Joyce van der Meijden - Akelige Arnold

Simon is een stoere jongen van tien jaar met een droom. Later wil hij topsporter worden, maar geen spits bij Ajax zoals zijn vader hoopt. Simon wil net zo’n goede schaker worden als zijn oom Arnold.

Oom Arnold is Nederlands schaakkampioen en een ontzettend arrogante man, die zijn neefje compleet niets wil leren. In zijn kamer speelt Simon op de oude schaakcomputer van oma. Simon baalt, het apparaat is zwaar verouderd en schudt de hele tijd zodat ook zijn stukken verschuiven.

Op een avond begrijpen Simon en zijn schaakvriendin Nikki eindelijk wat er gebeurt. De schaakcomputer verzet zijn stukken niet zomaar. De computer heeft briljante zetten. Wie heeft de computer geprogrammeerd? En waarom is zijn vader zo anti-schaak?

Simon de Schaker – Akelige Arnold is het eerste deel uit een reeks avontuurlijke en grappige kinderboeken van Joyce van der Meijden. Ook een feest om te lezen voor wie niets met schaken heeft!


Het boek akelige arnold van Joyce van der Meijden is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 13,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Joyce van der Meijden boeken - Akelige Arnold
ISBN 9789085674542
PAGINA’S 172
VERSCHENEN 07-06-2018
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER KLAP, FC
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
13,95
Bestel

Andere boeken van Joyce van der Meijden