K. Govinda - Chakra Atlas

Kalashatra Govinda

De Chakra Atlas

Een spirituele reis op weg naar gezondheid, harmonie en innerlijke ontwikkeling

Omvang: 32 blz. (groot formaat)

Formaat: 287 x 222 mm

Illustraties: kleur

Bindwijze: gebonden

Prijs: 11,50

ISBN: 978 90 6378 432 4

De zeven chakra's, of de zeven energie- en bewustzijnscentra in het humaan lichaam, beïnvloeden ons lichamelijk en geestelijk welzijn. Deze Chakra Atlas beschrijft op duidelijke wijze welke onderwerpen en disciplines aansluiten bij de chakra's en welke invloeden zij op de chakra's uitoefenen, hoe de chakra's het harmonische evenwicht van diverse energieën kunnen herstellen en hoe zij doelgericht storingen en blokkade's op kunnen heffen.

Behalve een overzichtelijke indeling van de chakra's - met de corresponderende, organen, klieren, kleuren, mantras, dieren, planeten en klanken - worden ook praktische oefeningen en tests geboden. Om de werking van de chakra's optimaal te kunnen ervaren en gebruiken heeft de schrijver per chakra inspirerende affirmaties en meditaties samengesteld.

Nooit eerder werden op een zo toegankelijke en duidelijke wijze de werking en de achtergronden van de chakra's beschreven. De Chakra Atlas is een ideale inleiding voor iedereen die - vanuit welke discipline dan ook - wil (leren) werken met chakra-energie.

geestelijke en lichamelijke zelfgenezing

oefeningen ter activering van de chakra's

corresponderende organen, klieren, kleuren, mantras, dieren, planeten en klanken


Het boek chakra atlas van K. Govinda is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 11,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


K. Govinda boeken - Chakra Atlas
ISBN 9789063784324
PAGINA’S 31
VERSCHENEN 31-03-2000
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgeverij Schors V.O.F.
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
11,50
Bestel