Kiki Verbeek - Waarom iedereen luistert als je over seks praat

& 10 andere manieren om jezelf krachtig te profileren


Ben je een zelfstandige professional en vind je het lastig om jezelf kort en krachtig te presenteren? Heb je nog steeds de teksten voor je website niet op orde? Houd je er eigenlijk compleet niet van om jezelf te verkopen? En wil je wél graag met een glashelder verhaal nieuwe klanten aantrekken? Dan is dit hét boek voor jou.

Dit boek helpt je met het schrijven van 10 overtuigende profielteksten waarmee je jezelf en je bedrijf, dienst of product krachtig in de markt zet: teksten voor op je website, social media, tijdens workshops, lezingen en netwerkbijeenkomsten.

Straks heb je een breed pakket met alles wat je als professional nodig hebt, zoals je pitch, visie, bedrijfsmotto's, werkwijze, achtergrondverhaal, korte bio, blogs én je visitekaartje. Zo presenteer je je met gemak in een nieuwe setting, krijg je een natuurlijke aantrekkingskracht en trek je moeiteloos de juiste klanten.

Maak jezelf zichtbaar, herkenbaar en superaantrekkelijk!

"Was dit boek maar eerder verschenen! Het hielp mij ook om mezelf beter te profileren. Kiki Verbeek is een zeer heldere schrijfster, praktisch, geestig en gelukkig nergens belerend. Dit boek is een must-read voor elke ondernemende professional."

- Joep Schrijvers, schrijver van 'Hoe word ik een rat'


Het boek waarom iedereen luistert als je over seks praat van Kiki Verbeek is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 25,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Kiki Verbeek boeken - Waarom iedereen luistert als je over seks praat
ISBN 9789462721920
PAGINA’S 168
VERSCHENEN 29-11-2018
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Thema
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
25,95
Bestel

Andere boeken van Kiki Verbeek