Juul van der Stok - Schipper mag ik overvaren?

De jaarfeesten in de stroom van de seizoenen


De feesten in het jaarverloop liggen als herkenningspunten op onze weg door de tijd. In alle culturen in heden en verleden zijn ze gevierd, op veel verschillende manieren. Ook in onze cultuur - al is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend en is het soms moeilijk een passende vorm te vinden.

Door het beleven van de feesten kunnen ervaringen en herinneringen ontstaan die een mensenleven meegaan. Een verbinding met de feesten in de gang door de seizoenen is als het drinken uit een weldadige bron.

Schipper mag ik overvaren? geeft toegang tot een nieuw en bewust beleven van de jaarfeesten. Diepere achtergronden, natuurbeleving, oude rituelen en gewoonten, liedjes en knutselideeën komen allemaal aan bod. Samen met de vele tips voor vieringen en de kleurrijke illustraties maken ze dit boek tot een warme uitnodiging om de jaarfeesten te (her)ontdekken.


Het boek schipper mag ik overvaren? van Juul van der Stok is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 34,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Juul van der Stok boeken - Schipper mag ik overvaren?
ISBN 9789073310636
PAGINA’S 372
VERSCHENEN 19-06-2016
DRUK 3e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Nearchus
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
34,50
Bestel

Andere boeken van Juul van der Stok