Joost van Ladesteijn, Anton Brons - Jaarboek Arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap

Een multidisciplinaire benadering


"De gunstige economie biedt ook ruimte om te investeren in voorzieningen en vakmensen die de basis vormen onder een sterk land. Dat doen we met oog voor verpleegkundigen én hun patiënten en cliënten. Met verbeteringen voor leraren én leerlingen. Met aandacht voor meer agenten én veiligheid op straat. Met erkenning van de grote betekenis van het werk van onze militairen in binnen- en buitenland. En met waardering voor onze boeren, tuinders en vissers, die onder soms moeilijke omstandigheden zorgen voor ons voedsel", aldus een willekeurige zin uit de troonrede van 2018.

Er gebeurt veel. Veranderingen volgen elkaar met grote snelheid op. Ook arbeidsvoorwaardelijk sorteert dit effect. Dat blijkt uit dit voor u liggende Jaarboek arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2019.

Het Jaarboek arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2019 bespreekt op multidisciplinaire wijze bijna elke dag in de praktijk voorkomende onderwerpen. Elk onderwerp is zo mogelijk integraal behandeld vanuit arbeidsrechtelijk, medezeggenschapsrechtelijk, pensioenrechtelijk, fiscaal en sociaalzekerheidsrechtelijk perspectief. Wat arbeidsrechtelijk efficiënt is, hoeft dat sociaalzekerheidsrechtelijk namelijk niet te zijn. Andersom kan een sociaalzekerheidsrechtelijke planning zinloos zijn, indien die planning

ziet op een situatie die arbeidsrechtelijk niet is toegestaan.

Hiermee onderscheidt het Jaarboek arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap 2019 zich van andere werken.


Het boek jaarboek arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap van Joost van Ladesteijn, Anton Brons is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 199,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Joost van Ladesteijn, Anton Brons boeken - Jaarboek Arbeidsvoorwaarden en medezeggenschap
ISBN 9789462156357
VERSCHENEN 25-04-2019
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Vakmedianet
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
199,00
Bestel

Andere boeken van Joost van Ladesteijn, Anton Brons