Kinderboeken

 • Quote van de dag

  Dit posterboek bevat voor elke maand een poster op stevig papier met een hippe quote én een leuke tekening van Yelien, Eline, Ellen, Emma en Kato. Ideaal om je kamer mee te versieren! De afscheurstrookjes onderaan de posters kun je uitdelen aan je besties, je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Julie Kagawa boeken
  Julie Kagawa - Schaduw van de vos

  Schaduw van de vos Eén enkele wens kan de wereld veranderen... Deel 1 Eens in de duizend jaar krijgt iemand de kans de grote Kamidraak aan te roepen en een wens doen. Maar dat kan alleen als je in het bezit bent van een geheimzinnige eeuwenoude perkamentrol.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • David Baddiel boeken
  David Baddiel - Jarige Job

  Stel dat je elke dag jarig kan zijn... Dit is het verhaal van Job Groen, die echt he-le-maal gek is van jarig zijn. Hij geniet van het speciale ontbijt op bed. De cadeaus. De kinderfeestjes met een thema. De kaarsjes op zijn taart uitblazen. Alles! Hij is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • THiLO boeken
  THiLO - Spook Siem en de schat

  In de succesvolle AVI­serie ‘Ik ? lezen’ brengen wij regelmatig mooi uitgevoerde boeken, met een grote diversiteit aan onderwerpen, leesniveaus en illustratiestijlen, voor een heel toegankelijke prijs. Omdat wij vinden dat lezen leuk moet zijn voor elk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Heike Wiechman boeken
  Heike Wiechman - De meester is een monster

  In de succesvolle AVI­serie ‘Ik ? lezen’ brengen wij regelmatig mooi uitgevoerde boeken, met een grote diversiteit aan onderwerpen, leesniveaus en illustratiestijlen, voor een heel toegankelijke prijs. Omdat wij vinden dat lezen leuk moet zijn voor elk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Chrostin boeken
  Chrostin - Sommige meisjes houden niet van roze

  Vrienden, verliefdheid, sociale media, zelfbeeld, een veranderend lichaam... opgroeien kan behoorlijk ingewikkeld zijn. De bekende comic Chrostin geeft in dit boek grappige en heldere antwoorden op alle (levens)vragen waar je mee worstelt, zoals:* Hoe kom ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Iris Volant, Joram Vogel boeken
  Iris Volant, Joram Vogel - Boten

  De eerste boot werd gebouwd uit een boomstam, toen de mens nog maar nauwelijks het vuur wist te gebruik en. Boten hebben de mens als ontdekkingsreiziger over de hele wereld gebracht. Ze waren ook gevreesde oorlogsmachines. En volgens de oude Egyptenaren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Display Avonturen in Fantasia (5 x 2 delen) (3+4)

  Gi-ga-gaaf Fantasia display voor op de toonbank! Inclusief 5x deel 3 (Het geheim van de trollen) en 5x deel 4 (De verborgen voorspelling) uit de superspannende mini-serie over Fantasia. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  85,00
 • Steden toen en nu

  Kijk en lees en ontdek en leer de grote steden van toen en nu. 13 verschillende steden worden besproken in het boek. Per stad zijn er vervolgens 3 kleuren. Elke kleur een eigen lens. Door de 3 verschillende lenzen is er elke keer een ander beeld zichtbaar. Per… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Ontdek het menselijk lichaam + kartonnen zaklamp

  Het boek begint eerst met een educatief stuk over het onderwerp. Hier kom je ook gelijk de kartonnen zaklamp tegen. Vervolgens begint er een verhaal met dikgedrukte woorden. Deze dikgedrukte woorden staan onderaan de pagina afgebeeld. De rechterpagina is nu… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Andrew McDonald boeken
  Andrew McDonald - Echte duiven vangen boeven

  Heb je je ooit afgevraagd waarom duiven altijd zo raar doen? Dat komt doordat ze strijden tegen het kwaad om de mensheid te redden! Duif Rots is dé meester der vermommingen en samen met zijn vrienden lost hij de grootste mysteries op. Waar zijn alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Angelique Bos boeken
  Angelique Bos - Jozef en Maria krijgen een kindje

  Een nieuw leesboek van auteur Angelique Bos en illustrator Liza-Beth Valkema. Dit deeltje gaat over het verhaal van Jozef en Maria en de geboorte van Jezus. Een spannend en grappig AVI-leesboek met zwart-wit illustraties, geschikt voor jongens en meiden. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Jacques Vriens boeken
  Jacques Vriens - Code Kattenkruid

  Code Kattenkruid van Jacques Vriens Een integere jeugdroman over een gevoelig levensthema De 12-jarige Stijn en zijn opa zijn twee handen op een buik. Binnenkort gaan ze samen een driedaagse fietstocht maken. Dan krijgt opa te horen dat hij een ernstige ziekte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Andy Griffiths, Terry Denton, Jill Griffiths boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton, Jill Griffiths - De waanzinnige boomhut, het doeboek 2

  Pen en potlood in de aanslag? Duik in de waanzinnige wereld van de waanzinnige boomhut!Wat komt er uit dit reuzenei? Laat je verbeelding de vrije loop!Bedenk zelf een nieuwe balsport.Je kent natuurlijk Andyland en Terrystad en Jillville. Teken nu ook jouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • THiLO boeken
  THiLO - Kleine kat gaat op reis

  In de succesvolle AVI­serie ‘Ik ? lezen’ brengen wij regelmatig mooi uitgevoerde boeken, met een grote diversiteit aan onderwerpen, leesniveaus en illustratiestijlen, voor een heel toegankelijke prijs. Omdat wij vinden dat lezen leuk moet zijn voor elk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Vincent Tille boeken
  Vincent Tille - Dilemma

  Anna krijgt te horen dat ze ongeneeslijk ziek is. Haar moeder licht meteen de school in, zeer tegen de zin van haar dochter. Anna, die al niet bijzonder populair is, vreest dat ze haar nu helemaal links zullen laten liggen. Maar het tegendeel gebeurt. Plots… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Torben Kuhlmann boeken
  Torben Kuhlmann - Edison

  Torben Kuhlmanns derde muizenavontuur! Peter is een nieuwsgierige muis die hoort over een gezonken muizenschat. Samen met een muizenprofessor is hij vastbesloten de schat terug te vinden. En dan doen ze een ontdekking die zowel mens als muis voor altijd in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Garmadon aan de macht!

  Nadat de vijf ninja-helden de kwaadaardige schurk Lord Garmadon hebben verslagen, leiden ze onverwacht een rustig leven. Maar dat is van korte duur, want een nieuwe motorbende, de Zonen van Garmadon, maakt de stad onveilig... Ontdek de geheimen van Garmadons… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Claudia Jong boeken
  Claudia Jong - Max maakt een vriend

  - Tijdloos verhaal over vrienden maken en helpen - Met prachtige illustraties boordevol textuur en reliëf - Thema Jeugdboekenmaand 2019: vriendschap Terwijl Max een vriend in elkaar knutselt, maakt hij onbewust een échte vriend. Max is net verhuisd. Al zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Inez-Art Inez-Art boeken
  Inez-Art Inez-Art - Zingen voor Joep

  Inez Latul schildert al jaren met veel plezier. Haar werk hangt in binnen- en buitenland. Nu heeft ze samen met haar dochter gewerkt aan een serie kinderboekjes: 'De avonturen van Sammie'. Inez: "We waren op zoek naar een leuke manier om de allerkleinsten 3-6… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • 13 ½ ongelooflijke dingen die je moet weten over alles

  Van auto's, ridders, dieren tot sport. Heel veel boeiende thema's in 13 feiten en 1/2 waarheid.Is die halve waarheid nu feit of fictie?Wist je:dat tijgers niet alleen strepen hebben op hun vacht, maar ook op hun huid?dat er ook vrouwelijke samoerai-strijders… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Chris Grabenstein, James Patterson boeken
  Chris Grabenstein, James Patterson - Blauw maar dapper

  Een spannend en hilarisch verhaal vol tederheid over muizenmoed, vriendschap en anders zijn. Voor dierenvrienden vanaf 10 jaar. Mozes is een muis, een blauwe muis. Een muis die kan praten en lachen en lezen en die gevoelens heeft, net zoals jij. Hij wil zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Jane Werner, Kathryn Jackson, Byron Jackson, Richard Scarry, Cathleen Schurr boeken
  Jane Werner, Kathryn Jackson, Byron Jackson, Richard Scarry, Cathleen Schurr - Het Gouden Vriendenboek

  In dit feestelijke Gouden Boek vind je de allermooiste vriendschappen. Lees het samen met je beste vriend!In 65 jaar Gouden Boekjes zijn ontelbare vriendschappen gesloten. 1-let Feestvarken geeft op zijn eigen feestje al het eten weg. In Rolle Bolle Beest… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Zooo Happy! Maffe vriendinnen voor het leven

  Top-tip voor de Kinderboekenweek. BFF’s Lux en Luna hebben een heel bijzonder leven, want ze wonen bij het artiestengezelschap El Paradiso. Het leven bij het circus is echt ‘superfantastico’, vinden ze. Mafe vriendinnen voor het leven is weer een vrolijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Stéphanie Babin boeken
  Stéphanie Babin - Wie eet wat ?

  Wat eet de kikker in de tuin? Wat eet het varken op de boerderij? Wat eet de beer in het bos? Verschuif de vakjes en ontdek het allemaal! In dit boek leren kleuters alles over het eetgedrag en het woongebied van 36 dieren. Verschuif de vakjes en kijk snel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99