Kinderboeken

 • Hans Heringa boeken
  Hans Heringa - Ga mee naar Boompjesdorp!

  In Boompjesdorp is altijd wat te doen!Vertel uw (klein)kind over de belevenissen van de mensen, dieren én dingen in dit schattige plaatsje aan zee.Hun avonturen zijn spannend, raar, grappig, maar ook serieus! Het boekje bevat 58 pagina's (waarvan 10 met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Pavla Hanácková boeken
  Pavla Hanácková - Kleine beestjes worden groot

  Hoera, het is een beestje! Vader en kind maken het goed. De kleine komen bewonderen is helaas niet mogelijk, want hij is het huis al uit! Dat zou op het geboortekaartje van een zeepaardje kunnen staan. De vader draagt de jonkies en meteen na de geboorte worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Miranda Peters boeken
  Miranda Peters - Hart van smaragd

  Hester heeft het moeilijk met het feit dat ze verraden is. Ze moet leren vertrouwen op haar vrienden, het verleden loslaten en zich richten op de taak die voor hen ligt. Die taak brengt hen naar Rhodos, het eiland waar het ooit allemaal begonnen is. Ze is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Hanneke Mostert- -Wensink boeken
  Hanneke Mostert- -Wensink - Knoop het in je oren

  Hallo, ik ben Mirjam! Thuis speel ik vaak met mijn broertje Jelle. Of met mijn vriendjes en neefje. Dan beleef ik van alles en nog wat! In dit boek spaar ik knopen. Ik heb daarvoor een knopenpotje. In elk verhaaltje gebeurt er iets met mijn knopen. Tel jij mee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Mirjam Florijn boeken
  Mirjam Florijn - Een kroon voor Jezus

  ‘Een kroon voor Jezus’ van Mirjam Florijn vertelt het verhaal van pasen voor jonge kinderen. Jezus deelt brood en wijn uit en gaat bidden tot God. Hij wordt gekruisigd en sterft. Maar dan ziet Maria dat het graf open is en ontmoet ze de levende Jezus. Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Rocio Bonilla boeken
  Rocio Bonilla - Max en de superhelden

  Max is gek op superhelden. Hij heeft één favoriet en dat is eigenlijk geen superheld maar een superheldin: Megapower! Ze is dapper, kan computers programmeren en bommen onschadelijk maken. Ze heeft laserogen en is ongelofelijk sterk... Maar het mooiste van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Caroline Paul boeken
  Caroline Paul - Grijp de macht!

  De wereld verbeteren begint bij kinderen. In 2014 won de destijds 17-­jarige Malala Yousafzai de Nobelprijs voor de Vrede, daarmee de jongste winnaar ooit. Al op haar elfde begon ze met haar strijd voor toegankelijk onderwijs voor iedereen. Ze is een van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Yvonne Brill boeken
  Yvonne Brill - De cirkel is rond

  Met De cirkel is rond neemt jeugdliteratuur schrijfster Yvonne Brill afscheid van haar publiek. In deze verhalenbundel komen haar meest geliefde karakters voor een laatste keer voor het voetlicht in een typisch Yvonne Brill verhaal. Soms herschreven uit het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Elly van der Linden boeken
  Elly van der Linden - De hele dag samen

  - Herkenbaar verhaaltje voor peuters - Over een vrolijk kindje en zijn dierenvriendje - Interactief flapjesboek Een speels flapjesboek over de peuter Fin en zijn vriend Snip. De grote vriend van Fin is Snip, een kleurrijke papegaai. Ze spelen elke dag met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Elly van der Linden boeken
  Elly van der Linden - Spelen met de bal

  - Herkenbaar verhaaltje voor peuters - Over een vrolijk kindje en zijn dierenvriendje - In een reek interactieve flapjesboeken Een speels flapjesboek over de peuter Fin en zijn vriend Snip. De grote vriend van Fin is Snip, een kleurrijke papegaai. Ze spelen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Mascha Schoonakker boeken
  Mascha Schoonakker - Dodenstad

  In ruil voor een lege zandloper voor de onsterfelijke Max eisen de Raadsheren dat Gwen het werk van haar vader overneemt. Zij, in plaats van haar broer Xander die daar als oudste meer recht op heeft. Een aanbod dat ze niet kan afslaan, zelfs als dat betekent… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Hutter: Druk 2017 boeken
  Hutter: Druk 2017 - Hoe een rups eindelijk zijn doel bereikte

  Deze verhalenbundel beschrijft allerlei gebeurtenissen uit het leven van Charles Haddon Spurgeon. De tekst is geschreven door dominee Tony Hutter, een Engelse predikant, die net als Spurgeon al jong tot bekering kwam. Door de verhalen leer je Spurgeon steeds… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Cockie Vlietman boeken
  Cockie Vlietman - Vampie & Tick

  Alles wat je wilt weten over teken! Mick is op schoolkamp. Hij ontmoet daar een bij zondere sprinkhaan, die hem in een teek verandert. Wat nu? Het leven van Mick staat ineens helemaal op z’n kop. Alles om hem heen is reusachtig. Zelfs een grassprietje ziet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Martin Widmark boeken
  Martin Widmark - De parel van Eva

  Een magisch prentenboek voor jonge boekenwurmen.Op een avond, als Daan moet gaan slapen, vertelt zijn oppas Eva hem een fantastisch verhaaltje. Lang geleden, toen ze met grote snelheid op haar slee een heuvel afgleed, belandde ze in een tunnel van ijs die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,35
 • Martin Widmark boeken
  Martin Widmark - De lange reis

  Een magisch prentenboek voor jonge boekenwurmen.Als de avond valt en de eerste sterren aan de hemel verschijnen, blaast Lucas' beste vriend, zijn oude hond Rufus, zijn laatste adem uit.Aan de andere kant van de zee is het ochtend. Terwijl de zon langzaamaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,35
 • Richard Scarry boeken
  Richard Scarry - Richard Scarry’s grote gouden boek

  Een Gouden Boek over grote auto’s, kleine auto’s. Snelle en langzame auto’s. Vrachtauto’s. Maar ook bussen, taxi’s en vuilniswagens. Over vers gebakken overheerlijke koekemannetjes. Over een ei en wat voor dier daar uitkomt. Over de letter A van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Kevin

  Maak kennis met Kevin. Kevin is een vliegende pony. Sommigen zeggen dat zijn vleugels te klein zijn. Of dat hij te dik is. Maar daar is Kevin het niet mee eens. Kevin is tevreden met wie hij is. Hij eet graag gras, appels en - vooral - koekjes. Véél koekjes.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,35
 • Het grote slijmboek

  Van Smurfensnot tot eenhoornpoep Zelf slijm maken is superleuk! In dit grote slijmboek staan heel veel recepten die (bijna) altijd leuke en geen troep geven. Met ingrediënten die je gewoon thuis in de keuken of in de badkamer vindt. Succes verzekerd! Maar er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Wilma Degeling boeken
  Wilma Degeling - Logeren in een buik

  Logeren in een buik is een bijzonder prentenboek over de vrolijke logeerpartij van Noortje bij Jonas en over de tijd dat Jonas logeerde in de buik van draagmoeder Tosca.Jonas stuitert van plezier: Noortje komt logeren! Ze hebben altijd veel plezier samen, maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jane Kent boeken
  Jane Kent - Toy Story: Woody's avontuur

  Droomde jij er altijd al van om Woody, Buzz en zijn vrienden ooit eens in het echt te ontmoeten? Met dit boek kan het! Dit fantastische boek barst van de leuke weetjes over de personages van Toy Story en hun avonturen. En weet je wat het allerleukste is? Bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Ard Huizinga boeken
  Ard Huizinga - Feestbeesten

  Als Mono de kamer uit gaat dansen Vik en Rof op tafel. Maar als Mono terugkomt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ard Huizinga boeken
  Ard Huizinga - Opa Sloddervos

  Het leven van Opa Sloddervos is een rommeltje. Maar op een dag bedenkt hij iets waardoor alles anders wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ard Huizinga boeken
  Ard Huizinga - Bange Boef

  Boef blijft voor het eerst alleen thuis. Heel stoer, maar het is toch een stuk spannender dan hij dacht… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ard Huizinga boeken
  Ard Huizinga - Appelliefde

  De twee wormen Bor en Loes houden van appels. Maar zijn ze ook lief voor elkaar? Als ze beiden aan dezelfde appel beginnen ontstaat er ruzie over de vraag van wie de appel is. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ard Huizinga boeken
  Ard Huizinga - Wiebelpinguïn

  Wobbie wiebelt, waggelt, rent, rolt, stuitert en springt. Altijd en overal. Hij is een echte Wiebelpinguïn. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95