K. Bromberg - Verleid

Voor het eerst in het Nederlands! DE onvergetelijke hitserie van New York Times Bestsellerauteur K. Bromberg over lust, liefde en het lijmen van een gebroken hart.

Colton Donavan leeft op het scherpst van de snede. Alles wat hij wil, ligt binnen zijn handbereik. Of het nu gaat om de eerste plek tijdens een race of om de dingen die hij wil bereiken buiten de racebaan. Succes. Vrouwen. Aandacht van de media... Hij kan alles krijgen.

Alles, behalve mij...

Ik ben de uitzondering, de enige die deze roekeloze bad boy maar niet voor zich kan winnen.

Mijn hart begint langzaam te helen. Zijn ziel is beschadigd. Het gaat nooit werken tussen ons en dat weten we allebei. Maar toch knalt hij zonder pardon mijn leven binnen en zet mijn wereld op z'n kop. Hij test mijn grenzen en legt de duisternis uit mijn verleden bloot.

Dat er chemie is tussen ons, is niet te ontkennen. We trekken elkaar aan als magneten. Dat we elkaar kunnen helpen helen, is overduidelijk. En hoewel hij weigert me toe te laten in zijn hart, heeft Colton iets waar ik maar geen afscheid van kan nemen.

Dit is het begin van ons verhaal.

Ons gevecht.

Onze perfecte, imperfecte liefde.


Het boek verleid van K. Bromberg is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


K. Bromberg boeken - Verleid
ISBN 9789493030084
VERSCHENEN 20-07-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER SVM Publishing
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,50
Bestel