Joshua Kotadiny - Gein trappen, grace vinden

Sommige mensen krijgen het geloof als het ware met de paplepel ingegoten. Bij anderen is er sprake van een radicale ommekeer. Bij Joshua Kotadiny zie je een combinatie van beide.

Joshua Kotadiny is een pastor's kid. Hij werd geboren in Amsterdam, woonde als 5-jarige gedurende een aantal maanden met zijn ouders en broer in Californië, waarna het gezin terugkeerde in Amsterdam. Daar werkten zijn ouders als evangelisten onder de drugsverslaafden en daklozen van de stad. Ze deden dat met zoveel vuur dat ze nauwelijks door hadden dat hun jongste zoon compleet ontspoorde.

Als jonge jongen leefde Joshua op straat, in de wijk Gein. Al vroeg kwam hij in aanraking met drugs, alcohol en de kille, keiharde wereld van de jeugdbendes. Joshua raakte verslaafd, dealde, en was extreem gewelddadig. Het contact met die duistere wereld heeft hij nog steeds. Maar door krachtig, genadig ingrijpen van God staat Joshua nu in die wereld omdat God hem daar plaatst en gebruikt als Zijn getuige. Hoe God die verandering bewerkstelligde, lees je in dit boek: Gein trappen, grace vinden.


Het boek gein trappen, grace vinden van Joshua Kotadiny is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 12,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Joshua Kotadiny boeken - Gein trappen, grace vinden
ISBN 9789059990975
PAGINA’S 112
VERSCHENEN 25-12-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Gideon, Stichting Uitgeverij
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
12,50
Bestel