Kinderboeken

 • Mieke van de Rijdt boeken
  Mieke van de Rijdt - Letterfeest

  Kent u het nog? ‘A is een aapje, dat eet uit z’n poot B is de bakker, die bakt voor ons brood’ Dit bekende versjesboek van Rie Cramer is de inspiratie geweest tot het maken van een nieuw boek, na het ‘ZieZing-boek’ (2017, oude kinderliedjes in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Meredith Costain boeken
  Meredith Costain - Ella - Mijn dagboek Het ergste kamp ooit

  Ella kan niet wáchten om aan het schoolkamp te beginnen. Maar het wordt al gauw minder leuk, want wat zijn die spookachtige geluiden elke nacht? En is zij nu de enige die de kampactiviteiten zo stom vindt? Maar het ergste van al is: ze moet een kamer delen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ava Dellaira boeken
  Ava Dellaira - Op zoek naar

  Na Liefdesbrieven aan de sterren (Love Letters to the Dead) verschijnt van Ava Dellaira de coming-of-ageroman Op zoek naar (In Search Of). Een hartverscheurend verhaal over een moeders en dochters, liefde en rouw, en opgroeien en loslaten… Los Angeles, jaren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Annemarie van den Brink boeken
  Annemarie van den Brink - Plasticsoep is troep!

  Je staat er niet altijd bij stil. Maar al het zwerfplastic dat wij weggooienkomt uiteindelijk in rivieren en in zee terecht. Het vergaat nooit meer enwordt samen één grote plasticsoep. Vissen, schildpadden en zeehonden hebben erlast van. Plasticsoep is troep… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Miralda Colombo boeken
  Miralda Colombo - Steden atlas

  20 fantastische steden, 20 onvergetelijke reizen. Een gids voor kinderen omkennis te maken met bijzondere verhalen, unieke attracties en verrassende tradities ensmaken. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gertrud Jetten boeken
  Gertrud Jetten - Manege de Zonnehoeve. De snelle pony

  In de razend populaire serie over Manege de Zonnehoeve gaat elk boek over een andere pony. In dit nieuwste deel lezen we het verhaal van Kareltje. Hij wil dolgraag racen, maar mag alleen de gezelschapspony zijn van de echte racepaarden, zoals zijn beste vriend… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • M.G. Leonard boeken
  M.G. Leonard - Keverhelden

  Keverkoningin Lucretia Cutter houdt zich diep in de regenwouden van de Amazone verborgen en dreigt haar leger van gemuteerde reuzenkevers op de wereld los te laten. Wil ze oorlogen ontketenen? Wil ze de mensheid uitroeien? Darkus en zijn vrienden moeten haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Peter Goes boeken
  Peter Goes - Rivieren

  Van de Nijl tot de Amazone, van de Mekongdelta tot de Mississippi en van de Donau tot de Thames, vaar mee op een indrukwekkende reis rond de wereld.Wist je dat een nijlpaard eigenlijk over de rivierbodem loopt in plaats van te zwemmen?Wat is het grootste meer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen

  ?Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige nieuwe boomhut van 78 verdiepingen! Ze hebben er 13 verdiepingen bijgebouwd, waaronder een carwash, een combineermachine, een krabbelatorium, een stadion voor ALLE SOORTEN BALSPORTEN, Andyland, Terrystad, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Spetterpret

  Het is prachtig weer. Duizend plassen glinsteren in de zon. “Ik wil spetters maken tot hoog in de wolken, “ zegt Teo. Hij trekt zijn acht regenlaarzen aan, zo kan hij fijn spetteren. Dan komt Daan, Teo’s vriend. Daan wil ook spetters maken. Maar hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • ANNA CLAYBOURNE boeken
  ANNA CLAYBOURNE - Extreem weer - 50 dingen die je moet weten

  50 dingen die je moet weten over Extreem Weer! Ontdek hoe het weer werkt en wat er gebeurt als het weer extreem wordt! Lees alles over hittegolven, ijsstormen, de verschillende soorten weer en de wetenschap die daarachter zit. Vol met weetjes, infographics en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jim Eldridge boeken
  Jim Eldridge - De Eerste Wereldoorlog - 50 dingen die je moet weten

  50 dingen die je moet weten over De Eerste Wereldoorlog! In 1914 brak een oorlog uit die uitgroeide tot een wereldwijd conflict. Lees hoe de gebeurtenissen zich ontwikkelden, ontmoet de belangrijkste personen in het conflict en ontdek de langdurige impact van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Carmen Hochmann boeken
  Carmen Hochmann - Mijn zoekbijbel

  'Mijn zoekbijbel' beeldt de mooiste en bekendste bijbelverhalen uit en brengt die tot leven. Kinderen kunnen met behulp van de tekeningen en de 'gids', een jongetje dat op elke pagina de weg wijst, zelf de verhalen beleven. Verhalen die aan bod komen zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Lizzy van Pelt boeken
  Lizzy van Pelt - De goudgravers van Aruba

  Iedereen wil goud vinden en gelooft dat rijkdom gelukkig maakt. Maar is dat welzo? Een leesboek vol avontuur over o.a. vriendschap, geschiedenis en anderelanden. De goudgravers van Aruba is geschreven op AVI M6 en sluit aan bij deleesmethode Estafette. Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Esther van Lieshout boeken
  Esther van Lieshout - Level 13 Game over

  Mats is gek op de game Zombie Zooi! Een spel waarin je moet zien te overlevenin een wereld die geplaagd wordt door zombies. Hij heeft maar 1 doel: level 13bereiken. Dat is nog nooit iemand gelukt. Als Mats eindelijk het level bereikt,verdwijnt hij plotseling… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Stefan Boonen boeken
  Stefan Boonen - Niet bijten!

  Henri is met zijn vader op Bonaire. Zee, lange stranden en zon, Henri vindt heter heerlijk. Beter kan een vakantie niet zijn. Maar zijn vader is niet voor derust op Bonaire. Nee, hij is als fotograaf druk met een reportage. Tot hij heelonhandig over een steen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Anke Kranendonk boeken
  Anke Kranendonk - Paniek in de tent

  Het regent pijpenstelen. Milo en Roos schuilen in hun tent. Om het leuk tehouden vertellen ze elkaar sterke verhalen. Het ene nog gekker dan het andere.Dat kan toch allemaal niet waar zijn? Als het eindelijk droog is, komen ze huntent uit. Wat zien ze daar? (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Jolanda Horsten boeken
  Jolanda Horsten - Goochelgeheimen

  In dit boek leer je van alles over goochelen. En over de geheimen die achter detrucs zitten. Zelf leer je er ook een aantal. Om zelf te oefenen en op tetreden. Maar niet doorvertellen, hè? Een informatief boek op AVI M6 over o.a.goochelen, geheimen en het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Mireille Geus boeken
  Mireille Geus - We gaan naar de Maan

  Informatief boek over ruimtevaart met o.a. aandacht voor raketlanceringen,astronauten, marsmannetjes en ons zonnestelsel. Zie je graag mooie beelden uitde ruimte? Maar wil je ook nadenken en lachen? Dan is dit boek over ruimtevaartiets voor jou! Door de vele… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Sport is Top

  Langs de kant van het veld, de baan of de zaal hoor je vaak: het is maar eenspelletje. Toch is sport voor sommigen heel serieus. Zij dromen ervan omkampioen te worden. Natuurlijk heb je daar talent voor nodig, maar training envoeding zijn ook belangrijk. Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Helen van Vliet boeken
  Helen van Vliet - Hoera, een mop!

  Vrolijk moppenboekje voor kinderen van 9 jaar en ouder (groep 6). Het boekstaat vol grappen en geintjes die te maken hebben met o.a. vriendschap enfamilie. Mijn oom Wilbert kan heel goed moppen vertellen. Op feestjes is hijecht een lolbroek. Oma rolt soms van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Linda Vogelsang boeken
  Linda Vogelsang - Gekke giebelgriep

  Een klas vol leerlingen en een juf. Misschien is het jouw klas wel, want jeherkent ze vast: de verlegen klasgenoot die een spreekbeurt moet houden, diejongen die zo verliefd is dat hij niet oplet in de les, en dat meisje datalleen met je wil spelen als je… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Floortje Zwigtman boeken
  Floortje Zwigtman - Film gekaapt!

  Ricardo heeft een rol in een film met zijn grote held: piraat CarlitoKraaiennest. Dat betekent zwaardgevechten en spectaculaire stunts! Maar op defilmset loopt ook de bazige filmproducent Bas Bulder rond. Hij vindt dat zijndochter Antoinette eigenlijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Mariken Jongman boeken
  Mariken Jongman - Opa's en oma's stelen nie

  Er is een doodshoofdaapje uit de dierentuin verdwenen. Het misdrijf vond plaatsterwijl Koen, opa en een groep oude mensen in het apenverblijf waren. Als eenheuse detective gaat Koen op onderzoek uit. Wie heeft er een reden om een aapte stelen? Hij niet. Opa… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Johan Klungel boeken
  Johan Klungel - Otto's ongelofelijke onderzeeeër

  Opa Otto is een gekke man. Hij heeft zelf een onderzeeër gebouwd. En hij wil opzoek gaan naar een zeemonster. Samen met Jonas. Maar een zeemonster? Dat klinkttoch hartstikke gevaarlijk? Jonas weet niet of hij wel mee wil gaan. Stel datze écht een zeemonster… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00