K. Hamaker-Zondag - Meditaties

Genezende geleide fantasieen en meditaties


Karen heeft meer dan 30 jaar ervaring met het werken met innerlijke beelden, zowel Jungiaans in de vorm van actieve imaginatie als therapeutisch in de vorm van werken met geleide fantasieën en meditaties. Voor verschillende congressen verzorgde ze geleide meditaties, die zó gewaardeerd werden, dat velen vroegen om bundeling ervan.Met dit boek lost Karen haar belofte in: de veelgevraagde meditaties zijn er integraal in opgenomen, aangevuld met nieuwe meditaties die zijn samensteld op grond van het werken met innerlijke beelden van haarzelf en van cliënten, meditaties die in haar praktijk heel bruikbare en krachtige positieve instrumenten bleken te zijn.De geleide meditaties kunnen door iedereen worden gebruikt; waar nodig geeft Karen aanwijzingen om ze aan je eigen situatie aan te passen. Ook legt Karen in een inleidend hoofdstuk uit hoe je ze kunt gebruiken, en geeft verdere aanwijzingen.

Werken met deze beeldende en inspirerende meditaties zal je meer in harmonie met jezelf en het leven brengen, je zult grotere innerlijke rust gaan ervaren, en vrede voelen met jezelf en je verleden.Inspirerend, poëtisch en helend.

Karen Hamaker-Zondag heeft een opleidingsinstituut in de astrologie en een opleidingsinstituut in symbolische, op C.G. Jung gebaseerde psychologie.Zij is bekend door haar talloze boeken, artikelen in o.a. Prana, Jonas, Koörddanser en Symbolon. Ook werkt zij regelmatig mee aan tv-programmas.


Het boek meditaties van K. Hamaker-Zondag is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


K. Hamaker-Zondag boeken - Meditaties
ISBN 9789074899116
PAGINA’S 112
VERSCHENEN 24-03-2004
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Symbolon
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,00
Bestel