Kinderboeken

 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Waar is de kaas?

  Met een stripboek op AVI-niveau krijg je pas echt zin om te leren lezen! In Waar is de kaas? is alle kaas in Rokford ineens op. Wie is de dief? Zou het de beruchte muis Gap zijn? Geronimo, Benjamin, Thea en Klem gaan op onderzoek uit. Help jij mee? Een full… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Nienke Peeters boeken
  Nienke Peeters - Mila en de vogels

  Meisjes: durf, val, sta weer op en bloei. Mila laat zien dat in en om huis van alles is te beleven. Wat beweegt daar tussen de bomen? Mila is nieuwsgierig naar alles om haar heen. Samen met knuffel Roef beleeft zij het ene na het andere avontuur. Met haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marjolijn Hovius boeken
  Marjolijn Hovius - Cato en het lampje

  Meisjes: alles is mogelijk! Wees nieuwsgierig en experimenteer erop los. Wetenschapper in de dop Cato onderzoekt of het koelkastlampje altijd brandt. Mo’s Daughters gelooft erin dat ‘als zij het ziet, zij het kan zijn’. Laten we meisjes zo snel mogelijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Firma Fluks boeken
  Firma Fluks - Wies wil een kangoeroe

  Voor meisjes die zich niet zomaar iets laten wijs maken: Wies vraagt zich af waarom je niet een dolfijn of panda als huisdier mag? Wies weet wat ze wil en is lekker eigenwijs, voor haar is elke dag een ontdekkingsreis. Een geweldig idee, slimme vraag of wild… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Firma Fluks boeken
  Firma Fluks - Super Suus en de toverballen

  Meisjes zijn ook superhelden! Met haar superneus en rechtvaardigheidsgevoel ontrafelt Suus het mysterie van de toverballen… Nu Suus weet dat ze een superheld is, staat haar wereld soms letterlijk ondersteboven. Ze ruikt alles, dus ook onraad. Met haar step… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Firma Fluks boeken
  Firma Fluks - Super Suus in actie

  Voor alle superhelden meisjes: lees over Super Suus met haar superneus. Op een dag vertelt opa haar een geheim… Suus heeft een superneus. Daarmee ruikt ze dat Ruby naar het strand is geweest. Of raadt ze met haar ogen dicht wat Lisa trakteert. Juf gelooft er… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Femke Manger boeken
  Femke Manger - Maan in Australie

  Meisjes: alles is mogelijk. Maan laat zien dat de wereld letterlijk aan je voeten ligt. Dit keer gaat ze met Eend naar Australië... Het laatste verhaaltje is uit. Droomtijd! Maan geeft de wereldbol een zwiep. Waar gaat de reis naar toe? Eend kijkt mee. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Bernard Ashley boeken
  Bernard Ashley - Superstokjes

  Ling Soeng vindt het niet leuk om naar school te gaan. Er zijn zoveel kinderen die dingen kunnen die hij nog niet kan. Veters strikken bijvoorbeeld. Hun jas goed aantrekken. Of hun naam schrijven. Ling Soeng wil ook ergens goed in zijn! Dan blijkt dat hij iets… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Adam Stower boeken
  Adam Stower - De vloek van het mummiegoud

  Het langverwachte tweede deel over de avonturen van Koning Roe, Ben Staaks en de wombat Walter! Het nieuwe schooljaar is begonnen, en Ben wordt lid van de geschiedenisclub. Maar de andere leden hebben wel érg veel interesse in de tentoonstelling over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Yvonne Brill boeken
  Yvonne Brill - Bianca ontdekt het geluk

  Deel 61 in de populaire Bianca reeks. Mijmerend bij de grafheuvel van Reinoud de Wilde op manege de Vriendschap overdenkt Bianca de laatste maanden. De club van zes en Marise hebben zoveel meegemaakt, de tijd vliegt voorbij. Lodewijk van Rosenstein begint… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Yvonne Brill boeken
  Yvonne Brill - Bianca in zwaar weer

  Deel 62 in de populaire Bianca reeks Het is vreemd om op manege de Vriendschap zonder Lodewijk van Rosenstein verder te gaan. Al heeft Marc van Wamelen al snel de zaken onder controle. Bianca en Johan zijn behoorlijk verliefd en dat geeft ze vleugels als ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Yvonne Brill boeken
  Yvonne Brill - Bianca je kunt het

  Deel 63 in de populaire Bianca reeks De herfststormen blazen de zorgen rond manege de Vriendschap weg en Bianca en de clubleden maken zich op voor een prinselijke doop in Duitsland. Een feestje, natuurlijk met veel paarden, daar zijn ze na alle zorgen wel aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Yvonne Brill boeken
  Yvonne Brill - Bianca je bent uniek

  Deel 64 in de populaire Bianca reeks. Altijd drukte op manege de Vriendschap en gezelligheid, maar als er bijzondere paarden en aankomende kampioenen bij hen worden gestationeerd, moet er niet alleen meer personeel worden ingehuurd, maar krijgen vooral Marise… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Pim Lammers boeken
  Pim Lammers - ben ik een kip?

  Als je kind net leert lezen, wil het oefenen met alle woorden. En dat kan met dit leuke zoekboek waarin een vreemd wezen met één oog en drie benen zich afvraagt wie of wat hij is. In de volle illustraties zijn niet alleen veel dieren verstopt, maar ook heel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Daniëlle Schothorst boeken
  Daniëlle Schothorst - waar is de kaas?

  In dit zoekboek gaat Rik op zoek naar een lekker maaltje. Hij zoekt in het bos, in de moestuin, op de markt en in de winkel van alles bij elkaar. In de volle illustraties zijn niet alleen veel groente, fruit en andere etenswaren verstopt, maar ook heel veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Matt Stanton boeken
  Matt Stanton - Plankenkoorts

  Er is iets vreselijks aan de hand: Max kan helemaal niks leuks meer verzinnen. Het lijkt wel of hij veranderd is van het grappigste kind van de klas in het ongrappigste kind. En dat terwijl hij zich net heeft opgegeven voor de jaarlijkse talentenjacht. Wat nu? (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Jill Schirnhofer boeken
  Jill Schirnhofer - So bella

  In deel drie van ‘Elvy’s eigen wereld’ wordt Kate gecast voor een film. En niet zomaar een, want de opnames zijn in Italië! Licht, camera, actie! Na hun vlogavontuur in Londen wordt Elvy’s beste vriendin Kate gecast voor een film. En wel in Italië!… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Pieter Bergé boeken
  Pieter Bergé - Hoe groen klinkt een gitaar?

  Laat je meevoeren door de geschiedenis van de klassieke muziek. Kom alles te weten over muzikale genres, beroemde componisten en bijzondere muziekstukken.Ontdek:hoeveel muziekstukken Mozart in zijn korte leven componeerdewat het verschil is tussen een opera en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Irena Brignull boeken
  Irena Brignull - De reis van het dromenkind

  Een tijdloos verhaal over de liefde tussen ouder en kind en de vreugde om bij elkaar te horen. Een mooi en poëtisch geschenkboek over familie en verbondenheid, geschreven door de veelgeprezen scenarioschrijver Irena Brignull. Een klein meisje wil weten waar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Gertrud Jetten boeken
  Gertrud Jetten - Help, waar is mijn pony?!

  De ­mensenwereld ­bekeken door ­pony-ogen Salsa is best tevreden met haar leven als pony. Alleen is ze wel eens een beetje jaloers als Lottie leuke dingen gaat doen met haar mensenvriendinnen. Het moet geweldig zijn om een mens te zijn, denkt Salsa. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sir Paul McCartney boeken
  Sir Paul McCartney - Hé Yopa!

  Het allereerste kinderboek van een van ’s werelds meest geliefde opa’s: Paul McCartney!Maak kennis met Yopa – een dappere ontdekkingsreiziger die vol verrassingen zit… Met zijn magische kompas neemt Yopa zijn vier kleinkinderen mee op duizelingwekkende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jane McGuinness boeken
  Jane McGuinness - Hallo Egel!

  Het is klein en stekelig… 'Hallo Egel!' is een vrolijk prentenboek voor peuters en kleuters. Volg de egel in vier seizoenen. Je leert wat egels eten, hoe ze hun voedsel vinden, waar ze slapen. Er worden jonge egels geboren, Kleine egel leert zelf voedsel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Van zeppelin tot graafmobiel

  Veel vrolijke versjes over voertuigen en reizen!Heb jij weleens in een wonderlijke trein een reis door een dierentuin gemaakt? Of een beeldenreis gemaakt langs kunstwerken, waarvan er een zelfs plast? En heb jij ooit gehoord dat iemand zich in een doos heeft… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Michel De Boer boeken
  Michel De Boer - Raket naar de maan

  Eddy en Debbie gaan naar de maan. Ze hebben er veel plezier. Als ze ‘s avonds in hun raket in bed liggen krijgt Eddy ineens een zwaar gevoel in zijn buik. Hij heeft last van heimwee. Wat nu? “Ik vind het een superleuk boek.” Danny, bijna 7 jaar en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Jacques & Lise boeken
  Jacques & Lise - Als sneeuw voor de zon

  Een acrobatische skiër vult zijn dagen met ongelooflijke stunts op een ongerept sneeuwtapijt. Op een dag haalt een onfortuinlijk voorval hem van zijn wolk. Als sneeuw voor de zon is een uniek en vertederend verhaal over loslaten. Waar woorden soms… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50