Katharina E. Weyland - Ayurveda - balans & detox

Met heldere uitleg over Ayurveda, smakelijke recepten en superfoods voor elke dag!


Welk Ayurveda-type ben ik: Vata, Pitta of Kapha en wat betekent dit?

De eeuwenoude gezondheidsleer van Ayurveda is ook in onze moderne tijd en Westerse wereld goed te gebruiken en wordt steeds vaker gezien als een volwaardige aanvulling op de gangbare geneeswijze en voedingsleer. Met behulpvan de 3 constitutie-typen in de Ayurveda, de 3 doshas Vata, Pitta en Kapha, kunnen we onze persoonlijke constitutie bepalen en daarmee welke voeding en welke leefwijze het beste bij ons past, waardoor (chronische) lichamelijke ongemakken, zoals vermoeidheid, lusteloosheid, opspelende spijsvertering, vatbaarheid voor infecties of allergieen, enz. kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

Met een precies op onze dosha afgestemde voeding en leefwijze kunnen we onze gezondheid een 'boost' geven, waardoor we ons niet alleen fitter en sterker voelen, maar er ook zo uit zien!

Door onze persoonlijke constitutie te leren kennen ('waarom ben ik 's morgens moe, maar kom ik 's avonds niet in slaap?' of 'waarom heb ik het vaak koud?' of 'waarom maak ik mij snel druk en ben ik het even later weer vergeten?) en deze kennis te gebruiken in ons bijna elke dag leven, voelen we ons beter in balans en zijn we beter bestand tegen stress en andere moderne ongemakken.

De heldere uitleg over Ayurveda en het belang van de juiste voeding en leefwijze voor onze persoonlijke dosha, het belang van een detox-kuur, de vele kruiden, vitaminen, superfoods en - niet te vergeten - de smakelijke recepten maken dit boek compleet!

Eet smakelijk - en gezond!


Het boek ayurveda - balans & detox van Katharina E. Weyland is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Katharina E. Weyland boeken - Ayurveda - balans & detox
ISBN 9789075145540
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 23-06-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Schors V.O.F., Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,00
Bestel

Andere boeken van Katharina E. Weyland