Jos Arts - Dit gun ik iedereen!

Hoe een sabbatical je leven kan veranderen


Wat gebeurt er als je na een lange en intensieve loopbaan alles loslaat, huis en haard verlaat en zonder enig doel naar het Katharenland in Zuid-Frankrijk vertrekt? Jos Arts deed het. In dit boek neemt hij je mee op zijn Reis van de Held die vooral een innerlijke ontdekkingsreis blijkt te zijn. Open en eerlijk deelt hij zijn ervaringen, gevoelens en inzichten. Tenslotte ontdekt hij weer zijn bezieling, en keert vrij plotseling naar Nederland terug. Daar wacht hem een nieuwe uitdaging. Ben jij op zoek naar vrijheid, avontuur of wil je je leven een nieuwe wending geven? Wil je geïnspireerd raken door een man die uit zijn comfort-zone stapt en daarvoor rijkelijk beloond wordt. Of ben je geboeid door de magie in het leven waar toeval niet lijkt te bestaan? Dan is dit boek voor jou geschreven.

Jos Arts (1955) bewandelde voor zijn werk al veel verschillende wegen en paden. Hij werd succesvol ondernemer met zijn bureau ODYS waar hij veel mensen en bedrijven adviseerde en coachte. Regelmatig maakte hij spiritueel getinte reizen naar Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Tot hij 25 jaar later op is. Geen verrassingen meer ervaart. En op zoek gaat naar wie hij nu ‘echt’ is. Sinds 2014 coacht hij wederom met veel plezier – en op een unieke en inspirerende wijze – mensen met vragen over hun leven en loopbaan. In 2018 beschrijft hij de ervaringen met zijn sabbatical in dit boek.


Het boek dit gun ik iedereen! van Jos Arts is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 18,50 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Jos Arts boeken - Dit gun ik iedereen!
ISBN 9789082969009
PAGINA’S 128
VERSCHENEN 03-02-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Harde kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Jos Arts
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
18,50
Bestel

Andere boeken van Jos Arts