Joyce Meyer - Leven zonder conflicten

Hoe bouw je aan gezonde, levenslange relaties


Waarom Is Het Leven Zo Moeilijk?

Conflicten met andere mensen kunnen ernstige schade en problemen veroorzaken in ons leven. De verwoestende gevolgen zijn huwelijken die stuklopen, kinderen die verbitterd raken, en onenigheid in onze kerk?ook het verkeer wordt vaak beïnvloed door vijandigheid en agressie.

Hoe zou je het vinden als de dingen anders gingen? Als elk terrein van je leven?ja, zelfs de rit naar je werk?vrij zou zijn van conflicten en strijd? Als al je relaties liefdevol en hartelijk zouden zijn?

De bekende schrijver Joyce Meyer wil duidelijk maken dat het mogelijk is! In Leven zonder conflicten, verweeft ze haar persoonlijke ervaringen met diepgaand onderwijs vanuit de Bijbel. In haar unieke stijl laat ze op een heldere manier zien hoe je gezonde, gelukkige relaties kunt hebben in je leven.

Elk hoofdstuk bevat een samenvatting en vragen die je ogen zullen openen voor het schadelijke effect van conflicten in jouw leven en het leven van je geliefden. Daardoor kun je de oorzaak ervan ontdekken en uitroeien. Ontdek vanaf vandaag de vreugde van een leven in vrede!


Het boek leven zonder conflicten van Joyce Meyer is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,95 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Joyce Meyer boeken - Leven zonder conflicten
ISBN 9789068230482
PAGINA’S 207
VERSCHENEN 16-10-2008
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER 't Gulden Boek (CBC)
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,95
Bestel

Andere boeken van Joyce Meyer