Kinderboeken

 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Het leven van een Loser 11 - Drie keer niks

  Drie keer niks is het elfde deel in de megasuccesvolle serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Bram vindt zichzelf perfect, maar jij en ik weten beter… Bram Botermans is een held in gamen, maar zijn moeder vindt dat het tijd is om Brams ‘horizon te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • John Flanagan boeken
  John Flanagan - De Grijze Jager - De vroege jaren 2 De Slag op de Heckingse Heide

  'De slag op de Heckingse Heide' is het tweede deel van de serie 'De Grijze Jager - De vroege jaren' van John Flanagan. 'De vroege jaren' vertelt over de tijd dat Halt en Crowley, de beroemdste Grijze Jagers van het korps, nog jongemannen waren. De vroege jaren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Monica Maas boeken
  Monica Maas - Bobbi bobbi de allerliefste papa

  Het perfecte cadeau voor vaderdag Mooi kraamcadeautje Papa doet een voetbaltrucje. Hij tikt de bal steeds in de lucht. 'Mijn papa is de allerbeste,' fluistert Bobbi met een zucht. Wat ruikt Bobbi in de keuken? 'Pannenkoeken!' roept hij blij. 'Die van papa zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen

  ?Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige nieuwe boomhut van 78 verdiepingen! Ze hebben er 13 verdiepingen bijgebouwd, waaronder een carwash, een combineermachine, een krabbelatorium, een stadion voor ALLE SOORTEN BALSPORTEN, Andyland, Terrystad, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Lou Carter, Deborah Allwright boeken
  Lou Carter, Deborah Allwright - Geen draak in dit verhaal

  Dit verhaal heeft geen draak. Niet één. Wat? Zie jij er aan? Tja, hij hoort zeker niet bij dit verhaal, en hij is zeker niet de held. Nope. Echt niet. Een grappig prentenboek over een draak die heel graag een held wil zijn. Voor dromers vanaf 4 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Leslie Connor boeken
  Leslie Connor - De gevangenisfamilie van Perry T. Cook

  Perry woont al zijn hele leven in Blue River, de gevangenis waar zijn moeder haar straf uitzit. Perry ziet de gevangenis als zijn thuis en de bewoners als zijn familie. Wanneer zijn moeder bijna vrijkomt, haalt openbaar aanklager Thomas VanLeer Perry… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Marieke Frankema boeken
  Marieke Frankema - Hotel Silvermaen

  Hotel SilvermaenEen magisch muzikaal verhaal voor kinderen vanaf 10 jaar.Boek & CD, gebaseerd op de gelijknamige musical.Met muziek van Jenneke Wouters.Nannette kan eindelijk weg uit het weeshuis omdat er een oudtante van haar is opgedoken. Een pestkop zegt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Esther Bohte-de Wilde boeken
  Esther Bohte-de Wilde - De reis van Sterretje

  Een met olieverf geïllustreerd prentenboek over Sterretje's komst en leven op aarde. Maar dan wordt ze ziek en moet ze uiteindelijk terug naar het sterrenbestaan. De herkenning in het verhaal van Sterretje bij kinderen is groot, geboren worden, leven en dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jesse Goossens boeken
  Jesse Goossens - Spuitende slagaders en overstromende oceanen

  Weet jij wat je kunt doen als er een ramp gebeurt? Thuis of in de buurt? Dit is een handleiding bij vierendertig grote en kleine rampen vol grappige, griezelige en geweldige weetjes over alle mogelijke catastrofes. Want weet jij hoeveel botten je kunt breken?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Barry Jonsberg boeken
  Barry Jonsberg - Het alfabet van Candice Phee

  Candice Phee wil het leven voor iedereen mooier maken. Jammer genoeg is ze nogal onhandig - en heeft ze dat zelf niet door. Van school heeft Candice de opdracht gekregen om zichzelf te beschrijven aan de hand van een alfabet. Ze levert alleen geen a4'tje in,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Kaat De Kock boeken
  Kaat De Kock - Sterker dan jij

  Lara kan haar geluk niet op. Haar kersverse vriendje Kobe is knap, grappig, charmant en ook nog eens smoorverliefd op haar. Bovendien verwent hij haar graag met cadeautjes en weet hij haar vriendinnen helemaal in te palmen. Als Kobe een keertje woedend op haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne boeken
  J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne - Harry Potter en het Vervloekte Kind Deel Een en Twee

  Uitgeverij De Harmonie is verheugd te kunnen meedelen dat zij de Nederlandse vertaling zal brengen van de toneeltekst Harry Potter en het Vervloekte Kind deel een en twee, een origineel, nieuw verhaal geschreven door J.K. Rowling, John Tiffany en Jack Thorne… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Bette Westera boeken
  Bette Westera - Alle hens aan dek

  Om zelf te lezen of voor te lezen: laat je meevoeren door deze bekroonde klassieker van succesvol schrijfster Bette Westera. Peter-Paul piraat Peter-Paul is een onopvallend jongetje met pluizig piekhaar, best wel grote oren en een nog grotere fantasie. Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Marlies Slegers boeken
  Marlies Slegers - Veel LivsX - 6 LoveYourself

  Veel LivsX – #LoveYourself van Marlies Slegers is het zesde deel in de serie over de onvergetelijke en grappige Liv en haar vriendinnen Kat, Eva en Lotte. Heeft verliefdheid een houdbaarheidsdatum? Liv weet het niet, zeker niet wanneer Özan voor zes maanden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Maureen Fergus boeken
  Maureen Fergus - OnzichtBart

  Bart wil heel graag dat iemand hem de aardappels doorgeeft. Maar helaas: zijn vader, moeder, broer en zusje zijn allemaal druk bezig met hun eigen leven en horen hem niet. Dan gebeurt er iets vreselijks, maar tegelijkertijd ook fantastisch... Bart wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Else van Erkel boeken
  Else van Erkel - Het raadsel van de tijdpoorten

  Een stukje uit het boek: 'Opnieuw keek hij naar boven. Zou hij het aandurven om helemaal in de trillende lucht te verdwijnen? Het leek erop dat er niets veranderde, dus met zijn hersens zou het ook wel meevallen. Maar hij moest wel voorzorgsmaatregelen nemen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Hermien Stok boeken
  Hermien Stok - Benno de boevenvanger - dyslexie uitgave

  Benno steekt zijn kop door het gat. Dat gaat goed! Nu probeert hij verder te kruipen. Zijn voorpoten zijn al aan de andere kant van het hek. 'Nog een stukje verder, Benno,' blaft Timmie. Maar dan zit Benno vast. Muurvast! Hij kan niet meer voor of achteruit.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Alexandra Heard boeken
  Alexandra Heard - Tractor Ted: Ontmoet de baby diertjes

  "Neem een kijkje op de boerderij en ontmoet allemaal lieve baby diertjes. 32 pagina's met geweldige foto's van biggetjes, kuikentjes, kalfjes en lammetjes. Hoe heet de neus van een biggetje? En hoe kan een kuikentje zwemmen? Ontdek het hier."Ga mee met Tractor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Henk Hokke boeken
  Henk Hokke - H2O serie 1, 3 delen

  Deze set bestaat uit de boeken: Op heterdaad (9789043704274), Diefstal in het Schaatsmuseum (9789043704281) en De fietsendieven (9789043704298). (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Hopla - Leesboeken Hopla viert feest

  Hopla is blij, vandaag is het Lola's verjaardag. Samen gaan ze feest vieren en taart eten. Hopla heeft een mooi cadeautje voor Lola gemaakt. Onki vindt het cadeautje van Hopla ook mooi. Dat brengt hem op een idee... (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Jezus en de storm (set van 2)

  Vriendelijk foamboekje met speelse, rondgevormde bladzijden en rode zijkanten. De tekst van dit bijzondere verhaal is geschreven in korte, begrijpelijke zinnen. Met kleurrijke illustraties van Gill Guile, die ook de Bijbel voor jonge kinderen en de Bijbel voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Jona en de vis (set van 2)

  Dit speels gevormde, zachte foamboekje met groene pagina-randen is heel geschikt voor jonge peuters. De tekst van dit spannende verhaal over Jona is kort en krachtig. Gill Guile maakte zeer kleurrijke illustraties die de doelgroep zullen aanspreken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Het kindje geboren in de stal

  Dit stevige kartonboek met handvat vertelt het kerstverhaal voor kinderen vanaf 4 jaar. Het is geïllustreerd door de bekende Engelse illustrator Gill Guile. Het verhaal en de tekeningen vertellen over de engel die bij Maria komt, over de herders en de wijzen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,75
 • Kate Finch boeken
  Kate Finch - Het vrolijke dierenhotel Amigo, de bijzondere pony

  Wie wordt Amigo's beste vriend?De nieuwste gast in het vrolijke dierenhotel is een wel heel bijzonder dier... Amigo is een miniblindengeleidepony! Hij helpt zijn blinde baasje om overal de weg te vinden, net als een blindengeleidehond.Een andere gast, Fonkel,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Gabi Neumayer boeken
  Gabi Neumayer - Het grote boek over dinosaurussen

  Waarom had de ticeratops drie hoorns op zijn snuit? Wat betekent Tyrannosaurus Rex? Hoe gaan paleontologen te werk? Waarom zijn dino's uitgestorven en wat aten ze eigenlijk? Ben je nieuwsgierig naar de antwoorden op deze en nog veel andere vragen? Sla dan snel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95