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Wang Yuwei boeken
  Wang Yuwei - Meneer Kat en het meisje

  Een zacht en poëtisch verhaal over vriendschap en afscheid. Voor mopperaars én toverfeetjes vanaf 5 jaar. Meneer Kat is een beetje een mopperaar. Maar dan vindt hij een klein wezen, stilletjes verstopt onder een groen boomblad. Het toverdiertje kleurt zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Michael Fry boeken
  Michael Fry - Sam Breker en het gevecht van de superschurken

  Voor fans van De waanzinnige boomhut en Het leven van een loser Sam Breker komt uit een familie van wereldberoemde superschurken. En natuurlijk verwachten zijn ouders dat hij ook een superschurk wordt. Maar tot hun grote teleurstelling is Sam een enorme… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jette Schröder boeken
  Jette Schröder - De Happiness Goeroe

  'Ongelooflijk,' zeg ik hoofdschuddend. 'Ik heb zelden zó'n mooie ziel mogen voelen.' Wow. Ik klink mega-indrukwekkend! 'Mijn taak is om jouw pad te verlichten. Met glitters.' Ik reik naar een potje knutselglitters van de Action en strooi ze in een lange,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Karen Soll boeken
  Karen Soll - Waar op aarde zijn de koudste plekken?

  Wist je dat er bloedhete en ijskoude plekken op onze aarde zijn? Van hoog tot laag, van droog tot nat en van heet tot koud: op onze aarde vind je het allemaal. In dit boek lees je waar de koudste plekken op aarde zijn. Je komt te weten hoe het is om er te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Karen Soll boeken
  Karen Soll - Waar op aarde zijn de hoogste plekken?

  Wist je dat er bloedhete en ijskoude plekken op onze aarde zijn? Van hoog tot laag, van droog tot nat en van heet tot koud: op onze aarde vind je het allemaal. In dit boek lees je waar de hoogste plekken op aarde zijn. Je komt te weten hoe het is om er te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Karen Soll boeken
  Karen Soll - Waar op aarde zijn de warmste plekken?

  Wist je dat er bloedhete en ijskoude plekken op onze aarde zijn? Van hoog tot laag, van droog tot nat en van heet tot koud: op onze aarde vind je het allemaal. In dit boek lees je waar de warmste plekken op aarde zijn. Je komt te weten hoe het is om er te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Karen Soll boeken
  Karen Soll - Waar op aarde zijn de laagste plekken?

  Wist je dat er bloedhete en ijskoude plekken op onze aarde zijn? Van hoog tot laag, van droog tot nat en van heet tot koud: op onze aarde vind je het allemaal. In dit boek lees je waar de laagste plekken op aarde zijn. Je komt te weten hoe het is om er te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00