Karen Kammeraat - Gewoon goed

Jouw koopgids voor een mooiere wereld


De Gewoon Goed koopgids neemt je op een laagdrempelige manier mee langs allerlei verschillende producten.

Hoe mooi zou het zijn wanneer we zouden leven in een wereld waarin mens, milieu en economie in evenwicht zijn en de aarde niet onnodig wordt uitgeput. Dit duurzame bestaan wordt in dit boek vertaald naar een ‘mooiere wereld’. Een boek voor iedereen die wil bijdragen aan die wereld door bewuster te winkelen. Maar waar vind je de producten die bijdragen aan een mooiere wereld, en hoe herken je ze? Daar geeft deze koopgids antwoord op.

De Gewoon Goed koopgids neemt je op een laagdrempelige manier mee langs allerlei verschillende producten en laat zien welke alternatieven er zijn. Want voor elk product is er een duurzame variant!

Karen Kammeraat is al 25 jaar bezig met een zoektocht naar duurzame producten. Tegelijkertijd moeten die producten wel leuk, lekker en betaalbaar zijn en moet het kopen ervan in onze drukke levens passen. Ze is zelf bij lange na nog niet volmaakt als het gaat om winkelen en boodschappen doen, en ze gelooft ook niet dat dat kan. Als we allemaal onze kleine bijdrage leveren komen we samen een heel eind. Doe je mee?


Het boek gewoon goed van Karen Kammeraat is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 17,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Karen Kammeraat boeken - Gewoon goed
ISBN 9789462263192
PAGINA’S 160
VERSCHENEN 18-04-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER DATO
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
17,95
Bestel