Kinderboeken

 • Jette Schroder boeken
  Jette Schroder - Het elfje van Jet

  Fantasievol eerste leesboek op niveau AVI E3. Zo'n verhaal zou ieder kind wel willen beleven!Jet wordt vaak gepest. Maar dan ontmoet ze Pien. Pien is een elfje! Ze gaat met Jet mee. Maar Pien moet wel geheim blijven... Een leesboek met elfen-tips. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jette Schroder boeken
  Jette Schroder - Een kist vol goud

  Fantasievol eerste leesboek op niveau AVI M4. Zo wordt leren lezen vanzelf een avontuur!De opa van Mees heeft een kaart gevonden. Het lijkt wel een schatkaart! Mees en zijn vriend Stef mogen mee op jacht naar de schat. Zullen ze hem vinden? En wat zullen ze er… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jette Schroder boeken
  Jette Schroder - Roos vliegt weg

  Fantasievol eerste leesboek op niveau AVI M4. Zo'n verhaal zou ieder kind wel willen beleven!Roos ziet een vallende ster. Snel doet ze een wens. En ineens... komt ze los van de grond. Ze kan vliegen! Roos weet meteen waar ze naartoe zal gaan! Een leesboek met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Het woeste Wilde Westen

  Tijd voor weer een reis met Stanley de tijdreiscamper! Keetje en Benjamin zijn reuzebenieuwd naar het verhaal achter een mysterieuze hoed en zakdoek, die ze op een vlooienmarkt op de kop hebben getikt. Dus halen ze Geronimo over en stappen ze de tijdreiscamper… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Petra Pardon, Pascal Vermeersch boeken
  Petra Pardon, Pascal Vermeersch - Schuddebollepats! - Het grote Kaatje voorleesboek

  Kaatje en haar vrienden beleven geweldige avonturen. Ze houden logeerpartijtjes, verkleden zich voor carnaval, zingen slaapliedjes en picknicken aan zee.De leukste verhalen over vriendschap, met veel humor en taart!Om voor te lezen en om samen met je kind van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Annemarie Bon boeken
  Annemarie Bon - Haas en zijn vrienden

  In deze dikke AVI-bundel zijn zes boekjes over Haas gebundeld. Samen met Haas en zijn vriendjes leer je lezen en groei je van AVI S naar AVI M4! Met héél veel mooie, kleurrijke illustraties van Gertie Jaquet. Alle kinderen zijn dol op Haas. Hij is geen echte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Vincent C M Zandvliet boeken
  Vincent C M Zandvliet - Sofi's vlinderlijke droomreizen

  Na het tekenen van de vlinder, verdwijnt deze mysterieus. Vier keer lijkt de vlinder weer te verschijnen. Telkens droomt Sofi dan een bijzondere droomreis. Daarna komt de vlinder weer terug op de tekening en zijn de droomreizen voorbij. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,53
 • Cédric Vanderswalm boeken
  Cédric Vanderswalm - Woppie de Kangoeroe

  Er wordt een kleine kangoeroe geboren in Gazou-land. Alle dieren komen kijken naar deze speciale kangoeroe. Zijn naam is Woppie. Maar wat is dat nu ? Woppie ziet er helemaal anders uit. Hij heeft een kleine staart, veel kleiner dan al de andere kangoeroes.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Patrick Bernauw boeken
  Patrick Bernauw - Twee Koningskinderen / De Komedianten van de Bastille

  Twee verhalen die in het begin van de jaren 2000 werden gepubliceerd voor een 'young adult' publiek, maar even goed door volwassenen werden gelezen. Een tiental jaren na de Ramp. Twee koningskinderen hebben elkaar zo lief... maar dan wordt het water opeens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Gummy Fun klei

  Funny Gummy Clay is een heel soepele lichtgewicht foam klei, verkrijgbaar in tal van kleuren.Het is bedoeld om er zelf allerlei leuke items van te maken, maar met de klei kan ook worden gespeeld.Door de flexibele samenstelling kan het zelfs stuiteren! Eenmaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Cas Lester boeken
  Cas Lester - Spreek je chocola?

  'Spreek je chocola' is een hartverwarmend verhaal over grenzeloze vriendschap, dat op een luchtige manier raakt aan grote actuele thema's zoals integratie en identiteit. VriendschapBij de 12-jarige Jaz komt een nieuw meisje in de klas: Nadima, die met haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Laura Creedle boeken
  Laura Creedle - De liefdesbrieven van Abelard en Lily

  ADHD'er Lily en autist Abelard vallen voor elkaar. Is hun liefde sterk genoeg om de verschillen tussen hun persoonlijkheden te overbruggen? Een humoristisch en romantisch coming-of-age-verhaal. Ontluikende liefde Als ADHD'er Lily en autist Abelard per ongeluk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Jij ook van mij!

  Kinderboekenweek-themaboek over vriendschap Vrolijk en herkenbaar verhaal van Vivian den Hollander Lisa en haar broertje Maarten gaan een paar dagen naar het bos met opa en oma. En later mag Jimmy ook nog komen. Lisa heeft het enorm naar haar zin, tot ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Lucy van Duin boeken
  Lucy van Duin - Drakenbal - Dyslexie-uitgave

  DrakenbalBuiten het dorp Drakel staat sinds jaar en dag een ruïne. Eens in de honderd jaar komt het tot leven... Zo gaat althans het verhaal. Niemand gelooft het, maar dan verdwijnt het zusje van Sandra. Als Thomas, een jongen waar Sandra een oogje op heeft,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  26,90
 • Rudyard Kipling boeken
  Rudyard Kipling - Waarom? Daarom!

  Al meer dan honderd jaar zijn de vrolijke dierenverhalen van Rudyard Kipling geliefd bij jong en oud. Elli Woollard stak er vijf in een nieuw jasje en vertelde ze na in huppelend rijm. De speelse, kleurige tekeningen van Marta Altés maken dit boek tot een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Klaar? Start! Activiteiten voor regendagen

  Met Klaar? Start! overbrug je op een speelse manier een regendag.De kinderen kunnen knutselen, spelen, bakken, koken en bewegen.Heel speels maar tegelijk ook steeds leerzaam: om een kookopdracht goed uit tevoeren, moet je begrijpend lezen. Je moet ook kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Hans Salij, Ria Atsma-Salij boeken
  Hans Salij, Ria Atsma-Salij - Een boomhut met een eeuwenoud geheim

  Voor dappere lezertjes vanaf 9 jaar, maar ook voor volwassenen die nog in sprookjes geloven. Twee jongens op vakantie maken een avontuur mee. Wat zit er onder hun boomhut? Waarom worden ze gevangen genomen? Wat gebeurd daar allemaal onder de grond? Oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Rini van Zaanen boeken
  Rini van Zaanen - Een ideale gemeenschap

  Al vliegend denkt het na over het leven. Er is een boven- en een onderwereld. Dat weet het nu zeker. Licht en donker. Blijheid, vrijheid, liefde en begrip enerzijds. Dood, afscheid, macht, angst en haat anderzijds. Vooral liefde en macht staan nogal eens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,66
 • Sybe Dijkstra boeken
  Sybe Dijkstra - Het eiland

  Op een dag merkt de frons dat hij bestaat. Hij ligt op het voorhoofd van een man. De man heeft veel om over na te denken en de frons nestelt zich steeds dieper en meer behaaglijk op het voorhoofd. Maar dan verandert er iets .. De druppel, die in de vijver met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jen Minkman boeken
  Jen Minkman - De wereld achter het water

  Leia en Walt zijn op weg naar de Wereld achter het Water, waar het legendarische land Cornwall op hen wacht. Tony, hun nieuwe vriend, heeft hen verteld dat alle oorlogen uit het verleden vergeten zijn en dat de inwoners van Cornwall in vrede met elkaar leven.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hans Heringa boeken
  Hans Heringa - Ga mee naar Boompjesdorp!

  In Boompjesdorp is altijd wat te doen!Vertel uw (klein)kind over de belevenissen van de mensen, dieren én dingen in dit schattige plaatsje aan zee.Hun avonturen zijn spannend, raar, grappig, maar ook serieus! Het boekje bevat 58 pagina's (waarvan 10 met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Daniel Rewijk boeken
  Daniel Rewijk - JAAP

  In 2003 ontving ik de Jaap Eden-trofee, toen ik werd gekozen tot sportman van het Jaar. Het beeldje van Jaap Eden heeft nog steeds een ereplaats in de huiskamer. Bij feestjes of andere gezelligheid pak ik het beeldje er vaak bij. Jaap deelt dan even in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Adam Toren, Matthew Toren boeken
  Adam Toren, Matthew Toren - Een bedrijf starten voor kids voor Dummies

  Ben jij een ontluikende ondernemer die een groot zakelijk idee graag tot leven wil brengen? Maak je droom waar met de begrijpelijke en deskundige hulp in Een bedrijf starten voor kids voor Dummies! Dankzij de makkelijk te volgen stap-voor-stapinstructies werk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marian Hoefnagel boeken
  Marian Hoefnagel - Te jong

  Als tiener Maya na haar eerste keer zwanger is, weet ze niet wat ze moet doen. Ze vertelt het haar zus en haar vriendje Clint. Die verzint een goed bedoeld maar slecht plan. Gelukkig komt de vader van Clint erachter dat er iets niet in orde is. En dan staan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Patricia David boeken
  Patricia David - Heks Miezamplie is bang

  - Vijfde boek in succesvolle reeks 'In het heksenbos' - Hilarisch grappig verhaal met veel vaart - Met op het einde een hoofdstuk vol weetjes over teken Een nieuw, doldwaas avontuur van heks Miezamplie over kriebelige beestjes en stinkende trollen. Heks… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95