Jos van Wemmel, Ann Lievyns - Waardering van de KMO

De bepaling van de waarde van de aandelen van een vennootschap of de verkoopwaarde van een eenpersoonsonderneming is bij verschillende gelegenheden aan de orde. In de eerste plaats wordt hierbij gedacht aan de koop/verkoop, maar er zijn ook tal van andere situaties, die afhankelijk van hun doel een andere benadering bij de waardering vereisen. Zo is een waardering ook nodig bij de schenking van aandelen; inbreng in natura en quasi inbreng; bij de bepaling van uit te geven aandelen bij kapitaalverhoging; inkoop van eigen aandelen; fusies en splitsing (partiële splitsing) van vennootschappen; inbreng van een algemeenheid van goederen of van een bedrijfstak; uit onverdeeldheid treden van partijen en de uittreding of uitsluiting van een aandeelhouder-vennoot.

In deze uitgave worden verschillende praktische modellen en voorbeeldformulieren voor uiteenlopende situaties aangereikt.

Over de auteurs

Jos Van Wemmel is Extern Accountant en Bedrijfsrevisor en Voorzitter van de Stagecommissie van het IAB.

Ann Lievyns is Extern Accountant en Belastingconsulent. Eerder publiceerden zij in de boekenreeks van de Beroepsvereniging voor Boekhoudkundige Beroepen "Fusies, splitsingen en gelijkgestelde verrichtingen" en "Bijzondere mandaten voor de accountant en de bedrijfsrevisor".


Het boek waardering van de kmo van Jos van Wemmel, Ann Lievyns is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 42,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Jos van Wemmel, Ann Lievyns boeken - Waardering van de KMO
ISBN 9789046604755
PAGINA’S 274
VERSCHENEN 10-04-2016
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Uitgever Maklu
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
42,00
Bestel