K. Vandyck - Fleur is op Tom 32

Ssst..ik lees! - Avi1.

als fleur tom op school ziet, dan is ze zo rood als wat. dan doet het raar in haar buik. wat moet ze nu? fleur belt naar kim. die weet wel raad!


Het boek fleur is op tom 32 van K. Vandyck is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 8,95 excl. verzendkosten.


K. Vandyck boeken - Fleur is op Tom 32
ISBN 9789044707946
PAGINA’S 24
VERSCHENEN 05-10-2005
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Deltas Centrale uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
  8,95
Bestel

Andere boeken van K. Vandyck

 • K. Vandyck - Een dans op het bed
  K. Vandyck - Een dans op het bed

  11 korte verhaaltjes voor beginnende lezers. in dit boek lees je heel wat! van een dans op het bed, van An die een taart bakt, en van Daan die een bel van sop maakt. het is een boek op maat voor jou. want jij leest nog maar net. het gaat vast vlot. laat zien wat je kunt! …

  Lees meer...
    8,95
 • K. Vandyck - Met de klas naar zee... en nog veel meer
  K. Vandyck - Met de klas naar zee... en nog veel meer

  11 korte verhaaltjes voor beginnende lezers. in dit boek lees je heel wat! van een klas die naar zee gaat. van brit, en haar paard. en van trees, die een dans doet. het is een boek op maat voor jou. want jij leest nog maar net. het gaat vast vlot. laat zien wat je kunt!

  Lees meer...
    8,95
 • K. Vandyck - Piet stoer en het vuur
  K. Vandyck - Piet stoer en het vuur

  door het raam ziet piet vuur.een vlam en nog een vlam.dat is heel veel vuur.het vuur is groot en heet.ma, roept piet stoer.kom snel naar hier.ma ziet het ook.pa, bel naar mijn werk, roept ze.ik ga er heen.Een spannend verhaal waarin Piet en zijn hond Draak zich van hun stoerste…

  Lees meer...
    8,95