Karel Eykman, P. Backx - De K van Kasper

KAREL EYKMAN EN PATSY BACKX

De K van Kasper

Kasper weet wat letters zijn. Hij kan ze aanwijzen in zijn voorleesboek, in de krant van pappa en soms zijn ze ook wel op T.V.. Hij kan nog niet compleet lezen, maar hij weet wel wat de beste letter is. Dat is zijn eigen letter, de K van Kasper.

De vijfjarige Kasper kan al één letter lezen en is hard op weg naar de volgende. Zijn wereld breidt zich in snel tempo uit. In ontroerende miniaturen verbeeldt Karel Eykman het universum van het jongetje. Patsy Backx tekent voor de illustraties.

Karel Eykman schrijft liedjes (o.a. voor Sesamstraat), gedichten en verhalen. Hij ontving een Gouden Griffel voor de bundel Liefdesverdriet. Zijn meest recente titel is De kantoortoren van Babel. Jeroen Zijlstra zette gedichten van Eykman op muziek op de cd Zonder liefde ben je nergens.

Patsy Backx illustreert vanaf 1991 kinderboeken. Voor haar debuut Stippie en Jan ontving ze twee Vlag en Wimpels. Haar boeken zijn vertaald in het Engels, Japans, Duits, Frans en Koreaans.

De pers over Karel Eykman:

?Eykmans poëzie biedt steun en herkenning en verruimt de blik.? NRC Handelsblad


Het boek de k van kasper van Karel Eykman, P. Backx is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 14,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Karel Eykman, P. Backx boeken - De K van Kasper
ISBN 9789061698470
PAGINA’S 109
VERSCHENEN 22-05-2008
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij De Harmonie
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
14,90
Bestel

Andere boeken van Karel Eykman, P. Backx