Jurn Verschraegen, Mathieu Vandenbulcke, Rick de Leeuw - Jongdementie. De beklimming van de berg Alzheimer

De beklimming van de berg Alzheimer


Op de dag dat je de diagnose jongdementie krijgt, verdwijnen alle zekerheden. Werk, sociaal leven, toekomstplannen, in een klap worden ze ingeruild voor angst, schaamte en isolement. Maar hoeft dat zo te zijn? Is het altijd een negatief verhaal?

Drie mensen met jongdementie en hun partners namen de handschoen op en kozen voor het gezamenlijke avontuur van een bergtocht in de Nepalese Himalaya. Omdat ze het verhaal willen vertellen dat achter jongdementie schuilgaat. Omdat ze véél meer zijn dan die aandoening alleen. Omdat ze stevige stappen willen zetten voor de geest en een aanzet willen geven voor de start van een veelomvattender beweging. Een beweging waarbij mensen met én zonder dementie samen optrekken en in elkaar een bondgenoot vinden om grenzen te verleggen.

Dit boekje met op dvd de documentaire Waar gaan we naartoe? is een call to action voor de lezer en de kijker: omdat mensen met jongdementie met de juiste ondersteuning soms nog bergen kunnen verzetten.


Het boek jongdementie. de beklimming van de berg alzheimer van Jurn Verschraegen, Mathieu Vandenbulcke, Rick de Leeuw is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Jurn Verschraegen, Mathieu Vandenbulcke, Rick de Leeuw boeken - Jongdementie. De beklimming van de berg Alzheimer
ISBN 9789462671072
VERSCHENEN 10-05-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Epo, Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,95
Bestel

Andere boeken van Jurn Verschraegen, Mathieu Vandenbulcke, Rick de Leeuw