Judith von Halle - Jozef van Arimathea en de weg van de heilige graal

De christelijke wortels van Europa tussen Efeze en Gallië


Dit boek biedt heel nieuwe en diepe inzichten in de vroegchristelijke mysteriegeschiedenis van Europa en belicht de 'eerstesteen-leggingen' voor een esoterisch christendom tussen Efeze en Gallië tot aan Ierland.

De eigenlijke verdienste van Jozef van Arimathea, die het vergeestelijkte bloed van Christus naar West-Europa droeg, vormt het ene deel van de voorwaarden voor een esoterisch christendom in Europa; de occulte opgave van Johannes in Efeze vormt het andere noodzakelijke deel. Terwijl Jozef van Arimathea in het westen van Europa met het graalbloed door een 'aardewijding' de lichamelijk-fysieke voorwaarden schiep voor een verstandsmatig opnemen van de boodschap van het evangelie in de Europese mensheid, had Johannes de taak om in de oude mysterieplaats in het oosten van Europa de 'geestelijke wijding' te voltrekken, zodat de kosmische gedachte van de Logos kan opleven.

Dit boek bevat ook een ontroerende beschrijving van de taak van Maria Magdalena als verkondigster van het esoterische christendom buiten Efeze.


Het boek jozef van arimathea en de weg van de heilige graal van Judith von Halle is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Judith von Halle boeken - Jozef van Arimathea en de weg van de heilige graal
ISBN 9789491748288
PAGINA’S 164
VERSCHENEN 19-03-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Cichorei
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,50
Bestel

Andere boeken van Judith von Halle