Karel Baert - Mijn kind mishandelt me

Oudermishandeling


Over het boek:

Kinderen die hun ouders mishandelen is een fenomeen dat meer voorkomt dan men zou denken. Veel literatuur en onderzoek bestaat er nog niet over. Dit hoeft niet te verwonderen. Het is een onderwerp dat we niet graag onder ogen zien, gewoon omdat het niet hoort dat kinderen hun ouders op een of andere manier terroriseren en zeker niet dat ze slaan.

De schrijver beschrijft deze situaties op een zeer bevattelijke en concrete wijze. Alle facetten komen aan bod. De rode draad in het boek is Christof, een vader van 45 jaar, die door zijn zoon Dieter, 17 jaar, zowel fysiek, psychologisch, verbaal als financieel wordt mishandeld. Het boek is bestemd voor iedereen die te maken heeft met deze problematiek of er meer over wil weten.

Over de auteurS

Met voorwoorden van prof. dr. Wim Van den Broeck en prof. em. dr. Ingrid Ponjaert-Kristoffersen, beiden Universiteit Brussel, en prof. dr. Annemie Desoete, Universiteit Gent.

KARL BAERT is master in de pedagogische wetenschappen en in het onderwijsmanagement. Hij is (mede)schrijver van diverse uitgaven over leer-, ontwikkelings- en gedragsstoornissen bij kinderen en jongeren.


Het boek mijn kind mishandelt me van Karel Baert is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 13,90 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Karel Baert boeken - Mijn kind mishandelt me
ISBN 9789044134056
PAGINA’S 67
VERSCHENEN 08-07-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Garant - Uitgevers n.v.
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
13,90
Bestel