Kinderboeken

 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen

  ?Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige nieuwe boomhut van 78 verdiepingen! Ze hebben er 13 verdiepingen bijgebouwd, waaronder een carwash, een combineermachine, een krabbelatorium, een stadion voor ALLE SOORTEN BALSPORTEN, Andyland, Terrystad, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne boeken
  J.K. Rowling, John Tiffany, Jack Thorne - Harry Potter en het Vervloekte Kind Deel Een en Twee

  Uitgeverij De Harmonie is verheugd te kunnen meedelen dat zij de Nederlandse vertaling zal brengen van de toneeltekst Harry Potter en het Vervloekte Kind deel een en twee, een origineel, nieuw verhaal geschreven door J.K. Rowling, John Tiffany en Jack Thorne… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Tom Moorhouse boeken
  Tom Moorhouse - Kalle - jeugdboek over ratten

  10+ leesboeken; thema's: dieren, avontuur, familie, vriendschap, anders zijn, moed. Een rat moet eerst zijn naam verdienen. Dan moet hij hem waarmaken... 'Kalle' is een spannend jeugdboek voor kinderen vanaf 10 jaar over de belevenissen van twee jonge ratten.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Guido Van Genechten boeken
  Guido Van Genechten - Klein wit visje en zijn papa

  Klein wit visje heeft een heleboel vriendjes. En allemaal hebben ze een fantastische papa: de ene is supersterk, de andere de allergrootste en weer een andere papa is keislim of reuzegrappig ... Natuurlijk is ook de papa van Klein wit visje ergens heel erg… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Pépé Smit boeken
  Pépé Smit - Fred wil ook naar school

  Sinds Fred het (heel erg eigenwijze) hert voor het eerst het licht zag in het gelijknamige debuut van Pépé Smit, is hij hard op weg om zijn plaats te veroveren tussen Kikker en de kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft. Fred weet ook wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Marieke Frankema boeken
  Marieke Frankema - Hotel Silvermaen

  Hotel SilvermaenEen magisch muzikaal verhaal voor kinderen vanaf 10 jaar.Boek & CD, gebaseerd op de gelijknamige musical.Met muziek van Jenneke Wouters.Nannette kan eindelijk weg uit het weeshuis omdat er een oudtante van haar is opgedoken. Een pestkop zegt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Esther Bohte-de Wilde boeken
  Esther Bohte-de Wilde - De reis van Sterretje

  Een met olieverf geïllustreerd prentenboek over Sterretje's komst en leven op aarde. Maar dan wordt ze ziek en moet ze uiteindelijk terug naar het sterrenbestaan. De herkenning in het verhaal van Sterretje bij kinderen is groot, geboren worden, leven en dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Michael Grant boeken
  Michael Grant - In de voorste linie

  Vriendschap in tijden van oorlog Verenigde Staten, 1942. Drie doodgewone meisjes besluiten dienst te nemen in het leger. Rio doet het voor haar gesneuvelde zus, voor Frangie is het de enige manier om haar droom - arts worden - uit te laten komen, en de Joodse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Susin Nielsen boeken
  Susin Nielsen - Optimisme is dodelijk

  Iedere week is het raak. Dan moet de zestienjarige Petula volstrekt tegen haar zin naar een therapeutisch kunstklasje met de kneusjes van de school.Niet dat er iets mis met haar is. Petula is gewoon realistisch, vindt ze: overal ligt het ongeluk op de loer,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Marlies Slegers boeken
  Marlies Slegers - Veel LivsX - 6 LoveYourself

  Veel LivsX – #LoveYourself van Marlies Slegers is het zesde deel in de serie over de onvergetelijke en grappige Liv en haar vriendinnen Kat, Eva en Lotte. Heeft verliefdheid een houdbaarheidsdatum? Liv weet het niet, zeker niet wanneer Özan voor zes maanden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Maureen Fergus boeken
  Maureen Fergus - OnzichtBart

  Bart wil heel graag dat iemand hem de aardappels doorgeeft. Maar helaas: zijn vader, moeder, broer en zusje zijn allemaal druk bezig met hun eigen leven en horen hem niet. Dan gebeurt er iets vreselijks, maar tegelijkertijd ook fantastisch... Bart wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Else van Erkel boeken
  Else van Erkel - Het raadsel van de tijdpoorten

  Een stukje uit het boek: 'Opnieuw keek hij naar boven. Zou hij het aandurven om helemaal in de trillende lucht te verdwijnen? Het leek erop dat er niets veranderde, dus met zijn hersens zou het ook wel meevallen. Maar hij moest wel voorzorgsmaatregelen nemen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Hermien Stok boeken
  Hermien Stok - Benno de boevenvanger - dyslexie uitgave

  Benno steekt zijn kop door het gat. Dat gaat goed! Nu probeert hij verder te kruipen. Zijn voorpoten zijn al aan de andere kant van het hek. 'Nog een stukje verder, Benno,' blaft Timmie. Maar dan zit Benno vast. Muurvast! Hij kan niet meer voor of achteruit.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Suzanne Wicke boeken
  Suzanne Wicke - Maak je eigen vliegers

  Kies jij een klassieke ruitvlieger, of liever de speciale uilalia? Dit boek legt stap voor stap uit hoe je vliegers in alle soorten en formaten knutselt. Enkele goedkope materialen zijn genoeg! Daarmee maak je de Woeste Eenoog, de fladdervlieger of een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Alexandra Heard boeken
  Alexandra Heard - Tractor Ted: Ontmoet de baby diertjes

  "Neem een kijkje op de boerderij en ontmoet allemaal lieve baby diertjes. 32 pagina's met geweldige foto's van biggetjes, kuikentjes, kalfjes en lammetjes. Hoe heet de neus van een biggetje? En hoe kan een kuikentje zwemmen? Ontdek het hier."Ga mee met Tractor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Henk Hokke boeken
  Henk Hokke - H2O serie 1, 3 delen

  Deze set bestaat uit de boeken: Op heterdaad (9789043704274), Diefstal in het Schaatsmuseum (9789043704281) en De fietsendieven (9789043704298). (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Hopla - Leesboeken Hopla gaat kamperen

  Hopla en zijn vriendjes gaan met de tent kamperen in het bos. ze spelen met de bal en Hopla zingt een liedje. Dan wordt het tijd om te gaan slapen. Maar midden in de nacht wordt Hopla wakker, hij moet plassen. Wat nu? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Hopla - Leesboeken Hopla viert feest

  Hopla is blij, vandaag is het Lola's verjaardag. Samen gaan ze feest vieren en taart eten. Hopla heeft een mooi cadeautje voor Lola gemaakt. Onki vindt het cadeautje van Hopla ook mooi. Dat brengt hem op een idee... (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Jezus en de storm (set van 2)

  Vriendelijk foamboekje met speelse, rondgevormde bladzijden en rode zijkanten. De tekst van dit bijzondere verhaal is geschreven in korte, begrijpelijke zinnen. Met kleurrijke illustraties van Gill Guile, die ook de Bijbel voor jonge kinderen en de Bijbel voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Jona en de vis (set van 2)

  Dit speels gevormde, zachte foamboekje met groene pagina-randen is heel geschikt voor jonge peuters. De tekst van dit spannende verhaal over Jona is kort en krachtig. Gill Guile maakte zeer kleurrijke illustraties die de doelgroep zullen aanspreken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Het kindje geboren in de stal

  Dit stevige kartonboek met handvat vertelt het kerstverhaal voor kinderen vanaf 4 jaar. Het is geïllustreerd door de bekende Engelse illustrator Gill Guile. Het verhaal en de tekeningen vertellen over de engel die bij Maria komt, over de herders en de wijzen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,75
 • Kate Finch boeken
  Kate Finch - Het vrolijke dierenhotel Amigo, de bijzondere pony

  Wie wordt Amigo's beste vriend?De nieuwste gast in het vrolijke dierenhotel is een wel heel bijzonder dier... Amigo is een miniblindengeleidepony! Hij helpt zijn blinde baasje om overal de weg te vinden, net als een blindengeleidehond.Een andere gast, Fonkel,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Gabi Neumayer boeken
  Gabi Neumayer - Het grote boek over dinosaurussen

  Waarom had de ticeratops drie hoorns op zijn snuit? Wat betekent Tyrannosaurus Rex? Hoe gaan paleontologen te werk? Waarom zijn dino's uitgestorven en wat aten ze eigenlijk? Ben je nieuwsgierig naar de antwoorden op deze en nog veel andere vragen? Sla dan snel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Emmanuelle Lepetit boeken
  Emmanuelle Lepetit - Meisjes! Alles wat je als tienermeisje moet weten van A tot Z

  Ben jij een moderne meid met een gezonde dosis nieuwsgierigheid naar het leven? Dan is dit boek zeker iets voor jou! Het geeft duidelijke antwoorden op alle interessante, boeiende, verontrustende, verbazende en leuke vragen die jij je kunt stellen.Alles wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Knutselpret voor jongens

  Jongens houden van meer dan alleen maar computerspelletjes! Ze vinden het ook geweldig om iets met hun handen te maken.De superoriginele knutselontwerpen in dit boek zijn onderverdeeld in vier leefwerelden die vooral jongens enorm aanspreken: spelen in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95