Joost Demuynck, Abe Geldhof - Creatieve therapie

Creatieve therapie is geen nieuwe discipline. In hun werk met kinderen en volwassenen die psychisch lijden, zetten psychoanalytici en psychotherapeuten al lang media in zoals tekenen, schilderen, drama, muziek of dans. Welke uitdagingen gaan gepaard met het inzetten van een medium in de therapeutische setting? Wat zijn de moeilijkheden en welke oplossingen hebben therapeuten en patiënten daarvoor uitgevonden? Hoe kan de psychoanalyse als theoretisch kader dienen voor de creatieve therapie? En wat kunnen we van kunstenaars leren? De auteurs van dit boek gaan elk op hun manier deze vragen te lijf.

Creatieve therapie bevat bijdragen van Joost Demuynck, Antinea De Valck, Adelheid De Witte, Christel Embrechts, Melanie Foulon, Abe Geldhof, Dominiek Hoens, Janna Van Der Heyden, Mathieu Van der Straeten, Sophie Van Moll, Sabrina Vanpoucke en Véronique Voruz.

Met een voorwoord van Stijn Vanheule.


Het boek creatieve therapie van Joost Demuynck, Abe Geldhof is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 32,00 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Joost Demuynck, Abe Geldhof boeken - Creatieve therapie
ISBN 9789463441179
VERSCHENEN 14-09-2017
DRUK 1e druk
UITVOERING Zachte kaft
TAAL Nederlands
UITGEVER Acco
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
32,00
Bestel