Kinderboeken

 • Jet Boeke boeken
  Jet Boeke - Dikkie Dik en Beer (met 2 handpoppen)

  Een nieuw kartonboekje over de vriendschap tussen Dikkie Dik en Beer mét twee handpoppen: een grote van Dikkie Dik voor de voorlezer en een kleintje van Beer op kinderhandformaat. Vriendschap Het beste vriendje van Dikkie Dik is al sinds jaar en dag zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Sylvia Vanden Heede, Thé Tjong-Khing boeken
  Sylvia Vanden Heede, Thé Tjong-Khing - Vos en Haas doeboek 2

  Ga samen met Vos en Haas aan de slag in dit leerzame doeboek. Dit is het tweede doeboek van het populaire duo, gericht op kinderen met al enkele maanden leeservaring.Op een speelse manier leren jonge kinderen nieuwe vaardigheden en worden ze gestimuleerd om te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Karel Eykman boeken
  Karel Eykman - De bel van Isabel

  Met De bel van Isabel voltooit Karel Eykman zijn trilogie ontroerende alledaagse kinderverhalen. Eerder verschenen De K van Kasper en De veer van Veerle. In De bel van Isabel kiest Eykman voor de dichtvorm. Het slakvriendje Sjaak en een kameel in de tram,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Piet Rottier boeken
  Piet Rottier - Mijn wedergeboorte op planeet ERALKER, volgens Piet Rottier

  Dit boek is het tweede deel van een trilogie. Hierin maakt U kennis met mijn wedergeboorte, en verblijf op de planeten Eralker, en Eralker 2, waar ik allerlei “vreemde” dingen beleef. In deel drie vertel ik U over de tijdsperiode dat ik als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Harry Grosveld boeken
  Harry Grosveld - De sprookjeskaravaan

  “En ze leefden nog lang en gelukkig” Zo eindigen de meeste sprookjes. Maar ook voor sprookjesfiguren gaat het leven met zijn ups en downs. In dit (voor)leesboek komen ze elkaar tegen. Voor het eerst. Ze kennen en weten niets van elkaar. Vertellen daarom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marion Pauw boeken
  Marion Pauw - Wolfie

  Wolfie is het eerste deel in de serie Leesvoer, een serie van boeken om voor te lezen aan je huisdier. Wolfie woont in Brokkenburen en wil de hele dag spelen. Maar zijn baasje, Marga, wil de hele dag tv-kijken. En taartjes eten. Op een dag lopen Wolfie en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Linda Bikker boeken
  Linda Bikker - Spelen op het strand

  Roos gaat met haar papa een dagje naar het strand. Van zand maakt ze de mooiste dieren. Maar wat een pech! Steeds zijn er strandgasten die per ongeluk haar bouwwerk kapotmaken. Papa besluit Roos een handje te helpen en samen maken ze een zeehond. Maar dan komt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Lijda Hammenga boeken
  Lijda Hammenga - Pinny de pinguïn

  Arre houdt erg van dieren. Op een dag gaat hij met zijn klas naar de dierentuin. Maar Arre had nooit verwacht dat hij daar een nieuw vriendje zou vinden ... Een verrassend prentenboek, gebaseerd op een waargebeurd verhaal (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Annelies Tanis boeken
  Annelies Tanis - Daan en Dibbes spelen met Rik

  Daan speelt vaak met Rik. Ze rijden op hun skelter en bouwen een hut. Ze gooien zelfs met appels. En ze lachen om Dibbes. Die stoute hond doet soms zo dom! Hij maakt opa’s hoed kapot. En hij eet alle chips op. Maar als hij een poes ziet, doet hij iets heel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geesje Vogelaar boeken
  Geesje Vogelaar - Beren in het bos!

  Deel 2 in de serie Tess en Jess De klas van Tess en Jess gaat naar het bos. Met de opa van Koen. Hij is boswachter en weet veel van het bos. Jess vindt de paddenstoelen mooi. Tess en Bram hebben een ander plan. Ze gaan op zoek naar het hol van een vos. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Annemieke van den Geer boeken
  Annemieke van den Geer - Tim en Tommie

  Ken je Tim en Tommie? De twee broertjes houden van spelen. Ze bedenken allerlei spelletjes. Maar ze maken andere mensen ook graag blij. Dat kun je allemaal lezen in dit boek. Veel plezier met Tim en Tommie! (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Adri Burghout boeken
  Adri Burghout - Tragische erfenis

  Dokter Douwe Daman en zijn zoon Dario wonen in Saas-Grund, in Zwitserland. Mevrouw Bumann, een oudere inwoonster van Saas-Grund, overlijdt. Douwe is daar als huisarts bij betrokken. Als de erfgenamen na enkele weken weer in het dorp zijn om alles af te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Willemieke Kloosterman boeken
  Willemieke Kloosterman - Pieter gaat naar school

  In dit boek wordt op een speelse manier duidelijk hoe het eraan toegaat als je naar school gaat. Allerlei begrippen worden uitgelegd, maar ook sociaal-emotionele aspecten komen aan de orde. Het boek is zeer geschikt om voor te lezen aan kinderen die binnenkort… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jeannette Donkersteeg boeken
  Jeannette Donkersteeg - Stille nacht

  Een hartverwarmend verhaal over een kerstfeest dat veel bijzonderder was dan iemand ooit had kunnen vermoeden. Vlak voor Kerst zit Karl kleumend aan de waterkant naar de bevroren rivier te kijken. Van wat hij ziet, wordt hij niet vrolijk: zijn woonplaats… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Arna van Deelen boeken
  Arna van Deelen - Het woeste water

  Beatrijs heeft een probleem. Ze heeft niet goed voor de molen gezorgd en daardoor is tijdens een storm een halve wiek afgebroken. Wie zal zorgen voor het goede hout om de wiek te repareren? Vader heeft niet genoeg geld om dat te kopen. Wonderlijk genoeg vindt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • E. Noorlander-van der Laan boeken
  E. Noorlander-van der Laan - Kom niet aan mijn vader

  Het gaat niet goed met de zaak van Max’ vader. Maar ook met papa zelf is er iets aan de hand. Als Max steeds weer lege bierflesjes vindt, weet hij het: zijn vader is verslaafd aan alcohol. Het gaat steeds slechter met papa. Hij helpt Max niet meer bij zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jannie Koetsier-Schokker boeken
  Jannie Koetsier-Schokker - Hinniken in de nacht

  Het is bijna zomervakantie. Freek en Gerdien nemen afscheid van hun klas, omdat ze na de vakantie naar de middelbare school gaan. Gelukkig hoeven ze geen afscheid van elkaar te nemen. Juist in de vakantie brengen ze samen veel tijd door op de boerderij.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Luc Embrechts boeken
  Luc Embrechts - De wachter van de driehoek onrust in Zar-Nak

  Wachter van de driehoek: Na de verontrustende verdwijning van hun goede vriend Wannes, gaan Bart, Caroline en Bolle op onderzoek uit. Voor ze het goed en wel beseffen, belanden ze in de geheimzinnige wereld Dir-Yak. Al gauw begint een levensgevaarlijke race… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Pieter Vandenbroucke boeken
  Pieter Vandenbroucke - Stem voor mij!

  Paard is het beu om de boerderij te leiden. Om te beslissen wie hem zal opvolgen, organiseert hij een stemming. Hond, Kat en Kip bieden zich meteen aan als kandidaat. Maar iedereen heeft zijn eigen ideeën, en zo’n boerderij leiden blijkt toch niet zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jack Henseleit boeken
  Jack Henseleit - Het mes van de vampier

  Anna en Max zijn gek op spannende verhalen… maar wanneer ze op een donkere, stormachtige avond een mysterieus mes vinden, belanden ze al snel in een wereld die elke fantasie te boven gaat. Een wereld vol monsters en magie. Hoe zullen ze zich hieruit weten te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Tine Bergen boeken
  Tine Bergen - Onderstroom

  Het is een traditie: wie in het vijfde jaar zit, moet mee op survivalkamp op een eilandje voor de Noordzeekust. Hoewel ze niet in de stemming is, gaat ook Nina mee. Er doen immers de wildste eilandverhalen de ronde over geesten en ontgroeningsrituelen, dronken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Bjorn Van den Eynde boeken
  Bjorn Van den Eynde - De zwarte zon

  Londen staat op z'n kop wanneer de Amerikaanse tieneractrice Quinn Pillsbury onder vreemde omstandigheden verongelukt. Op haar linkerpols wordt een gruwelijk brandmerk aangetroffen in de vorm van de Zwarte Zon. Nielsen en Felix krijgen, als enige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Nico De Braeckeleer boeken
  Nico De Braeckeleer - Tsunami

  Vier jongeren in hun zoektocht naar hoop, geluk en liefde in een wereld verwoest door de mens. 2165. Na een serie zware natuurrampen is het gewone leven op aarde verwoest. Sommige overlevenden houden zich staande in bewaakte vestigingen. Anderen zwerven rond,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Esmeralda van Belle boeken
  Esmeralda van Belle - Ordo Entia

  Een geheimzinnige brief, een ontmoeting in het holst van de nacht en een bijzondere uitnodiging. Het startsein voor het nieuwe leven van Jeroen. De dood van zijn vader blijkt geen ongeluk met een straathond te zijn, zoals Jeroen altijd is verteld. Hij is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Carla Scheepstra boeken
  Carla Scheepstra - Doodgewoon

  Wat gebeurt er als je overlijdt? Ga je naar een zalig rijk of word je wakker op een koud en kil kerkhof met zombies die zich liever opgestanen noemen? Op een plek waar de dood, die een hein wordt genoemd, een oogje in het zeil houdt en problemen oplost. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95