Joyce Rupert, Joost Hengstmengel, Paul van Geest, Harry Commandeur - Mens, werk en economie in het licht van de tijd

Veranderlijkheid en vergankelijkheid in bedrijf & organisatie


Ons dagelijkse leven wordt door de tijd beheerst. Op zoek naar een mensgerichter ondernemen nemen de auteurs dit fenomeen onder de loep, voorbij de sleur van negen tot vijf en de stress van uurtje-factuurtje.

In de managementwereld domineert de kloktijdorientatie, een opvatting van tijd waarin de veranderlijkheid en vergankelijkheid van alles en allen niet worden verdisconteerd. In Mens, werk en economie in het licht van de tijd wordt een andere, bredere orientatie op tijd geboden. Wat behelst 'tijd' nu precies? Welke alternatieven zijn er voor de kloktijd en wat zou een andere opvatting van tijd betekenen voor onze visie op mens, werk en economie? In dit boek wordt antwoord gezocht op deze vragen aan de hand van invloedrijke denkers uit de theologie, filosofie en sociologie.


Het boek mens, werk en economie in het licht van de tijd van Joyce Rupert, Joost Hengstmengel, Paul van Geest, Harry Commandeur is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 22,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Joyce Rupert, Joost Hengstmengel, Paul van Geest, Harry Commandeur boeken - Mens, werk en economie in het licht van de tijd
ISBN 9789024414987
PAGINA’S 144
VERSCHENEN 03-10-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Boom
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
22,50
Bestel

Andere boeken van Joyce Rupert, Joost Hengstmengel, Paul van Geest, Harry Commandeur