Kinderboeken

 • Nanda Roep boeken
  Nanda Roep - Het grote geheim van Plaza Patatta - dyslexie uitgave

  De vader van Lotte en Luna begint een kinderrestaurant in de boerderij waar ze naartoe verhuizen. Maar hoe moet dat als blijkt dat hij niet kan koken? Het grote geheim van Plaza Patatta is een omnibus van drie boeken: Een geheim luik, De verdwenen jongen en De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Marlies Slegers boeken
  Marlies Slegers - Verdrinken - dyslexie uitgave

  De zestienjarige Eliza wil met haar vriend Lars en een vriendengroep op vakantie naar Blanes, Spanje. Tien dagen feesten in de zon en op het strand! En daar hoort ook drank bij, vinden haar vrienden. Eliza verliest zich in drankspelletjes, een verliefdheid en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Eva Eland boeken
  Eva Eland - Als Verdriet op bezoek komt

  Prachtig en toegankelijk prentenboek over verdriet en troost voor jong en oud.Soms komt Verdriet onverwacht langs. Het volgt je en komt zo dichtbij dat je bijna geen adem meer kunt halen. Je kunt proberen het te verbergen. Maar het is net alsof je zelf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Erwin de Ruiter boeken
  Erwin de Ruiter - Mama gaat logeren

  Een rijk geïllustreerd samenleesboek met een serieus onderwerp in luchtige en soms grappige vertelling. Speciaal geschikt voor gezinnen waarbij een van de ouders psychische hulp krijgt en tijdelijk niet thuis kan verblijven. Leeftijdsindicatie: 3 - 8 jaar.Dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Marijke Mosterman boeken
  Marijke Mosterman - Spiegelink

  Het is op een doodgewone, doordeweekse dinsdag dat een prehistorische computer zomaar uit de lucht komt vallen, daar aan de oever van de Vlere. Via een druk op een knop staan Oeds, Ella en Adje in verbinding met Bram. Hij heeft eenzelfde curieuze computer tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,81
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Razend - dyslexie uitgave

  Sven bekijkt zijn wenkbrauw. Gelukkig is die al iets minder dik dan gisteren. Hij wist wel dat zijn vader kwaad zou worden als hij hoorde dat hij met zwemmen stopte. Altijd dat zwemmen, hij had nog amper de tijd om te filmen. Waar had hij nou eigenlijk wel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bjorn Van den Eynde boeken
  Bjorn Van den Eynde - Engel des doods

  De Carrefour supermarkt van Charleroi, België, wordt vlak voor sluitingstijd opgeschrikt. Vijf jongemannen, vermomd met siliconen maskers, overvallen de winkel en vermoorden koelbloedig alle werknemers en aanwezige klanten. De buit lijkt schamel: een paar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Luca, topscorer van Oranje - dyslexie uitgave

  Luca speelt bij KSV Helsen. Hij is de beste speler van zijn ploeg. Daan en Joris spelen in de eerste divisieclub en lachen met Luca. Ook Miranda, op wie Luca een beetje verliefd is, hangt rond bij Daan en Joris. Daan en Luca worden uitgenodigd voor de selectie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Pauline Coenen boeken
  Pauline Coenen - Muis is muis

  Muis is Muis Vanaf vandaag is de herdruk van het prentenboek: "Muis is Muis" verkrijgbaar. "Muis is Muis" gaat over een kleine, dappere muis die op zoek is naar zichzelf. Ik ben zo klein, ik ben zo klein, Ik wil zo graag wat groter zijn, Ik wil zo graag wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Richard Platt boeken
  Richard Platt - Een wereld vol ontdekkingen

  Vrolijke, verrassende en verbijsterende uitvindingen en ontdekkingen die de wereld veranderden. Waarom duurde het zo lang voor het wiel werd uitgevonden? Wie is nou écht de uitvinder van de gloeilamp? Wie is intelligenter - een mens of een computer? Hoe zou… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Goris Yoke boeken
  Goris Yoke - Alex en de drakensteen

  Alex heeft het moeilijk op school. Andere kinderen doen al eens heel vervelend tegen hem. Daardoor is hij vaak alleen. Alex voelt zich anders dan de andere kinderen in zijn klas. Zo wordt hij onzeker en dat verwart hem. Wist hij maar wat te doen om er toch bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Rik is verliefd

  Er is een nieuw kindje in de klas van Rik. Ze heet Rosie en is een beetje verlegen. Dan vertelt juf Els over Valentijn. Rik vindt de hartjes en de cadeautjes erg leuk, de juf heeft zelfs een bonbondoosje bij! Na school speelt Rosie bij Rik thuis. Ze geven de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Hayley Barker boeken
  Hayley Barker - Showstealer

  Showstealer van Hayley Barker is deel 2 in een spannend YA-tweeluik voor fans van De Hongerspelen. Superspannende young adult voor 15 jaar en ouder.Hoshiko en Ben zijn op de vlucht sinds ze het Circus van Silvio Sabatini tot de grond toe hebben afgebrand… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Kriebels in je buik. Kinderen en seksualiteit

  Het eerste boek in de Kriebels in je buik-serie. De eerste seksuele voorlichting voor kinderen vanaf 4 jaar. Maak kennis met je eigen lichaam. Én met het lichaam van andere kinderen! Hoofd, buik, benen, armen en handjes: samen ontdekken we het hele lichaam en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - Bijzondere keus, meneer de reus!

  Bijzondere keus, meneer de reus is een grappig verhaal van Erik van Os en Elle van Lieshout, waarin op een avond een ober en een chef-kok samen op het terras van hun restaurant zitten. Er is nog geen enkele klant geweest. Net als ze naar huis willen gaan,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Juno Dawson boeken
  Juno Dawson - Clean

  Als socialite Lexi Volkov bijna bezwijkt aan een overdosis, denkt ze haar absolute dieptepunt bereikt te hebben. Maar dat ziet ze verkeerd. Dat dieptepunt komt pas bij de gedwongen opname in een exclusieve afkickkliniek. Hier leert Lexi weer uit het diepe dal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Femke Dekker boeken
  Femke Dekker - De legende van de Vuurvogel

  Op een barre winterdag vindt Ravian een prachtig gekleurde veer. Het kan niet anders, of dit is de magische veer van de Vuurvogel, uit de legende. Volgens die legende moet de vinder van de veer hem naar de Gele Steen brengen, ver weg in de bergen. Alleen dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,37
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - Het verhaal van Sinterklaas

  Het verhaal van Sinterklaas vertelt de ware geschiedenis van Sinterklaas. Dat hij heel oud is, een baard en een mijter heeft en cadeautjes geeft weet iedereen. Maar wie weet waarom de Sint geboren in Turkije, zijn verjaardag elk jaar viert in Nederland? En… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Iedereen heeft talent

  De één zingt de sterren van de hemel. De ander danst tot-ie erbij neervalt. En weer iemand anders staat liever achter de camera. Een ding is zeker: iedereen heeft talent! Ontdek jouw talent in dit werkboek van Kinderen voor Kinderen. Met handige tips en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Anke Kranendonk boeken
  Anke Kranendonk - Lynn 2.0 - dyslexie uitgave

  Lynn maakt zich klaar voor de spannendste gebeurtenis van het jaar: het schoolkamp van groep acht.Maar er gebeurt al zoveel in haar leven. Ze krijgt - o nee toch - opeens van die rare vlinders in haar buik als ze aan Joeri denkt. Haar bikini is haar opeens te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - #Laatstevlog - dyslexie uitgave

  Noud en Gijs trainen voor de marathon in New York. Maar als Noud zijn vriend in een noodsituatie laat vallen zegt Gijs de vriendschap op. Niet alleen Gijs, maar de hele klas maakt Noud uit voor lafaard. Behalve Roos die stiekem verliefd op hem is. Om te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Leo Timmers boeken
  Leo Timmers - Het pak van Lionel

  Iedere middag als de dierentuin dichtgaat, kleden de dieren zich aan en stappen in de tram. Over het land, dwars door zee, brengt de tram hen naar hun dorp, gelegen in de krater van een afgelegen eiland.Iedere middag als de dierentuin dichtgaat, kleden de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Leo Timmers boeken
  Leo Timmers - De ontsnapte tram

  Ziggy en de Zootram ook op TV! KRO/NCRV NPO Alle leeftijdenIedere middag als de dierentuin dichtgaat, kleden de dieren zich aan en stappen in de tram. Over het land, dwars door zee, brengt de tram hen naar hun dorp, gelegen in de krater van een afgelegen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Nachtwacht : dagboek met pen

  Heb jij, net als Keelin, Wilko en Vlad, grote geheimen? Zijn er dingen die je liever aan niemand vertelt, maar die je wel heel graag van je af wil schrijven? Vertrouw ze toe aan je Nachtwacht dagboek en je geheimen zijn veilig. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Janny van der Molen boeken
  Janny van der Molen - Heldinnen

  Inspirerende verhalen voor meisjes van nu, over vrouwen die door hun moed, talent en doorzettingsvermogen veel bereikt hebben.Iedereen heeft helden nodig: mensen die je inspireren om het beste uit jezelf te halen. In dit boek staan de ware verhalen van vijftig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99