Kiki Verbeek - Super me!

Doe-boek voor meer energie


Herken je dat? Geleefd worden in plaats van leven. Een veeleisende baan, geldzorgen, relatieproblemen, een ziek kind, een lastige collega, fysieke ongemakken, onvervulde wensen, en te moe en lusteloos om 's avonds nog te sporten, met vrienden en vriendinnen af te spreken of naar de film te gaan. Dat was vroeger toch echt anders! Waar is je energie gebleven? Heb je te weinig? Verbruik je te veel? Of komt er onvoldoende binnen?

Wat het ook is, je wilt meer energie, maar je weet niet hoe. Je wilt bruisen

van levenslust in plaats van elke avond uitgeput op de bank ploffen.

Je wilt die gouden combinatie van gezondheid, geluk en succes. Het liefst nú meteen. Dat kan. Pak dit boek erbij, met praktische en direct bruikbare tips voor de rest van je leven.

De adviezen in dit boek geven je inzicht in jouw persoonlijke energiebronnen

en in hoe jij je energie verdeelt over alle zaken die je belangrijk vindt én die zaken waar je niet aan ontkomt. Je wordt ertoe aangezet de regie over je leven in handen te nemen en zelf bestuurder te zijn van je gedachten, emoties en gedrag. Als dat je lukt, verover je een onuitputtelijke energiebron. Genoeg energie is een heerlijke basis om vanuit te leven: je zet negatieve gevoelens om in positieve gedachten, je incasseert tegenslagen, je staat open voor verandering en pakt problemen actief aan. Energie maakt je veerkrachtig en weerbaar.


Het boek super me! van Kiki Verbeek is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Kiki Verbeek boeken - Super me!
ISBN 9789058716590
PAGINA’S 100
VERSCHENEN 20-04-2013
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Thema
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,95
Bestel

Andere boeken van Kiki Verbeek