Kinderboeken

 • Anh Do boeken
  Anh Do - De vliegende Ninja

  Ninja Kid 2 De vliegende ninja Nelson Kramer is een ninja. Niet de coolste of dapperste, maar wel de meest nerdy ninja ter wereld. Nadat hij zijn stad heeft gered van gigaspinnen, staat er alweer een nieuw avontuur voor de deur. Alle machines zijn op hol… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Erik Persoons boeken
  Erik Persoons - Pericula

  Waar het hart van vol is, loopt de mond van over. Dit verhaal vertelt hoe meer dan 100 jonge schrijvers de wereld zien in de toekomst als er niet wordt ingegrepen. Fictie of niet, een feit is zeker, het is geen mooi beeld. Het jaar 2198… de toekomst… De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Campus

  Met dit supercoole Campus 12 quiz-en weetjesboek kan je je vrienden uitdagen! Met leuke quizvragen over de tv-serie, de personages en de acteurs, maar ook algemene vragen over boksen, zingen en wetenschap. Check ook zeker de wetenschapsproeven om thuis uit te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - De sleutel van de tijd

  Geronimo is dolblij, hij is uitgenodigd voor een feestje in Fantasia! Eindelijk hoeft hij een keer niet op missie! Maar natuurlijk gaat er iets mis. Door een onhandig optreden van Geronimo gaat de Tijdwijzer kapot, de klok die de tijd in Fantasia regelt, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Daniel Mills boeken
  Daniel Mills - Wat vindt kitten leuk?

  Ontdek waar kittens van houden in dit leuke en leerzame voorleesboek, boordevol superschattige illustraties en spannende texturen om aan te voelen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Willeke Brouwer boeken
  Willeke Brouwer - Chaos in de brugklas

  ‘Chaos in de brugklas’ is het 2e deel in de serie Lotte laat maar van Willeke Brouwer. Lotte vindt haar nieuwe school vet spannend, want haar BFF Tessa gaat naar een andere school. Maar gelukkig blijkt de brugklas superleuk te zijn, direct al vanaf de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Inge Bergh boeken
  Inge Bergh - Diplo is een held

  Ze zeggen dat ik een gekke dino ben. Mijn nek is veel te lang. En ik ben veel te groot. Ik hoor er niet bij. De dino's in de klas pesten Diplo. Maar als Ovi in de knoei komt, kan alleen Diplo hem helpen! De Dino Klas is een reeks voor beginnende lezers. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Inge Bergh boeken
  Inge Bergh - Ankie is bang

  Alle dino's spelen in het water! Maar Ankie niet… Ze zit met haar rug naar het water. Ze leest een boek. Heeft ze geen zin? Of is ze soms bang? De Dino Klas is een reeks voor beginnende lezers. De grappige en herkenbare verhalen van deze vrolijke dinobende… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Inge Bergh boeken
  Inge Bergh - Stega is jarig

  Stega is jarig. Ze brengt taart mee naar de klas. Wat een feest! Maar dan gaat het mis. Fobo en Arno maken ruzie. Ze meppen er op los. Kan juf het feest van Stega nog redden? De Dino Klas is een reeks voor beginnende lezers. De grappige en herkenbare verhalen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Pieter Koolwijk boeken
  Pieter Koolwijk - Vlo en Stiekel

  Ontmoet Floris, ofwel Vlo. Niet zo dapper, best wel klein, en constant dwarsgezeten door de grote bullebak Arjan. Zijn leven is niet echt denderend, totdat er een nieuwe leerling de klas in komt lopen. Een piepklein meisje in kleurige kleren. Met een brede… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Geert Klaasen boeken
  Geert Klaasen - Het gestolen sterrenstof

  Finns leven staat op zijn kop wanneer hij onverwachts ontwaakt in Dromenland, het wonderlijke rijk van koning Edelbertus de Elastische. Niet alleen ontmoet hij er de gemene baron du Pompelzoen en de mysterieuze Zandman, maar ook een rasechte middelleeuw en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Hinke van Abbema boeken
  Hinke van Abbema - Door jou ben ik mij

  ‘Door jou ben ik mij’ van Hinke van Abbema is het liefdesverhaal van Jona en Marouan, twee Rotterdamse tienerjongens. Als Jona met zijn broertje Lucas bij een voetbalwedstrijd de Marokkaanse Marouan ontmoet, is hij geïntrigeerd door zijn sprankelende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Chris Houtman boeken
  Chris Houtman - Het geheim van de goudenregen

  Het wonderbaarlijke leven van de Pilgrim’s-dochter Elizabeth Blossom Elizabeth Blossom heeft echt bestaan, zij voer in 1629 met een tweede groep Pilgrim Fathers vanuit Leiden naar Amerika. Elizabeth werd 92 jaar en kreeg 11 kinderen van wie 8 de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Friederun Reichenstetter boeken
  Friederun Reichenstetter - Zo leven de dieren-De honingbij

  Leerzame weetjes over de natuur - Voor eerste lezers - Eenvoudige zinnen - Grote letter - Prachtige illustraties - Boeiende informatie Welk insect verzamelt de hele zomer nectar, heeft een geelbruine kleur en zoemt? Natuurlijk, het is de bij! Maar waar woont… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Tina NOLAN boeken
  Tina NOLAN - Paard zoekt een thuis

  Wij zoeken voor elk dier het perfecte baasje! Lisa houdt superveel van dieren! En net zoals haar broer Thomas vindt ze het heel erg leuk om te helpen in Dierengeluk, het asiel van hun ouders. Daar is elke dag wel weer een nieuw dier. En de missie van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Karel Capek boeken
  Karel Capek - Dasja

  DASJA, OFTEWEL HET LEVEN VAN EEN PUP door Karel Capek, uit het Tsjechisch vertaald door Edgar de Bruin.Lassie, Snuf, Takkie en Rataplan, er zijn nogal wat honden van naam en faam in de wereld van het kinderboek en het stripverhaal. In dit rijtje hoort zeker… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Friederun Reichenstetter boeken
  Friederun Reichenstetter - Het konijn en de haas

  Leerzame weetjes over de natuur - Voor eerste lezers - Eenvoudige zinnen - Grote letter - Prachtige illustraties - Boeiende informatie Wie heeft de langste oren: het konijn of de haas? Houden konijnen een winterslaap? Waarom gaat de hazenmoeder alleen 's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Johan Vandevelde boeken
  Johan Vandevelde - De heksen van Vernalia

  Het twaalfjarige weesmeisje Lissanda heeft magische krachten en die blijken veel sterker dan ze ooit had gedacht. Samen met Valdemar, de jongen met wie ze uit het weeshuis is ontsnapt, probeert ze haar geboorteland Armorië te ontvluchten. In het gezelschap… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Heksje Mimi en kabouter William op school

  Een magisch verhaal over kattenkwaad in de klas. Voor ondeugende heksenvriendjes vanaf 3 jaar. Heksje Mimi is klaar om naar school te fietsen. Haar kaboutervriendje William wil ook wel een keer naar school. William belooft dat hij stilletjes in Mimi’s… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mack van Gageldonk boeken
  Mack van Gageldonk - Rijden, vliegen en varen

  Een informatief boek boordevol leuke weetjes en bijzondere verhalen over vervoermiddelen, met prachtige foto’s en grappige tekeningen. Voor alle kinderen vanaf 4 jaar. Er rijden, vliegen en varen elke dag heel wat voertuigen heen en weer. Naar school met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Zapf boeken
  Zapf - De robots komen!

  De robots komen! In het derde deel van de robotserie staan de Bots ineens in Tims wereld. Ze willen nog steeds de lamp hebben waarmee Tim naar Robotland reist. Samen met Beta moet Tim de Bots opnieuw zien te verslaan. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Peter Goes boeken
  Peter Goes - Steek je vinger niet in ...

  Steek je vinger niet in een spinnenweb of in het vuur of in een grote machine. Neen, steek daar je vinger niet in! Pas op!Dit boek stimuleert op een speelse manier verbeelding en motoriek bij peuters. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Diana Alvarez boeken
  Diana Alvarez - Het fruitparadijs

  Een informatief prentenboek over fruit, vol leuke feitjes en met natuurgetrouwe illustraties. Voor kinderen met groene vingers vanaf 5 jaar. Varkentje houdt van fruit. Hij gaat op zoek naar allerlei vruchten en plukt, raapt en verzamelt de mooiste en lekkerste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • P. de Zeeuw boeken
  P. de Zeeuw - Willem Tell

  Willem Tell, een Zwitserse jager uit de kanton Uri, sluit een verbond met andere kantons om samen een opstand tegen de Oostenrijkers te beginnen. Er wordt hiervoor een datum afgesproken; tot zolang zullen ze wachten. Maar als Willem Tell niet voor de hoed… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jessica Love boeken
  Jessica Love - Julian is een zeemeermin

  Julian ziet op een dag drie zeemeerminnen.Vanaf dat moment is niets meer wat het was … Hij heeft maar één grote wens: een zeemeermin worden.Wat vindt zijn oma daarvan? (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99