Kinderboeken

 • Jen Minkman boeken
  Jen Minkman - De wereld achter het water

  Leia en Walt zijn op weg naar de Wereld achter het Water, waar het legendarische land Cornwall op hen wacht. Tony, hun nieuwe vriend, heeft hen verteld dat alle oorlogen uit het verleden vergeten zijn en dat de inwoners van Cornwall in vrede met elkaar leven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Wil en Enny Schouten boeken
  Wil en Enny Schouten - DE WACHTERS

  De twee vriendinnen Maaike en Joyce raken verwikkeld in een magisch avontuur als ze op de zolder van de tante van Maaike, Ellen, pantoffels vinden die sprekend lijken op de kat van Ellen, Caruso. Het blijkt dat Ellen is weggetoverd naar een andere wereld. Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Arna van Deelen boeken
  Arna van Deelen - Vervolgde kerk Mistig spel

  Anh is dolblij als ze van de regering van Vietnam de kans krijgt om naar school te gaan. Ze wil juf worden en de kinderen van haar dorp over Jezus vertellen. Op de school in de stad komt ze in een speciale klas voor uitblinkers. Graag wil ze zich inzetten voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hans Heringa boeken
  Hans Heringa - Ga mee naar Boompjesdorp!

  In Boompjesdorp is altijd wat te doen!Vertel uw (klein)kind over de belevenissen van de mensen, dieren én dingen in dit schattige plaatsje aan zee.Hun avonturen zijn spannend, raar, grappig, maar ook serieus! Het boekje bevat 58 pagina's (waarvan 10 met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Daniel Rewijk boeken
  Daniel Rewijk - JAAP

  In 2003 ontving ik de Jaap Eden-trofee, toen ik werd gekozen tot sportman van het Jaar. Het beeldje van Jaap Eden heeft nog steeds een ereplaats in de huiskamer. Bij feestjes of andere gezelligheid pak ik het beeldje er vaak bij. Jaap deelt dan even in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Alice Peebles boeken
  Alice Peebles - Een jager in de steentijd, Kruip in de huid van...

  Laat je meenemen naar de steentijd in Europa, zo'n 15.000 jaar geleden, met Dar als gids. Hij vertelt over het harde, avontuurlijke leven van toen. In dit boek lees je: - wat rotskunst is; - hoe je vuur maakte in de steentijd; - welke dieren en rondliepen; -… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Alice Peebles boeken
  Alice Peebles - Een mummiemaker bij de Egyptenaren, Kruip in de huid van...

  Laat je meenemen naar het oude Egypte, ruim 3000 jaar terug in de tijd, waar koningen farao's heetten. Je komt van alles te weten over hun reis na de dood en over de voorbereiding op die reis, met Neferu de balsemer als gids. In dit boek lees je: * wat er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Alice Peebles boeken
  Alice Peebles - Een ridder in de Middeleeuwen, Kruip in de huid van...

  Stap binnen in het kasteel van een Engelse graaf, waar Richard Marshall zijn opleiding tot ridder volgt. Hij vertelt je van alles over zijn training, de ridder-eed die hij moet afleggen en de wapens waarmee hij zijn tegenstanders te lijf gaat. In dit boek lees… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Alice Peebles boeken
  Alice Peebles - Een Viking, Kruip in de huid van...

  Laat je meenemen naar de vroege Middeleeuwen, naar de wereld van de Vikingen, met Bjorn Scherpzwaard als gids. Je komt van alles te weten over hun tochten op zee, over hun strijd, over leven en dood. In dit boek lees je: * wie de Vikingen waren; * waarom ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Alice Peebles boeken
  Alice Peebles - Een piraat, Kruip in de huid van...

  Op een dag in 1717 trekken ongure types een zak over het hoofd van Jamie Flynn op de kade van de haven van Charleston. Hij wordt ontvoerd en komt op het piratenschip van de beruchte kapitein Zwartbaard terecht. Laat je meenemen aan boord - als je tenminste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Gaëtane Stassijns, Michaël De Moor boeken
  Gaëtane Stassijns, Michaël De Moor - MOVE! Tijd om te bewegen

  Dit bijzondere boek, een initiatief van de UA professoren Gaetane Stassijns en Marc Peeters, bundelt getuigenissen van bekende en minder bekende mensen uit de meest diverse disciplines en een aantal toegankelijke bijdragen van specialisten (professoren van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Rein Janssen boeken
  Rein Janssen - ik ben aap

  - Grappig, gevarieerd verhaal op laag AVI-niveau (M3) - Met dynamische illustraties boordevol apendetails Ga je mee op avontuur met de aap in Vic? Overal ziet Vic apen. In de zoo, in de wolken, op school bij zijn naamkaartje. Hij heeft ook een aap. Die is lief… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Wiesje Berghuis boeken
  Wiesje Berghuis - Het mysterie van ISON De ontvoering

  Roi is een levensluchtige jongen die van buitenspelen houdt. Op een dag wordt zijn moeder ontvoerd. Roi kan niet thuis toekijken en afwachten terwijl hij actief wil helpen zijn moeder te bevrijden.Roi is een levenslustige tiener en heeft een prima leven. Op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Christina Gardeski boeken
  Christina Gardeski - Vissen, Vertel Maar

  Een huisdier is een dier in huis. Wat weet jij van je huisdier? In dit boek krijg je antwoord op je vragen. Zodat je goed voor je huisdier kunt zorgen! Je leest: * hoe een vis ademhaalt * of een vis kan ruiken * of je een vis kunstjes kunt leren... en nog veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Patrick Perish boeken
  Patrick Perish - Overleven in een overstroming, Help!

  In de serie Help! Overleven in ... lees je over extreme gebeurtenissen in de natuur. In dit boek lees je over overstromingen. Ontdek wat een overstroming is, wat de gevaren ervan zijn en hoe je een overstroming kunt overleven. Met prachtige foto's en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Calvin Cruz boeken
  Calvin Cruz - Porsche 918 Spyder, Gek op auto's!

  De Porsche 918 Spyder is de eerste hybride sportauto: met een 'gewone' motor én elektromotoren. Goed voor het milieu! Deze supercar kan bovendien supersnel door de bocht. Hoe dat gaat, lees je in dit boek! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Calvin Cruz boeken
  Calvin Cruz - Gek op auto's! Ferrari 458 Italia

  Wist je dat de Ferrari veel Formule 1-racewedstrijden wint? Dat komt doordat hij snel kan optrekken en accelereren. En hij heeft veel bijzondere eigenschappen die andere raceauto's niet hebben. In dit boek lees je er alles over! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Calvin Cruz boeken
  Calvin Cruz - Lamborghini Aventador, Gek op auto's!

  Een superdure, supersnelle supercar: dat is de Lamborghini. Alle modellen zien er opvallend uit. Spectaculair zijn de schaardeuren van de Lamborghini Aventador. En waar is die vleugel aan de achterkant voor? Je leest het in dit boek! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Anna Claybourne boeken
  Anna Claybourne - Hondstrouw!, 46 schattige pups

  n dit boek lees je verhaaltjes over de puppy's van 46 hondenrassen. Kom van alles te weten over de snoezigste puppy's die je ooit gezien hebt. Ontdek allerlei bijzondere weetjes en leer meer over hun karakter. Je snapt meteen waarom ze zo lief zijn, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Christina Gardeski boeken
  Christina Gardeski - Hamsters, Vertel Maar

  Een huisdier is een dier in huis! Wat weet jij van je huisdier? In dit boek krijg je antwoord op je vragen, zodat je goed voor je huisdier kunt zorgen! Je leest: * hoe hamsters in het wild leven * waar een hamster zijn eten verstopt * wanneer een hamster de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Christina Gardeski boeken
  Christina Gardeski - Katten, Vertel Maar

  Een huisdier is een dier in huis! Wat weet jij van je huisdier? In dit boek krijg je antwoord op je vragen, zodat je goed voor je huisdier kunt zorgen! Je leest: * wat een kat je vertelt als hij spint * hoe lang een kat kan slapen * wat er gebeurt als een kat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Rani Iyer boeken
  Rani Iyer - Oceanen, Aarde in gevaar

  AANDACHT VOOR OCEANEN De mens gebruikt de oceanen voor de visserij en om met schepen goederen over te vervoeren. Maar dat gaat steeds meer ten koste van de levende natuur in die oceanen. Ontdek hoe mensen de rijkdommen van de oceanen op het spel zetten én wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Kari Schuetz boeken
  Kari Schuetz - Leven onder de zeespiegel Dolfijnen

  In de serie Leven onder de zeespiegel lees je over de wonderlijke wereld van dieren die in zee of in de oceaan leven. Krabben, kwallen of zeesterren heb je misschien zelf gezien (en gevoeld). Maar bultruggen of zeeschildpadden?! In deze serie leer je ze kennen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Christina Leaf boeken
  Christina Leaf - Leven onder de zeespiegel Zeepaardjes

  In dit boek lees je over zeepaardjes. Je ontdekt hoe ze eruit zien (en waarom), wat ze eten en waar ze leven. In de serie Leven onder de zeespiegel lees je over de wonderlijke wereld van dieren die in zee of in de oceaan leven. Krabben, kwallen of zeesterren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Mari Schuh boeken
  Mari Schuh - Leven onder de zeespiegel Koraal

  In dit boek lees je over zeepaardjes. Je ontdekt hoe ze eruit zien (en waarom), wat ze eten en waar ze leven. In de serie Leven onder de zeespiegel lees je over de wonderlijke wereld van dieren die in zee of in de oceaan leven. Krabben, kwallen of zeesterren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00