Kent Hovind - De hof van Eden

Toen God de wereld zo'n 6000 jaar geleden schiep, maakte hij ook de hof van Eden. In deze hof leefden de mensen en de dieren precies zoals God bedoeld had. Door de zonde moesten zij de hof verlaten en ergens anders gaan wonen.

In dit boekje toont dr. Dino aan dat de aarde waar we nu op leven slechts een flauwe afspiegeling is van de oorspronkelijke schepping. In de Bijbel belooft God dat HIj de aarde weer in de oorspronkelijke staat zal herstellen. Het zal er weer net zo zijn als in de hof van Eden.

Dit boekje is gebaseerd op de gelijknamige dvd De hof van Eden en is onderdeel van een reeks boekjes. Op eenvoudige, maar krachtige wijze worden de onzin en gevaren van de evolutietheorie blootgelegd.

Andere uitgaven in deze serie:

De leeftijd van de aarde

Dinosaurussen en de Bijbel

Over de schrijver

Kent Hovind, beter bekend als dr. Dino Kent Hovind wordt door velen gezien als belangrijke autoriteit op het gebied van de Bijbel en wetenschap. Hij heeft in 1989 'Creation Science Evangelism' opgericht in de Verenigde Staten. Hiermee wordt het evangelie aan de hand van de creatieboodschap verspreidt door middel van dvd's, lectuur, lezingen en een heus Dinosaurus Avonturenpark.

Daarnaast heeft hij vele debatten gevoerd met professoren en wetenschappers op universiteiten door heel Amerika.


Het boek de hof van eden van Kent Hovind is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 4,95 excl. verzendkosten.


Kent Hovind boeken - De hof van Eden
ISBN 9789078893059
PAGINA’S 32
VERSCHENEN 15-09-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER MajesticAlly
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  4,95
Bestel

Andere boeken van Kent Hovind

 • Kent Hovind - De leeftijd van de aarde
  Kent Hovind - De leeftijd van de aarde

  Hoe oud is de aarde en hoe is hij ontstaan? Zowel het creationisme als het evolutionisme probeert hier antwoord op te geven. Door middel van wetenschappelijke feiten bewijst Kent Hovind in dit boekje dat de Bijbelse versie over de leeftijd van de aarde wel betrouwbaar is. Dit…

  Lees meer...
    4,95
 • Kent Hovind - Dinosaurussen en de Bijbel
  Kent Hovind - Dinosaurussen en de Bijbel

  Het is een feit dat dinosaurussen geleefd hebben. Veel mensen die in de schepping geloven weten hier niet zo goed raad mee. Dit boekje geeft antwoorden en bewijst door wetenschappelijke feiten het scheppingsverhaal uit de Bijbel. Dit boekje is gebaseerd op de gelijknamige dvd…

  Lees meer...
    4,95