Karin Stubbé - Piemonte & Turijn

Piemonte & Turijn gaat over de gehele regio Piemonte. In deze reisgids gaat de reis van het noordelijkste puntje, dat ingeklemd ligt tussen twee zijden van Zwitserland, via de rijstvelden in het Po-dal, bijzondere kunst uit de tijd van de Via Francigena en Turijn naar het zuiden van Piemonte met de wijnstreken Roero, Langhe en Monferrato, tot aan het in het zuidoosten gelegen Alessandrië. De reisgids sluit af met een hoofdstuk over de aantrekkelijke valleien en het hooggebergte op de grens met Frankrijk. De enogastronomia wordt kort besproken.

Karin Stubbé heeft al meer dan 15 jaar een huis in de Langhe, Piemonte en kent de regio als geen ander. Dit deelt zij op haar website en blog genieteninpiemonte.nl. Haar brede belangstelling, oog voor net dat bijzondere en haar contacten met bewoners van platteland en stad vinden zijn weerslag in dit boek. Eerder schreef zij voor Edicola Genieten in Piemonte met de focus op de streek de Langhe, de omliggende stadjes, Turijn en Genua.


Het boek piemonte & turijn van Karin Stubbé is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Karin Stubbé boeken - Piemonte & Turijn
ISBN 9789492920485
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 03-12-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER PassePartout reizen
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,50
Bestel

Andere boeken van Karin Stubbé