Jürgen Strohmaier - WERELDREISGIDS PORTUGAL

ANWB Wereldreisgids Portugal

De ANWB Wereldreisgids Portugal is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Portugal. Het land van schitterende kusten, levendige steden, aan traditie gehechte dorpen en ongerepte landschappen. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden, zoals Lissabon met zijn paleizen van wit marmer, huizen met kleurige tegels, romantische uitkijkpunten en de zilver glanzende Taag.

De uitgebreide reisgids Portugal telt meer dan 400 pagina's boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en alles over de achtergronden van land en volk. Daarnaast alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en vervoerstijden. Inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en achterin een uitneembare kaart. Kortom: een onmisbare ANWB gids voor een geweldige rondreis door Portugal!


Het boek wereldreisgids portugal van Jürgen Strohmaier is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 24,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Jürgen Strohmaier boeken - WERELDREISGIDS PORTUGAL
ISBN 9789018041533
VERSCHENEN 16-11-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER ANWB
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
24,95
Bestel

Andere boeken van Jürgen Strohmaier