Kinderboeken

 • Insecten

  'Kleine onderzoekers' is een leuke reeks informatieve prentenboeken met hippe illustraties en wel 30 flappen waar leuke feitjes onder verborgen zitten. In dit deel leer je alles over insecten. Insecten In dit deel van de leuke non-fictiereeks voor kinderen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Lizzy Koppe boeken
  Lizzy Koppe - Piraten verhalen

  Piraat Peer en de haai met de gouden vin Heb jij ze wel eens gezien? Een haai met een vin van goud. Keet Kiek vangt ze in haar visnet. Wat kan Piraat Peer doen om haar te stoppen? Piraat Peer kapt ermee Mag je zomaar een boom kappen? Of alle bomen op een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Martin Scherstra boeken
  Martin Scherstra - Ridder en Draken avonturen

  Dieven op de markt! Het is markt in het dorp. Daar is altijd wel iets aan de hand. Ook nu weer! Er is een dief op de markt die geld en sieraden steelt. Lukt het Fin en Tom om de dief te vangen? Hatsjoe! Er is feest in het dorp. Iedereen is blij en vrolijk.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Lizzy Koppe boeken
  Lizzy Koppe - Piraten verhalen

  Piraat Peer in de soep Daan gooit een rietje op straat. Maar waar gaat dat rietje dan heen? Is weg weg? En hoe lekker is plastic soep? Piraat Peer en de schat van Ivar zonder Voet Tussen het koraal ligt een schat. Die schat was ooit van Ivar zonder Voet.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Zing mee: Old MacDonald had a farm, 8 geluiden

  Nog altijd wordt dit liedje geleerd op de basisschool. Hier vind je de originele tekst plus de vertaling en geluidsknopjes met bijpassende geluiden voor de allerkleinsten. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Martine Jonker boeken
  Martine Jonker - De Gouden Speld trilogie

  Drie momenten in de geschiedenis van het christelijk geloof, drie spannende verhalen. In het eerste deel - dat speelt in de tijd van Jezus - krijgen David en Mirjam de Gouden Speld voor het eerst in handen. Het verhaal vervolgt als Ruben en Claudia, die leven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Rachid Benzine, Ismaël Saidi boeken
  Rachid Benzine, Ismaël Saidi - Wat staat er nu eigenlijk echt in de Koran?

  Iedereen spreekt over de Koran. Velen verwijzen ernaar zonder hem te kennen. Veelal laat men hem dingen zeggen, die hij in werkelijkheid niet zegt! Rachid Benzine, islamoloog, en Ismaël Saidi, auteur en regisseur, zijn zich ten volle bewust van de grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Mijn eerste Dieren Verhalen

  Het gaat er wild aan toe in dit grappige, prachtig geïllustreerde boek vol dierenverhalen. Volg het spoor met Pepper de Speurhond, lees over Pito de Pinguïn die graag wil leren vliegen, ontmoet Lola Olifant die denkt dat ze een aap is, en nog veel meer!… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • H. Cornelis boeken
  H. Cornelis - Het gouden ei van Vrouwe Kloek

  Dyslexie uitgaveVrouwe Kloek legt drie gewone eieren en één gouden ei. Uit het ei komt een heel lelijk kuiken. Vrouwe Kloek stuurt het daarom weg. Het kuiken is heel verdrietig. Het wil terug naar Vrouwe Kloek. Zal dat lukken? En dan is er ook nog de kat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • H. Cornelis boeken
  H. Cornelis - De rode mier

  Dyslexie uitgaveRobbie de mier is rood. En dat terwijl alle andere mieren zwart zijn! Iedereen vindt Robbie raar. Robbie mag niet meedoen met de andere mieren. Maar dan wordt de koningin ziek. Niemand kan haar redden. Zou het Robbie wel lukken? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • H. Cornelis boeken
  H. Cornelis - Het monster dat te groot was

  Dyslexie uitgavePim gaat naar bed en vader zal hem instoppen. Maar er ligt een monster in Pims bed! Wat moeten ze doen? Vader rent hard weg, want hij vind het eng! Maar Pim blijft staan. Hij is niet bang. Maar hoe krijgt hij het monster weg? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,55
 • H. Cornelis boeken
  H. Cornelis - Het boek voor oma

  Dyslexie uitgaveTim moet van zijn moeder een boek naar zijn oma brengen. Hij heeft geen zin, maar gaat toch. Maar dan belandt hij IN het boek. En daar gebeuren heel vreemde dingen. En enge dingen. Tim snapt er niets van. Hoe komt hij terug naar zijn eigen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,45
 • H. Cornelis boeken
  H. Cornelis - IJspegeltje

  Dyslexie uitgaveIJspegeltje heeft ruzie met IJsklontje, haar zus. IJspegeltje en IJsklontje hebben elkaar al heel lang niet gezien. Maar nu gaat IJspegeltje op reis. Ze gaat naar haar zus! Zal IJspegeltje haar zus terugzien? En zal het goedkomen met de ruzie? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,75
 • H. Cornelis boeken
  H. Cornelis - Johan wil een cavia

  Dyslexie uitgaveJohan wil heel graag een cavia. Want cavia's zijn lief. Je kunt ze aaien. En je kunt met ze knuffelen. Cavia's zijn ook heel slim! En ze houden van veel eten en veel slapen. Cavia's zijn de leukste dieren die er zijn! En dan is Johan jarig. Zou… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Een droombruiloft

  De romantiek hangt in de lucht op het Topford College, want er is een bruiloft op komst! Beroemd filmkoppel Matt Heart en Megan Love komt een gastcollege geven op Topford. De twee laten zich overspoelen door herinneringen aan hun oude school: hier leerden ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Bette Westera boeken
  Bette Westera - Wie durft?

  Wie durft? zegt Sinterklaas 'Wie durft?' vraagt Sinterklaas aan al zijn Kattenpieten. Niemand geeft antwoord. Voor geen chocolademunt kruipen de Kattenpieten bij Brian door de schoorsteen. Want naast de schoen van Brian, voor de kachel op de grond, ligt Bram,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tessa Sillars Powell boeken
  Tessa Sillars Powell - Super squishy's slijm en putty

  Meer dan 35 superleuke knutselideeën met squishy's, slijm en putty! Laat je vrienden versteld staan met magnetisch SLIJM, laat ze lachen met PROTJESPUTTY of vrolijk hen op met een REGENBOOGSQUISHY. Met schattige squishyburgers, luchtig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Raymond Krul, Jasmijn Stegeman boeken
  Raymond Krul, Jasmijn Stegeman - Life hacks voor kids

  Meer dan 125 tips, ideeën en DIY's om je leven simpeler te maken.Je kent ze wel van YouTube: life hacks. Geheime trucs en creatieve ideeën die het leven een stuk makkelijker maken. Krijg bijvoorbeeld betere wifi met behulp van aluminiumfolie, poets je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - De drakentemmer

  De drakentemmer is het eerste deel van de superspannende mini-serie over Fantasia. Deze flexcoverboekjes tellen 128 pagina’s en zitten vol spelletjes, recepten en DIY’s. Als Alys, de prinses van de Zilveren Draken, Geronimo vraagt om twee ongetemde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • H. Cornelis boeken
  H. Cornelis - Mollie en de rivier met het stijgende water

  Dyslexie uitgaveMollie de mol woont heel gelukkig onder de grond in haar huis. Maar dan klinkt er lawaai boven de grond. Wat is er aan de hand? Ze gaat kijken. De dieren zijn bezig een dam te maken. Het water in de rivier stijgt. Zal het ze lukken het water… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,25
 • Emma W. Brouwer boeken
  Emma W. Brouwer - Nooit meer pijn

  Dyslexie uitgaveLiefdesverdriet is heel pijnlijk en ellendig. En gedichten zijn een uitstekende manier om je gevoelens te uiten. De gedichten kunnen op zichzelf worden gelezen, maar als alle gedichten achter elkaar worden gelezen, ontstaat er een verhaal. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Elsie Biemans boeken
  Elsie Biemans - Het verhaal van oom Andries

  Dyslexie uitgaveHet verhaal van oom Andries Oom Andries is dol op kinderen, en alle kinderen zijn dol op hem. Als zijn eigen kinderen te groot zijn om nog te spelen in de tuin en te knutselen in de schuur, maakt hij een kinderparadijsje in zijn tuin zodat alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Een rondje Diergaarde Blijdorp

  Een kartonboekje dat je meeneemt door de Rotterdamse dierentuin.Een rondje Diergaarde Blijdorp: Een leuk en leerzaam peuterboekje Na het succesvolle peuterboekje Een rondje Rotterdam van Ckoe is er nu ook Een rondje Diergaarde Blijdorp verschenen: het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Annemarie Dragt boeken
  Annemarie Dragt - kan dat wel, juf mel?

  Vrolijke boeken voor kinderen die net een paar weken lezen! In de nieuwe Kluitman-serie lees lees lees kunnen kin-deren na drie weken leesonderwijs al hun eerste boek lezen. Vaak is AVI Start nog te moeilijk, maar met deze serie kunnen ze toch al hun eerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Louise Greig boeken
  Louise Greig - Woesssj!

  De boze bui van Ed begint met iets heel kleins. Maar dan groeit hij en groeit hij, tot het hele stadje er last van heeft! Een herkenbaar verhaal over emoties! (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,90