Kinderboeken

 • Patricia David boeken
  Patricia David - Heks Miezamplie is bang

  - Vijfde boek in succesvolle reeks 'In het heksenbos' - Hilarisch grappig verhaal met veel vaart - Met op het einde een hoofdstuk vol weetjes over teken Een nieuw, doldwaas avontuur van heks Miezamplie over kriebelige beestjes en stinkende trollen. Heks… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Reine De Pelseneer boeken
  Reine De Pelseneer - Lam en Loebas in de moestuin

  - AVI-leesboek en tuinierboek in één - Grappig verhaal over de lente en moestuinieren - Met tips over zaaien, planten, onderhouden en oogsten Een leuk leesverhaal én een doe-boek om zelf je eigen moestuin te maken. Lam maakt een moestuin. Ze zaait radijsjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ik ben een superheld

  Een schattig konijn dat zich op elke pagina vermomt in één van zijn helden: een ridder, een astronaut, een piloot,... Met beweegbare elementen om Tomas tot leven te brengen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Obert Skye boeken
  Obert Skye - Pinocula

  Het nieuwe schepsel uit Robs kast heet Pinocula. Hij liegt en grapt en is vastbesloten om Rob helemaal gek te maken. En dat lijkt hem nog goed te lukken ook ...- Derde boek in een succesvolle reeks - Hilarische graphic novel boordevol illustraties - Deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mijn eerste koffertje: dieren

  Dit koffertje kunnen de kleinsten overal mee naartoe nemen door het handige formaat. Door de 5 tabs is het makkelijk bladeren tussen de verschillende kijk- en zoekplaten. Op de kleur- en fantasierijke platen kunnen de peuters niet alleen vele woordjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Kees Opmeer boeken
  Kees Opmeer - Altijd honger

  Altijd honger uit de reeks 'Hoe ga ik om met..' van topauteur Kees Opmeer In Nederland leven bijna 500.000 kinderen in armoede. Harry is daar één van. Het is zijn droom om eens profvoetballer te worden. Maar geld voor voetbalschoenen is er niet. Harry's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,25
 • H. Cornelis boeken
  H. Cornelis - Kggg kggg kggg wat is dat?

  een verhaal om zelf te lezen of om voor te lezen bas zit bij de hond de hond slaapt maar bas hoort iets wat hoort hij? (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • H. Cornelis boeken
  H. Cornelis - Grrr grrr grrr wat is dat?

  Dyslexie uitgaveeen verhaal om zelf te lezen of om voor te lezen koen ligt in bed het is nacht maar hij slaapt niet hij hoort iets wat hoort hij? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • H.M. Bootsman boeken
  H.M. Bootsman - Ridders Gezocht

  Weet je zeker dat je dit wil lezen voor het slapen gaan? In het bos klinken reutelende geluiden en het stikt er de laatste tijd van de raven. Ondanks waarschuwingen van haar vrienden, Joost en Anouk, gaat Danielle Springer op onderzoek uit. Eindelijk een nieuw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • H. Cornelis boeken
  H. Cornelis - Prfff prfff prfff wat is dat?

  een verhaal om zelf te lezen of om voor te lezen rik is in de kamer hij speelt met zijn bal maar dan hoort hij iets wat hoort hij? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Harman Hoetink boeken
  Harman Hoetink - Ko met de vlo

  'Ko met de vlo' is een klein doordenksprookje voor kinderen van alle leeftijden — en stiekem ook voor grote mensen. Wat gebeurt er als Ko op een dag zijn vlo vindt? Het leven wordt alleen maar leuker! Hoe? Dat ontdek je in 'Ko met de vlo'! Tip: bij elk boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Henriëtte Hofman boeken
  Henriëtte Hofman - Weetjenog

  Weetjenog Een jongen kreeg deze rare naam, omdat er in het Grauwwoud akelige dingen gebeurden. Hij moest daarna wonen in een koud en mistig landje, boven op een berg. De jongen werd vriendjes met een huisdier dat daar al was. Met haar waren ook vreemde dingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Star Wars: The Phantom Menace

  Het verhaal over de jonge Anakin Skywalker, de latere Darth Vader en zijn mentor Qui-Gon Jinn. In deze serie verschenen acht vrolijke boekjes die je alles leren wat je moet weten over Star Wars. Het grandioze Star Wars universum in kleine maar spannende… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Rejane Dal Bello boeken
  Rejane Dal Bello - Mr Stip

  Dr Giraf Reeks Het aan een kind uit leggen van een gewone of ernstige ziekte is geen sinecure. Het is iets dat iedere ouder moet doen, maar weten wat te zeggen en hoe, kan een enorme uitdaging zijn. Soms heeft men niet de nodige medische kennis om een kwaal te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Noella Elpers boeken
  Noella Elpers - James Hond en de Elfenbank

  Mijn naam is Hond, James Hond. Ik woon bij Andreetje van restaurant 't Zeetje. Hij bakt de beste zeetong van heel de Belgische kust. Die wordt geleverd door visser Martinus en zijn vrouw Lieke. Maar er is een kaper op de kust: scheepseigenaar Haaisema schept… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Minecraft: Alles over PVP minigames

  Het officiële Minecraft boek voor PVP minigames staat vol met inspirerende minigames die je kunt opbouwen in jouw eigen wereld. Of je nu de voorkeur geeft aan niet-PVP gevechtsgames, zoals golf en zweefvliegen, of aan games waarmee je andere spelers kunt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • John Green boeken
  John Green - Schildpadden tot in het oneindige

  dwarsligger 540 John Green Schildpadden tot in het oneindige (Turtles All the Way Down) Al sinds haar jeugd kampt Aza Holmes met hevige angsten. Soms twijfelt ze zelfs wie er aan het roer staat in haar leven: zij of haar gedachten. Als Aza en haar beste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Vanessa Garden boeken
  Vanessa Garden - Duw me weg, houd me vast

  Na de zelfmoord van haar moeder is het leven voor de zeventienjarige Ruby verre van zorgeloos. Ze ontfermt zich over haar broertje en past op haar alcoholische vader. Tijd om tiener te zijn is er niet. Ruby kan de dood van haar moeder niet verwerken en het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Olga Maria Berger boeken
  Olga Maria Berger - Vluchten voor de oorlog

  Olga Maria Berger beschrijft in de trilogie 'Vluchten voor de oorlog' op een realistische manier de problematiek van vluchtelingen. Je voelt de spanning waarmee de auteur je moeiteloos en vlot het verhaal in trekt. De boeken zijn geschreven voor jongeren vanaf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Afblijven - dyslexie uitgave

  Melissa springt een gat in de lucht als haar gevraagd wordt mee te dansen in een videoclip. Jordi, die al jarenlang veel met Melissa optrekt, is ook razend enthousiast. Melissa kan zo keigoed dansen dat ze vast en zeker ontdekt wordt. Maar al snel blijkt dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Lida Dijkstra boeken
  Lida Dijkstra - Sprokia. Waar is Geelkapje?

  Briljante nieuwe serie van Lida Dijkstra In Sprokia staan de kinderen van bekende sprookjesfiguren centraal: prins Frok, die af en toe in een kikker verandert; Reintje, de dochter van Sneeuwwitje, die een hekel aan haar boze stiefoma heeft; prins Peul, de zoon… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Patricia Schröder boeken
  Patricia Schröder - Het gekste paard van stal

  Word ik gek of hoor ik een paard? denkt Noor als ze gehinnik in het trappenhuis hoort. Ineens staat er een pony op de gang. Een echte! Da’s niet normaal, dat snapt Noor meteen. Zeker wanneer de pony ook nog eens tegen haar begint te praten! En wat hebben… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gonneke Huizing boeken
  Gonneke Huizing - Chimpansee te koop

  Een nieuw avontuur voor de tweeling Olaf en Lola. In dit tweede boek over bedreigde diersoorten staat de babychimpansee centraal; dit dier wordt veelvuldig verhandeld en als huisdier of circusdier gebruikt. Het verhaal speelt zich voor een deel af in Zambia,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lucy Cousins boeken
  Lucy Cousins - Het huis van Muis

  Stevig kartonboek inclusief speelhuis en -figuurtjes van Muis en haar vriendjes voor urenlang lees- en speelplezier.Het is altijd fijn in het huis van Muis. Kom je spelen? * Urenlang speelplezier met prachtige pop-up-speelplaat * Inclusief uitdrukfiguurtjes *… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Jonathan Stroud boeken
  Jonathan Stroud - Lockwood + Co 5 - Het lege graf

  Het lege graf is het vijfde en laatste deel van de Lockwood & Co-serie van Jonathan Stroud. In hun laatste en moeilijkste zaak beginnen de Lockwood & Co-agenten aan een levensgevaarlijke missie: ze breken in bij het graf van de legendarische agent Marissa… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99