Kevin Verstrepen, Miguel Roncoroni - Belgisch bier

Getest en geproefd


Belgische bieren zijn wereldberoemd, en compleet terecht. Ieder van ons is ermee bekend en velen onder ons hebben heel wat bieren zelfs al uitgeprobeerd. Maar hoe smaken deze bieren nu eigenlijk echt?

Waar komen hun specifeke aroma’s vandaan? Hoe kun je bepalen welke ingrediënten jíj het meest waardeert in een bier? Dit boek biedt alle antwoorden. Gedaan met subjectieve smaakanalyses: deze gids brengt voor het eerst op een toegankelijke maar compleet wetenschappelijke manier 250 Belgische bieren in kaart.

Professor Kevin Verstrepen en Doctor Miguel Roncoroni namen 250 bieren op de proef in hun lab aan het Instituut voor Bieronderzoek van de KU Leuven en het VIB Centrum voor Microbiologie. Uit deze exclusieve dataset werd voor het eerst een complete atlas van Belgische bieren samengesteld, een smaakwijzer die toont hoe elk bier zich verhoudt tot andere bieren en die elke lezer aanmoedigt om nieuwe bieren te ontdekken op basis van overeenkomsten met persoonlijke favorieten.


Het boek belgisch bier van Kevin Verstrepen, Miguel Roncoroni is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 25,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Kevin Verstrepen, Miguel Roncoroni boeken - Belgisch bier
ISBN 9789401452885
PAGINA’S 576
VERSCHENEN 10-09-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Lannoo
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
25,99
Bestel