Kinderboeken

 • Brigitte Van Aken boeken
  Brigitte Van Aken - Gewoon daarom!

  De vijftienjarige Wonder heeft een netwerkstoornis. Soms werken haar hersencellen niet goed samen. Dat is best lastig als je de wereld wilt begrijpen. Vooral Rohats wereld. In zijn hoofd zit nog altijd oorlog, hoewel die nu mijlenver weg is. Rohat en Wonder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • En weg was haar neus

  Engelse nursery rhymes staan aan de wieg van de hele Engelstalige literatuur. Er is geen genre waar ze niet te vinden zijn, overal duiken ze op. Deze schat aan wiegeliedjes en kinderversjes blinkt uit in vrolijkheid, absurdisme en plezier. De versjes zijn zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Folkert Oldersma boeken
  Folkert Oldersma - Voor hete vuren

  Het tweede verhaal over Brit en Boris, een ondernemend duo met een grote dosis lef. Voor durfallen vanaf 8 jaar. Brit en Boris gaan op onderzoek uit! Wat willen ze anders? Hun vriend Bert is spoorloos verdwenen en de politie weigert de zaak te behandelen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Luc Hanegreefs boeken
  Luc Hanegreefs - Volle Maen

  Een fictief verhaal met een historische achtergrond, vol intriges en geheimen. Voor lezers vanaf 14 jaar. De eerste reis van het slavenschip Volle Maen lijkt wel vervloekt. De kapitein en de bemanning worden ziek. Het schip raakt uit koers. Terwijl een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ingeborg Bijlsma boeken
  Ingeborg Bijlsma - Bobbi viert sinterklaas

  De Bobbi­boeken over Sinterklaas en Kerst zijn de afgelopen tijd alleen leverbaar geweest in een bind¬up, maar vanaf dit najaar zijn ze ook weer los verkrijgbaar. Dat betekent nog meer Bobbi­ voorlees plezier! En wie wil dat nu niet in de gezellige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - De verborgen voorspelling

  Prinses Claralinda is verstijfd door een boze vloek en kan zich niet meer bewegen. De vloek kan alleen verbroken worden door een geschenk uit een mysterieuze voorspelling. Wat dat geschenk precies is en waar het zich bevindt weet niemand. Dapper, maar ietwat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Liesbeth van Binsbergen boeken
  Liesbeth van Binsbergen - Welkom bij de welpen

  Lau is net verhuisd en moet erg wennen aan zijn klas en omgeving. Het liefst gaat hij zijn eigen gang. Als zijn juf oppert om eens bij de scouting te gaan kijken, vindt hij dat eerst maar niets. Totdat hij naar de open dag gaat ... Er zijn veel leuke dingen te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Leendert van Wezel boeken
  Leendert van Wezel - De laatste valkenjacht

  Haco komt erachter dat zijn kasteelheer opdracht geeft om graaf Floris te doden. Zo snel mogelijk ontvlucht hij het kasteel. Hij wil er alles aan doen om de graaf, die hemzelf als weesjongen ooit redde, te waarschuwen. Zijn reis naar het Muiderslot is niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Kristien Dieltiens, Seppe Van den Berghe boeken
  Kristien Dieltiens, Seppe Van den Berghe - Drakendal

  - Meeslepende, magische pageturner - Met schitterende fantasy-illustraties Een spannend, mythisch verhaal over moed, jezelf zijn en avonturen en ervaringen die je tekenen voor het leven. Barn is geen durver. Eigenlijk is hij bang van alles. Hij kan niet eens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Peggy Poppe boeken
  Peggy Poppe - Een pop voor Hannah

  - Dit ontroerend verhaal speelt zich af tijdens WOII - Gebaseerd op waargebeurde feiten - Over de onwrikbare band tussen een moeder en haar dochter Hoe moederliefde zelfs een oorlog kan overwinnen. ‘Hoe zal ik eraan beginnen?’ Esther zucht en strijkt met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Het verhaal van Mozes

  - Nieuwe titel in succesvolle reeks Bijbelverhalen voor kleuters - Kathleen Amant is een geliefd illustrator voor kleuters Een spannend Bijbelverhaal, herschreven voor erg jonge kinderen. De farao, de baas van Egypte, maakt zich zorgen. Hij is bang dat de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Marianna van Tuinen boeken
  Marianna van Tuinen - Remus Reuzenmuis

  Remus schept altijd op dat hij zo groot en sterk is. Maar de andere muizen luisteren daar al niet meer naar. Daarom besluit hij op een dag iets te doen waar ze vast van opkijken. Hij maakt een ladder en klimt dan in een hoge boom. Maar de ladder waait weg en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Heksensoep 2 tot 4 spelers 3 tot 5 jaar

  Heksensoep is een educatief spel om de kleuren te leren aan de hand van leuke spelkaarten. De 7 verschillende spelvormen bieden een waaier aan mogelijkheden voor zowel de jongste als de oudste kleuters. Op deze manier ontdekken kleuters kleuren. Treed binnen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ingeborg Bijlsma boeken
  Ingeborg Bijlsma - Bobbi vier kerst

  De Bobbi­boeken over Sinterklaas en Kerst zijn de afgelopen tijd alleen leverbaar geweest in een bind¬up, maar vanaf dit najaar zijn ze ook weer los verkrijgbaar. Dat betekent nog meer Bobbi ­voorlees plezier! En wie wil dat nu niet in de gezellige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Bert Wiersema boeken
  Bert Wiersema - Het monster van Loch Ness

  Een superspannend 8e deel in de Simons' spectrum serie! Steven en Kirsten zijn nog maar net met hun ouders in Schotland aangekomen, of ze maken al kennis met de geheimen rond het meer Loch Ness. Tijdens een bezoek aan een nabijgelegen kasteelruïne horen ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • De grappigste voetbalmoppen voor kinderen

  Jantje: 'Mama mag ik vanavond op tv naar de voetbalwedstrijd kijken?'Mama: 'Ja, maar slechts één helft.'Jantje: 'Oké, doe de tweede helft dan maar.'Als je van voetbal en van lachen houdt, is dit boekje voor jou gemaakt! Sla het snel open en ontdek de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Sandra van Berkum boeken
  Sandra van Berkum - Naar Amerika!

  Het is september 1959. De 7-jarige Polly reist met haar ouders en haar hondje Sprits naar Amerika.Het is september 1959. De 7-jarige Polly reist met haar ouders en haar hondje Sprits naar Amerika. In Rotterdam gaan ze aan boord van een gloednieuw stoomschip… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Dalilla Hermans boeken
  Dalilla Hermans - Brown girl magic

  Noen komt thuis van school, boos en verdrietig. Iemand had gelachen met haar donkere huid en wilde krullen. Hij had gezegd dat ze maar weg moest gaan. Maar Noen wil helemaal niet weg. En dat hoeft ook niet, want Noen is prima zoals ze is. Meer nog, ze is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Roger Priddy, Holly Jackman boeken
  Roger Priddy, Holly Jackman - Onderweg

  Dit vrolijke contrast-kartonboekje stimuleert de ontwikkeling van uw kindje, door de kleuren, vormen, én woordjes die het spelenderwijs leert. In dit vrolijke kartonboekje maakt je kindje kennis met allerlei voertuigen die je onderweg tegen kunt komen, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Amy Ewing boeken
  Amy Ewing - The Black Key

  Bloedstollend slotdeel in de Jewel-trilogie.Ik sluip door een doodlopende gang. De lucht is koud. Mijn ademhaling gaat steeds sneller. Aan het einde van een stenen trap wacht een zwarte deur. Achter die deur zal ik Hazel vinden. Dat weet ik. Dat voel ik. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Nathalie Choux boeken
  Nathalie Choux - Dag kleine beer!

  Een vrolijk boek met bewegende elementen. Voor kinderen vanaf 1 jaar. Leef een dagje mee met een kleine lieve beer. De eerste verhaaltjes voor jonge lezers. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Dik Broekman boeken
  Dik Broekman - Alles wat ik weten wil heb ik uit een Gouden Boekje

  Een gids voor het leven. Voor iedereen die is groot geworden met de Gouden Boekjes!Een gids voor het leven. Voor iedereen die is groot geworden met de Gouden Boekjes! Op een goed moment besef je dat vrijwel alle belangrijke dingen van het leven aan bod komen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Tjibbe Veldkamp, Kees de Boer boeken
  Tjibbe Veldkamp, Kees de Boer - Agent en Boef - Lol in de lucht

  dit is agent.dit is zijn hond.en dit is...hee...dat is gek,de cel is leeg.waar is boef?net was hij hier.nu is hij weg.hoe kan dat?Een grappig avontuur hoog in de lucht.Voor beginnende lezers vanaf AVI M3. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Aleksandra Mizielinska, Daniel Mizielinski boeken
  Aleksandra Mizielinska, Daniel Mizielinski - Atlas (Luxe editie)

  Maak aan de hand van meer dan 70 kaarten een bijzondere reis rond de wereld. Bezoek geisers in IJsland en Mayasteden in Mexico. Doe aan yoga in India en eet honderd jaar oude eieren in China. Bewonder een vogelbekdier in Australië en ontmoet een van de oudste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,99
 • Andrea Beaty boeken
  Andrea Beaty - Ada Dapper, wetenschapper

  Ada Dapper, wetenschapper inspireert kinderen tot het najagen van hun passies met dezelfde nieuwsgierigheid en evenveel doorzettingsvermogen als Ada's klasgenoot Roza Rozeur. * Waarom zitten er puntige stekels aan een roos? * Waarom groeien er haren in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95