Kinderboeken

 • Daniël Gradusson boeken
  Daniël Gradusson - Surus & Toby

  Surus de olifant is gevangen en ongelukkig. Dan ontmoet hij zijn nieuwe vriend: Toby het aapje. Toby is vastbesloten om Surus' leven te verbeteren, maar kan dat niet alleen. Zou hij iemand in het grote oerwoud kunnen vinden die Surus kan bevrijden? Een boeiend… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jeroen Vreijling boeken
  Jeroen Vreijling - Drakenkruid

  Diep onder de grond, in Bijlstad, woont de dwerg Björn. Hij houdt zich vooral bezig met het uitgraven van nieuwe gangen in de rotsen. Zijn rustige leventje wordt bruut verstoord als een draak na eeuwen ontwaakt en instortingen in de dwergentunnels veroorzaakt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Rian Visser, Tineke Meirink boeken
  Rian Visser, Tineke Meirink - De wedstrijd van Schildpad en Haas

  Schildpad en Haas houden een hardloopwedstrijd. Wie is het eerst bij de paardenbloemen aan het eind van het bospad? Alle dieren uit het bos komen kijken en helpen mee met de wedstrijd. Haas weet zeker dat hij het snelst is. Daarom kan hij best nog even een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Disney boeken
  Disney - Display Mini Disney Gouden Boekjes, 12 x 5 mini's.

  In oktober 1952 viel de eerste Donald Duck op de deurmat! Wij vierendit met 12 miniboekjes. Om uit te delen of lekker zelf te verzamelen.De twaalf leukste Gouden Boekjes van Donald Duck en zijn vrienden zijn nu verkrijgbaar in miniformaat. Met Donald, Goofy,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  90,00
 • Bart Groenestein boeken
  Bart Groenestein - Kleine Seth Samen spelen

  Vandaag is het samenspeeldag! Seth wil graag samen met Abe het konijn spelen. Seth pakt zijn bal en gaat naar Abe toe. In de verte ziet Seth Abe al staan. Seth roept en zwaait, maar Abe reageert niet. Wat zal Abe het aan het doen zijn? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Een Canvas Vol Liefde

  Lena Hartman staat op het punt om haar tweede studiejaar te beginnen op de UVAK. (Universiteit Van Artistieke Kunsten) Ze is van plan kunstenares te worden, net zoals haar overgrootvader, alleen is de familie Hartman daar zwaar op tegen. Haar ouders gaan er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Trenke Riksten-Unsworth boeken
  Trenke Riksten-Unsworth - Spoken bestaan niet

  Bram moet naar bed. Hij keek naar een film. Over een spook. Het was eng. Spoken bestaan niet. Dat weet Bram echt wel. Maar hij kan toch niet slapen. Zijn gordijn gaat heen en weer. Er gaat een lamp aan. Die lamp is normaal niet aan! Ook klinkt er een raar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Annelies Tanis boeken
  Annelies Tanis - Sam Snel werkt over Israël

  Sam Snel heeft een project op school, ’t gaat over Israël. De juffrouw weet er alles van en dus leert Sam heel snel. Hij kleurt en knipt en plakt en zingt en kneedt een jad van klei. Ook knutselt hij een keppeltje van vouwkarton erbij. Hij danst met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Joke Reijnders boeken
  Joke Reijnders - Britt & Esra - Safari te paard

  Britt & Esra - Safari te paard is alweer het vijfde deel in de populaire serie over de jonge Britt en Esra, gebaseerd op de presentatrices van het populaire YouTube-kanaal PaardenpraatTVVoor Britt en Esra komt een droom uit: ze gaan een paar weken logeren bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Kief, de goaltjesdief - De nieuwe club - dyslexie uitgave

  Daan Kiefsma, Kief voor zijn vrienden, is bezeten van voetballen. Maar hij gaat verhuizen en moet zijn oude vertrouwde omgeving inruilen voor een nieuwe. Dat betekent onder andere een nieuwe school en een nieuwe voetbalclub en dat valt niet mee. Bij zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • George Lucas boeken
  George Lucas - BB-8 Deluxe Boek met houten model BB-8, boek met houten bouwplaat, journey to Star Wars, The Last Jedi

  BB-8 IS VINDINGRIJK, LOYAAL EN ZIT VOL VERRASSINGEN. HIJ IS EEN VAN DE MEEST AANDOENLIJKE DROÏDEN IN HET STERRENSTELSEL.Dit prachtige boek vertelt over de geweldige avonturen van BB-8 en zijn bijzondere vaardigheden die hem van onschatbare waarde maken voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Daan Remmerts de Vries boeken
  Daan Remmerts de Vries - Voor papa

  Wat doen papa's eigenlijk overdag, als hun kinderen op de peuterspeelzaal zijn, of op school? De kleine Lynn weet dat wel: haar papa is natuurlijk bezig de wereld te redden! Maar ook al is hij nóg zo ver op reis, papa is 's middags weer keurig op tijd om Lynn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Kiki Prottsman boeken
  Kiki Prottsman - Mijn eerste codeerboek

  Voor je kunt beginnen met coderen of programmeren, moet je weten wat de bouwstenen van een computerprogramma zijn. De leuke spelletjes in dit interactieve flapjesboek maken stap voor stap duidelijk hoe een computerprogramma eigenlijk werkt. In dit boek worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Nachtwacht : Monstermaker

  Creëer het monster uit je engste droom! Pimp de silhouetten van monsterkoppen en monsterlijven op het tekenblok: gebruik de sjablonen om oren, horens, monden met vieze tanden en neuzen te tekenen en maak je monsters af met stickers van ogen, snorren en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Meiden zijn gek... op geheimen - dyslexie uitgave

  Een boek over meiden, vriendschap, verliefdheid en jaloezie, maar vooral een boek over jongens. Nikki voelt zich helemaal thuis in haar nieuwe klas en heeft veel lol met Janine, Valerie en Saartje. In de pauze spelen ze Waarheid, durven of doen. ledereen heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • David Vlietstra boeken
  David Vlietstra - Leren lezen met Kip en Muis

  Een humoristisch samenleesboek met vrolijke tekeningen. Bij ieder hoofdstuk lees je eerst een stukje samen, daarna kan het kind zelfstandig verder. Voor voorlezers en kinderen vanaf 6 jaar (na 6 à 8 maanden leesonderwijs). Muis komt per ongeluk in het hok van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Feit & spel Menselijk lichaam

  Maak een reis in en om het menselijk lichaam. Maak de puzzels, experimenteer engeniet van de opwindende reis. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Feit & spel Wilde dieren

  Onze planeet huisvest meer dan 8 miljoen verschillende dieren. Van de kolibrietot gigantische blauwe walvis en ons mensen! Reis per land, zee en lucht om de wereld der dieren te ontdekken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Inez van Arkel, Maaike Frankena boeken
  Inez van Arkel, Maaike Frankena - Verhalen met L.E.F.

  Waar vind je nog rust? Stress, veel afspraken, moeten, moeten, moeten. Dit boek neemt je mee naar een heel rustig plekje, een plekje in jezelf, jouw verbeelding! Wil je weten wat er in het magische ei zit? Of kijken hoe de onderwaterwereld eruitziet? Ga het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Melinda Salisbury boeken
  Melinda Salisbury - De slapende prins

  De Slapende Prins, het tweede boek van deze adembenemende historische fantasytrilogie, is het donkere vervolg op De vergiftigde gave. Een pageturner voor young adults. Sinds haar broer Lief verdwenen is, heeft Errin het erg moeilijk. Ze moet voor haar zieke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Cecile Korevaar boeken
  Cecile Korevaar - Wat jij niet weet

  ‘Als twee werelden elkaar raken’ De veertienjarige Tess verhuist onverwachts met haar ouders naar Kenia. Ze belandt er tussen de inheemse Samburu-stam en moet noodgedwongen een nieuw leven opbouwen. Ze spreekt de taal niet, begrijpt niets van de cultuur en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Brian Selznick boeken
  Brian Selznick - Het wonderkabinet filmeditie

  Het wonderkabinet dit najaar in de bioscoop Ben verlangt naar zijn vader, die hij nooit heeft gekend, terwijl Rose droomt over een mysterieuze actrice, wier leven ze bijhoudt in haar schetsboek. Wanneer Ben tot een bizarre ontdekking komt in de kamer van zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gerard van Gemert, Rick Meijer boeken
  Gerard van Gemert, Rick Meijer - FC De Madonna's Onderschept

  Een snelle en spannende opener van een nieuwe serie over vrouwenvoetbal, vriendschap en verraad. Voor scherpschieters vanaf 10 jaar. Myrthe is een van de beste spelers van De Madonna's, de enige amateurclub waarvan het eerste vrouwenelftal in de Eredivisie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Slaap lekker lieverd

  Geïnspireerd door therapeutische technieken die allemaal gericht zijn opontspanning, helpt dit boek je kind om de slaap te vatten. De zacht kabbelende woordjes en lieve plaatjes zorgen ervoor dat je kind in de juiste stemming komt voor het slapengaan terwijl… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Susanne Wittpennig boeken
  Susanne Wittpennig - 1989

  1989' van Susanne Wittpennig is het begin van een spannende en romantische reis door de tijd! 1989: het internettijdperk staat op het punt om te beginnen. Zac, de vriend van Lisa, werkt aan een tijdmachine. Ondertussen komt Lisa haar oudere zelf uit het jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99