Josephine Rozenberg - Het dekentje van Diana

Het persoonlijke verhaal van een Surinaams meisje dat haar weg moest vinden in Nederland


Tussen wal en schip. Tussen twee landen, families en culturen. Ook in tijdelijk werk hoorde ze er vaak net niet compleet bij. Maar omdat ze vond dat ze het waard was greep ze iedere kans op verbetering aan. Met haar verhaal laat Diana zien hoe op die manier een aantrekkelijke ontwikkeling naar zelfstandigheid mogelijk is.

Ontroerend is het respect dat zij voor de mensen in haar leven aan de dag legt, zelfs wanneer dat een groot offer in liefde vraagt. Toch is dit zeker geen tragisch verhaal. Haar humor, acceptatie en positieve actiebereidheid zijn zeer inspirerend.

Over de auteur :

Josephine Rozenberg heeft na haar carrière als arts het roer omgegooid. Als schrijver van levensverhalen geniet ze van het heerlijke creatieve proces van schrijven. Eerlijk, direct en openhartig is haar stijl waarin ze een ultieme klik met Diana ervaren heeft. Het is haar bedoeling dat mensen het verhaal mee beleven, gewoon omdat dat leuk is, maar ook om te verbinden en de lessen te delen die in een leven besloten liggen.


Het boek het dekentje van diana van Josephine Rozenberg is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 15,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Josephine Rozenberg boeken - Het dekentje van Diana
ISBN 9789492179470
PAGINA’S 170
VERSCHENEN 16-11-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Paris Books
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
15,00
Bestel

Andere boeken van Josephine Rozenberg