Joris Peeters - Pasmunt

Daniel kijkt uit naar het fietsweekendje met zijn vader en broer Stan. Vier jaar geleden was het uitgesloten dat die 3 samen iets zouden ondernemen. Maar de dag voor het vertrek wordt Stans lijk gevonden bij het vijvertje in zijn tuin. Vermoord. Hoewel de politie Daniel aanmaant niets te ondernemen, vraagt hij rond naar wat er speelde in het leven van zijn broer. Meerdere mensen hadden een reden om Stan om het leven te brengen. Op zoek naar de waarheid achterhaalt Daniel dat de relatie met zijn eigen echtgenote, ouders en beste vriend minder volmaakt is dan hij dacht. Terwijl hij probeert de moordenaar van zijn broer te vinden, komt hij meer te weten dan hij eigenlijk had gewild.

Naast een indringende thriller is 'Pasmunt' een boek dat lezers doet nadenken over hoe ieder enkel zijn eigen waarheid heeft en vanuit dat standpunt handelt.

Joris Peeters (1973) woont en schrijft in Zoersel. Naast schrijver is hij bedrijfsjournalist en muzikant. 'Pasmunt' is zijn tweede roman.


Het boek pasmunt van Joris Peeters is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 20,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Joris Peeters boeken - Pasmunt
ISBN 9789493111011
VERSCHENEN 05-03-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Beefcake Publishing
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
20,00
Bestel