Karen M. Hamaker-Zondag - De astrologie van relaties

Theorie, inzichten en praktijkervaringen


De astrologische analyse van relaties omvat veel verschillende horoscoopfactoren, zowel in de geboortehoroscoop zelf als tussen de horoscopen onderling. In dit boek geeft Karen een helder en overzichtelijk stappenplan hoe je een relatie systematisch kunt analyseren, geïllustreerd aan anecdotes en voorbeelden uit de praktijk. Op grond van haar rijke ervaring laat ze ook zien dat er factoren kunnen meespelen in relaties die je niet meteen zou verwachten, zoals het achtste en het twaalfde huis, of de invloed van synastrie tussen ouder en kind op daaropvolgende relaties.

In het eerste deel legt ze de theorie en de aanpak uit, in het tweede deel voegt ze daar uitgebreide voorbeelden aan toe, waarbij ze ook laat zien welke rol transits en progressies voor een relatie kunnen betekenen.

Een duidelijke en systematische aanpak op de bekende heldere manier van Karen Hamaker, met een schat aan praktijkervaring. Onmisbaar voor de serieuze astrologiebeoefenaar.


Het boek de astrologie van relaties van Karen M. Hamaker-Zondag is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Karen M. Hamaker-Zondag boeken - De astrologie van relaties
ISBN 9789074899543
PAGINA’S 256
VERSCHENEN 06-09-2012
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Symbolon
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,50
Bestel

Andere boeken van Karen M. Hamaker-Zondag