Jonas Jonasson - De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden

In ‘De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden’ van Jonas Jonasson leiden de 100-jarige man Allan Karlsson en zijn kompaan Julius een luxe, paradijselijk leven op Bali. De bodem van de koffer met geld die ze aan hun vorige strapatsen hebben overgehouden komt echter in zicht en eigenlijk vervelen ze zich maar. Een ballonvaart met voldoende flessen champagne voor de 101e verjaardag van Allan kan allicht tijdelijk voor wat spanning zorgen.

Door omstandigheden belanden ze in zee, en de drenkelingen worden opgevist door een Noord-Koreaans militair schip op weg naar huis. Dat dat schip verrijkt uranium smokkelt voor Kim Jong-un weten ze op dat moment nog niet, maar Allan ontmoet vervolgens Kim Jong-un op een kritiek moment, wanneer de hele wereld, en president Trump met name, zich geprovoceerd voelt door de raketten die over de Japanse zee suizen.

Binnen no time vormen ze het middelpunt van een diplomatieke rel waar veel leidende politieke figuren bij betrokken raken, van de Zweedse Minister van Buitenlandse zaken tot Angela Merkel en Donald Trump aan toe.


Het boek de 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden van Jonas Jonasson is op dit moment op voorraad in ons magazijn. De prijs is € 19,99 incl. gratis bezorging thuis of op het werk.


Recensies & Video’s over "De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden"

Jonas Jonasson boeken - De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden
ISBN 9789025452704
PAGINA’S 384
VERSCHENEN 03-07-2018
DRUK 3e druk
UITVOERING Harde kaft
Ook verkrijgbaar: e-book.
TAAL Nederlands
UITGEVER Atlas Contact
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Meer informatie
19,99
Bestel

Andere boeken van Jonas Jonasson