Julia Cook - De allerergste dag van mijn leven

Julia Cook, de schrijver van het kinderboek De allerergste dag van mijn leven!, heeft een activiteitengids samengesteld met 24 aantrekkelijke spelletjes en activiteiten die een fantastische aanvulling zijn op het boek. De gids is daardoor niet alleen uitstekend te gebruiken in de klas, maar ook binnen het gezin.

In de activiteitengids vindt u niet alleen oefeningen om beter te leren luisteren en je aan opdrachten te houden, maar ook oefeningen waarbij de kinderen moeten observeren, nadenken, evalueren, schrijven en samenwerken om de uitdagende activiteiten uit te voeren. Deze gids biedt een scala aan activiteiten, variërend van kleurplaten en doolhoven voor jongere kinderen tot spelletjes en werkbladen met complexere aanwijzingen voor oudere kinderen.

Duidelijke instructies, lijsten met benodigde materialen, gedifferentieerde opdrachten, werkbladen, aanvullende activiteiten, opdrachtkaartjes en beloningsbonnen … alles kunt u vinden in de activiteitengids! De werkbladen, kaartjes en bonnen zijn opgenomen in de gids, maar kunnen ook gedownload worden.

De lesideeën en opdrachten in deze activiteitengids zijn een geweldige manier om de lessen die Max leert in De allerergste dag van mijn leven! in de klas tot leven te laten komen!


Het boek de allerergste dag van mijn leven van Julia Cook is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Julia Cook boeken - De allerergste dag van mijn leven
ISBN 9789461182685
PAGINA’S 36
VERSCHENEN 11-07-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
Ook verkrijgbaar: harde kaft.
TAAL Nederlands
UITGEVER Bazalt Educatieve Uitgaven
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,50
Bestel

Andere boeken van Julia Cook