Kinderboeken

 • Moniek Vermeulen boeken
  Moniek Vermeulen - Kip zonder kop

  - Krachtig prentenboek over pesten - Met bijzondere illustraties in heel veel tinten geel en oranje Een verhaal over hoe woorden iemand hard kunnen raken. ‘Kip zonder kop!’ roept Haan. Alice krimpt in elkaar. Ze voelt pijn. Geen pijn aan haar teen of aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Gebr. Grimm boeken
  Gebr. Grimm - De schone slaapster

  - Bekende sprookjes herwerkt voor kinderen die leren lezen - Bijzonder succesvolle reeks - Op leesniveau AVI-E3 Een klassiek sprookje voor jonge lezers. Sprookjes spreken tot de verbeelding. Met de populaire reeks ‘Er was eens …’ kunnen ook de jongste… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gebr. Grimm boeken
  Gebr. Grimm - Rapunzel

  - Bekend sprookje herwerkt voor kinderen die leren lezen - Bijzonder succesvolle reeks - Op leesniveau AVI-E3 Een klassiek sprookje voor jonge lezers. Sprookjes spreken tot de verbeelding. Met de populaire reeks ‘Er was eens …’ kunnen ook de jongste… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Pieter van Oudheusden, Ivan en Ilia boeken
  Pieter van Oudheusden, Ivan en Ilia - Een nieuwe vriend voor Tim Ssst... ik lees! AVI 2 - AVI nieuw M3

  De reeks Ssst...ik lees! bevat leuke boeken op maat voor jonge lezers! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Miranda Peters boeken
  Miranda Peters - Hart van smaragd

  Hester heeft het moeilijk met het feit dat ze verraden is. Ze moet leren vertrouwen op haar vrienden, het verleden loslaten en zich richten op de taak die voor hen ligt. Die taak brengt hen naar Rhodos, het eiland waar het ooit allemaal begonnen is. Ze is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Mia Nilsson boeken
  Mia Nilsson - Eindelijk vakantie

  - Derde deel in een populaire reeks - Kleurrijk verhaal voor beginnende lezers op AVI-M4 - Over vriendschap en vakantie Een nieuw, grappig verhaal over krokodil Hugo en zijn vrienden uit het bos. Hugo heeft het hele jaar hard gewerkt en kijkt nu uit naar een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Hanneke Mostert- -Wensink boeken
  Hanneke Mostert- -Wensink - Knoop het in je oren

  Hallo, ik ben Mirjam! Thuis speel ik vaak met mijn broertje Jelle. Of met mijn vriendjes en neefje. Dan beleef ik van alles en nog wat! In dit boek spaar ik knopen. Ik heb daarvoor een knopenpotje. In elk verhaaltje gebeurt er iets met mijn knopen. Tel jij mee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Jeannette Donkersteeg boeken
  Jeannette Donkersteeg - De Sterrentellers

  Jenthe en Levi richten met hun buurjongens Niels en Sem een natuurclub op die de nacht moet beschermen. Het is té erg, vinden ze, dat je op een heleboel plaatsen de schitterende sterren niet eens meer kunt zien. Er branden 's nachts gewoon veel te veel lampen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Annette Herzog boeken
  Annette Herzog - Hartenstorm

  Hartverwarmende en humoristische graphic novel over de liefde; met bijzondere vorm: een omkeerboek. Viola is verliefd op Storm, en Storm op Viola, maar dat weten ze niet van elkaar. Twijfel houdt hen wakker: wat als hij voor een ander kiest? Wat als zij hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - De Sprookjessprokkelaar vertelt...

  Nieuwe sprookjes van Paul van Loon, Laurentien van Oranje en De EftelingDe sprookjes in dit spannende sprookjesboek spelen niet lang geleden, in een land hier ver vandaan, maar juist in de toekomst. Over twee prinsessen die altijd ruziemaken, maar toch samen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Sam Loman boeken
  Sam Loman - Anders

  Anders is anders – en dat is heel gewoon! Anders houdt niet van harde geluiden. Hij houdt ook niet van fel licht en sterke geuren, van rommel of heel veel mensen. Daar wordt hij boos van. Of verdrietig. Hij houdt wel van lijstjes. En van dino’s. Daar weet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Jennifer L. Holm boeken
  Jennifer L. Holm - Verkeerd verbonden!

  Verkeerd verbonden! is het tweede deel in de grappige serie Brugpieper van Jennifer L. Holm en Matthew Holm. Fans van Dagboek van een muts en Het leven van een Loser zullen smullen van Pippa’s belevenissen. Met superleuke telefoongadget bij de eerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Mirjam Florijn boeken
  Mirjam Florijn - Een kroon voor Jezus

  ‘Een kroon voor Jezus’ van Mirjam Florijn vertelt het verhaal van pasen voor jonge kinderen. Jezus deelt brood en wijn uit en gaat bidden tot God. Hij wordt gekruisigd en sterft. Maar dan ziet Maria dat het graf open is en ontmoet ze de levende Jezus. Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Coco

  Miguel is gek op muziek. Hij droomt ervan om beroemd te worden. Maar thuis wordt niet naar muziek geluisterd. Miguel mag dus geen gitaar spelen. Op de avond voor de Dag van de Doden, gebeurt er een wonder. Miguel komt in het Land van de Doden. Daar ontmoet hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Heike Wiechmann boeken
  Heike Wiechmann - Gek op paarden

  Zeven vrolijke verhalen over paarden en pony’s. Wat wil je als beginnende lezer nog meer dan Gek op paarden!? Een prachtig boek vol lieve, leuke, spannende en ondeugende paarden en pony’s. De zeven korte verhalen zijn goed behapbaar voor elke lezer. Zo kun… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Jacques Vriens boeken
  Jacques Vriens - Pleingeheimen

  Drie boeken in één! Iedereen zegt ‘Kattenpleintje’, behalve professor Stekeltee en zijn vrouw, want die gebruiken altijd de officiële naam: Het Burgemeester B.H. Janssen van Kattenplein. Het is er meestal heel gezellig, vooral omdat er veel kinderen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Christine Linneweever boeken
  Christine Linneweever - Een gezellige beestenboel!

  Elke dierenvriend wil wel wonen in Villa Dierenparadijs! Het leven van Mees en Merel verandert plotseling als hun ouders een supergrote geldprijs winnen! Ze verlaten de stad en verhuizen naar een mooie boerderij op het platteland. Vader Sjaak kan hier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Rocio Bonilla boeken
  Rocio Bonilla - Max en de superhelden

  Max is gek op superhelden. Hij heeft één favoriet en dat is eigenlijk geen superheld maar een superheldin: Megapower! Ze is dapper, kan computers programmeren en bommen onschadelijk maken. Ze heeft laserogen en is ongelofelijk sterk... Maar het mooiste van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Hans Nordsiek boeken
  Hans Nordsiek - Piloot met de vijf strepen

  Een boek voor alle kinderen die willen weten wie ze zijn en wat ze willen worden. Animerende luchtvaartverhalen van beroemd storyteller/piloot Hans Nordsiek, in een schitterend geïllustreerde bundelPrimeurDit boek komt met de gratis app via Virtual/Augmented… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Annemarie Bon boeken
  Annemarie Bon - Challenge

  Jens baalt ervan dat hij drie weken met zijn moeder en broertje in het toeristische Torremolinos moet doorbrengen. Gelukkig maakt hij al snel nieuwe vrienden, met wie hij graag samen verder wil reizen. Hun ouders gaan akkoord, ook al is Jens' moeder bezorgd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Eryl Nash boeken
  Eryl Nash - Mijn natuurspeurpakket

  Wordt een echte natuurdetective met jouw eigen klembord! Ga op pad en vergeet je klembord niet: daarin zitten je speurkaarten, een knutselboek, doebladen en een prachtige poster waarop je kunt afvinken wat je allemaal hebt ontdekt. Of je nu een balkonnetje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anke Kranendonk boeken
  Anke Kranendonk - Lynn 3.0 - dyslexie uitgave

  Lynn heeft vakantie - maar het is allesbehalve de zomervakantie waar ze op had gehoopt.Hun huis wordt verbouwd, dus de familie blijft thuis. En haar Grote Liefde, Joeri, is mijlenver weg, ergens waar hij geen bereik heeft met zijn mobiele telefoon. Wanneer de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Pijnstillers - dyslexie uitgave

  Casper doet een paar stappen naar voren. Het klamme zweet staat in zijn handen. Even heeft hij het gevoel dat hij droomt en straks in zijn bed wakker wordt. Hij heeft zich het laatste halfjaar zo vaak voorgesteld hoe het zou zijn als hij bij zijn vader voor de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • E.B. White boeken
  E.B. White - Charlotte's web - dyslexie uitgave

  Dit verhaal gaat over het meisje Veerle, dat de dieren kan verstaan. Zij is dol op een biggetje dat Wilbur heet. Wilburs beste vriendin is Charlotte A. Cavatica, een beeldschone grote grijze spin, die bij hem in de schuur woont. Ze hebben een heerlijk leven,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Is liefde besmettelijk? - dyslexie uitgave

  Mijn naam is Isabella Strombolov (volgens mijn paspoort) of Isa (volgens mijn vrienden) of Izzylove (volgens iedereen die mijn dagboek op internet leest). De eerste elf en een half jaar van mijn leven waren helemaal perfect. Nou ja, misschien niet perfect,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95