Joseph Bondarenko - Staatsvijand

Het verhaal van de Russische evangelist Joseph Bondarenko


Een persoonlijk verhaal van Joseph Bondarenko uit de Russische gevangenkampen. Spannend en bemoedigend tegelijk. Een historisch getuigenis van de vervolgde kerk.

Over Rusland in de tijd van het IJzeren Gordijn.

Uitgegeven in samenwerking met Open Doors.

Joseph Bondarenko is een wereldwijd geliefde predikant en evangelist. Hij staat bekend als de 'Billy Graham van Rusland'. In de Sovjettijd werd hij 3 keer gevangengenomen omdat hij Gods Woord predikte. Hij bracht in totaal bijna tien jaar door in gevangenschap.

'Ik ben God dankbaar voor het getuigenis van Josephs leven en ik vind het een eer dat ik met hem gewerkt heb op Christus' werkveld in die historische dagen in Moskou.'

Billy Graham, evangelist, predikant en schrijver

'Dit boek is nog altijd relevant nu het kwaad blijft vervolgen, vermoorden en vastzetten. Bondarenko (..) wordt uiteindelijk bevrijd en keert terug naar de plek waar hij gevangengezet was en vergeeft degenen die hem gemarteld hebben. Het is een krachtig verhaal over het opkomen voor de waarheid, over vervolging, Gods genade en vergeving.'

Jeb op Amazon.com


Het boek staatsvijand van Joseph Bondarenko is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 10,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Joseph Bondarenko boeken - Staatsvijand
ISBN 9789033800955
PAGINA’S 192
VERSCHENEN 01-12-2015
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Ark Media
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
10,00
Bestel