Kinderboeken

 • Jennefer Mellink, Chinouk Thijssen, Jen Minkman boeken
  Jennefer Mellink, Chinouk Thijssen, Jen Minkman - Wonderland

  Dikke sneeuwvlokken, cadeautjes onder de boom, overal lichtjes en knusse kerststalletjes: het is weer tijd voor de gezelligste maand van het jaar. In navolging van internationale bestsellers 'Let it snow' en 'My True Love Gave To Me' hebben tien young… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marti?s Zutis boeken
  Marti?s Zutis - In de voetsporen van Karel Daarwind

  Een geweldig tel- en rekenboek voor beginnende lezers dat de verbeelding stimuleert!Natuurwetenschapper Karel Daarwind botst op een grootse ‘ontdekking’ wanneer hij op zijn erf vreemde voetafdrukken van een éénpotig wezen vindt. Nieuwsgierig volgt hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jung Jin-ho boeken
  Jung Jin-ho - Kijk naar boven

  Een filosofisch prentenboek met minimalistische tekeningen vanuit een uniek perspectief. Een Koreaanse hoogvlieger voor kinderen vanaf 5 jaar. Ver boven de straat, vanaf haar balkon, kijkt een meisje naar beneden. Fietsers, auto’s en wandelaars komen voorbij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Enzo Pérès-Labourdette boeken
  Enzo Pérès-Labourdette - Wat ik de bomen wil vertellen

  Prachtig prentenboek over een boompje dat de veranderingen op de Noordpool meemaakt.Ssst... Iedereen in het bos slaapt nog. Iedereen, behalve één boompje en de ganzen. ‘Ga je met ons mee?’ gakken ze. Boompje ontdekt een koude wereld waar de zon in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Yvonne Maat boeken
  Yvonne Maat - Dokter Vrolijk Spetterpoep

  Kom jij weleens bij de dokter? Ben jij weleens ziek geweest? Yvonne Maat is huisarts. Zij geeft op speelse wijze uitleg over de meest voorkomende kwalen bij kinderen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Silvia van Vonderen boeken
  Silvia van Vonderen - Art en Vennie in Dialyseland

  Nieuwsgierige kindervragen die beginnen met: "Waarom"? Ik ben werkzaam als dialyseverpleegkundige in een ziekenhuis. Eén van onze patiënten vroeg mij of er een kinderboek bestaat over nierdialyse. Ze wilde heel graag haar kleinkinderen in de leeftijd van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Elodie Mendels, Alexander De Bruijn boeken
  Elodie Mendels, Alexander De Bruijn - Zalfje

  'Zalfje' is een vrolijk en leerzaam boek met kleurrijke illustraties over eczeem voor kinderen van 4-8 jaar en hun ouders. Om voor te lezen of samen doorheen te bladeren.Bram heeft jeuk. De dokter zegt dat hij eczeem heeft. Maar smeren wil hij niet, dat vindt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Candy Jadoul boeken
  Candy Jadoul - Mely op weg naar de dierentuin

  Mely op weg naar de dierentuin: Deel 2 Mely gaat de dierentuin bezoeken en beleeft de spannendste dag van haar leven. Terwijl het mensenkind doet alsof hij een big is, droomt Mely dat er een zondvloed komt in de zoo! Zal haar droom uitkomen of zal ieder dier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,13
 • Erik Bastiaan-Net boeken
  Erik Bastiaan-Net - MAYA en het mysterieuze bos

  Maya is een meisje dat giechelt met haar vriendinnen en net zo graag ravot met de jongens. Het maakt haar niets uit. Zou jij met haar willen spelen? Vast wel. Ze is net zo bijzonder als jij bent. Heel bijzonder dus. Op een dag mag ze mee naar het mysterieuze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Drie keer niks

  Drie keer niks is het elfde deel in de megasuccesvolle serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Bram vindt zichzelf perfect, maar jij en ik weten beter… Bram Botermans is een held in gamen, maar zijn moeder vindt dat het tijd is om Brams ‘horizon te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Ransom Riggs boeken
  Ransom Riggs - De kaart der dagen

  Een nieuw boek van Ransom Riggs, in de successerie over de bijzondere kinderen. Een zenuwslopende young adult. * Eerste deel in een nieuwe trilogie. * Voor het eerst met kleurenfoto’s. * Met bekende (én nieuwe) bijzondere kinderen. * Ook te lezen voor wie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - De schelmenstreken van Reinaert de Vos

  Terwijl Reinaert de Vos tijdens het monopoly-spelen met zijn kinderen stiekem een briefje van duizend uit de bank jatte en zich te goed deed aan een kipkluifje, verklaarde Koning Nobel in de paleistuin de jaarlijkse Hofdag voor geopend. Met de opening van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Afblijven - dyslexie uitgave

  Melissa springt een gat in de lucht als haar gevraagd wordt mee te dansen in een videoclip. Jordi, die al jarenlang veel met Melissa optrekt, is ook razend enthousiast. Melissa kan zo keigoed dansen dat ze vast en zeker ontdekt wordt. Maar al snel blijkt dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Michael Morpurgo boeken
  Michael Morpurgo - Het verhaal van de Sneeuwman

  Voor het eerst in 40 jaar wordt het verhaal over James en de Sneeuwman verteld in een 160 pagina’s tellend leesboek.Toen begon de Sneeuwman te rennen.Eerst langzaam, maar daarna sneller en sneller. Zo snel dat ze opstegen. James maaide met zijn benen door de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Harald Beerens boeken
  Harald Beerens - De maandiefstal

  Lang geleden in een land hier ver vandaan, stond boven op een heuvel een oude, scheve, toren. In de toren woonde een oude maantovenaar. Elke nacht keek hij door een maankijker naar de maan. “Wat is ze toch mooi" dacht hij dan. “Kon ik de maan maar naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Verschrikkelijke vrienden - dyslexie uitgave

  Heb je weleens gehoord van dat meisje met haar onzichtbare vriend die altijd vieze scheten liet? Of van die twee vrienden die te beleefd waren om ruzie te maken? Of het waargebeurde verhaal van twee dikke vrienden die elke dag dikker en dikker werden, tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Anke de Vries boeken
  Anke de Vries - Blauwe plekken - dyslexie uitgave

  Op school is Judith stil en teruggetrokken. Hoewel ze thuis zoveel mogelijk helpt met haar kleine broertje en probeert het haar moeder zoveel mogelijk naar de zin te maken, wordt haar moeder toch vaak boos. Dan slaat ze Judith, soms zo erg dat ze onder de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Luca, topscorer van Oranje - dyslexie uitgave

  Luca speelt bij KSV Helsen. Hij is de beste speler van zijn ploeg. Daan en Joris spelen in de eerste divisieclub en lachen met Luca. Ook Miranda, op wie Luca een beetje verliefd is, hangt rond bij Daan en Joris. Daan en Luca worden uitgenodigd voor de selectie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Manon Manon boeken
  Manon Manon - Verschrikkelijke vrienden - dyslexie uitgave

  Heb je weleens gehoord van dat meisje met haar onzichtbare vriend die altijd vieze scheten liet? Of van die twee vrienden die te beleefd waren om ruzie te maken? Of het waargebeurde verhaal van twee dikke vrienden die elke dag dikker en dikker werden, tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Marlies Slegers boeken
  Marlies Slegers - Verdrinken - dyslexie uitgave

  De zestienjarige Eliza wil met haar vriend Lars en een vriendengroep op vakantie naar Blanes, Spanje. Tien dagen feesten in de zon en op het strand! En daar hoort ook drank bij, vinden haar vrienden. Eliza verliest zich in drankspelletjes, een verliefdheid en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Nanda Roep boeken
  Nanda Roep - Het grote geheim van Plaza Patatta - dyslexie uitgave

  De vader van Lotte en Luna begint een kinderrestaurant in de boerderij waar ze naartoe verhuizen. Maar hoe moet dat als blijkt dat hij niet kan koken? Het grote geheim van Plaza Patatta is een omnibus van drie boeken: Een geheim luik, De verdwenen jongen en De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Marlies Slegers boeken
  Marlies Slegers - Verdrinken - dyslexie uitgave

  De zestienjarige Eliza wil met haar vriend Lars en een vriendengroep op vakantie naar Blanes, Spanje. Tien dagen feesten in de zon en op het strand! En daar hoort ook drank bij, vinden haar vrienden. Eliza verliest zich in drankspelletjes, een verliefdheid en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Marijke Mosterman boeken
  Marijke Mosterman - Spiegelink

  Het is op een doodgewone, doordeweekse dinsdag dat een prehistorische computer zomaar uit de lucht komt vallen, daar aan de oever van de Vlere. Via een druk op een knop staan Oeds, Ella en Adje in verbinding met Bram. Hij heeft eenzelfde curieuze computer tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,81
 • David McKee boeken
  David McKee - Elmer zoek en vind

  Kun jij mij op elke bladzijde vinden? Doe mee met Elmers zoek-en-vind-avontuur! Dit boek staat vol dingen om te zoeken, vragen om te beantwoorden en details om te ontdekken, allemaal uit Elmers regenboogwereld. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Dolf Verroen boeken
  Dolf Verroen - Droomopa

  Prachtige en intrigerende novelle over een kleinzoon die zijn opa verliest.Vannacht is mijn opa gestorven. Hij ligt aan zijn eigen kant van het bed. Zijn ogen dicht, zijn handen gevouwen boven het dekbed. Zijn mond lacht een beetje, alsof hij het leuk vond om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50