Kinderboeken

 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Het leven van een Loser 11 - Drie keer niks

  Drie keer niks is het elfde deel in de megasuccesvolle serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Bram vindt zichzelf perfect, maar jij en ik weten beter… Bram Botermans is een held in gamen, maar zijn moeder vindt dat het tijd is om Brams ‘horizon te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - De sproeipoeper

  Wist je dat een nijlpaard met zijn staartje in de rondte draait - precies als hij hoognodig moet! Hij wordt dan ook niet voor niets de sproeipoeper genoemd. Dit prentenboek staat vol met grappige, bijzondere en een beetje vieze dierenversjes. Van een poepwolk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Tosca Menten, Jozua Douglas, Manon Sikkel boeken
  Tosca Menten, Jozua Douglas, Manon Sikkel - IJzersterke Verhalen - Gruwelijk grappige griezelverhalen

  Tosca Menten, Jozua Douglas en Manon Sikkel behoren zonder twijfel tot de grappigste kinderboekenauteurs van Nederland. IJzersterke Verhalen - Gruwelijk grappige griezelverhalen is hun eerste bundel onder de naam De Lachende Zaag. Met zwart-witillustraties van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Roald Dahl boeken
  Roald Dahl - De Griezels (kinderboekenweek 2017)

  De Griezels is een fantastisch kinderboek van bestsellerauteur Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake.Meneer en mevrouw Griezel vormen een wel heel bijzonder stel. Ze doen alles om elkaar het leven zuur te maken. Zo stoppen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen

  ?Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige nieuwe boomhut van 78 verdiepingen! Ze hebben er 13 verdiepingen bijgebouwd, waaronder een carwash, een combineermachine, een krabbelatorium, een stadion voor ALLE SOORTEN BALSPORTEN, Andyland, Terrystad, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Kaat De Kock boeken
  Kaat De Kock - Sterker dan jij

  Lara kan haar geluk niet op. Haar kersverse vriendje Kobe is knap, grappig, charmant en ook nog eens smoorverliefd op haar. Bovendien verwent hij haar graag met cadeautjes en weet hij haar vriendinnen helemaal in te palmen. Als Kobe een keertje woedend op haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marlies Slegers boeken
  Marlies Slegers - Veel LivsX - 6 LoveYourself

  Veel LivsX – #LoveYourself van Marlies Slegers is het zesde deel in de serie over de onvergetelijke en grappige Liv en haar vriendinnen Kat, Eva en Lotte. Heeft verliefdheid een houdbaarheidsdatum? Liv weet het niet, zeker niet wanneer Özan voor zes maanden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Maureen Fergus boeken
  Maureen Fergus - OnzichtBart

  Bart wil heel graag dat iemand hem de aardappels doorgeeft. Maar helaas: zijn vader, moeder, broer en zusje zijn allemaal druk bezig met hun eigen leven en horen hem niet. Dan gebeurt er iets vreselijks, maar tegelijkertijd ook fantastisch... Bart wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Hermien Stok boeken
  Hermien Stok - Benno de boevenvanger - dyslexie uitgave

  Benno steekt zijn kop door het gat. Dat gaat goed! Nu probeert hij verder te kruipen. Zijn voorpoten zijn al aan de andere kant van het hek. 'Nog een stukje verder, Benno,' blaft Timmie. Maar dan zit Benno vast. Muurvast! Hij kan niet meer voor of achteruit.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Alexandra Heard boeken
  Alexandra Heard - Tractor Ted: Ontmoet de baby diertjes

  "Neem een kijkje op de boerderij en ontmoet allemaal lieve baby diertjes. 32 pagina's met geweldige foto's van biggetjes, kuikentjes, kalfjes en lammetjes. Hoe heet de neus van een biggetje? En hoe kan een kuikentje zwemmen? Ontdek het hier."Ga mee met Tractor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Henk Hokke boeken
  Henk Hokke - H2O serie 1, 3 delen

  Deze set bestaat uit de boeken: Op heterdaad (9789043704274), Diefstal in het Schaatsmuseum (9789043704281) en De fietsendieven (9789043704298). (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Hopla - Leesboeken Hopla viert feest

  Hopla is blij, vandaag is het Lola's verjaardag. Samen gaan ze feest vieren en taart eten. Hopla heeft een mooi cadeautje voor Lola gemaakt. Onki vindt het cadeautje van Hopla ook mooi. Dat brengt hem op een idee... (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Jezus en de storm (set van 2)

  Vriendelijk foamboekje met speelse, rondgevormde bladzijden en rode zijkanten. De tekst van dit bijzondere verhaal is geschreven in korte, begrijpelijke zinnen. Met kleurrijke illustraties van Gill Guile, die ook de Bijbel voor jonge kinderen en de Bijbel voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Jona en de vis (set van 2)

  Dit speels gevormde, zachte foamboekje met groene pagina-randen is heel geschikt voor jonge peuters. De tekst van dit spannende verhaal over Jona is kort en krachtig. Gill Guile maakte zeer kleurrijke illustraties die de doelgroep zullen aanspreken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Het kindje geboren in de stal

  Dit stevige kartonboek met handvat vertelt het kerstverhaal voor kinderen vanaf 4 jaar. Het is geïllustreerd door de bekende Engelse illustrator Gill Guile. Het verhaal en de tekeningen vertellen over de engel die bij Maria komt, over de herders en de wijzen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,75
 • Kate Finch boeken
  Kate Finch - Het vrolijke dierenhotel Amigo, de bijzondere pony

  Wie wordt Amigo's beste vriend?De nieuwste gast in het vrolijke dierenhotel is een wel heel bijzonder dier... Amigo is een miniblindengeleidepony! Hij helpt zijn blinde baasje om overal de weg te vinden, net als een blindengeleidehond.Een andere gast, Fonkel,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Gabi Neumayer boeken
  Gabi Neumayer - Het grote boek over dinosaurussen

  Waarom had de ticeratops drie hoorns op zijn snuit? Wat betekent Tyrannosaurus Rex? Hoe gaan paleontologen te werk? Waarom zijn dino's uitgestorven en wat aten ze eigenlijk? Ben je nieuwsgierig naar de antwoorden op deze en nog veel andere vragen? Sla dan snel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Emmanuelle Lepetit boeken
  Emmanuelle Lepetit - Meisjes! Alles wat je als tienermeisje moet weten van A tot Z

  Ben jij een moderne meid met een gezonde dosis nieuwsgierigheid naar het leven? Dan is dit boek zeker iets voor jou! Het geeft duidelijke antwoorden op alle interessante, boeiende, verontrustende, verbazende en leuke vragen die jij je kunt stellen.Alles wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Knutselpret voor jongens

  Jongens houden van meer dan alleen maar computerspelletjes! Ze vinden het ook geweldig om iets met hun handen te maken.De superoriginele knutselontwerpen in dit boek zijn onderverdeeld in vier leefwerelden die vooral jongens enorm aanspreken: spelen in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Sabine Lohf boeken
  Sabine Lohf - Knutselpret met materialen uit de natuur

  In dit knutselboek krijgen notendoppen, zonnebloemen, dennenappels, kastanjes, houtblokjes en takjes een nieuw leven als marktvrouw, ridder, eland, vogel of als konijn en egel. En alles is en blijft puur natuur!Knutselen met natuurlijke materialen is knutselen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Model Studio- Mijn vriendinnen teken- en invulboek

  Teken- en invulboekJe beste vriendinnen, die wil je nooit meer vergeten, toch?Laat hen daarom allemaal in dit boek opschrijven waar ze van houden, welke film ze fantastisch vinden, wat hun lievelingsmuziek is en nog veel meer! Maar wat vooral leuk is, is dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • 100 Knotsgekke moppen voor kinderen - per 6 ex

  Knotsgek moppenboek met bekende en onbekende moppen in een originele uitgave.Twee vrienden zitten in het café. Wanneer de ene terugkomt van de WC zegt de ander:'Ze hebben net op de parking je auto gestolen.'De ander antwoordt geschokt: 'Wat? En jij hebt dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,70
 • Bjorn Van Den Eynde boeken
  Bjorn Van Den Eynde - Team Mortis - Kristalkinderen

  Team Mortis wordt naar Kroatië gestuurd voor wat een banale beveiligingsopdacht lijkt. Erika voelt er niets voor om duikmeisje Nelle Weidling in Lokva Rogoznica op te pikken en naar Kravica te brengen. Kunnen ze geen taxi sturen? Ze zijn een spionageteam,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lego Ninjago - Bouw je eigen avontuur

  Ga mee op reis naar de spannende wereld van LEGO® NinjagoTM of kom picknicken of ga naar de kermis met LEGO® FriendsTM! Volg de inspirerende bouwideeën en maak met behulp van de bijgevoegde steentjes je eigen LEGO®-avonturen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Het enige echte winter wonderland kleurboek

  Het enige echte winter wonderlandkleurboek is een heel bijzonder kleurboek, vol met fonkelend mooie platen in een schitterend winterwonderlandschap. Kleur het ijspaleis, sneeuwpoppen en sleetjes, de magische winterkoets van de ijskoningin of het ijsjesbuffet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95