Kaya Walker - Droomvangers

Alles over droomvangers en hoe je deze zelf kunt maken


Ontdek de geheimen van je dromen en maak ze waar!

Droomvangers werden al door de Native Americans beschouwd als een belangrijk spiritueel instrument, waarmee de aloude 'oerverbindingen' en energieen in de natuur om ons heen zichtbaar en voelbaar gemaakt konden worden. Met een droomvanger kun je niet alleen je dromen, maar ook je onbewuste wensen, gedachten, ideeen en zelfs angsten 'vangen' om ze te koesteren, te verwerkelijk of om te buigen van negatief naar positief. Hierdoor is een droomvanger een belangrijk instrument, waarmee wij de ons omringende energieen kunnen voelen, begrijpen en zonodig ombuigen.

De droomvanger werkt volgens 3 belangrijke functies, die met elkaar samenwerken:

- als filter, waarbij negatieve energie wordt 'afgevangen' en de ruimte wordt gereinigd

- als opslag, waarbij energie wordt bewaard voor later gebruik

- als kanaal, waarbij precies de juiste hoeveelheid energie weer wordt afgegeven

Dit maakt droomvangers zeer geschikt om de omgeving waarin je woont, werkt, slaapt, enz. te reinigen en te voorzien van positieve energie, waarbij negatieve energie geneutraliseerd wordt en de ruimte weer aangenaam, inspirerend en zonder stress aanvoelt.

In dit boek wordt uitgelegd hoe je een droomvanger kunt gebruiken, voor welk doel of in welke situatie, en hoe je zelf een droomvanger kunt maken die hier precies bij past!


Het boek droomvangers van Kaya Walker is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Kaya Walker boeken - Droomvangers
ISBN 9789075145571
PAGINA’S 96
VERSCHENEN 21-06-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Schors V.O.F., Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,50
Bestel