Ken Wilber - Integrale meditatie

Mindfulness als pad naar groei, ontwaken en voluit leven


Integrale meditatie

Mindfulness als pad naar groei, ontwaken en voluit leven

Ken Wilber

Ken Wilber introduceert een meditatietechniek gebaseerd op zijn baanbrekende Integrale Theorie. Hij combineert de aloude paden van meditatie en mindfulness met moderne inzichten in de ontwikkelingspsychologie. Het resultaat is een complete en effectieve meditatiemethode voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

In dit boek maakt Wilber ons bewust van onze innerlijke ‘landkaart’, waarmee we onze weg kunnen vinden in het leven – in relaties, werk, studie en spel. Hij gebruikt mindfulness om ons het pad te wijzen naar een gezond en gelukkig perspectief.

Met praktische oefeningen en heldere instructies wijst hij ons de weg naar onze werkelijke identiteit. Hij leert ons de reden voor ons bestaan: om in deze wereld de belichaming te zijn van onze unieke spirituele mogelijkheden.

Ken Wilber (1949) is een van de meest gelezen en meest vertaalde Amerikaanse denkers van onze tijd. In zijn Integrale Theorie bouwt hij voort op inzichten uit de cultuurwetenschappen, antropologie, systeemtheorie, ontwikkelingspsychologie, biologie en spiritualiteit. Zijn theoretisch werk vindt praktische toepassingen op uiteenlopende gebieden als duurzaamheid, psychotherapie, spiritualiteit, onderwijs, bedrijfskunde, geneeskunde, politiek, sport en kunst.

- Mindfulnesstraining onderbouwd met inzichten uit de psychologie

- Sterke auteursnaam die reeds zijn sporen heeft verdiend

- Praktische handvatten voor de dagelijkse praktijk van werk en relatie

360 pag. / geb.

Formaat 12,5 x 20 cm

Oorspronkelijke titel Integral Meditation

Vertaald uit het Engels door Egbert van Heijningen

Omslagontwerp Hester van Toorenburg

ISBN 9789492995148

NUR 728

Bij Samsara verscheen reeds eerder Integrale wijsheid


Het boek integrale meditatie van Ken Wilber is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 28,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Ken Wilber boeken - Integrale meditatie
ISBN 9789492995148
PAGINA’S 360
VERSCHENEN 30-05-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Samsara
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
28,90
Bestel

Andere boeken van Ken Wilber