Katharina E. Weyland - Ayurveda - receptengids

Gezond en fit door voeding volgens je persoonlijke Ayurveda-type


Gezond en fit door voeding volgens je persoonlijke Ayurveda-type

Deze receptengids is een goede en praktische - en niet te vergeten - zeer smakelijke aanvulling op Ayurveda - Balans & Detox van dezelfde schrijver. De korte inleiding en uitleg over Ayurveda en de 3 typen Vata, Pitta en Kapha gaan vooraf aan de vele, op de eeuwenoude gezondheidsleer van Ayurveda gebaseerde, smakelijke recepten.

De schrijver geeft ook aan welke voedingsmiddelen (groente, fruit, granen, vlees en vis, bonen, soja, noten en zaden, ei en zuivelproducten, olie, algen, zoetstoffen) wel of niet geschikt zijn voor welke dosha. Dit maakt deze gids meer dan alleen een 'verzameling recepten': het geeft ook inzicht in de gezondheidsleer van Ayurveda.

Deze Ayurveda Receptengids geeft zo'n 70 recepten voor ontbijt, voorgerechten, soepen, hoofdgerechten, nagerechten, snacks en diverse dranken en smoothies. Bij elk recept wordt aangegeven voor welke dosha (Vata, Pitta en Kapha) het recept geschikt is. De eenvoudige en gemakkelijk te bereiden recepten zijn aangepast voor de Westerse keuken, waardoor de ingredienten goed verkrijgbaar zijn.

Eet smakelijk - en gezond!


Het boek ayurveda - receptengids van Katharina E. Weyland is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 9,50 excl. verzendkosten.


Katharina E. Weyland boeken - Ayurveda - receptengids
ISBN 9789075145557
PAGINA’S 112
VERSCHENEN 23-06-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Schors V.O.F., Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  9,50
Bestel

Andere boeken van Katharina E. Weyland