Kinderboeken

 • Rachel Renée Russell boeken
  Rachel Renée Russell - Dagboek van een muts 11 - BFF's voor even

  BFF’s voor even is het elfde deel in de succesvolle meidenserie Dagboek van een muts, geschreven door Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol Nikki Maxwell, blunderkoningin.Nikki mag meedoen aan een schooluitwisseling. Cool, toch? Nou, niet helemaal. Want… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Lisa en Jimmy Lekker nooit niet bang!

  De nieuwe Lisa & Jimmy van Vivian den Hollander bij de Kinderboekenweek 2017 Lisa en Jimmy zijn lekker nooit niet bang! Of misschien soms toch wel een beetje…? Jimmy zegt van niet. Maar als hij de kooi van Lisa’s nieuwe hamster gaat schoonmaken, kruipt de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Dolfje Weerwolfje 18 - GriezelWielen

  Geesten, geraamten en donkere schaduwen...Wat doen zij in het Weerwolvenbos?Dolfje Weerwolfje kan zijn ogen niet geloven.Het lijkt wel een Griezelnacht!En wie is Ginder Geestenjager, met zijn koets van vuur en zijn knallende zweep?Hij jaagt op griezelwezens...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Kwallenpap & slakkenvla

  Hou je van griezelen? Griezel dan mee met de versjes in Kwallenpap & slakkenvla! Griezeltje krijgt als ze jarig is een soepkom vol met kwallenpap cadeau en op de griezelschool fladderen er vleermuizen door de klas. In het griezelrestaurant staan gebraden rat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • John Flanagan boeken
  John Flanagan - De Grijze Jager novelle: De jacht op het schaduwdier

  Fan van de Grijze Jager? 'De jacht op het schaduwdier' is een verhaal dat John Flanagan speciaal voor zijn fans in de lage landen schreef. Een wereldwijde primeur! De jacht op het schaduwdier: een Grijze Jager-novelle In de novelle 'De jacht op het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - #LaatsteVlog

  Noud en Gijs trainen voor de marathon in New York. Maar als Noud zijn vriend in een noodsituatie laat vallen zegt Gijs de vriendschap op. Niet alleen Gijs, maar de hele klas maakt Noud uit voor lafaard. Behalve Roos die stiekem verliefd op hem is. Om te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Janneke Schotveld boeken
  Janneke Schotveld - Superjuffie op de Zuidpool

  Janneke Schotveld, auteur van de Superjuffie-serie, schrijft het Kinderboekenweekgeschenk 2017! IJzingwekkend avontuur van Superjuffie! Juf Josje dacht dat ze nooit een vriendje zou krijgen. Want wie wil er nou verkering met iemand die om de haverklap… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Het leven van een Loser 11 - Drie keer niks

  Drie keer niks is het elfde deel in de megasuccesvolle serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Bram vindt zichzelf perfect, maar jij en ik weten beter… Bram Botermans is een held in gamen, maar zijn moeder vindt dat het tijd is om Brams ‘horizon te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - De sproeipoeper

  Wist je dat een nijlpaard met zijn staartje in de rondte draait - precies als hij hoognodig moet! Hij wordt dan ook niet voor niets de sproeipoeper genoemd. Dit prentenboek staat vol met grappige, bijzondere en een beetje vieze dierenversjes. Van een poepwolk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Pieter Feller boeken
  Pieter Feller - Kolletje en Dirk - Gruwelijk eng

  Kolletje & Dirk - Gruwelijk eng! is een bundel met nieuwe verhalen van Pieter Feller (tekst) en Natascha Stenvert (illustraties) rond het thema van de Kinderboekenweek 2017: griezelen. Veilige griezelavonturen voor kleuters, voor een leuk prijsje! Kolletje en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Annie M.G. Schmidt boeken
  Annie M.G. Schmidt - Dikkertje Dap

  Annie M.G. Schmidts bekendste versje nu als prachtig prentenboek, met een extra prent van Noëlle Smit op de binnenkant van het stofomslag.’s Morgens vroeg om kwart over zeven loopt Dikkertje Dap de dierentuin binnen. Met een trap, want hij gaat de giraffe… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jozua Douglas boeken
  Jozua Douglas - Costa Banana 3 - Operatie Pisang

  Operatie Pisang is het derde deel in de serie Costa Banana van Jozua Douglas, getipt door DWDD. Elly Hees maakte de illustraties voor dit superspannende spionage-avontuur. Rosa en Fico, de kinderen van de knotsgekke president van Costa Banana, krijgen thuis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Opa en oma Oelewapper redden het spookhuis

  Opa en oma Oelewapper gaan met Joep en Jetje naar de kermis. Na de zweefmolen willen ze in het spookhuis. Maar dan zien ze dat het spookhuis is gesloten! Karel, de baas van het spookhuis, zit er maar somber bij. Morgen komt de inspectrice zijn spookhuis… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jochem Myjer boeken
  Jochem Myjer - De Gorgels

  Wat een geweldig boek. Echt fantastisch! – Freek Vonk ‘Een spannend avonturenboek.' - De Telegraaf ‘Het voorleesgehalte is hoog, waarbij opvalt dat Myjer de humor voortreffelijk doseert.’ – Jaap Friso, JaapLeest 'Spannend en met voelbaar enthousiasme… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Roald Dahl boeken
  Roald Dahl - De Griezels (kinderboekenweek 2017)

  De Griezels is een fantastisch kinderboek van bestsellerauteur Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake.Meneer en mevrouw Griezel vormen een wel heel bijzonder stel. Ze doen alles om elkaar het leven zuur te maken. Zo stoppen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - Naar het noorden

  Het is oorlog, het is winter en er is in de grote steden nauwelijks nog te eten. Jaap, Nel en Kleine Kees vertrekken per binnenschip met een grote groep ondervoede 'bleekneusjes' naar het platteland in het noorden waar nog wel voldoende voedsel is. Jaap wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tosca Menten, Jozua Douglas, Manon Sikkel boeken
  Tosca Menten, Jozua Douglas, Manon Sikkel - IJzersterke Verhalen - Gruwelijk grappige griezelverhalen

  Tosca Menten, Jozua Douglas en Manon Sikkel behoren zonder twijfel tot de grappigste kinderboekenauteurs van Nederland. IJzersterke Verhalen - Gruwelijk grappige griezelverhalen is hun eerste bundel onder de naam De Lachende Zaag. Met zwart-witillustraties van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Annet Schaap boeken
  Annet Schaap - Lampje

  Dit is een verhaal over de zee. Over geheimzinnige zeewezens en woeste piraten. Over het Zwarte Huis van de Admiraal, waarvan ze zeggen dat er een monster woont. Over een grijze vuurtoren op een eiland dat nog net vastzit aan het vaste land. Over Lampje, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Janneke Schotveld boeken
  Janneke Schotveld - Superjuffie op kamp

  Janneke Schotveld, auteur van de Superjuffie-serie, schrijft het Kinderboekenweekgeschenk 2017! Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee, het is... Superjuffie! Het is zover! Juf Josje gaat met haar klas op kamp. Kleine tegenvaller is alleen dat meester… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen

  ?Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige nieuwe boomhut van 78 verdiepingen! Ze hebben er 13 verdiepingen bijgebouwd, waaronder een carwash, een combineermachine, een krabbelatorium, een stadion voor ALLE SOORTEN BALSPORTEN, Andyland, Terrystad, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marte Jongbloed boeken
  Marte Jongbloed - De (nogal) ijzingwekkende zoektocht van Herre

  De (nogal) ijzingwekkende zoektocht van Herre van Marte Jongbloed is het supergrappige vervolg op De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre, dat is Getipt door de Nederlandse Kinderjury en bekroond is met de Pluim van de Senaat. Met vrolijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Daan Remmerts de Vries boeken
  Daan Remmerts de Vries - De cycloop

  'De cycloop' is een prachtig prentenboek van de gelauwerde Daan Remmerts de Vries en Floor Rieder, dé illustrator van dit moment. In het dorpje Spritskruim gaat het er gemoedelijk aan toe. Alle inwoners zijn aardig en helpen elkaar waar nodig. Op een dag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sacha Meyer boeken
  Sacha Meyer - Opvreters & Ko, koken, lezen en knutselen en lekker opeten

  Babi is het varkentje van Aartje Appel. Het is een echte veelvraat. Als Aartje de piepers gejast heeft, krijgt Babi de schillen. Daar is hij dol op. Ja echt… hij is om op te vreten. Samen met hun vrienden Pomme, Jona, Ober Sien, Rambo, Carotte, Knofje Look,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Alexandra Heard boeken
  Alexandra Heard - Tractor Ted: Ontmoet de baby diertjes

  "Neem een kijkje op de boerderij en ontmoet allemaal lieve baby diertjes. 32 pagina's met geweldige foto's van biggetjes, kuikentjes, kalfjes en lammetjes. Hoe heet de neus van een biggetje? En hoe kan een kuikentje zwemmen? Ontdek het hier."Ga mee met Tractor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Hopla - Leesboeken Hopla viert feest

  Hopla is blij, vandaag is het Lola's verjaardag. Samen gaan ze feest vieren en taart eten. Hopla heeft een mooi cadeautje voor Lola gemaakt. Onki vindt het cadeautje van Hopla ook mooi. Dat brengt hem op een idee... (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95